Pokemon GO
עמוד 186 מתוך 203 ראשוןראשון ... 86136176184185186187188196 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,776 עד 2,790 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מורה לפליגון להשתמש בציפורן דרקון על דרגונייר של קלייר.פליגון עף לעבר דרגונייר כשהוא משתמש בציפורן הדרקון שלו.דרגונייר מנסה להתחמק מציפורן הדרקון של פליגון אך לא מצליחה.היא נפגעת מן ציפורן הדרקון של פליגון שלך.קלייר אומרת לך"תצטרך יותר מזה כדי להביס את הדרגונייר שלי.דרגונייר זנב דרקון על פליגון".דרגונייר משתמשת בזנב דרקון על פליגון שלך.
    אני אומר לפלייגון: "תתקע ציפורן דרקון בזנב שלה ואז תפעיל זעם דרקון!"

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    בר
    טרטויג שומע מה אתה רוצה שהוא יעשה והוא לא עושה את זה.אבל לאחר כמה שניות הוא מבין שאפשר לסמוך עליך.הוא מתחיל לרוץ במהירות לעבר הלהביור.גבריאל נדהם מזה.כשהלהביור קרוב לטרטויג.טרטויג זז מעט וכך מתחמק מהלהביור.הוא במהירות נושך את ויפנבל בחוזקה רבה.גבריאל אומר לו"שוב כדור מזג אוויר".ויפנבל משתמש שוב במזג אוויר.הפעם מכדור מזג האוויר יוצא משאבת הידרו שעפה לככיונו של טרטויג
    .
    "טרטוייג אתה מסוג עשב מים ממש לא משפיע עליך אז קדימה תראה לגבריאל כמה אתה יכול לסבול, תספוג את המשאבה הז ולחאמר כן תשתמש בעלי תער" אגיד לטרטוייג

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    לוקאריו לא מספיק בזמן מתחמק והעוקץ רעל פוגע בו.למזלו הוא סוג מתכת ורעל לא משפיע על סוג המתכת שלו.אתה עף באוויר ומתחמק מהעוקץ רעל שלה.אתה שולח משאבת הידרו אדירה לעבר מדוזה.לוקאריו שולח ציפורן צל לעבר מדוזה.מדוזה משתמש בשערות הנחשים שלה בתור מגן ממשאבת הידרו והיא לא נפגעת.לוקאריו מצליח לפגוע בה במקום שבו נמצא הלב שלה עם ציפורן צל.היא מתחילה שוב לדממם ולהיחלש נורא.
    אני אחזיק את מדוזה בעל חושי בצורה בה אני שובר לה את היד ואגיד ללוקאריו:"לוקאריו-עכשיו השתמש בכדור הילה חזק במיוחד!"
    NYO HO HO BITCH

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    אתה מחזיק את מדוזה כשהיא כלואה עדין בעל חושי.כשהיא כלואה אתהה שובר לה את יד ימין שלה.לוקאריו מכין כדור הילה חזק מאוד.את כדור הילה הוא מעיף לעבר מודזה.מדוזה לא מצליחה להתחמק מן כדור הילה ונפגעת קשה.מדוזה מתחילה לשנות את צורתה בחזרה לנג'י.לאחר כמה שניות ספורות מדוזה נעלמת ומולך נמצא נג'י מעולף חסר הכרה.לוגיה תינוק אומר לך"הבסת את מדוזה ואת נג'י"

בר
    טרטויג לא מפחד מן משאבת הידרו שויפנבל שולח לעברו.משאב ת הידרו פוגעת בטרטויג.טרטויג סופג את המים לתוכוכו וזה רק מחזסק אותו עוד יותר.טרטויג משתמש בעלי טער על ויפנבל.הוא מעיף לעברו הרבה עלי טער .ויפנבל מנסה להתחמק אך הוא נפגע חלק מהעלי הטר של טרטויג.ויפנבל מתחיל להילחלש.גבריאל אומר לו"תשתמש בהרבה גפן מצליפה".ויפנבל שולח גפן מצליפה לעבר טרטויג.

ניר
    פליגון משתמש בציפורן דרקון על זנב הדרקון.ציפורן הדרקון של פליגון יותר חזקה מן זנב הדרקון של דרגוננייר.דנב הדרקון שלה מתבטל והיא נפגעת קשה מן ציפורן הדרקון של פליגון.הזנב של דרגונייר מתחיל לדממם.פליגון תוקף בזעם דרקון את דרגונייר.דרגונייר זוחלת על הזירה ומתחמקת מהזעם דרקון של פליגון.קלייר אומרת לנ"תשתמשי בזנב אקוה על פליגון".דרגונייר משתמשת בזנב אקוה על פליגון.

אייס
    צ'יקו משתמש בעלי טער.הוא מעיף הרבה עלי טער לעבר סופת החול של פיפיוטר.עלי הטער חזקים יותר מסופת החול.עלי הטער וסופת החול זזים לעבר פיפיוטר.צ'יקו לא מצליח ללמוד סופת עלים.פיפיוטר לא מצליח להתחמק מסופת העלים ומהעלי הטער של צ'יקו.הוא נפגע די קשה משני התקפות.המאמן אומר לו"פיפיוטר שוב סופת חול".פפיפיופיטר מייצר שוב סופת חול ומעיף אותה לעבר ציקו.

טל
    תה לוקח את ניב הדרקון לעצמך ואתה שמח מזה שקיבלת חפץ שמחזק את סאלאמנס.סאלאמנס גם שמח שהוא יכול להיות עוד יותר חזק רק באמצעות ניב הדרקון שקיבלת מהאיש.אתה עולה על סאלאמנס.סאלאמנס עף לתחתית הרר.סאלאמנס נוחת ואתה יורד לקרקע.אתה מתחילל ללכת באי לאנשהו.לאחר הליכה קצצרה אתה מגיע לחוף הים של האי המאוחד.אתה רוה שפת החול מלא מאמנים שוכבים על החול יחד פוקימונים.חלקם נמצאים בבמים.

ג'ון
    אתה לוקח את הסכין שאור נתן לך ומוכן לעשות את התוכנית שלו.סאלאמנס תוקף בלהביור את נג'י בלי הפסקה.נג'י מתמקד בו ומתחמק.הוא לא שם לב אליך ולפוקימונים שלך שאתם מתקרבים אליו.לאחר כמה שניות אתם נהיים מאוחורי נג'י.אתה מכין סכין וודוקר האת נג'י בגב שלו.נג'י נזאק מכאבים.גבו מתחיל לדממם דם.נג'י מתחיל לרוץ במהירות ואז קופץ מההר ונעלם.אור אומר לך"נג'י ברח לבסיס שלו לרפאות את עצמו.יש לנ חצי שעה למנוע מימנו להגיע לבסיס אחרת הוא לא ימות."

תומר
    קיבאגו נאבק לצאת מן העל חושי של סטורמי.לאחר מאבק קל הוא מצליח לצאת מן העל חושי של סטורמי.קיבאגו רץ לעבר סטורמי כשהוא תוקף בציפורן דרקון וזעם הדרקון שלו.סטרומי סופג את שני המתקפות שלו בגופו.סטורמי נפגע קשה בגופו אך הוא ממשיך לעמוד.המאמן אומר לסטורמי" תשתמש במשאבת הידרו על קיבאגו שתגמור אוו סופית".סטורמי משתמש במשאבת הידרו עוצמתית על קיבאגו שלך.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    קיבאגו נאבק לצאת מן העל חושי של סטורמי.לאחר מאבק קל הוא מצליח לצאת מן העל חושי של סטורמי.קיבאגו רץ לעבר סטורמי כשהוא תוקף בציפורן דרקון וזעם הדרקון שלו.סטרומי סופג את שני המתקפות שלו בגופו.סטורמי נפגע קשה בגופו אך הוא ממשיך לעמוד.המאמן אומר לסטורמי" תשתמש במשאבת הידרו על קיבאגו שתגמור אוו סופית".סטורמי משתמש במשאבת הידרו עוצמתית על קיבאגו שלך.
    "תחפור מיד קיבאגו!"אצעק לקיבאגו במהירות ואז אוסיף:"תחפור לעבר סטרמיו ואז שתצא תשתמש בציםורן דרקון!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    ניר
    פליגון משתמש בציפורן דרקון על זנב הדרקון.ציפורן הדרקון של פליגון יותר חזקה מן זנב הדרקון של דרגוננייר.דנב הדרקון שלה מתבטל והיא נפגעת קשה מן ציפורן הדרקון של פליגון.הזנב של דרגונייר מתחיל לדממם.פליגון תוקף בזעם דרקון את דרגונייר.דרגונייר זוחלת על הזירה ומתחמקת מהזעם דרקון של פליגון.קלייר אומרת לנ"תשתמשי בזנב אקוה על פליגון".דרגונייר משתמשת בזנב אקוה על פליגון.

אלך אל מאחורי השופט, ארה בו חץ הרדמה מאחורי הגב ואקח תג. לאחר מכן אחזיר את פלייגון ואצא מהמכון

7. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    תה לוקח את ניב הדרקון לעצמך ואתה שמח מזה שקיבלת חפץ שמחזק את סאלאמנס.סאלאמנס גם שמח שהוא יכול להיות עוד יותר חזק רק באמצעות ניב הדרקון שקיבלת מהאיש.אתה עולה על סאלאמנס.סאלאמנס עף לתחתית הרר.סאלאמנס נוחת ואתה יורד לקרקע.אתה מתחילל ללכת באי לאנשהו.לאחר הליכה קצצרה אתה מגיע לחוף הים של האי המאוחד.אתה רוה שפת החול מלא מאמנים שוכבים על החול יחד פוקימונים.חלקם נמצאים בבמים.
    "וואו, איזה מקום יפה!" אני אומר לסאלמנס ומסתכל עם הים,
    "באמת יתאים לי איזה כמה שעעות של מנוחה" אני אומר על חיוך גדול ומתקדם לכיוון החוף,
    "תראה כמה פוקימונים חזקים!" אני אומר לסאלמנס תוך כדי הליכה.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

8. משתמש מנוסה
    בר
    טרטויג לא מפחד מן משאבת הידרו שויפנבל שולח לעברו.משאב ת הידרו פוגעת בטרטויג.טרטויג סופג את המים לתוכוכו וזה רק מחזסק אותו עוד יותר.טרטויג משתמש בעלי טער על ויפנבל.הוא מעיף לעברו הרבה עלי טער .ויפנבל מנסה להתחמק אך הוא נפגע חלק מהעלי הטר של טרטויג.ויפנבל מתחיל להילחלש.גבריאל אומר לו"תשתמש בהרבה גפן מצליפה".ויפנבל שולח גפן מצליפה לעבר טרטויג.
    "טרטוייג הגיעה הזמן לגמור את הקרב הזה, נתחיל בזה שתראה לגבריאל כמה העלי טער שלך חדים, עך הגפנים של ויפנבל ותחתוך אותם!, ולאחר מכן תגמור את זה בשילוב של דחיפה ונשיכה" אגיד לטרטוייג

9. היכל התהילה
    אייס
    צ'יקו משתמש בעלי טער.הוא מעיף הרבה עלי טער לעבר סופת החול של פיפיוטר.עלי הטער חזקים יותר מסופת החול.עלי הטער וסופת החול זזים לעבר פיפיוטר.צ'יקו לא מצליח ללמוד סופת עלים.פיפיוטר לא מצליח להתחמק מסופת העלים ומהעלי הטער של צ'יקו.הוא נפגע די קשה משני התקפות.המאמן אומר לו"פיפיוטר שוב סופת חול".פפיפיופיטר מייצר שוב סופת חול ומעיף אותה לעבר ציקו.
    "תשתמש במסך אור ותברח!" אורה לו ואקווה שאחת משתי הדרכים תציל אותו מהסופה "עלה קסום!"

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מחזיק את מדוזה כשהיא כלואה עדין בעל חושי.כשהיא כלואה אתהה שובר לה את יד ימין שלה.לוקאריו מכין כדור הילה חזק מאוד.את כדור הילה הוא מעיף לעבר מודזה.מדוזה לא מצליחה להתחמק מן כדור הילה ונפגעת קשה.מדוזה מתחילה לשנות את צורתה בחזרה לנג'י.לאחר כמה שניות ספורות מדוזה נעלמת ומולך נמצא נג'י מעולף חסר הכרה.לוגיה תינוק אומר לך"הבסת את מדוזה ואת נג'י"
    "תודה רבה לוגיה!" אומר ללוגיה ואצא מהמיזוג.לאחר מכן אשאל את לוגיה "לוגיה,אתה רוצה להצטרף אליי?" בזמן שאחזיר את לוקאריו לפוכדור.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    טוטודיל נעמד מול כרינדוס ולא זז אפילו מטר.כשכרינדוס קרוב אליו הוא עם ידו עוצר את כרינדוס במקום.ראשית הזן של כרינדוס מתבטלת וכך טוטודיל ניצל מפגיעה.טוטודיל מחזיק חזק את כרינדוס במקום.טוטודיל פותח את הפה שלו ומשתמש באקדח מים.כרינדוס נפגע מאקדח המים מטווח אפס.כרינדוס עף לכמה מטרים ואז מתאפס על עצמו.רוקר אומר לכרינדוס"תשתמש בנשיכה".כרינדוס רץ לעבר טוטודיל בנשיכה
    "תרוץ אליו וכשאתה מגיע אליו, תקפוץ ותתרסק עליו!" אומר לטוטודיל במהירות ואצביע אל עבר כרינידוס.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'יממס
    טוטודיל מתחיל גם לרוץ לעבר כרינדוס.כשהוא קרוב לכרינדוס הוא קופץ מעליו כך הוא מתחמק מהנשיכה של כרינדוס.טוטודיל מתכננן להתרסק על כרינדוס.כרינדוס מבין שזה מה שיעשה טוטודיל והוא זז מקומו במהירות.טוטוטודיל מתרסק על הזירה ונפגע קצת מזה.רוקר אומר לכרינדוס שלו"כרינדוס תשתמש בריסוק ראש".כרינדוס מתחיל לרוץ שוב לעבר טוטודיל שהוא משתמש בריסוק ראש.

ברוס
    אתה יוצא מן המיזוגג שלך עם לוגיה ואז שואל אותו עם הוא רוצה להצטרף אליך.לוגיה התינוק אומר לך"כן סבבה אני אצטרף אליך אבל קודם תוכל לעשות לי טובה קטנה?.במעבדה של נג'י איפה שהיתי מקודם כלוא נמצאים עוד אגדיים כלואים.אז תוכל לעזור לי לשחחר אותם.בין האגדיים הכלואים נמצא אח שלי וחשוב לי לשחרר אותו.אז תעזור לי להציל אותם?"

אייס
    צ'יקו משתמש במסך אור שיגן עליו מסופת החול של פיופיוטר.מגן המראה סופג את סופת החול ומעלים אותה ומגן מראה נשבר מסופת החול.צ'יקו זז כמה צעדים אחורה כדי לא להיפגע.לאחר מכן צ'יקו תוקף בעלים קסומים את פיופיטר.עלים קסומים מתחילים להתעופף בשמיים לעבר פיופיטר.פיופיטר לא מצליח להתחמק מהם ונפגע קשה.פיופיוטר מתחיל לזוז לעבר צ'יקו תוך כדי מתקפת נשיכה.

בר
    מצטער אסור 3מתקפות בהמשך
    טרטויג משתמש בעלי טער על הגפנים של ויפנבל.עלי טער רבים יוצאים מטרטויג ועפים לעבר הגפנים.עלי הטער חדים מאוד וחותכים לחתיכות את הגפנים.ויפנבל לא מצליח להתחמק מהעלי הטער של טרטויג ונפגע מהם.טרטויג מתחיל לרוץ לבר ויפנבל במהירות כשהוא קרוב אליו הוא דוחף אותו בחוזקה.ויפנבל עף ויוצא מן הזירה מעולף.1 0 לך.גבריאל מחזיר את ויפנבל לפוכדור שלו ואומר לך"מוכן לפוקימון הבא שלי?"

טל
    אתה נדהם מיופיו של החוף ושל הים של האי.סביבך אתה רואה מלא פוקימוני מים שוחים בים.אתה מתחיל ללכת לכיוון חוף הים עם סאלאמנס.אתה מחליט קצת לנוח על שפת החול ולהירגע מכול מה שקורה סביביך.לפתע ניגש אליך ואומר לך"הי אתה תירצה נגדי קרב פוקימונים 1על 1?.מה דעתך ?זה היה קרב מצוין"

ניר
    אתה הולך אל מאוחרי השופט ואז יורה בו חץ מרדים.השופט נרדם במקום.אתה מחפש אצלו את התג אך אתה לא רואה אצלו את התג.קלייר אומרת לך"עזוב תרוויח את התג הדרקון ביושר ולא תקבל אותו.התג לא נמצא אצל השופט הוא נמצא אצלי.אם תרצה לקבל אותו אז כדי שתביס אותי ולא תתחיל לרמות פה בקרב המכון.אז קדימה תמשיך תומר לפליגון שלך לתקוף את דרגונייר שלי"

תומר
    קיבאגו לא מספיק מהיר בשביל משאבת הידרו של סטורמי.משאבת הידרו פוגעת בו קשה מאוד.בכול זאת קיבאגו משתמש בסחפירה וחופר בור שנכנס אליו.בבור הוא ממשיך לחפור לעבור סטורמי בור.כשהוא נמצא מתחת לסטורמי הוא תוקף אותו בציפורן דרקון.סטורמי מופתע ולכן נפגע מן ציפורן הדרקון של קיבאגו.המאמן אומר לו"אל תותר לו על חושי על קיבאגו".סטורמי שולח על חשי לעבר קיבאגו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    קיבאגו לא מספיק מהיר בשביל משאבת הידרו של סטורמי.משאבת הידרו פוגעת בו קשה מאוד.בכול זאת קיבאגו משתמש בסחפירה וחופר בור שנכנס אליו.בבור הוא ממשיך לחפור לעבור סטורמי בור.כשהוא נמצא מתחת לסטורמי הוא תוקף אותו בציפורן דרקון.סטורמי מופתע ולכן נפגע מן ציפורן הדרקון של קיבאגו.המאמן אומר לו"אל תותר לו על חושי על קיבאגו".סטורמי שולח על חשי לעבר קיבאגו
    "חלב ומיץ!"אצעק לעבר סטרמיו כדי שהוא יתבלבל תוך כדי שאני מוציא רובה מכיסי ויורה על המאמן במהירות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. היכל התהילה
    ״תשתמש בעלי טער לפה של פיופיטר!״ אורה לצ׳יקו כשפיופיטר יהיה קרוב אליו
    ---
    אייפוד..

15. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    אתה נדהם מיופיו של החוף ושל הים של האי.סביבך אתה רואה מלא פוקימוני מים שוחים בים.אתה מתחיל ללכת לכיוון חוף הים עם סאלאמנס.אתה מחליט קצת לנוח על שפת החול ולהירגע מכול מה שקורה סביביך.לפתע ניגש אליך ואומר לך"הי אתה תירצה נגדי קרב פוקימונים 1על 1?.מה דעתך ?זה היה קרב מצוין"
    'למה לא...' אני אחשוב לעצמי,
    "בכיף! אני אשמח!" אומר לילד עם חיוך גדול על פני,
    "צא ספיל!" אני אומר וזורק את הפוקדור של ספיל באוויר,
    "עם מי אתה תילחם?" אשאל את הילד,
    'הוא לא נראה מישהו שיש לו פוקימונים חזקים, אני בטוח אנצח אותו!' אני חושב לעצמי ומחכה שהילד יוציא את הפוקימון שלו.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

עמוד 186 מתוך 203 ראשוןראשון ... 86136176184185186187188196 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •