Pokemon GO
עמוד 172 מתוך 203 ראשוןראשון ... 72122162170171172173174182 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,566 עד 2,580 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    בר
    טראפינץ' משתמש במהירות בחפירה והוא מתחפר לתוך בור קטן ושוהה בו.שני הפיג'יוט זומבי פוגעים באדמה עם כנף המתכת שלהם וזה לא פוגע בטראפינץ' שלך.שכטראפינץ' נמצא בבור שלו הוא מפעיל מפולת סלעים.מפולת סלעים מתחילה להויצר וסלעים נופל בשמיים בגדולים שונים.הפיג'יוטים מתחמקים לאט לאט מהסלעים אך סלע גדול נופל פוגע באחד מן הפיג'יוטים ומטביא אותו בבריכה.קול ברמקול אומר לך"הצלחת להביס את אחד מהם נותר להביס אחד"
    "כל הכבוד חבר רק עוד אחד אנחנו ננצח אותם בקלות, קדימה תצא מהבור בקפיצה ותשתמש בסופת חול ותשלח לעבר פג'יוט ולאחר מכן תשתמש בפצצות בוץ על הסופה שתיצור סופת בוץ" אגיד לטראפינץ' בעידוד

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה מחליט שדונפן ודראגן ילחמו נגד השני בלי הואתיך.בזמן שהם נלחמים אתה שוכב על האדמה וצופה בקרב שלהם.דונפן משתמש בגלגול.הוא מתגלגל במהירות לעבר דראגן.דראג יורה במהירות להביור שפוגע בדונפן.דונפן לא מוותר ומשתמש בהורדה על דראגן.דראגן משתמש עליו בלהביור.שני המתקפות פוגעות בפוקימון השני חזק.שניהם נשכבים על האדמה מעולפים לגמרי.
    "קצת שקט!" אחשוב לעצמי ואחזיר אותם לפוקדורים
    "בואו נראה אם יש כאן מישהו ששווה לרצוח" אומר לעצמי ואסתובב בעיר עם מזרק הרעל בידי, אחרי שאני רואה בעיר מישהו עשיר או פושע אני רץ לעברו בחשאיות בין האנשים מכין את האקדח שלי מהתיק ואת המזרק ביד השנייה

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוק
    אתה מכניס את דונפן ואת דראגן לפוכדורים שלהם שינוחו קתץ.אתה מחליט לרצוח איזה עשיר או פושע שמסתובב בעיר.אתה קם מהמקום שבו נחת ואתה מתחיל להסתובב בעיר.אתה רואה שהשמיים מעל העיר כבר חשוכים ועכשיו כבר לילה בעיר.מולך אתה רואה מאמן עשיר מסתובב בעיר.אתה רץ אליו תופס אותו ואז מאים עליו עם רובך והמזרק שלך.האיש אומר לך"הי מה אתה רוצה מימני?

בר
    טראפינץ' קופץ מהבור שלו וכ יוצא מהבור.לאחר מכן טראפינץ' משתמש בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ואז מעיף אותה לעבר פיג'יוט זומבי שנותר בקרב.ואז טראפינץ' משתמש בפצצות בוץ על סופת החול שלו.פצצות הבוץ פוגעות בסופת החול והופכות אותה לסופת בוץ.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מסופת הבוץ של טראפינץ' ונלכד בה.סופת הבוץ מונעת מינו לתקוף או לברוח.הוא חשוף לכול התקפותיו של טראפינץ'.

ג'ון
    טאפיג זז במהירות הצידה ומתחמק מאבקת הרעל שגלום מעיפה עליו.לאחר מכן טאפיג משתמש בגגילגול אש על גלום.הוא מתחיל להתגלגל לעברה תוך גדי שאש עוקפת אותו.גלום קופצת לגובה רב ומצליחה להתחמק מהגלגול אש של טאפיג.טאפיג עובר לתקוף בגחלת הכי חזקה שלו.הוא שולח גחלת חזקה מאוד לעבר גלום.הפעם גלום לא מצליחה להתחמק מהגחלת של טאפיג ונפגעת בגופה.גלום משתמשת בעלי טער .היא מעיפה עלי טער על טאפיג.

לוקאס
    אתה מורה לסניזל להילחם נגד ספיל.סניזל נכנס לזירה ומוכן להילחם נגד ספיל.הוא תוקף בכדור אנרגיה.כדור אנרגיה ירוק שחור נשלח לעבר ספיל במהירות גבוה.ספיל מחליק על רצפת הסיפון אך עדין נפגע מכדור האנרגיה של סניזל.ספיל נפגע די קשה מכדור האנרגיה.המאמן שלו אומר לו"אקדח מים על הסניזל הזהה".ספיל יורה אקדח מים לעבר סניזל שלך.

תומר
    אתה מוציא את גאלאד מחוץ לפוכדור שלו.אתה מחזיק אותו חזק שהוא לא יעוף וגם אתה לא יעוף.גאלאד משתמש בשיגור על גולדאקים הזוהרים.השיגור מוציא את הגולדאקים הזוהרים מנד המים ששאב אותם לים.אבל זה לא עוזר מופיעים אעוד כמה נדי מים ששאובים את הגולדאקים הזוהרים."עזוב ילד לא תצליח להציל את הגולדאקים האלו.הם היו שלי".אתה מסתובב למי שאמר את זה ורואה מולך איש שנראה כך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה מוציא את גאלאד מחוץ לפוכדור שלו.אתה מחזיק אותו חזק שהוא לא יעוף וגם אתה לא יעוף.גאלאד משתמש בשיגור על גולדאקים הזוהרים.השיגור מוציא את הגולדאקים הזוהרים מנד המים ששאב אותם לים.אבל זה לא עוזר מופיעים אעוד כמה נדי מים ששאובים את הגולדאקים הזוהרים."עזוב ילד לא תצליח להציל את הגולדאקים האלו.הם היו שלי".אתה מסתובב למי שאמר את זה ורואה מולך איש שנראה כך
    "מי אתה?רוצה קרב נגדי?אם כן אז קרב זוגות של 2 על 2!"אומר לאיש בחשש בגלל שאני לא מכיר אותו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    האיש אומר לך"שמי נג'י ואני סתם הסתכלתי על הנד המים האלו ששואבים את הגולדאקים הזוהרים האלו.והופכים אותם להיות שלי.אפילו אם נילחם אתה עומד להפסיד אתה סתם מאמן חלש.שעדיף לך לחזור למקוטם מגוריך אם אתה לא רוצה למות.במילא עוד 24 שעות כול מי שנמצא על האי יושמד קליק חוץ מימני.אבל אם זה בקשתך לפני המוות אני מזכים לבקשתך בגלל שזה הבקשה האחרונה שלך.אז תוציאים תפוקימונים שלך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    תומר
    האיש אומר לך"שמי נג'י ואני סתם הסתכלתי על הנד המים האלו ששואבים את הגולדאקים הזוהרים האלו.והופכים אותם להיות שלי.אפילו אם נילחם אתה עומד להפסיד אתה סתם מאמן חלש.שעדיף לך לחזור למקוטם מגוריך אם אתה לא רוצה למות.במילא עוד 24 שעות כול מי שנמצא על האי יושמד קליק חוץ מימני.אבל אם זה בקשתך לפני המוות אני מזכים לבקשתך בגלל שזה הבקשה האחרונה שלך.אז תוציאים תפוקימונים שלך"
    "למה האי הזה יתפוצץ?"אשאל את נג'י תוך כדי שאני מוציא את הפוקדור של סלאמנס כדי שהוא ילחם עם גלאד עם נג'י.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    נג'י אומר לך"כנראה שאתה לא יודע למה האי מושמד אבל אני אספר לך למה הוא יושמד.טוב מחר בעוד 24 שעות היה ירח מלא וכשיש ירח מלא מדוזה יכולה להקפיא כול אחד לאבן שהירח מופיע מלא.כול מי שהיה על האי יהפוך לאבן חוץ מימני.ואז אני אשמיד את כול האי אכחיד כמעט את גזע הפוקימונים המיוחדים.אי ומדוזה נהיה חזקים דרך אגב התמזגתי למדוזה בישות אחת.וזה אני נג'י שהתמזג עם מדוזה.טוב אז זהו הקרב התחיל אנהי אבחר להילחם עם דראגן ודראקלר הצורה המפותחת שלהם.מן הפוכדורים שלו יוצאים שני פוקימוני דרקון.דראקלר סוגו חשמל דרקון והשני דרקון טהור.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    תומר
    נג'י אומר לך"כנראה שאתה לא יודע למה האי מושמד אבל אני אספר לך למה הוא יושמד.טוב מחר בעוד 24 שעות היה ירח מלא וכשיש ירח מלא מדוזה יכולה להקפיא כול אחד לאבן שהירח מופיע מלא.כול מי שהיה על האי יהפוך לאבן חוץ מימני.ואז אני אשמיד את כול האי אכחיד כמעט את גזע הפוקימונים המיוחדים.אי ומדוזה נהיה חזקים דרך אגב התמזגתי למדוזה בישות אחת.וזה אני נג'י שהתמזג עם מדוזה.טוב אז זהו הקרב התחיל אנהי אבחר להילחם עם דראגן ודראקלר הצורה המפותחת שלהם.מן הפוכדורים שלו יוצאים שני פוקימוני דרקון.דראקלר סוגו חשמל דרקון והשני דרקון טהור.
    "טוב גאלאד תשתמש בעל-חושי כדי שהם ישארו במקום ואז סלאמנס תתקוף אותם בזעם דרקון שיפגע בהם קשות ואז גאלאד תפוצץ אותם באגרוף ממוקד!"אומר לסאלמנס ולגאלאד.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    גאלאד משתמש בעל חושי על דראגן ועל דראקלר.שניהם מתחמקים בקלות מן מתקפת העל מחושי של גאלאד.לאחר מכן סאלאמנס תוקף בזעם דרקון את שניהם.שוב פעם שניהם מתחמקים מן זעם הדרקון של סאלאמנס.גאלאד רץ על החול לעברם וכשהוא תוקף באגרוף ממוקד.שוב פעם שניהם מתחמקים מזה.נג'י אומר לך"היה לך קשה להביס אותם.דראגן זעם דרקון על סאלאמנס.דראקלר מכת ברק דרקון על גאלאד,.דראגן תוקף בזעם דרקון את סאלאמנס ודראקלאר משתמש במכת ברק דרקון על גאלאד

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    תומר
    גאלאד משתמש בעל חושי על דראגן ועל דראקלר.שניהם מתחמקים בקלות מן מתקפת העל מחושי של גאלאד.לאחר מכן סאלאמנס תוקף בזעם דרקון את שניהם.שוב פעם שניהם מתחמקים מן זעם הדרקון של סאלאמנס.גאלאד רץ על החול לעברם וכשהוא תוקף באגרוף ממוקד.שוב פעם שניהם מתחמקים מזה.נג'י אומר לך"היה לך קשה להביס אותם.דראגן זעם דרקון על סאלאמנס.דראקלר מכת ברק דרקון על גאלאד,.דראגן תוקף בזעם דרקון את סאלאמנס ודראקלאר משתמש במכת ברק דרקון על גאלאד
    "סלאמנס תשתמש בזעם דרקון וגאלאד תשתמש בעל-חושי כדי להסיט את המכת ברק לזעם דרקון!"אומר לסלאמנס ולגאלאד ומתי שיווצר פיצוץ, אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור, אלך על נג'י בשקט ואחתוך לו את הצוואר.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    סאלאמנס משתמש בזעם דרקון וגאלאד בעל חושי על זעם הדרקון ומכת ברק דרקון של שני וקרימוני הדרקון של נג'י.הם גורמים לכך ששני ההמתקפות יתנגשו זה בזה ויצר פיצוץ.שני המתקפות אכן מתנגשות זו בזה ונוצר פיצוץ.אף אחד לא נפגע מהפיצוץ.אתה מחזיר את סאלאמנס וגאלאד שלך לפוכדורים שלהם ואז אתה במהירות מוציא סכין ואתה מנסה לךחטוך לו תצוואר.הצוואר שלו הופך לאבן ואתה לא מצליח לחטוףך לו תצוואר.נג'י אומר לך"אז אתה מנסה עכשיו להתנקש בי זה לא יצליח לך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    תומר
    סאלאמנס משתמש בזעם דרקון וגאלאד בעל חושי על זעם הדרקון ומכת ברק דרקון של שני וקרימוני הדרקון של נג'י.הם גורמים לכך ששני ההמתקפות יתנגשו זה בזה ויצר פיצוץ.שני המתקפות אכן מתנגשות זו בזה ונוצר פיצוץ.אף אחד לא נפגע מהפיצוץ.אתה מחזיר את סאלאמנס וגאלאד שלך לפוכדורים שלהם ואז אתה במהירות מוציא סכין ואתה מנסה לךחטוך לו תצוואר.הצוואר שלו הופך לאבן ואתה לא מצליח לחטוףך לו תצוואר.נג'י אומר לך"אז אתה מנסה עכשיו להתנקש בי זה לא יצליח לך"
    "טוב מהשתגיד!"אצעק לו באוזן ואז אוציא את הרובה וארה לו בראש כדי שהוא יתפוצץ ואם הוא מתחמק אוציא את סלאמנס שוב ואגיד לו:"סלאמנס תיקח אותי למרכז הפוקימונים במהירות!"

13. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    ולפקיס זזה במהירות ומצליחה להתחמק מהשיתוק של מגמנייט.לאחר מכן ולפקיס משתמשת בהתקפה מהירה על מגמנייט.היא רצה במהירות אדירה לעבר מנגמנייט.כשהיא קרובה למגמניט היא משתמשת בגחלת עליו.היא נושפת גושי אש קטנים וחזקים לעבר מגמנייט.מגמניט מנסה להתחמק ומצליח להתחמק רק מחלק ומהחלק השני נפגע קשה.לפתע מגמנייט מתמוט על האדמה ומתעלף.
    "יופי ולפיקס!" אומר לולפיקס בשמחה. "בואי נתקדם אל עבר העיר רוקר." אומר ואלך יחד איתה לכיוון העיר.

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מוציא את סייטר ואת דייוט מהפוכדורים שלהם שיעזרו לך להביס את בלטוי ואת קלידול.סייטר משלב את ידו בצורת איקס ומניף אותם בחוזקה על בלטוי.בלטוי לא מצליח להתחמק ממספרי האיקס של סייטר ונפגע קשה.דיווט משתמש בסילון אקוה על קלידול.מים מקיפים אותו והוא עף לעבר קלידול.קלידול לא מצליח להתחמק מסילון האקוה של דייוט ונפגע.שניהם תוקפים ביחד בעל חושי את סייטר ואת דייוט.
    "מהר דיווט!" אומר לדיווט "השתמש באקדח מים על בלטוי!"
    "סייטר-השתמש במספרי אקס על קלידול!" אומר לסייטר.
    NYO HO HO BITCH

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טאפיג זז במהירות הצידה ומתחמק מאבקת הרעל שגלום מעיפה עליו.לאחר מכן טאפיג משתמש בגגילגול אש על גלום.הוא מתחיל להתגלגל לעברה תוך גדי שאש עוקפת אותו.גלום קופצת לגובה רב ומצליחה להתחמק מהגלגול אש של טאפיג.טאפיג עובר לתקוף בגחלת הכי חזקה שלו.הוא שולח גחלת חזקה מאוד לעבר גלום.הפעם גלום לא מצליחה להתחמק מהגחלת של טאפיג ונפגעת בגופה.גלום משתמשת בעלי טער .היא מעיפה עלי טער על טאפיג.
    אני אומר לטאפיג: "טאפיג תתחמק מהר מהעלי טער של גלום ואז תשתמש בגחלת הכי חזקה שלך ואז גילגול האש הכי חזק שלך כדי לנצח".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

עמוד 172 מתוך 203 ראשוןראשון ... 72122162170171172173174182 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •