Pokemon GO
עמוד 162 מתוך 203 ראשוןראשון ... 62112152160161162163164172 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,416 עד 2,430 מתוך 3033
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    ברוס
    אתה מחזיר את גרבלר שלך לפוכדור שלו.אתה נכנס דרך הדלת הענקית ותה מגיע לשדה ירוק פתוח.מולך אתה רואה הרבה מאוד פוקימונים שאתה לא מכיר מתרוציים להם.אתה מבין שאלו הפוקימונים המיוחדים.מולך אתה רואה מרכז פוקימונים די גדול מכול מרכזי הפוקימונים שראית.במרחק 10 מטרים מהמרכז לפוקימונים אתה רואה מכון ענק.מולך מופיע .הוא אומר לך"שלום ראיתי שנכנסת לאי ואתה חדש פה.תרצה עשה לך סיור באי?"

ניר
    מרשטופ משתמש באבנים חדות על אגרוף החשמל של אלקטוויר.האבנים החדות פוגעות באלקטוויר ומבטלות את אגרוף החשמל שלו.אתה מנסה לגרום דרך העלבות למרשטופ כך שהוא יתפתח לסורמפט ואזהיה לו קל להביס את אלקטויר.אך זה לא מצליח מרשטופ לא מתפתח.המאמן אומר"אתה מנסה לפתח את מרשטופ.יש סיכוי שהוא יתפתח לאחר שיביס את אלקטוויר.אלקטוויר מכת ברק".אלקטויר משתמש במכת ברק.הוא מעיף ברק לעבסר מרשטופ שלך.

תומר
    ויבל קופץ במהירות לעבר הגב של גרוטל.מכיוון שויבל על גבו של גרוטל טיפוס הסלעים לא פוגע בויבל.ויבל מכין כדור צל ותוקף איתו את גרוטל.גרוטל נפגע חזק בגבו עם כדור הצל של ויבל.לאחר מכןן ויבל משתמש ברסיסי קרח על גרוטל.גרוטל לא מצליח להתחמק מרסיסי הקרח ונפגע מהם.נראהשגרוטל עומד להתעלף אך הוא ברגע האחרון משתמש בסינטזה על עצמו.הסינטזה מרפא את הפצעים של גרוטל .גרוטל רץ במהירות לעבר סלע גדול ועומד להתנגש בו
    .

איתי
    פרינלאפ לא מתחמק מהאגרוף המגה של מ'אצ'אמפ.הוא משתמש על מאצ'אמפ שוב בניקור מקדחה.מאצ'אמפ לא מצליח להתחמק מהניקור מקדחה של פרנפלאפ וונפגע קשה.פרינפלאפ נפגע קשה מאגרוף המגה של מ'אצ'אמפ .בינתיים אתה רואה שגליסון ודרפיון הפסידו בקרב.המאמן של מאצ'אמפ אומר לו".מ'אצאמפ תגמור את הפרינפלאפ הזה באגרוף דינאמי".מ'אצ'אמפ רץ לעבר פרינפלאפ שלך באגרוף דינאמי חזק ביותר.

לוק
    אתה הופך את כפות ידך לקרח.אתה נכנס לדלת ומגיע לשדה פתוח ומולך אתה רואה הרבה פוקימונים שלא ראית אף פעם.אתה מכין לפרינפלאפ עמוד קרח שילמד על זה ניקור מקדחה .פרינפלאפ מנסה להשתמש בניקור מקדח העל הקרח.הוא כמעט מצליח להשתמש באופן מלא בניקור מקדחה.הוא משתמששוב בניקור מקדחה ומצליח באופן מלא להשתמש בו.מולך מגיע איש שאומר לך"תרצה שעשה לך סיור באי?"
    אני אומר לפרינפלאפ ''תתחמק ותתקוף בניקור מקדחה''

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    האחות ג'וי אומרת לך"כן אביא לך מזרק.ארפא לך את הפוקימונים ואחליף לך את הפיג'יוט זומבי בדראגן.רק שאלה קטנה למה אתה צריך מזרק?".אתה מביא לה את הפוכדורים שלך והיא לוקחת אותם לריפואי.אחרי 5 דקות היא חוזרת עם הפוכדורים שלך ועם מזרק בידך.אתה לוקח את הפוכדורים ואת המזרק.האחות ג'וי"הנה המזרק.ריפאתי לך את הפוקימונים שלך והחלפתי את פיג'יוט זומבי בדראגן"
    "מידע מסווג אבל את עוד תדעי את זה על תדאגי" אומר לה ואצא מהמרכז ואלך לסמטה חשוכה בין בתים, אוציא את רעל הבסיליק מהתיק שלי ואשים את כולו בתוך המזרק "זה עם אני אצטרך להתנקש" אור לעצמי ואצא מהסמטה עם המזרק (שחסמתי את המחט שלו לייתר ביטחון) בתיק שלי.
    אני מוציא את דראגן מהפוקדור שלו "שלום דראגן" אומר לו ואכין כדור קרח מאחורי הגב שלי למקרה שהוא ייתקוף

3. היכל התהילה
    אייס
    פאלי משתמש בהצלפת זנב על פצצת הבוץ של קויסגר.הצלפת הזנב של פאלחי מחזירה את פצצת הבוץ לעבר קויסגר.קויסגר נפגע מפצצת הבוץ של עצמו.צ'ארמיליון מתחמק מהבילבול של גראמפינג.פאלי תוקף את גראמפינג באקדח מים.אקדח המים פוגע בגראמפינג.צ'ארמיליון רץ לעבר גראמפינג ופוגע בו עם ניב האש שלו.גראמפינג נופל ומתעלף.הוא מוחזר לפוכדשור שלו.קויסגר תוקף באקדח מים את צ'ארמיליון של סאלי.
    "תתקוף באקדח מים את האקדח שלו!" אורה לו ואגיד לסאלי כשהמתקפות התנגשו "עכשיו זו ההזדמנות, תתקפי אותו כשהוא מתעסק במתקפה שלי!"

4. משתמש מנוסה
    בר
    פולויראט משתמש באגרוף קרח על כדור הצל של אנטר.אגרוף הקרח נוגע בכדור הצל ומקפיא אותו.לאחר מכן פולויראט מעיף את כדור הצל של אנטר לעבר אנטר.אנטר מנסה להתחמק מכדור הצל של עצמו אך הוא לא מצליח בזה ונפגע קשה.צלי חוטף את אותו נזק שחטף אנטר.צלי אומר לאנטר"תשתמש בקרן על חושית על פוליראט שלו".אנטר משתמש בקרן על חושית.הוא שולך קרן על חושית לעבר פולויראט.
    "פוליראט, מהר תשתמש באקדח מים על הרצפה שתעוף גבוהה מההדף ותחמוק כשאתה באוויר תשתמש באגרוף קרח שיתפוס תאוצה מהגובהה ויפגע בהאנטר קשות!" אגיד לפוליראט

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה רץ במערת הקרח אלסק לעבר המסוק.אתה מגיע במהירות לעבר המסוק.אתה עולה על המסוק.המסוק מתרומם ואז מתחיל לעוף לעבר המעבדה של פרופסור אוק.לאחר זמן קצר של טיסה המוסק נוחת מול המעבדה של פרופסור אוק.אתה פותח את הדלת ונכנס למעבדה.אוק רואה אותך וניגש אליך.הוא אומר לך"הי ג'ון.קראתי לך לפה בשביל שתגיע לאי המויחד.אתה צריך להציל את האי מצוות ניוטק ולגלות למה הירח סגול.כדי להגיע לאי לך למעבורת שנמצאת בעיר ותעלה משם על הספינה.יש שאלות?"
    אני אומר לפרופסור: "כן, האם יש מידע שיכול להיות שמדובר באגדי כלשהוא?" אם כן מי הוא ומה הסוג שלו".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בר
    פולויראט במהירות יורה אקדח מים לרצפה.ההדף של זה מרים את פולויראט גבוה לאוויר והוא מצליח להתחמק מהקרן העל חושית של אנטר.כשפולויראט באוויר הוא משתמש באגרוף קרח.אגרוף הקרח שלו גובר תאוצה ומתחזק מרגע לרגע.אנטר מנסה להתחמק מן אגרוף הקרח של פולויראט אך הוא לא מצליח להתחמק'.אגרוף הקרח פוגע באנטר וגם מקפיא אותו בגוש קרח.אותו דבר קורא לצי הוא נקפא בגוש קרח.שניהם לא מצליחים להשתחרר מהקרח שכולא אותם.

אייס
    פאלי תוקף באקדח מים את אקדח המים של קויסגר.אקדח המים מתנגש באקדח המים של קויסגר.אקדח המים של קויסגר יותר חזק משל פאלי.צ'ארמיליון מתחמק במהירות מן אקדח המים של קויסגר.צ'ארמיליון רץ במהירות לעבר קויסגר באגרוף חשמל.קויסגר סופג את אגרוף החשמל ולא קורה לו כלום מכיוון שהנוא סוג אדמה.קויסגר קופץ לגובה רב ואז הוא מתכנן לנחות על פאלי שלך ולהשתמש עליו בחבטת גוף.

לוק
    אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים ואז הולך לסמטה חשוכה שנמצאת בין שני בתים.אתה מוציא את רעל הבסליק שלך ושם אותו במזרק שלך.אתה יוצא מסמטה החשוכה שהיית בה ואז מוציא דראגן שתפתסת.אתה מכין בעזרת ידך כור קרח למקרה שדראגן יתקוף אותך.דראגן יוצא מהפוכדור שלו ולא מבין איפה.הוא רואה אותך ומבין שהוא הפוקימון שלך.דראגן מתחיל לרוץ לעבר אחד התמרורים הקרובים.כשהוא קרוב אליו הוא שובר תמרור בנשיכה ואז מתחיל לאכול את התמרור.

איתי
    פרינפלאפ מצליח לחמוק במהירות מן האגרוף הדינאמי של מאצ'אמפ.לאחר מכן פרינפלאפ מסתער על מאצ'אמפ ותוקף אותו בניקור מקדחה חזק.מאצ'אמפ לא מצליח להתחמק מן ניקור המקדחה של פרינפלאפ ונפגע קשה מימנו.לאחר שניה מאצ'אמפ מתמוט ומתעלף.המאמן מחיר אותו לפוכדור שלו והולך .אתה רואה שכול 4 המאמנים האחרים הובסו ורק אתה נשארת.האיש שראית מקודם אומר לך"יפה עברת תמבחן הישרדות שלך אתה רשאי להיכנס בדלת".הדלת מולך נפתחת ברוחה.

ג'ון
    אוק אומר לך"ג'ון האמת אין לי מושג האם מדובר באגדי כולשהו אז אני לא יכול לענות לך השאלה שלך.אין לנו מספיק מידע על האי המויחד.ובגלל אני רוצה שתלך לשם שתחקור את האי וגם להציל אותו מצוות ניוטק.במקרה שתפגוש אגדי אז כדי לך להיזהר מהאגדי וגם לברוח מהאגדי כי לא היה לך סיכוי נגד אגדי.אז אם אין לך עוד שאלות אז לך למעבורת ושם קח ספינה לאי המיוחד."

ג'יימס
    טוטודיל קופץ מעל ולפקיס ואז פותח את הפה שלו ויורה אקדח מים עוצמתי לעבר ולפקיס.ולפקיס רואה שטוטודיל מתקיף אותה ולכן היא רצה ומצליחה להתחמק מן אקדח המים של טוטדיל.טוטודיל לא מוותר לולפקיס והוא שוב קופץ ויורה עליה אקדח מים חזק.הפעם ולפקיס לא מצליחה להתחמק מן אקדח המים של טוטודיל ונפגעת קצת.ולפקיס מתאוששת מהפגיעה שספגה ומשתמשת בגחלת.היא שולחת לעבר טוטודיל גושי אש קטנים.

טל
    שלגון מתחמק מן אקדח המים של טנטקרול ואז הוא תוקף את טנטקרול שוב בזעם דרקון.טנטקרול מנסה להתחמק מזה אך הוא לא מצליח ונפגע חזק מזעם הדרקון.שלגון רץ לעבר טנטקרול במתקפת ציפורן דרקון.טנטקרול זז במהירות ומתחמק מציפורן הדרקון של שלגון.המאמן של טנטקרול אומר"טנטקרול תשתמש בעוקץ רעל שירעיל את שלגון".טנטקרול משתמש בעוקץ רעל.הוא שולח עוקץ רעל לעבר שלגון שלך.

תומר
    אתה ניגש אל התיבה הימנית ואז פותח אותה בתקווה שנמצאת שם אבן שחר.בתוך התיבה הימנית נמצא כדור אור.הנזיר אומר לך"חבל לא יצא לך אבן שחר.אם אתה רוצה אתה יכול לקחת לעצמך כדור אור.אבל יש לך עוד סיכוי לזכות אבן שחר.תצטרך לנצח אותי שוב ולבחור תיבה .אולי בתיבה שבחר תהיה אבן שחר.אתה יכול להשתמש בפוקימון אחר ולא בקירליה.צא ארבוק לקרב".הנזיר זורק פוכדור וממנו יוצא ארבוק
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Green"]תומר
    אתה ניגש אל התיבה הימנית ואז פותח אותה בתקווה שנמצאת שם אבן שחר.בתוך התיבה הימנית נמצא כדור אור.הנזיר אומר לך"חבל לא יצא לך אבן שחר.אם אתה רוצה אתה יכול לקחת לעצמך כדור אור.אבל יש לך עוד סיכוי לזכות אבן שחר.תצטרך לנצח אותי שוב ולבחור תיבה .אולי בתיבה שבחר תהיה אבן שחר.אתה יכול להשתמש בפוקימון אחר ולא בקירליה.צא ארבוק לקרב".הנזיר זורק פוכדור וממנו יוצא ארבוק
    "יש לך פוקימונים גרועים שתדע..."אומר לאיש באכזריות ואז אוציא את צ'אריזארד בקשיחות ואגיד לו:"תפוס את ארבוק באגרופי חשמל, תעלה לשמיים ואז תפיל אותו על האדמה בלהביור עוצמתי!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אוק אומר לך"ג'ון האמת אין לי מושג האם מדובר באגדי כולשהו אז אני לא יכול לענות לך השאלה שלך.אין לנו מספיק מידע על האי המויחד.ובגלל אני רוצה שתלך לשם שתחקור את האי וגם להציל אותו מצוות ניוטק.במקרה שתפגוש אגדי אז כדי לך להיזהר מהאגדי וגם לברוח מהאגדי כי לא היה לך סיכוי נגד אגדי.אז אם אין לך עוד שאלות אז לך למעבורת ושם קח ספינה לאי המיוחד."
    אני אומר לאוק: "אין לי שאלות, אני ינסה לברוח אבל אם הוא ימשיך אני יצטרך להלחם מולו אם זה מדובר באגדי", אני יוצא והולך למעוברת".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    טוטודיל קופץ מעל ולפקיס ואז פותח את הפה שלו ויורה אקדח מים עוצמתי לעבר ולפקיס.ולפקיס רואה שטוטודיל מתקיף אותה ולכן היא רצה ומצליחה להתחמק מן אקדח המים של טוטדיל.טוטודיל לא מוותר לולפקיס והוא שוב קופץ ויורה עליה אקדח מים חזק.הפעם ולפקיס לא מצליחה להתחמק מן אקדח המים של טוטודיל ונפגעת קצת.ולפקיס מתאוששת מהפגיעה שספגה ומשתמשת בגחלת.היא שולחת לעבר טוטודיל גושי אש קטנים.
    "תתחמק בקפיצה ואז תתרסק עליה במתקפת נשיכה! אחרי הנשיכה תשתמש מיד בשריטה הכי חזקה שאתה יכול לעשות!" אני פוקד על טוטודיל.

10. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    שלגון מתחמק מן אקדח המים של טנטקרול ואז הוא תוקף את טנטקרול שוב בזעם דרקון.טנטקרול מנסה להתחמק מזה אך הוא לא מצליח ונפגע חזק מזעם הדרקון.שלגון רץ לעבר טנטקרול במתקפת ציפורן דרקון.טנטקרול זז במהירות ומתחמק מציפורן הדרקון של שלגון.המאמן של טנטקרול אומר"טנטקרול תשתמש בעוקץ רעל שירעיל את שלגון".טנטקרול משתמש בעוקץ רעל.הוא שולח עוקץ רעל לעבר שלגון שלך.
    "אסור לך להיפגע מזה שלגון! תתחמק ותתקוף בניב אש! לאחר מכן תתקוף בזעם דרקון!, קדימה בכל הכוח!"

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    טל
    שלגון מצליח להתחמק בקלות מן עוקץ הרעל של טנטקרול בקלות רבה.שלגון רץ לעבר טנטקרול ותוקף אותו בניב אש.ניב האש ]וגע בטנטקרול קצת מכיון שהוא סוג המים.לאחר מכן שלגון תוקף את טנטקרול בזעם דרקון.טנטקרול לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של שלגון ונפגע קשה.טנטקרול מתעלף.המאמן מחזיר אותו לפוכדור שלו והולך.מולך הדלת הענקית נפתחת היא מובילה לתוך האי המויחד.לפתע אור לבן מקיף את שלגון.אתה מבין שהוא מתפתח לך.לאחר כמה שניות מולך מופיע סאלאמנס.סאלאמנס למד פליי.

ג'יימס
    טוטדיל קופץ במהירות ומתחמק מן הגחלת של ולפקיס.טוטודיל נוחת על ולפקיס ואז משתמש עליה בניכה חזקה מאוד.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהנשיכה ונפגעת קשה.טודיל במהירות שורט את ולפקיס.ולפקיס לא מספיקה להגיב ונפגעת מהשריטה של טוטודיל.לאחר כמה שניות אתה רואה את ולפקיס מתמוטת ומתעלפת לה על האדמה.טוטדיל שמח שניצח את ולפקיס

ג'ון
    אוק אומר לך"בהצלחה לך".אתה יוצא מהמעבדה של אוק ואז הולך לכיוון המעבורת.תוך 5 דקות של הליכה אתה מגיע למעבורת.אתה לוקח כרטיס ואז עולה ל הספינה עם מאות מאמנים.הספינה מתחילה לזוז לעבר האי המויחד.הקפטן מתחיל לדבר"שלום לכם אני הקפטן שלכם.אנחנו נגיע ליעד בעוד חצי שעה.עד אז תוכלו לדוג פוקימונים,להילחם נגד מאמנים אחרי,או לנוח"

תומר
    אתה מוציא את צ'איזארד לקרב.צ'איזארד יוצא ומיד עף לעבר ארבוק ותוקף אותו באגרוף חשמל.אגרוף החשמל של צ'איזארד פוגע בארבוק.לאחר מכן צ'איזארד עף עם ארבוק לאוויר.צ'איזארד מפיל את ארבוק לאדמה עם להביור.ארבוק מתרסק באדמה ונפגע מהלהביור של צ'איזארד.ארבוק מצליח לשרוד את כול זה בנס.הנזיר אומר לך"ארבוק הוא קשוח.ארבוק עוקץ רעל על צ'איזארד".ארבוק שולח עוקץ רעל לעבר צ'איזארד

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="DarkRed"]תומר
    אתה מוציא את צ'איזארד לקרב.צ'איזארד יוצא ומיד עף לעבר ארבוק ותוקף אותו באגרוף חשמל.אגרוף החשמל של צ'איזארד פוגע בארבוק.לאחר מכן צ'איזארד עף עם ארבוק לאוויר.צ'איזארד מפיל את ארבוק לאדמה עם להביור.ארבוק מתרסק באדמה ונפגע מהלהביור של צ'איזארד.ארבוק מצליח לשרוד את כול זה בנס.הנזיר אומר לך"ארבוק הוא קשוח.ארבוק עוקץ רעל על צ'איזארד".ארבוק שולח עוקץ רעל לעבר צ'איזארד
    'זה יהיה קשה הקרב הזה אבל...יש לי רעיון!איזה מעולה אני!'אחשוב לעצמי בשמחה
    ואז אגיד לצ'אריזארד בשמחה:"צ'אריזארד בוא תשתמש במשהו חדשני...תזיז את הכנפיים שלך כדי שיווצר סופה על ארבוק וכף יעוף העוקץ רעל ואז תשתמש באגרוף חשמל על ארבוק, תתפוס אותו ואז תחשמל אותו עם להביור בכול הכוח!אתה מסוגל צ'אריזארד!אני מאמין בך חברי הטוב צ'אריזארד!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים ואז הולך לסמטה חשוכה שנמצאת בין שני בתים.אתה מוציא את רעל הבסליק שלך ושם אותו במזרק שלך.אתה יוצא מסמטה החשוכה שהיית בה ואז מוציא דראגן שתפתסת.אתה מכין בעזרת ידך כור קרח למקרה שדראגן יתקוף אותך.דראגן יוצא מהפוכדור שלו ולא מבין איפה.הוא רואה אותך ומבין שהוא הפוקימון שלך.דראגן מתחיל לרוץ לעבר אחד התמרורים הקרובים.כשהוא קרוב אליו הוא שובר תמרור בנשיכה ואז מתחיל לאכול את התמרור.
    "אני רואה שאתה גם גאון..." אומר לעצמי "אוקיי תראה לי את כל המתקפות שלך" אומר לו

14. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    טוטדיל קופץ במהירות ומתחמק מן הגחלת של ולפקיס.טוטודיל נוחת על ולפקיס ואז משתמש עליה בניכה חזקה מאוד.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהנשיכה ונפגעת קשה.טודיל במהירות שורט את ולפקיס.ולפקיס לא מספיקה להגיב ונפגעת מהשריטה של טוטודיל.לאחר כמה שניות אתה רואה את ולפקיס מתמוטת ומתעלפת לה על האדמה.טוטדיל שמח שניצח את ולפקיס
    "מצויין טוטודיל!" אני אומר לטוטודיל בשמחה ואז לוקח פוכדור אחד וזורק אותו על ולפיקס תוך כדי צעקה "צא פוכדור!"

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'יימס
    אתה שמח שטוטודיל ניצח ואתה אומר לו איזה מילה טובה על הניצחון בקרב.טוטודייל שמח כי אתה שמח.אתה מוציא פוכדור מהכיס שלך ואז זורק אותו בהתרגשות על ולפקיס המעולפת.הפוכדור פוגע בולפקיס ואז נפתח לרוחה.אור אדום מקיף את ולפקיס ומכניס אותו לפוכדור.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז ולזוז ולהעיצר.לכדת ולפקיס יעודכן בקרוב.

לוק
    אתה מורה לדראגן להראות לך את כול המתקפות שהוא יודע.דראגן מתחיל להראות לך את המתקפות שהוא יודע.הוא מתחיל לנשוך עמוד אחר ואתה מבין שהוא יודע נשיכה.הוא שולח גחלת שמחמת את התמרור שנשך-דראגן יודע גחלת.דראגן משתמש בזעם דרקון שהורס חלק מהאדמה.דראגן משתמש בטויסטר על התמרור.התמרור כבר הושמד.דראגן שולח רסיסי קרח.הוא יודע רסיסי קרח.

תומר
    צ'איזארד מעיף את הכנפיים שלו בחוזקה וכך מכין רוח חזקה שמעיפה את העוקץ רעל בחזרה לארבוק.ארבוק מתחמק מהעוקץ הרעל של עצמו.צ'איזארד עף לעבר ארבוק באגרוף חשמל קטלני.ארבוק מצליח גם מזה להתחמק.צ'איזארד לא מותר לו והוא תופס את ארבוק.צ'איזארד תוקף באגרוף חשמל ובלהביור את ארבוק.ארבוק נפגע מזה אך שורד.הוא מצליח להשתחר מהאחיזה ל צ'איזארד.ארבוק זוחל לעבר צ''איזארד בזנב רעל

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 162 מתוך 203 ראשוןראשון ... 62112152160161162163164172 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •