Pokemon GO
עמוד 168 מתוך 203 ראשוןראשון ... 68118158166167168169170178 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,506 עד 2,520 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    טל
    אתה שמח שתפסת את כרברוס האדיר.אה שם את הפוכדור שלו בכיס שלך .אתה משאיר את ספיל ואת סאלאמנס מחוץ לפוכדורים שלהם וממשיך ללכת באי המיוחד.אתה מגיע לאי לאזור שבו נמצאים המבנים שלו.אתה רואה מבנה שרשום עלו"מכון".זה כנראה מכון האי לידו אתה רואה מרכז הפוקימונים של האי.אתה ממשיך ללכת באי ורואה עוד פוקימונים רבים מיוחדים כמו דראגן,בסליק ופיג'יוט זומבי.אתה ממשיך ללכת באי ורואה שטח הררי שבו יש הרים גבוהים.
    "מעניין איזה פוקימונים יש שם" אני אומר בחיוך ומתחיל לרוץ ולטפס על הסלעים,
    "צא סאלמנס!" אני צועק וזורק את הפוקדור ששלו לאוויר תוך כדי טיפוס,
    "סאלמנס! אתה תעוף מעלי ותחפש פוקימונים, כבר הרבה זמן לא עשיתי ספורט אתגרי" אני אומר בחיוך ערמומי לסאלמנס וממשיך לטפס.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה קורא לסניזל לבוא אליך.סניזל ניגש אליך.אתה משתמש בכוחות המים שלך בשביל לרפא את הכןויה שעל ידו של סניזל.אתה מקפיא את הכויה שלו.סניזל מתרפא ויכול להשתמש ביד שלו שהיתה עם הכויה.אתה נותן לדראגן טיפ אך לחזק את המתקפות שלו.דראגן תוקף בגחלת ואז מסתובב סביב סניזל.לאחר מכן הוא קופץ ומשתמש בזעם דרקוןם.סניזל הפעם מצליח להתחמק מהזעם הדרקון של דראגן.הוא תוקף ברסיסי קרח את דראגן.
    "דרגן תשתמש בגחלת!" אומר לדראגן שלי "אוקיי עכישיו תתרכז, תאגור אש ותשלח גל של להביור!"

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אוק אומר לך"בהצלחה לך".אתה יוצא מהמעבדה של אוק ואז הולך לכיוון המעבורת.תוך 5 דקות של הליכה אתה מגיע למעבורת.אתה לוקח כרטיס ואז עולה ל הספינה עם מאות מאמנים.הספינה מתחילה לזוז לעבר האי המויחד.הקפטן מתחיל לדבר"שלום לכם אני הקפטן שלכם.אנחנו נגיע ליעד בעוד חצי שעה.עד אז תוכלו לדוג פוקימונים,להילחם נגד מאמנים אחרי,או לנוח"
    אני אומר לעצמי: "כדאי שאני ינוח כדי שיהיה לי כוחות להמשך המשימה שלי, אני לא יוכל להלחם עם מאמנים אחרים", אני ינוח ויחכה שהנסיעה תסתיים.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    בר
    טוב בחרתי מפולת סלעים
    -----------------------------------
    טראפינץ' משתמש בסופת חול על הבור שלו.סופת החול שלו מכסה את הבור שלו בחול ומגנה מפני הבור מן שני פיג'יוט הזומבי שתוקפים אותו.הם עפים לבור ומנקרים בחול.המקור שלהם נתקע בחול אך הם מצליחים לשחחר את המקור שלהם מהחול.לאחר מכן טראפינץ' יוצא בפתעה מן הבור ויורה פצצות בוץ לעבר שני הפיג'יוט זומבי.הם מצליחים להתחמק בקלות מן פצצות הבוץ של טראפינץ'.שניהם פים לעבר טראפינץ' ותוקפים באס אווירי אותו.
    אני רוצה שתשלב את זה בעלילה בקרב הזה למשל עכשיו רשמתי הודעה שקל לשלב בא את המתקפה.
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "טראפינץ' אני לא יודע מה לעשות הם ממש מהירים קדימה אתה יכול לעשות משהו, אני סומך עליך" אגיד לטראפינץ' בדאגה ובלחץ

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    אוקי
    -------------------------------
    אתה נפרד מן הפרופסור.אוק אומרא לך"ביי נתראה כבר בעתיד".אתה יוצא מהמבדה ורץ למעבורת של העיר.אתה מגיע למעבורת אחרי 3 דקות של ריצה.שם אתה הולך לדוכן ורואה שיש אישה בדוכן.האישה נותנת לך כרטיס לספינה.אתה לוקח את הכרטיס ועולה לספיה עם עוד מלא מאמנים.הספינה מתחילה לזוז ואז הקפטן אומר לכם"הספינה תגיע לאי עוד חצי שעה עד אז תוכולו לדוג,להילחם נגד השני או לנוח"
    "אני חושב שאני אדוג!" אומר לעצמי ואז ארוץ אל הסיפון,הוציא את החכה אפתח כיסא והתחיל לדוג
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    אתה מחליט לדוג על גב הסיפון.אתה רואה מולך דוכן לחקות בחינם.אתה לוקח מן הדוכן חכה אחת בחינם.אתה הולך אל אחד כיסאות ה ונח של הסיפון יושב עליהם וזורג את החכה למים.אתה מחכה שיצוץ איזה תנודה בחכה שלך.אך אף תנודה לא צצה בחכה.לאחר 5 דקות החכה מתחילה לזוז.אתה מושך את החכה מן המים.אתה רואה שדגת אריזשהו פוקימון.אתה רואה שזה סיקינג

בר
    ראפינץ' מתחמק בקלות מהאס האווירי של שני פיג'יוט זומבי.לאחר מכן טראפינץ' משתמש במפולת סלעים .אתה מבין שטראפינץ' למד מפולת סלעים איכשהו בקרב הזה.אבנים גדולות מתחילות ליפול מן השממיים לעבר שני הפיג'יוט זומבי.האבנים פוגעות בשני הציפורים ומפילות אותם למים.אתה חושב שניצחת אך שני הפג'יוט זומבי שוהרים תאבנים שנופלים עלחיהם ויוצאים ממי הבריכה.הם מעוצבנים ותוקפים בכנף מתכת את טראפינץ'.

ג'ון
    אתה מחליט לנוח על הספינה כדי לאגור כוחות לקרבו שהיו לך כשתהיה באי.אתה מוצא איזה כיסא נוח ואז יושב עליו.כעבור חצי שעה של ישיבה הספינה עוצרת והקפטן אומר"הספינה הגיחעה ליעד שלה.תירדו מן הספינה ובהצלחה במסעכם באי".אתה יורד מן הספינה עם שאר המאמנים שעליה ומגיע לאי.אך הכניסה לאי חסומה על ידי שער ענק.מן השער הענק יוצא איש שאומר לכם"רק אחד מכם יכנס לאי כול השאר יחזרו למחוזות.כדי להיכנס עליכם לעבור את מבחן הישרדות זה אומר עליכם להילחם נגד המאמנים הוונים עם פוקימון 1מכם ולהבי את כולם.האחרון שיעמוד ינצח.אז תתחילו בקרב הישרדות"

לוק
    דראגן אוגר כוחות אש בגחלת שלו.הוא פולט את כוחות האש שהוא אגר בתוכו בתור להביור אחד גדול.הלהביור שלו ממיס את רסיסי הקרח של סניזל.סניזל מנסה להתחמק מן הלהביור של דראגן אך הוא לא מצליח.סניזל חוטף מכה חזקה מן הלהביור של דראגן ומתעלף עם כוויות קשות.דראגן למד להביור.

טל
    אתה מוציא את סאלאמנס שלך מחוץ לפוכדור שלו.סאלאמנס יוצא ומתחיל לעוף לעבר פסגת ההר שמולך.אתה מחליט לעשות ספורט אתגרי על ההר אתה מתחיל לטפס עליו ולרוץ אליו בדרך לפסגגה.לוקחות לך 6 דקות בשביל להגיע לפסגת ההר ולסאלאמנס חצי דקה.שניכם מגיעים לפסגהולא רואים אף פוקימון שגר שם.אתם רואים שממה גדולה שבמרכזה יש בי גדול מאוד שנראה שיש שם מישהו.

ברוס
    אתה מחליט גם לעוף עם אור לעבר הבסיס של נג'יאתה יוצא מהמיזוג שלך עם לוקאריו ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה מוציא במהירות את הפוכדור של סייטר החוצה.סייטר יוצא מחוץ לפוכדור שלו והוא מתחיל לעוף בעקבות סאלאמנס כשאתה עליו.אור אומר לך"אוקי נחפש את הביס שלו ביחד ונשמיד אותו ביחד אך תיזהר.אתם עפים מעל האי במשך שעה ולא מוצאים את הבסיס שלו.לפתע אור רואה משהו וזאלאמנס נוחת.גם סייטר נוחת.אתה רואה מולך בית די גדול שאולי נמצא בו נג'י.

תומר
    סאלאמנס מנופמף בחוזקה בכנפיו כוח שיוצר רוח חזקה שמעיפה את העוקץ הרעל של בסליק לעברו.עוקץ הרעל של בסליק פוגע בו אך לא משפיע עליו כלל.סאלאמנס יורה להביור לעבר בסליק.בסליק במהירות מתחמק מן הלהביור של סאלאמנס.הלהביור פוגע במים ונכבה.המאמנת אומרת לבסליק"תשתמש בזנב רעל על סאלאמנס שלו".בסליק משתמש בזנב רעל .זנבו הופך לסגול חזק.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLORתומר
    סאלאמנס מנופמף בחוזקה בכנפיו כוח שיוצר רוח חזקה שמעיפה את העוקץ הרעל של בסליק לעברו.עוקץ הרעל של בסליק פוגע בו אך לא משפיע עליו כלל.סאלאמנס יורה להביור לעבר בסליק.בסליק במהירות מתחמק מן הלהביור של סאלאמנס.הלהביור פוגע במים ונכבה.המאמנת אומרת לבסליק"תשתמש בזנב רעל על סאלאמנס שלו".בסליק משתמש בזנב רעל .זנבו הופך לסגול חזק.
    "סלאמנס תחזור!"אומר לסלאמנס תוך כדי שאני מחזיר אותו לפוקדור שלו
    ואז מוציא את גאלאד שוב ואומר לו:"גאלאד תשתמש בעל-חושי על בסליק ואז באגרוף אש בכול הכוח שיש לך!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    טוטודיל קופץ מאושר על הצעה שלך להמשיך להטייל במכרה.אתה מקשיב לטוטודיל.אתה משאיר אותו בחוץ וממשיך ללכת במכרה שאתם נמצאים בו.אתם רואים הרבה כורים במכרה.אחד הכורים ניגש אליך ואומר לך"תרצה לקנות מכוש הוא עולה דולר אחד.עםהמקוש תוכל לכרות במכרה וכול חפץ פיתוח שתמצא הוא שלך.או שתוכל למכור כול חפץ בסוף המכרה בדוכן למכירות חפצים.אז תרצה מקוש?"
    'יהיה נחמד לקבל כזה דבר,אבל מי אמר שאני צריך לשלם...' אני חושב לעצמי ואז אומר לו "בשמחה! אבל בוא נלך לצד יותר ריק של המכרה כדי שתוכל להסביר לי יותר" ואז אני הולך איתו למקום חסר אנשים במכרה ואז אומר לטוטודיל בחיוך "עכשיו טוטודיל, תשתמש בשריטות ונשיכות עליו עד שימות!"

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    אתה מחזיר את סאלאמנס שלך במהירות לפוכדור שלו לפני שיפגע מן זנב הרעל של בסליק.במקום סאלאמנס אתה מוציא את גאלאד שלך לקרב.גאלאד משתמש בעל חושי חזק על בסליק.בסליק לא מצליח להתחמק מהעל חושי ונפגע די קשה מהעל חושי.לאחר מכן גאלאד רץ לעבר בסליק ותוקף אותו באגרוף אש.בסליק לא מצצליח להתחמק גם מזה ונפגע קשה.בסליק לא ממותר להפסיד הוא תוקף בעוקץ רעל את גאלאד שלך.

