טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
"דרגן תשתמש בגחלת!" אומר לדראגן שלי "אוקיי עכישיו תתרכז, תאגור אש ותשלח גל של להביור!"לוק
אתה קורא לסניזל לבוא אליך.סניזל ניגש אליך.אתה משתמש בכוחות המים שלך בשביל לרפא את הכןויה שעל ידו של סניזל.אתה מקפיא את הכויה שלו.סניזל מתרפא ויכול להשתמש ביד שלו שהיתה עם הכויה.אתה נותן לדראגן טיפ אך לחזק את המתקפות שלו.דראגן תוקף בגחלת ואז מסתובב סביב סניזל.לאחר מכן הוא קופץ ומשתמש בזעם דרקוןם.סניזל הפעם מצליח להתחמק מהזעם הדרקון של דראגן.הוא תוקף ברסיסי קרח את דראגן.
לוקאס
אתה מחליט לדוג על גב הסיפון.אתה רואה מולך דוכן לחקות בחינם.אתה לוקח מן הדוכן חכה אחת בחינם.אתה הולך אל אחד כיסאות ה ונח של הסיפון יושב עליהם וזורג את החכה למים.אתה מחכה שיצוץ איזה תנודה בחכה שלך.אך אף תנודה לא צצה בחכה.לאחר 5 דקות החכה מתחילה לזוז.אתה מושך את החכה מן המים.אתה רואה שדגת אריזשהו פוקימון.אתה רואה שזהסיקינג
בר
ראפינץ' מתחמק בקלות מהאס האווירי של שני פיג'יוט זומבי.לאחר מכן טראפינץ' משתמש במפולת סלעים .אתה מבין שטראפינץ' למד מפולת סלעים איכשהו בקרב הזה.אבנים גדולות מתחילות ליפול מן השממיים לעבר שני הפיג'יוט זומבי.האבנים פוגעות בשני הציפורים ומפילות אותם למים.אתה חושב שניצחת אך שני הפג'יוט זומבי שוהרים תאבנים שנופלים עלחיהם ויוצאים ממי הבריכה.הם מעוצבנים ותוקפים בכנף מתכת את טראפינץ'.
ג'ון
אתה מחליט לנוח על הספינה כדי לאגור כוחות לקרבו שהיו לך כשתהיה באי.אתה מוצא איזה כיסא נוח ואז יושב עליו.כעבור חצי שעה של ישיבה הספינה עוצרת והקפטן אומר"הספינה הגיחעה ליעד שלה.תירדו מן הספינה ובהצלחה במסעכם באי".אתה יורד מן הספינה עם שאר המאמנים שעליה ומגיע לאי.אך הכניסה לאי חסומה על ידי שער ענק.מן השער הענק יוצא איששאומר לכם"רק אחד מכם יכנס לאי כול השאר יחזרו למחוזות.כדי להיכנס עליכם לעבור את מבחן הישרדות זה אומר עליכם להילחם נגד המאמנים הוונים עם פוקימון 1מכם ולהבי את כולם.האחרון שיעמוד ינצח.אז תתחילו בקרב הישרדות"
לוק
דראגן אוגר כוחות אש בגחלת שלו.הוא פולט את כוחות האש שהוא אגר בתוכו בתור להביור אחד גדול.הלהביור שלו ממיס את רסיסי הקרח של סניזל.סניזל מנסה להתחמק מן הלהביור של דראגן אך הוא לא מצליח.סניזל חוטף מכה חזקה מן הלהביור של דראגן ומתעלף עם כוויות קשות.דראגן למד להביור.
טל
אתה מוציא את סאלאמנס שלך מחוץ לפוכדור שלו.סאלאמנס יוצא ומתחיל לעוף לעבר פסגת ההר שמולך.אתה מחליט לעשות ספורט אתגרי על ההר אתה מתחיל לטפס עליו ולרוץ אליו בדרך לפסגגה.לוקחות לך 6 דקות בשביל להגיע לפסגת ההר ולסאלאמנס חצי דקה.שניכם מגיעים לפסגהולא רואים אף פוקימון שגר שם.אתם רואים שממה גדולה שבמרכזה יש בי גדול מאוד שנראה שיש שם מישהו.
ברוס
אתה מחליט גם לעוף עם אור לעבר הבסיס של נג'יאתה יוצא מהמיזוג שלך עם לוקאריו ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה מוציא במהירות את הפוכדור של סייטר החוצה.סייטר יוצא מחוץ לפוכדור שלו והוא מתחיל לעוף בעקבות סאלאמנס כשאתה עליו.אור אומר לך"אוקי נחפש את הביס שלו ביחד ונשמיד אותו ביחד אך תיזהר.אתם עפים מעל האי במשך שעה ולא מוצאים את הבסיס שלו.לפתע אור רואה משהו וזאלאמנס נוחת.גם סייטר נוחת.אתה רואה מולך בית די גדול שאולי נמצא בו נג'י.
תומר
סאלאמנס מנופמף בחוזקה בכנפיו כוח שיוצר רוח חזקה שמעיפה את העוקץ הרעל של בסליק לעברו.עוקץ הרעל של בסליק פוגע בו אך לא משפיע עליו כלל.סאלאמנס יורה להביור לעבר בסליק.בסליק במהירות מתחמק מן הלהביור של סאלאמנס.הלהביור פוגע במים ונכבה.המאמנת אומרת לבסליק"תשתמש בזנב רעל על סאלאמנס שלו".בסליק משתמש בזנב רעל .זנבו הופך לסגול חזק.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תומר
אתה מחזיר את סאלאמנס שלך במהירות לפוכדור שלו לפני שיפגע מן זנב הרעל של בסליק.במקום סאלאמנס אתה מוציא את גאלאד שלך לקרב.גאלאד משתמש בעל חושי חזק על בסליק.בסליק לא מצליח להתחמק מהעל חושי ונפגע די קשה מהעל חושי.לאחר מכן גאלאד רץ לעבר בסליק ותוקף אותו באגרוף אש.בסליק לא מצצליח להתחמק גם מזה ונפגע קשה.בסליק לא ממותר להפסיד הוא תוקף בעוקץ רעל את גאלאד שלך.
ג'יימס
אתה מחליט לקחת את המקוש אך לשלם ליו.האיש אומרכ לך"אוקי נלך לפינה במכרה.אני לא מבין למה אתה צריך שנהיה שם אבל זה לא משנה לי".אתה האיש טוטודיל הולכים לפינה רחוקה במכרה שאף אחד לא רואה מה קורה שם.טוטודיל קופץ על האיש בנשיכות ושריטות שהורגות את האיש למוות.טוטודיל שמח רצח איש.אף אחד מן הכורים שבמכרה לא ראה מה עשיתם לאיש המסכן.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אוקי אור,נכנסים?" אומר לאור כאילו שהוא חבר שלי.ברוס
אתה מחליט גם לעוף עם אור לעבר הבסיס של נג'יאתה יוצא מהמיזוג שלך עם לוקאריו ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה מוציא במהירות את הפוכדור של סייטר החוצה.סייטר יוצא מחוץ לפוכדור שלו והוא מתחיל לעוף בעקבות סאלאמנס כשאתה עליו.אור אומר לך"אוקי נחפש את הביס שלו ביחד ונשמיד אותו ביחד אך תיזהר.אתם עפים מעל האי במשך שעה ולא מוצאים את הבסיס שלו.לפתע אור רואה משהו וזאלאמנס נוחת.גם סייטר נוחת.אתה רואה מולך בית די גדול שאולי נמצא בו נג'י.
NYO HO HO BITCH
"היי! אתה! מה אתה עושה פה?! ומה זה ה-B הזה שאתה יושב עליו!?" אני שואל בסקרנות אבל בצעקה בשביל לא להתקרב אליו הרבה,פורסם במקור על ידי שלמח''הם;1042920
[B
'מעניין מי זה המשוגע הזה..' אני חושב לעצמי,
"סאלמנס! בוא עי ידי מיד!" אני מורה לסאלמנס מחשש שיש עוד אנשים עם האיש הזה ואני יתקע לבד.
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)