Pokemon GO
עמוד 181 מתוך 203 ראשוןראשון ... 81131171179180181182183191 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,701 עד 2,715 מתוך 3033
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה משתמש במשאבת הידרו על נג'י.אתה יורה משאבת הידרו חזקה על נג'י.נג'י לא מצליח בזמן להתחמק ממשאבת הידרו ונפגע קצת מן משאבת הידרו שלך.נג'י אומר לך"הקרב הזה עומד להימשך הרבה זמן אם לא יקרה משהו.אז צא דראגן זעם דרקון על הילד הזה".נג'י מוציא פוכדור ומימנו יוצא דראגן.דראגן קופץ לעברך ותוקף אותוך בזעם דרקון.
    אגחך לעבר נג'י ואשתמש בעל חושי כדי להדוף את זעם הרקון."אם אתה מוציא פוקימון,אז גם אני!צא לואריו!" אומר ואוציא את לוקאריו מהפוכדור "קדימה,השתמש בכדור הילה על דארגן!" אומר ללוקאריו.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    תומר
    טרטויג משתמש בגפן מצליפה על הזנב של ורטל.גפנים יוצים מהגב של טרטויג ותופסים את הזנב של ורטל.זנב האקוה של ורטל מתבטל.לאחר מכן טרטויג תוקף בעלי טער רבים את ורטל.ורטל לא מצליח להתחמק מכיון שהוא תפוס מהגפנים של טרטויג.עלי הטער פוגעים בורטל פגיעה ישירה.ורטל משתחר מהגפנים ומתרסק על האדמה.ורטל קם אך הוא תשוש מאוד ולא יכול לתקוף יותר
    "תסיים את הקרב בדחיפה עם עלי תער!"אומר לטרטויג.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    אתה מורה לטרטויג לסיים את ורטל התשוש בדחיפה עם עלי טער.טרטויג משתמש בעלי טער על ורטל תוך כדי שהוא רץ לעברו.כשהוא קרוב לרוטל הוא משתמש עליו בדחיפה.ורטל לא מתחמק מהדחיפה ונפגע קשה.עלי הטער של טרטויג פוגעים בורטל ורטל מתמוט על האדמה ומתעלף.המאמנת אומרת לך"היה קרב טוב אז להתראות".היא מחזירה את ורטל לפוכדור שלו והולכת לה לדרכה.

ברוס
    אתה משתמש בעל חושי לעבר זעם הדרקון של דראגן.על החושי פוגע בזעם הדרקון ומביס את זעם הדרקון.לאחר מכן בעבקות זה שנג'י הוציא פוקימון גם אתה מחליט להוציא פוקימון לקרב.אתה מוציא החוצה לקרב את לוקאריו.לוקאריו יוצא ומעיף כדור הילה על דראגן.כדור הילה פוגע בדראגן.דראגן תוקף בלהביור את לוקאריו שלו.נג'י שולח קרן סגולה שמשלבת כוחות עם הלהביור.שתי המתקפות עפות לעבר לוקאריו.

ג'ון
    אתה מתעלם מן הפוקימון נים שפגשת ומחפש פוקימונים אחרים ללכידה.אתה ממשיך ללכת באי.לאחר הליכה קצרה באי אתה מגיע לשדה ירוק פתוח שנמצאים בו הרבה פוימונים מיוחדים.אתה רואה הרבה פיג'יוט זומבי שמתעופים בשמי האי מעליך .מולך אתה רואה קילה גדולה של בסליק שזוחלים על הדשה הרך.לידם נמצאת קהיה קטנה של אלקטרוד מאסטר שמתגלגלים להנאתם בדשה.

ג'יימס
    טוטודיל משתמש באקדח מים.הוא יורה אקדח מים לעבר כול זירת האדמה והופך את הזירה לזירה בוצית.כרינדוס נמצא בבור שלו והוא נתקע בבור שלו שהופך לבוץ.טוטודיל נכנס לבור שכרינדוס חפר ואז מפתיע את טוטודיל בנשיכה.כרינדוס מופתע ולכן לא מספיק להתחמק.כרינדוס נפגע מן הנשיכה של טוטודיל.טוטודיל יוצא מהבור וגם כרינדוס יוצא מהבור.כרינדוס משתמש בפנים מפחידות על טוטודיל.טוטודיל מתחיל לפחד מן כרינדוס
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מורה לטרטויג לסיים את ורטל התשוש בדחיפה עם עלי טער.טרטויג משתמש בעלי טער על ורטל תוך כדי שהוא רץ לעברו.כשהוא קרוב לרוטל הוא משתמש עליו בדחיפה.ורטל לא מתחמק מהדחיפה ונפגע קשה.עלי הטער של טרטויג פוגעים בורטל ורטל מתמוט על האדמה ומתעלף.המאמנת אומרת לך"היה קרב טוב אז להתראות".היא מחזירה את ורטל לפוכדור שלו והולכת לה לדרכה.
    "למה לא התפתחת טרטויג?!"אצעק לעבר טרטויג ואז המשיך איתו כדי לחפש יריב חדש.

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה מתעלם מן הפוקימון נים שפגשת ומחפש פוקימונים אחרים ללכידה.אתה ממשיך ללכת באי.לאחר הליכה קצרה באי אתה מגיע לשדה ירוק פתוח שנמצאים בו הרבה פוימונים מיוחדים.אתה רואה הרבה פיג'יוט זומבי שמתעופים בשמי האי מעליך .מולך אתה רואה קילה גדולה של בסליק שזוחלים על הדשה הרך.לידם נמצאת קהיה קטנה של אלקטרוד מאסטר שמתגלגלים להנאתם בדשה.
    אני אומר לעצמי: "כדאי שקודם אני יבצע את המשימה שלי ואז נתפוס פוקימונים כי אני מפחד שהפוקימונים מושפעים מהדברים כאן" ומתחיל לחקור מה קורה באי הזה.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    אתה מחליט קודם לבצע את המשימה לחקור את האי.לאחר זאת תתפוס לך פוקימונים מיוחדים חזקים.אתה הולך לכיוון בסיס צוות ניוטק כדי לגלות מידע על מה שקורה פה באי.אתה מגיע לבסיס ומסתתר מאוחרי קופסאות ענקיות שמסתירות אותך.שני חחיילי צוות ניוטק פשוטים ומדים קרוב אליך ומדברים.אתה שומע את שיחתם"שמעת?.מה שמעתי? אנחנו הולכים להרוג את האיש שאחראי לירח הסגול.אנחנו נהרוג אותו.אור גם היה שם הוא נתן פקודה לכול חייל שנמצא באי חייב להגיע לצוקים הגדולים לעזור לו להביס תאיש.".שני האנשים מתחילילים ללכת לכיון הצוקים הגדולים.

תומר
    אתה מתבאס שרטויג לא מתפתח לך לגרוטל.לפתע טרטויג מתחיל לזהור באור לבן.אתה מבין שטרטויג מתפתח לגרוטל.לאחר כמה שניחות טרטויג נעלם ובמקומו מופיע .גרוטל.גרוטל למד מתקפת כדור אנרגיה.אתה ממשיך ללכת עם גרוטל שלך ולחפש מאמן אחר להילחם נגדו.אתה פוגש במאמן שרוכב על אופניים.הוא אומר לך"תרצה קב 1 על 1נגדי?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה

תומר
    אתה מתבאס שרטויג לא מתפתח לך לגרוטל.לפתע טרטויג מתחיל לזהור באור לבן.אתה מבין שטרטויג מתפתח לגרוטל.לאחר כמה שניחות טרטויג נעלם ובמקומו מופיע .גרוטל.גרוטל למד מתקפת כדור אנרגיה.אתה ממשיך ללכת עם גרוטל שלך ולחפש מאמן אחר להילחם נגדו.אתה פוגש במאמן שרוכב על אופניים.הוא אומר לך"תרצה קב 1 על 1נגדי?"
    "כן בוא קרב נגדי עם גרוטל המדהים שלי!"אומר לאיש ואחכה לפוקימון של האיש.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    המאמן אומר לך"אוקי אני אלחם נגד הגרוטל שלך.שמי מייקל והשגתי כברק ה4תגים כמה תגים אתה השגת עד עכשיו?". המאמן ורק פוכדור לשמים.הפוכדור נפתח לרוחה ומימנו יוצא מטנג של מייקל.מייקל אומר לך"תצכר את מטאנג אני אמנתי אותו שה מאז שהיה בלדום צעיר מאוד.כיום מטאנג הפוקימון הכי חזק שלי.טוב אני אתחיל.מטאנג ציפורן ברזל על גרוטל".מטאנג מרחףף באוויר ותוקף בציפורן ברזל את גרוטל שלך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    תומר
    המאמן אומר לך"אוקי אני אלחם נגד הגרוטל שלך.שמי מייקל והשגתי כברק ה4תגים כמה תגים אתה השגת עד עכשיו?". המאמן ורק פוכדור לשמים.הפוכדור נפתח לרוחה ומימנו יוצא מטנג של מייקל.מייקל אומר לך"תצכר את מטאנג אני אמנתי אותו שה מאז שהיה בלדום צעיר מאוד.כיום מטאנג הפוקימון הכי חזק שלי.טוב אני אתחיל.מטאנג ציפורן ברזל על גרוטל".מטאנג מרחףף באוויר ותוקף בציפורן ברזל את גרוטל שלך.
    "אני השגתי שתי תגים מייקל ושמי הוא תומר!"אומר למייקל
    ואז אגיד לגרוטל:"גרוטל תשתמש בגפן מצליפה כדי לתפוס לו את הציפוני הברזל ואז תשתמש בכדור אנרגיה ישר לפרצוף שלו!"

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    מייקל אומר לך"יפה שהשגת 2 תגים אבל לא תביס את מטאנג שלי"..גרוטל משתמש בגפן מצליפה על ציפורן הברזל של מטאנג.הגםנים של גרוטל עוצרים את מטאנג ואת התקפה שלו.מטאנג לא יכול לזוז בגלל הגפנים של גרוטל.גרוטל מנצל זאת ומכין כדור אנרגיה.הוא מעיף את כדור האנרגיה ישרות למטאנג.כדור האנרגיה פוגע במטאנג אך לא מזיז לו הרבה.מייקל אומר"מטאנג על חושי"מטאנג משתמש בעל חושי על גרוטל

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    תומר
    מייקל אומר לך"יפה שהשגת 2 תגים אבל לא תביס את מטאנג שלי"..גרוטל משתמש בגפן מצליפה על ציפורן הברזל של מטאנג.הגםנים של גרוטל עוצרים את מטאנג ואת התקפה שלו.מטאנג לא יכול לזוז בגלל הגפנים של גרוטל.גרוטל מנצל זאת ומכין כדור אנרגיה.הוא מעיף את כדור האנרגיה ישרות למטאנג.כדור האנרגיה פוגע במטאנג אך לא מזיז לו הרבה.מייקל אומר"מטאנג על חושי"מטאנג משתמש בעל חושי על גרוטל
    "כדור אנרגיה גורטל ואז תשלב עוד כדור אנרגיה עם עלי תער לעבר מטנג במהירות!"אומר לגרוטל בעידוד.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    גרוטל מייצר כדור אנרגיה ואז הוא מעיף אותו לעבר מטאנג ועל החושי שלו.בנוסף גרוטל משתמש בעלי טער.הוא מעיף הרבה עלי טער לעבר כדור האנרגיה שלו שיהפכו למתקפה אחת.כדור האנרגיה ועלי הטער משתלבים ביחד ומתנגשים בעל חושי של מטאנג.על חושי של מטאנג הרבה יותר חזק ומצליח לגבור על מתקפותיו של גרוטל.גרוטל לא מצליח להתחמק מהעל חושי ונלכד בו.על חושי משפיע על גרוטל.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    תומר
    גרוטל מייצר כדור אנרגיה ואז הוא מעיף אותו לעבר מטאנג ועל החושי שלו.בנוסף גרוטל משתמש בעלי טער.הוא מעיף הרבה עלי טער לעבר כדור האנרגיה שלו שיהפכו למתקפה אחת.כדור האנרגיה ועלי הטער משתלבים ביחד ומתנגשים בעל חושי של מטאנג.על חושי של מטאנג הרבה יותר חזק ומצליח לגבור על מתקפותיו של גרוטל.גרוטל לא מצליח להתחמק מהעל חושי ונלכד בו.על חושי משפיע על גרוטל.
    "גרוטל תשתחרר מהעל-חושי!אתה מסוגל!תשתמש עכשיו בכדור אנרגיה לכול המקומות עד שתיפגע במטנג ואז תוסיף עלי תער עם גפן מצליפה בכול הכוח!"אומר לעבר גרוטל.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    מותר רק שני מתקפות בהמשך
    --------------------------------------------
    גרוטל מנסה בכול כוחו להשתחחר מן העל חושי של מטאנג.לאחר מאבק קל גרוטל מצליח להשתחחר מן העל חושי של מטאנג.לאחר שגרוטל משתחחר מהעל חושי של מטאנג הוא מייצר הרבה כדורי הרף ומעיף אותם לכול מקום.הרבה כדורי אנרגיה עפים.חלק מן כדורי אנרגיה כמעט פוגעים במיקל אך הוא מתחמק מהם בזמן.מס' כדורי אנרגיה פוגעים במטאנג.גרוטל מעיף הרבה עלי טער לעבר מטאנג.מטאנג משתמש במסך מראה שמגן עליו מפני עלי הטער של גרוטל מעיף עליו.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    תומר
    מותר רק שני מתקפות בהמשך
    --------------------------------------------
    גרוטל מנסה בכול כוחו להשתחחר מן העל חושי של מטאנג.לאחר מאבק קל גרוטל מצליח להשתחחר מן העל חושי של מטאנג.לאחר שגרוטל משתחחר מהעל חושי של מטאנג הוא מייצר הרבה כדורי הרף ומעיף אותם לכול מקום.הרבה כדורי אנרגיה עפים.חלק מן כדורי אנרגיה כמעט פוגעים במיקל אך הוא מתחמק מהם בזמן.מס' כדורי אנרגיה פוגעים במטאנג.גרוטל מעיף הרבה עלי טער לעבר מטאנג.מטאנג משתמש במסך מראה שמגן עליו מפני עלי הטער של גרוטל מעיף עליו.
    "תפוצץ את המגן בכדור אנרגיה ואז תשלח גפן מצליפה שתתפוס אותו ואז תעיף אותו לאדמה בכול הכוח!"אומר לגרוטל.

עמוד 181 מתוך 203 ראשוןראשון ... 81131171179180181182183191 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •