Pokemon GO
עמוד 163 מתוך 203 ראשוןראשון ... 63113153161162163164165173 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,431 עד 2,445 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    תומר
    צ'איזארד מעיף את הכנפיים שלו בחוזקה וכך מכין רוח חזקה שמעיפה את העוקץ רעל בחזרה לארבוק.ארבוק מתחמק מהעוקץ הרעל של עצמו.צ'איזארד עף לעבר ארבוק באגרוף חשמל קטלני.ארבוק מצליח גם מזה להתחמק.צ'איזארד לא מותר לו והוא תופס את ארבוק.צ'איזארד תוקף באגרוף חשמל ובלהביור את ארבוק.ארבוק נפגע מזה אך שורד.הוא מצליח להשתחר מהאחיזה ל צ'איזארד.ארבוק זוחל לעבר צ''איזארד בזנב רעל
    "צ'אריזארד תשתמש בסופה על הזנב של ארבוק ואם הוא עדיין מתקרב אליך תתקוף אותו בלהביור עם אגרוף חשמל בכול הכוח!"אצעק לעבר צ'אריזארד בעידוד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    אתה שמח שטוטודיל ניצח ואתה אומר לו איזה מילה טובה על הניצחון בקרב.טוטודייל שמח כי אתה שמח.אתה מוציא פוכדור מהכיס שלך ואז זורק אותו בהתרגשות על ולפקיס המעולפת.הפוכדור פוגע בולפקיס ואז נפתח לרוחה.אור אדום מקיף את ולפקיס ומכניס אותו לפוכדור.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז ולזוז ולהעיצר.לכדת ולפקיס יעודכן בקרוב.
    "יש!!!" אני צועק בהתרגשות. "כל הכבוד טוטודייל,היית מצויין! עכשיו בוא נראה את ולפיקס." אני אומר לטוטודייל ומוציא את ולפיקס מהפוכדור.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'יימס
    אתה שמח ונרגש שתפסת את הפוקימון הראשון ולפקיס.טוטודיל שמח יחד איתך.אתה מוציא את ולפקיס החוצה מחוץ לפוכדור שלה.ולפקיס יוצאת מהפוכדור שלה.ולפקיס מבינה שהיא כבר לא פוקימון פראי והיא שיכת לך.היא מעלה חיוך שמחה ואז מחבקת את הרגל שלך. אתה רואה שניגש אליך ואומר לך"הי אני מבין שאתה מאמן אז תרצה אולי להילחם נגדי בקרב 1 על 1?"

תומר
    צ'איזארד מזיזז את כנפיו בחוזק ומיצר רוח.ארבוק מצליח לשבור תרוח עם זנב הרעל שלו.צ'איזארד עף לעבר ארבוק ותוקף אותו באגרוף חשמל ובלהביור.ארבוקק לא מצליח להתחמצק מהתקפות האלו ונפגע אל הוא עדיין זוחל לעבר צ'איזארד ומשתמש בזנב רעל.צ'איזארד לא מצליח להתחמק מהזנב רעל של ארבוק ונפגע.זנב הרעל מצליח להרעיל את צ'איזארד.הרעלה פוגעת בצ'איזארד ומורידה לו את האנרגיה שלו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מחליט להילחם מול האלקטרודמאסטר.אחד מן אלקטרוד המאסטר ניגש אליך ומוכן להילחם נגדך.אתה מוציא את גרבלר החוצה שילחם מול אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר לא מחכה שגרבלר שלך יתקוף ראשון אלה הוא יתקוף ראשון.הוא תוקף בלכידה את גרבלר.גרבלר מתגלגל ובמהירות מתחמק מהלכידה של אלקטרוד מאסטר.
    "גרבלר-תתקוף בסופת חול את האלקטרודמאסטר!" אומר לגרבלר.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    ג'יימס
    אתה שמח ונרגש שתפסת את הפוקימון הראשון ולפקיס.טוטודיל שמח יחד איתך.אתה מוציא את ולפקיס החוצה מחוץ לפוכדור שלה.ולפקיס יוצאת מהפוכדור שלה.ולפקיס מבינה שהיא כבר לא פוקימון פראי והיא שיכת לך.היא מעלה חיוך שמחה ואז מחבקת את הרגל שלך. אתה רואה שניגש אליך ואומר לך"הי אני מבין שאתה מאמן אז תרצה אולי להילחם נגדי בקרב 1 על 1?"
    "אין שום בעיה!" אני אומר בחיוך שטני ומחכה שהוא יוציא את הפוקימון שלו.

6. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]תומר
    צ'איזארד מזיזז את כנפיו בחוזק ומיצר רוח.ארבוק מצליח לשבור תרוח עם זנב הרעל שלו.צ'איזארד עף לעבר ארבוק ותוקף אותו באגרוף חשמל ובלהביור.ארבוקק לא מצליח להתחמצק מהתקפות האלו ונפגע אל הוא עדיין זוחל לעבר צ'איזארד ומשתמש בזנב רעל.צ'איזארד לא מצליח להתחמק מהזנב רעל של ארבוק ונפגע.זנב הרעל מצליח להרעיל את צ'איזארד.הרעלה פוגעת בצ'איזארד ומורידה לו את האנרגיה שלו"
    צ'אריזארד למד סופה?
    ----------------------------------------
    "צ'אריזארד תשתמש בלהביור על עצמך וכך תקבל כוח ואז תתקוף את ארבוק בסופה עם אגרוף חשמל בכול הכוח!"אומר לצ'אריזארד.

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה מורה לדראגן להראות לך את כול המתקפות שהוא יודע.דראגן מתחיל להראות לך את המתקפות שהוא יודע.הוא מתחיל לנשוך עמוד אחר ואתה מבין שהוא יודע נשיכה.הוא שולח גחלת שמחמת את התמרור שנשך-דראגן יודע גחלת.דראגן משתמש בזעם דרקון שהורס חלק מהאדמה.דראגן משתמש בטויסטר על התמרור.התמרור כבר הושמד.דראגן שולח רסיסי קרח.הוא יודע רסיסי קרח.
    "צא סניזל" אומר ואוציא את סניזל שלי מפוקדורו "תשתמש ברסיס קרח ומתקפת מהירות על דראגן, דראגן תשתמש בנשיכה משולבת עם גחלת כדי לחסום ולפגוע בו קשות!" אומר, אני מנסה להכין את דרגן לסוג שנגדו

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוק
    אתה מוציא את סניזל שלך החוצה שילחם נגד דראגן.סניזל יוצא החוצה.הוא תוקף ברסיסי קרח ואז משלב את רסיסי הקרח שלו בהתקפה מהירה.הוא רץ לעבר דראגן.דראגן משתמש בנשיכה ומשלב את זה עם הגחלת שלו.סניזל ודראגן מתנגשים בשני בעוצמה רבה.שניהם נפגעים מהיריב באותה מידה.דראגן מתאושש במהירות מהפגיעה וכך גם סניזל.דראגן במהירות תוקף בגחלת חזקה את סניזל שלך.

תומר
    לא
    ----------
    צ'איזסארד משתמש בלהביור על עצמו.הלהביור מחזיר כוחות לצ'איזארד אך הוא עדין בהשפעת הרעל של ארבוק.צ'איזארד עף לעבר ארבוק במהירות ותוקף אותו באגרוף חשמל.האגרוף של צ'איזארד הופך לצהוב.ארבוק לא מצליח להתחמק מאגרוף החשמל של צ'איזארד ונפגעע קשה מאוד.ארבוק עוד מצליח להמשיך להילחם.הנזיר אומר לו"ארבוק תשתמש שוב בעוקץ רעל על צ'אזיארד".ארבוק יורה עוקץ רעל לעבר צ'איזארד.

ג'יימס
    אתה מחיב בחיוב עם חיוך שטני לעבר המאמן.המאמן אומר לך"שמי דני.יופי שהסכמת לקרב טוב אני יואי פוקימון ראשון צא סאנדרשו שלי לקרב".דני זורק פוכדור ומימנו יוצא השאהנדרשו הקטן של דני.דני אומר לך"אני הוצאתי את הפוקימון שלי אז עכשיו תורך להוציא את הפוקימון שלך.יאלה תוציא אותו כבר.זה לא הולך להיות קרב קל זה היה קשה בישבילך"

ברוס
    גרבלר מייצר במהירות סופת חול ענקית ושלח אותה לעבר אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר מנסה להתחמק מן סופת החול של גרבלר אך לא מצליח ונלכד בה.סופת החול מתחילה להשפיע על אלקטרוד מאסטר.היא מורידה לו אנרגיה ובהרבה.אלקטרוד מאסטר תוקף בלכידה את סופת החול אך סופת החול מבטלת את התקפה שלו.אלקטרוד מאסטר לא יכול לעשות כלום כרגע בגלל ספת החול.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה מוציא את סניזל שלך החוצה שילחם נגד דראגן.סניזל יוצא החוצה.הוא תוקף ברסיסי קרח ואז משלב את רסיסי הקרח שלו בהתקפה מהירה.הוא רץ לעבר דראגן.דראגן משתמש בנשיכה ומשלב את זה עם הגחלת שלו.סניזל ודראגן מתנגשים בשני בעוצמה רבה.שניהם נפגעים מהיריב באותה מידה.דראגן מתאושש במהירות מהפגיעה וכך גם סניזל.דראגן במהירות תוקף בגחלת חזקה את סניזל שלך.
    "לא פועלים בלי הוראות אלא אם אני אומר לך דראגן" אומר לדראגן ואגן על סניזל עם קיר מקרח ואז אדפוק את הקיר על דראגן "דראגן רע!"

10. משתמש סופר ספאמר
    בר
    פולויראט במהירות יורה אקדח מים לרצפה.ההדף של זה מרים את פולויראט גבוה לאוויר והוא מצליח להתחמק מהקרן העל חושית של אנטר.כשפולויראט באוויר הוא משתמש באגרוף קרח.אגרוף הקרח שלו גובר תאוצה ומתחזק מרגע לרגע.אנטר מנסה להתחמק מן אגרוף הקרח של פולויראט אך הוא לא מצליח להתחמק'.אגרוף הקרח פוגע באנטר וגם מקפיא אותו בגוש קרח.אותו דבר קורא לצי הוא נקפא בגוש קרח.שניהם לא מצליחים להשתחרר מהקרח שכולא אותם.

אייס
    פאלי תוקף באקדח מים את אקדח המים של קויסגר.אקדח המים מתנגש באקדח המים של קויסגר.אקדח המים של קויסגר יותר חזק משל פאלי.צ'ארמיליון מתחמק במהירות מן אקדח המים של קויסגר.צ'ארמיליון רץ במהירות לעבר קויסגר באגרוף חשמל.קויסגר סופג את אגרוף החשמל ולא קורה לו כלום מכיוון שהנוא סוג אדמה.קויסגר קופץ לגובה רב ואז הוא מתכנן לנחות על פאלי שלך ולהשתמש עליו בחבטת גוף.

לוק
    אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים ואז הולך לסמטה חשוכה שנמצאת בין שני בתים.אתה מוציא את רעל הבסליק שלך ושם אותו במזרק שלך.אתה יוצא מסמטה החשוכה שהיית בה ואז מוציא דראגן שתפתסת.אתה מכין בעזרת ידך כור קרח למקרה שדראגן יתקוף אותך.דראגן יוצא מהפוכדור שלו ולא מבין איפה.הוא רואה אותך ומבין שהוא הפוקימון שלך.דראגן מתחיל לרוץ לעבר אחד התמרורים הקרובים.כשהוא קרוב אליו הוא שובר תמרור בנשיכה ואז מתחיל לאכול את התמרור.

איתי
    פרינפלאפ מצליח לחמוק במהירות מן האגרוף הדינאמי של מאצ'אמפ.לאחר מכן פרינפלאפ מסתער על מאצ'אמפ ותוקף אותו בניקור מקדחה חזק.מאצ'אמפ לא מצליח להתחמק מן ניקור המקדחה של פרינפלאפ ונפגע קשה מימנו.לאחר שניה מאצ'אמפ מתמוט ומתעלף.המאמן מחיר אותו לפוכדור שלו והולך .אתה רואה שכול 4 המאמנים האחרים הובסו ורק אתה נשארת.האיש שראית מקודם אומר לך"יפה עברת תמבחן הישרדות שלך אתה רשאי להיכנס בדלת".הדלת מולך נפתחת ברוחה.

ג'ון
    אוק אומר לך"ג'ון האמת אין לי מושג האם מדובר באגדי כולשהו אז אני לא יכול לענות לך השאלה שלך.אין לנו מספיק מידע על האי המויחד.ובגלל אני רוצה שתלך לשם שתחקור את האי וגם להציל אותו מצוות ניוטק.במקרה שתפגוש אגדי אז כדי לך להיזהר מהאגדי וגם לברוח מהאגדי כי לא היה לך סיכוי נגד אגדי.אז אם אין לך עוד שאלות אז לך למעבורת ושם קח ספינה לאי המיוחד."

ג'יימס
    טוטודיל קופץ מעל ולפקיס ואז פותח את הפה שלו ויורה אקדח מים עוצמתי לעבר ולפקיס.ולפקיס רואה שטוטודיל מתקיף אותה ולכן היא רצה ומצליחה להתחמק מן אקדח המים של טוטדיל.טוטודיל לא מוותר לולפקיס והוא שוב קופץ ויורה עליה אקדח מים חזק.הפעם ולפקיס לא מצליחה להתחמק מן אקדח המים של טוטודיל ונפגעת קצת.ולפקיס מתאוששת מהפגיעה שספגה ומשתמשת בגחלת.היא שולחת לעבר טוטודיל גושי אש קטנים.

טל
    שלגון מתחמק מן אקדח המים של טנטקרול ואז הוא תוקף את טנטקרול שוב בזעם דרקון.טנטקרול מנסה להתחמק מזה אך הוא לא מצליח ונפגע חזק מזעם הדרקון.שלגון רץ לעבר טנטקרול במתקפת ציפורן דרקון.טנטקרול זז במהירות ומתחמק מציפורן הדרקון של שלגון.המאמן של טנטקרול אומר"טנטקרול תשתמש בעוקץ רעל שירעיל את שלגון".טנטקרול משתמש בעוקץ רעל.הוא שולח עוקץ רעל לעבר שלגון שלך.

תומר
    אתה ניגש אל התיבה הימנית ואז פותח אותה בתקווה שנמצאת שם אבן שחר.בתוך התיבה הימנית נמצא כדור אור.הנזיר אומר לך"חבל לא יצא לך אבן שחר.אם אתה רוצה אתה יכול לקחת לעצמך כדור אור.אבל יש לך עוד סיכוי לזכות אבן שחר.תצטרך לנצח אותי שוב ולבחור תיבה .אולי בתיבה שבחר תהיה אבן שחר.אתה יכול להשתמש בפוקימון אחר ולא בקירליה.צא ארבוק לקרב".הנזיר זורק פוכדור וממנו יוצא ארבוק
    אני אומר לפרינפלאפ ''כל הכבוד'' ואני ומיל הולכים

11. משתמש מנוסה
    תומר
    לא
    ----------
    צ'איזסארד משתמש בלהביור על עצמו.הלהביור מחזיר כוחות לצ'איזארד אך הוא עדין בהשפעת הרעל של ארבוק.צ'איזארד עף לעבר ארבוק במהירות ותוקף אותו באגרוף חשמל.האגרוף של צ'איזארד הופך לצהוב.ארבוק לא מצליח להתחמק מאגרוף החשמל של צ'איזארד ונפגעע קשה מאוד.ארבוק עוד מצליח להמשיך להילחם.הנזיר אומר לו"ארבוק תשתמש שוב בעוקץ רעל על צ'אזיארד".ארבוק יורה עוקץ רעל לעבר צ'איזארד.
    למה?
    --------------------
    אומר לצ'אריזארד בעידוד:"צ'אריזארד תתחמק מהמתקפה בעזרת הכנפיים שלך ואז תעוף לעבר ארבוק, תתפוס אותו בעזרת אגרוף חשמל ואז תשלח לעברו להביור בכול כוחך!

12. משתמש מנוסה
    ג'יימס
    אתה מחיב בחיוב עם חיוך שטני לעבר המאמן.המאמן אומר לך"שמי דני.יופי שהסכמת לקרב טוב אני יואי פוקימון ראשון צא סאנדרשו שלי לקרב".דני זורק פוכדור ומימנו יוצא השאהנדרשו הקטן של דני.דני אומר לך"אני הוצאתי את הפוקימון שלי אז עכשיו תורך להוציא את הפוקימון שלך.יאלה תוציא אותו כבר.זה לא הולך להיות קרב קל זה היה קשה בישבילך"
    'אוקיי אני לא אלך לפי סוגים' אני חושב לעצמי ומכניס את ולפקיס לזירה. "אוקיי ולפקיס,תתחיל לרוץ אל סאנדרשו ואז תקפוץ מעליו כך שאחרי הקפיצה הפנים שלך יהיו לגב שלו ותשתמש בנשיכה על הזנב שלו!" אני אומר לולפקיס במהירות.

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    גרבלר מייצר במהירות סופת חול ענקית ושלח אותה לעבר אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר מנסה להתחמק מן סופת החול של גרבלר אך לא מצליח ונלכד בה.סופת החול מתחילה להשפיע על אלקטרוד מאסטר.היא מורידה לו אנרגיה ובהרבה.אלקטרוד מאסטר תוקף בלכידה את סופת החול אך סופת החול מבטלת את התקפה שלו.אלקטרוד מאסטר לא יכול לעשות כלום כרגע בגלל ספת החול.
    "עכשיו גרבלר-אבנים חדות והרבה!" אומר לגרבלר.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    שלגון מצליח להתחמק בקלות מן עוקץ הרעל של טנטקרול בקלות רבה.שלגון רץ לעבר טנטקרול ותוקף אותו בניב אש.ניב האש ]וגע בטנטקרול קצת מכיון שהוא סוג המים.לאחר מכן שלגון תוקף את טנטקרול בזעם דרקון.טנטקרול לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של שלגון ונפגע קשה.טנטקרול מתעלף.המאמן מחזיר אותו לפוכדור שלו והולך.מולך הדלת הענקית נפתחת היא מובילה לתוך האי המויחד.לפתע אור לבן מקיף את שלגון.אתה מבין שהוא מתפתח לך.לאחר כמה שניות מולך מופיע סאלאמנס.סאלאמנס למד פליי.
    "אוי! שלגון! אה.. סאלמנס! וואו! אני יודע שהתאמנת קשה חבר, כל הכבוד!" אני אומר סלאלמנס בנימה של עידוד,
    "ועכשיו בוא נלך לחפש פוקימונים!" אני אומר לסאלמנס ואתחיל ללכת איתו בבאי המיוחד.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

15. משתמש מנוסה
    בר
    פולויראט במהירות יורה אקדח מים לרצפה.ההדף של זה מרים את פולויראט גבוה לאוויר והוא מצליח להתחמק מהקרן העל חושית של אנטר.כשפולויראט באוויר הוא משתמש באגרוף קרח.אגרוף הקרח שלו גובר תאוצה ומתחזק מרגע לרגע.אנטר מנסה להתחמק מן אגרוף הקרח של פולויראט אך הוא לא מצליח להתחמק'.אגרוף הקרח פוגע באנטר וגם מקפיא אותו בגוש קרח.אותו דבר קורא לצי הוא נקפא בגוש קרח.שניהם לא מצליחים להשתחרר מהקרח שכולא אותם.

"יפה פוליראט הגיע הזמן לסיים את הסיפור הזה, תשתמש באגרוף דינאמי בשתי ידיך תרוץ לעבר האנטר ותפגע בו ותעיף אותו על צלי ונעבור למבחן השני" אגיד לפוליראט

עמוד 163 מתוך 203 ראשוןראשון ... 63113153161162163164165173 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •