Pokemon GO
עמוד 176 מתוך 203 ראשוןראשון ... 76126166174175176177178186 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,626 עד 2,640 מתוך 3033
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    נג'י אומר לך"לא אכפת לי מה האי הזה.אני שונא את האי הזה מאוד כך שאני רוצה להשמיד אותו ואת כול מי שגר על האי הזה.אני שונא את הפוקימונים המיוחדים בגלל שהתמזגתי עם מדוזה.מדוזה התמזגה איתי לישות אחת והיא גרמה לי לשנוא תפוקימונים המיוחדים.לא אכפתי שאתה יכול להתעצבן בקלות העיקר שתעזור לי.יש לך כוחות אדירים אם נשלב כוחות היה לי קל להשמיד תאי.אתה מעונין?"
    "שיהיה" אומר לו "יאללה בו, מי זאת מדוזה לעזאזל? היצור המיתולוגי?" אומר לו ואאגור כוח עצום של חושך בתוכי
    "אתה יודע שאני יכול גם להציף את האי נכון?" אומר לו ואתחיל לעשות גלים גדולים מהים (שכנראה לידיינו) על האנשים

2. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה

טל
    אתה בוחר להילחם עם סאלאמנס שלך בקרב.האיש זורק פםוכדור ומימנו יוצא ויזינג עצום וחזק.האיש אומר לך"טוב הקרב היה 1על 1 לכול אחד יכול להשתתף פוקימון1.אם תנצח את הויזינג שלי תוכל לבחחור תיבה והחפץ שיצא משם תוכל לקחת אותו.טוב אני מתחיל.ויזינג עוקץ רעל".ויזינג מתחיל ותוקף בעוקץ רעל את סאלאמנס שלך.סאלאמנס עף ומתחמק מהעוקץ רעל.
    "כל הכבוד סאלמנס! עכשיו תתקוף בזעם דרקון את ויזינג! אחרי זה תעוף מעליו ותשתמש בלהביור שיעיף אותו לריצפה!,קדימה! בכל הכוח!" אני אומר לסאלמנס.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

3. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מעודד את טרטויג לא לותר והמשיך לתקוף בעלי טער את הדלת הירוקה.טרטויג מתחיל להאמין שהוא יכול לשבור את הדלת הירוקה.הוא תוקף בעלי טער הפעם נוספת את הדלת הירוקה.עלי טער רבים יוצאים מהגוף שלו ועפים לעבר הדלת הירוקה.עלי הטער מצליחים לפגוע בדלת הירוקה והפעם גם לשבור אותה.הדלת הירוקה נפתחה לה.האיש ברמקול אומר לך"עברת תמבחן ה3 נותר לך לעבור מבחן 1 בלבד"
    "כל הכבוד חבר הראת לדלת הזאת כמה אתה חזק קדימה אני ממשיך איתך למבחן האחרון הוא בטח הכי קשה, אז קדימה קפוץ לי על הכתף" אגיד לטרטוייג והלך לעבר המבחן האחרון

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה מורה לטאפיג להיכנס לקרב.טאפיג נכנס לקרב והוא נחוש לנצח את הלוקסיו של היריב.טאפיג נכנס ואתה לא מורה לו לתקוף.המאמן אומר לך"טוב אני אתחיל לא אמרת לטאפיג שלך לתקוף אז אני יתחיל.מקווה שזה לא אכפת לך.לוקסיו תסתער על טאפיג בניב חשמלי".לוקסיו רץ אל טאפיג ומסתער עליו בניב חשמלחי.טאפיג רץ במהירות ומצליח להתחמק מהניב החשמלי של לוקסיו.
    אני אומר לטאפיג: "טאפיג, תשתמש בגחלת הכי חזקה של על לוקסיו ואז תשתמש בגילגול אש הכי חזק שלך כדי לסיים מהר את הקרב הזה".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'ון
    טאפיג משתמש בגחלת על לוקסיו של המאמן.הו יורה גחת אדירה לעבר לוקסיו.לוקסיו קופץ לצד ומתחמק מן הגחלת של טאפיג.לאחר מכן אפיג מתחיל להתגלגל ותוך כדי גילגול הוא עטוף בלהבות.טאפיג תוקף את לוקסיו בגלגל להבה.לוקסיו מנסה להתחמק אך הפעם הוא לא מצליח להתחמק מהתקפה של טאפיגג ונפגע.המאמן אומר ללוקסיו" מכת ברק על טאפיג".לוקסיו משתמש במכת ברק על טאפיג.

בר
    אתה מורה לטרטויג שלך לקפוץ על הכתף שלך ולשבת עליה.טרטויג עושה מה שאתה אומר לו.הוא קופץ ויושב לך על הכתף.אתה נכנס דרך הדלת הרוסה שהרס טרטויג.אתה מגיע לחדר ענק שבמרכזו נמצאת זירת קרב.מולך מופיע איש.האיש אומר לך"שמי גבריאל אני קצין העשב של צוות ניוטק.המבחן ה4 שלך הוא להביס אותי
    .תנצח אתה רשאי לעזוב תמבנה.תפסיד תגיע לעולם הבא.אז אתה מוכן להילחם נגדי?"

טל
    סאלאמנס תוקף בזעם דרקון את הויזינג של האיש.ויזינג מנסה להתחמק מזעם הדרקון אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.לאחר מכן סאלאמנס עף גבוה לאויר ואז תוקף בלהביור את ויזינג.ויזינג גם מזה מנסה להתחמק אךך הוא לא מצליח בזה ונפגע גם מזה.האיש אומר לויזינג"תשתמש בערפיח שיכסה את האזור".ויזינג משתמש בערפיח.הערפיח נמכסה את הזירה ומכסה את סאלאמנס ואת ויזסינג

לוק
    נג'י אומר לך"כן מדוזה זאת היצור מהיתולגיה היונית של פוקימון.".אתה אוגר בגופך כוחות חושך.אתה מראה לנג'י שאתה יכול להציף את האי.אתה מכין גלים גדולים.אתה יוצר הרבה גלי צונאמי גדולים שמגיעיפים אפילו למרכז ההאי.למקום שאתה נמצא בו.נג'י אומר לך"מקסים יש לך גם יכולת ביסוד המים.זה יעזור לי מאוד.טוב בוא אחרי".אתה עוקב אחריו ולאחר הליכה קצרה אתם מגיעים לבסיס הסודי שלו.נג'י אומר לך"אתה יכול לנוח בינתים.במילא אפשר להרוס תאי רק בעוד יום"

ג'יימס
    צץ לך רעיון בראש שלך ואתה מספר את הרעיון לרוקר.רוקר אור לך"רעיון נפלא".טוטודיל ולפקיס רצים אל וודא.טווטודיל יורה אקדח מים לעבר ראשו.ולפקיס תוקפת בגחלת את הרגלים שלו.אתה רץ אליו ומנסה להרביץ לו.וודא מצליח להתחמק מכול זה בקלות רבה.בינתיים כרינדוס תוקף את הכלוב בראשית זן ששוברת עוד כמה סורגים.וודא מוצציא פוכדור וממנו יוצא בלסטויז

ברוס
    אתה בוחר להשתמש בגליגר במבחן הזה.אתה מוציא את גליגר החוצה.גליגר שמח שאתה מחליט להשתמש לאחר זמן רב שלא השתמשת בו.גליגר תוקף בזנב רעל את המראות.זנבו הופך לסגול חזק.הוא מתחיל לנפץ עם זנב הרעל שלו מראות בכיף.הוא מנפץ ומנפץ ולא מוצא אף מפתח מאחורי המראות שלו.גליגר מנפץ מראה ומםן המראה יוצר להביור.גליגר לא מספםיק להתחמק ונפגע מהלהביור.

תומר
    מנצ'לקאס מייצר סופת חול.בעזרת סופת החול הוא מעיף את הערפיח של ארבוק ויזינג מן שדה הקרב.לאחיר מכן הוא יורה קקרן קרח לעבר ארבוק ויזינג.ויזינג וארבוק מתחמקים מקרן הקרח בקלות רבה.לאחר מכן טרטויג תוקף בעלי טער את ארבוק ויזינג.עלי הטער פוגעים בהם אך לא קשה.האיש אומר להם"שניכם עוקץ רעל על שניהם".ארבוק ויזינג משתמשים בעוקץ רעל.עוקץ רעל עף לעבר הפוקימונים שלך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    מנצ'לקאס מייצר סופת חול.בעזרת סופת החול הוא מעיף את הערפיח של ארבוק ויזינג מן שדה הקרב.לאחיר מכן הוא יורה קקרן קרח לעבר ארבוק ויזינג.ויזינג וארבוק מתחמקים מקרן הקרח בקלות רבה.לאחר מכן טרטויג תוקף בעלי טער את ארבוק ויזינג.עלי הטער פוגעים בהם אך לא קשה.האיש אומר להם"שניכם עוקץ רעל על שניהם".ארבוק ויזינג משתמשים בעוקץ רעל.עוקץ רעל עף לעבר הפוקימונים שלך
    "טרטויג תשתמש בעלי תער כדי להעיף את העוקץ רעל ואז תשתמש בגפן מצליפה תוך כדי שמאנצ'לאקס ישתמש בקרן קרח לעבר ארבוק וויזינג!"אומר לפוקימונים שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה בוחר להשתמש בגליגר במבחן הזה.אתה מוציא את גליגר החוצה.גליגר שמח שאתה מחליט להשתמש לאחר זמן רב שלא השתמשת בו.גליגר תוקף בזנב רעל את המראות.זנבו הופך לסגול חזק.הוא מתחיל לנפץ עם זנב הרעל שלו מראות בכיף.הוא מנפץ ומנפץ ולא מוצא אף מפתח מאחורי המראות שלו.גליגר מנפץ מראה ומםן המראה יוצר להביור.גליגר לא מספםיק להתחמק ונפגע מהלהביור.
    "גליגר לא!" אומר בדאגה לגליגר.
    "איך לעזאזל אני אמור לעבור את המבחן אם אני לא יודע מה יש מאחורי כל מראה?" אצעק בתקווה לקבלת עזרה.
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טאפיג משתמש בגחלת על לוקסיו של המאמן.הו יורה גחת אדירה לעבר לוקסיו.לוקסיו קופץ לצד ומתחמק מן הגחלת של טאפיג.לאחר מכן אפיג מתחיל להתגלגל ותוך כדי גילגול הוא עטוף בלהבות.טאפיג תוקף את לוקסיו בגלגל להבה.לוקסיו מנסה להתחמק אך הפעם הוא לא מצליח להתחמק מהתקפה של טאפיגג ונפגע.המאמן אומר ללוקסיו" מכת ברק על טאפיג".לוקסיו משתמש במכת ברק על טאפיג.
    אני אומר לטאפיג: "טאפיג תתחמק מהמכת ברק שלו ואז תשתמש בגילגול אש פעמיים הכי חזקים שלך ואז תשתמש בגחלת הכי חזקה שלך".

חתימה בשיפוצים.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    אתה מתחיל לדאוג לגליגר שלך ולחשוב על איך תעבור את המבחן הזה בכלל.אתה מתחיל לאבד תקווה.לפתע ניצוץ בצבע כחול מופיע מולך והוא מתחיל לשנות את הצורה שלו ליצור.לאחר כמה שניות הוא שינה את הצורה שלןו לוגיה.לוגיה מתחיל לדבר איתך"אסור לאבד תקווה.אם לא תהרוג את נג'י עום הפוקימונים היה בסכנה גדולה.אנחנו תלוים בך.תשתמש במוח שלך כדי למצוא תמפתח".לוגיה נעלם.אתה מתחיל להשתמש במוח שלך ולפתע מאוחרי המראה הכי רחוקה שלך אתה רואה את המפתח.

תומר
    טרטויג משתמש בעלי טער לעבר העוקץ רעל של ארבוק ויזינג.העלי טער מעיפים ושוברים את העוקץ הרעל שלהם.לאחר מכן טרטויג תוקף בגפן מצליפה את שניהם.ארבוק מצליח להתחמק מגגפן מצליפה ויזינג נפג ע מימנה.לאחר מכן מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעבר ארבוק ויזינג.ארבוק מתחמק מימנה ויזינג לא מתחמק ומסיד בקרב.הוא מוחזר לפוכדור שלו.ארבוק תוקף זנב רעל את מנצ'לקאס

ג'ון
    טאפיג ז במהירות ומתחמק מן מכת הברק של לוקסיו.לאחר מכן טאפיג משתמש בגלגל אש כפול על לוקסיו.הוא מתגלגל במהירות תוך כדי שהוא עטוף בלהבות גדולות.לוקסיו לא מצליח להתחמק מגלגל הלהבה הכפול של טאפיג.הוא חוטף נזק רמציני מגלגל הלהבה הכפול של טאפיג.לאחר מכן טאפיג משתמש בגחלת על לוקסיו.לוקסיו זז במהירות ומצליח להתחמק מהגחלת של טאפיג.המאמן אומר ללוקסיו"ניב חשמל על טאפיג".לוקסיו רץ במהירות ומשתמש בניב חשמלי על לוקסיו.
    נערך לאחרונה על ידי monster, 03-14-2011 בשעה 06:48 PM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    תומר
    טרטויג משתמש בעלי טער לעבר העוקץ רעל של ארבוק ויזינג.העלי טער מעיפים ושוברים את העוקץ הרעל שלהם.לאחר מכן טרטויג תוקף בגפן מצליפה את שניהם.ארבוק מצליח להתחמק מגגפן מצליפה ויזינג נפג ע מימנה.לאחר מכן מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעבר ארבוק ויזינג.ארבוק מתחמק מימנה ויזינג לא מתחמק ומסיד בקרב.הוא מוחזר לפוכדור שלו.ארבוק תוקף זנב רעל את מנצ'לקאס
    "מאנצ'לאקס תקפיא לו את הזנב בעזרת קרן קרח ואז תשבור אותו בכדור צל!"אומר למאנצ'לאקס ואז אגיד לטרטויג:"אחרי שמאנצ'לאקס תוקף תשתמש בעלי תער עם גפן מצליפה שיפגעו קשות בארבוק!"

11. NYO HO HO
    ברוס
    אתה מתחיל לדאוג לגליגר שלך ולחשוב על איך תעבור את המבחן הזה בכלל.אתה מתחיל לאבד תקווה.לפתע ניצוץ בצבע כחול מופיע מולך והוא מתחיל לשנות את הצורה שלו ליצור.לאחר כמה שניות הוא שינה את הצורה שלןו לוגיה.לוגיה מתחיל לדבר איתך"אסור לאבד תקווה.אם לא תהרוג את נג'י עום הפוקימונים היה בסכנה גדולה.אנחנו תלוים בך.תשתמש במוח שלך כדי למצוא תמפתח".לוגיה נעלם.אתה מתחיל להשתמש במוח שלך ולפתע מאוחרי המראה הכי רחוקה שלך אתה רואה את המפתח.
    "גליגר!השתמש במספרי אקס על המראה הרחוקה ביותר!" אומר לגליגר ואחשוב לעצמי:'תודה לוגיה'..
    NYO HO HO BITCH

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טאפיג ז במהירות ומתחמק מן מכת הברק של לוקסיו.לאחר מכן טאפיג משתמש בגלגל אש כפול על לוקסיו.הוא מתגלגל במהירות תוך כדי שהוא עטוף בלהבות גדולות.לוקסיו לא מצליח להתחמק מגלגל הלהבה הכפול של טאפיג.הוא חוטף נזק רמציני מגלגל הלהבה הכפול של טאפיג.לאחר מכן טאפיג משתמש בגחלת על לוקסיו.לוקסיו זז במהירות ומצליח להתחמק מהגחלת של טאפיג.המאמן אומר ללוקסיו"ניב חשמל על טאפיג".לוקסיו רץ במהירות ומשתמש בניב חשמלי על לוקסיו.
    אני אומר לטאפיג: "תתחמק מהניב החשמלי שלו ואז תש\תמש שוב בגילגול אש כפול ואז תשתמש בדחיפה הכי חזקה שלך כדי לנצח בקרב הזה".

חתימה בשיפוצים.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    טאפיג רץ במהירות ומנסה להתחמק מניב החשמלי שלו אך הוא לא מצליח בזה ונפגע קצת.טאפיג מתחיל להשתמש בגלגל אש על לוקסיו.הוא מתגלגל לעברו כשהוא עטוף בלהבות גדולות מאוד.לוקסיו לא מצליח להתחמק מן גלגל האש של טאפיג וחוטף כויה ברגלו.לאחר מכן טאפיג רץ במהירות לעבר לוקסיו.כשהוא קרוב ללוקסיו הוא עומד לדחוף אותו.לוקסיו מתחמק במהירות מהדחיפה.הרגל של לוקסיו מתחילה לכאוב לו.

ברוס
    אתה מודה ללוגיה על ה שעזר לך לעבור את המבחן האחחרון של נג'י.גליגר משלב את ידו בצורת איקס ואז מניף אותם בחוזקה רבה על המראה הכי רחוקה מכם.מספרי איקס לבנים נוצרים ועפים לעבר המראה הכי רחוקה בחדר.מספרי האיקס מנפצים את המראה הכי רחוקה בחדר.מן המראה יוצא המפתח שפותח לך את הדלת לנג'י.עברת תמבחן האחרון.

תומר
    מנצ'לקאס יורה בקרן קרח אל ארבק.ארבוק לא מצליח להתחמק מזה וזנב הרעל שלו נקפא.מנצ'לקאס מייצר כדור צל ושובר את כדור הצל על ארבוק.הזנב שלו משתחר מהקרח והוא נפגע.טארטויג תוקף בעלי טער ובגפן מצליפה משולבים את ארבוק הפגוע.ארבוק לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.לאחר שניות הוא מתעלף.הנזיר מחזיר אותו לפוכדור שלו ואומר לך"אחד הפוקימונים שלך עומד להתפתח"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. NYO HO HO
    ברוס
    אתה מודה ללוגיה על ה שעזר לך לעבור את המבחן האחחרון של נג'י.גליגר משלב את ידו בצורת איקס ואז מניף אותם בחוזקה רבה על המראה הכי רחוקה מכם.מספרי איקס לבנים נוצרים ועפים לעבר המראה הכי רחוקה בחדר.מספרי האיקס מנפצים את המראה הכי רחוקה בחדר.מן המראה יוצא המפתח שפותח לך את הדלת לנג'י.עברת תמבחן האחרון.
    "תודה רבה גליגר!" אומר ואחזיר אותו לפוכדור וארוץ בשמחה אל המפתח.
    כשאגיע למפתח,אפתח איתו את הדלת ואלך אל נג'י.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    תומר
    מנצ'לקאס יורה בקרן קרח אל ארבק.ארבוק לא מצליח להתחמק מזה וזנב הרעל שלו נקפא.מנצ'לקאס מייצר כדור צל ושובר את כדור הצל על ארבוק.הזנב שלו משתחר מהקרח והוא נפגע.טארטויג תוקף בעלי טער ובגפן מצליפה משולבים את ארבוק הפגוע.ארבוק לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.לאחר שניות הוא מתעלף.הנזיר מחזיר אותו לפוכדור שלו ואומר לך"אחד הפוקימונים שלך עומד להתפתח"
    "אתה יכול להגיד לי מי הוא?"אשאל את הנזיר ואז אוסיף בקול ילדותי לעבר הנזיר הזקן:"אני רוצה לאמן את הפוקימונים שלי עוד!"

עמוד 176 מתוך 203 ראשוןראשון ... 76126166174175176177178186 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •