"תחזור פרינפלאפ וקווילבה צא סניזל תשתמש ברסיס קרח! זה יחסל אותו מהר!" אומר במהירות בעודי חושב על אסטרטגיית קרב ומוציא פוקדור ריק לזריקה...לוק
פרינפלאפ משתמש בניקור מקדחה על דראגנים.הוא רוץ לעבר קהילת הדראגנים ומשתמש עלים בניקור מקדחה.רוב קהילת הדראגן בורחים מן הפרינפלאפ שלך.פרינפלאפ שלך פוגע באחד מן הדראגן בניקור מקדחה אך נראה שזה לא מזיז לו.האיש אומר לך"הדראגן שפרינפאפ תקף את זה הדראגן הכי חזק.יש להם עור חזק מאוד שקה לחדור אותו".קילובה רץ לעבר הדראגן החזק ומשתמש עליו בהתפרצות.דראגן לא מצליח להתחמק ונפגע.דראגןן משתמש בזעם דרקון על פרינפלאפ וקילובה.אתה מוציא את דוהנפן שלך.דונפן מתחיל להתגל באי ומתחיל לחפש טופר מתכת.
לוק
אתה מחזיר את פרינפלאפ ואת קילובה לפוכדורים שלהם.זעם הדרקון לא מספיק מהר והוא לו פוגע בקילובה ובפרינפלאפ שמוחזרים לפוכדורים שלהם.אתה מוציא את סניזל החוצה.אתה גם מוציא פוכדור ריק לזריקה על דראגן.סניזל משתמש ברסיסי קרח על דראגן.רסיסי קרח רבים עפים לעבר דראגן.דראגן סופג את רסיסי הקרח בגופו ונפגע מזהב.דראגן מוציא גושי אש קטנים שעפים לעבר סניזל.האיש אומר לך"דראגן משתמש בגחלת על סניזל.לדראגן אין סוג משני כרגע רק כשהוא יתפתח."
תומר
אתה נמוציא את הפוכדור של צ'איזארד החוצה בלי שהנזיר יראה.הנזיר אומר לך"לא אכפת לי באיזה פוקימון תשתמש.אם תרצה תשתמש בקירליה שלך או באחד הפוקימונים האחרים שלך.אבל תבחר תיבה כדי שנוכל להתחיל את הקרב שלך.טוב אני ביינתיים אוציא את הפוכדור שלי צא ויזינג שלי לקרב".הנזיר זורק פוכדור לאוויר ומימנו יוצאויזינג.הנזיר אומר לך"תוציא תפוקימון שלך"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לוק
סניזל רץ על גושי האש של דראגן וכך מתחמק מהם.סניזל משתמש ברסיסי קרח בשילוב עם מתקפה המהירה שלו.סניזל יוצר מטוס קרח אוויר שעף במהירות אל דראגן.דראגן לא מספיק מהיר בשביל סניזל והוא לא מצליח להתחמק מן מטוס הקרח האווירי של סניזל.דראגן נפגע קשה ומתעלף.האיש אומר לך"טוב אני חושב שאתה לא צריך אותי.אז תרצה שאני אלך או שאני עזור לך ואתן לך עוד מידע על דראגן.".
תומר
אתה מחזיר את הפוכדור של צ'איזארד לכיס שלך.אתה מחליט להילחם עם קירליה שלך נגד ויזינג של הנזיר.קירליה משתמש בעל חושי על ויזינג.על חושי נשלח לעבר ויזינג.ויזינג מרחף באוויר ומתחמק מזה בקלות רבה.לאחר מכן קירליה משתמש באגרוף אשהאגרוף שלו מתחיל לעלות באש.הוא רץ במהירות לעבר ויזינג באגרוף אש.ויזינג לא מצליח להתחמק מן אגרוף האש של קירליה ונפגע קשה.הנזיר אומר לויזינג"תשתמש בערפיח".ויזינג מוציא ערפיח מהפה שלו.קירליה נלכד בערפיח.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"צא פוקדור!" אומר ואזרוק פוקדור ריק "כן מה אני צריך לדעת על טיפול בדראגן" אומר בעודי מסתכל לצדדים מחפש את דונפןלוק
סניזל רץ על גושי האש של דראגן וכך מתחמק מהם.סניזל משתמש ברסיסי קרח בשילוב עם מתקפה המהירה שלו.סניזל יוצר מטוס קרח אוויר שעף במהירות אל דראגן.דראגן לא מספיק מהיר בשביל סניזל והוא לא מצליח להתחמק מן מטוס הקרח האווירי של סניזל.דראגן נפגע קשה ומתעלף.האיש אומר לך"טוב אני חושב שאתה לא צריך אותי.אז תרצה שאני אלך או שאני עזור לך ואתן לך עוד מידע על דראגן.".
"זה אני,ג'יימס לי! הגעתי לקחת את הפוקימון שלי!" אני צועק וממתין שתיפתח הדלת.התחלה לכולם
אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?
ג'יימס
אתה מחכה כמה שניות ואז מולך נפתחת דלת המעבדה של פרופסור ליסה.מולך עומדת פרופסור ליסה.ליסה אומרת לך"בוא תיכנס".אתה נכנס והיא סוגרת אחריך את הדלת.ליסה אומרת לך"שלום ג'יימס אני פרופסור ליסה.בחרת כבר באיזה פוקימון תחיל.נותררו לי 2 פוקימונים.טוטודיל וסקרויטל אז במי תבחר.כח לעצמך את הזמן לבחור".אתה רואה על השולחן שמאחורי ליסה יש 2 פוכדורים
לוק
אתה זורק פוכדור וזורק אותו על דראגן.הפוכדור פוגע בדראגן ואז נפתח.אור אדום יוצא מהפוכדור ועוטף את דראגן.הפוכדור נסגר ומתחיל לזוז ולזוז ולזוז ואז הוא נעצר.לכדת דראגן.מכיון שיש לך שישיה כבר הפוכדור של דראגן נשלח למעבדה של פרופסור ליסה.אתה רואה שדונפן עוד לא חזר לך.האיש אומר לך"הטיפול בדראגן הואה קשה.הוא פוקימון תוקפני והוא יכול לפצוע את המאמן שלו.כדי לפתח אותו תיצטרך לתת לו שימחה מלאה.אם השמחה שלו תהיה מלא ביום הוא יתפתח לדראגאלק.סוגו היה דרקון וחשמל.אם בלילה הוא יתפתח לדראגחוש וסוג היה דרקון חושך.ויש לכול אחד מהם צתורה אחרונה אך הם מתפחים ברמה 60."
תומר
קירליה משתמש במהירות בשיגור.השיגור משגר את קירליה מחוץ לערפיח של ויזינג לפני שקירליה יפגע.לאחר שקירליה יוצא מהערפיח של ויזינג הוא משתמש בעל חושי על ויזינג.ויזינג לא מצליח להתחמק מהעל חושי ונפגע.העל חושי משפיע על ויזינג לרגע ואז לא משפיע עליו.הערפיח נעלם.הנזיר אומר"ויזינג תשתמש בכדור צל על קירליה".ויזינג מכין כדור צל ואז מעיף אותו לעבר קירליה שלך
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"אוקיי אוקיי" אומר לאיש ואלך למרכז הפוקימוניםלוק
אתה זורק פוכדור וזורק אותו על דראגן.הפוכדור פוגע בדראגן ואז נפתח.אור אדום יוצא מהפוכדור ועוטף את דראגן.הפוכדור נסגר ומתחיל לזוז ולזוז ולזוז ואז הוא נעצר.לכדת דראגן.מכיון שיש לך שישיה כבר הפוכדור של דראגן נשלח למעבדה של פרופסור ליסה.אתה רואה שדונפן עוד לא חזר לך.האיש אומר לך"הטיפול בדראגן הואה קשה.הוא פוקימון תוקפני והוא יכול לפצוע את המאמן שלו.כדי לפתח אותו תיצטרך לתת לו שימחה מלאה.אם השמחה שלו תהיה מלא ביום הוא יתפתח לדראגאלק.סוגו היה דרקון וחשמל.אם בלילה הוא יתפתח לדראגחוש וסוג היה דרקון חושך.ויש לכול אחד מהם צתורה אחרונה אך הם מתפחים ברמה 60."
"לא, תודה ג'יד.." אומר לג'יד.לאחר מכן אחפש פוקימונים מיוחדים ללכידה.ברוס
ג'יד אומר לך"לא אין לי מושג.אני מבין ששלחו אותך לפה.אז אתה צריך לחקור למה הירח מופיע פה סגול.אך אם תראה כשתהיה פה ירח סגול אל תסכל עליו אחרת תאובן והפוך ללאבן.אני חושב שהירח סגול קשור איכשהו לצוות ניוטק.טוב בהצצלחה לך בפתירת התעלומה.טוב יש לך עוד שאלות או שאתה לא צריך אותי יותר?"
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)