תומר
גאלאד שמח שהוא הגיע לצורה האחרונה שלו ועכשיו הוא הרבה יותר חזק ממה שהיה מקודם. גאלאד עונה לך לשאלה ששאלת אותו"גאל גאל גאל".אתה לא מבין מה הוא אומר לך אבל לפי הבעת פניו הוא אומר לך כן.אתה עולה על הגב של גאלאד.גאלאד משתמש בשיגור.השיגור משגר את שניכם למקום כולשהו באי המיוחד.אתם מגיעים לחוף הים של האי המיוחד.אתם רואים הרבה אנשים ששוחים בים ומשתזפים על החול.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מה עם הביצה שלי?ברוס
אתה מחזיר את גרבלר שלך לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה מוציא מהכיס שלך פוכדור וזורק אותו על אלקטרוד מאסטר ששוכב על הקרקע.הפוכדור פוגע באלקטרוד מאסטר ואז נפתח לרוחה.אור אדום יוצא מהפוכדור ופוגע באלקטרוד מאסטר.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז ולזוז ואז להעצר.לכדת אלקטרוד מאסטר.הפוכדור נשלח למעבדה של פרופסר ליסה.
--------------------
"יופי!" אומר "לכדתי אלקטרודמאסטר!" ואלך לבסיס של ניוטק כדי לרגל שם.
NYO HO HO BITCH
"סניזל בו אליי רגע" אומר לסניזל "דראגן היית טוב תנסה לחזק את הקפיצה ואת הקורדינציה שלך בכך שתקפוץ ותשתמש במתקפה בו זמנית" אומר לדראגן ואז אפנה את צומת ליבי לסניזל "תן לי את יד ימין שלך" אומר לו ואז אעטוף את ידי במים, אחזיק את היד שלו.לוק
אתה מחליט שסניזל ילחם נגדך ונגד דראגן.דראגן מתחיל לרוץ סביב סניזל תוך כדי שהוא יורה גחלת.הוא יוצר מעגל אש שמקיף את סניזל ומונע מימנו לברוח מן המעגל.דראגן קופץ לאוויר ואז יורד מן האוויר בזעם דרקון.סניזל לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון ונפגע קשה.כתוצאה מהתנגשות עם דראגן סניזל עף ישירות לאש.הוא חוטף כוויה רצינית בידו הימנית.סניזל רוצה לתקוף אך הוא לא יודע אם מותר לו לתקוף או לא הוא לא רוצה שתכעס עליו.
אני אקפיא את האזור עם הכוויה עד שזה ייתרפא "עכשיו שאתה עם כוחות מחודשים אתה יכול לתקוף בחזרה בלי שאני אומר לך אוקיי?" אומר לסניזל "קרב חוזר דראגן בו תעשה אותו מהלך כמו קודם סניזל תהיה מוכן!"
"ביי!" אצעק לדני בקול של זלזול. לאחר מכן אתכופף לולפקיס ואומר לה "כל הכבוד לך!" אז אוציא את טוטודיל ואומר:"עכשיו אני צריך לספר לכם משהו. אני רוצח." אני אומר להם ואמשיך:"אתם צריכים לקחת את זה בחשבון ולהצטרף אל מנהגי אם אתם רוצים להיות פוקימונים שלי." ואני אקווה שתגובתם תהיה תגובה חיובית.ג'יימס
ולפקיס משתמשת בגחלת על סאנדלש.היא יורה גושי אש קטנים לעבר שנדלש.הגחלת פוגעת בסאנדלש ומונעת מימנו לפגוע בולפקיס עם השריטה שלו.סאנדלש נפגע די קשה מהגחלת של ולפקייס.ולפקיס רואה שסאנלדרו לא מרוכז והיא ישר רצה לעברו במהירות.כשהיא קרובה אליו היא תוקפת אותו בדחיפה חזקה.הדחיפה פוגעת בסאנדרו ומביסה אותו.דני מחזיר אותו לפוכדור שלו ואומר לך"היה קרב טוב ביי".דני הולך לדרכו.
היה לי אתמול יום הולדת ולכן כול שחקן רשאי לבחור פוקימון אחד מבין הפוקימונים שלו שילמד מתקפה חדשה.תוכליח להגיד לי את זה פה או בה.פ
בר
אתה מחזיר את פולויראט שלך לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה נכנס דרך הדלת הבאה ולמבחן הבא.אתה מגיע לחדר ענק שבו נמצאת בריכת שחיה ענקית משני צצדי הבריכה נמצאים שני פסלי אבן של פיג'יוט.אחרי הבריכה נמצאת הדלת הבאה שתוביל אותך למבחן הבא.האיש ברמקול אומר לך"המבחן הבא שלך הוא להביס את שני הפיג'יוט האלו שבפסלים.אם תחשוב שזה קל אז לא קל זה היה לך קשה בהצלחה לך"
טל
ספיל מקפץ לו ומצליח להתחמק מן כדור הצל ששולח לעברו כרברוס.סאלאמנס תוקף במשאבת הידרו שוב על כרברוס.כרברוס זז במהירות ומצליח להתחמק מן משאבת הידרו של סאלאמנס.סאלאמנס שוב יורה משאבת הידרו חזקה על כרברוס.הפעם כרברוס לא מצליח להתחמק מן משאבת הידרו של סאלאמנס ונפגע קשה.כרברוס משתמש ביום שימשי.שמש מופיעה מעל כרברוס.השמש מחזקת כול מתקפת אש.כרברוס תוקף בלהביור את סאלאמנס.
איתי
האיש אומר לך"אז אני מבין שאתה רוצה לתפוס פוקימונים חזקים.טוב יש פה באי הרבה פוקימונים מיוחדים חזקים מאוד.יש באיזור חוף האי המזרחי יש שם הרבה פוקימוני מים חזקים.יש באיזור השדות הפתוחים נמצאים שם פוקימוני דרקון ופוקימוני אש חזקים.על הרים הגבוהים נמצאים פוקימוני חזקים מסוג תעופה.וגם ביער שנמצא פה נמצאים פוקימוני חרק ועשב חזקים מאוד.זהו יש עוד שאלות?
ג'יימס
אתה אומר לולפקיס שהיא היתה טובה.לאחר זאת אתה מוציא את טוטדיל החוצה ששניהם יגלו את סודך.אתה מגלה להם שאתה רוצח אך זה לא משנה להם העיקר שזה אתה.אתה מאושר שזה לא משנה להם שאתה רוצח ושהם יעזרו לך ברציחות השונות.אתה מחליט ללכת עם שניהם בדרך 1.אתם מתחילים ללכת בדרך 1 לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים למכרה סלוק.שלט מולכם שכתוב עליו"מכרה סלוק"
לוק
אתה קורא לסניזל לבוא אליך.סניזל ניגש אליך.אתה משתמש בכוחות המים שלך בשביל לרפא את הכןויה שעל ידו של סניזל.אתה מקפיא את הכויה שלו.סניזל מתרפא ויכול להשתמש ביד שלו שהיתה עם הכויה.אתה נותן לדראגן טיפ אך לחזק את המתקפות שלו.דראגן תוקף בגחלת ואז מסתובב סביב סניזל.לאחר מכן הוא קופץ ומשתמש בזעם דרקוןם.סניזל הפעם מצליח להתחמק מהזעם הדרקון של דראגן.הוא תוקף ברסיסי קרח את דראגן.
אייס
פאלי קופץ ואז משתמש בהצלפת זנב על קויסגר.הצלפת הזנב פוגעת בקויסגר חזק ומצליחה להעיף אותו מן הספינה.קויסגר נופל לתוך הים.אחד המאמנים שנלחם נגדך"ניצחת אותנו.הזירה היתה הספינה וקיסגר יצא מהספינה אז הוא פסול ואתם מנצחים.כול הכבוד לכם היתם חזקיים ממש.נתראה אולי בעתיד.".המאמן מחזיר את קויסגר לפוכדור והם הולכים.סאלי גם מחזירה את צ'ארמיליון לפוכדור שלו.הקפטן אומר"הספינה הגיעה ליעד תירדו עכשיו"
תומר
היא עוד לא בקעה.בקרוב תבקע והיא כרגע לא תופסת לך מקום בשישיה כשהיא תבקע היא כן תיתפוס לך מקום בשישיה.
---------------------------------------------------
גאלאד גם בענין בלהילחם נגד מאמן אחר ונגד הפוקימונים שלו.אתם הולכים בחוץ ומחפשים מאמן שירה להילחם נגדכם.אתם שואלים מאמנים רבים אך הם מסרבים לכם.אתם רואיםמאמנת בלונדינית משתזפת לה על החוף.אתם ניגשים אליה ושואלים אותה אם היא רוצה להילחם נגדכם.המאמנת אומרת לך"כן בוודאי אבל ננהל את הרב שלנו בשפת הים שחלק מהגוף שלו בים וגם של הפוקימונים שלנו.אל תדאג אני א מאמנת פוקימוני מים.זה היה קרב 3 על 3 ביחידים.אתה מסכים להצעה שלי?"
ברוס
היא עוד לא בקעה.בקרוב תבקע והיא כרגע לא תופסת לך מקום בשישיה כשהיא תבקע היא כן תיתפוס לך מקום בשישיה.
ברוס אתה שמח שלכדת לקטרוד מאסטר הפוקימון המיוחד הראשון שתפסת.אתה מחליט ללכת לבסיס של צוות ניוטק לרגל שם.לאחר הליכה של כמה דקות אתה מגיע לפתח הבסיס.אתה שומע קול של אנשים מתקרבים.אתה מסתתר מאחורי קופסאות ארגזים גדולים.אתה רואה שני חיילי צוות ניוטק שלא רואים אותך בגלל הקופסאות מדברים"שמעת זה היום האחרון של הירח הסגול כבר גילניו מי אחרי לזה.הוא עומד למות וגם הירח"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"יופי!" אחשוב לעצמי בשמחה "אני רוצה להודות למי שהורג אותו שכבר מפסיק את הירח הזה,השאלה היא-מיהו?" ואשים יד על אוזני בצורה שכך אשמע יותר טוב את השיחה.ברוס
ברוס אתה שמח שלכדת לקטרוד מאסטר הפוקימון המיוחד הראשון שתפסת.אתה מחליט ללכת לבסיס של צוות ניוטק לרגל שם.לאחר הליכה של כמה דקות אתה מגיע לפתח הבסיס.אתה שומע קול של אנשים מתקרבים.אתה מסתתר מאחורי קופסאות ארגזים גדולים.אתה רואה שני חיילי צוות ניוטק שלא רואים אותך בגלל הקופסאות מדברים"שמעת זה היום האחרון של הירח הסגול כבר גילניו מי אחרי לזה.הוא עומד למות וגם הירח"
NYO HO HO BITCH
"היי טוטודייל,רוצה להתאמן?" אני שואל אותו ולאחר מכן מכניס את ולפיקס לפוכדור ונכנס עם טוטודיל ועם פנס למכרה בתקווה למצוא פוקימון אבן או אדמה שאוכל להתאמן מולו עם טוטודיל.ג'יימס
אתה אומר לולפקיס שהיא היתה טובה.לאחר זאת אתה מוציא את טוטדיל החוצה ששניהם יגלו את סודך.אתה מגלה להם שאתה רוצח אך זה לא משנה להם העיקר שזה אתה.אתה מאושר שזה לא משנה להם שאתה רוצח ושהם יעזרו לך ברציחות השונות.אתה מחליט ללכת עם שניהם בדרך 1.אתם מתחילים ללכת בדרך 1 לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים למכרה סלוק.שלט מולכם שכתוב עליו"מכרה סלוק"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)