Pokemon GO
עמוד 165 מתוך 203 ראשוןראשון ... 65115155163164165166167175 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,461 עד 2,475 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    תומר
    אולי זה היה פרס
    --------------------------
    אתה לוקח את אבן השחר מהקופס אוקרה לקירליה לבוא.קירליה ניגש אליך בשמחה רבה והוא מוכן להתפתח לגאלד חזק ביותר.אתה שם עליו אבן שחר.אוור לבן עוטף אותו והוא מתחיל להתפתח לך לגאלאד.לאחר כמה שניות נעלם קירליה ובמקומו מופיע גאלאד.גאלאד למד אגרוף ממוקד.הנזיר אומר לך"מזל טוב על גאלאד שלך."
    למה לא שמת ספרייט?
    ----------------------
    "קירליה...חח התבלבלתי גאלאד שלי!אתה הפוקימון שחלמתי אליו!"אומר לגאלאד בשמחה ואז אוסיף בשאלה את גאלאד:"גאלאד בוא תיקח אותי למקום אחר באי הזה בעזרת שיגור מוכן?!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    גאלאד שמח שהוא הגיע לצורה האחרונה שלו ועכשיו הוא הרבה יותר חזק ממה שהיה מקודם. גאלאד עונה לך לשאלה ששאלת אותו"גאל גאל גאל".אתה לא מבין מה הוא אומר לך אבל לפי הבעת פניו הוא אומר לך כן.אתה עולה על הגב של גאלאד.גאלאד משתמש בשיגור.השיגור משגר את שניכם למקום כולשהו באי המיוחד.אתם מגיעים לחוף הים של האי המיוחד.אתם רואים הרבה אנשים ששוחים בים ומשתזפים על החול.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מחזיר את גרבלר שלך לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה מוציא מהכיס שלך פוכדור וזורק אותו על אלקטרוד מאסטר ששוכב על הקרקע.הפוכדור פוגע באלקטרוד מאסטר ואז נפתח לרוחה.אור אדום יוצא מהפוכדור ופוגע באלקטרוד מאסטר.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז ולזוז ואז להעצר.לכדת אלקטרוד מאסטר.הפוכדור נשלח למעבדה של פרופסר ליסה.
    מה עם הביצה שלי?
    --------------------
    "יופי!" אומר "לכדתי אלקטרודמאסטר!" ואלך לבסיס של ניוטק כדי לרגל שם.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    תומר
    גאלאד שמח שהוא הגיע לצורה האחרונה שלו ועכשיו הוא הרבה יותר חזק ממה שהיה מקודם. גאלאד עונה לך לשאלה ששאלת אותו"גאל גאל גאל".אתה לא מבין מה הוא אומר לך אבל לפי הבעת פניו הוא אומר לך כן.אתה עולה על הגב של גאלאד.גאלאד משתמש בשיגור.השיגור משגר את שניכם למקום כולשהו באי המיוחד.אתם מגיעים לחוף הים של האי המיוחד.אתם רואים הרבה אנשים ששוחים בים ומשתזפים על החול.
    מה עם הביצה שקיבלתי כפרס?
    ----------------------------------
    "גאלאד בוא נחפש פה מאמנים שילחמו נגדך!"אומר לגאלאד, אחכה לתשובתו ואז ארוץ איתו לחפש יריב כדי שהוא ילחם נגדו.

5. היכל התהילה
    אייס
    פאלי תוקף באקדח מים את אקדח המים של קויסגר.אקדח המים מתנגש באקדח המים של קויסגר.אקדח המים של קויסגר יותר חזק משל פאלי.צ'ארמיליון מתחמק במהירות מן אקדח המים של קויסגר.צ'ארמיליון רץ במהירות לעבר קויסגר באגרוף חשמל.קויסגר סופג את אגרוף החשמל ולא קורה לו כלום מכיוון שהנוא סוג אדמה.קויסגר קופץ לגובה רב ואז הוא מתכנן לנחות על פאלי שלך ולהשתמש עליו בחבטת גוף.
    אני לא אהיה מחמישי עד שני [לא כולל שני] מסיבות אישיות
    ---
    "הצלפת זנב על קויסר!" אורה לו

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה מחליט שסניזל ילחם נגדך ונגד דראגן.דראגן מתחיל לרוץ סביב סניזל תוך כדי שהוא יורה גחלת.הוא יוצר מעגל אש שמקיף את סניזל ומונע מימנו לברוח מן המעגל.דראגן קופץ לאוויר ואז יורד מן האוויר בזעם דרקון.סניזל לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון ונפגע קשה.כתוצאה מהתנגשות עם דראגן סניזל עף ישירות לאש.הוא חוטף כוויה רצינית בידו הימנית.סניזל רוצה לתקוף אך הוא לא יודע אם מותר לו לתקוף או לא הוא לא רוצה שתכעס עליו.
    "סניזל בו אליי רגע" אומר לסניזל "דראגן היית טוב תנסה לחזק את הקפיצה ואת הקורדינציה שלך בכך שתקפוץ ותשתמש במתקפה בו זמנית" אומר לדראגן ואז אפנה את צומת ליבי לסניזל "תן לי את יד ימין שלך" אומר לו ואז אעטוף את ידי במים, אחזיק את היד שלו.
    אני אקפיא את האזור עם הכוויה עד שזה ייתרפא "עכשיו שאתה עם כוחות מחודשים אתה יכול לתקוף בחזרה בלי שאני אומר לך אוקיי?" אומר לסניזל "קרב חוזר דראגן בו תעשה אותו מהלך כמו קודם סניזל תהיה מוכן!"

7. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    ולפקיס משתמשת בגחלת על סאנדלש.היא יורה גושי אש קטנים לעבר שנדלש.הגחלת פוגעת בסאנדלש ומונעת מימנו לפגוע בולפקיס עם השריטה שלו.סאנדלש נפגע די קשה מהגחלת של ולפקייס.ולפקיס רואה שסאנלדרו לא מרוכז והיא ישר רצה לעברו במהירות.כשהיא קרובה אליו היא תוקפת אותו בדחיפה חזקה.הדחיפה פוגעת בסאנדרו ומביסה אותו.דני מחזיר אותו לפוכדור שלו ואומר לך"היה קרב טוב ביי".דני הולך לדרכו.
    "ביי!" אצעק לדני בקול של זלזול. לאחר מכן אתכופף לולפקיס ואומר לה "כל הכבוד לך!" אז אוציא את טוטודיל ואומר:"עכשיו אני צריך לספר לכם משהו. אני רוצח." אני אומר להם ואמשיך:"אתם צריכים לקחת את זה בחשבון ולהצטרף אל מנהגי אם אתם רוצים להיות פוקימונים שלי." ואני אקווה שתגובתם תהיה תגובה חיובית.

8. משתמש סופר ספאמר
    טל
    טוני אומר לך"כן יש לי פוקימון אני ארצה לתפוס מאלו.את דראגן הוא נראה לי פוקימון חזק וגם בא לי פוקימון דרקון לשישיה שלי.טוב צא סקפטייל תקוף בלהב עלים את דראגן".טוני מוציא פוכדורומימנו יוצא סקפטייל שלו.סקפטייל במהירות תוקף בלהב עלים את דראגן.אתה לא צופה בהמשך הקרב ומשייך לחפש עוד פוקימונים מיוחדים.אתה רואה כלבבעל שלושה ראשים שלהבה יוצאת מכול ראש.פגשת בקרברוס(סוג אש ואופל).אתה רואה שטוני חזר אלך ואומר לך"תפסתי את דראגן"

תומר
    תראה לי אולי אני טועה
    --------------------------------------
    צ'איזארד משתמש בלהביור על הערפיח.הלהביור מפזר את הערפיח מן הזירה.לאחר מכן צ'איזארד עף לעבר ארבוק ותוקף אותו באגרוף חשמל חזק ביותר.ארבוק מנסה להתחמק מאגרוף החשמל של צ'איזארד אך הוא לא מצליח.ארבוק נפגע קשה מאוד מאגרוף החשמל של צ'איזארד.לאחר כמה שניות ארבוק מתתמוט על האדמה.ארבוק מוחזר לפוכדור שלו.הנזיר אומר לך"ניצחת שוב אותי אז בחר תיבה.הימנית או השמאלית?"

ג'יימס
    ולפקיס קופצת גבוה ומצליחה כך להתחמק מן מתקפת הגילגול של סאנדלש.ולפקיס נוחת על האדמה ואז רצה במהירות לעבר סאנדלש.כשהיא קרובה לסאנלדש היא משתמשת עליו בנשיכה.היא נושכת את סאנדלש חזק.כשהיא עדיין אוחזת בסאנדלש היא מעיפה אותו לאנשהו.סאנדלש מתרסק על האדמה ונפגע.דני אומר לסאנדלש"תשתמש בשריטה עליה".סאנדלש רץ לעבר ולפקיס כשהוא מתכנן לשרוט אותה.

איתי
    אתה ומיל מסכימים שהאיש יעשה לכם סיור באי.האיש אומר לכם"אוקי אז תעקבו אחרי".אתה מחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו ואז עוקב אחר האיש עם מיל.לאחר הליכה קצרה האיש עוצר ליד מרכז הפוקימונים הוא אומר לכם"זה מרכז הפוקימונים היחיד בעיר".האיש ממשיך ללכת ואתם אחריו.שוב לאחר הליכה קצרה הוא עוצר ליד המכון ואומר לכם"זה מכון העיר למכון אין סוג.משתמשים פה בכול סוגי הפוקימונים".האיש ממשיך ללכת ואתם אחריו.לאחר הליכה קצרה אתם עוצרים ליד מבנה גדול והוא אומר לכם"פה נמצאים החיילים של צוות ניוטק תיזהרו מהם.יש שאלות?"

ברוס
    אתה מחזיר את גרבלר שלך לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה מוציא מהכיס שלך פוכדור וזורק אותו על אלקטרוד מאסטר ששוכב על הקרקע.הפוכדור פוגע באלקטרוד מאסטר ואז נפתח לרוחה.אור אדום יוצא מהפוכדור ופוגע באלקטרוד מאסטר.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז ולזוז ואז להעצר.לכדת אלקטרוד מאסטר.הפוכדור נשלח למעבדה של פרופסר ליסה
    .
    אני שואל את האיש ''איפה אני יכול לתפוס פוקמונים טובים?''

9. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    סאלאמנס עף במהירות ומצליח להתחמק מהלהביור שיורה עליו כרברוס.ספיל משמיך לתקוף באקדח מים את כרברוס.כרברוס למרות זז במהירות ומתחמק מהתקפה למרות המשקל העצום שלו.סאלאמנס משתמש במשאבת הידרו על כרברוס.כרברוס לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של סאלאמנס ונפגע קשה.כרברוס מייצר כדור צל.הוא משתמש בכדור צל.הוא מעיף את הכדור צל לעבר ספיל.
    "ספיל תתחמק!" אני אומר לספיל נואש,
    "סאלמנס! אתה תמשיך לתקוף את כרבכרוס במשאבת הידרו!" אני אומר בנחישות לסאלמנס,

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

10. משתמש מנוסה
    בר
    פולויראט משתמש באגרוף דינאמי עם שתי ידו.הוא רץ במהירות לעבר אנטר שכלוא בחתיכת קרח ענקית .פולויראט פוגע בחתיכת הקרח ושובר אותו.הוא גם פוגע באנטר.אנטר נפגע קשה מאגרוף הדינאמי ומתעלף לו.צלי חוטף את אותו נזק שחטף אנטר.גם הוא מתעלף על האדמה.הלהבות של קרב הצללים נעלמות ויחחד איתם צלי ואנטר.מולך הדלת למבחן הבאה נפתחת.הקול בררמקול אומר לך"עברת תמבחן ה1 בהצלחה".
    "כל הכבוד לך חבר, בזכותך עברנו את המבחן הראשון, מגיעה לך מנוחה טובה,חזור חבר" אגיד ואחזיר את פוליראט.
    "קדימה אני מוכן למבחן השני, אני יעבור אותו" אגיד לקול שיוצא מהרמקול

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    היה לי אתמול יום הולדת ולכן כול שחקן רשאי לבחור פוקימון אחד מבין הפוקימונים שלו שילמד מתקפה חדשה.תוכליח להגיד לי את זה פה או בה.פ
    בר
    אתה מחזיר את פולויראט שלך לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה נכנס דרך הדלת הבאה ולמבחן הבא.אתה מגיע לחדר ענק שבו נמצאת בריכת שחיה ענקית משני צצדי הבריכה נמצאים שני פסלי אבן של פיג'יוט.אחרי הבריכה נמצאת הדלת הבאה שתוביל אותך למבחן הבא.האיש ברמקול אומר לך"המבחן הבא שלך הוא להביס את שני הפיג'יוט האלו שבפסלים.אם תחשוב שזה קל אז לא קל זה היה לך קשה בהצלחה לך"

טל
    ספיל מקפץ לו ומצליח להתחמק מן כדור הצל ששולח לעברו כרברוס.סאלאמנס תוקף במשאבת הידרו שוב על כרברוס.כרברוס זז במהירות ומצליח להתחמק מן משאבת הידרו של סאלאמנס.סאלאמנס שוב יורה משאבת הידרו חזקה על כרברוס.הפעם כרברוס לא מצליח להתחמק מן משאבת הידרו של סאלאמנס ונפגע קשה.כרברוס משתמש ביום שימשי.שמש מופיעה מעל כרברוס.השמש מחזקת כול מתקפת אש.כרברוס תוקף בלהביור את סאלאמנס.

איתי
    האיש אומר לך"אז אני מבין שאתה רוצה לתפוס פוקימונים חזקים.טוב יש פה באי הרבה פוקימונים מיוחדים חזקים מאוד.יש באיזור חוף האי המזרחי יש שם הרבה פוקימוני מים חזקים.יש באיזור השדות הפתוחים נמצאים שם פוקימוני דרקון ופוקימוני אש חזקים.על הרים הגבוהים נמצאים פוקימוני חזקים מסוג תעופה.וגם ביער שנמצא פה נמצאים פוקימוני חרק ועשב חזקים מאוד.זהו יש עוד שאלות?

ג'יימס
    אתה אומר לולפקיס שהיא היתה טובה.לאחר זאת אתה מוציא את טוטדיל החוצה ששניהם יגלו את סודך.אתה מגלה להם שאתה רוצח אך זה לא משנה להם העיקר שזה אתה.אתה מאושר שזה לא משנה להם שאתה רוצח ושהם יעזרו לך ברציחות השונות.אתה מחליט ללכת עם שניהם בדרך 1.אתם מתחילים ללכת בדרך 1 לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים למכרה סלוק.שלט מולכם שכתוב עליו"מכרה סלוק"

לוק
    אתה קורא לסניזל לבוא אליך.סניזל ניגש אליך.אתה משתמש בכוחות המים שלך בשביל לרפא את הכןויה שעל ידו של סניזל.אתה מקפיא את הכויה שלו.סניזל מתרפא ויכול להשתמש ביד שלו שהיתה עם הכויה.אתה נותן לדראגן טיפ אך לחזק את המתקפות שלו.דראגן תוקף בגחלת ואז מסתובב סביב סניזל.לאחר מכן הוא קופץ ומשתמש בזעם דרקוןם.סניזל הפעם מצליח להתחמק מהזעם הדרקון של דראגן.הוא תוקף ברסיסי קרח את דראגן.

אייס
    פאלי קופץ ואז משתמש בהצלפת זנב על קויסגר.הצלפת הזנב פוגעת בקויסגר חזק ומצליחה להעיף אותו מן הספינה.קויסגר נופל לתוך הים.אחד המאמנים שנלחם נגדך"ניצחת אותנו.הזירה היתה הספינה וקיסגר יצא מהספינה אז הוא פסול ואתם מנצחים.כול הכבוד לכם היתם חזקיים ממש.נתראה אולי בעתיד.".המאמן מחזיר את קויסגר לפוכדור והם הולכים.סאלי גם מחזירה את צ'ארמיליון לפוכדור שלו.הקפטן אומר"הספינה הגיעה ליעד תירדו עכשיו"

תומר
    היא עוד לא בקעה.בקרוב תבקע והיא כרגע לא תופסת לך מקום בשישיה כשהיא תבקע היא כן תיתפוס לך מקום בשישיה.
    ---------------------------------------------------
    גאלאד גם בענין בלהילחם נגד מאמן אחר ונגד הפוקימונים שלו.אתם הולכים בחוץ ומחפשים מאמן שירה להילחם נגדכם.אתם שואלים מאמנים רבים אך הם מסרבים לכם.אתם רואים מאמנת בלונדינית משתזפת לה על החוף.אתם ניגשים אליה ושואלים אותה אם היא רוצה להילחם נגדכם.המאמנת אומרת לך"כן בוודאי אבל ננהל את הרב שלנו בשפת הים שחלק מהגוף שלו בים וגם של הפוקימונים שלנו.אל תדאג אני א מאמנת פוקימוני מים.זה היה קרב 3 על 3 ביחידים.אתה מסכים להצעה שלי?"

ברוס
    היא עוד לא בקעה.בקרוב תבקע והיא כרגע לא תופסת לך מקום בשישיה כשהיא תבקע היא כן תיתפוס לך מקום בשישיה.
    ברוס אתה שמח שלכדת לקטרוד מאסטר הפוקימון המיוחד הראשון שתפסת.אתה מחליט ללכת לבסיס של צוות ניוטק לרגל שם.לאחר הליכה של כמה דקות אתה מגיע לפתח הבסיס.אתה שומע קול של אנשים מתקרבים.אתה מסתתר מאחורי קופסאות ארגזים גדולים.אתה רואה שני חיילי צוות ניוטק שלא רואים אותך בגלל הקופסאות מדברים"שמעת זה היום האחרון של הירח הסגול כבר גילניו מי אחרי לזה.הוא עומד למות וגם הירח"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    תומר
    גאלאד גם בענין בלהילחם נגד מאמן אחר ונגד הפוקימונים שלו.אתם הולכים בחוץ ומחפשים מאמן שירה להילחם נגדכם.אתם שואלים מאמנים רבים אך הם מסרבים לכם.אתם רואים מאמנת בלונדינית משתזפת לה על החוף.אתם ניגשים אליה ושואלים אותה אם היא רוצה להילחם נגדכם.המאמנת אומרת לך"כן בוודאי אבל ננהל את הרב שלנו בשפת הים שחלק מהגוף שלו בים וגם של הפוקימונים שלנו.אל תדאג אני א מאמנת פוקימוני מים.זה היה קרב 3 על 3 ביחידים.אתה מסכים להצעה שלי?"
    "טוב אבל אני מתחיל ראשון!"אומר לילדה ואז אגיד לגאלאד:"גאלאד תתכונן לקרב שלך נגד פוקימון מים!"

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    ברוס אתה שמח שלכדת לקטרוד מאסטר הפוקימון המיוחד הראשון שתפסת.אתה מחליט ללכת לבסיס של צוות ניוטק לרגל שם.לאחר הליכה של כמה דקות אתה מגיע לפתח הבסיס.אתה שומע קול של אנשים מתקרבים.אתה מסתתר מאחורי קופסאות ארגזים גדולים.אתה רואה שני חיילי צוות ניוטק שלא רואים אותך בגלל הקופסאות מדברים"שמעת זה היום האחרון של הירח הסגול כבר גילניו מי אחרי לזה.הוא עומד למות וגם הירח"
    "יופי!" אחשוב לעצמי בשמחה "אני רוצה להודות למי שהורג אותו שכבר מפסיק את הירח הזה,השאלה היא-מיהו?" ואשים יד על אוזני בצורה שכך אשמע יותר טוב את השיחה.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    אתה אומר לולפקיס שהיא היתה טובה.לאחר זאת אתה מוציא את טוטדיל החוצה ששניהם יגלו את סודך.אתה מגלה להם שאתה רוצח אך זה לא משנה להם העיקר שזה אתה.אתה מאושר שזה לא משנה להם שאתה רוצח ושהם יעזרו לך ברציחות השונות.אתה מחליט ללכת עם שניהם בדרך 1.אתם מתחילים ללכת בדרך 1 לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים למכרה סלוק.שלט מולכם שכתוב עליו"מכרה סלוק"
    "היי טוטודייל,רוצה להתאמן?" אני שואל אותו ולאחר מכן מכניס את ולפיקס לפוכדור ונכנס עם טוטודיל ועם פנס למכרה בתקווה למצוא פוקימון אבן או אדמה שאוכל להתאמן מולו עם טוטודיל.

15. משתמש מנוסה
    היה לי אתמול יום הולדת ולכן כול שחקן רשאי לבחור פוקימון אחד מבין הפוקימונים שלו שילמד מתקפה חדשה.תוכליח להגיד לי את זה פה או בה.פ
    בר
    אתה מחזיר את פולויראט שלך לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה נכנס דרך הדלת הבאה ולמבחן הבא.אתה מגיע לחדר ענק שבו נמצאת בריכת שחיה ענקית משני צצדי הבריכה נמצאים שני פסלי אבן של פיג'יוט.אחרי הבריכה נמצאת הדלת הבאה שתוביל אותך למבחן הבא.האיש ברמקול אומר לך"המבחן הבא שלך הוא להביס את שני הפיג'יוט האלו שבפסלים.אם תחשוב שזה קל אז לא קל זה היה לך קשה בהצלחה לך"
    אני רוצה שטראפינץ' ילמד מתקפה חדשה
    - - - - - - - - - - -
    "ממ הייתי צריך פה פוקימון מעופף אבל טראפינץ' אני חושב יסתדר, קדימה טראפינץ' לקרב!" אגיד והוציא את טראפינץ'
    "תשתמש בסופת חול שלא יראו כלום ולא יכוו לעופף, ותשתמש בחפירה לאחר מכן" אגיד לטראפינץ'

עמוד 165 מתוך 203 ראשוןראשון ... 65115155163164165166167175 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •