Pokemon GO
עמוד 183 מתוך 203 ראשוןראשון ... 83133173181182183184185193 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,731 עד 2,745 מתוך 3033
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה פוקד על לוקאריו לקחת את זוג משקפי השמש ולשים אותם על העינים שלו.לוקאריו עושה כפי שאמרת לו וגם אתה לוקח זוג משקפיים ושם אותם על עינך.אתם מסתובבים לעבר מדוזה.אתה משתמש במשאבת הידרו על מדוזה.בזמן הזה לוקאריו מפעיל מתקפה מהירה .הוא מתחיל לרוץ ונעמד מאחורי מדוזה.הוא תופסאותה כדי שלא תתחמק משאבת הידרו שלך.משאבת הידרו פוגעת במדוזה קצת.מדוזה מתחילה להתעצבן עליכם.לוקאריו משחרר את האחיזה שלו בה.מדוזה שולחת את הנחשים שעליה לתפוס את לוקאריו.
    "תשתמש בציפורן צל כדי לחתוך את הנחשים!" אומר ללוקאריו ובזמן הזה אשתמש בזנב דרקון על מדוזה כשהיא מוסחת.
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    לוקאריו משתמש בצציפורן צל כדי לחתוך את הנחשים הקטנים של מדוזה.ציפורן הצל של לוקאריו חותכת והורגת למוות את הנחשים הקטנים של מדוזה.אתה קופץ על מדוזה ומשתמש עליה בזנב דרקון שלך.מדוזה לא שמה לב מנכייון שהיא צופה בלוקארו מכסח את הנחשים הקטנים שלה.זנב הדרקון פוגע במדוזה בראש שלה וגורם לה לדימום קל.מדוזה מתחילה להתעצבן עוד יותר.היא זוחל במהירות לעברך כשהיא משתמש באגרוף אש ביד ימין ובאגרוף חשמל יד שמאל.

תומר
    גרוטל משתמש בגפן מצליפה על ציפורן הברזל של מטאנג.הגפנים של גרוטל תופסים את מטאנג ומבטלים את התקפה של ציפורון ברזל של מטאנג.מטאנג לא יכול לזוז בגלל הגפנים של גרוטל.גרוטל מייצר כדור אנרגיה ענק ומעיף אותו לעבר מטאנג.מייקל צועק למטאנג שלו"תשתמש במהירות בעל חושי".מטאנג מפעיל על חושי והוא משחחר אותו מהאחיזה של הגפניים.לאחר מכן הוא משתמש בציפורן ברזל על כדור האנרגיה.הוא הודף את כדור האנרגיה ומחזיר אותו לגרוטל ביחד עם ציפורן הברזל שלו.

ג'ון
    אתה מבין שאין לך ברירה ואתה יוצא מהמקום מסתור שלך.את הפוכדור של פיגנייט וסניזל אתה שולף ומוכן להויא אותם שיעזרו לך נגד אור ונג'י.אור אומר לך"אז הפרופסור החליטו לשלוח את הנבחרים כדי לחסל את נג'י.חבל מאוד אחרי שאני אטפל בנג'י אתה הולך למות".נג'י מנצל את זה שדעתו של אור מוסחת ומחטיף לו אגרוף לבטן.אור עף לכמה מטרים.הבטן שלו מתחילה לדממם.אור אומר לך"רוצה לשתף פעולה נגד הנג'יי הזה.אם נילחם ביחד נכסח אותו.ואלי אחרי שהוא ימות אתה לא תמות.מה אתה אומר?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    ג'ון
    אתה מבין שאין לך ברירה ואתה יוצא מהמקום מסתור שלך.את הפוכדור של פיגנייט וסניזל אתה שולף ומוכן להויא אותם שיעזרו לך נגד אור ונג'י.אור אומר לך"אז הפרופסור החליטו לשלוח את הנבחרים כדי לחסל את נג'י.חבל מאוד אחרי שאני אטפל בנג'י אתה הולך למות".נג'י מנצל את זה שדעתו של אור מוסחת ומחטיף לו אגרוף לבטן.אור עף לכמה מטרים.הבטן שלו מתחילה לדממם.אור אומר לך"רוצה לשתף פעולה נגד הנג'יי הזה.אם נילחם ביחד נכסח אותו.ואלי אחרי שהוא ימות אתה לא תמות.מה אתה אומר?"
    אני אומר לאור: "בסדר, אבל אל תנסה לבגוד בי ואל תנסה להרוג אותי את הפוקימונים שלי" אני מוציא את סניזל ואת פיגנייט לקרב.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. NYO HO HO
    ברוס
    לוקאריו משתמש בצציפורן צל כדי לחתוך את הנחשים הקטנים של מדוזה.ציפורן הצל של לוקאריו חותכת והורגת למוות את הנחשים הקטנים של מדוזה.אתה קופץ על מדוזה ומשתמש עליה בזנב דרקון שלך.מדוזה לא שמה לב מנכייון שהיא צופה בלוקארו מכסח את הנחשים הקטנים שלה.זנב הדרקון פוגע במדוזה בראש שלה וגורם לה לדימום קל.מדוזה מתחילה להתעצבן עוד יותר.היא זוחל במהירות לעברך כשהיא משתמש באגרוף אש ביד ימין ובאגרוף חשמל יד שמאל.
    "את חושבת שתפגעי בי,נכון?" אומר למדוזה בזמן שחזיק אותה בעל חושי.לאחר מכן אגיד ללוקאריו לפגוע בה בכדור הילה.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    גרוטל משתמש בגפן מצליפה על ציפורן הברזל של מטאנג.הגפנים של גרוטל תופסים את מטאנג ומבטלים את התקפה של ציפורון ברזל של מטאנג.מטאנג לא יכול לזוז בגלל הגפנים של גרוטל.גרוטל מייצר כדור אנרגיה ענק ומעיף אותו לעבר מטאנג.מייקל צועק למטאנג שלו"תשתמש במהירות בעל חושי".מטאנג מפעיל על חושי והוא משחחר אותו מהאחיזה של הגפניים.לאחר מכן הוא משתמש בציפורן ברזל על כדור האנרגיה.הוא הודף את כדור האנרגיה ומחזיר אותו לגרוטל ביחד עם ציפורן הברזל שלו.
    "גרוטל תשתמש בכדור אנרגיה ואז תבלע אותו!"אומר לגרוטל ואם הוא יצליח אוסיף:"לאחר מכן תשלח כדור אנרגיה עם עלי תער לעבר מטנג שיבטל לו את המתקפות!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. היכל התהילה
    אייס
    אתה מסתכל על 5 המאמנים שמולך ועל הפוקימונים שלהם.אתה רואה שמאמן ראשון מחזיק בסנפלוארה.המאמן ה 2מחזיק סנוארט קטן.המאמן ה 3מחזיק בכרודאנט זוהר.המאמן ה 4 מחזיק בדויבל.המאמן האחרון מחזיק מחזיר בפיפיטר.סאליי אומרת לך"נו אייס החלטת במי תילחם?"
    אחרי שאביט בהם אגיד לסאלי "אני לא בטוח".
    אסרוק את כל אחד מהם עם הפוקדע כדי לראות מה הסוגים של כל אחד ואילו מתקפות הם יודעים.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    סאלי אומרת לך"טוב בסדר בהצלחה בחירת הפוקימון שתילחם נגדו.אני ממליצה לבחור בפוקימון שחלש על צ'יקו כך היה לך קל".אתה מוציא את הפוקידע ובודק את הסוגים ואת המתקפות של כול פוקימון.הפוקידע אומר"סאנפלורה סוג עשב מתקפות:יום שמשי,עלי טער,קרן סולארית וכוח סודי.סנוראט סוג קרח מתקפות:רסיסי קרח,רוח קרה,קרן קרח,נשיכה וכדור צל.כרודאנט סוג חושך ומים מתקפות:אקדח מים,פעימת אופל,קרן בועות וגיליוטינה.דובל סוג חרק ואבן מתקפות:מספרי איקס,שלאש,חפירה וצותת כפול.פיפיוטר סוג אדמה ואופל מתקפות: התקשחות,סופת חול,נשיכה ופעימת אופל

תומר
    גרוטל מכיין כדור אנרגיה ואז בולע אותו.כדור האנרגיה מחזק את גרוטל מאוד.גרוטל מייצר עוד כדור צל ואז מעיף אתו לעבר מטאנג הוא גם משתמש בעלי טער לעבר כדור האנרגיה שלו.ציפורן מתכת 2 כדורי אנריגה ועלי טער מתנגשים.מטאנג נפגע אך הוא ממשיך לרחף לכייון גרוטל.גרוטל נפגע מציפורן המתכת של מטאנג.מייקל אומר"מטאנג ציפורן ברזל על גרוטל".מטאנג משתמש שוב בציפורן ברזל על גרוטל

ברוס
    אתה משתמש בעל חושי על מדוזה.העל חושי שלך תופסת את מדוזה ולוכדת אותה במקומה.התקפות של מדוזה מתבלטת להן ואתה ניצל מפגיעה.מדוזה אומרת לך"לעזעל איתך ילד".לוקאריו מנצל את זה שמדוזה כלואה בעל חושי שלך.הוא מייצר כדור הילה ומעיף אותו לעבר מדוזה.מדוזה לא יכולה להתחמק מכדור הילה ונפגעת.הפגיעה משחחרת את מדוזה מן העל חושי שלך.מדוזה שולחת עוקץ רעל לעברכם.

ג'ון
    אור אומר לך"אוקי מבטיח אבל בפגישה הבאה שלנו הבטחה כבר לא תהיה ואוכל לפגוע בך.".אתה מוציא את פיגנייט ואת סניזל שלך לקרב נגד נג'י.נג'י אומר לך"אז אתה מוציא פוקימונים נגדי.חבל גם הם יהפכו לאבן כמוכם.תהפכו לאבן".נג'י שולח קרניים סגולות לעברכם.אור קופץ ומתחמק.סניזל שולח רוח קרה וטיפניג גחלת שמעפיה את הקרניים הסגולות של נג'י.אור אומר לך"יש לך תוכנית איך להרוג אותו?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. היכל התהילה
    אייס
    סאלי אומרת לך"טוב בסדר בהצלחה בחירת הפוקימון שתילחם נגדו.אני ממליצה לבחור בפוקימון שחלש על צ'יקו כך היה לך קל".אתה מוציא את הפוקידע ובודק את הסוגים ואת המתקפות של כול פוקימון.הפוקידע אומר"סאנפלורה סוג עשב מתקפות:יום שמשי,עלי טער,קרן סולארית וכוח סודי.סנוראט סוג קרח מתקפות:רסיסי קרח,רוח קרה,קרן קרח,נשיכה וכדור צל.כרודאנט סוג חושך ומים מתקפות:אקדח מים,פעימת אופל,קרן בועות וגיליוטינה.דובל סוג חרק ואבן מתקפות:מספרי איקס,שלאש,חפירה וצותת כפול.פיפיוטר סוג אדמה ואופל מתקפות: התקשחות,סופת חול,נשיכה ופעימת אופל
    "צ'יקו" אפנה אל צ'יקו "רוצה מול כרודאנט או מול פיפיוטר?"

9. NYO HO HO
    ברוס
    אתה משתמש בעל חושי על מדוזה.העל חושי שלך תופסת את מדוזה ולוכדת אותה במקומה.התקפות של מדוזה מתבלטת להן ואתה ניצל מפגיעה.מדוזה אומרת לך"לעזעל איתך ילד".לוקאריו מנצל את זה שמדוזה כלואה בעל חושי שלך.הוא מייצר כדור הילה ומעיף אותו לעבר מדוזה.מדוזה לא יכולה להתחמק מכדור הילה ונפגעת.הפגיעה משחחרת את מדוזה מן העל חושי שלך.מדוזה שולחת עוקץ רעל לעברכם.
    "לוקאריו-תתחמק!" אומר ללוקאריו בזמן שאעוף מעל הזירה.לאחר מכן אשתמש במשאבת הירו על מדוזה ואפקוד על לוקאריו להשתמש בציפורן צל.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    בר
    טרטויג משתמש שוב בעלי טער על אבקת הרעל של ויפנבל.עלי טער רבים יוצאים מהגוף של טרטויג ועפים לעבר אבקת הרעל.עלי הטער פוגעים באבקת הרעל ומעיפים אותה מן טרטויג.לאחר מכן טרטויג מתחיל לרוץ במהירות לעבר ויפנבל.כשהוא קרוב אליו הוא תוקף במתקפת דחיפה.ויפנבל לא מצליח להתחמק מהדחיפה ונפגע קצת.גבריאל אומר לו"ויפנבל תשתמש בבכדור מזג אוייר".ויפנבל מייצר כדור מזג אוויר ומהכדור יוצאת מתקפת להביור לעבר טרטויג.
    "טרטוייג תרוץ לבר הלהביור, אני יודע מה אני עושה ברגע שאתה קרוב אליו תחמוק ותשתמש בנשיכה על ופינבל, חבר סמחוך עלי אתה תצליח אתה מספיק מהיר" אגיד לטרטוייג בחיזוק

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אור אומר לך"אוקי מבטיח אבל בפגישה הבאה שלנו הבטחה כבר לא תהיה ואוכל לפגוע בך.".אתה מוציא את פיגנייט ואת סניזל שלך לקרב נגד נג'י.נג'י אומר לך"אז אתה מוציא פוקימונים נגדי.חבל גם הם יהפכו לאבן כמוכם.תהפכו לאבן".נג'י שולח קרניים סגולות לעברכם.אור קופץ ומתחמק.סניזל שולח רוח קרה וטיפניג גחלת שמעפיה את הקרניים הסגולות של נג'י.אור אומר לך"יש לך תוכנית איך להרוג אותו?"
    אני אומר לאור: "אין לי, אולי לך יש איזה שהוא רעיון איך להוג אותו, עם הפוקימונים ואיתנו" ומחכה לתשובה שלו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

12. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    טוטודיל משתמש באקדח מים.הוא יורה אקדח מים לעבר כול זירת האדמה והופך את הזירה לזירה בוצית.כרינדוס נמצא בבור שלו והוא נתקע בבור שלו שהופך לבוץ.טוטודיל נכנס לבור שכרינדוס חפר ואז מפתיע את טוטודיל בנשיכה.כרינדוס מופתע ולכן לא מספיק להתחמק.כרינדוס נפגע מן הנשיכה של טוטודיל.טוטודיל יוצא מהבור וגם כרינדוס יוצא מהבור.כרינדוס משתמש בפנים מפחידות על טוטודיל.טוטודיל מתחיל לפחד מן כרינדוס
    "טוטודיל תנסה להקשיב לי! גם אם אתה מפחד ממנו,תכניס לראש שלך שאם אתה מפחד ממנו תתקוף אותו! ועכשיו תשתמש באקדח המים הכי חזק שאתה יכול לעשות!" אני צועק לו בקול רם כדי שישמע אותי.

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    גרוטל מכיין כדור אנרגיה ואז בולע אותו.כדור האנרגיה מחזק את גרוטל מאוד.גרוטל מייצר עוד כדור צל ואז מעיף אתו לעבר מטאנג הוא גם משתמש בעלי טער לעבר כדור האנרגיה שלו.ציפורן מתכת 2 כדורי אנריגה ועלי טער מתנגשים.מטאנג נפגע אך הוא ממשיך לרחף לכייון גרוטל.גרוטל נפגע מציפורן המתכת של מטאנג.מייקל אומר"מטאנג ציפורן ברזל על גרוטל".מטאנג משתמש שוב בציפורן ברזל על גרוטל

"גרוטל תשתמש בכדור אנרגיה על מטנג ואז תתקוף אותו בעלי תער בכול הכוח!"אומר לגרוטל בתקווה שהוא ינצח את מטנג.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה צוחק בצחוק רשע על זה שהגת את האגדי הראשון שך.ויקטני נשלח למעבדת הפרופסור.אתה הולך בעיר לעבר מרכז הפוקימונים של העיר.אתה מגיע למרכז ונכנס אליו.שם במרכז אתה מחליף את אינפריימפ בפליגון שלך ובסומפרט שלך בסיימפלוד שלך.אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים ומתחיל לחפש בעיר מישנהו שילמד את שיפטרי מהלכיח נינג'ה.אתה רואה בעיר ילד נינג'ה קטן
    "אתה שם.. קטנצ'יק!" אגיד לילד ואוציא אקדח.
    "אתה לא זז מפה!! עד להוראה שלי!" ואדרוך את האקדח.
    "יש לי שיפטרי, ואני צריך שילמדו אותו להיות נינג'ה.. אגיד
    "טוב, לפני שאתה עונה לי אני רק רוצה לבדוק שאתה טוב.." ואלחץ על ההדק.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה עוצר את הילד הקטן.אאתה מוציא את הרובה שלך מן הכיס ומכוון אותו על הילד הקטן.הילד הקטן מתחיל לרעוד מרקוב פחד שהוא עומד למות.אתה לוחץ על הדק וכדור עף לעבר הילד.הילד רץ ומתחמק מהכדור.הילד אומרר לך"שמי ריו.אני לא יכול ללמד את שיפטרי טכניקות נינג'ות כי אני נינג'ה לא כול כך מצוין.עדיף שאבא שלי ילמד את שיפטרי שלך טכניקות נינג'ה.הוא נינג'ה מעולה וחזק מאוד."

תומר
    גרוטל מייצר בהירות כדור אנרגיה ענק ואז מעיף את כדור האנרגיה לעבר ציפורן הברזל של מטאנג.כדור האנרגיה פוגע בצ'יפורן הברזל של מטאנג.ציפורן הברזל שלו מתבטלת והוא נפגע קצת.לאחר מכן גרוטל תוקף בעלי טער רבים את מטאנג.מטאנג מרחף במהירות באוויר ומצליח להתחמק מכול עלי הטער של גרוטל.מייק אומר למטאנג"גמור את גרוטל בקרן על".מטאנג יורה קרן על אדירה לעבר גרוטל.

ג'יימס
    אתה צועק לטוטודיל בקול רם שיצליח לגבור על הפחד מן כרינדוס.לאחר כמה שניות טוטודיל מצליח לגבור על הפחד שלו והפחד נעלם מימנו.טוטודיל משתמש באקדח מים עוצמתי לעבר כרינדוס.כרינדוס זז במהירות ומתחמק מ אקדח המים של טוטודיל.רוקר אומר לכרינדוס שלו"תשתמש בראשית זן שתגמור את טוטודיל".כרינדוס משתמש בראשית זן תוך כדי שהוא רץ לעבר טוטודיל שלך.

ג'ון
    אור אומר לך"יש לי רעיון אבל אני לא בטוח שזה יעבוד.סאלאמנס שלי יסיח את דעתו ובזמן הזה אתה והפוקימונים שלך תקרבו לגבו שלו ואז תקפו את הגב שלו.אתה תנסה לדקור אותו בלב.יכול להיות שכך הוא ימות או שהוא לא ימות.אם הוא לא נהיה בסכנה גדולה.אז כך את הסכין שלי ותכונן לדקור אותו".אור זורק לך את הסכין שלו ואתה תופס אותה.לאחר מכן אור מוציא את סאלאמנס שלו לקרב.אור אומר "טוב אתתה מוכן לעשות זאת"

בר
    טרטויג שומע מה אתה רוצה שהוא יעשה והוא לא עושה את זה.אבל לאחר כמה שניות הוא מבין שאפשר לסמוך עליך.הוא מתחיל לרוץ במהירות לעבר הלהביור.גבריאל נדהם מזה.כשהלהביור קרוב לטרטויג.טרטויג זז מעט וכך מתחמק מהלהביור.הוא במהירות נושך את ויפנבל בחוזקה רבה.גבריאל אומר לו"שוב כדור מזג אוויר".ויפנבל משתמש שוב במזג אוויר.הפעם מכדור מזג האוויר יוצא משאבת הידרו שעפה לככיונו של טרטויג
    .

ברוס
    לוקאריו לא מספיק בזמן מתחמק והעוקץ רעל פוגע בו.למזלו הוא סוג מתכת ורעל לא משפיע על סוג המתכת שלו.אתה עף באוויר ומתחמק מהעוקץ רעל שלה.אתה שולח משאבת הידרו אדירה לעבר מדוזה.לוקאריו שולח ציפורן צל לעבר מדוזה.מדוזה משתמש בשערות הנחשים שלה בתור מגן ממשאבת הידרו והיא לא נפגעת.לוקאריו מצליח לפגוע בה במקום שבו נמצא הלב שלה עם ציפורן צל.היא מתחילה שוב לדממם ולהיחלש נורא.

אייס
    אתה לא מצליח להחליט נגד מי להילחם אז אתה פונה לצ'יקו שיחליט במקומך את החלטה הקשה.לאחר התלבטות קשה של צ'יקו צ'יקו מצביע לך על כיון פיופיטר אתה מבין שהוא רוצה להילחם במאמן עם הפיופיטר.סאלי אומרת לך"טוב בהצלחה לך בהבסת פיפיוטר אם תלחם נגדו.צ'יקו יצליח להביס אותו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 183 מתוך 203 ראשוןראשון ... 83133173181182183184185193 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •