אייס
איזה מתקפה?
אתה מודה לשני המאמנים שהיה קרב טוב.אתה,מיל ושאר האנשים שנמצאים בספינה יורדים מן הספינה אל האי.אתם רואים שהכניסה אל האי סגורה בשער ענק.השער נפתח וממנו יוצא.השער נסגר אחריו.האיש אומר לכם"רק אחד מכם יכנס לאי.האחד הזה היה זה שיעבור את מבחן הישרדות שתעשו עכשיו.עליכם להילחם נגד המאמנים שפה.המאמן האחרוןן שישאר עם פוקימון אחד מנצח.עליכם להשתמש בקרבות בפוקימון 1 בלבד"
תומר
הנזיר אומר לך"מיד תגלה מי מבין 2 הפוקימונים שלך עומד להתפתח לך".אור לבן מקיף את מנצ'לקאס.אתה מבין שהוא עומד להתפתח לסנורלאקס.מנצ'לקאס גדל וגדל וגדל עד שהוא משנה צורהלסנורלאקס.סנורלאקס למד להביור.הנזיר אומר לך"מזל טוב התפתח לך פוקימון.מצטער אני לא אוכל לעזור לך בפיתוח עוד פוקימון שלך.גרמת לי את כול הפקימונים שלי בקרב הזה.תילחם נגד מאמנים אחרים ואלי טרויג יתפתח לך באחד הקרבות הבאים שלך"
ברוס
אתה מודה לגליגר על העזרה שהוא נתן לך במבחן הזה.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה רץ בשמחה אל המפתח שמאצת.אה לוקח אותו שם בחור של הדלת ופותח את הדלת.אתה נכנס לחדר ומולך נשכב על הרצצפה אור מעולף.לידו נג'י .נג'י אומר לךף"הגעת קצת באיחור.אם היית בא לפני כמה רגעים הית רואה איך הבסתי תבחור הזה.הגיע התור שלך להפסיד.כול הכבד שהצלחת לעבור תמצבחן האחרון"
בר
גבריאל אומר לך"אוקי אסביר לך תחוקים.הקרב היה 3על 3.לכול אח ד מאיתנו יש 3פוקימונים שהוא יכול להשתמש בם.הקרב היה קרב יחיד.בכול סיבוב פוקימון אחד נמצא בזירה.אם תצליח להביס לי את כול 3 הפוקימונים שלי.אתה מנצח ותוכל לעזוב את המבנה הזה אבל אם תפסיד לי אתה הולך למות.טוב אני מקוה שהבנת את החוקים של הקרב.צא ויפינבל שלי לקרב.אתה יכול להתחיל".גבריאל זורק פוכדור וממנו יוצאויפבל.טרטויג נכנס לזירה
נערך לאחרונה על ידי monster, 03-14-2011 בשעה 08:02 PM
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'ון
טאפיג משתמש בגלגול אש כפול על לוקסיו.הוא מתחיל לרוץ במהירות כשהוא מתגלגל לעבר לוקסיו.להבות אש עוטופת אותו.ללוקסיו כואבת הרגל מהכוייה שחטף ולכן הוא לא מתחמק מהתקפה של טאפיג.טאפיג פוגע בו חזק עם גלגל הלהבה הכפול שלו.לאחר מכן טאפיג שולח גחלת לעבר לוקסיו.לוקסיו לא מצליח להתחמק ונפגע.לוקסיו מתעלף בקרב.המאמן שלו מחזיר את לוקסיו והולך לדרכו.השער שחוסם את הדרך לאי נפתח.אתה מבין שעברת תמבחן.
תומר
עדכנתי
------------------
אתה שמח שמנצ'לקאס שלך התפתח לסנרולאקס.אתה מחזיר את טרטויג ואת סנורלאקס שלך לפוכדורים שלהם.הנזיר אומר לך"שהיה לך יום טוב..אתה יורד מהר בזהירות.לאחר 5דקות אתה מגיע לקרע שלפני ההר.אתה מתחיל ללכת באי ולחפש מאמנים שיסכימו להילחם נגדך.אתה רואה מאמן.המאמן מבין שאתה מחפש קב ואומר לך"אתה חפישת קרב לא.אז בוא תילחם נגדי בקרב 1על 1".המאמן מוציא מהפוכדור שלו
ורטלו
בר
טרטויג מתחיל לרוץ לעבר וינפל במהירות גדולה.כשהוא קרוב לויפנבל הוא תוקף אותו בדחיפה.וינפבל לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טרטיג ונפגע.לאחר זאת טרטויג במהירות משתמש בנשיכה על ויפנבל.ויפנבל לא מספיק להתחמק ונשך על ידי טרטויג.גבריאל אומר לו"ויפנבל תשתמש בעלי טער על טרטויג"..ווינפבל משתמש בעלי טער על טרטויג.הוא שולח עלי טער לעבר ויפנבל
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
תומר
שכחתי מהורסי לגמרי לעדכן אותו
---------------------
אתהה מרגיש שזה יום השמחה שלך מכייון שטרטויג חזק על סוג מים של ורטל.אתה מוציא את הפוכדור של טרטויג ווציא את טרטויג לקרב.טרטויג יוצא לקרב בשמחה.הוא תוקף בגפן מצליפה.מן הגב שלו יוצאים גפנים ארכים שמנסים לתפוס את ורטל.ורטל קופץ ומצליח להתחמק מהם בקלות רבה.לאחר מכן טרטויג תוקף בעלי טער את ורטל.ורטל לא מצליח להתחמק מעלי הטער ונפגע.ורטל משתמש בזנב אקוה על טרטויג.הזנב שלו הופך לכחול.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני מבטל את הכוחות שאגרתי בתוכי ומשחרר אותם החוצה באיטיות ושוכב על אחת הספות או המיטות בבסיס הסודילוק
נג'י אומר לך"כן מדוזה זאת היצור מהיתולגיה היונית של פוקימון.".אתה אוגר בגופך כוחות חושך.אתה מראה לנג'י שאתה יכול להציף את האי.אתה מכין גלים גדולים.אתה יוצר הרבה גלי צונאמי גדולים שמגיעיפים אפילו למרכז ההאי.למקום שאתה נמצא בו.נג'י אומר לך"מקסים יש לך גם יכולת ביסוד המים.זה יעזור לי מאוד.טוב בוא אחרי".אתה עוקב אחריו ולאחר הליכה קצרה אתם מגיעים לבסיס הסודי שלו.נג'י אומר לך"אתה יכול לנוח בינתים.במילא אפשר להרוס תאי רק בעוד יום"
"אז, למה אתה צריך אותי אם אתה ממוזג עם מדוזה? חוץ מזה מה יצא לי ממה שאני אעשה?"
"אז כנראה שאני לבד פה.."אומר ואוציא את לוקאריו ואתמזג איתו.ברוס
אתה מודה לגליגר על העזרה שהוא נתן לך במבחן הזה.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה רץ בשמחה אל המפתח שמאצת.אה לוקח אותו שם בחור של הדלת ופותח את הדלת.אתה נכנס לחדר ומולך נשכב על הרצצפה אור מעולף.לידו נג'י .נג'י אומר לךף"הגעת קצת באיחור.אם היית בא לפני כמה רגעים הית רואה איך הבסתי תבחור הזה.הגיע התור שלך להפסיד.כול הכבד שהצלחת לעבור תמצבחן האחרון"
לאחר מכן אשגר כדור הילה אל נג'י.
NYO HO HO BITCH
"אוי לא! יש לו יתרון על כולנו!" אומר בלחץ ואחרוק את שיניי. "אנחנו צריכים תכנית... אנחנו לא נוכל לפגוע בו אלא רק להחליש אותו או לבלבל אותו..." אומר לרוקר בלחישה. "אוקיי נמשיך על פי התכנית הקודמת:טוטודיל וולפיקס ישגעו אותו וכרינידוס ישבור את הסורגים אבל הפעם נעשה את זה בצורה קצת אחרת... נעשה תורות וכך נבלבל את בלסטויז יותר. טוטודיל וולפיקס עכשיו ישגעו אותו וכרינידוס ישבור סורג. אחר כך טוטודיל וכרינידוס ישגעו את בלסטויז וולפיקס ישבור סורג. אחר כך ולפיקס וכרינידוס ישגעו את בלסטויז וטוטודיל ישבור את הסורג וכך הלאה עד שנשחרר את רג'ירוק." אלחש לו במהירות.
ג'יימס
אתה מציע תוכנית חדשה שעלולה להצילח לכם.טוטודיל ולפקיס רצים אל בלסטוז ומשגעים אותו.בלסטויז יורה לעברם אקדח מים.הם מתחמקים מהאקדח המים בקלות.כרינדוס משתמש בראשית זן ושובר עוד כמה סורגים של הכלוב.טוטודיל ולפקיס וכרינדוס מחליפים מקומות.כרינדוס משגע את בלסטויז וטוטודיל ולפקיס שוברים תסורגים.לאחר כמה החלפות כאלו הכלוב של רג'ירורק נשבר ורגירורק חופשי.רג'ירורק אומר לכם בטלפטיה"תודה לכם".
תומר
הורסי עודכן
--------------
טרטויג קופץ במהירות ומצליח להתחמק מזנב האקוה של ורטל.טרטויג משתמש בגפן מצליפה על ורטל. הגפנים של טרטויג תופסים את ורטל ולא נותנים לו לזוז.לאחר מכן טרטויג משתמש בעלי טער על ורטל.עלי טער רבים עפים לעבר ורטל.כול העלי הטער פוגעים בורטל קשה.ורטל משתחחר מהגפנים של טרטיג.ורטל קופץ ואז משתמש שוב בזנב אקוה על טרטויג שלך.
ברוס
אתה מבין שאתה לבד במערכה נגד נג'י.אתה מוציא במהירות את לוקראיו שלך מהפוכדור שלו.לאחר זאת אתה מתמזג עם לוקאריו לישות אחת.אתה שולח כדור הילה עוצמתי לעבר נג'י.נג'י זז במהירות ומתחמק מן כדור הילה שלך.כדור הילה פוגע בקיר שמאוחרי נג'י ופוער חור ענק בו.אתה רואה שמולך יש חדר שבו מלא מבחנות עם פוקימונים.אתתה לא ממש מצליח לזהות אותם חוץ מאחד.אתה מזהה שיש שם לוגיה קטן באחד המבחנות.נג'י אומר לך"אני רואה שגילת את הסוד הקטן שלי."
לוק
אתה נשכב על הספות שאצלו בבסיס ומשחחר את הכוח שלך באיטיות ונזהר לא לעשות הרבה נזק לבסיס שלו.נג'י אומר לך"טוב אסביר בפשטות לך.לאחר שהתמזזגתי עם מדוזה יש לי תיכולת שלה.כול מי שצופה לי בעינים הופך לאן.אבל כשאצפה בירח מלא אז כול מי שאצפה בירח מלא יהפוך לאבן.לאחר שכול מי שהיה על האי יהפוך לאבן אני ישמיד אותו יחד עם האי.אני צריך אותך רק בשביל שתיתן לי כוחות יותר חזקים.בפשטות תהפוך אחרי 24 שעות למבוקש בכיר"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)