"יש!!!" אני צועק בהתרגשות. "כל הכבוד טוטודייל,היית מצויין! עכשיו בוא נראה את ולפיקס." אני אומר לטוטודייל ומוציא את ולפיקס מהפוכדור.ג'יימס
אתה שמח שטוטודיל ניצח ואתה אומר לו איזה מילה טובה על הניצחון בקרב.טוטודייל שמח כי אתה שמח.אתה מוציא פוכדור מהכיס שלך ואז זורק אותו בהתרגשות על ולפקיס המעולפת.הפוכדור פוגע בולפקיס ואז נפתח לרוחה.אור אדום מקיף את ולפקיס ומכניס אותו לפוכדור.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז ולזוז ולהעיצר.לכדת ולפקיס יעודכן בקרוב.
ג'יימס
אתה שמח ונרגש שתפסת את הפוקימון הראשון ולפקיס.טוטודיל שמח יחד איתך.אתה מוציא את ולפקיס החוצה מחוץ לפוכדור שלה.ולפקיס יוצאת מהפוכדור שלה.ולפקיס מבינה שהיא כבר לא פוקימון פראי והיא שיכת לך.היא מעלה חיוך שמחה ואז מחבקת את הרגל שלך. אתה רואהשניגש אליך ואומר לך"הי אני מבין שאתה מאמן אז תרצה אולי להילחם נגדי בקרב 1 על 1?"
תומר
צ'איזארד מזיזז את כנפיו בחוזק ומיצר רוח.ארבוק מצליח לשבור תרוח עם זנב הרעל שלו.צ'איזארד עף לעבר ארבוק ותוקף אותו באגרוף חשמל ובלהביור.ארבוקק לא מצליח להתחמצק מהתקפות האלו ונפגע אל הוא עדיין זוחל לעבר צ'איזארד ומשתמש בזנב רעל.צ'איזארד לא מצליח להתחמק מהזנב רעל של ארבוק ונפגע.זנב הרעל מצליח להרעיל את צ'איזארד.הרעלה פוגעת בצ'איזארד ומורידה לו את האנרגיה שלו"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"גרבלר-תתקוף בסופת חול את האלקטרודמאסטר!" אומר לגרבלר.ברוס
אתה מחליט להילחם מול האלקטרודמאסטר.אחד מן אלקטרוד המאסטר ניגש אליך ומוכן להילחם נגדך.אתה מוציא את גרבלר החוצה שילחם מול אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר לא מחכה שגרבלר שלך יתקוף ראשון אלה הוא יתקוף ראשון.הוא תוקף בלכידה את גרבלר.גרבלר מתגלגל ובמהירות מתחמק מהלכידה של אלקטרוד מאסטר.
NYO HO HO BITCH
"אין שום בעיה!" אני אומר בחיוך שטני ומחכה שהוא יוציא את הפוקימון שלו.ג'יימס
אתה שמח ונרגש שתפסת את הפוקימון הראשון ולפקיס.טוטודיל שמח יחד איתך.אתה מוציא את ולפקיס החוצה מחוץ לפוכדור שלה.ולפקיס יוצאת מהפוכדור שלה.ולפקיס מבינה שהיא כבר לא פוקימון פראי והיא שיכת לך.היא מעלה חיוך שמחה ואז מחבקת את הרגל שלך. אתה רואהשניגש אליך ואומר לך"הי אני מבין שאתה מאמן אז תרצה אולי להילחם נגדי בקרב 1 על 1?"
"צא סניזל" אומר ואוציא את סניזל שלי מפוקדורו "תשתמש ברסיס קרח ומתקפת מהירות על דראגן, דראגן תשתמש בנשיכה משולבת עם גחלת כדי לחסום ולפגוע בו קשות!" אומר, אני מנסה להכין את דרגן לסוג שנגדולוק
אתה מורה לדראגן להראות לך את כול המתקפות שהוא יודע.דראגן מתחיל להראות לך את המתקפות שהוא יודע.הוא מתחיל לנשוך עמוד אחר ואתה מבין שהוא יודע נשיכה.הוא שולח גחלת שמחמת את התמרור שנשך-דראגן יודע גחלת.דראגן משתמש בזעם דרקון שהורס חלק מהאדמה.דראגן משתמש בטויסטר על התמרור.התמרור כבר הושמד.דראגן שולח רסיסי קרח.הוא יודע רסיסי קרח.
לוק
אתה מוציא את סניזל שלך החוצה שילחם נגד דראגן.סניזל יוצא החוצה.הוא תוקף ברסיסי קרח ואז משלב את רסיסי הקרח שלו בהתקפה מהירה.הוא רץ לעבר דראגן.דראגן משתמש בנשיכה ומשלב את זה עם הגחלת שלו.סניזל ודראגן מתנגשים בשני בעוצמה רבה.שניהם נפגעים מהיריב באותה מידה.דראגן מתאושש במהירות מהפגיעה וכך גם סניזל.דראגן במהירות תוקף בגחלת חזקה את סניזל שלך.
תומר
לא
----------
צ'איזסארד משתמש בלהביור על עצמו.הלהביור מחזיר כוחות לצ'איזארד אך הוא עדין בהשפעת הרעל של ארבוק.צ'איזארד עף לעבר ארבוק במהירות ותוקף אותו באגרוף חשמל.האגרוף של צ'איזארד הופך לצהוב.ארבוק לא מצליח להתחמק מאגרוף החשמל של צ'איזארד ונפגעע קשה מאוד.ארבוק עוד מצליח להמשיך להילחם.הנזיר אומר לו"ארבוק תשתמש שוב בעוקץ רעל על צ'אזיארד".ארבוק יורה עוקץ רעל לעבר צ'איזארד.
ג'יימס
אתה מחיב בחיוב עם חיוך שטני לעבר המאמן.המאמן אומר לך"שמי דני.יופי שהסכמת לקרב טוב אני יואי פוקימון ראשון צא סאנדרשו שלי לקרב".דני זורק פוכדור ומימנו יוצאהשאהנדרשו הקטן של דני.דני אומר לך"אני הוצאתי את הפוקימון שלי אז עכשיו תורך להוציא את הפוקימון שלך.יאלה תוציא אותו כבר.זה לא הולך להיות קרב קל זה היה קשה בישבילך"
ברוס
גרבלר מייצר במהירות סופת חול ענקית ושלח אותה לעבר אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר מנסה להתחמק מן סופת החול של גרבלר אך לא מצליח ונלכד בה.סופת החול מתחילה להשפיע על אלקטרוד מאסטר.היא מורידה לו אנרגיה ובהרבה.אלקטרוד מאסטר תוקף בלכידה את סופת החול אך סופת החול מבטלת את התקפה שלו.אלקטרוד מאסטר לא יכול לעשות כלום כרגע בגלל ספת החול.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"לא פועלים בלי הוראות אלא אם אני אומר לך דראגן" אומר לדראגן ואגן על סניזל עם קיר מקרח ואז אדפוק את הקיר על דראגן "דראגן רע!"לוק
אתה מוציא את סניזל שלך החוצה שילחם נגד דראגן.סניזל יוצא החוצה.הוא תוקף ברסיסי קרח ואז משלב את רסיסי הקרח שלו בהתקפה מהירה.הוא רץ לעבר דראגן.דראגן משתמש בנשיכה ומשלב את זה עם הגחלת שלו.סניזל ודראגן מתנגשים בשני בעוצמה רבה.שניהם נפגעים מהיריב באותה מידה.דראגן מתאושש במהירות מהפגיעה וכך גם סניזל.דראגן במהירות תוקף בגחלת חזקה את סניזל שלך.
'אוקיי אני לא אלך לפי סוגים' אני חושב לעצמי ומכניס את ולפקיס לזירה. "אוקיי ולפקיס,תתחיל לרוץ אל סאנדרשו ואז תקפוץ מעליו כך שאחרי הקפיצה הפנים שלך יהיו לגב שלו ותשתמש בנשיכה על הזנב שלו!" אני אומר לולפקיס במהירות.ג'יימס
אתה מחיב בחיוב עם חיוך שטני לעבר המאמן.המאמן אומר לך"שמי דני.יופי שהסכמת לקרב טוב אני יואי פוקימון ראשון צא סאנדרשו שלי לקרב".דני זורק פוכדור ומימנו יוצאהשאהנדרשו הקטן של דני.דני אומר לך"אני הוצאתי את הפוקימון שלי אז עכשיו תורך להוציא את הפוקימון שלך.יאלה תוציא אותו כבר.זה לא הולך להיות קרב קל זה היה קשה בישבילך"
"עכשיו גרבלר-אבנים חדות והרבה!" אומר לגרבלר.ברוס
גרבלר מייצר במהירות סופת חול ענקית ושלח אותה לעבר אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר מנסה להתחמק מן סופת החול של גרבלר אך לא מצליח ונלכד בה.סופת החול מתחילה להשפיע על אלקטרוד מאסטר.היא מורידה לו אנרגיה ובהרבה.אלקטרוד מאסטר תוקף בלכידה את סופת החול אך סופת החול מבטלת את התקפה שלו.אלקטרוד מאסטר לא יכול לעשות כלום כרגע בגלל ספת החול.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)