Pokemon GO
עמוד 166 מתוך 203 ראשוןראשון ... 66116156164165166167168176 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,476 עד 2,490 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'יימס
    טוטודיל עונה לך"טוטו טוטו".אתה מבין שהוא רוצה להתאמן איתך.רגע לפני שאתה מחזיר את ולפקיס לפוכדור שלה היא משתמשת בהתקפה מהירה.אתה מבין שהיא למדה עכשיו מתקפה מהירהה.אתה מחזיר אותה לפוכדור שלה.אתה נכנס למכרה עם פנס בידך וטוטדיל לצידך.הפנס מאיר לך את המכרה.אתה רואה הרבה ככורים עובדים במכרה.אתה מחפש פוקימון לאימון טוטודילח.אתם פוגשים בג'יודוד.

ברוס
    אתה לא רוצה שאחד מהפוקימונים שלך ילמד מתקפה חדשה?
    -------------------------------------------------------------------
    אתה רוצה להודות למי שאחרי על הירח הסגול.אתה מקרב את האוזן שך כדי לשמוע מי זה האיש הזה ואת המשך השיחה שלהם.אתה שומע את המשך השיחה שלהם"טוב נו אז בוא אחנו הולכים לצוק הגדול.שם נמצא נג'י.האיש הזה חזק הוא הצליח להפוך את הירח לסגול אבל אור המפקד שלנו יביס אותו.הוא בדרך לשם וכול חילי צוות ניוטק אמורים להגיע לשם לעזור לו".החיליים הולכים לצוק הגדול.

תומר
    אתה רואה שגאלאד פתאום משתמש בקרב צמוד.אתה מבין שגאלאד למד קרב צמוד.שניכם ניגשים לים ואתם עומדים בתוך הים.גם גאלאד עומד בתוך הים.המאמנת אומרת לך"אתה מוזמן לשחור בים באמצע הקרב שהפוקימונים שלנו נלחמים.טוב צא היטמולני לקרב.רוץ על המים ואז תשתמש בשבירת לבנים על גאלאד".המאמנת זורקת פוכדור ומימנהו יוצא היטמונלי.היטמונלי מתחיל לרוץ ל המים ומשתמש בשביר ת לבנים.בזמן הזה המאמנת מתחילה לשחות.

בר
    איזה מתקפה?
    -----------------------------
    אתה מחליט להשתמש בטראפינץ' שיעזור לך להביס את שני הפיג'יוט.טראפינץ' יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא משתמש בסופת חול חזקה ומפלג אותה לשנים לעבר שני הפסלים.סופות החול פוגעות בפסלים אך לא עושות לפסלים נזק רב.לפתע הפסלים נשברים ומהם יוצאים פיג'יוטים אבל שונים.האיש ברמקול אומר לך"אלו פיג'יוט זומבי עליך להביס אותם".טראפינץ' משתמש במהירות בחפיקרה לפני שהם יתקפו אותו.הוא חופר בור ונכנס אליו.שני הפיג'יוט זומבי עפים לעבר הבור ומשתמשים בניקור
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה לא רוצה שאחד מהפוקימונים שלך ילמד מתקפה חדשה?
    -------------------------------------------------------------------
    אתה רוצה להודות למי שאחרי על הירח הסגול.אתה מקרב את האוזן שך כדי לשמוע מי זה האיש הזה ואת המשך השיחה שלהם.אתה שומע את המשך השיחה שלהם"טוב נו אז בוא אחנו הולכים לצוק הגדול.שם נמצא נג'י.האיש הזה חזק הוא הצליח להפוך את הירח לסגול אבל אור המפקד שלנו יביס אותו.הוא בדרך לשם וכול חילי צוות ניוטק אמורים להגיע לשם לעזור לו".החיליים הולכים לצוק הגדול.
    "וגם אני הולך לשם!" אחשוב לעצמי בשמחה ואלך אל הצוק הגדול ואתחבא בין ההמון.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    ג'יימס
    טוטודיל עונה לך"טוטו טוטו".אתה מבין שהוא רוצה להתאמן איתך.רגע לפני שאתה מחזיר את ולפקיס לפוכדור שלה היא משתמשת בהתקפה מהירה.אתה מבין שהיא למדה עכשיו מתקפה מהירהה.אתה מחזיר אותה לפוכדור שלה.אתה נכנס למכרה עם פנס בידך וטוטדיל לצידך.הפנס מאיר לך את המכרה.אתה רואה הרבה ככורים עובדים במכרה.אתה מחפש פוקימון לאימון טוטודילח.אתם פוגשים בג'יודוד.
    "אוקיי טוטודיל אתה מוכן לזה? קדימה תתקוף אותו מהר באקדח מים!" אומר לטוטודיל ואוריד את משקפי השמש שלי ואחזיק אותם בידי.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    אתה מתחיל לעקוב אחר שני החייליםשל צוות ניוטק.בדרך בלי שהם יראו מגבי שלך יוצא מהפוכדור שלו.הוא משתמש בסיחרור אש אתה מבין שמבי למד סיחרור אש.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה ממשיך לעקוב אחר שני החיילים.לאחר כמה דקות החילים ואתה מגיעים לצוק הגדול.הם מתחילים לעלות במדרגות וגם אתה.לאחר עליה של הרבה מדרגות אתם מגיעים לפסגה.אתה מהר להסתר מאורי אחד האבנים הגדולים.אתה מציץ ורואה מלא חייליי צוות ניוטק עומדים ליד אור המנהיג שלהם.ומול אור עומד הוא כנראה הנג'י שאור עומד להרוג.

ג'יימס
    טוטויל מוכן להילחם נגד הג'יודוד הפראי שמולכם.אתה מוריד את משקפי השמש שלך ואז מצוה על טוטודיל לתקוף באקדח מים.טוטודיל מיד מקשיב לך ותוקף באקדח מים חזק וארוך את ג'יודוד.ג'יודוד מנסה להתחמק מן אקדח המים של טוטודיך אך לא מצליח בזה.אקדח המים פוגע בגופו של ג'יודוד חזק.ג'יודוד נפגע חזק מאוד.הוא מתאווש מהפגיעה ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר טוטדיל.ג'יעודוד משתמש בגילגול על טוטודיל.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. NYO HO HO
    ברוס
    אתה מתחיל לעקוב אחר שני החייליםשל צוות ניוטק.בדרך בלי שהם יראו מגבי שלך יוצא מהפוכדור שלו.הוא משתמש בסיחרור אש אתה מבין שמבי למד סיחרור אש.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה ממשיך לעקוב אחר שני החיילים.לאחר כמה דקות החילים ואתה מגיעים לצוק הגדול.הם מתחילים לעלות במדרגות וגם אתה.לאחר עליה של הרבה מדרגות אתם מגיעים לפסגה.אתה מהר להסתר מאורי אחד האבנים הגדולים.אתה מציץ ורואה מלא חייליי צוות ניוטק עומדים ליד אור המנהיג שלהם.ומול אור עומד הוא כנראה הנג'י שאור עומד להרוג.
    "חכו רגע!" אצעק מן ההמון ואתקרב על נג'י ואור ואומר "למה אתם הורגים את נג'י?מה הוא עשה לכם שצקיך להרוג אותו?"
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    ג'יימס
    טוטויל מוכן להילחם נגד הג'יודוד הפראי שמולכם.אתה מוריד את משקפי השמש שלך ואז מצוה על טוטודיל לתקוף באקדח מים.טוטודיל מיד מקשיב לך ותוקף באקדח מים חזק וארוך את ג'יודוד.ג'יודוד מנסה להתחמק מן אקדח המים של טוטודיך אך לא מצליח בזה.אקדח המים פוגע בגופו של ג'יודוד חזק.ג'יודוד נפגע חזק מאוד.הוא מתאווש מהפגיעה ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר טוטדיל.ג'יעודוד משתמש בגילגול על טוטודיל.
    "אוקיי טוטודיל, תשתמש בעוד אקדח מים אבל על האדמה כדי שהוא יחליק ולא ישלוט בגלגול שלו ואז תתחמק ממנו. אחרי זה תשתמש בנשיכה ותרסק אותו על האדמה!" אומר לטוטודיל בלחץ.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    אתה ניגש אל אור ונג'י ומפסיק את מעשיהם.נג'י אומר לך"אני מבין שהפרופסורים שלחו נערים כדי לגלות מי עומד אחר הירח הסגול ואתה אחד מהנערים.טוב אז אין טעם אתיר מימךך תאמת.במילא כול מי שעומד על האי עומד למות בקרוב.טוב לפני שנה הצלחתי להגיע לאי.כשהגעתי לאי פגשתי את הפ]וקימון מדוזה שיכולה להקרפיא לאבן את כול מי שמסתכל עליה.אבל היו לי משקפי מש אז כוחתיה לא עבדו עליה.היא הבינה זאת וראתה שיש לה כוחות שיעזרו לה.אז התמזגתי איתה לישות אחת.והפכתי את הירח לסגול וכל מי שצופה בו הופך לאבן.וכשהיה ירח מלא וזה בעוד יום כול האי יהפוך לאבן ויושמד.ובגלל זה צצות ניוטק רוצה להרוג אותם לפני שאני יהרוג אותם ויחיד גזע שלם"

ג'יימס
    טטודיל יורה אקדח מים על האדמה כדי שג'יודוד יחליק.ג'יודוד מתגלל במקום טווטדיל פגע בו עם אקדח מים.הוא מתחיל לא ללוט בגלגול שלו הוא מתגלגל ישירות לתוך הקיר.ג'יודוד נדפק בקיר של במכרה.טוטודיל רץ במהירות לעבר ג'יודוד ומשתמש עליו בנשיכה.ג'יודוד מצליח להתחמק מהנשיכה של טוטודיל בקלות רבה.ג'יודוד משתמש בבירית בוץ על טוטודיל.הוא יורה בוץ לעבר טוטודיל.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    ג'יימס
    טטודיל יורה אקדח מים על האדמה כדי שג'יודוד יחליק.ג'יודוד מתגלל במקום טווטדיל פגע בו עם אקדח מים.הוא מתחיל לא ללוט בגלגול שלו הוא מתגלגל ישירות לתוך הקיר.ג'יודוד נדפק בקיר של במכרה.טוטודיל רץ במהירות לעבר ג'יודוד ומשתמש עליו בנשיכה.ג'יודוד מצליח להתחמק מהנשיכה של טוטודיל בקלות רבה.ג'יודוד משתמש בבירית בוץ על טוטודיל.הוא יורה בוץ לעבר טוטודיל.
    "מהר טוטודיל, תשכב ארצה כדי שהבוץ יפגע בעיר ואז תקום ותרוץ אליו ותנסה שוב להחזיק אותו בנשיחה ולרסק אותו על הקרקע!" אצעק לטוטודיל.

9. משתמש מנוסה
    שם: טל
    היה לי אתמול יום הולדת ולכן כול שחקן רשאי לבחור פוקימון אחד מבין הפוקימונים שלו שילמד מתקפה חדשה.תוכליח להגיד לי את זה פה או בה.פ

טל
    ספיל מקפץ לו ומצליח להתחמק מן כדור הצל ששולח לעברו כרברוס.סאלאמנס תוקף במשאבת הידרו שוב על כרברוס.כרברוס זז במהירות ומצליח להתחמק מן משאבת הידרו של סאלאמנס.סאלאמנס שוב יורה משאבת הידרו חזקה על כרברוס.הפעם כרברוס לא מצליח להתחמק מן משאבת הידרו של סאלאמנס ונפגע קשה.כרברוס משתמש ביום שימשי.שמש מופיעה מעל כרברוס.השמש מחזקת כול מתקפת אש.כרברוס תוקף בלהביור את סאלאמנס.
    "
    אני רוצה שסאלמנס ילמד להביור,
    !~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    "סאלמנס! תתחמק ותשתמש שוב במשאבת הידרו! אתה סםיל תתקוף ברסיסי קרח ואז באקדח מים!,קדימה בכל הכוח!" אני אומר לספיל ולסאלמנס,

'מעניין עוד כמה זמן אני יצטרך להילחם בו!' אני חושב לעצמי.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

10. NYO HO HO
    ברוס
    אתה ניגש אל אור ונג'י ומפסיק את מעשיהם.נג'י אומר לך"אני מבין שהפרופסורים שלחו נערים כדי לגלות מי עומד אחר הירח הסגול ואתה אחד מהנערים.טוב אז אין טעם אתיר מימךך תאמת.במילא כול מי שעומד על האי עומד למות בקרוב.טוב לפני שנה הצלחתי להגיע לאי.כשהגעתי לאי פגשתי את הפ]וקימון מדוזה שיכולה להקרפיא לאבן את כול מי שמסתכל עליה.אבל היו לי משקפי מש אז כוחתיה לא עבדו עליה.היא הבינה זאת וראתה שיש לה כוחות שיעזרו לה.אז התמזגתי איתה לישות אחת.והפכתי את הירח לסגול וכל מי שצופה בו הופך לאבן.וכשהיה ירח מלא וזה בעוד יום כול האי יהפוך לאבן ויושמד.ובגלל זה צצות ניוטק רוצה להרוג אותם לפני שאני יהרוג אותם ויחיד גזע שלם"
    "אני לא מאמין למה שאני אעשה עכשיו וזה חד פעמי," אומר בזעם "אור-" ואפנה לאור "תהרוג אותו מיד!" ואצביע לכיוון נג'י.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Blue"]תומר
    אתה רואה שגאלאד פתאום משתמש בקרב צמוד.אתה מבין שגאלאד למד קרב צמוד.שניכם ניגשים לים ואתם עומדים בתוך הים.גם גאלאד עומד בתוך הים.המאמנת אומרת לך"אתה מוזמן לשחור בים באמצע הקרב שהפוקימונים שלנו נלחמים.טוב צא היטמולני לקרב.רוץ על המים ואז תשתמש בשבירת לבנים על גאלאד".המאמנת זורקת פוכדור ומימנהו יוצא היטמונלי.היטמונלי מתחיל לרוץ ל המים ומשתמש בשביר ת לבנים.בזמן הזה המאמנת מתחילה לשחות.
    "גאלאד תשתמש בשיגור כדי להתחמק ואז תפתיע אותו בעל חושי, תעיף אותו למים ותטביע אותו למוות!"אומר לגאלאד בשמחה בגלל שהניצחון כבר בידי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    אתה מחליט לתת לאור להרוג את נג'י.אור אומר לך"אין בעיה אני אהרוג את הנג'י הזה אבל אחריו יגיע התור שלך למות.אז חכה לתור שלך למות".אור אומר לחיילו"תקפו את הנג'י הזה הרגו אותו".חחילי צוות ניוטק שולפים חראבות ומתחילים לרוץ ולהסתער על נג'י. נג'י זז במהירות ומצליח התחמק מכול מכה שהם נותנים עם החרב שלו לנג'י..עינו של נג'י מתחילות לזהור באור כחול אתה מסב את פניך וגם אור.אתה רואה שכול חיליי צוות ניוטק קפאו לאבן.

טל
    אוקי
    -----------------------------
    סאלאמנס מתחמק במהירות מן הלהביור של כברוס.לפתע סאלאמנס תוקף בלהביור את כרברוס.כרברוס לא מצליח להתחמק ונפגגע קצת.סאלאמנס למד להביור.לאחר מכן סאלאמנס תוקף במשאבת הידרו את כרברוס.כרברוס לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של סאלאצמנס ונפגע.ספיל תוקף ברסיסי קרח ובאקדח מים את כרברוס.כרברוס לא מצליח להתחמק גם מזה ונפגע.אתה רואה שכרברוס כבר תשוש וכמעט אזלו כוחתיו.

ג'יימס
    טוטודיל נשכב במהירות על הרצפה.כך טוטודיל מצליח להתחמק מן ירית הבוץ של ג'יודדוד.ירית הבבוץ פוגעת בקיר של המכרה.טוטודיל רץ במהירות לבר ג'יודוד כשהוא משתמש בנשיכה.ג'יודוד לא מצליח להתחמק מן הנשיכה של טוטודיל ונתפס בשינו של טוטודיל.טוטודיל נושך את הגוף של ג'יודוד ואז מרסק אותו באדמה.ג'יודוד נפגע מזה קשה אך שורד בקרב.אתה רואה שג'יודוד תשוש אך למרות שהוא תשוש הוא משתמש בגלגול על טטודיל

תומר
    גאלאד משתמש בשיגור וכך הוא מצליח להתחמק משבירת הלבנים של היטמונלי.גאלאד יוצא מהשיגור שלו ותוקף את היטמונלי בעל חושי.העל חושי מפתיע את היטמונלי ופוגע בו.כהיטמולני בסהשפעת העל חושי של גאלאד.גאלאד מטביע אותו בים..המאמנת נראה כבר דאגוה למצבו של היטמונלי.היא צוללת לתוך הים והולכת להציל את יטמונלי.היא מצליחה להוציא את היטמונלי מים.היטמונלי נראה שהוא כבר בסדר.המאמנת אומרת לך"מה שעשיתי חוקי לגמרי.היטמונלי תשתמש בעיטת אש".היטמולני משתמש עיטת אש.הרגל שלו עולה באש

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. NYO HO HO
    ברוס
    אתה מחליט לתת לאור להרוג את נג'י.אור אומר לך"אין בעיה אני אהרוג את הנג'י הזה אבל אחריו יגיע התור שלך למות.אז חכה לתור שלך למות".אור אומר לחיילו"תקפו את הנג'י הזה הרגו אותו".חחילי צוות ניוטק שולפים חראבות ומתחילים לרוץ ולהסתער על נג'י. נג'י זז במהירות ומצליח התחמק מכול מכה שהם נותנים עם החרב שלו לנג'י..עינו של נג'י מתחילות לזהור באור כחול אתה מסב את פניך וגם אור.אתה רואה שכול חיליי צוות ניוטק קפאו לאבן.
    עדיין יש לי את יכולת המיזוג?
    -------------------------------------
    "כנראה שאני אצטרך להרוג אותך!" אומר ואוציא את לוקאריו מהפוכדור ואומר לו:"לוקארי-תשתמש בכדור הילה על נג'י!" אומר ללוקאריו בדאגה לשלומו ואי אכפתיות לחילי צוות ניוטק.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    גאלאד משתמש בשיגור וכך הוא מצליח להתחמק משבירת הלבנים של היטמונלי.גאלאד יוצא מהשיגור שלו ותוקף את היטמונלי בעל חושי.העל חושי מפתיע את היטמונלי ופוגע בו.כהיטמולני בסהשפעת העל חושי של גאלאד.גאלאד מטביע אותו בים..המאמנת נראה כבר דאגוה למצבו של היטמונלי.היא צוללת לתוך הים והולכת להציל את יטמונלי.היא מצליחה להוציא את היטמונלי מים.היטמונלי נראה שהוא כבר בסדר.המאמנת אומרת לך"מה שעשיתי חוקי לגמרי.היטמונלי תשתמש בעיטת אש".היטמולני משתמש עיטת אש.הרגל שלו עולה באש
    "גאלאד תשתמש בעל-חושי כדי להסיט את המתקפה שלו ואז תשתמש בקרב צמוד שיחסל אותו!"אומר לגאלאד בשמחה רבה וגם בעידוד לעברו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    אתה מחזיר את סניזל לפוכדור שלו ואז עולה במסוק.המסוק מתחיל לעוף לעבר המעבדה של פרופסור אוק.במסוק אתה הופך לדיטו ומשנה את צורת לצלי.לאחר 10 דקות המסוק נוחת מול המעבדה של פרופסור אוק.אתתה חוזר לצורה האנושית שלך ונכנס למבעדה.פרופסור אוק יושב מול המחשב שלו ורואה שנכנסת.הוא ניגש אליךך ואומר לך"טוב קראתי לך לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד מבין?".
    "סבבה,אני לא צריך כרטיס למעבורת?" אשאל אותו ואתחיל לחייך,אבדוק מה השעה ואחכה לתשובה.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

עמוד 166 מתוך 203 ראשוןראשון ... 66116156164165166167168176 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •