Pokemon GO
עמוד 160 מתוך 203 ראשוןראשון ... 60110150158159160161162170 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,386 עד 2,400 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    תומר
    אתה ניגש אל הזניר ושאול אותו איפה נמצאת אבן שחר.הנזיר אומר לך"אבן שחר,יש לי אבן שחר.אבל אני אתן לך בתנאי שתבס אותי בקרב 1 על 1 של פוקימונים". מולך מופיעות 3 תיבות מרחפות באוויר והנזיר אומר"תבחר תיבה ואז אנחנו נילחם זה נגד זה.אם ניצחת אותי אתה רשאי לקחת מה שנמצא בתיבה.אם בתיבה שתבחר לא היה אבן שחר אז תוכל לבחור עוד תיבה.אבל אם גם בשניה לא תהיה אבןן שחר תיצטרך למצוא במקום אחר אבן שחר.באחת מן התיבות יש אבן שחר.אז אתה מסכים להילחם מולי?"
    "כן אני מוכן אבל אני חייב עם קירליה או שאני יכול לבחור פוקימון אחר?"אשאל את האיש תוך כדי שאני מוציא בשקט את הפוקדור של צ'אריזארד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    פרינפלאפ משתמש בניקור מקדחה על דראגנים.הוא רוץ לעבר קהילת הדראגנים ומשתמש עלים בניקור מקדחה.רוב קהילת הדראגן בורחים מן הפרינפלאפ שלך.פרינפלאפ שלך פוגע באחד מן הדראגן בניקור מקדחה אך נראה שזה לא מזיז לו.האיש אומר לך"הדראגן שפרינפאפ תקף את זה הדראגן הכי חזק.יש להם עור חזק מאוד שקה לחדור אותו".קילובה רץ לעבר הדראגן החזק ומשתמש עליו בהתפרצות.דראגן לא מצליח להתחמק ונפגע.דראגןן משתמש בזעם דרקון על פרינפלאפ וקילובה.אתה מוציא את דוהנפן שלך.דונפן מתחיל להתגל באי ומתחיל לחפש טופר מתכת.
    "תחזור פרינפלאפ וקווילבה צא סניזל תשתמש ברסיס קרח! זה יחסל אותו מהר!" אומר במהירות בעודי חושב על אסטרטגיית קרב ומוציא פוקדור ריק לזריקה...

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוק
    אתה מחזיר את פרינפלאפ ואת קילובה לפוכדורים שלהם.זעם הדרקון לא מספיק מהר והוא לו פוגע בקילובה ובפרינפלאפ שמוחזרים לפוכדורים שלהם.אתה מוציא את סניזל החוצה.אתה גם מוציא פוכדור ריק לזריקה על דראגן.סניזל משתמש ברסיסי קרח על דראגן.רסיסי קרח רבים עפים לעבר דראגן.דראגן סופג את רסיסי הקרח בגופו ונפגע מזהב.דראגן מוציא גושי אש קטנים שעפים לעבר סניזל.האיש אומר לך"דראגן משתמש בגחלת על סניזל.לדראגן אין סוג משני כרגע רק כשהוא יתפתח."

תומר
    אתה נמוציא את הפוכדור של צ'איזארד החוצה בלי שהנזיר יראה.הנזיר אומר לך"לא אכפת לי באיזה פוקימון תשתמש.אם תרצה תשתמש בקירליה שלך או באחד הפוקימונים האחרים שלך.אבל תבחר תיבה כדי שנוכל להתחיל את הקרב שלך.טוב אני ביינתיים אוציא את הפוכדור שלי צא ויזינג שלי לקרב".הנזיר זורק פוכדור לאוויר ומימנו יוצא ויזינג.הנזיר אומר לך"תוציא תפוקימון שלך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Red"]תומר
    אתה נמוציא את הפוכדור של צ'איזארד החוצה בלי שהנזיר יראה.הנזיר אומר לך"לא אכפת לי באיזה פוקימון תשתמש.אם תרצה תשתמש בקירליה שלך או באחד הפוקימונים האחרים שלך.אבל תבחר תיבה כדי שנוכל להתחיל את הקרב שלך.טוב אני ביינתיים אוציא את הפוכדור שלי צא ויזינג שלי לקרב".הנזיר זורק פוכדור לאוויר ומימנו יוצא ויזינג.הנזיר אומר לך"תוציא תפוקימון שלך"
    "טוב אני אשאיר את קירליה!"אומר תוך כדי שאני מחזיר את הפוקדור של צ'אריזארד לכיס שלי ואז אגיד לקירליה:"קירליה תשתמש בעל-חושי על ויזינג ואז באגרוף אש שיפוצץ אותו!"

5. Because lizards can swim
    לוק
    אתה מחזיר את פרינפלאפ ואת קילובה לפוכדורים שלהם.זעם הדרקון לא מספיק מהר והוא לו פוגע בקילובה ובפרינפלאפ שמוחזרים לפוכדורים שלהם.אתה מוציא את סניזל החוצה.אתה גם מוציא פוכדור ריק לזריקה על דראגן.סניזל משתמש ברסיסי קרח על דראגן.רסיסי קרח רבים עפים לעבר דראגן.דראגן סופג את רסיסי הקרח בגופו ונפגע מזהב.דראגן מוציא גושי אש קטנים שעפים לעבר סניזל.האיש אומר לך"דראגן משתמש בגחלת על סניזל.לדראגן אין סוג משני כרגע רק כשהוא יתפתח."

תומר
    "תרוץ על זה ואז תקפוץ ותשתמש בעוד רסיסי קרח!" אומר לסניזל "ביחד עם מתקפת מהירות ואז תיצור כמו מטוס קרח אווירי"

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוק
    סניזל רץ על גושי האש של דראגן וכך מתחמק מהם.סניזל משתמש ברסיסי קרח בשילוב עם מתקפה המהירה שלו.סניזל יוצר מטוס קרח אוויר שעף במהירות אל דראגן.דראגן לא מספיק מהיר בשביל סניזל והוא לא מצליח להתחמק מן מטוס הקרח האווירי של סניזל.דראגן נפגע קשה ומתעלף.האיש אומר לך"טוב אני חושב שאתה לא צריך אותי.אז תרצה שאני אלך או שאני עזור לך ואתן לך עוד מידע על דראגן.".

תומר
    אתה מחזיר את הפוכדור של צ'איזארד לכיס שלך.אתה מחליט להילחם עם קירליה שלך נגד ויזינג של הנזיר.קירליה משתמש בעל חושי על ויזינג.על חושי נשלח לעבר ויזינג.ויזינג מרחף באוויר ומתחמק מזה בקלות רבה.לאחר מכן קירליה משתמש באגרוף אשהאגרוף שלו מתחיל לעלות באש.הוא רץ במהירות לעבר ויזינג באגרוף אש.ויזינג לא מצליח להתחמק מן אגרוף האש של קירליה ונפגע קשה.הנזיר אומר לויזינג"תשתמש בערפיח".ויזינג מוציא ערפיח מהפה שלו.קירליה נלכד בערפיח.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Red"]תומר
    אתה מחזיר את הפוכדור של צ'איזארד לכיס שלך.אתה מחליט להילחם עם קירליה שלך נגד ויזינג של הנזיר.קירליה משתמש בעל חושי על ויזינג.על חושי נשלח לעבר ויזינג.ויזינג מרחף באוויר ומתחמק מזה בקלות רבה.לאחר מכן קירליה משתמש באגרוף אשהאגרוף שלו מתחיל לעלות באש.הוא רץ במהירות לעבר ויזינג באגרוף אש.ויזינג לא מצליח להתחמק מן אגרוף האש של קירליה ונפגע קשה.הנזיר אומר לויזינג"תשתמש בערפיח".ויזינג מוציא ערפיח מהפה שלו.קירליה נלכד בערפיח.
    "קריליה תשתמש בשיגור כדי לצאת מהערפיח ואז תפתיע את ויזינג בעל-חושי בכול הכוח!"אומר לקירליה בעידוד כדי שיקבל ביטחון

8. Because lizards can swim
    לוק
    סניזל רץ על גושי האש של דראגן וכך מתחמק מהם.סניזל משתמש ברסיסי קרח בשילוב עם מתקפה המהירה שלו.סניזל יוצר מטוס קרח אוויר שעף במהירות אל דראגן.דראגן לא מספיק מהיר בשביל סניזל והוא לא מצליח להתחמק מן מטוס הקרח האווירי של סניזל.דראגן נפגע קשה ומתעלף.האיש אומר לך"טוב אני חושב שאתה לא צריך אותי.אז תרצה שאני אלך או שאני עזור לך ואתן לך עוד מידע על דראגן.".
    "צא פוקדור!" אומר ואזרוק פוקדור ריק "כן מה אני צריך לדעת על טיפול בדראגן" אומר בעודי מסתכל לצדדים מחפש את דונפן

9. משתמש מנוסה
    שם: דור
    התחלה לכולם
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?
    "זה אני,ג'יימס לי! הגעתי לקחת את הפוקימון שלי!" אני צועק וממתין שתיפתח הדלת.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'יימס
    אתה מחכה כמה שניות ואז מולך נפתחת דלת המעבדה של פרופסור ליסה.מולך עומדת פרופסור ליסה.ליסה אומרת לך"בוא תיכנס".אתה נכנס והיא סוגרת אחריך את הדלת.ליסה אומרת לך"שלום ג'יימס אני פרופסור ליסה.בחרת כבר באיזה פוקימון תחיל.נותררו לי 2 פוקימונים.טוטודיל וסקרויטל אז במי תבחר.כח לעצמך את הזמן לבחור".אתה רואה על השולחן שמאחורי ליסה יש 2 פוכדורים

לוק
    אתה זורק פוכדור וזורק אותו על דראגן.הפוכדור פוגע בדראגן ואז נפתח.אור אדום יוצא מהפוכדור ועוטף את דראגן.הפוכדור נסגר ומתחיל לזוז ולזוז ולזוז ואז הוא נעצר.לכדת דראגן.מכיון שיש לך שישיה כבר הפוכדור של דראגן נשלח למעבדה של פרופסור ליסה.אתה רואה שדונפן עוד לא חזר לך.האיש אומר לך"הטיפול בדראגן הואה קשה.הוא פוקימון תוקפני והוא יכול לפצוע את המאמן שלו.כדי לפתח אותו תיצטרך לתת לו שימחה מלאה.אם השמחה שלו תהיה מלא ביום הוא יתפתח לדראגאלק.סוגו היה דרקון וחשמל.אם בלילה הוא יתפתח לדראגחוש וסוג היה דרקון חושך.ויש לכול אחד מהם צתורה אחרונה אך הם מתפחים ברמה 60."

תומר
    קירליה משתמש במהירות בשיגור.השיגור משגר את קירליה מחוץ לערפיח של ויזינג לפני שקירליה יפגע.לאחר שקירליה יוצא מהערפיח של ויזינג הוא משתמש בעל חושי על ויזינג.ויזינג לא מצליח להתחמק מהעל חושי ונפגע.העל חושי משפיע על ויזינג לרגע ואז לא משפיע עליו.הערפיח נעלם.הנזיר אומר"ויזינג תשתמש בכדור צל על קירליה".ויזינג מכין כדור צל ואז מעיף אותו לעבר קירליה שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]תומר
    קירליה משתמש במהירות בשיגור.השיגור משגר את קירליה מחוץ לערפיח של ויזינג לפני שקירליה יפגע.לאחר שקירליה יוצא מהערפיח של ויזינג הוא משתמש בעל חושי על ויזינג.ויזינג לא מצליח להתחמק מהעל חושי ונפגע.העל חושי משפיע על ויזינג לרגע ואז לא משפיע עליו.הערפיח נעלם.הנזיר אומר"ויזינג תשתמש בכדור צל על קירליה".ויזינג מכין כדור צל ואז מעיף אותו לעבר קירליה שלך
    "קריליה תשתמש בצוות כפול ואז תשתמש באגרוף אש לעבר ויזינג בכול הכוח שיש לך!אתה מסוגל קירליה!אם אתה רוצה להיות גאלאד אתה חייב להצליח!"אצעק לעבר קירליה בעידוד ובביטחון!

12. Because lizards can swim
    לוק
    אתה זורק פוכדור וזורק אותו על דראגן.הפוכדור פוגע בדראגן ואז נפתח.אור אדום יוצא מהפוכדור ועוטף את דראגן.הפוכדור נסגר ומתחיל לזוז ולזוז ולזוז ואז הוא נעצר.לכדת דראגן.מכיון שיש לך שישיה כבר הפוכדור של דראגן נשלח למעבדה של פרופסור ליסה.אתה רואה שדונפן עוד לא חזר לך.האיש אומר לך"הטיפול בדראגן הואה קשה.הוא פוקימון תוקפני והוא יכול לפצוע את המאמן שלו.כדי לפתח אותו תיצטרך לתת לו שימחה מלאה.אם השמחה שלו תהיה מלא ביום הוא יתפתח לדראגאלק.סוגו היה דרקון וחשמל.אם בלילה הוא יתפתח לדראגחוש וסוג היה דרקון חושך.ויש לכול אחד מהם צתורה אחרונה אך הם מתפחים ברמה 60."
    "אוקיי אוקיי" אומר לאיש ואלך למרכז הפוקימונים

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    ג'יד אומר לך"לא אין לי מושג.אני מבין ששלחו אותך לפה.אז אתה צריך לחקור למה הירח מופיע פה סגול.אך אם תראה כשתהיה פה ירח סגול אל תסכל עליו אחרת תאובן והפוך ללאבן.אני חושב שהירח סגול קשור איכשהו לצוות ניוטק.טוב בהצצלחה לך בפתירת התעלומה.טוב יש לך עוד שאלות או שאתה לא צריך אותי יותר?"
    "לא, תודה ג'יד.." אומר לג'יד.לאחר מכן אחפש פוקימונים מיוחדים ללכידה.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    אתה מחכה כמה שניות ואז מולך נפתחת דלת המעבדה של פרופסור ליסה.מולך עומדת פרופסור ליסה.ליסה אומרת לך"בוא תיכנס".אתה נכנס והיא סוגרת אחריך את הדלת.ליסה אומרת לך"שלום ג'יימס אני פרופסור ליסה.בחרת כבר באיזה פוקימון תחיל.נותררו לי 2 פוקימונים.טוטודיל וסקרויטל אז במי תבחר.כח לעצמך את הזמן לבחור".אתה רואה על השולחן שמאחורי ליסה יש 2 פוכדורים
    "ברור שאני בוחר בטוטודייל! הוא הרבה יותר מגניב וחזק מסקווירטל!" אני אומר לה בלי לחשוב פעמיים.

15. משתמש מנוסה
    שם: טל
    דור רשום רק בתנאי שתגיב הרבה ותהיה פעיל.תגיב להתחלה שבסוף עמ' 1

טל
    שלגון פותח את הפה שלו ומשתמש במשאבת הידרו על פצצת הבוץ של פילוסווין.משאבת הידרו עודפת את כדור הבוץ ומחזירה אותו אל פילוסווין.משאבת הידרו ופצצת הבוץ פוגעים בפילוסווין.שלגון מתחיל לרוץ במהירות לעבר פילוסווין בזעם דרקון.פילוסווין לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של שלגון ולכן נפגע קשה.פילוסווין מתעלף.המאמאן שלו מחזיר אתו לפוכור שלו והולך.אתה מסתכל סביבך ורואה שנותר להביס 5מאמנים ואתה עובר את מבחן הישרדות.
    'אוף!' אני חושב לעצמי,
    "שלגון יש לי רעיון! בוא ננוח קצת וניתן להם להילחם אחד בשני, כשהאחרון ישאר נילחם מולו ונעבור את מבחן ההישרדות" אני אומר בחיוך לשלגון ונשכב על הדשא.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

עמוד 160 מתוך 203 ראשוןראשון ... 60110150158159160161162170 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •