Pokemon GO
עמוד 178 מתוך 203 ראשוןראשון ... 78128168176177178179180188 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,656 עד 2,670 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    [B][COLOR="Blueתומר
    הורסי עודכן
    --------------
    טרטויג קופץ במהירות ומצליח להתחמק מזנב האקוה של ורטל.טרטויג משתמש בגפן מצליפה על ורטל. הגפנים של טרטויג תופסים את ורטל ולא נותנים לו לזוז.לאחר מכן טרטויג משתמש בעלי טער על ורטל.עלי טער רבים עפים לעבר ורטל.כול העלי הטער פוגעים בורטל קשה.ורטל משתחחר מהגפנים של טרטיג.ורטל קופץ ואז משתמש שוב בזנב אקוה על טרטויג שלך
    .
    "טרטויג תשתמש בעלי תער על ורטל ואם המתקפה עדיין קרובה אליך תקפוץ, תשלח גפן מצליפה תתפוס אותו ותעיף אותו על האדמה!"אומר לטרטויג בשמחה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. היכל התהילה
    אייס
    איזה מתקפה?

אתה מודה לשני המאמנים שהיה קרב טוב.אתה,מיל ושאר האנשים שנמצאים בספינה יורדים מן הספינה אל האי.אתם רואים שהכניסה אל האי סגורה בשער ענק.השער נפתח וממנו יוצא .השער נסגר אחריו.האיש אומר לכם"רק אחד מכם יכנס לאי.האחד הזה היה זה שיעבור את מבחן הישרדות שתעשו עכשיו.עליכם להילחם נגד המאמנים שפה.המאמן האחרוןן שישאר עם פוקימון אחד מנצח.עליכם להשתמש בקרבות בפוקימון 1 בלבד"
    סלאש
    הכוונה היא שאני אצטרך להשתמש נגיד בצ'יקו בכל הקרבות ולא אוכל להחליף בכלל בין הקרבות את הפוקימון?
    ===
    אחפש מאמן מעניין שאוכל להלחם מולו

3. משתמש מנוסה
    בר
    טרטויג מתחיל לרוץ לעבר וינפל במהירות גדולה.כשהוא קרוב לויפנבל הוא תוקף אותו בדחיפה.וינפבל לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טרטיג ונפגע.לאחר זאת טרטויג במהירות משתמש בנשיכה על ויפנבל.ויפנבל לא מספיק להתחמק ונשך על ידי טרטויג.גבריאל אומר לו"ויפנבל תשתמש בעלי טער על טרטויג"..ווינפבל משתמש בעלי טער על טרטויג.הוא שולח עלי טער לעבר ויפנבל
    "רוצה עלי תער, קדימה טרטוייג תראה לו מזה עלי תער באמת חזקים תשתמש בעלי תער, אתה הרבה יותר חזק מויפינבל של גבריאל הרשע" גיד לטרטוייג בחיזוק

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מבין שאתה לבד במערכה נגד נג'י.אתה מוציא במהירות את לוקראיו שלך מהפוכדור שלו.לאחר זאת אתה מתמזג עם לוקאריו לישות אחת.אתה שולח כדור הילה עוצמתי לעבר נג'י.נג'י זז במהירות ומתחמק מן כדור הילה שלך.כדור הילה פוגע בקיר שמאוחרי נג'י ופוער חור ענק בו.אתה רואה שמולך יש חדר שבו מלא מבחנות עם פוקימונים.אתתה לא ממש מצליח לזהות אותם חוץ מאחד.אתה מזהה שיש שם לוגיה קטן באחד המבחנות.נג'י אומר לך"אני רואה שגילת את הסוד הקטן שלי."
    אני אתעצבן על נג'י ובהתקפה מהירה אזוז אל עבר המבחנה של לוגיה ואוציא אותו משם.לאחר מכן אבטל את המיזוג עם לוקאריו,אחזיר אותו לפוכדור ואתמזג עם לוגיה.
    NYO HO HO BITCH

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    אתה מתחיל להתעצבן ממה שאתה רואה מולך.אתה משתמש בהתקפה מהירה.אתה מתחיל לרוץ במהירות לעבר המבחנה של לוגיה.נג'י לא מצליח לעצוראותך מלהגיע למנבחנה.אתה נותן בוקס למבחנה.המבחנה נשברת ולוגיה יוצא מן המבחנה.אתה יוצא מהמיזוג עם לוקאירו ובמהירות מתמזג עם לוגיה.לאחר שאתה מתמזג עם לוגיה אתה מרגיש שיש לך כוחות שאף פעם לא היו לך.אתה שומע את לוגיה אומר לך"תודה ברוס שהצלת אותי.אני זה שעזרתי לך לעבור את המבחן שלך.עכשיו בוא נלחם ביחד כדי להביס את נג'י".נג'י מתחיל להיראות מודאק למה שקורה פה.

בר
    טרטויג גם הוא משתמש בעלי טער על העלי הטרק של ויפנבל.עלי טער רבים יוצאים מגבו של טרטויג לעבר עלי הטער של וינפבל.עלי הטער של שניהם מתנגשים זה בזה אבל עלי הטער של טרטויג יותר חזקים מעלי הטער של ויפנבל.עלי הטער של טרטויג עפים במהירות לעבר ויפמבל.העלי הטער פוגעים בויפנבל קצת.גבריאל אומר לו"ויפנבל תשתמש באבקת רעל על טרטויג".ויפנבל שולח אבקת רעל לעבר טרטויג.

אייס
    כן
    -----------------
    אתה מתחיל ללכת עם מיל ולחפש מאמן להילחם נגדו ולהביס אותו.בזמן שאתה מחפש מאמן מולך אתה רואה הרבה פוקימונים נלחמים נגד פוקימונים אחרים.חלקים מנצחים וחלקם מפסידים.הרבה מתקפות נשלחות מהפוקימונים והורסות תאי. ניגשת אליך ואומרת לך"שלום אני חושבת שאתה מחפש קרב אז בוא תילחם נגדי ונגד המאנקי שלי".המאמנת זורקת פוכדור ומימנו יוצא מאנקי שלה.

תומר
    אל תקבע את העתיד שלך בתגובות
    ------------------------------------
    טרטויג מנסה להתחמק מזנב האקוה של ורטל אך הוא לא מצליח ונפגע מזנב האקוה של ורטל.טרטויג תוקף בעלי טער את ורטל.הוא שולח לעבר ורטל הרבה מאוד עלי טער שאמורים לפגוע בו.ורטל קופץ ומתחמק מהעלי הטער של טרטויג.טרטויג תוקף בגפן מצליפה את ורטל.ורטל קופץ וגם מזה מתחמק בקלות רבה.המאמן אומר לו"ורטל אקדח מים".ורטל יורה אקדח מים על טרטויג שלך

ג'יימס
    טוטודיל רץ לעבר בלסטויז ומשתמש עליו בנשיכה.בלסטויז נכנס לשריון שלו ומתחמק מהנשיכה של טוטודיל.ולפקיס תוקפת בהתקפה מהירה את בלסטויז.בלסטויז עדין בשריון שלו ולא נפגע.כרינדוס תוקף בראשית זן את בלסטויז.רשאית הזן לא משפפיעה על בלסטויז כשהוא בשריון.בלסטויז חושב שהסכנה חלפה ויוצא מהשריון שלו.רג'ירורק תוקף בקרן על.בסלטויז לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מקרן העל.וודא אומר לכם"אנחנו עוד נתראה".הוא מחזיר את בסלטועז לפוכדור שלו ובורח מהמקדש.רג'ירורק נכנס לתרדמת העמוקה שלו.רוקר אומר לך"סיימנו פה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    [B]
    תומר
    אל תקבע את העתיד שלך בתגובות
    ------------------------------------
    טרטויג מנסה להתחמק מזנב האקוה של ורטל אך הוא לא מצליח ונפגע מזנב האקוה של ורטל.טרטויג תוקף בעלי טער את ורטל.הוא שולח לעבר ורטל הרבה מאוד עלי טער שאמורים לפגוע בו.ורטל קופץ ומתחמק מהעלי הטער של טרטויג.טרטויג תוקף בגפן מצליפה את ורטל.ורטל קופץ וגם מזה מתחמק בקלות רבה.המאמן אומר לו"ורטל אקדח מים".ורטל יורה אקדח מים על טרטויג שלך
    "טרטויג תתחמק ואז תשתמש בגפן מצליפה עם עלי תער כדי לפגוע בו קשות!"אומר לטרטויג בציפייה על תגובותיו של טרטויג.

7. NYO HO HO
    ברוס
    אתה מתחיל להתעצבן ממה שאתה רואה מולך.אתה משתמש בהתקפה מהירה.אתה מתחיל לרוץ במהירות לעבר המבחנה של לוגיה.נג'י לא מצליח לעצוראותך מלהגיע למנבחנה.אתה נותן בוקס למבחנה.המבחנה נשברת ולוגיה יוצא מן המבחנה.אתה יוצא מהמיזוג עם לוקאירו ובמהירות מתמזג עם לוגיה.לאחר שאתה מתמזג עם לוגיה אתה מרגיש שיש לך כוחות שאף פעם לא היו לך.אתה שומע את לוגיה אומר לך"תודה ברוס שהצלת אותי.אני זה שעזרתי לך לעבור את המבחן שלך.עכשיו בוא נלחם ביחד כדי להביס את נג'י".נג'י מתחיל להיראות מודאק למה שקורה פה.
    "אבל,איזה מתקפות אתה יודע?" אשאל את לוגיה ואנסה להתגונן מהתקפות שנג'י ישלח אלי.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    טוטודיל רץ לעבר בלסטויז ומשתמש עליו בנשיכה.בלסטויז נכנס לשריון שלו ומתחמק מהנשיכה של טוטודיל.ולפקיס תוקפת בהתקפה מהירה את בלסטויז.בלסטויז עדין בשריון שלו ולא נפגע.כרינדוס תוקף בראשית זן את בלסטויז.רשאית הזן לא משפפיעה על בלסטויז כשהוא בשריון.בלסטויז חושב שהסכנה חלפה ויוצא מהשריון שלו.רג'ירורק תוקף בקרן על.בסלטויז לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מקרן העל.וודא אומר לכם"אנחנו עוד נתראה".הוא מחזיר את בסלטועז לפוכדור שלו ובורח מהמקדש.רג'ירורק נכנס לתרדמת העמוקה שלו.רוקר אומר לך"סיימנו פה"
    'תודה רבה רג'ירוק' אני אומר לרג'ירוק בלב ואז פונה אל ולפיקס וטוטודיל ואומר להם:" כל הכבוד לשניכם! הייתם מצויינים!" ומכניס אותם לפוכדור ואז פונה אל רוקר ואומר לו:"אוקיי,עכשיו אפשר ללכת להילחם בקרב המכון, מיד אחרי שנעבור דרך מרכז הפוקימונים." ואלך איתו למרכז הפוקימונים.

9. היכל התהילה
    אייס
    כן
    -----------------
    אתה מתחיל ללכת עם מיל ולחפש מאמן להילחם נגדו ולהביס אותו.בזמן שאתה מחפש מאמן מולך אתה רואה הרבה פוקימונים נלחמים נגד פוקימונים אחרים.חלקים מנצחים וחלקם מפסידים.הרבה מתקפות נשלחות מהפוקימונים והורסות תאי. ניגשת אליך ואומרת לך"שלום אני חושבת שאתה מחפש קרב אז בוא תילחם נגדי ונגד המאנקי שלי".המאמנת זורקת פוכדור ומימנו יוצא מאנקי שלה.
    "קדימה נלחם" אהנהן בהסכמה ואתמקם.
    "צ'יקו אני אבחר בך" אגיד לפוקדור של צ'יקו.
    "אני מצטער" אלחש אל סאנד ואל פאלי שבפוקדורים "צ'יקו היה הפוקימון הראשון שלי והייתי רוצה לעבור איתו את האתגר הזה".
    "צ'יקו עלה קסום!" אזרוק את הפוקדור של צ'יקו כשאמצא רגע שיפתיע את מאנקי עם המתקפה.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס
    אתה מסכים להילחם נגד המאמנת שהזמינה אותך לקרב.אתה מחליט לבחור בצ'יקו שילחם בקרב שלכםם נגד מאנקי.צ'יקו יוצא מהפוכדור שלו ומווכן להילחם.צ'יקו מתחיל תקרב.הוא תוקף בעלים קסומים את מאנקי.הוא שולח עלים מתעופים לעברו בממהירות רבה.מאנקי לא מצליח להתחמק מהעלים הקסומים של צ'יקו ונפגע קשה.המאמנת אומרת למאנקי"תשתמש באגרוף מגה".מאנקי רץ לעבר צ'יקו כשהוא משתמש באגרוף מגה על צ'יקו.

ג'ימס
    אתה מודה לרג'ירורק על העזרה שהוא נתן לך וגם מודה לטוטודיל ולפקיס שלך.את שניהם אתה מחזיר לפוכדור שלהם.רורק מחזיר את כרינדוס לפוכדור שלו.אתה ורוקר הולכים למרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים שלכם.אתם מגיעים למרכז ונכנסים אליו.במרכז האחות ג/'וי מרפא לכם את הפוקימונים שלכם.רוקר אומר לך"טוב בוא למכון".שניכם יוצאים מהמרכז והולכים למכון העיר.אתם מגיעים למכון נכנסים אליו.רוקר נעמד במקומו וגם אתה.הוא אומר לך"אתה מוכן להיחלם נגדי?"

ברוס
    נג'י שולח קרן סגולה לעברך.אתה מתחמק מן הקרן הסגולה שלו.הקרו הסגולה פפוגעת בקיר והופכת את הקיר לאבן.לוגיה אומר לך"טוב המתקפות שאני יודע להשתמש בהם הם:כדור מזג אוויר,משאבת הידרו,על חושי,מסך אור,זנב דרקון"

תומר
    טרטויג זז במהירות ומצליח להתחמק מן אקדח המים של ורטל.לאחר מכן טרטויג משתמש בעלי טער עם הגפן המצליפה שלו בורטל.ורטל מנסה להתחמק מן המתקפות האלו אך לא מצליח ונפגע מן עלי הטער וגפן המצליפה של טרטויג שלך.ורטל נפגע קשה אך מתאוש דמהפגיעה שלו.ורטל קופץ לעבר טרטויג ומשתמש עליו בזנב אקוה הכי חזק שלו.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    תומר
    טרטויג זז במהירות ומצליח להתחמק מן אקדח המים של ורטל.לאחר מכן טרטויג משתמש בעלי טער עם הגפן המצליפה שלו בורטל.ורטל מנסה להתחמק מן המתקפות האלו אך לא מצליח ונפגע מן עלי הטער וגפן המצליפה של טרטויג שלך.ורטל נפגע קשה אך מתאוש דמהפגיעה שלו.ורטל קופץ לעבר טרטויג ומשתמש עליו בזנב אקוה הכי חזק שלו.
    "טרטויג תשתמש בגפן מצליפה על הזנב שלו ואז תשלח לעברו מלא עלי תער שיפגעו בו פגיעה ישירה!"אומר לטרטויג בעידוד כדי שהוא יצליח לנצח את ורטול.

12. NYO HO HO
    ברוס
    נג'י שולח קרן סגולה לעברך.אתה מתחמק מן הקרן הסגולה שלו.הקרו הסגולה פפוגעת בקיר והופכת את הקיר לאבן.לוגיה אומר לך"טוב המתקפות שאני יודע להשתמש בהם הם:כדור מזג אוויר,משאבת הידרו,על חושי,מסך אור,זנב דרקון"
    "קדימה!" אומר ואגיד ללוגיה:"יש לך יכולות טובות." ולאחר מכן אשתמש בעל חושי על נג'י ואדחוף אותו מהבניין.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    בר
    טרטויג גם הוא משתמש בעלי טער על העלי הטרק של ויפנבל.עלי טער רבים יוצאים מגבו של טרטויג לעבר עלי הטער של וינפבל.עלי הטער של שניהם מתנגשים זה בזה אבל עלי הטער של טרטויג יותר חזקים מעלי הטער של ויפנבל.עלי הטער של טרטויג עפים במהירות לעבר ויפמבל.העלי הטער פוגעים בויפנבל קצת.גבריאל אומר לו"ויפנבל תשתמש באבקת רעל על טרטויג".ויפנבל שולח אבקת רעל לעבר טרטויג.
    "חייב לחשוב מהר, חייב לחשוב מהר, מה יכול להעיף את האבקה הזו מטרטוייג" אחשוב בלחץ.
    "אני לא בטוח שזה יצליח אבל שווה לנסות קדימה טרטוייג תנסה להשתמש בעלי תער כדי להעיף את האבקה ממך" אגיד לטרטוייג

14. משתמש סופר ספאמר
    לוקאס
    אתה מקווה שסניזל לא פגע קשה מידי בסיקינג המעולף.אתה מוציא פוכדור מן התיק שלך וזורק אותו על סיקינג.הפוכדור פוגע בסיקינג והוא נפתח.מן הפוכדור יוצא אור אדום שעוטף את סיקינג ומכניס אותו לפוכדור.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז ולזוז ושוב לזוזז ואז הוא נעצר.לכדת סיקינג יעודכן בקרוב

ברוס
    אתה הולך לדלת הבא ונכנס דרכה.אתה מרגיש דה ז'ווו מן המבחנים שהיו לך כשהיית בדרך 2במחוז המים.נג'י אומר לך"טוב המכשול ה2 שלך הוא דומה למכשול ה1 שלך אך הוא קצת שונה.עליך שוב להביס פוקימון אלה שהפעם עליך להביס 2 פוקימונים בו זמנית והפעם לא היה לך קל להביס את שניהם כמו שהיה לך קל להביס את ארקניין במכשול הקודם".מולך מופיעים קלידול ובלטוי

לוק
    דונפן מפעיל רעידת אדמה.רעידת אדמה מופעלת על הזירה והיא מתחילה ליצור סדקקים בזירה.דראגן מקפץ לו ומצליח להתחמק מרעידת האדמה של דונפן.לאחר מכן דונפן תוקף במהירות בגל גול את דראגן.דראגן שוב קופץ והפעם גבוה ומצליח להתחמק מהגלגול של דונפן.דראגן שומע בהצעתך ומחפש מתקפה שחזקה על דונפן.הוא משתמש ברסיסי קרח על דוננפן.דונפן לא מצליח להתחמק מרסיסי הקרח ונפגע קשה.

איתי
    אתה מחליט לתפוס את ריקן.אתה מוציא את פרינפלאפ מחוץ לפוכדור שלו.פרינפלאפ יוצא מהפוכדור שלו ומיד תוקף בבועות את ריקן.ריקן טס באוויר במהירות ומצליח להתחמק מן הבועות שפרינפלאפ יורה לעברו.לאחר מכן ריקן עובר לתקוף בירית בוץ.הוא יורה יריות בוץ לעבר פרינפלאפ שלך.

תומר
    ויבל לא מצליח להתחמק מן דראכו המטאור של גראוצ'אמפ ונפגע קשה.לאחר מכן ויבל מייצר כדור צל ואז מעיף אותו לעבר גראוצ'אמפ.לאחר כדור הצל הוא משתמש ברסיסי קרח ומעיף אותם לעבר גראוצ'אמפ.גראוצ'אמפ מנסה להתחמק מכדור הצל ורסיסי הקרח שעפים לעברו אך הוא לא מצליח בזה ונפגע קשה מן המתקפות של ויבל.המאמנת שלו אומרת לו"פעימת דרקון".גראוצ'אמפ משתמש בפעימת דרקון על ויבל.

ג'יימס
    ולפקיס קופת הצידה ומצליחה להתחמק מן מכת הברק ששולח לעבר מגמנייט.לאחר מכן ולפקיס רצה במהירות לעבר מגמניט.היא משתמשת בהתקפה מהירה לעבר מגמנייט.מגמניט לא מצליח להתחמק מהתקפה המהירה של ולפקיס והוא נפגע.לאחר מכן ולפקיס יורה גחלת לעבר מגמנייט.מגמנייט לא מצליח להתחמק מהגחלת של ולפקיס יורה עליו הוא נפגע.מגמנייט שוב משתמש במכת ברק.הוא שולח ברק לעבר ולפקיס
    אני אומר ''פיפלאפ תחמוק ואחרי זה תתקוף בניקור מקדחה''

15. היכל התהילה
    אייס
    אתה מסכים להילחם נגד המאמנת שהזמינה אותך לקרב.אתה מחליט לבחור בצ'יקו שילחם בקרב שלכםם נגד מאנקי.צ'יקו יוצא מהפוכדור שלו ומווכן להילחם.צ'יקו מתחיל תקרב.הוא תוקף בעלים קסומים את מאנקי.הוא שולח עלים מתעופים לעברו בממהירות רבה.מאנקי לא מצליח להתחמק מהעלים הקסומים של צ'יקו ונפגע קשה.המאמנת אומרת למאנקי"תשתמש באגרוף מגה".מאנקי רץ לעבר צ'יקו כשהוא משתמש באגרוף מגה על צ'יקו.
    "עלי טער כדי לפגוע בו לפני שיגיע אליך!" אורה לצ'יקו

עמוד 178 מתוך 203 ראשוןראשון ... 78128168176177178179180188 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •