אני מסתכל על האיש ואומר:ניר
אתה מתעלם משלגון ומכניס את סטיליקיס ואת מדקיפ לפוכדורים שלהם.לאחר מכן אתה נינכס למכרה סלוק.שלגון מתחיל להיות עצוב ובוכה.כשאתה במכרה אתה מוציא את סטיליקיס שהיה לך כלי רכב במכרה ואת מנצ'לקאס ונוטן לו חטיף קטן.סטיליקיס מפעיל ניב אש.אתם מתחילים להתקדם במערה לאחר כמה דקות.איש שיש עליו מקוש ניגש אליך"הלו תרצה לכרות במכרה ולמצוא הרבה חפצי פיתוח?"
"פן אנא אני רוצה למצוא חפצי פיתוח ופוקימונים. אלו מה אני יצטרך לעשות פן למצוא אותם?.
ולא אנא אני אחסל בך, משפחתך, אשתך, וכל קרובי דמך." "סטיליקס חנוק את איש זה!"
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
סטיבן
אתה לוחש אל סנייבי ואתם מתחילים ללכת על קצות העצבעות לעבר הקלות.לבסוף אתה רואה כ 10-15 לוחמים שעל החןלצה שלהם כתוב N.מכך אתה מבין שהם מצוות ניוטק.אתה רואה כ 10-15 האנטרים מקיפים פוקימון.הפוקימון פצוע קשות.הפוקימון הפצוע קשות זהלנטוס
כריס
אתה מעודד את באלבאזור.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן ושולח 5 גפנים אל איוי.איוי לא מצליח להתחמק מן הגפנים של באלבאזור.ולכן באלבאזור מצליף הרבה פעמיים באיוי קשה מאוד.איוי לבסוף תעלף.בנגו מחזיר את איוי לפוכדור שלו ואומר לך"היית חזק"
]לוקאס
אתה מוציא את הפוכדור של דודו ומתוכו מוציא את דודו.דודו יוצא שמח מן הפוכדור שלו.אתה עולה על דודו ומריכב גם את צ'ימצ'אר שלך על דודו.דודו מתחיל לרוץ בדרך כעבור 2 דקות דודו מגיע לסוף דרך 1 ועוצר.מולך נמצא מרכז לפוקימונים ומערת הקרח אלסק
ניר
דבר בעברית בקושי הבנתי אותך
האיש אומר לך"הי אל תאיים עלי אני אתן לך מקוש בתמורה ל 500 מזמון בשבילך אני אוריד את המחיר ל 10 מזומן.ואז תוכל לכרות פה וכול חפץ פיתו שתמצא היה שלך אם תרצה תוכל למכור אותו לגברת בסוף המכרה.אז תרצה לכרות?"
ברוס
אוושואט שומע אותך ומיד זז במהירות ימינה וכך הוא מתחמק מןן הגחלת של מגבי.אוושוט פותח את הה שלו וממנו מוציא זרם מים ענק שנקרא אקדח מים אל עבר מגבי.מגבי לא זריז מידי ולא מצליח להתחמק מן אקדח המים.מגבי נפגע קשה אך מתאושש ומוציא ערפיח מותך הפה שלו ואוושואט לא רואה כלום
איתי
אתה רץ אל טורצ'יק ומחבק אותו ונזהר לא לכות מן האש שלו.אתה ניגש אל הפוכדור של טושידו.אתה מרים אותו ושם בתיק שלך את הפוכדור שלו.אתה מתחיל ללכת בדרך כעבור 3 דקות אתה מגיע לסוף דרך 1 ומלך נמצא מרכז פוקימונים והמכרה.לאן תלך
אייס
אתה ציקו סקיטי ואליס מתחילים לרוץ אל דרך 1.כעבור דקה של ריצה אתם מגיעים לדרך 1.אתם מתחילם ללכת שם ולאחר כמה שניות מולכם מופיעאוטאמרו פוקימון המים.הוא קצת מפחד מכם
לוק
סינדקוויל שומע אותך ותוקף בגחלת את סניזל.סניזל מחליק על הקרח ובזריזות מתחמק מן הגחלת של סינדקוויל.סינדקוויל מאחד את הגחלת שלו ויוצר להביור מלאכותי.סינדקויל יורה תלהביור המלאכותי.סניזל לא מצליח ללהתחמק מזה ונפגע קשה.סניזל משתמש בשיסוע לילה
תומר
צ'ארמנדאר יורה גחלת על היפנוזה של אחד האנטרים.הגחלת לא עוצרת את היפנוזה וצ'ארמנדאר נפגע מהיפנוזה ונופל לתרדמת עמוקה.טרטויג קופץ ומתחמק מן היפנוזה.לאחר מכן הוא שולח על אנטר עלי טער שפוגעות בו קשה.שלגון משתמש בראשיה על אנטר ומביס אותו.קיבאגו וגיבל משתמשים ביסוק אבנים שמביס אנטר 1. 5 אנטרים נותרו והם תוקפים בכדור צל
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אושווט!תחזור לפוכדור!אני אטפל בזה!" אקרא לאושווט ואזרוק על מגבי פוכדור.ברוס
אוושואט שומע אותך ומיד זז במהירות ימינה וכך הוא מתחמק מןן הגחלת של מגבי.אוושוט פותח את הפה שלו וממנו מוציא זרם מים ענק שנקרא אקדח מים אל עבר מגבי.מגבי לא זריז מידי ולא מצליח להתחמק מן אקדח המים.מגבי נפגע קשה אך מתאושש ומוציא ערפיח מותך הפה שלו ואוושואט לא רואה כלום
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)