Pokemon GO
עמוד 175 מתוך 203 ראשוןראשון ... 75125165173174175176177185 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,611 עד 2,625 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    תומר
    אתה מלטף את רטויג בשמחה ובעידוד על זה שהוא הצליח להביס את הסטאנקי של האיש.אתה שולף את הפוכדור של מנצ'לקאס החוצה ומתכונן להוציא את מנצ'לקאס לקרב הזוגות שאולי היה לכם.האיש אומר לך"טוב אוקי זה היה קרב זוגות.צאו ויזינג וארבוק שלי".האיש מוציא ויזינג וארבוק לקרב.אתה מוציא את מנצ'לקאס שלך לקרב.הוא מוסיף"אתה בודאי זוכר אותם מהקרב הקודם שלנו.אתה מוזמן להתחיל"

"
    "אוקיי מאנצ'לאקס תשתמש בקרן קרח על ארבוק ועל ויזינג ואז טרטויג תקפוץ ותשלח מלא עלי תער ואז בגפן מצליפה בכול הכוח שיש לך!"אומר לשני הפוקימונים שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    אתה מעלה תוכנית לפרוץ לחדר שמוכלם.רוקר אומר לך"תוכנית מעולה ילד.אך מה שמך אני רוצה לדעת?".אתה מתחיל לספור מאחת עד שלוש.כשאתה מגיע לספרה שלוש כולכם מתפרצים לחדר.כרינדוס בהמהירות רץ כשהוא משתמש בראשית זן הוא מצליח לעקם עמוד ברזל.ולפקיס תוקפת במהירות ופוגעת במישהו.טודטודיל משתמש בשריטות ומצליח לשבור עוד עמוד ברזל.לאחר כמה שניות מולכם מופיעים אור מפקד המים של צוות ניוטק ולידו בכלוב נמצא רג'ירורק.
    "קוראים לי ג'יימס,ג'יימס לי." אני אומר לו בחיוך ומיד פונה אל ולפיקס וטוטודיל ואומר "טוטודיל השתמש באקדח מים על הכלוב הזה כדי לשבור אותו,ולפיקס השתמשי בגחלת על האיש הזה!"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'יימס
    אתה אומר את שמך לרורקר.טוטודיל משתמש באקדח מים על הכלוב.אקדח המים פוגע בכלוב ומחליד אותו קצת.ולפקי משתמשת בגחלת על קצין המים.האיש קופץ ומתחמק מהגחלת שלה.הוא אומר לך"שמי ודא ואני קצין המים של צצות ניוטק אתם הולכים למו ת לא תצליחו לשחחר את רג'ירוק.רג'ירורק היה שלנו".כרינדוס תוקף בראשיה זן את הסוורגים של הכלוב ומצליח לשבור סורג מהכלוב.

תומר
    מנצ'לקאס יורה קרן קרח על ויזינג וארבוק.ארבוק וויזינג מתחמקים מקרן הקרח של מנצ'לקאס.טרטויג קופץ ושולח מלא עלי טער לעבר ויזינג וארבוק.ארבוק מצליח להתחמק מהעלי הטער של טרטויג ואילו ויזינג לא מצליח להתחמק מהם ונפגע.לאחר מכן טרטויג משתמש בגפן מצליפה על ויזינג וארבוק.ארבוק לא מצליח להתחמק מהגפנים ואילו ויזינג מצליח להתחמק מהגפנים של טרטויג.שניהם תוקפים בעוקץ רעל את מנצ'לקאס וטרטויג.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    תומר
    מנצ'לקאס יורה קרן קרח על ויזינג וארבוק.ארבוק וויזינג מתחמקים מקרן הקרח של מנצ'לקאס.טרטויג קופץ ושולח מלא עלי טער לעבר ויזינג וארבוק.ארבוק מצליח להתחמק מהעלי הטער של טרטויג ואילו ויזינג לא מצליח להתחמק מהם ונפגע.לאחר מכן טרטויג משתמש בגפן מצליפה על ויזינג וארבוק.ארבוק לא מצליח להתחמק מהגפנים ואילו ויזינג מצליח להתחמק מהגפנים של טרטויג.שניהם תוקפים בעוקץ רעל את מנצ'לקאס וטרטויג.
    "מאנצ'לאקס תשתמש בסופת חול כדי העוקץ רעל לא יגיע אליכם ואז מאנצ'לאקס תשתמש בקרן קרח ואז טרטויג תשלח עלי תער עם גפן מצליפה על ארבוק ועל ויזינג!"אומר לטרטויג ולמאנצ'לאקס.

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טאפיג זז במהירות ומתחמק מן אבקת הרעל של גלום.לאחר מכן טאפיג תוקף בגחלת הכי חזקה שלו את גלום.הגחלת פוגעת קשה בגלום וגורמת לה לכוייה קשה.לאחר מכן טאפיג מתחיל להתגלגל לעבר גלום כשהוא מוקף באש.הוא משתמש בגלגל אש על גלום.גלום גם מזה לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה.לאחר כמה שניות היא מתעלפת.המאמן שלה מחזיר אותה לפוכדור שלה.אחרי הקרב אתה רואה 5מאמנים עומדים ולידם הפוקימונים שלהם.אתה מבין שנותרו לך להביס 5 מאמנים כדי לעבור תמבחן.
    אני אומר לטאפיג: "כל הכבוד טאפיג על הניצחון אבל יש לנו עוד 5 מאמנים לחסל כדי לעבר את המבחן", ואז אני מחפש את היריב הבא.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

6. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מחזיר את טראפינץ' שלך שינוח בפוכדור שלו עד לפעם הבאה שתצטרך את עזרתו.אתה הולך לכיון הדלת הפתוחה.אתה נכנס בדלת הפתוחה ומגיע לחדר ענק שבו נמצאים מולך 3 דלתות בצבעים אדום ירוק כחול.האיש ברמקול אומר לך"מבחן 3 עליך לשבור את אחת הדלתות כך.פשוט עליך לתקוף במתקפה חזקה לפי צבע הדלת.אדום אש,ירוק עשב,כחול מים"
    "טורטוייג צא החוצה אני בוחר בך למבחן הזה " אגיד והוציא את טרטוייג מהפוכדור שלו.
    "טרטוייג קדימה תשתמש בעלי תער בכל הכוח על הדלת הירוקה קדימה תראה להם כמה אתה חזק אני יודע שאתה ממש חזק" אגיד לטרטוייג בעידוד

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    'ג'ון
    אתה שמח על זה שטאפיג הצליח להביס מאמן 1 אבל אתה מבין שהניצחון האמיתי שלכם היה כשאר תביסו את 5המאמנים האחרים.אתה ניגש אל המאמנים ומחפש את המאמן הכי חלש להילחם בו.אחד המאמנים רואה אותך ואומר לך"הי אתה בוא נגדי לקרב.הלוקסיו שלי נגד הפוקימון שלך.אתה מסכים להילחם נגדי אני מקווה שכאן לא בא לי להילחם בשאר המאמנים".ליד המאמן מופיע לוקסיו שלו.

תומר
    מנצ'לקאס מייצר סופת חול שתגן עליו ועל טרטויג מהעוקץ רעל.סופת החול סופגתץ את עוקץ רעל ומחזירה אותו לעבר ויזינג וארוק.שניהם מתחמקים מהעוקץ רעל שלהם.מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעברם.ארוק מצליח להתחמק מקרן הקרח אך ויזינג לא.ויזינג נקפא לקרח.טרטויג שולח עלי טער וגם מצליפה לעבר ארבוק ויזינג.עלי הטער וגפן מצליפה פוגעים בויזינג ובארבוק לא פוגעים.ארבוק תוקף בזנב רעל את הקרח ומשחחר את ויזינג.

בר
    אתה מחליט להשתמש בטרטויג שלך כדי לעבור את המבחן ה3.טרטויחג יוצא מהפוכדור שלו אל המבחן.טרטויג תוקף בעלי טער את הדלת הירוקה.עלי טער רבים יוצאים מטרטויכ ועפים לעבר הדלת הירוקה.עלי הטער פוגעים בדלת הירוקה אך הם לא מספק חזקים בשביל לפתוח את הדלת הירוקה ולעבור תמבחן.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    תומר
    מנצ'לקאס מייצר סופת חול שתגן עליו ועל טרטויג מהעוקץ רעל.סופת החול סופגתץ את עוקץ רעל ומחזירה אותו לעבר ויזינג וארוק.שניהם מתחמקים מהעוקץ רעל שלהם.מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעברם.ארוק מצליח להתחמק מקרן הקרח אך ויזינג לא.ויזינג נקפא לקרח.טרטויג שולח עלי טער וגם מצליפה לעבר ארבוק ויזינג.עלי הטער וגפן מצליפה פוגעים בויזינג ובארבוק לא פוגעים.ארבוק תוקף בזנב רעל את הקרח ומשחחר את ויזינג.
    "מאנצ'לאקס תשלח כדור צל ואז קרן קרח לעבר ארבוק כדי שהוא יפגע קשות ואז טרטויג תקפוץ שוב ותשלח מלא עלי תער עם גפן מצליפה על ויזינג ועל ארבוק!"אומר בעידוד לעבר מאנצ'לאקס ולטרטויג.

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    'ג'ון
    אתה שמח על זה שטאפיג הצליח להביס מאמן 1 אבל אתה מבין שהניצחון האמיתי שלכם היה כשאר תביסו את 5המאמנים האחרים.אתה ניגש אל המאמנים ומחפש את המאמן הכי חלש להילחם בו.אחד המאמנים רואה אותך ואומר לך"הי אתה בוא נגדי לקרב.הלוקסיו שלי נגד הפוקימון שלך.אתה מסכים להילחם נגדי אני מקווה שכאן לא בא לי להילחם בשאר המאמנים".ליד המאמן מופיע לוקסיו שלו.
    .
    אני אומר לו: "בטח שאני ילחם מולך, צא טאפיג, תתחיל להתכונן לקרב שלך כי אני רוצה לנצח את זה וללכת לאי" ומחכה לתחילת הקרב.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

10. משתמש מנוסה

בר
    אתה מחליט להשתמש בטרטויג שלך כדי לעבור את המבחן ה3.טרטויחג יוצא מהפוכדור שלו אל המבחן.טרטויג תוקף בעלי טער את הדלת הירוקה.עלי טער רבים יוצאים מטרטויכ ועפים לעבר הדלת הירוקה.עלי הטער פוגעים בדלת הירוקה אך הם לא מספק חזקים בשביל לפתוח את הדלת הירוקה ולעבור תמבחן.
    "טרטוייג אל תתיאש קדימה תנסה שוב פעם אני מאמין בך אתה תצליח בכל הכוח קדימה צא!, זה טלוי בך" אגיד לטרטוייג בחיזוק ובעידוד

11. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה פורץ פרץ אנרגיה מסביבך שלא פוגע באיש הזר רק הורס קצת ממה שסביכם.האיש אומר לך"טוב לר הצגתי את הצגתי את עצמי אבל שמי נג'י.אתה צודק אני רוצה לנצל את כוחתיך החזקים בשביל המטרות הזדוניות שלי.המטרה שלי היא פשוט להרוס את האי הזה ולהכחיד את גזע הפוקימונים המיוחדים.אני עושה טובה לעולם בכך שאכחיד \חלק מצוות ניוטק עצמו.אז תרצה להצטרף?"
    "שיהיה... מה אתה רוצה שאני אעשה? וחוץ מזה מה אכפת לך מהאי הזה?" אומר לו ואוסיף "לא כדי לך לעצבן אותי יש לי פתיל קצר!"

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוק
    נג'י אומר לך"לא אכפת לי מה האי הזה.אני שונא את האי הזה מאוד כך שאני רוצה להשמיד אותו ואת כול מי שגר על האי הזה.אני שונא את הפוקימונים המיוחדים בגלל שהתמזגתי עם מדוזה.מדוזה התמזגה איתי לישות אחת והיא גרמה לי לשנוא תפוקימונים המיוחדים.לא אכפתי שאתה יכול להתעצבן בקלות העיקר שתעזור לי.יש לך כוחות אדירים אם נשלב כוחות היה לי קל להשמיד תאי.אתה מעונין?"

בר
    אתה מעודד את טרטויג לא לותר והמשיך לתקוף בעלי טער את הדלת הירוקה.טרטויג מתחיל להאמין שהוא יכול לשבור את הדלת הירוקה.הוא תוקף בעלי טער הפעם נוספת את הדלת הירוקה.עלי טער רבים יוצאים מהגוף שלו ועפים לעבר הדלת הירוקה.עלי הטער מצליחים לפגוע בדלת הירוקה והפעם גם לשבור אותה.הדלת הירוקה נפתחה לה.האיש ברמקול אומר לך"עברת תמבחן ה3 נותר לך לעבור מבחן 1 בלבד"

ג'ון
    אתה מורה לטאפיג להיכנס לקרב.טאפיג נכנס לקרב והוא נחוש לנצח את הלוקסיו של היריב.טאפיג נכנס ואתה לא מורה לו לתקוף.המאמן אומר לך"טוב אני אתחיל לא אמרת לטאפיג שלך לתקוף אז אני יתחיל.מקווה שזה לא אכפת לך.לוקסיו תסתער על טאפיג בניב חשמלי".לוקסיו רץ אל טאפיג ומסתער עליו בניב חשמלחי.טאפיג רץ במהירות ומצליח להתחמק מהניב החשמלי של לוקסיו.

תומר
    מנצ'לקאס מייצר כדור צל ומעיף אותו לעבר ארבוק.ארבוק לא מצליח להתחמק מכדור הצל ונפגע.לאחר מכן הוא שולח לעבר ארבוק קרן קרח.ארבוק מתחמק מקרןהקרח.טרטויג שולח עלי טער רבים שיוצאים מגופו לעבר ויזינג וארבוק.בנוסף הוא שולח גפן מצליפה לעברם.ארבוק וויזינג מתחמקים מזה בקלות רבה.שניהם תוקפים בערפיח.מן הפה שלהם יוצא ערפיח שמכסה את כול 4 הפוקימונים.אתה לא רואה אף פוקימון בגל הערפיח.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    תומר
    מנצ'לקאס מייצר כדור צל ומעיף אותו לעבר ארבוק.ארבוק לא מצליח להתחמק מכדור הצל ונפגע.לאחר מכן הוא שולח לעבר ארבוק קרן קרח.ארבוק מתחמק מקרןהקרח.טרטויג שולח עלי טער רבים שיוצאים מגופו לעבר ויזינג וארבוק.בנוסף הוא שולח גפן מצליפה לעברם.ארבוק וויזינג מתחמקים מזה בקלות רבה.שניהם תוקפים בערפיח.מן הפה שלהם יוצא ערפיח שמכסה את כול 4 הפוקימונים.אתה לא רואה אף פוקימון בגל הערפיח.
    "מאנצ'לאקס תשתמש בסופה כדי להעיף את הערפיח ואז תשתמש בקרן קרח ואז טרטויג תשלח עלי תער בכול הכוח!"אומר לשניהם בתקווה שכבר יתפתחו.

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מוציא את גרבלר שלך מחוץ לפוכדור שלו.גרבלר שמח יוצא מהפוכדור שלו מכיוון שהוא יכול להרוס כרצונו.הוא תוקף באבנים חדות.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר המראות שלפניכם.האבנים החדות מנפצות מלא מראות אך לא מתגלה מפתח.רק מתגלה מס' מלכודת שנמצאים שם.קרן אור אדומה יוצאת מן אחת המראות ופוגעת בגרבלר.גרבלר מוחזר לפוכדור שלו.נג'י אומר לך"לא תוכ להשתמש יותר בגרבלר במבחן הזה"
    "טוב," אומר "אז אני אשתמש בגליגר!" אומר ואוציא את גליגר ואומר לו:"גליגר-התשמש בזנב רעל על הרבה מראות בבת אחת!"
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    אתה אומר את שמך לרורקר.טוטודיל משתמש באקדח מים על הכלוב.אקדח המים פוגע בכלוב ומחליד אותו קצת.ולפקי משתמשת בגחלת על קצין המים.האיש קופץ ומתחמק מהגחלת שלה.הוא אומר לך"שמי ודא ואני קצין המים של צצות ניוטק אתם הולכים למו ת לא תצליחו לשחחר את רג'ירוק.רג'ירורק היה שלנו".כרינדוס תוקף בראשיה זן את הסוורגים של הכלוב ומצליח לשבור סורג מהכלוב.
    'זה נותן לי רעיון..." אני חושב לעצמי ואז לוחש לרורקר "אתה תגיד לכרינידוס לתקוף בראשיית זן את כל סורגי הכלוב עד שרג'ירוק ישתחרר ואני והפוקימונים שלי בינתיים נסיח את דעתו." ואז אומר לטוטודיל ולולפיקס "טוטודייל תתקוף את הראש שלו באקדח מים וולפיקס תתקוף את הרגליים שלו בגחלת!" וארוץ גם אני אל עבר ודא ואנסה להסיח את דעתו בכל דרך ואקווה שנצליח להסיח את דעתו.

עמוד 175 מתוך 203 ראשוןראשון ... 75125165173174175176177185 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •