Pokemon GO
עמוד 158 מתוך 203 ראשוןראשון ... 58108148156157158159160168 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,356 עד 2,370 מתוך 3033
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    איתי
    פרינפלאפ רץ לעבר מאצ'אמפ בניקור מקדחה.בזמן הזה כול 4 הפוקימונים האחרים נילחמים זה בזה עד שארית כוחם.פרינפלאפ מצליח להתחמק מהאגרוף הממוקד של מאצ'אמפ.לאחר מכן פרינפלאפ מנקר את הגוף של מאצ'אמפ בניקור מקדחה חזק ביותר.ואז פרינפלאפ תוקף בניקור את מאצ'אמפ.הוא מנקר את הגוף של מאצ'אמפ בניקור.מאצ'אמפ נפגע קשה משני המתקפות של פרינפלאפ.מאצ'אמפ מתחיל לרוץ לעבר פרינפלאפ כשהוא משתמש באגרוף מגה.

אייס
    בירץ' אומר לך"המעבורת נמצאת בקצה העיר לא רחוק מהמעבדה שלי.מרחק הליכה של 5 דקות".אתה מודה לבירץ' על המידע ויוצא מהמעבדה שלו עם סאלי.אתם מתחילים ללכת לכיון המעבורת.לאחר 5 דקות אתם מגיעים למעבורת.שם אתם קונים כרטיסים ואז עולים לספינה עם מאות מאמנים.הקפטן של הספינה אומר"הספינה תגיע ליעדבעוד חצי שעה.אד אז תוכלו להילחם נגד מאמנים,או לדוג פוקימונים או סתם לנוח על הספינה".סאלי אורת לך"מה תרצה לעשות?"

ברוס
    גרבלר משתמש באבנים החדות על כול הפוקימונים שנשארו לעמוד.הרבה אבנים חדות עפות לעבר הפוקימונים של המאמנים שנותרו.האבנים החדו מצליחות להעלף את 5 הפוקימונים שנותרו בקרב.5 המאמנים שלהם מחזירים את הפוקימונים המעולפים שלהם לפוכדורים והולכם.האיש אומר מקודם אומר לך"ברכותי עברת את מחבן הישרדות שלנו.אתה רשאי להיכנס לאי.אז בהצלחה באי"הדלת שמובילה לתוך האי נפתחת מולך.

טל
    שלגון רץ במהירות ומתחמק מן רסיסי הקרח של פילוסוין.שלגון משתמש במשאבת הידרו על פילוסווין.עם משאבת הידרו הוא מצליח לבלבל את פילוסווין.פילוסווין לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של שלגון.משאבת הידרו פוגעת לפילוסווין בעיניים שלו.שלגון מתחיל לרוץ לעבר פילוסווין במתקפת ציפורן דרקון.פילוסווין לא מצליח להתחמק גם מזה ונפגע קשה מאוד.המאמן שלו אומר לו"פילו תשתמש בפצצת בוץ על ששלגון".פילוסווין מכין פצצת בוץ ואז מעיף אותה לעבר שלגון.

ניר
    מרשטופ לא מתחמק מהאס האווירי של פירו.האס האווירי פוגע קשה במרשטופ אך הוא עומד על רגליו.מרשטופ מחזיק חזק בפירו וכשהם באוויר הוא תוקף את פירו באקדח מים.פירו לא מצליח להתחמק מהאדח המים ומתרסק ישירות לאדמה.אלקטויר משתמש בברק על פירו.הברק פוגע בפירו ומעלף אותו.ניצחתם בקרב.המאמן ל פירו מחזיר את פירו לפוכדור שלו והולך.אתה רואה שאתה והמאמן של אלקטוויר המאמנים היחידים שנותרו.אלקטויר רץ במהירות לעבר מרשטופ באגרוף חשמל.

תומר
    ויבל משתמשבהתקפה מהירה והוא מתחיל לרוץ במהירות ומצליח להתחמק מכדור האנרגיה של גרוטל.לאחר מכן ויבל מתחיל לרוץ לעבר גרוטל כשהוא משתמש בהתקפה מהירה וברסיסי קרח.מכייון שגרוטל איטי מאוד הוא לא מצליח להתחמק משני התקפות של ויבל.גרוטל נפגע קשה מהתקפות של ויבל.המאמן של גרוטל אומר לגרוטל"גרוטל טיפוס סלעים".גרוטל מתחיל לרוץ במהירות תוך כדי שהוא משתמש בטיפוס סלעים על ויבל.
    אני אומר לפרינפלאפ ''אל תחמוק ותתקוף בניקור בקדחה שוב פעם''

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [COLOR=Blue][B]תומר
    ויבל משתמשבהתקפה מהירה והוא מתחיל לרוץ במהירות ומצליח להתחמק מכדור האנרגיה של גרוטל.לאחר מכן ויבל מתחיל לרוץ לעבר גרוטל כשהוא משתמש בהתקפה מהירה וברסיסי קרח.מכייון שגרוטל איטי מאוד הוא לא מצליח להתחמק משני התקפות של ויבל.גרוטל נפגע קשה מהתקפות של ויבל.המאמן של גרוטל אומר לגרוטל"גרוטל טיפוס סלעים".גרוטל מתחיל לרוץ במהירות תוך כדי שהוא משתמש בטיפוס סלעים על ויבל.
    "ויבל בגלל שאתה מהיר תקפוץ לגבו של גרוטל ואז תשתמש בכדור צל עם רסיסי קרח על גבו כדי שהוא יתעלף!"אצעק לעבר ויבל בתקווה יצליח להעלף את גרוטל.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    ניר
    מרשטופ לא מתחמק מהאס האווירי של פירו.האס האווירי פוגע קשה במרשטופ אך הוא עומד על רגליו.מרשטופ מחזיק חזק בפירו וכשהם באוויר הוא תוקף את פירו באקדח מים.פירו לא מצליח להתחמק מהאדח המים ומתרסק ישירות לאדמה.אלקטויר משתמש בברק על פירו.הברק פוגע בפירו ומעלף אותו.ניצחתם בקרב.המאמן ל פירו מחזיר את פירו לפוכדור שלו והולך.אתה רואה שאתה והמאמן של אלקטוויר המאמנים היחידים שנותרו.אלקטויר רץ במהירות לעבר מרשטופ באגרוף חשמל

אני אומר למרשטופ: "אבנים חדות!"
    לאחר מכן אגיד למרשטופ: "התקווה היחידה שלך היא להתפתח לסוומפרט ואז מתקפות החשמל לא יעבדו עליך- לוזר. אתה רוצה לנצח או לא?! יא מעפן." אגיד לו בזעם

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    גרבלר משתמש באבנים החדות על כול הפוקימונים שנשארו לעמוד.הרבה אבנים חדות עפות לעבר הפוקימונים של המאמנים שנותרו.האבנים החדו מצליחות להעלף את 5 הפוקימונים שנותרו בקרב.5 המאמנים שלהם מחזירים את הפוקימונים המעולפים שלהם לפוכדורים והולכם.האיש אומר מקודם אומר לך"ברכותי עברת את מחבן הישרדות שלנו.אתה רשאי להיכנס לאי.אז בהצלחה באי"הדלת שמובילה לתוך האי נפתחת מולך.
    "יופי גרבלר-הצלחנו!" אומר לגרבלר ואחזיר אותו לפוכדור.לאחר מכן אלך לכיוון הדלת.
    NYO HO HO BITCH

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה מתחיל לנשוף נשימה מקפיאה לעבר 5המאמנים והפוקימונים שלהם.הנשימה מצליחה להקפיא את כולם.לאחר מכן אתה משתחחר מצורת המפלצת שלך ומוציא את החרב שך ואת הסכין שלך.עם החרב שלך והזסכין שלך אתה חותך למוות את הפוקימונים והמאמנים שלהם.האיש פתח את הדלתת מקודם אומר לך"או יופי הצלחת להביס את כול שאר המאמנים בלי פוקימון אתה רשאי להיכנס לאי".הדלת נפתחת מולך.
    יש לי גם אקדח אתה יודע
    ------------------------
    אני אשים לי כפות ידיים שעשויות מקרח וגם שהם מחודדות ואסתובב באי שלי יחד עם פרינפלאפ ושוב אנסה ללמד אותו ניקור מקדחה "תסתובב ותשתמש בניקוד פרינפלאפ על נציב הקרח הזה!" אומר לו ואצור מולו נציב קרח

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    אתה מחזיר את גרבלר שלך לפוכדור שלו.אתה נכנס דרך הדלת הענקית ותה מגיע לשדה ירוק פתוח.מולך אתה רואה הרבה מאוד פוקימונים שאתה לא מכיר מתרוציים להם.אתה מבין שאלו הפוקימונים המיוחדים.מולך אתה רואה מרכז פוקימונים די גדול מכול מרכזי הפוקימונים שראית.במרחק 10 מטרים מהמרכז לפוקימונים אתה רואה מכון ענק.מולך מופיע .הוא אומר לך"שלום ראיתי שנכנסת לאי ואתה חדש פה.תרצה עשה לך סיור באי?"

ניר
    מרשטופ משתמש באבנים חדות על אגרוף החשמל של אלקטוויר.האבנים החדות פוגעות באלקטוויר ומבטלות את אגרוף החשמל שלו.אתה מנסה לגרום דרך העלבות למרשטופ כך שהוא יתפתח לסורמפט ואזהיה לו קל להביס את אלקטויר.אך זה לא מצליח מרשטופ לא מתפתח.המאמן אומר"אתה מנסה לפתח את מרשטופ.יש סיכוי שהוא יתפתח לאחר שיביס את אלקטוויר.אלקטוויר מכת ברק".אלקטויר משתמש במכת ברק.הוא מעיף ברק לעבסר מרשטופ שלך.

תומר
    ויבל קופץ במהירות לעבר הגב של גרוטל.מכיוון שויבל על גבו של גרוטל טיפוס הסלעים לא פוגע בויבל.ויבל מכין כדור צל ותוקף איתו את גרוטל.גרוטל נפגע חזק בגבו עם כדור הצל של ויבל.לאחר מכןן ויבל משתמש ברסיסי קרח על גרוטל.גרוטל לא מצליח להתחמק מרסיסי הקרח ונפגע מהם.נראהשגרוטל עומד להתעלף אך הוא ברגע האחרון משתמש בסינטזה על עצמו.הסינטזה מרפא את הפצעים של גרוטל .גרוטל רץ במהירות לעבר סלע גדול ועומד להתנגש בו
    .

איתי
    פרינלאפ לא מתחמק מהאגרוף המגה של מ'אצ'אמפ.הוא משתמש על מאצ'אמפ שוב בניקור מקדחה.מאצ'אמפ לא מצליח להתחמק מהניקור מקדחה של פרנפלאפ וונפגע קשה.פרינפלאפ נפגע קשה מאגרוף המגה של מ'אצ'אמפ .בינתיים אתה רואה שגליסון ודרפיון הפסידו בקרב.המאמן של מאצ'אמפ אומר לו".מ'אצאמפ תגמור את הפרינפלאפ הזה באגרוף דינאמי".מ'אצ'אמפ רץ לעבר פרינפלאפ שלך באגרוף דינאמי חזק ביותר.

לוק
    אתה הופך את כפות ידך לקרח.אתה נכנס לדלת ומגיע לשדה פתוח ומולך אתה רואה הרבה פוקימונים שלא ראית אף פעם.אתה מכין לפרינפלאפ עמוד קרח שילמד על זה ניקור מקדחה .פרינפלאפ מנסה להשתמש בניקור מקדח העל הקרח.הוא כמעט מצליח להשתמש באופן מלא בניקור מקדחה.הוא משתמששוב בניקור מקדחה ומצליח באופן מלא להשתמש בו.מולך מגיע איש שאומר לך"תרצה שעשה לך סיור באי?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. NYO HO HO
    ברוס
    אתה מחזיר את גרבלר שלך לפוכדור שלו.אתה נכנס דרך הדלת הענקית ותה מגיע לשדה ירוק פתוח.מולך אתה רואה הרבה מאוד פוקימונים שאתה לא מכיר מתרוציים להם.אתה מבין שאלו הפוקימונים המיוחדים.מולך אתה רואה מרכז פוקימונים די גדול מכול מרכזי הפוקימונים שראית.במרחק 10 מטרים מהמרכז לפוקימונים אתה רואה מכון ענק.מולך מופיע .הוא אומר לך"שלום ראיתי שנכנסת לאי ואתה חדש פה.תרצה עשה לך סיור באי?"
    "כן בוודאי!" אומר לאיש "רק, מה שמך?"
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    תומר
    ויבל קופץ במהירות לעבר הגב של גרוטל.מכיוון שויבל על גבו של גרוטל טיפוס הסלעים לא פוגע בויבל.ויבל מכין כדור צל ותוקף איתו את גרוטל.גרוטל נפגע חזק בגבו עם כדור הצל של ויבל.לאחר מכןן ויבל משתמש ברסיסי קרח על גרוטל.גרוטל לא מצליח להתחמק מרסיסי הקרח ונפגע מהם.נראהשגרוטל עומד להתעלף אך הוא ברגע האחרון משתמש בסינטזה על עצמו.הסינטזה מרפא את הפצעים של גרוטל .גרוטל רץ במהירות לעבר סלע גדול ועומד להתנגש בו
    .

'איזה גרוע הגרוטל הזה'אחשוב לעצמי ואז אגיד לויבל:"ויבל תקפוץ לעבר הסלע ואז שגרוטל פוגע בו תקפוץ ואז תעיף לעברו כדור צל עם רסיסי קרח בכול הכוח!"

9. משתמש מנוסה
    ניר
    מרשטופ משתמש באבנים חדות על אגרוף החשמל של אלקטוויר.האבנים החדות פוגעות באלקטוויר ומבטלות את אגרוף החשמל שלו.אתה מנסה לגרום דרך העלבות למרשטופ כך שהוא יתפתח לסורמפט ואזהיה לו קל להביס את אלקטויר.אך זה לא מצליח מרשטופ לא מתפתח.המאמן אומר"אתה מנסה לפתח את מרשטופ.יש סיכוי שהוא יתפתח לאחר שיביס את אלקטוויר.אלקטוויר מכת ברק".אלקטויר משתמש במכת ברק.הוא מעיף ברק לעבסר מרשטופ שלך.
    אני יורה באלקטיוויר עם רעל ארבוק ואדמה אבן ואומר למרשטופ: "נו תנצח, אבנים חדות" ואם זה לא יצליח ארה במאמן ואכנס לאי...

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה הופך את כפות ידך לקרח.אתה נכנס לדלת ומגיע לשדה פתוח ומולך אתה רואה הרבה פוקימונים שלא ראית אף פעם.אתה מכין לפרינפלאפ עמוד קרח שילמד על זה ניקור מקדחה .פרינפלאפ מנסה להשתמש בניקור מקדח העל הקרח.הוא כמעט מצליח להשתמש באופן מלא בניקור מקדחה.הוא משתמששוב בניקור מקדחה ומצליח באופן מלא להשתמש בו.מולך מגיע איש שאומר לך"תרצה שעשה לך סיור באי?"
    "ברור" אומר ואחזיר את הידיים שלי למצב רגיל הכך שאמיס את הקרח "תביא אותי למקום עם פוקימונים חזקים" אומר ואיישר את מעיל עור הבסיליק שלי "אתה יודע איפה אפשר להשיג מזרק במקום הזה?"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוק
    אתה הופך את היידים שלך לרגילות.האיש אומר לך"אוקי אני יודע איפה נמצאים פה פוקימונים חזקים מאוד.אני אוביל אותך לשם.מזרק אפשר להשיג מהאחות ג'וי מהמרכז לפוקימונים.טוב בוא אחרי אני אוביל אותך למקום עם פוקימונים חזקים".האיש מתחיל ללכת ואתה עוקב אחרי.בדרך שאתם הולכים אתם רואים מרכזהלפוקימונים.מכון שנמצא באי.לאחר 5 דקות של הליכה אתם מגיעים ליעד שלכם.האיש אומר לך"מולך נמצאים פוקימוני הדרקון הכי חזקים שיש על האי.אני ממליץ לך לתפוס את דראגן"

ניר
    אתה יורה באלקטויר עם רעל הארבוק שלך.רעל הארבוק פוגע באלקטויר והופך אותו לחלש.מרשטופ מתחמק מהברקשל אלקטוויר.לאחר מכן מרשטופ משתמש באבנים חדות על אלקטויר.הוא מעיף הרבה אבנים חדות שפוגעות באלקטויר.אלקטויר מתמוטט ומתעלף.המאמן שלו מחזיר אותו ו הולך לדרכו.הילה לבנה מקיפה את מרשטופ.תוך כמה שניות מרשטופ נעלם ובמקומו מופיע סוארמפארט.סווארמפאט למדרעידת אדמה.הדלת מולך נפתחת.אתה נכנס אליה ומגיע לשדה ירוק פתוח.

תומר
    ויבל קופץ מהגבשל גרוטל.גרוטל לא מצליח להעצור את עצמו והוא מתנגש בסלע.לאחר מכן ויבל משתמש בכדור צל ואז ברסיסי קרח על גרוטל.גרוטל לא מצליח להתחמק מן כדור הצל ורסיסי הקרח של ויבל ונפגע קשה.גרוטל מתמוט על האדמה ומתעלף.המאמן מחזיר אותו והולך לדרכו.אתה רואה שאתה המאמן שנשאר עודבחיים.האיש שמקודם יצא מהדלת אומר לך".ברכותי עברת את מבחן הישרדות אתה רשאי להיכנס בדלת".הדלת הענקית נפתחת מולך.

ברוס
    האיש אומר לך"שמי ג'יד.אוקי אזבוא נתחיל בסיור".האיש מתחיל ללכת ואתה עוקב אחריו.לאחר כמה דקות של הליכה האיש עוצר מול מרכז לפוקימונים.ג'יד אומר לך"זה המרכז לפוקימונים היחיד שקיים באי".ג'יד ממשיך ללכת ואתה עוקב אחריו.ג'יד עוצר הפעם ליד המכון ואומר לך"זההמכון של האי.אין לו סוג כי מנהיגת המכון משתמש בכול הסוגים במכון".ג'יד ממשיך ללכת ואז הוא שוב נעצר ליד מבנה גדול ואומר לך"אני מציע לךלא להיכנסלפה.פה נמצא הביסשל צוות ניוטק הם כמעט שולטים על כו האי.יש שאלות?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. NYO HO HO
    ברוס
    האיש אומר לך"שמי ג'יד.אוקי אזבוא נתחיל בסיור".האיש מתחיל ללכת ואתה עוקב אחריו.לאחר כמה דקות של הליכה האיש עוצר מול מרכז לפוקימונים.ג'יד אומר לך"זה המרכז לפוקימונים היחיד שקיים באי".ג'יד ממשיך ללכת ואתה עוקב אחריו.ג'יד עוצר הפעם ליד המכון ואומר לך"זההמכון של האי.אין לו סוג כי מנהיגת המכון משתמש בכול הסוגים במכון".ג'יד ממשיך ללכת ואז הוא שוב נעצר ליד מבנה גדול ואומר לך"אני מציע לךלא להיכנסלפה.פה נמצא הביסשל צוות ניוטק הם כמעט שולטים על כו האי.יש שאלות?"
    "כן, אמרו לי שיש פה ירח סגול, אתה יודע למה זה קורה?" אשאל את ג'יד.
    NYO HO HO BITCH

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טאפיג שולח את הגחלת הכי חזקה שלו לעבר סניזל.סניזל לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג.סניזל נפגע קשה מן הגחלת של אפיג וכמעט מפסיד בקרב.טאפיג רץ במהירות לעבר סניזל ותוקף אותו בדחיפה.הוא דוחף בחוזקה את סניזל.סניזל מתעלף על הקרח.טאפיג שמח שניצח.לפתע טאפיג משתמש בגילגול להבה על הקרח.אתה מבין שטאפיג למד גילגול להבה.
    אני אומר לטאפיג: "כל הכבוד על הניצחון ועל המתקפה החדשה שלך טאפיג, למדת לבד מתקפה", אני מוציא פוכדור ואומר: "צא פוכדור!".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה יורה באלקטויר עם רעל הארבוק שלך.רעל הארבוק פוגע באלקטויר והופך אותו לחלש.מרשטופ מתחמק מהברקשל אלקטוויר.לאחר מכן מרשטופ משתמש באבנים חדות על אלקטויר.הוא מעיף הרבה אבנים חדות שפוגעות באלקטויר.אלקטויר מתמוטט ומתעלף.המאמן שלו מחזיר אותו ו הולך לדרכו.הילה לבנה מקיפה את מרשטופ.תוך כמה שניות מרשטופ נעלם ובמקומו מופיע סוארמפארט.סווארמפאט למדרעידת אדמה.הדלת מולך נפתחת.אתה נכנס אליה ומגיע לשדה ירוק פתוח.

"סוומפרט...!!" אגיד בקול
    "רעידת אדמה!" אצעק ואחכה לראות את השטח הירוק נופל ונחרב.

15. משתמש מנוסה
    תומר
    ויבל קופץ מהגבשל גרוטל.גרוטל לא מצליח להעצור את עצמו והוא מתנגש בסלע.לאחר מכן ויבל משתמש בכדור צל ואז ברסיסי קרח על גרוטל.גרוטל לא מצליח להתחמק מן כדור הצל ורסיסי הקרח של ויבל ונפגע קשה.גרוטל מתמוט על האדמה ומתעלף.המאמן מחזיר אותו והולך לדרכו.אתה רואה שאתה המאמן שנשאר עודבחיים.האיש שמקודם יצא מהדלת אומר לך".ברכותי עברת את מבחן הישרדות אתה רשאי להיכנס בדלת".הדלת הענקית נפתחת מולך.

אני אחזיר את ויבל לפוקדור שלו ואז אמשיך בדרכי לאי המוזר.

עמוד 158 מתוך 203 ראשוןראשון ... 58108148156157158159160168 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •