Pokemon GO
עמוד 180 מתוך 203 ראשוןראשון ... 80130170178179180181182190 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,686 עד 2,700 מתוך 3033
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    ג'ון
    אתה אומר לפיגניט מזל טוב על זה שתפתח ולמד מתקפה חדשה.האיש אומר לך"טוב איך שתרצה אם אתה לא רוצה לא עשה לך סיור באי.כן יש פה באי מרכז פוקימונים.הוא נצא במרחק 15 מטר מאיתנו ברגל זה יקח לך 3 עד 5 דקות להגיע למרכז.רק תזהר בדרך מהפוקימונים.חיים פהה באי פוקימונים מסוכנים ולא מסוכנים".האיש נפרד מימך והולך.אתה מסתכל על מה שיש באי ורואה את מרכז הפוקימונים
    אני אומר לעצמי: "יופי הנה מרכז הפוקימונים, אבל כמו שהוא אומר נזהר מהפוקימונים" אני הולך למרכז כדי לנוח ולרפא את הפוקימונים שלי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'ון
    אתה מתחיל ללכת לכיון מרכז הפוקימונים ובדך להיזהר מן הסגנות האורבות לך בדרך.לאחר הליכה של 5דקות אתה מגיע לפתח מרכז הפוקימונים.אתה נינכנס אליו עם יגנייט שלך וניגש לאחות ג'וי.אתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים.אתה מחזיר את פיגניט לפוכדור שלו ואז נותן תופוכדורים שלך לאחות ג'וי.האחות ג'וי לוקחת אותם ושמה אותם במכונה.אתה בזמן הזה יושב על כיסאא ונח.לאחר כמה דקות היא קוראת לך לקחת תפוכדורים.אתה לוקח את הפוכדורים שלך מימנה.

ג'יימס
    טוטודיל קופץ מעל כרינדוס וכך מתחמק מן ראשית הזן של כרינדוס.כרינדוס ממשיך לרוץ ונתקע באבן שנמצאת על הזירה.הוא שובר את האבן עם ראשו ונעצר במקום.טוטודיל במהירות תוקף, באקדח מים את כרינדוס.הוא שולח לעברו זרם מים חזק מאוד.הפעם כרינדוס לא מצליח להתחמק מאקדח המים של טוטודיל ונפגע.רוקר אומר לכרינדוס"נשיכה על טוטודיל".כרינדוס רץ לעבר טוטודיל בנשיכה.

ברוס
    אתה מחליט להשתמש בכדור מזג אוויר ולקות שזה יעזור לך.אתה מכין כדור מזג אוויר וזורק אותו לעבר השמיים.ניצוצות יוצאות מכדור מזג אוויר.לאחר כמה שניות כדור מזג האוויר הופך לכחול.מתוך כדור מזג האוויר יוצא משאבת הידרו חזקה לעברו של נג'י.נג'י לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו שלך ונפגע מימנו.נג'י מתחיל להתעצבן אליך מאוד.הוא מתחיל לשולח קרנים סגולות לעברך.הוא מנסה להפוך אותך לאבן.

אייס
    יש לו שריטה
    -----------------------------
    צ'יקו שוב משתמש במסך אור שיגן עליו מאגרוף החשמל של צ'יקו.מסך אור מופיע מול צ'יקו וסופג את אגרוף החשמל של מאנקי.לאחר שאגרוף החשמל נספג במגן מראה הוא נעלם.צ'יקו רץ במהירות לעבר מאנקי לפני שיספיק להתחמק.הוא תוקף את מאנקי בשריטות חזקות.מאנקי קופץ ומתחמק מהשריטות של צ'יקו.שלך מאנקי תוקף בזנב ברזל את צ'יקו.הזנב שלו הופך ללבן חזק הוא רץ לעבר צ'יקו.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. היכל התהילה
    אייס
    יש לו שריטה
    -----------------------------
    צ'יקו שוב משתמש במסך אור שיגן עליו מאגרוף החשמל של צ'יקו.מסך אור מופיע מול צ'יקו וסופג את אגרוף החשמל של מאנקי.לאחר שאגרוף החשמל נספג במגן מראה הוא נעלם.צ'יקו רץ במהירות לעבר מאנקי לפני שיספיק להתחמק.הוא תוקף את מאנקי בשריטות חזקות.מאנקי קופץ ומתחמק מהשריטות של צ'יקו.שלך מאנקי תוקף בזנב ברזל את צ'יקו.הזנב שלו הופך ללבן חזק הוא רץ לעבר צ'יקו.
    "עלי טער!" אורה לו בתגובה "תשלב את זה בעלה קסום!"

4. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מתחיל להילחץ ואתה חושב על מהלך שיעיף את אבקת הרעל של ויפנבל מטרטויג.אתה חושב על להשתמש בעלי טער ולראות מה יקרה בהמשך.טרטויג שומע אותך והוא מיד משתמש בבעלי טער על אבקת הרעל של ויפבל.עלי טער רבים יוצאים מהגב של טרטויג ועפים לעבר אבקת הרעל.עלי הטער חותכים את אבקת הרעל לרסיסים ומצצליחים להעיף את האבקה מטרטויג.וינפבל משתמש בהצלפת גפן על טרטויג.
    "טרטוייג, מהר תשתמש בעלי תער על השוטי גפן כדי להעיף אותם ולאחר מכן תשתמש בדחיפה פגיעה ישירה" אגיד לטרטוייג

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מחליט להשתמש בכדור מזג אוויר ולקות שזה יעזור לך.אתה מכין כדור מזג אוויר וזורק אותו לעבר השמיים.ניצוצות יוצאות מכדור מזג אוויר.לאחר כמה שניות כדור מזג האוויר הופך לכחול.מתוך כדור מזג האוויר יוצא משאבת הידרו חזקה לעברו של נג'י.נג'י לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו שלך ונפגע מימנו.נג'י מתחיל להתעצבן אליך מאוד.הוא מתחיל לשולח קרנים סגולות לעברך.הוא מנסה להפוך אותך לאבן.
    "הממ..אתה באמת חושב שזה יעבוד עליי.." אומר ובעל חושי אכוון את הקרניים אל נג'י.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    אתה מתחיל להיות מודאג ולחלוץ אתה מנסה לפזר את הרפיח וכך לראות את סאלאמנס.אך אתה לא מצליח לפזר את הערפיח עם ידך.בתוך הערפיח סאלאמנס שומע אותך ומתחיל לנופנף בכנפיו בחוזקה.כנפיו יוצרות רוח חזקה שמעלימה את הערפיח מהזירה.אתה רואה את סאלאמנס ואת ויזינג חיים.סאלאמנס במהירות תוקף בלהביור את ויזינג.ויזינג לא מצליח להתחמק מהלהביור ונפגע קשה.לאחר מכן ויזינג תוקף בעוקץ רעל את סאלאמנס.
    "סאלמנס! תתחמק ואז תשתמש בזעם דרקון על ויזינג! אחרי זה תעוף מאחוריו ותשתמש בניב אש!
    קדימה! בכל הכוח!" אני אומר לסאלמנס בנחישותת ומסתכל על הויזינג הזה.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    אתה משתמש בעל חושי על קרנים הסגולות שנג'י שולח לעברך.העל חוי פוגע בקרניים ומתחיל לשלוט עליהם.אתה מחזיר את הקרנים שנג'י שולח לעברך לעבר נג'י.הקרניים עפים במהירות לעבר נג'י ונראה שהוא לא מתכוון להתחמק מן הקרנים של עצמו.הקרניים שלו פוגעות בעצמו ולא הופכות אותו לאבן.נג'י אומר לך"המתקפות שלי לא עכעובדות עלי.אני חסין מלהפוך לאבן מן הקרניים שלי"

טל
    סאלאמנס עף גבוה ומצליח להתחמק מן עוקץ הרעל שויזינג.סאלאמנס תוקף בזעם דרקון את ויזינג.ויזינג לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של סאלאמנס ונפגע בגופו.לאחר מכן סאלאמנס תוקף בניב אש את ויזינג.הוא עף לעבר ויזינג בניב אש קטלני ביותר.ויזינג לא מצליח להתחמק מניב האש של סאלאמנס ונפגע בגופו.לאחר כמה שניות ויזינג מתעלף.האיש מחזיר את ויזינג לפוכדור שלו ואומר לך"ניצחת אותי ותבחר תיבה אחת מהשלושה שאתה חושב שבה נמצא החפץ שמחזק את סאלאמנס שלך"

בר
    טרטויג משתמש בעלי טער על הגפן המצליפה של ויפנבל.עלי הטער פוגעות בגפנים של ויפנבל ומעיפים אותם לעבר הקרקע של הזירה.טרטויג רץ במהירות גבוה לעבר ויפנבל.כשהוא קרוב לויפנבל הוא משתמש עליו בנשיכה קטלנית מאוד.ויפנבל לא מצליח להתחמק מהנשיכה של טרטויג ונפגע די קשה.גבריאל אומר לויפנבל"תשלח לעברו אבקת רעל".וי]נבל שולח אבקת רעל לעבר טרטויג שלך.

אייס
    צ'יקו משתמש בעלי טער על זנב הברזל של מאנקי.לאחר מכן צ'יקו משתמש בעלים קסומים על זנב הברזל של מאנקי.עלי הקסומים ועלי הטער שלל צ'יקו מתאחדים למתקפה אחת.המתקפה המשולבת של צ'יקו מתנגשת בזנב הברזל.המתקפה של צ'יקו יותר חזקה ופגעת קשה במאנקי.אתה שם לב שמאנקי כבר תשוש מהקרב שלו נגד צ'יקו והוא עומד להפסיד כבר בקרב.

ניר
    קרן כחולה פוגעות בך ושואבת אותך.לאחר כמה שניות אתה מוצא את עצמך בעיר דרגוניה ולא באי המאוחד.אתה שם לב כול מה שסביבך כבר זז ולא קפוא במקום.הזזמן חזר לקדמותו.אתה מרגיש רעש של טילטוילם שיוצא מהתיק שלך.אתה פותח את התיק שלך ורואה שהביצה שלך עומדת לבקוע לה.על הביצה נוצרו הרבה סדקים והיא מתחילה לזהור.לאחר כמה שניות מן הביצה יוצא ויקטני תינוק מהביצה שיודע גחלת ועל חושי.(אם אתה רוצה אותו בשישיה תפנה לו מקום בשישיה שלך אם לא הוא הולך למעבדה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה משתמש בעל חושי על קרנים הסגולות שנג'י שולח לעברך.העל חוי פוגע בקרניים ומתחיל לשלוט עליהם.אתה מחזיר את הקרנים שנג'י שולח לעברך לעבר נג'י.הקרניים עפים במהירות לעבר נג'י ונראה שהוא לא מתכוון להתחמק מן הקרנים של עצמו.הקרניים שלו פוגעות בעצמו ולא הופכות אותו לאבן.נג'י אומר לך"המתקפות שלי לא עכעובדות עלי.אני חסין מלהפוך לאבן מן הקרניים שלי"
    "קדימה-משאבת הידרו!" אומר ואשתמש במשאבת הידרו על נג'י.
    NYO HO HO BITCH

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה מתחיל ללכת לכיון מרכז הפוקימונים ובדך להיזהר מן הסגנות האורבות לך בדרך.לאחר הליכה של 5דקות אתה מגיע לפתח מרכז הפוקימונים.אתה נינכנס אליו עם יגנייט שלך וניגש לאחות ג'וי.אתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים.אתה מחזיר את פיגניט לפוכדור שלו ואז נותן תופוכדורים שלך לאחות ג'וי.האחות ג'וי לוקחת אותם ושמה אותם במכונה.אתה בזמן הזה יושב על כיסאא ונח.לאחר כמה דקות היא קוראת לך לקחת תפוכדורים.אתה לוקח את הפוכדורים שלך מימנה.
    אני אומר לאחות ג'וי: "תודה רבה האחות ג'וי", אני יוצא ממרז הפוקימונים כדי להתחיל לחקו' על מה שהפרופסור אמר וגם לחפש פוקימונים טובים.

חתימה בשיפוצים.

10. משתמש מנוסה
    ניר
    קרן כחולה פוגעות בך ושואבת אותך.לאחר כמה שניות אתה מוצא את עצמך בעיר דרגוניה ולא באי המאוחד.אתה שם לב כול מה שסביבך כבר זז ולא קפוא במקום.הזזמן חזר לקדמותו.אתה מרגיש רעש של טילטוילם שיוצא מהתיק שלך.אתה פותח את התיק שלך ורואה שהביצה שלך עומדת לבקוע לה.על הביצה נוצרו הרבה סדקים והיא מתחילה לזהור.לאחר כמה שניות מן הביצה יוצא ויקטני תינוק מהביצה שיודע גחלת ועל חושי
    אני צוחק בצחוק מרושע מזה שיש לי אגדי והולך להחליף את אינפרנופ בפלייגון ואת סוומפרט בסיימפולד ולאחר מכן אני הולך לחפש משהו מעניין בעיר-
    מישהו שיוכל ללמד את שיפטרי להיות נינג'ה
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 03-18-2011 בשעה 06:52 PM

11. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    טוטודיל קופץ מעל כרינדוס וכך מתחמק מן ראשית הזן של כרינדוס.כרינדוס ממשיך לרוץ ונתקע באבן שנמצאת על הזירה.הוא שובר את האבן עם ראשו ונעצר במקום.טוטודיל במהירות תוקף, באקדח מים את כרינדוס.הוא שולח לעברו זרם מים חזק מאוד.הפעם כרינדוס לא מצליח להתחמק מאקדח המים של טוטודיל ונפגע.רוקר אומר לכרינדוס"נשיכה על טוטודיל".כרינדוס רץ לעבר טוטודיל בנשיכה.
    "תחכה שהוא יתקרב אליך יותר." אומר לטוטודיל בציפייה שכרינידוס יתקרב לטוטודיל ויפתח את פיו. כשזה קורה אני אומר לטוטודיל במהירות:"מהר,אקדח מים לתוך הפה שלו!"

12. היכל התהילה
    אייס
    צ'יקו משתמש בעלי טער על זנב הברזל של מאנקי.לאחר מכן צ'יקו משתמש בעלים קסומים על זנב הברזל של מאנקי.עלי הקסומים ועלי הטער שלל צ'יקו מתאחדים למתקפה אחת.המתקפה המשולבת של צ'יקו מתנגשת בזנב הברזל.המתקפה של צ'יקו יותר חזקה ופגעת קשה במאנקי.אתה שם לב שמאנקי כבר תשוש מהקרב שלו נגד צ'יקו והוא עומד להפסיד כבר בקרב.
    "עוד שריטה!" אורה לו "תרכז את כל הכוח שלך! תסיים את הקרב הזה!"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    אתה מורה לצ'יקו לסיים את מאנקי בשריטה.צ'יקו רץ במהירות לעבר מאנקי.כשהוא קרוב אל מאנקי הוא מרכז את כול הכוחות שלו במתקפת שריטה.מאנקי כבר עייף ולא מתחמק מהשריטה החזקה של צ'יקו.השריטה פוגעת במאנקי ומעלפת אותו על האדמה.האמאמנת מחזירה את מאנקי לפוכדור שלו והולכת לדרכה.אתה מסתכל סביבך ורואה5 פוקימונים עומדים אם המאמנים שלהם.אתה מבין שנותרו 5מאמנים להביס.

ג'יימס
    טוטודיל מחכה שכרינדוס היה קרוב אליו ויפתח את הפה שלו.כרידוס כבר קרוב לטוטודיל ופותח את הפה שלו.טוטודיל במהירות יורה אקדח מים לתוך הפה של כרינדוס.הפה של כרינדוס מתמלא במים.הוא פותח את הפה שלו ומוציא את המים מהפה שלו.בזמן הזה טוטודיל מתרחק מן כרינדוס..רוקר אומרלך"מהלך יפה ידידי.כרינדוס חפירה".כרינדוס משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אל הבור.

ניר
    אתה צוחק בצחוק רשע על זה שהגת את האגדי הראשון שך.ויקטני נשלח למעבדת הפרופסור.אתה הולך בעיר לעבר מרכז הפוקימונים של העיר.אתה מגיע למרכז ונכנס אליו.שם במרכז אתה מחליף את אינפריימפ בפליגון שלך ובסומפרט שלך בסיימפלוד שלך.אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים ומתחיל לחפש בעיר מישנהו שילמד את שיפטרי מהלכיח נינג'ה.אתה רואה בעיר ילד נינג'ה קטן

ג'ון
    אתה מודה לאחות ג'וי על ריפואי הפוקימונים שלך.אתה יוצא מהמרכז ומתחיל לחקור את מה שאוק אמר לך לחקור באי.אתה מתחיל לטייל באי לאחר הליכה קצרה אתה רואה מולך מבנה גדול ועליו האות N.אתה מבין שזה הבסיס של צוות ניוטק שנמצא פה על האי.אתה ממשיך ללכת ופוגש במס' פוקימונים.דראגן סוג דרקון.ריקן פוקימון מעופף אדמה שיש לו מתקפה יחודית לו

ברוס
    אתה משתמש במשאבת הידרו על נג'י.אתה יורה משאבת הידרו חזקה על נג'י.נג'י לא מצליח בזמן להתחמק ממשאבת הידרו ונפגע קצת מן משאבת הידרו שלך.נג'י אומר לך"הקרב הזה עומד להימשך הרבה זמן אם לא יקרה משהו.אז צא דראגן זעם דרקון על הילד הזה".נג'י מוציא פוכדור ומימנו יוצא דראגן.דראגן קופץ לעברך ותוקף אותוך בזעם דרקון.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    טוטודיל מחכה שכרינדוס היה קרוב אליו ויפתח את הפה שלו.כרידוס כבר קרוב לטוטודיל ופותח את הפה שלו.טוטודיל במהירות יורה אקדח מים לתוך הפה של כרינדוס.הפה של כרינדוס מתמלא במים.הוא פותח את הפה שלו ומוציא את המים מהפה שלו.בזמן הזה טוטודיל מתרחק מן כרינדוס..רוקר אומרלך"מהלך יפה ידידי.כרינדוס חפירה".כרינדוס משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אל הבור.
    "טוטודיל,תשתמש באקדח מים חזק על כל הזירה כדי שהאדמה תהפוך לבוץ והוא יתקע שם. אחר כך תכנס לבור שהוא יצר בהפתעה ותתקוף אותו בנשיכה!" אומר לטוטודיל בזריזות.

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה מודה לאחות ג'וי על ריפואי הפוקימונים שלך.אתה יוצא מהמרכז ומתחיל לחקור את מה שאוק אמר לך לחקור באי.אתה מתחיל לטייל באי לאחר הליכה קצרה אתה רואה מולך מבנה גדול ועליו האות N.אתה מבין שזה הבסיס של צוות ניוטק שנמצא פה על האי.אתה ממשיך ללכת ופוגש במס' פוקימונים.דראגן סוג דרקון.ריקן פוקימון מעופף אדמה שיש לו מתקפה יחודית לו
    אני אומר לעצמי: "אני לא צריך אותם אצלי אז אני לא צריך לנלחם מולם" אני מתעלם מהפוקימונים האלה ומחפש פוקימונים אחרים.

חתימה בשיפוצים.

עמוד 180 מתוך 203 ראשוןראשון ... 80130170178179180181182190 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •