"נשמע טוב" אומר לאיש "איפה הוא?" אומר ואוציא את סינדקוויל החוצה "אתה ופרינפלאפ תילחמו אני מצפה שתיתפתח סינדקוויל!" אומר לו ואקרא לדראגן "דראגן הדרקון המפגרר!!! בו לפה!!"לוק
אתה הופך את היידים שלך לרגילות.האיש אומר לך"אוקי אני יודע איפה נמצאים פה פוקימונים חזקים מאוד.אני אוביל אותך לשם.מזרק אפשר להשיג מהאחות ג'וי מהמרכז לפוקימונים.טוב בוא אחרי אני אוביל אותך למקום עם פוקימונים חזקים".האיש מתחיל ללכת ואתה עוקב אחרי.בדרך שאתם הולכים אתם רואים מרכזהלפוקימונים.מכון שנמצא באי.לאחר 5 דקות של הליכה אתם מגיעים ליעד שלכם.האיש אומר לך"מולך נמצאים פוקימוני הדרקון הכי חזקים שיש על האי.אני ממליץ לך לתפוס את דראגן"
לוק
האיש אומר לך"מולך נמצאת קהילת דראגן.רק שתדע דראגן זה הצורה הראשונה.כדי לך לפתח אותו לצורה האחרונה לו הוא היה לך פוקימון דרקון חזק מאוד.".אתה מסתכל ורואה קהילה גדולה של פוקימונים דמוי דרקון בצע לבן נלחמים זה בזה.אתה מוציא את סינדקוויל שלך שילחם נגד הפרינפלאפ שלך.סינקוויל יוצא מהפוכדור ואור לבן עוטף אותו.אתה מבין שסינדקוויל מתפתח לך.סינדקוויל התפתח לקילובה.קילובה למד התפרצות.
אייס
סאלי אומרת לך"אני רוצה שנילחם בקרב זוגות. טוב בוא נלך לחפש זוג מאמנים שרוצים להילחם בקרב זוגות" .אתם מתהלכים על הספינה ומחפשים זוג מאמנים שילחם נגדכם.לאחר דקה 2 מאמניםניגשים אליכם ואומרים לכם"יאלה בואוא קרב זוגות". אתם מסכימים לקרב הזוגות.שני המאמנים מוצאים
גראמפינג,
וקויסגר.סאלי זורקת פוכדור ומן הפוכדור יוצא הצ'ארמיליון שלה.
תומר
אתה מחזיר את ויבל לפוכדור שלו.אתה נכנס דרך הדלת הענקית ואתה מגיע לשדה ענק ירוק.מולך אתה רואה הרבה מאוד פוקימונים שאתה לא מכיר מתרוציים להם.אתה מבין שאלו הפוקימונים המיוחדים.מולך אתה רואה מרכז פוקימונים די גדול מכול מרכזי הפוקימונים שראית.במרחק 10 מטרים מהמרכז לפוקימונים אתה רואה מכון ענק.מולך מופיע.הוא אומר לך"שלום ראיתי שנכנסת לאי ואתה חדש פה.תרצה עשה לך סיור באי?"
ניר
אתה שמח שמרשטופ שלך התפתח לסוארמפט.סווארמפט משתמש ברעידת אדמה.רעידת אדמה נוצרות באי והרעידה פותחת חור ענק מולך.הפוקימונים המיוחדים שקרובים לחור נופלים לתוך החור.אתה מסתכ לראות מה יש סביבך ואתה רואה מרכז פוקימונים די גדול מכול מרכזי הפוקימונים שראית.במרחק 10 מטרים מהמרכז לפוקימונים אתה רואה מכון ענק.מולך מופיע.הוא אומר לך "שלום ראיתי שנכנסת לאי ואתה חדש פה.תרצה עשה לך סיור באי?"
ג'ון
אתה שמח שטאפיג שלך למד מתקפה חדשה לאחר שהוא ניצח בקרב.אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על סניזל.הפוכדור פוגע בסניזל ומן הפוכדור יוצא אור אדם שמקיף את סניזל.הפוכדור נוחת על רצפת הקרח ומתחיל לזוז ולזוז ואז שוב לזוז ולזוז ונעצר.לכדת סניזל.אתה שומע קול מצלצל אתה רואה שזה הפוקידע שלך.מולך בפוקידע מופיע פרופסור אוק שאומר לך"שלום ג'ון אני רוצה שתבוא למעבדה שלי מהר.אני צריך אותך.מסוק יבוא אליך בעוד רגע כנס אליו".אתה שומע רעש של מסוק נוחת מחוץ למערה
ברוס
ג'יד אומר לך"לא אין לי מושג.אני מבין ששלחו אותך לפה.אז אתה צריך לחקור למה הירח מופיע פה סגול.אך אם תראה כשתהיה פה ירח סגול אל תסכל עליו אחרת תאובן והפוך ללאבן.אני חושב שהירח סגול קשור איכשהו לצוות ניוטק.טוב בהצצלחה לך בפתירת התעלומה.טוב יש לך עוד שאלות או שאתה לא צריך אותי יותר?"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
\ניר
אתה שמח שמרשטופ שלך התפתח לסוארמפט.סווארמפט משתמש ברעידת אדמה.רעידת אדמה נוצרות באי והרעידה פותחת חור ענק מולך.הפוקימונים המיוחדים שקרובים לחור נופלים לתוך החור.אתה מסתכ לראות מה יש סביבך ואתה רואה מרכז פוקימונים די גדול מכול מרכזי הפוקימונים שראית.במרחק 10 מטרים מהמרכז לפוקימונים אתה רואה מכון ענק.מולך מופיע .הוא אומר לך "שלום ראיתי שנכנסת לאי ואתה חדש פה.תרצה עשה לך סיור באי?"
"אשמח.אגיד ואלך אחריו"
"פרינפלאפ ניקור מקדחה! על הדראגנים כל הפחדנים ייברחו רק החזק יישאר קווילבה אותו דבר רק עם התפרצות!" אומר לשנייהם ואוציא את דונפן "לך תחפש טופר מתכת על האי זה נראה כמו פיסה של כסף בצורת טופר כשתמצא את זה תביא לי ותזהר ממאמנים"לוק
האיש אומר לך"מולך נמצאת קהילת דראגן.רק שתדע דראגן זה הצורה הראשונה.כדי לך לפתח אותו לצורה האחרונה לו הוא היה לך פוקימון דרקון חזק מאוד.".אתה מסתכל ורואה קהילה גדולה של פוקימונים דמוי דרקון בצע לבן נלחמים זה בזה.אתה מוציא את סינדקוויל שלך שילחם נגד הפרינפלאפ שלך.סינקוויל יוצא מהפוכדור ואור לבן עוטף אותו.אתה מבין שסינדקוויל מתפתח לך.סינדקוויל התפתח לקילובה.קילובה למד התפרצות.
שם משתמש:dor_rod
שם במשחק:ג'יימס לי
תיאור:גבוה,שיער שחור עומד,ג'ינס שחור,חולצה עם הדפס של גולגולת,ג'קט עור שחור,בנדנה אדומה,נעליים שחורות בוהקות,משקפי שמש שחורים,צמיד קוצים שנמשך לאורך כל הזרוע.
רקע:ג'יימס נולד למשפחה ענייה וחד הורית. הייתה לו רק אמא אחת ואח קטן שחלה בקורפיש (סרטן). לג'יימס היה גם שינקס קטן ומאוד חזק. כשג'יימס היה עוד ילד,הוא דאג למשפחתו משום שלא היה להם בכלל כסף ואמו כבר הייתה ממש רעבה ואחיו הקטן סבל נורא ולא יכל לקבל טיפולים. יום אחד ג'יימס ראה את אמו יושבת ליד הבית ומבקשת מאנשים ברחוב ללגום מבקבוק של מים. ג'יימס ראה איך האנשים פשוט ירקו את המים לפרצוף שלה והיא הייתה צריכה לשתות את זה. שינקס התעצבן מאוד והתכוון להשתמש עליהם במכת ברק אך ג'יימס עצר אותו. ג'יימס הבין שהעולם לא כזה טוב ויפה ויש אנשים רעים מאוד. הוא התחיל לצאת יותר מביתו ולגנוב מאנשים דברים יחד עם שינקס בלא ידיעתם. בכל פעם שאמו שאלה אותו מאיפה כל הדברים,הוא אמר שהמוכר מהשוק פשוט נותן לו אותם. לאט לאט זה הידרדר לפשע. יום אחד,כשג'יימס כבר היה בן 14,השינקס שלו התפתח ללאקסיו. בשביל לחגוג את המאורע,ג'יימס החליט ללכת להתנסות בדבר חדש-שוד. הוא ולאקסיו הלכו לחנות ירקות ופשוט איימו על המוכר וגנבו את כל הירקות הטובים משם. כאשר חזר ג'יימס הביתה עם כל השלל, הוא ראה את אחיו הקטן שוכב ליד דלת הכניסה לבית. כשהסתכל עליו מקרוב עבר לו רק דבר אחד בראש-אחיו מת. הוא רץ לאמו וגילה שגם היא מתה! הוא הבין שהוא לקח כנראה יותר מדי מהאוכל שגנב לבית ולאמו לא נשאר דבר. כאשר ראה זאת,הוא יצא מהבית במהרה והחל לבכות שעות. כשנרגע הוא הבין שיש רק דרך אחת לספק את עצמו,רצח. כשהגיע בעצמו ובעזרת הרציחות והפשעים לגיל 16, הוא הסתכל בתיבת הדואר וגילה את המכתב. הוא החליט שזו ההזדמנות שלו. הוא נפרד מלאקסיו ושיחרר אותו לחופשי והחל ללכת לכיוון המעבדה רק עם ג'ינס שחור,חולצה עם הדפס של גולגולת,ג'קט עור שחור,בנדנה אדומה,נעליים שחורות בוהקות,משקפי שמש שחורים וצמיד קוצים שנמשך לאורך כל הזרוע.
פוקימון התחלתי:טוטודייל
מחוז:מחוז המים
תגים:
כסף:
שותף:לא
ציוד:חכה,אוהל מתקפל,פנס,אוכל לפוקימונים,שני בקבוקי מים גדולים,תליון מצופה יהלומים שגנב למזל,שני אקדחים וסכין.
בערות/בקשות: את טופס הרוצח אני צריך להגיש פה עכשיו?
אם כן אז:
שם:dor_rod (דור) ((ג'יימס))
למה אתם רוצים להיות רוצחים:אני רוצה להיות רוצח כי באף משחק לא יצא לי להיות רוצח וזה די מדליק אותי.
ניסיון קודם:אין לי כי עוד לא ניסיתי אבל אני יודע שאני הולך להיות רוצח קטלני.
הערות בקשות:אין
דור רשום רק בתנאי שתגיב הרבה ותהיה פעיל.תגיב להתחלה שבסוף עמ' 1
אייס
אתה מוציא את פאלי שלך לקרב.פאלי יוצא לקרב ומתחיל קצת להיפחד מן גראמפינג וקויסגר.הוא אוגר אומץ ומוכן להתחיל בקרב.הוא תוקף בבועות.הוא מעיף בועות ישירות לעבר גראמפינג.גראמפינג משתמש בעל חושי שמפוצץ את הבועות.צ'ארמיליון רץ לעבר קויסגר בניב אש.קויסגר מתחמק בקלות מן ניב האש של צ'ארמיליון.המאמנים אומרים"גראמפינג על חושי על פאלי,קויסגר אקדח מים על צ'ארמיליון".קויבגר יורה אקדח מים חזק לכיונו של צ'ארמיליון.גראמפינג משתמש בעל חושי על פאלי.
תומר
אתה מוציא את קילריה שלך החוצה שהאיש יראה אותו.האיש אומר לך"אין לי מושג איפה אפשר למצוא אבן שחר פה באי.עליך פשוט לחפש אותה בעצמך.טוב תלכו אחרי עשה לכם סיור באי".האיש מתחיל ללכת ואתם עוקבים אחריו.הוא עוצר ליד מרכז לפוקימונים ואומר לכם"זה המרכז לפוקימונים היחיד באי".האיש ממשיך ללכת ואתם אחריו.לאחר כמה דקות הוא עוצר ליד מבנה גדול ואומר לכם"זה המכון של האי.למכון אן סוג מנהיגת המכון משתמשת בכול הסוגים בקרבות".האיש ממשיך ללכת ואתם אחרי.הוא שוב עוצר ליד מבנה גדול ואומר לכם"זה הבסיס של צוות ניוטק.תיזהרו מהחילים שלהם.יש שאלות נגמר הסיור?"
טל
שלגון פותח את הפה שלו ומשתמש במשאבת הידרו על פצצת הבוץ של פילוסווין.משאבת הידרו עודפת את כדור הבוץ ומחזירה אותו אל פילוסווין.משאבת הידרו ופצצת הבוץ פוגעים בפילוסווין.שלגון מתחיל לרוץ במהירות לעבר פילוסווין בזעם דרקון.פילוסווין לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של שלגון ולכן נפגע קשה.פילוסווין מתעלף.המאמאן שלו מחזיר אתו לפוכור שלו והולך.אתה מסתכל סביבך ורואה שנותר להביס 5מאמנים ואתה עובר את מבחן הישרדות.
בר
הקול ברמקון אומר לך"טוב קרב צללים זה קרב מסוכן מאוד שאפשר למות בו.כאשר הפוקימון של המאמן חוטף נזק אז המאמן חוטף את אותו נזק בגופו.גם אתה וצלי אם הפוקימון שלכם יפגע אתם תחתטפו את אותו נזק.אז בהצלחה לך לעבור את המבחן ה1.עליך להביס את צלי והפוקימון שלו".להבות אש ענקיות מקפיות אותכם ומסמנות את הזירה.צלי זורק פוכדור וממנו יוצאהאנטר.צצלי אומר לך"תוציא תפוקימון שלך ותחיל בקרב"
לוק
פרינפלאפ משתמש בניקור מקדחה על דראגנים.הוא רוץ לעבר קהילת הדראגנים ומשתמש עלים בניקור מקדחה.רוב קהילת הדראגן בורחים מן הפרינפלאפ שלך.פרינפלאפ שלך פוגע באחד מן הדראגן בניקור מקדחה אך נראה שזה לא מזיז לו.האיש אומר לך"הדראגן שפרינפאפ תקף את זה הדראגן הכי חזק.יש להם עור חזק מאוד שקה לחדור אותו".קילובה רץ לעבר הדראגן החזק ומשתמש עליו בהתפרצות.דראגן לא מצליח להתחמק ונפגע.דראגןן משתמש בזעם דרקון על פרינפלאפ וקילובה.אתה מוציא את דוהנפן שלך.דונפן מתחיל להתגל באי ומתחיל לחפש טופר מתכת.
ניר
האיש אומר לך"טוב תלך אחרי עשה לך סיור באי".האיש מתחיל ללכת ואתה עוקב אחריו.הוא עוצר ליד מרכז לפוקימונים ואומר לך"זה המרכז לפוקימונים היחיד באי".האיש ממשיך ללכת ואתה הולך אחריו.לאחר כמה דקות הוא עוצר ליד מבנה גדול ואומר לך"זה המכון של האי.למכון אן סוג מנהיגת המכון משתמשת בכול הסוגים בקרבות".האיש ממשיך ללכת ואתה אחריו.הוא שוב עוצר ליד מבנה גדול ואומר לכם"זה הבסיס של צוות ניוטק.תיזהרו מהחילים שלהם.יש שאלות נגמר הסיור?"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
תומר
האיש אומר לך"טוב אם אין לך עוד שאלות אני הולך".האיש נפרד מימך והולך לאנשהו אתה מחליט ללככת להרים של האי ולחפש שם אבן שחר שתפתח את קירליה שלך לגלייד.אתה וקלריה הולכים להרים של האי.לאחר כמה קות אתם מגיעים להרים ואתם רואים מעלית.אתם נכנסים למעלית ולוחצים על כפתור לפסגה.תוך דקה המעלית מביאה אותכם לפסגת הר.אתם רואים משם את כול האי.אתם רואים מולכם בפסגהנזיר שעושה מדיטיציה על ההר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
תומר
אתה ניגש אל הזניר ושאול אותו איפה נמצאת אבן שחר.הנזיר אומר לך"אבן שחר,יש לי אבן שחר.אבל אני אתן לך בתנאי שתבס אותי בקרב 1 על 1 של פוקימונים". מולך מופיעות 3 תיבות מרחפות באוויר והנזיר אומר"תבחר תיבה ואז אנחנו נילחם זה נגד זה.אם ניצחת אותי אתה רשאי לקחת מה שנמצא בתיבה.אם בתיבה שתבחר לא היה אבן שחר אז תוכל לבחור עוד תיבה.אבל אם גם בשניה לא תהיה אבןן שחר תיצטרך למצוא במקום אחר אבן שחר.באחת מן התיבות יש אבן שחר.אז אתה מסכים להילחם מולי?"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)