ג'יימס
    אתה מחליט לקחת את המקוש אך לשלם ליו.האיש אומרכ לך"אוקי נלך לפינה במכרה.אני לא מבין למה אתה צריך שנהיה שם אבל זה לא משנה לי".אתה האיש טוטודיל הולכים לפינה רחוקה במכרה שאף אחד לא רואה מה קורה שם.טוטודיל קופץ על האיש בנשיכות ושריטות שהורגות את האיש למוות.טוטודיל שמח רצח איש.אף אחד מן הכורים שבמכרה לא ראה מה עשיתם לאיש המסכן.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה מחזיר את סאלאמנס שלך במהירות לפוכדור שלו לפני שיפגע מן זנב הרעל של בסליק.במקום סאלאמנס אתה מוציא את גאלאד שלך לקרב.גאלאד משתמש בעל חושי חזק על בסליק.בסליק לא מצליח להתחמק מהעל חושי ונפגע די קשה מהעל חושי.לאחר מכן גאלאד רץ לעבר בסליק ותוקף אותו באגרוף אש.בסליק לא מצצליח להתחמק גם מזה ונפגע קשה.בסליק לא ממותר להפסיד הוא תוקף בעוקץ רעל את גאלאד שלך.
    "גאלאד תשתמש בשיגור כדי להתחמק ואז שתהיה מאחורי בסליק תתקוף אותו בעל-חושי כדי שהוא יתעלף!"אומר לגאלאד בשמחה ובעידוד כדי שהוא ינצח כבר את בסליק.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    אתה מחליט לקחת את המקוש אך לשלם ליו.האיש אומרכ לך"אוקי נלך לפינה במכרה.אני לא מבין למה אתה צריך שנהיה שם אבל זה לא משנה לי".אתה האיש טוטודיל הולכים לפינה רחוקה במכרה שאף אחד לא רואה מה קורה שם.טוטודיל קופץ על האיש בנשיכות ושריטות שהורגות את האיש למוות.טוטודיל שמח רצח איש.אף אחד מן הכורים שבמכרה לא ראה מה עשיתם לאיש המסכן.
    "טוב טוטודיל!" אני אומר לטוטודיל בגאווה ואחר כך לוקח מהאיש את כל המקושים שיש לו כדי למכור אותם ואז אני קובר אותו מתחת לכמה סלעים. אחרי זה אני אומר לטוטודיל "טוב, זה מספיק להיום.",מכניס אותו לפוכדור ויוצא מהמכרה תוך חיפוש אחר פוקימונים לאימון וולפיקס.

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מחליט גם לעוף עם אור לעבר הבסיס של נג'יאתה יוצא מהמיזוג שלך עם לוקאריו ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה מוציא במהירות את הפוכדור של סייטר החוצה.סייטר יוצא מחוץ לפוכדור שלו והוא מתחיל לעוף בעקבות סאלאמנס כשאתה עליו.אור אומר לך"אוקי נחפש את הביס שלו ביחד ונשמיד אותו ביחד אך תיזהר.אתם עפים מעל האי במשך שעה ולא מוצאים את הבסיס שלו.לפתע אור רואה משהו וזאלאמנס נוחת.גם סייטר נוחת.אתה רואה מולך בית די גדול שאולי נמצא בו נג'י.
    "אוקי אור,נכנסים?" אומר לאור כאילו שהוא חבר שלי.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם;1042920

[B
    טל[/B]
    אתה מוציא את סאלאמנס שלך מחוץ לפוכדור שלו.סאלאמנס יוצא ומתחיל לעוף לעבר פסגת ההר שמולך.אתה מחליט לעשות ספורט אתגרי על ההר אתה מתחיל לטפס עליו ולרוץ אליו בדרך לפסגגה.לוקחות לך 6 דקות בשביל להגיע לפסגת ההר ולסאלאמנס חצי דקה.שניכם מגיעים לפסגהולא רואים אף פוקימון שגר שם.אתם רואים שממה גדולה שבמרכזה יש בי גדול מאוד שנראה שיש שם מישהו.
    .
    "היי! אתה! מה אתה עושה פה?! ומה זה ה-B הזה שאתה יושב עליו!?" אני שואל בסקרנות אבל בצעקה בשביל לא להתקרב אליו הרבה,
    'מעניין מי זה המשוגע הזה..' אני חושב לעצמי,
    "סאלמנס! בוא עי ידי מיד!" אני מורה לסאלמנס מחשש שיש עוד אנשים עם האיש הזה ואני יתקע לבד.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

14. משתמש מנוסה
    בר
    ראפינץ' מתחמק בקלות מהאס האווירי של שני פיג'יוט זומבי.לאחר מכן טראפינץ' משתמש במפולת סלעים .אתה מבין שטראפינץ' למד מפולת סלעים איכשהו בקרב הזה.אבנים גדולות מתחילות ליפול מן השממיים לעבר שני הפיג'יוט זומבי.האבנים פוגעות בשני הציפורים ומפילות אותם למים.אתה חושב שניצחת אך שני הפג'יוט זומבי שוהרים תאבנים שנופלים עלחיהם ויוצאים ממי הבריכה.הם מעוצבנים ותוקפים בכנף מתכת את טראפינץ'.
    כן ככה אהבתי תשילוב תודה
    - - - - - - - - - - - - - - -
    "יו אני לא מאמין למדת מתקפה חדשה, ואיתה ננצח את שניהם, מהר לתוך האדמה, בחפירה כדי לחמוק ולאחמר מכן תשתמש שאתה בתוך האדמה במפולת סלעים" אגיד לטראפינץ'

15. משתמש סופר ספאמר
    היה לי אתמול יום הולדת ולכן כול שחקן רשאי לבחור פוקימון אחד מבין הפוקימונים שלו שילמד מתקפה חדשה.תוכליח להגיד לי את זה פה או בה.פ
    בר
    אתה מחזיר את פולויראט שלך לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה נכנס דרך הדלת הבאה ולמבחן הבא.אתה מגיע לחדר ענק שבו נמצאת בריכת שחיה ענקית משני צצדי הבריכה נמצאים שני פסלי אבן של פיג'יוט.אחרי הבריכה נמצאת הדלת הבאה שתוביל אותך למבחן הבא.האיש ברמקול אומר לך"המבחן הבא שלך הוא להביס את שני הפיג'יוט האלו שבפסלים.אם תחשוב שזה קל אז לא קל זה היה לך קשה בהצלחה לך"

טל
    ספיל מקפץ לו ומצליח להתחמק מן כדור הצל ששולח לעברו כרברוס.סאלאמנס תוקף במשאבת הידרו שוב על כרברוס.כרברוס זז במהירות ומצליח להתחמק מן משאבת הידרו של סאלאמנס.סאלאמנס שוב יורה משאבת הידרו חזקה על כרברוס.הפעם כרברוס לא מצליח להתחמק מן משאבת הידרו של סאלאמנס ונפגע קשה.כרברוס משתמש ביום שימשי.שמש מופיעה מעל כרברוס.השמש מחזקת כול מתקפת אש.כרברוס תוקף בלהביור את סאלאמנס.

איתי
    האיש אומר לך"אז אני מבין שאתה רוצה לתפוס פוקימונים חזקים.טוב יש פה באי הרבה פוקימונים מיוחדים חזקים מאוד.יש באיזור חוף האי המזרחי יש שם הרבה פוקימוני מים חזקים.יש באיזור השדות הפתוחים נמצאים שם פוקימוני דרקון ופוקימוני אש חזקים.על הרים הגבוהים נמצאים פוקימוני חזקים מסוג תעופה.וגם ביער שנמצא פה נמצאים פוקימוני חרק ועשב חזקים מאוד.זהו יש עוד שאלות?

ג'יימס
    אתה אומר לולפקיס שהיא היתה טובה.לאחר זאת אתה מוציא את טוטדיל החוצה ששניהם יגלו את סודך.אתה מגלה להם שאתה רוצח אך זה לא משנה להם העיקר שזה אתה.אתה מאושר שזה לא משנה להם שאתה רוצח ושהם יעזרו לך ברציחות השונות.אתה מחליט ללכת עם שניהם בדרך 1.אתם מתחילים ללכת בדרך 1 לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים למכרה סלוק.שלט מולכם שכתוב עליו"מכרה סלוק"

לוק
    אתה קורא לסניזל לבוא אליך.סניזל ניגש אליך.אתה משתמש בכוחות המים שלך בשביל לרפא את הכןויה שעל ידו של סניזל.אתה מקפיא את הכויה שלו.סניזל מתרפא ויכול להשתמש ביד שלו שהיתה עם הכויה.אתה נותן לדראגן טיפ אך לחזק את המתקפות שלו.דראגן תוקף בגחלת ואז מסתובב סביב סניזל.לאחר מכן הוא קופץ ומשתמש בזעם דרקוןם.סניזל הפעם מצליח להתחמק מהזעם הדרקון של דראגן.הוא תוקף ברסיסי קרח את דראגן.

אייס
    פאלי קופץ ואז משתמש בהצלפת זנב על קויסגר.הצלפת הזנב פוגעת בקויסגר חזק ומצליחה להעיף אותו מן הספינה.קויסגר נופל לתוך הים.אחד המאמנים שנלחם נגדך"ניצחת אותנו.הזירה היתה הספינה וקיסגר יצא מהספינה אז הוא פסול ואתם מנצחים.כול הכבוד לכם היתם חזקיים ממש.נתראה אולי בעתיד.".המאמן מחזיר את קויסגר לפוכדור והם הולכים.סאלי גם מחזירה את צ'ארמיליון לפוכדור שלו.הקפטן אומר"הספינה הגיעה ליעד תירדו עכשיו"

תומר
    היא עוד לא בקעה.בקרוב תבקע והיא כרגע לא תופסת לך מקום בשישיה כשהיא תבקע היא כן תיתפוס לך מקום בשישיה.
    ---------------------------------------------------
    גאלאד גם בענין בלהילחם נגד מאמן אחר ונגד הפוקימונים שלו.אתם הולכים בחוץ ומחפשים מאמן שירה להילחם נגדכם.אתם שואלים מאמנים רבים אך הם מסרבים לכם.אתם רואים מאמנת בלונדינית משתזפת לה על החוף.אתם ניגשים אליה ושואלים אותה אם היא רוצה להילחם נגדכם.המאמנת אומרת לך"כן בוודאי אבל ננהל את הרב שלנו בשפת הים שחלק מהגוף שלו בים וגם של הפוקימונים שלנו.אל תדאג אני א מאמנת פוקימוני מים.זה היה קרב 3 על 3 ביחידים.אתה מסכים להצעה שלי?"

ברוס
    היא עוד לא בקעה.בקרוב תבקע והיא כרגע לא תופסת לך מקום בשישיה כשהיא תבקע היא כן תיתפוס לך מקום בשישיה.
    ---------------------------------------------------
    ברוס אתה שמח שלכדת לקטרוד מאסטר הפוקימון המיוחד הראשון שתפסת.אתה מחליט ללכת לבסיס של צוות ניוטק לרגל שם.לאחר הליכה של כמה דקות אתה מגיע לפתח הבסיס.אתה שומע קול של אנשים מתקרבים.אתה מסתתר מאחורי קופסאות ארגזים גדולים.אתה רואה שני חיילי צוות ניוטק שלא רואים אותך בגלל הקופסאות מדברים"שמעת זה היום האחרון של הירח הסגול כבר גילניו מי אחרי לזה.הוא עומד למות וגם הירח"
    אני אומר לו ''טוב'' ואומר למיל ''אני הולך להרים לתפוס פוקימונים'' ואני מתחיל לרוץ להרים

עמוד 168 מתוך 203 ראשוןראשון ... 68118158166167168169170178 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •