Pokemon GO
עמוד 174 מתוך 203 ראשוןראשון ... 74124164172173174175176184 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,596 עד 2,610 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    ג'יימס
    אתה הולך למרכז הפוקימונים של העיר.אתה מגיע למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.שם אתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך ומרפא את הפוקימונים שנמצאים בפוכדורים שלך.אתה לוקח את הפוכדורים שלך ויוצא מן מרכז הפוקימונים.אתה הולך לכיוון המכון של העיר ול]פתע נשמע קול פיצוץ.אתה רואה שיוצא עשן מן המקדש של העיר.אתה ממשיך ללכת למכון ואתה מגיע אליו.דלת המכון נפתחת ומימנה יוצא רוקר.רוקר אומר לך"אני מבין השאתה רוצה להילחם נגדי.אוקי אבל לא עכשיו צצות ניוטק פלשו למקדש העיר ועלי להציל את המקדש ואת הפוקימון האגדי שבו.אז אתה רוצה לעזור לי?.אחרי זה אנחנו נילחם"
    'תהיה לי גם הזדמנות לאמן את הפוקימונים שלי עוד וגם הזדמנות להרוג כמה אנשים רעים...' אני חושב לעצמי ופתאום מחייך בלי שליטה. "אוקיי,אלך איתך! קדימה!" אומר לו ואעשה אגרוף עם היד כדי להראות לו את נחישותי ואתחיל לרוץ איתו אל עבר המקדש.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוק
    אתה פורץ פרץ אנרגיה מסביבך שלא פוגע באיש הזר רק הורס קצת ממה שסביכם.האיש אומר לך"טוב לר הצגתי את הצגתי את עצמי אבל שמי נג'י.אתה צודק אני רוצה לנצל את כוחתיך החזקים בשביל המטרות הזדוניות שלי.המטרה שלי היא פשוט להרוס את האי הזה ולהכחיד את גזע הפוקימונים המיוחדים.אני עושה טובה לעולם בכך שאכחיד \חלק מצוות ניוטק עצמו.אז תרצה להצטרף?"

בר
    אתה מחזיר את טראפינץ' שלך שינוח בפוכדור שלו עד לפעם הבאה שתצטרך את עזרתו.אתה הולך לכיון הדלת הפתוחה.אתה נכנס בדלת הפתוחה ומגיע לחדר ענק שבו נמצאים מולך 3 דלתות בצבעים אדום ירוק כחול.האיש ברמקול אומר לך"מבחן 3 עליך לשבור את אחת הדלתות כך.פשוט עליך לתקוף במתקפה חזקה לפי צבע הדלת.אדום אש,ירוק עשב,כחול מים"

טל
    אתה בוחר להילחם עם סאלאמנס שלך בקרב.האיש זורק פםוכדור ומימנו יוצא ויזינג עצום וחזק.האיש אומר לך"טוב הקרב היה 1על 1 לכול אחד יכול להשתתף פוקימון1.אם תנצח את הויזינג שלי תוכל לבחחור תיבה והחפץ שיצא משם תוכל לקחת אותו.טוב אני מתחיל.ויזינג עוקץ רעל".ויזינג מתחיל ותוקף בעוקץ רעל את סאלאמנס שלך.סאלאמנס עף ומתחמק מהעוקץ רעל.

ברוס
    סייטר לוקח את דייוט איתו ועף איתו מעל כול החדר כדי ששניהם לא יפגעו מרעידת האדמה של קלידול.שניהם לא נפגעים מרעידת האדמה של קללידול.בעקבות רעידת האדמה נוצרו סדקים בזירה.סייטר נוחת על האדמה ומשחחר את דייוט מהאחיזה שלו.דייוט ישר תוקף באקדח מים עוצמתי את קלידול.קלידול לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של דייוט ונפגע.קלידול תוקף בעל חושי את סייטר שלך.

תומר
    אתה מוציא את טרטויג שלך החוצה ואומר לאיש למה הגעת אליו שוב.האיש אומר לך"בסדר עזור לך לאמן ולפתח את הטרטויג שלך.אבל זה לא היה קרב כמו מקודם.שאם ניצחת אתה זוכה ה בחפץ שנמצא באחת התיבות.פה לא היו תיבות.זה היה קרב רגיל 1 על 1.טרטויג שלך נגד הפוקימון שלי.טוב אני אבחר בבטאנקי".האיש מוציא פוכדור וממנו יוצא סטאנקי

ג'יימס
    אתה מסכים ללכת עם רוקר ולהביס את הרעים.אתה שולח אגרוף באוויר ומנראה לו את הנחישות שלך.רוקר אומר לך"אני אהוב מאמנים עם נחישות כמו לך".רוקר מתחיל לרוץ ואתה אחריו.לאחר ריצה קצרה אתם מגיעים לפתח המקדש.אתה רואה שמימנו יוצא עשןן כבד והרבה אנשים מבוהלים יוצאים מן המקדש.אתם נכנסים אל המקדש.מולכם מקיפים 5חיילי צוות ניוטק שלכול אחד ממשתמש בזובאט
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    סייטר לוקח את דייוט איתו ועף איתו מעל כול החדר כדי ששניהם לא יפגעו מרעידת האדמה של קלידול.שניהם לא נפגעים מרעידת האדמה של קללידול.בעקבות רעידת האדמה נוצרו סדקים בזירה.סייטר נוחת על האדמה ומשחחר את דייוט מהאחיזה שלו.דייוט ישר תוקף באקדח מים עוצמתי את קלידול.קלידול לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של דייוט ונפגע.קלידול תוקף בעל חושי את סייטר שלך.
    "דיווט!תקוף בסילון אקווה את קלידול כדי לשחרר את סייטר!" אומר לדיווט ולאחר מכן אומר לסייטר:"סייטר!לאחר שתשתחרר תקוף את קלידול בכנף מתכת!"
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה מוציא את טרטויג שלך החוצה ואומר לאיש למה הגעת אליו שוב.האיש אומר לך"בסדר עזור לך לאמן ולפתח את הטרטויג שלך.אבל זה לא היה קרב כמו מקודם.שאם ניצחת אתה זוכה ה בחפץ שנמצא באחת התיבות.פה לא היו תיבות.זה היה קרב רגיל 1 על 1.טרטויג שלך נגד הפוקימון שלי.טוב אני אבחר בבטאנקי".האיש מוציא פוכדור וממנו יוצא סטאנקי
    "טוב אני יהיה ראשון!"אומר בשמחה ואז אוסיף:"טרטויג תרוץ לעבר טאנקי בעלי תער ואם הוא מתחמק תפתיע אותו בדחיפה בכול הכוח שיש לך!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מחליט שטרטויג שלך יתחיל בקרב נגד הסטאנקי של האיש.טרטויג מתחיל לרוץ לעבר סטאנקי וכשהוא יורה לעברו עלי טער חדים מאוד.סטאנקי זז במהירות ומצליח להתחמק מכול העלי הטער שטרטויג שולח לעברו.טרטויג ממשיך לרוץ לעבר סטאנקי ומפתיע אותו במתקפת דחיפה.הדחיפה פוגעת בסנקי ומעיפה אותו לכמה מטרים.סטאנקי נפגע מזה קצת.לאחר מכן סטאנקי תוקף בגז רעיל את טרטויג שלך.הוא שולח גז רעיל.

ברוס
    העל חושי פוגע בסייטר ומתחיל להשפיע עליו.דייוט במהירות משתמש בסילון אקוה על כלידול.הוא עף במהירות לעבר קלידול כשהוא עטוף במים.סילון האקוה פוגע בקלידול וכך דייוט מבטל את העל חושי שפגע בסייטר.סייטר משתמש בכנף מתכת על קלידול.הכנפיים שלו הופכות למתכת והוא עף ישירות לעבר קלחידול בכנף מתכת.קלידול לא מצליח להתחמק מזה ומתעלף על הרצפה.הדלת מולכם נפתחת ואתה רשאי לעבור למבחו הבא

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מחליט שטרטויג שלך יתחיל בקרב נגד הסטאנקי של האיש.טרטויג מתחיל לרוץ לעבר סטאנקי וכשהוא יורה לעברו עלי טער חדים מאוד.סטאנקי זז במהירות ומצליח להתחמק מכול העלי הטער שטרטויג שולח לעברו.טרטויג ממשיך לרוץ לעבר סטאנקי ומפתיע אותו במתקפת דחיפה.הדחיפה פוגעת בסנקי ומעיפה אותו לכמה מטרים.סטאנקי נפגע מזה קצת.לאחר מכן סטאנקי תוקף בגז רעיל את טרטויג שלך.הוא שולח גז רעיל.
    "טרטויג תלך הצידה כדי שתתחמק ואז תשתמש בעלי תער חדים במיוחד ואז הוא מתחמק תתפוס אותו בגפן מצליפה, ואז תשתמש בדחיפה לעברו כדי שהוא יפגע קשות!"אומר לטרטויג בשמחה בגלל שצץ לי רעיון מדהים.

7. NYO HO HO
    ברוס
    העל חושי פוגע בסייטר ומתחיל להשפיע עליו.דייוט במהירות משתמש בסילון אקוה על כלידול.הוא עף במהירות לעבר קלידול כשהוא עטוף במים.סילון האקוה פוגע בקלידול וכך דייוט מבטל את העל חושי שפגע בסייטר.סייטר משתמש בכנף מתכת על קלידול.הכנפיים שלו הופכות למתכת והוא עף ישירות לעבר קלחידול בכנף מתכת.קלידול לא מצליח להתחמק מזה ומתעלף על הרצפה.הדלת מולכם נפתחת ואתה רשאי לעבור למבחו הבא
    "יופי!" אומר לסייטר ודיווט "כל הכבוד!" ואחזיר אותם לפוכדור.
    לאחר מכן אלך לחדר הבא.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    ג'יימס
    אתה מסכים ללכת עם רוקר ולהביס את הרעים.אתה שולח אגרוף באוויר ומנראה לו את הנחישות שלך.רוקר אומר לך"אני אהוב מאמנים עם נחישות כמו לך".רוקר מתחיל לרוץ ואתה אחריו.לאחר ריצה קצרה אתם מגיעים לפתח המקדש.אתה רואה שמימנו יוצא עשןן כבד והרבה אנשים מבוהלים יוצאים מן המקדש.אתם נכנסים אל המקדש.מולכם מקיפים 5חיילי צוות ניוטק שלכול אחד ממשתמש בזובאט
    "טוטודיל,ולפיקס צאו!" אצעק ואזרוק את הפוכדורים של שניהם לאוויר. "טוטודיל השתמש באקדח מים על שלושה זובאטים וולפיקס השתמשי בגחלת על השניים האחרים!" אומר לשניהם ובינתיים ארוץ לכמה חיילים ואפוצץ אותם במכות.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'יימס
    אתה מוציא את טוטודיל ואת ולפקיחס שלך החוצה.רוקר מוציא פוכדור ומימנו יוצא כרינדוס שלו.טוטודיל תוקף באקדח מים שלושה מן הזובאטים.אקדח המים מביס 2 מן הזובאטים.כרינדוס תוקף את הזובאט שלי בראשית זן ומביס אותו.ולפקיס תוקפת בגחלת את ה2 הנותורים ומביסה אותם.בינתיים אתה מפוצצץ במכות את 5החיילים.רוקר אומר לך"ףעבודה טובה אבל נותר לנו עוד להציל תאגדי.אנמחנו צריכים להיכנס לחדר שמולניו"

ברוס
    אתה שמח שסייטר ודייוט הצליחו להביס 2 פוקימונים חזקים מאוד.אתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם והולך לדלת הבאה.אתה נכנס דרך הדלת הבאה ומגיע לעוד חדר ענק.נג'י אומר לך"זה המבחן האחרון שתצטרך לעבור כדי להגיע אלי.אבל הוא קשה מאוד.בחדר יש אלפי מראות תיצטרך לשבור אותם ולמצוא מפתח שפותח את הדלת אלי.אך יש מלכודת רבים אחרי שתשבור את המראות.אז בהצלחה."

תומר
    טרטויג זז הצידה ומתחמק מן הזג הרעיל של סטנהאקי.טרטויג יורה עלי טער רבים וחדים לעבר סטאנקי.הפעם סטאנקי לא מצליח להתחמק מן עלי הטער של טרטויג ונפגע מהם.טרטויג שולח גפנים מן הגב שלו אל סטאנקי.
    סטאנקי לא מצליח להתחמק מהגפנים של טרטויג ונתפס בהם.טרטויג שולט בסטאנקי וגורם לו לעוף לעברו.טרויג נותן לו מכה עם הראש שלו ופוגע בסטאנקי.סטאנקי יוצא מהגפנים של טרטויג.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה

תומר
    טרטויג זז הצידה ומתחמק מן הזג הרעיל של סטנהאקי.טרטויג יורה עלי טער רבים וחדים לעבר סטאנקי.הפעם סטאנקי לא מצליח להתחמק מן עלי הטער של טרטויג ונפגע מהם.טרטויג שולח גפנים מן הגב שלו אל סטאנקי.
    סטאנקי לא מצליח להתחמק מהגפנים של טרטויג ונתפס בהם.טרטויג שולט בסטאנקי וגורם לו לעוף לעברו.טרויג נותן לו מכה עם הראש שלו ופוגע בסטאנקי.סטאנקי יוצא מהגפנים של טרטויג.
    "יפה מאוד טרטויג!תסיים את הקרב הזה בגפן מצליפה ואז במלא עלי תער ישר בראש!"אומר לטרטויג בשמחה בגלל שהניצחון בכיסי.

11. משתמש מנוסה
    ג'יימס
    אתה מוציא את טוטודיל ואת ולפקיחס שלך החוצה.רוקר מוציא פוכדור ומימנו יוצא כרינדוס שלו.טוטודיל תוקף באקדח מים שלושה מן הזובאטים.אקדח המים מביס 2 מן הזובאטים.כרינדוס תוקף את הזובאט שלי בראשית זן ומביס אותו.ולפקיס תוקפת בגחלת את ה2 הנותורים ומביסה אותם.בינתיים אתה מפוצצץ במכות את 5החיילים.רוקר אומר לך"ףעבודה טובה אבל נותר לנו עוד להציל תאגדי.אנמחנו צריכים להיכנס לחדר שמולניו"
    "אוקיי.. יש לי רעיון. אני אספור עד שלוש ואז אנחנו נתפרץ לחדר שמולנו כך שכרינידוס ישתמש בראשיית זן,טוטודיל ישתמש בשריטות וולפיקס ישתמש במהירות. כך נפגע בכל מי שבתוך החדר ואולי נצליח להציל את האגדי!" אני אומר לו ומתחיל לספור:"אחת,שתיים,שלוש!!" ומתחיל לפעול לפי התכנית.

12. NYO HO HO
    ברוס
    אתה שמח שסייטר ודייוט הצליחו להביס 2 פוקימונים חזקים מאוד.אתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם והולך לדלת הבאה.אתה נכנס דרך הדלת הבאה ומגיע לעוד חדר ענק.נג'י אומר לך"זה המבחן האחרון שתצטרך לעבור כדי להגיע אלי.אבל הוא קשה מאוד.בחדר יש אלפי מראות תיצטרך לשבור אותם ולמצוא מפתח שפותח את הדלת אלי.אך יש מלכודת רבים אחרי שתשבור את המראות.אז בהצלחה."
    "קדימה גרבלר!" אומר ואוציא את גרבלר מהפוכדור ואגיד לו להשתמש באבנים חדות.
    NYO HO HO BITCH

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    אתה מוציא את גרבלר שלך מחוץ לפוכדור שלו.גרבלר שמח יוצא מהפוכדור שלו מכיוון שהוא יכול להרוס כרצונו.הוא תוקף באבנים חדות.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר המראות שלפניכם.האבנים החדות מנפצות מלא מראות אך לא מתגלה מפתח.רק מתגלה מס' מלכודת שנמצאים שם.קרן אור אדומה יוצאת מן אחת המראות ופוגעת בגרבלר.גרבלר מוחזר לפוכדור שלו.נג'י אומר לך"לא תוכ להשתמש יותר בגרבלר במבחן הזה"

ג'יימס
    אתה מעלה תוכנית לפרוץ לחדר שמוכלם.רוקר אומר לך"תוכנית מעולה ילד.אך מה שמך אני רוצה לדעת?".אתה מתחיל לספור מאחת עד שלוש.כשאתה מגיע לספרה שלוש כולכם מתפרצים לחדר.כרינדוס בהמהירות רץ כשהוא משתמש בראשית זן הוא מצליח לעקם עמוד ברזל.ולפקיס תוקפת במהירות ופוגעת במישהו.טודטודיל משתמש בשריטות ומצליח לשבור עוד עמוד ברזל.לאחר כמה שניות מולכם מופיעים אור מפקד המים של צוות ניוטק ולידו בכלוב נמצא רג'ירורק.

תומר
    טרטויג נחוש לסיים את הקרב הזה.הוא תוקף בגפן מצליה את סטאנקי.סטאנקי כבר תשוש מהקרב ולא מתחמק מהגפן המצליפה.הגפן המצליפה פוגעת בו חזק מאוד.לאחר מכן טרטויג מעיף הרבה עלי טער חדים לעבר סטאקני.סטאנקי כבר עייף וגם מזה לא מנתחמק.עלי טער רבים פוגעים בו ומעליפ אותו.האיש מחזיר את סטאנקי לפוכדור שלו ואומר לך"אני חושב שצריך לתת לטרטויג להילחם בפוקימון יותר חזק מסטאנקי.מה אתה אומר?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    תומר
    טרטויג נחוש לסיים את הקרב הזה.הוא תוקף בגפן מצליה את סטאנקי.סטאנקי כבר תשוש מהקרב ולא מתחמק מהגפן המצליפה.הגפן המצליפה פוגעת בו חזק מאוד.לאחר מכן טרטויג מעיף הרבה עלי טער חדים לעבר סטאקני.סטאנקי כבר עייף וגם מזה לא מנתחמק.עלי טער רבים פוגעים בו ומעליפ אותו.האיש מחזיר את סטאנקי לפוכדור שלו ואומר לך"אני חושב שצריך לתת לטרטויג להילחם בפוקימון יותר חזק מסטאנקי.מה אתה אומר?"
    "אוקיי אבל זה יהיה בקרב זוגות עם מאנצ'לאקס טוב?"אשאל את האיש תוך כדי שאני מלטף את טרטויג בשמחה ובעידוד בגלל שהוא ניצח את סטאנקי וגם תוך כדי שאני מוציא את מאנצ'לאקס.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מלטף את רטויג בשמחה ובעידוד על זה שהוא הצליח להביס את הסטאנקי של האיש.אתה שולף את הפוכדור של מנצ'לקאס החוצה ומתכונן להוציא את מנצ'לקאס לקרב הזוגות שאולי היה לכם.האיש אומר לך"טוב אוקי זה היה קרב זוגות.צאו ויזינג וארבוק שלי".האיש מוציא ויזינג וארבוק לקרב.אתה מוציא את מנצ'לקאס שלך לקרב.הוא מוסיף"אתה בודאי זוכר אותם מהקרב הקודם שלנו.אתה מוזמן להתחיל"

"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 174 מתוך 203 ראשוןראשון ... 74124164172173174175176184 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •