Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 203 ראשוןראשון ... 715161718192767117 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    [B][COLOR="Blue"]
    תומר
    רוני אומר לך "אוקי." אתה מוציא את צ'ארמנדאר ואת טררטויג שיתקפו את האנטרים.צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על כמה האנטרים.טרטויג שולח מס' עלי טער על האנטרים.האנטרים נפגעים קצת.רוני מוציא את הפוקימונים שלו.מתוך הפוכדורים שלו יוצאים"גיבל,שלגון ו קיבל.כולם תוקפים בזעם דרקון את האנטרים.3 האנטרים מובסים נותרו עוד 7 האנטרים והם תוקפים בהיפנוזה
    "צראמנדר תנסה לשרוף את ההיפנוזה בעזרת הגחלת שלך ואז טרטוייג קפוץ ותשתמש בהצלפת גפן"
    אני אומר בתקווה שזה יצליח.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ברוס
    אוושווט רץ אל מגבי ומשתמש עליו במתקפת דחיפה חזקה.מגבי לא מצליח להתחמק מן הדחיפה של אוושוט ונפגע קשה.מגבי מתאוושש מהר.לאחר שהוא מתאושש מגבי שולח גחלת אדירה אל אוושוט שלך.

רן מוסיף לרשימת המתנה אבל טריקו בקרוב היה תפוס
    סטיבן
    אתה שמח שתפסת את הפוקימון הראשון שלך.אתה ניגש אל הפוכדור ומתכופף אליו.אתה מודה לסנייבי על שעזר לך לתפוס את הפוקימון ה1 שלך.אתה ממשיך בסופות החול.לאחר כמה דקות אתה שומע קולות"זהו הפוקימון הזה מותש רק עוד הינוזה אחת והוא גמור לגמרי"

אייס
    סאלי אומרת לך"זה פשוט אנו נלך אל דרך 1 ואז משם נגיע אל סופות המות אחרי שנעבור את סופות המוות נגיע למכון ה1 שלך שסוגו אדמה אז כדי שתכונן אליו בדרך 1 ובסופות המות.קדימה בוא נלך כבר"

לוק
    אתה מוציא את סינדקוויל שלך החוצה.סינדקוויל מפעיל גחלת על מערת הקרח אלסק.ככתוצאה מכך נוצרת לך סאונה קטנה במערת הקרח.אתה וסינדקוויל מתחילים ללכת במרץ במהרה ולמצוא פוקימונים.לאחר חיפוש קל אתם רואים סניזל שורט נטיף קטן עם ציפורנו

ניר
    אתה מתעלם משלגון ומכניס את סטיליקיס ואת מדקיפ לפוכדורים שלהם.לאחר מכן אתה נינכס למכרה סלוק.שלגון מתחיל להיות עצוב ובוכה.כשאתה במכרה אתה מוציא את סטיליקיס שהיה לך כלי רכב במכרה ואת מנצ'לקאס ונוטן לו חטיף קטן.סטיליקיס מפעיל ניב אש.אתם מתחילים להתקדם במערה לאחר כמה דקות.איש שיש עליו מקוש ניגש אליך"הלו תרצה לכרות במכרה ולמצוא הרבה חפצי פיתוח?"

איתי
    טורצ'יק משתמש בכוחתיו האחרונים בגחלת ובשריטות בכול הכח על טושידו.טושידו עייף ולא מצליח להתחמצק מן הגחלת והשירטות של טורצ'יק ונפגע קשה.אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על טושידו.הפוכדור נפתח ומכניס אליו את טושידו.הפוכדור מהבהב ואז מהבהב ואז מפסיק.לגדת טושידו

לוקאס
    אתה מוציא פוכדור וזרק אותו על דודו.הפוכדור מכניס אליו את דודו.הפוכדור מתחיל להבהב מס' פעמים ואז נעצר.לכדת דודו.אתה מוציא את הפוקידע כדי לראות את התקפות של דודו שלך.הפוקידע אומר"ניקור,התקפה מהירה וצוות כפול"

תומר
    רוני אומר לך "אוקי." אתה מוציא את צ'ארמנדאר ואת טררטויג שיתקפו את האנטרים.צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על כמה האנטרים.טרטויג שולח מס' עלי טער על האנטרים.האנטרים נפגעים קצת.רוני מוציא את הפוקימונים שלו.מתוך הפוכדורים שלו יוצאים"גיבל,שלגון ו קיבל.כולם תוקפים בזעם דרקון את האנטרים.3 האנטרים מובסים נותרו עוד 7 האנטרים והם תוקפים בהיפנוזה
    *בדיוק מה שרציתי
    "סניזל אה אוקיי תתקוף בגחלת סינדקוויל ואז תנסה לאחד את כושי הגחלת הפיך ותיצור להביור! "

3. היכל התהילה
    אייס
    סאלי אומרת לך"זה פשוט אנו נלך אל דרך 1 ואז משם נגיע אל סופות המות אחרי שנעבור את סופות המוות נגיע למכון ה1 שלך שסוגו אדמה אז כדי שתכונן אליו בדרך 1 ובסופות המות.קדימה בוא נלך כבר"
    "קדימה" אענה ואתחיל לרוץ עם צ'יקו, סקיטי וסאלי אל דרך אחת

4. משתמש סופר ספאמר
    ברוס
    אוושווט רץ אל מגבי ומשתמש עליו במתקפת דחיפה חזקה.מגבי לא מצליח להתחמק מן הדחיפה של אוושוט ונפגע קשה.מגבי מתאוושש מהר.לאחר שהוא מתאושש מגבי שולח גחלת אדירה אל אוושוט שלך.

סטיבן
    אתה שמח שתפסת את הפוקימון הראשון שלך.אתה ניגש אל הפוכדור ומתכופף אליו.אתה מודה לסנייבי על שעזר לך לתפוס את הפוקימון ה1 שלך.אתה ממשיך בסופות החול.לאחר כמה דקות אתה שומע קולות"זהו הפוקימון הזה מותש רק עוד הינוזה אחת והוא גמור לגמרי"

אייס

לוק
    אתה מוציא את סינדקוויל שלך החוצה.סינדקוויל מפעיל גחלת על מערת הקרח אלסק.ככתוצאה מכך נוצרת לך סאונה קטנה במערת הקרח.אתה וסינדקוויל מתחילים ללכת במרץ במהרה ולמצוא פוקימונים.לאחר חיפוש קל אתם רואים סניזל שורט נטיף קטן עם ציפורנו

ניר
    אתה מתעלם משלגון ומכניס את סטיליקיס ואת מדקיפ לפוכדורים שלהם.לאחר מכן אתה נינכס למכרה סלוק.שלגון מתחיל להיות עצוב ובוכה.כשאתה במכרה אתה מוציא את סטיליקיס שהיה לך כלי רכב במכרה ואת מנצ'לקאס ונוטן לו חטיף קטן.סטיליקיס מפעיל ניב אש.אתם מתחילים להתקדם במערה לאחר כמה דקות.איש שיש עליו מקוש ניגש אליך"הלו תרצה לכרות במכרה ולמצוא הרבה חפצי פיתוח?"

איתי
    טורצ'יק משתמש בכוחתיו האחרונים בגחלת ובשריטות בכול הכח על טושידו.טושידו עייף ולא מצליח להתחמצק מן הגחלת והשירטות של טורצ'יק ונפגע קשה.אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על טושידו.הפוכדור נפתח ומכניס אליו את טושידו.הפוכדור מהבהב ואז מהבהב ואז מפסיק.לגדת טושידו

לוקאס
    אתה מוציא פוכדור וזרק אותו על דודו.הפוכדור מכניס אליו את דודו.הפוכדור מתחיל להבהב מס' פעמים ואז נעצר.לכדת דודו.אתה מוציא את הפוקידע כדי לראות את התקפות של דודו שלך.הפוקידע אומר"ניקור,התקפה מהירה וצוות כפול"

תומר
    אני רץ עליו ומחבק אתת צ'ימצ'אר ואחרי זה אני מחזיר אותו לפוכדור ואחרי זה אני הולך לכיוון הפוכדור של טושידו ולוקח אותו ואחרי זה אני ממשיך בדרכי

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    "קדימה אושווט תתחמק ותשתמש באקדח מים!" אומר לאושווט.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    ניר
    אני מסתכל על האיש ואומר:
    "פן אנא אני רוצה למצוא חפצי פיתוח ופוקימונים. אלו מה אני יצטרך לעשות פן למצוא אותם?.
    ולא אנא אני אחסל בך, משפחתך, אשתך, וכל קרובי דמך." "סטיליקס חנוק את איש זה!"

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    "פוקדור צא!" אפקוד ואזרוק את הפוקדור של דודו לאוויר בשביל להוציא אותו ואז אומר לו:"וואו אתה חזק!,לפי מה שאני זוכר אתה יכול לשאת אותנו על גבך כסוס נכון?,קדימה אל להעיר הקרובה" אחייך אליו אעלה על גבו עם צימצאר וארכב עליו אל העיר הקרובה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה
    שם: ben

כריס
    לאחר כמה שניות של שקט איוי יוצא מן הבור שלו ותוקף בכדור צל.באלבאזור נהיה ערני ומתחמק בזמן מן כדור הצל של איוישולח אליו.בנגו אומר"הבאלבאזור שלך זריז מאוד כול הכבוד."באלבאזור במהירות משתמש במתקפת דחיפה ודוחף את איוי בחוזקה רבה כך שאיוי נפגע
    "כל הכבוד באלבזור" אני אומר בגאוה.
    "קדימה תשתמש בכמה מכות של הצלפת גפן ותנסה לסיים את זה!"

9. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    "בוא מהר סנייבי ובשקט" אני אלחש לעבר סנייבי.
    לאחר מכן אלך על קצות האצבעות לעבר הקולות ואראה מה יש שם.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סטיבן
    אתה לוחש אל סנייבי ואתם מתחילים ללכת על קצות העצבעות לעבר הקלות.לבסוף אתה רואה כ 10-15 לוחמים שעל החןלצה שלהם כתוב N.מכך אתה מבין שהם מצוות ניוטק.אתה רואה כ 10-15 האנטרים מקיפים פוקימון.הפוקימון פצוע קשות.הפוקימון הפצוע קשות זה לנטוס

כריס
    אתה מעודד את באלבאזור.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן ושולח 5 גפנים אל איוי.איוי לא מצליח להתחמק מן הגפנים של באלבאזור.ולכן באלבאזור מצליף הרבה פעמיים באיוי קשה מאוד.איוי לבסוף תעלף.בנגו מחזיר את איוי לפוכדור שלו ואומר לך"היית חזק"

]לוקאס
    אתה מוציא את הפוכדור של דודו ומתוכו מוציא את דודו.דודו יוצא שמח מן הפוכדור שלו.אתה עולה על דודו ומריכב גם את צ'ימצ'אר שלך על דודו.דודו מתחיל לרוץ בדרך כעבור 2 דקות דודו מגיע לסוף דרך 1 ועוצר.מולך נמצא מרכז לפוקימונים ומערת הקרח אלסק

ניר
    דבר בעברית בקושי הבנתי אותך
    האיש אומר לך"הי אל תאיים עלי אני אתן לך מקוש בתמורה ל 500 מזמון בשבילך אני אוריד את המחיר ל 10 מזומן.ואז תוכל לכרות פה וכול חפץ פיתו שתמצא היה שלך אם תרצה תוכל למכור אותו לגברת בסוף המכרה.אז תרצה לכרות?"

ברוס
    אוושואט שומע אותך ומיד זז במהירות ימינה וכך הוא מתחמק מןן הגחלת של מגבי.אוושוט פותח את הה שלו וממנו מוציא זרם מים ענק שנקרא אקדח מים אל עבר מגבי.מגבי לא זריז מידי ולא מצליח להתחמק מן אקדח המים.מגבי נפגע קשה אך מתאושש ומוציא ערפיח מותך הפה שלו ואוושואט לא רואה כלום

איתי
    אתה רץ אל טורצ'יק ומחבק אותו ונזהר לא לכות מן האש שלו.אתה ניגש אל הפוכדור של טושידו.אתה מרים אותו ושם בתיק שלך את הפוכדור שלו.אתה מתחיל ללכת בדרך כעבור 3 דקות אתה מגיע לסוף דרך 1 ומלך נמצא מרכז פוקימונים והמכרה.לאן תלך

אייס
    אתה ציקו סקיטי ואליס מתחילים לרוץ אל דרך 1.כעבור דקה של ריצה אתם מגיעים לדרך 1.אתם מתחילם ללכת שם ולאחר כמה שניות מולכם מופיע אוטאמרו פוקימון המים.הוא קצת מפחד מכם

לוק
    סינדקוויל שומע אותך ותוקף בגחלת את סניזל.סניזל מחליק על הקרח ובזריזות מתחמק מן הגחלת של סינדקוויל.סינדקוויל מאחד את הגחלת שלו ויוצר להביור מלאכותי.סינדקויל יורה תלהביור המלאכותי.סניזל לא מצליח ללהתחמק מזה ונפגע קשה.סניזל משתמש בשיסוע לילה

תומר
    צ'ארמנדאר יורה גחלת על היפנוזה של אחד האנטרים.הגחלת לא עוצרת את היפנוזה וצ'ארמנדאר נפגע מהיפנוזה ונופל לתרדמת עמוקה.טרטויג קופץ ומתחמק מן היפנוזה.לאחר מכן הוא שולח על אנטר עלי טער שפוגעות בו קשה.שלגון משתמש בראשיה על אנטר ומביס אותו.קיבאגו וגיבל משתמשים ביסוק אבנים שמביס אנטר 1. 5 אנטרים נותרו והם תוקפים בכדור צל
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    סטיבן
    אתה לוחש אל סנייבי ואתם מתחילים ללכת על קצות העצבעות לעבר הקלות.לבסוף אתה רואה כ 10-15 לוחמים שעל החןלצה שלהם כתוב N.מכך אתה מבין שהם מצוות ניוטק.אתה רואה כ 10-15 האנטרים מקיפים פוקימון.הפוקימון פצוע קשות.הפוקימון הפצוע קשות זה לנטוס

כריס
    אתה מעודד את באלבאזור.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן ושולח 5 גפנים אל איוי.איוי לא מצליח להתחמק מן הגפנים של באלבאזור.ולכן באלבאזור מצליף הרבה פעמיים באיוי קשה מאוד.איוי לבסוף תעלף.בנגו מחזיר את איוי לפוכדור שלו ואומר לך"היית חזק"

]לוקאס
    אתה מוציא את הפוכדור של דודו ומתוכו מוציא את דודו.דודו יוצא שמח מן הפוכדור שלו.אתה עולה על דודו ומריכב גם את צ'ימצ'אר שלך על דודו.דודו מתחיל לרוץ בדרך כעבור 2 דקות דודו מגיע לסוף דרך 1 ועוצר.מולך נמצא מרכז לפוקימונים ומערת הקרח אלסק

ניר
    האיש אומר לך"הי אל תאיים עלי אני אתן לך מקוש בתמורה ל 500 מזמון בשבילך אני אוריד את המחיר ל 10 מזומן.ואז תוכל לכרות פה וכול חפץ פיתו שתמצא היה שלך אם תרצה תוכל למכור אותו לגברת בסוף המכרה.אז תרצה לכרות?"

ברוס
    אוושואט שומע אותך ומיד זז במהירות ימינה וכך הוא מתחמק מןן הגחלת של מגבי.אוושוט פותח את הה שלו וממנו מוציא זרם מים ענק שנקרא אקדח מים אל עבר מגבי.מגבי לא זריז מידי ולא מצליח להתחמק מן אקדח המים.מגבי נפגע קשה אך מתאושש ומוציא ערפיח מותך הפה שלו ואוושואט לא רואה כלום

איתי
    אתה רץ אל טורצ'יק ומחבק אותו ונזהר לא לכות מן האש שלו.אתה ניגש אל הפוכדור של טושידו.אתה מרים אותו ושם בתיק שלך את הפוכדור שלו.אתה מתחיל ללכת בדרך כעבור 3 דקות אתה מגיע לסוף דרך 1 ומלך נמצא מרכז פוקימונים והמכרה.לאן תלך

אייס
    אתה ציקו סקיטי ואליס מתחילים לרוץ אל דרך 1.כעבור דקה של ריצה אתם מגיעים לדרך 1.אתם מתחילם ללכת שם ולאחר כמה שניות מולכם מופיע אוטאמרו פוקימון המים.הוא קצת מפחד מכם

לוק
    סינדקוויל שומע אותך ותוקף בגחלת את סניזל.סניזל מחליק על הקרח ובזריזות מתחמק מן הגחלת של סינדקוויל.סינדקוויל מאחד את הגחלת שלו ויוצר להביור מלאכותי.סינדקויל יורה תלהביור המלאכותי.סניזל לא מצליח ללהתחמק מזה ונפגע קשה.סניזל משתמש בשיסוע לילה

תומר
    צ'ארמנדאר יורה גחלת על היפנוזה של אחד האנטרים.הגחלת לא עוצרת את היפנוזה וצ'ארמנדאר נפגע מהיפנוזה ונופל לתרדמת עמוקה.טרטויג קופץ ומתחמק מן היפנוזה.לאחר מכן הוא שולח על אנטר עלי טער שפוגעות בו קשה.שלגון משתמש בראשיה על אנטר ומביס אותו.קיבאגו וגיבל משתמשים ביסוק אבנים שמביס אנטר 1. 5 אנטרים נותרו והם תוקפים בכדור צל
    תשתמש בלהביור שוב ותנסה שיהיה אמיתי על הקרח ותרגום לאדים ואז תחמוק לאחר מכן תעשה שוב להביור על סניזל!

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אוושואט שומע אותך ומיד זז במהירות ימינה וכך הוא מתחמק מןן הגחלת של מגבי.אוושוט פותח את הפה שלו וממנו מוציא זרם מים ענק שנקרא אקדח מים אל עבר מגבי.מגבי לא זריז מידי ולא מצליח להתחמק מן אקדח המים.מגבי נפגע קשה אך מתאושש ומוציא ערפיח מותך הפה שלו ואוושואט לא רואה כלום
    "אושווט!תחזור לפוכדור!אני אטפל בזה!" אקרא לאושווט ואזרוק על מגבי פוכדור.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    אוקייאז אני אבחר בסקווירטל

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ]לוקאס
    "אתם עייפים ורוצים ללכת למרכז הפוקימונים?" אשאל אותם בחיוך ואצביע אל מרכז הפוקימונים ואז אשאל עם פנים רציניות:"או שאתם מלאים באנרגייה ורוצים להמשיך אל מערת הקרח" אצביע אל מערת הקרח ואחייך שוב
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. משתמש סופר ספאמר
    סטיבן

כריס

]לוקאס

ניר

ברוס

איתי

אייס

לוק

תומר
    אני נכנס למכרה כדי לחפש פוקימונים

עמוד 17 מתוך 203 ראשוןראשון ... 715161718192767117 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •