Pokemon GO
עמוד 173 מתוך 203 ראשוןראשון ... 73123163171172173174175183 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,581 עד 2,595 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    דייוט במהירות משתמש באקדח מים על בלטוי.בלטוי לא מצליח להתחמק מאקדח המים של דייוט ונפגע.זה שנפגע בלטוי גורם לביטול העל חושי של ושל קלידול.לאחר מכן סייטר משלב את ידו בצורת איקס ואז מניף אותם בחזקה על קלידול.קלידול לא מצליח להתחמק ממספרי האיקס של סייטר ונפגע.בלטוי משתמש שוב בעל חושי וקלידול בכוח סודי על דייוט וסייטר שלך.

ג'יימס
    אתה שמח שולפקיס ניצחה את מגמנייט הפראי.שניכם מתחילים ללכת לכיוון העיר רוקר.לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים לכניסה של העיר רוקר.אתם נכנים דרך הכניסה ומגיעים לעיר רוקר.אתם רואים הרבה אנשים שגרים בעיר הרבה בתים.באופק של העיר אתם רואים מקדש שישי בעיר.בצד השני של העיר אתם רואים את מכון העיר ומולכם את מרכז הפוקימונים.

תומר
    אתה מוציא את הרובה שלך ויורה לו בגוף.היריה פוגעת בגוף שלו והוא מתפורר לרסיסים כמו שאבן מתפוררת.אתה מוציא במהירות את סאלאמנס שלך שיוביל אותך למרכז הפוקימונים של האי.סאלאמנס יוצא מהפוכדור שלו ואתה עולה עליו.הוא מתחיל לעוף לעבר מרכז הפוקימונים.לאחר כמה דקות סאלאמנס נוחת ליד מרכז הפוקימונים של האי.

ג'ון
    טאפיג זז במהירות ומתחמק מן עלי הטער של גלום.לאחר מכן טאפיג משתמש בגחלת הכי חזקה שלו על גלום.הוא יורה גחלת חזקה מאאוד לעבר גלום.הגחלת פוגעת בגלום וגורמת לה לכוייה קלה.טאפיג מתגלגל במהירות ושאש מקיפה אותו תוך כדי.טאפיג משתמש בגלגול אש על גלום.גלום לא מצליחה להתחמק מגלגול האש של טאפיג ונפגעת קשה.גלום לא מוותר להפסיד.היא שוב משתמשת באבקת.רעל היא מעיפה אבקת רעל לעבר טאפיג.
    נערך לאחרונה על ידי monster, 03-12-2011 בשעה 11:02 AM
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    דייוט במהירות משתמש באקדח מים על בלטוי.בלטוי לא מצליח להתחמק מאקדח המים של דייוט ונפגע.זה שנפגע בלטוי גורם לביטול העל חושי של ושל קלידול.לאחר מכן סייטר משלב את ידו בצורת איקס ואז מניף אותם בחזקה על קלידול.קלידול לא מצליח להתחמק ממספרי האיקס של סייטר ונפגע.בלטוי משתמש שוב בעל חושי וקלידול בכוח סודי על דייוט וסייטר שלך.
    "דיווט-תשתמש בצעקה כדי לכוון את הכוח הסודי לכיוון קלידול!" אומר לדיווט ולסייטר אומר:"סייטר-תנסה להשתמש במספרי איקס על בלטוי!"
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    [B][COLOR="Navy"]תומר
    אתה מוציא את הרובה שלך ויורה לו בגוף.היריה פוגעת בגוף שלו והוא מתפורר לרסיסים כמו שאבן מתפוררת.אתה מוציא במהירות את סאלאמנס שלך שיוביל אותך למרכז הפוקימונים של האי.סאלאמנס יוצא מהפוכדור שלו ואתה עולה עליו.הוא מתחיל לעוף לעבר מרכז הפוקימונים.לאחר כמה דקות סאלאמנס נוחת ליד מרכז הפוקימונים של האי.
    אחזיר את סלאמנס לפוקדור שלו, אלך למחשב ואחליף את ויבל בטרטויג ואז ארפא את הפוקימונים שלי ואז אלך עם טרטויג לאיש שנותן חפצים כדי שטרטויג יתפתח.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טאפיג זז במהירות ומתחמק מן עלי הטער של גלום.לאחר מכן טאפיג משתמש בגחלת הכי חזקה שלו על גלום.הוא יורה גחלת חזקה מאאוד לעבר גלום.הגחלת פוגעת בגלום וגורמת לה לכוייה קלה.טאפיג מתגלגל במהירות ושאש מקיפה אותו תוך כדי.טאפיג משתמש בגלגול אש על גלום.גלום לא מצליחה להתחמק מגלגול האש של טאפיג ונפגעת קשה.גלום לא מוותר להפסיד.היא שוב משתמשת באבקת.רעל היא מעיפה אבקת רעל לעבר טאפיג.
    אני אומר לטאפיג: "טאפיג תתחמק מהר מהאבקת רעל ואז תסיים כבר את הקרב בעזרת הגחלת הכי חזקה שלך והגילגול אש הכי חזק שלך כדי לנצח ולהמשיך פה".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה מכניס את דונפן ואת דראגן לפוכדורים שלהם שינוחו קתץ.אתה מחליט לרצוח איזה עשיר או פושע שמסתובב בעיר.אתה קם מהמקום שבו נחת ואתה מתחיל להסתובב בעיר.אתה רואה שהשמיים מעל העיר כבר חשוכים ועכשיו כבר לילה בעיר.מולך אתה רואה מאמן עשיר מסתובב בעיר.אתה רץ אליו תופס אותו ואז מאים עליו עם רובך והמזרק שלך.האיש אומר לך"הי מה אתה רוצה מימני?
    'מה קורה לי בזמן האחרון' אחשוב לעצמי ואעזוב אותו, אעמוד על הברכיים ואחזיק את הראש
    "לך מפה, מהר!" אומר לאיש וארגיש את הכוח של הרוצח שבתוכי מתחיל להשתחרר החוצה, ברקים שחורים מופיעים סביבי
    "בבקשה כולם תעופ מפה!" אומר כשהכוח כמעט מכלה אותי, אשחרר את כולו החוצה בעמוד של אנרגייה אפלה

6. משתמש מנוסה

בר
    טראפינץ' קופץ מהבור שלו וכ יוצא מהבור.לאחר מכן טראפינץ' משתמש בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ואז מעיף אותה לעבר פיג'יוט זומבי שנותר בקרב.ואז טראפינץ' משתמש בפצצות בוץ על סופת החול שלו.פצצות הבוץ פוגעות בסופת החול והופכות אותה לסופת בוץ.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מסופת הבוץ של טראפינץ' ונלכד בה.סופת הבוץ מונעת מינו לתקוף או לברוח.הוא חשוף לכול התקפותיו של טראפינץ'.
    "הגיע הזמן לגמור את הקרב הזה, טראפינץ' קדימה תשתמש במפולת סלעים שלא תשאיר סוכוי לזומבי הזה לעמוד, קדימה תעשה את זה כואב במיוחד" אגיד לטראפינץ'

7. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    אתה שמח שולפקיס ניצחה את מגמנייט הפראי.שניכם מתחילים ללכת לכיוון העיר רוקר.לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים לכניסה של העיר רוקר.אתם נכנים דרך הכניסה ומגיעים לעיר רוקר.אתם רואים הרבה אנשים שגרים בעיר הרבה בתים.באופק של העיר אתם רואים מקדש שישי בעיר.בצד השני של העיר אתם רואים את מכון העיר ומולכם את מרכז הפוקימונים.
    אני הולך למרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לטפל בטוטודיל ובולפיקס. לאחר מכן אלך למכון ואכריז "אני באתי לאתגר אותך לקרב!"

8. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    אתה מורה לסניזל להילחם נגד ספיל.סניזל נכנס לזירה ומוכן להילחם נגד ספיל.הוא תוקף בכדור אנרגיה.כדור אנרגיה ירוק שחור נשלח לעבר ספיל במהירות גבוה.ספיל מחליק על רצפת הסיפון אך עדין נפגע מכדור האנרגיה של סניזל.ספיל נפגע די קשה מכדור האנרגיה.המאמן שלו אומר לו"אקדח מים על הסניזל הזהה".ספיל יורה אקדח מים לעבר סניזל שלך.
    "אוקיי סניזל,תחתוך את אקדח המים עם שיסוע לילה כך שלא יפגע בך ובא ניצור אסטרטגיה חדשה,תשתמש בשני ידייך ואעכשיו,כדור אנרגיה ביד ימין וכדור צל ביד שמאל,תשלב אותם ותירה עליו כדור אנרגיית צל!" אומר לו בחיוך רב ואחכה ליראות האם הצלחתי
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    מה זה B?
    ------------------------
    אתה מתקרב אל הבניין אם לראות אם יש מישהו בבניין.אתה מסתכל דרך החלונות אך לא רואה כלום ממה שמתרחש בבית.לפתע הדלת של הבית נפתחת ומימנה יוצא איש די זקן.האיש רואה אותך ואומר לך"שלום נער .אתה בוודאי לא מכיר אותי אך אני אציג אותי.אני נזיר ושמי ג'ין.יש לי הרבה חפצים יקרי ערך.יש לי הרבה חפצתי פיתוח והנרבה חפצים שמחזקים תפוקימון.יש לי חפץ שיחזק את סאלאמנס שלך אתה מעונין?"
    כתבת לי שיש מישהו שיושב על בי.., טוב לא משנה..
    !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    "אני אשמח!" אני אומר בחיוך גדול לאיש,
    'מעניין אם הוא באמת אומר או דהוא סתם עובד עלי..' אני חושב לעצמי ומחכה שהוא יביא לי את החפץ

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    טל
    האיש מוציא מתוך הבית שלו 3 תיבות קטנות שמרחפות להם באוויר.הוא אומר לך"זה יתנהל כך.תצטרך לנצח אותי בקרב פוקימונים.אם תנצח אותי תוכל לבחור תיבה.החפץ שיצא מן התיבה הוא היה שלך.אם תרצה תוכל לקחת אותו.וכמובן שתוכל להילחם נגדי 3פעמים קרב על כול תיבה.בתיבה נמצא החפץ שאמרתי לך שמחזק את הכוח של סאלאמנס.חפץ פיתוח כולשהוא והחפץ השלישי לא אומר מהו.תצטרך לגלות.אתה מוכן להילחם נגדי?"

לוקאס
    מצטער אך מותר רק 2 מתקפות
    סניזל משתמש בשיסוע לילה על אקדח המים של ספיל.שיסוע הלילה חוטך את אקדח המים וכך סניזל לא נפגע מאקדח המים של ספיל.סניזל מייצר כדור אנרגיה בעזרת שתי ידו.הוא מייצר 2 כדורי אנרגיה גדולים.הוא זורק את שני כדורי האנרגיה לעבר ספיל.ספיל קופץ ומתחמק מאחד מהם.מהשני הוא נפגע מימנו.המאמן של ספיל אומר לו"ספיל רסיסי קרח על סניזל".ספיל תוקף ברסיסי קרח את סניזל שלך.

ג'יימס
    אתה הולך למרכז הפוקימונים של העיר.אתה מגיע למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.שם אתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך ומרפא את הפוקימונים שנמצאים בפוכדורים שלך.אתה לוקח את הפוכדורים שלך ויוצא מן מרכז הפוקימונים.אתה הולך לכיוון המכון של העיר ול]פתע נשמע קול פיצוץ.אתה רואה שיוצא עשן מן המקדש של העיר.אתה ממשיך ללכת למכון ואתה מגיע אליו.דלת המכון נפתחת ומימנה יוצא רוקר.רוקר אומר לך"אני מבין השאתה רוצה להילחם נגדי.אוקי אבל לא עכשיו צצות ניוטק פלשו למקדש העיר ועלי להציל את המקדש ואת הפוקימון האגדי שבו.אז אתה רוצה לעזור לי?.אחרי זה אנחנו נילחם"

בר
    טראפינץ' משתמש במפולת סלעים כדי לגמור את הקרב הזה אחת ולתמיד.מפולת סלעים מופעלת.הסלעים מתחילים ליפול על פיג'יוט זומבי.פג'יוט זומבי לכוד בסופת הבוץ של טראפינץ' והוא איננו יכול להתחמק מפולת הסלעים של טראפיחנץ'.הסלעים פוגעים בו ומפילים אותו לאדמה.הסלעים מוחצים אותו והורגים אותו.הקול ברמקול אומר לך"עברת תמבחן השני".הדלת מולך נפתחת

לוק
    אתה לא מבין מה קורה ל לאחרונה.אתה משחחר את האיש לנפשו.האיש בורח לנפשו.אתה עומד על ברכך ומחזיק את הראש שלך עם ידך.אתה משחחר ת אנרגית הרוצח שלך החוצה.עמוד אופל חזק נוצרא סביבך והןרס כול מה שסביבך.לאחר כמה קות עמוד האופל נעלם.אתה רואה שהרסת כול מה שברדיוס 5מטרים מימך.אבל מרכז הפוקימונים נשאר.אתה שומע קול צעדים מתקרב אליך במהירות.אתה מנסה לראות מי זה ואתה רואה איש לא מוכר.האיש ניגש אליך ואומר לך"ראתי למה אתה מסוגל תרצה להצטרף אלי?"

ג'ון
    טאפיג זז במהירות ומתחמק מן אבקת הרעל של גלום.לאחר מכן טאפיג תוקף בגחלת הכי חזקה שלו את גלום.הגחלת פוגעת קשה בגלום וגורמת לה לכוייה קשה.לאחר מכן טאפיג מתחיל להתגלגל לעבר גלום כשהוא מוקף באש.הוא משתמש בגלגל אש על גלום.גלום גם מזה לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה.לאחר כמה שניות היא מתעלפת.המאמן שלה מחזיר אותה לפוכדור שלה.אחרי הקרב אתה רואה 5מאמנים עומדים ולידם הפוקימונים שלהם.אתה מבין שנותרו לך להביס 5 מאמנים כדי לעבור תמבחן.

תומר
    אתה מחזיר את זאלאמנס לפוכדור שלו.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואז ניגש למחשב.במחשב אתה מחליף את ויבל שלך בטרטויג.לאחר מכן אתה ניגש לאחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפא ותם.אתה לוקח את הפוקימונים שלך ויוצא מהמרכז.אתה הולך לשוב להרים הגבוהים של האי .בשביל לפתץתח את טרטויג.אתה מגיע להרים ולפסגה תוך 10 דקות ופוגש תאיש .האיש אומר לך"שוב פעם אנחנו נפגשים.מה עכשיו אתה רוצה?"

ברוס
    דייוט משתמש בצעקה על הכוח הסודי של קלידול.הצעקה של דייוט יותר חזקה מהכוח הסודי של קלידול ולכן הכוח הסודי מוחר לקלידול.קלידול מתחמק מהכוח הסודי שלו.סייטר משתמש במספרי איקס על העל חושי של בלטוי.מספרי האיקס חזקים מעל חושי ולכן הם עפים עם על חושי לעבר בלטוי.בלטוי לא מצליח להתחמק מהעל חושי ומספרי האיקס ונפגע.לאחר מכן הוא מתעלף.קלידו מעפיל רעידת אדמה.רעידת אדמה מרעידה תחדר.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה מחזיר את זאלאמנס לפוכדור שלו.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואז ניגש למחשב.במחשב אתה מחליף את ויבל שלך בטרטויג.לאחר מכן אתה ניגש לאחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפא ותם.אתה לוקח את הפוקימונים שלך ויוצא מהמרכז.אתה הולך לשוב להרים הגבוהים של האי .בשביל לפתץתח את טרטויג.אתה מגיע להרים ולפסגה תוך 10 דקות ופוגש תאיש .האיש אומר לך"שוב פעם אנחנו נפגשים.מה עכשיו אתה רוצה?"
    "אני רוצה לאמן את טרטויג שלי כדי שהוא יתפתח"אומר לאיש תוך כדי שאני מוציא את טרטויג החוצה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    דייוט משתמש בצעקה על הכוח הסודי של קלידול.הצעקה של דייוט יותר חזקה מהכוח הסודי של קלידול ולכן הכוח הסודי מוחר לקלידול.קלידול מתחמק מהכוח הסודי שלו.סייטר משתמש במספרי איקס על העל חושי של בלטוי.מספרי האיקס חזקים מעל חושי ולכן הם עפים עם על חושי לעבר בלטוי.בלטוי לא מצליח להתחמק מהעל חושי ומספרי האיקס ונפגע.לאחר מכן הוא מתעלף.קלידו מעפיל רעידת אדמה.רעידת אדמה מרעידה תחדר.
    "סייטר-תיקח את דיווט ותעופו מעל הזירה!" אומר לסייטר "דיווט-תשתמש באקדח מים על קלידול!" אומר לדיווט.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    האיש מוציא מתוך הבית שלו 3 תיבות קטנות שמרחפות להם באוויר.הוא אומר לך"זה יתנהל כך.תצטרך לנצח אותי בקרב פוקימונים.אם תנצח אותי תוכל לבחור תיבה.החפץ שיצא מן התיבה הוא היה שלך.אם תרצה תוכל לקחת אותו.וכמובן שתוכל להילחם נגדי 3פעמים קרב על כול תיבה.בתיבה נמצא החפץ שאמרתי לך שמחזק את הכוח של סאלאמנס.חפץ פיתוח כולשהוא והחפץ השלישי לא אומר מהו.תצטרך לגלות.אתה מוכן להילחם נגדי?"

.
    "אין בעיה!" אני אומר בחיוך ערמומי לאיש,
    "סאלמנס! תתכונן לקרב!" אני אומר לסאלמנס,
    "אז... עם מי אתה תילחם?!" אשאל את האיש ומחכה לתשובה,
    'זה הולך להיות קרב קשה, אבל אני אנצח בטוח!' אני חושב לעצמי,
    "סאלמנס אני מאמין בך!" נפלטת לי צעקה קלה ואני מבתכל לסאלמנס בעייניים.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

14. משתמש מנוסה
    בר
    טראפינץ' משתמש במפולת סלעים כדי לגמור את הקרב הזה אחת ולתמיד.מפולת סלעים מופעלת.הסלעים מתחילים ליפול על פיג'יוט זומבי.פג'יוט זומבי לכוד בסופת הבוץ של טראפינץ' והוא איננו יכול להתחמק מפולת הסלעים של טראפיחנץ'.הסלעים פוגעים בו ומפילים אותו לאדמה.הסלעים מוחצים אותו והורגים אותו.הקול ברמקול אומר לך"עברת תמבחן השני".הדלת מולך נפתחת
    "כל הכבוד טראפינץ', מגיע לך מנוחה גמרת 2 פוקימונים כל הכבוד, חזור" אגיד ואחזיר את טראפינץ'.
    "יופי נשארו לי רק עוד קצת מבחנים קדימה המשיך" אחשוב לעצמי והלך לכיוון הדלת הפתוחה

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה לא מבין מה קורה ל לאחרונה.אתה משחחר את האיש לנפשו.האיש בורח לנפשו.אתה עומד על ברכך ומחזיק את הראש שלך עם ידך.אתה משחחר ת אנרגית הרוצח שלך החוצה.עמוד אופל חזק נוצרא סביבך והןרס כול מה שסביבך.לאחר כמה קות עמוד האופל נעלם.אתה רואה שהרסת כול מה שברדיוס 5מטרים מימך.אבל מרכז הפוקימונים נשאר.אתה שומע קול צעדים מתקרב אליך במהירות.אתה מנסה לראות מי זה ואתה רואה איש לא מוכר.האיש ניגש אליך ואומר לך"ראתי למה אתה מסוגל תרצה להצטרף אלי?"
    "מי אתה?" אומר לו ואנסה לקום "מה אתה רוצה ממני ולהצטרף למה?" אומר שנית ואקום קצת מעורער בעמידה שלי
    "אם אתה סתם רוצה לנצל אותי אז כדי לך לחשוב שנית!" אומר לו ואשחרר סביבי אנרגייה"

עמוד 173 מתוך 203 ראשוןראשון ... 73123163171172173174175183 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •