ג'יימס
אתה אומר את שמך לרורקר.טוטודיל משתמש באקדח מים על הכלוב.אקדח המים פוגע בכלוב ומחליד אותו קצת.ולפקי משתמשת בגחלת על קצין המים.האיש קופץ ומתחמק מהגחלת שלה.הוא אומר לך"שמי ודא ואני קצין המים של צצות ניוטק אתם הולכים למו ת לא תצליחו לשחחר את רג'ירוק.רג'ירורק היה שלנו".כרינדוס תוקף בראשיה זן את הסוורגים של הכלוב ומצליח לשבור סורג מהכלוב.
תומר
מנצ'לקאס יורה קרן קרח על ויזינג וארבוק.ארבוק וויזינג מתחמקים מקרן הקרח של מנצ'לקאס.טרטויג קופץ ושולח מלא עלי טער לעבר ויזינג וארבוק.ארבוק מצליח להתחמק מהעלי הטער של טרטויג ואילו ויזינג לא מצליח להתחמק מהם ונפגע.לאחר מכן טרטויג משתמש בגפן מצליפה על ויזינג וארבוק.ארבוק לא מצליח להתחמק מהגפנים ואילו ויזינג מצליח להתחמק מהגפנים של טרטויג.שניהם תוקפים בעוקץ רעל את מנצ'לקאס וטרטויג.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
'ג'ון
אתה שמח על זה שטאפיג הצליח להביס מאמן 1 אבל אתה מבין שהניצחון האמיתי שלכם היה כשאר תביסו את 5המאמנים האחרים.אתה ניגש אל המאמנים ומחפש את המאמן הכי חלש להילחם בו.אחד המאמנים רואה אותך ואומר לך"הי אתה בוא נגדי לקרב.הלוקסיו שלי נגד הפוקימון שלך.אתה מסכים להילחם נגדי אני מקווה שכאן לא בא לי להילחם בשאר המאמנים".ליד המאמן מופיעלוקסיו שלו.
תומר
מנצ'לקאס מייצר סופת חול שתגן עליו ועל טרטויג מהעוקץ רעל.סופת החול סופגתץ את עוקץ רעל ומחזירה אותו לעבר ויזינג וארוק.שניהם מתחמקים מהעוקץ רעל שלהם.מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעברם.ארוק מצליח להתחמק מקרן הקרח אך ויזינג לא.ויזינג נקפא לקרח.טרטויג שולח עלי טער וגם מצליפה לעבר ארבוק ויזינג.עלי הטער וגפן מצליפה פוגעים בויזינג ובארבוק לא פוגעים.ארבוק תוקף בזנב רעל את הקרח ומשחחר את ויזינג.
בר
אתה מחליט להשתמש בטרטויג שלך כדי לעבור את המבחן ה3.טרטויחג יוצא מהפוכדור שלו אל המבחן.טרטויג תוקף בעלי טער את הדלת הירוקה.עלי טער רבים יוצאים מטרטויכ ועפים לעבר הדלת הירוקה.עלי הטער פוגעים בדלת הירוקה אך הם לא מספק חזקים בשביל לפתוח את הדלת הירוקה ולעבור תמבחן.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"שיהיה... מה אתה רוצה שאני אעשה? וחוץ מזה מה אכפת לך מהאי הזה?" אומר לו ואוסיף "לא כדי לך לעצבן אותי יש לי פתיל קצר!"לוק
אתה פורץ פרץ אנרגיה מסביבך שלא פוגע באיש הזר רק הורס קצת ממה שסביכם.האיש אומר לך"טוב לר הצגתי את הצגתי את עצמי אבל שמי נג'י.אתה צודק אני רוצה לנצל את כוחתיך החזקים בשביל המטרות הזדוניות שלי.המטרה שלי היא פשוט להרוס את האי הזה ולהכחיד את גזע הפוקימונים המיוחדים.אני עושה טובה לעולם בכך שאכחיד \חלק מצוות ניוטק עצמו.אז תרצה להצטרף?"
לוק
נג'י אומר לך"לא אכפת לי מה האי הזה.אני שונא את האי הזה מאוד כך שאני רוצה להשמיד אותו ואת כול מי שגר על האי הזה.אני שונא את הפוקימונים המיוחדים בגלל שהתמזגתי עם מדוזה.מדוזה התמזגה איתי לישות אחת והיא גרמה לי לשנוא תפוקימונים המיוחדים.לא אכפתי שאתה יכול להתעצבן בקלות העיקר שתעזור לי.יש לך כוחות אדירים אם נשלב כוחות היה לי קל להשמיד תאי.אתה מעונין?"
בר
אתה מעודד את טרטויג לא לותר והמשיך לתקוף בעלי טער את הדלת הירוקה.טרטויג מתחיל להאמין שהוא יכול לשבור את הדלת הירוקה.הוא תוקף בעלי טער הפעם נוספת את הדלת הירוקה.עלי טער רבים יוצאים מהגוף שלו ועפים לעבר הדלת הירוקה.עלי הטער מצליחים לפגוע בדלת הירוקה והפעם גם לשבור אותה.הדלת הירוקה נפתחה לה.האיש ברמקול אומר לך"עברת תמבחן ה3 נותר לך לעבור מבחן 1 בלבד"
ג'ון
אתה מורה לטאפיג להיכנס לקרב.טאפיג נכנס לקרב והוא נחוש לנצח את הלוקסיו של היריב.טאפיג נכנס ואתה לא מורה לו לתקוף.המאמן אומר לך"טוב אני אתחיל לא אמרת לטאפיג שלך לתקוף אז אני יתחיל.מקווה שזה לא אכפת לך.לוקסיו תסתער על טאפיג בניב חשמלי".לוקסיו רץ אל טאפיג ומסתער עליו בניב חשמלחי.טאפיג רץ במהירות ומצליח להתחמק מהניב החשמלי של לוקסיו.
תומר
מנצ'לקאס מייצר כדור צל ומעיף אותו לעבר ארבוק.ארבוק לא מצליח להתחמק מכדור הצל ונפגע.לאחר מכן הוא שולח לעבר ארבוק קרן קרח.ארבוק מתחמק מקרןהקרח.טרטויג שולח עלי טער רבים שיוצאים מגופו לעבר ויזינג וארבוק.בנוסף הוא שולח גפן מצליפה לעברם.ארבוק וויזינג מתחמקים מזה בקלות רבה.שניהם תוקפים בערפיח.מן הפה שלהם יוצא ערפיח שמכסה את כול 4 הפוקימונים.אתה לא רואה אף פוקימון בגל הערפיח.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"טוב," אומר "אז אני אשתמש בגליגר!" אומר ואוציא את גליגר ואומר לו:"גליגר-התשמש בזנב רעל על הרבה מראות בבת אחת!"ברוס
אתה מוציא את גרבלר שלך מחוץ לפוכדור שלו.גרבלר שמח יוצא מהפוכדור שלו מכיוון שהוא יכול להרוס כרצונו.הוא תוקף באבנים חדות.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר המראות שלפניכם.האבנים החדות מנפצות מלא מראות אך לא מתגלה מפתח.רק מתגלה מס' מלכודת שנמצאים שם.קרן אור אדומה יוצאת מן אחת המראות ופוגעת בגרבלר.גרבלר מוחזר לפוכדור שלו.נג'י אומר לך"לא תוכ להשתמש יותר בגרבלר במבחן הזה"
NYO HO HO BITCH
'זה נותן לי רעיון..." אני חושב לעצמי ואז לוחש לרורקר "אתה תגיד לכרינידוס לתקוף בראשיית זן את כל סורגי הכלוב עד שרג'ירוק ישתחרר ואני והפוקימונים שלי בינתיים נסיח את דעתו." ואז אומר לטוטודיל ולולפיקס "טוטודייל תתקוף את הראש שלו באקדח מים וולפיקס תתקוף את הרגליים שלו בגחלת!" וארוץ גם אני אל עבר ודא ואנסה להסיח את דעתו בכל דרך ואקווה שנצליח להסיח את דעתו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)