Pokemon GO
עמוד 179 מתוך 203 ראשוןראשון ... 79129169177178179180181189 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,671 עד 2,685 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    ג'ימס
    אתה מודה לרג'ירורק על העזרה שהוא נתן לך וגם מודה לטוטודיל ולפקיס שלך.את שניהם אתה מחזיר לפוכדור שלהם.רורק מחזיר את כרינדוס לפוכדור שלו.אתה ורוקר הולכים למרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים שלכם.אתם מגיעים למרכז ונכנסים אליו.במרכז האחות ג/'וי מרפא לכם את הפוקימונים שלכם.רוקר אומר לך"טוב בוא למכון".שניכם יוצאים מהמרכז והולכים למכון העיר.אתם מגיעים למכון נכנסים אליו.רוקר נעמד במקומו וגם אתה.הוא אומר לך"אתה מוכן להיחלם נגדי?"
    "ברור שאני מוכן,וגם טוטודיל מוכן!" אני אומר לו בהתגרות ומוציא את טוטודיל מהפוכדור תוך צעקה:"טוטודיל,אני בוחר בך!" אחרי זה אני אומר לו:"תוציא את כרינידוס ובוא נסגור עניין." אחרי שהוא יוציא את כרינידוס והקרב יתחיל אני מיד אצעק לטוטודיל:"רוץ אליו תוך שימוש אקדח מים!"

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טאפיג משתמש בגלגול אש כפול על לוקסיו.הוא מתחיל לרוץ במהירות כשהוא מתגלגל לעבר לוקסיו.להבות אש עוטופת אותו.ללוקסיו כואבת הרגל מהכוייה שחטף ולכן הוא לא מתחמק מהתקפה של טאפיג.טאפיג פוגע בו חזק עם גלגל הלהבה הכפול שלו.לאחר מכן טאפיג שולח גחלת לעבר לוקסיו.לוקסיו לא מצליח להתחמק ונפגע.לוקסיו מתעלף בקרב.המאמן שלו מחזיר את לוקסיו והולך לדרכו.השער שחוסם את הדרך לאי נפתח.אתה מבין שעברת תמבחן.
    אני אומר לטאפיג: "כל הכבוד לך על הניצחון, בוא נמשיך עכשיו", אני עובר בשער לאי כדי שאני יוכל ללכת לראות מה קרה שם.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    סאלאמנס תוקף בזעם דרקון את הויזינג של האיש.ויזינג מנסה להתחמק מזעם הדרקון אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.לאחר מכן סאלאמנס עף גבוה לאויר ואז תוקף בלהביור את ויזינג.ויזינג גם מזה מנסה להתחמק אךך הוא לא מצליח בזה ונפגע גם מזה.האיש אומר לויזינג"תשתמש בערפיח שיכסה את האזור".ויזינג משתמש בערפיח.הערפיח נמכסה את הזירה ומכסה את סאלאמנס ואת ויזסינג
    'לעזעזל! מי אני יעשה....' אני חושב לעצמי ומנסה למצוא את סאלמנס בין כל הערפיח הזה,
    "סאלמנס! תשתמש בכנפיים שלך בשביל להפיג את הערפיח הזה!" אני מורה לסאלמנס,
    "ואחרי זה תשתמש בלהביור בכל הכוח! קדימה!" אני אומר לסאלמנס.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    מצטער אך מותר רק 2 מתקפות
    סניזל משתמש בשיסוע לילה על אקדח המים של ספיל.שיסוע הלילה חוטך את אקדח המים וכך סניזל לא נפגע מאקדח המים של ספיל.סניזל מייצר כדור אנרגיה בעזרת שתי ידו.הוא מייצר 2 כדורי אנרגיה גדולים.הוא זורק את שני כדורי האנרגיה לעבר ספיל.ספיל קופץ ומתחמק מאחד מהם.מהשני הוא נפגע מימנו.המאמן של ספיל אומר לו"ספיל רסיסי קרח על סניזל".ספיל תוקף ברסיסי קרח את סניזל שלך.
    .
    "בואו נתחיל" אומר בחיוך רחב ואז אומר:"רסיסי אנרגיה! מהר,כדור אנרגיה עם רסיסי קרח!"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    סניזל מייצר כדור אנרגיה קצת ענק מהגובה הרגיל שלו.לאחר מכן סניזל מעיף את כדור האנרגיה שלו ומעיף לעבר כדור האנרגיה רסיסי קרח.רסיסי קרח וכדור האנרגיה משתלבים למתקפה אחת וחזקה.רסיסי אנרגיה שוברים את רסיסי הקרח של ספיל.ספיל מנסה להתחמק מכדור האנרגיהה ורסיסי הקרח של סניזל.ספיל לא מצליח בזה ונפגע קשה.ספיל מתאוש ויורה אקדח מים עוצמתי לעבר הסניזל שלך

טל
    אתה מתחיל להיות מודאג ולחלוץ אתה מנסה לפזר את הרפיח וכך לראות את סאלאמנס.אך אתה לא מצליח לפזר את הערפיח עם ידך.בתוך הערפיח סאלאמנס שומע אותך ומתחיל לנופנף בכנפיו בחוזקה.כנפיו יוצרות רוח חזקה שמעלימה את הערפיח מהזירה.אתה רואה את סאלאמנס ואת ויזינג חיים.סאלאמנס במהירות תוקף בלהביור את ויזינג.ויזינג לא מצליח להתחמק מהלהביור ונפגע קשה.לאחר מכן ויזינג תוקף בעוקץ רעל את סאלאמנס.

ג'ון
    אתה שמח שטאפיג שלך הצליח לעבור את מבחן הישרדות הזה.רגע לפני שניכם עוברים בשער.אור לבן מקיף את טאפיג.אתה מבין שטאפיג עומד להתפתח לטיפגיט.לאחר כמה שניות טאפיג נעלם ובקומו מופיע פיגנייט.פיגניט למד זרוע פטיש.אתה והוא נכנסים דרך השער.אתם מגיעים למקום שיש בו שדה ירוק. ניגש אליכם ואומר לכם"שלום ראיתי שאתם חדשים באי.תרצו שעשה לכם סיור באי?"

ג'יימס
    אתה מוציא בהתרגשות את טוטודיל שלך לקרב המכון הראשון שלו.טוטודיל יוצא שמח לעבר זירת המכון ומוכן להילחם בכרינדוס של רוקר.רוקר אומר לך"אוקי צא כרינדוס".רוקר זורק פוכדור.הפוכדור נפתח ומימנו יוצא כרינדוס שלו.טוטודיל מתחיל בקרב הוא מיד תוקף באקדח מים את כרינדוס.כרינדוס זז במהירות ומתחמק מהאקדח המים של טוטודיל.רוקר אומר"כרינדוס ראשית זן".כרינדוס רץ לעבר טוטודיל בראשית זן.

אייס
    לא אמרת לי איזה מתקפה תרצה שסאנד תלמד
    -------------------------------------------
    צ'יקו במהירות משתמש בעלי טער על מאנקי.הוא מעיף לעברו הרבה עלי טער חדים.עלי הטער פוגעים במאנקי ומטלים את המתקפה שלו.צ'יקו ניצל מן המתקפה של מאנקי.עלי הטער של צ'יקו מצליחים לפצוע את יד ימין של מאנקי.מאנקי לא יכול להשתמש בידו הימנית.המאמנת אמרת למאנקי"מאנקי תשתמש באגרוף אש על צ'יקו,.היד השמאלית של מאנקי עולה באש.הוא רץ לעבר צ'יקו באגרוף אש.

איתי
    פרינפלאפ ז במהירות ומצליח להתחמק מן ירית הבוץ של ריקן.לאחר מכן פרינפלאפ משתמש בניקור מקדחה.המקור שלו גדול והוא מתחיל להסתובב תוך כדי שהוא רץ לעבר ריקן.ריקןן מנסה להתחמק מן ניקור המקדחה ש ל פרינפלאפ אך לא מצליח.ניקור המקדחה פוגע בריקן ומעיף אותו לעבר אחד הסלעים.ריקן מתנגש בסלע ונפגע קשה.ריקן עוד עומד על שתי רגליו אך הכנף הימנית שלו פצועה.הוא רץ לעבר פרינפלאפ כשהוא משתמש בכנף מתכת עם כנפיו השמאלית.

בר
    אתה מתחיל להילחץ ואתה חושב על מהלך שיעיף את אבקת הרעל של ויפנבל מטרטויג.אתה חושב על להשתמש בעלי טער ולראות מה יקרה בהמשך.טרטויג שומע אותך והוא מיד משתמש בבעלי טער על אבקת הרעל של ויפבל.עלי טער רבים יוצאים מהגב של טרטויג ועפים לעבר אבקת הרעל.עלי הטער חותכים את אבקת הרעל לרסיסים ומצצליחים להעיף את האבקה מטרטויג.וינפבל משתמש בהצלפת גפן על טרטויג.

ברוס
    לוגיה אומר לך"תודה אבל אני רק תינוק רק שתדעאז המתרפות שלי הכי חזקות.".אתה משתמש בעל חושי על נג'י.אתה שולח לעבר נג'י קרן על חושית גדולה.נג'י לא מצליח להתחמק קרן העל חושית ונתפס בה.אתה מתחיל לשלוט בנג'י.אתה דופק את נג'י בקיר וכך שובר את הקיר.אתה רואה דרך החור שבקיר שאתם בקומה האחרונה בבנין שזה קומה 3.אתה מפיל אותו לעבר הקרע.קע וכך הוא יוצא מהעל חושי.נג'י אומר לך"זה לא יעבוד עלי.יצר אבן.".נג'י מייצר לו עמד אבן שהוא נוחת עליו ולא מת.

תומר
    טרטויג משתמש בגפן מצליפה על הזנב של ורטל.גפנים יוצים מהגב של טרטויג ותופסים את הזנב של ורטל.זנב האקוה של ורטל מתבטל.לאחר מכן טרטויג תוקף בעלי טער רבים את ורטל.ורטל לא מצליח להתחמק מכיון שהוא תפוס מהגפנים של טרטויג.עלי הטער פוגעים בורטל פגיעה ישירה.ורטל משתחר מהגפנים ומתרסק על האדמה.ורטל קם אך הוא תשוש מאוד ולא יכול לתקוף יותר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה שמח שטאפיג שלך הצליח לעבור את מבחן הישרדות הזה.רגע לפני שניכם עוברים בשער.אור לבן מקיף את טאפיג.אתה מבין שטאפיג עומד להתפתח לטיפגיט.לאחר כמה שניות טאפיג נעלם ובקומו מופיע פיגנייט.פיגניט למד זרוע פטיש.אתה והוא נכנסים דרך השער.אתם מגיעים למקום שיש בו שדה ירוק. ניגש אליכם ואומר לכם"שלום ראיתי שאתם חדשים באי.תרצו שעשה לכם סיור באי?"
    אני אומר לפיגנייט: "מזל טוב על הצורה והמתקפה החדשים בוא נמשיך", אני אומר לאיש: "לא תודה, אני רק ישמח לדעת האם יש כאן מרכז פוקימונים?" ומחכה לתשובה שלו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש סופר ספאמר
    לוקאס
    סניזל מייצר כדור אנרגיה קצת ענק מהגובה הרגיל שלו.לאחר מכן סניזל מעיף את כדור האנרגיה שלו ומעיף לעבר כדור האנרגיה רסיסי קרח.רסיסי קרח וכדור האנרגיה משתלבים למתקפה אחת וחזקה.רסיסי אנרגיה שוברים את רסיסי הקרח של ספיל.ספיל מנסה להתחמק מכדור האנרגיהה ורסיסי הקרח של סניזל.ספיל לא מצליח בזה ונפגע קשה.ספיל מתאוש ויורה אקדח מים עוצמתי לעבר הסניזל שלך

טל
    אתה מתחיל להיות מודאג ולחלוץ אתה מנסה לפזר את הרפיח וכך לראות את סאלאמנס.אך אתה לא מצליח לפזר את הערפיח עם ידך.בתוך הערפיח סאלאמנס שומע אותך ומתחיל לנופנף בכנפיו בחוזקה.כנפיו יוצרות רוח חזקה שמעלימה את הערפיח מהזירה.אתה רואה את סאלאמנס ואת ויזינג חיים.סאלאמנס במהירות תוקף בלהביור את ויזינג.ויזינג לא מצליח להתחמק מהלהביור ונפגע קשה.לאחר מכן ויזינג תוקף בעוקץ רעל את סאלאמנס.

ג'ון

ג'יימס
    אתה מוציא בהתרגשות את טוטודיל שלך לקרב המכון הראשון שלו.טוטודיל יוצא שמח לעבר זירת המכון ומוכן להילחם בכרינדוס של רוקר.רוקר אומר לך"אוקי צא כרינדוס".רוקר זורק פוכדור.הפוכדור נפתח ומימנו יוצא כרינדוס שלו.טוטודיל מתחיל בקרב הוא מיד תוקף באקדח מים את כרינדוס.כרינדוס זז במהירות ומתחמק מהאקדח המים של טוטודיל.רוקר אומר"כרינדוס ראשית זן".כרינדוס רץ לעבר טוטודיל בראשית זן.

אייס
    צ'יקו במהירות משתמש בעלי טער על מאנקי.הוא מעיף לעברו הרבה עלי טער חדים.עלי הטער פוגעים במאנקי ומטלים את המתקפה שלו.צ'יקו ניצל מן המתקפה של מאנקי.עלי הטער של צ'יקו מצליחים לפצוע את יד ימין של מאנקי.מאנקי לא יכול להשתמש בידו הימנית.המאמנת אמרת למאנקי"מאנקי תשתמש באגרוף אש על צ'יקו,.היד השמאלית של מאנקי עולה באש.הוא רץ לעבר צ'יקו באגרוף אש.

איתי
    פרינפלאפ ז במהירות ומצליח להתחמק מן ירית הבוץ של ריקן.לאחר מכן פרינפלאפ משתמש בניקור מקדחה.המקור שלו גדול והוא מתחיל להסתובב תוך כדי שהוא רץ לעבר ריקן.ריקןן מנסה להתחמק מן ניקור המקדחה ש ל פרינפלאפ אך לא מצליח.ניקור המקדחה פוגע בריקן ומעיף אותו לעבר אחד הסלעים.ריקן מתנגש בסלע ונפגע קשה.ריקן עוד עומד על שתי רגליו אך הכנף הימנית שלו פצועה.הוא רץ לעבר פרינפלאפ כשהוא משתמש בכנף מתכת עם כנפיו השמאלית.

בר
    אתה מתחיל להילחץ ואתה חושב על מהלך שיעיף את אבקת הרעל של ויפנבל מטרטויג.אתה חושב על להשתמש בעלי טער ולראות מה יקרה בהמשך.טרטויג שומע אותך והוא מיד משתמש בבעלי טער על אבקת הרעל של ויפבל.עלי טער רבים יוצאים מהגב של טרטויג ועפים לעבר אבקת הרעל.עלי הטער חותכים את אבקת הרעל לרסיסים ומצצליחים להעיף את האבקה מטרטויג.וינפבל משתמש בהצלפת גפן על טרטויג.

ברוס
    לוגיה אומר לך"תודה אבל אני רק תינוק רק שתדעאז המתרפות שלי הכי חזקות.".אתה משתמש בעל חושי על נג'י.אתה שולח לעבר נג'י קרן על חושית גדולה.נג'י לא מצליח להתחמק קרן העל חושית ונתפס בה.אתה מתחיל לשלוט בנג'י.אתה דופק את נג'י בקיר וכך שובר את הקיר.אתה רואה דרך החור שבקיר שאתם בקומה האחרונה בבנין שזה קומה 3.אתה מפיל אותו לעבר הקרע.קע וכך הוא יוצא מהעל חושי.נג'י אומר לך"זה לא יעבוד עלי.יצר אבן.".נג'י מייצר לו עמד אבן שהוא נוחת עליו ולא מת.

תומר
    טרטויג משתמש בגפן מצליפה על הזנב של ורטל.גפנים יוצים מהגב של טרטויג ותופסים את הזנב של ורטל.זנב האקוה של ורטל מתבטל.לאחר מכן טרטויג תוקף בעלי טער רבים את ורטל.ורטל לא מצליח להתחמק מכיון שהוא תפוס מהגפנים של טרטויג.עלי הטער פוגעים בורטל פגיעה ישירה.ורטל משתחר מהגפנים ומתרסק על האדמה.ורטל קם אך הוא תשוש מאוד ולא יכול לתקוף יותר
    אני אומר לפרינפאפ ''תחמוק ואז תתקוף את הכנף הימנית שלו בניקור מקדחה בכל הכול''

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה נשכב על הספות שאצלו בבסיס ומשחחר את הכוח שלך באיטיות ונזהר לא לעשות הרבה נזק לבסיס שלו.נג'י אומר לך"טוב אסביר בפשטות לך.לאחר שהתמזזגתי עם מדוזה יש לי תיכולת שלה.כול מי שצופה לי בעינים הופך לאן.אבל כשאצפה בירח מלא אז כול מי שאצפה בירח מלא יהפוך לאבן.לאחר שכול מי שהיה על האי יהפוך לאבן אני ישמיד אותו יחד עם האי.אני צריך אותך רק בשביל שתיתן לי כוחות יותר חזקים.בפשטות תהפוך אחרי 24 שעות למבוקש בכיר"
    "טוב שיהיה, אבל אני לא רוצה להיות מבוקש" אומר

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    פרינפלאפ זז במהירות ומצליח להתחמק מכנף הברזל של ריקן.לאחר מכן פרינפלאפ שוב משתמש בניקור מקדחה.המקור שלו גדול והוא מתחיל להסתובב במקום וגםם לרוץ לעבר ריקן.כשהוא קרוב לריקן הוא תוקף את הכנף הימנית שלו בניקור מקדחה.ריקן לא מצליח להתחמק מניקור המקדחה של פרינפלאפ ונפגע קשה בכנפו הפצועה.לאחר כמה שניות ריקןן מתמוטט על האדמה מחוסר כוח.ריקן נתעלף.

ג'ון
    אתה אומר לפיגניט מזל טוב על זה שתפתח ולמד מתקפה חדשה.האיש אומר לך"טוב איך שתרצה אם אתה לא רוצה לא עשה לך סיור באי.כן יש פה באי מרכז פוקימונים.הוא נצא במרחק 15 מטר מאיתנו ברגל זה יקח לך 3 עד 5 דקות להגיע למרכז.רק תזהר בדרך מהפוקימונים.חיים פהה באי פוקימונים מסוכנים ולא מסוכנים".האיש נפרד מימך והולך.אתה מסתכל על מה שיש באי ורואה את מרכז הפוקימונים

לוק
    נג'י אומר לך"זאת תהיה בעיה כי ידעו שאתה היית השותף שלי לצצות להריסת האי.אנחנו נהרוס את האי רק בעוד 24 שעות.עד אז יש עוד מלא זמן.אתה מוזמן לטיל באי,לארמן פוקימונים שלך או לתפוס פוקימונים חדשים.רק אם תחליט לצאת אז תחזור אלי בעוד 24 שעות מעכשיו.כי אני יצטרך אותך.דרך אגב אם תירא חייל צוות ניוטק תהרוג אותו.הם מחפשים אותי ורוצים להרג אותי.אז אתה מחליט לצאת ?"
    נערך לאחרונה על ידי monster, 03-18-2011 בשעה 04:52 PM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    פרינפלאפ זז במהירות ומצליח להתחמק מכנף הברזל של ריקן.לאחר מכן פרינפלאפ שוב משתמש בניקור מקדחה.המקור שלו גדול והוא מתחיל להסתובב במקום וגםם לרוץ לעבר ריקן.כשהוא קרוב לריקן הוא תוקף את הכנף הימנית שלו בניקור מקדחה.ריקן לא מצליח להתחמק מניקור המקדחה של פרינפלאפ ונפגע קשה בכנפו הפצועה.לאחר כמה שניות ריקןן מתמוטט על האדמה מחוסר כוח.ריקן נתעלף.

ג'ון
    אתה אומר לפיגניט מזל טוב על זה שתפתח ולמד מתקפה חדשה.האיש אומר לך"טוב איך שתרצה אם אתה לא רוצה לא עשה לך סיור באי.כן יש פה באי מרכז פוקימונים.הוא נצא במרחק 15 מטר מאיתנו ברגל זה יקח לך 3 עד 5 דקות להגיע למרכז.רק תזהר בדרך מהפוקימונים.חיים פהה באי פוקימונים מסוכנים ולא מסוכנים".האיש נפרד מימך והולך.אתה מסתכל על מה שיש באי ורואה את מרכז הפוקימונים

לוק
    נג'י אומר לך"זאת תהיה בעיה כי ידעו שאתה היית השותף שלי לצצות להריסת האי.אנחנו נהרוס את האי רק בעוד 24 שעות.עד אז יש עוד מלא זמן.אתה מוזמן לטיל באי,לארמן פוקימונים שלך או לתפוס פוקימונים חדשים.רק אם תחליט לצאת אז תחזור אלי בעוד 24 שעות מעכשיו.כי אני יצטרך אותך.דרך אגב אם תירא חייל צוות ניוטק תהרוג אותו.הם מחפשים אותי ורוצים להרג אותי.אז אתה מחליט לצאת ?"
    אני זורק עליו פוכדור ומחזיר את פרינפלאפ ואחרי זה אני חוזר למיל

11. היכל התהילה
    אייס
    אמרתי לך כבר שסלאש...
    ---
    "תשתמש במסך מראה!" אורה לו "עלה קסום!"

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    אוקי אעדכן את זה
    -----------------------------------
    צ'יקו משתמש במהירות במסך אור שיגן עליו מאגרוף הרש של מאנקי.מסך אור מופיע מול צ'יקו.מאנקי שולח את אגרוף האש שלו לעבר מסך האור.אגרוף האש פוגעע במסך האש ולא עושה לו כלום.לאחר שמסך האור נעלם צ'יקו תוקף במהירות את מאנקי בעלי טער.עלי טער רבים יוצאים מן העלה של צ'יקו.מאנקי לא מספיק להתחמק ונפגע מן עלי הטער של צ'יקו.האגרוף של מאנקי מתחיל לזהור בצהוב.מאנקי רץ לעבר צ'יקו כשהוא משתמש באגרוף חשמל.

איתי
    אתה שולף פוכדור מן הכיס שלך וזורק אותו על ריקן המעולף.הפוכדור פוגע בריקן ואז נפתח.מהפוכדור יוצא אור אדום שעוטף את ריקן ומכניס אותו לפוכדור.הפוכדור מתחיל לזוז ולזוז.שוב הוא זז וזז ואז הוא נעצר במקום.לכדת ריקן יועודכן.הפוכדור משתגר למעבדה של ליסה..אתה מחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו.אתה חוזר למיל .מיל אומרת לך"מזל טוב על ריקן שתפסת לך הוא הפוקימון המיוחד הראשון שתפסת"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. היכל התהילה
    אייס
    אוקי אעדכן את זה
    -----------------------------------
    צ'יקו משתמש במהירות במסך אור שיגן עליו מאגרוף הרש של מאנקי.מסך אור מופיע מול צ'יקו.מאנקי שולח את אגרוף האש שלו לעבר מסך האור.אגרוף האש פוגעע במסך האש ולא עושה לו כלום.לאחר שמסך האור נעלם צ'יקו תוקף במהירות את מאנקי בעלי טער.עלי טער רבים יוצאים מן העלה של צ'יקו.מאנקי לא מספיק להתחמק ונפגע מן עלי הטער של צ'יקו.האגרוף של מאנקי מתחיל לזהור בצהוב.מאנקי רץ לעבר צ'יקו כשהוא משתמש באגרוף חשמל.
    "שוב מסך אור!" אורה לצ'יקו ברפלקס "שריטה!"
    ===
    אני לא זוכר אם יש לו שריטה או דחיפה, בכל אופן אם אין לו שריטה אז התכוונתי לדחיפה..

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    "אולי זה יעבוד עליך!" אומר לנג'י, ואשתמש עליו בכדור מזג אוויר.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס

[/B]
    "טוטודיל תקפוץ מעליו ותן לו להתקע בקיר ואז תתקוף באקדח מים!" אצווה על טוטודיל בהתרגשות.

עמוד 179 מתוך 203 ראשוןראשון ... 79129169177178179180181189 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •