טל
אתה מוציא את ספיל שלך לקרב.ספיל נרגש כי הוא עומד להילחם נגד מאמן.הילד אומר לך"טווב שמי ג'יסון ומה שמך?.טוב עכשיו אוציא את הפוקימון שלי לקרב שילחם נגד הספיל שלך.אל דאג הוא לא ממש חזק.אני חושב שהיה לך קל להביס אותו.צא פיג'יי שלי לקרב.אה דרך אגב אם תרצה אתה מוזמן לתקוף ראשון עם הספיל שלך את הפיג'י שלי".ג'יסון זורק פוכדור ומימנו יוצאפיג'י
אייס
צ'יקו מחכה לרגע שפיופיוטר היה קרוב ליו והוא יכול לתקוף אותו בעלי טער.פיופיטר מתקרב ומתקרב לעבר צ'יקו.צ'יקו מוצא את הרגע הנכון לתקוף בעלי טער.הוא תוקף בעלי טער רבים את פיופיטר.עלי הטער נכנסים לתוך הפה של פיופיטר.פיופיטר נחנק מן עלי הטער שבפה שלו.הוא נחנק מכאבים רבים לבסוף הוא מת.המאמן מחזיר אותו והולך לדרכו.אתה רואה שכול 4הפוקימונים האחרים מובסים.עברת תמבחן.הדלת מולך נפתחת לה
תומר
אתה מבלבל את סטרמיו וכך על חשי שלו מתבטל.קיבאגו ניצל מפגיעה של העל חושי רק בזכותך.אתה מוציא רובה מהר ויורה על המאמן.הכדור פוגע במאמן והמאמן מת.סטרמיו מתחיל לפחד מימך והוא בורח לים כדי להיות ש בטוח מימך.הוא מגיע לים ואז ולל לקרקעית הים כדי להיות מוגן מימך.קיבאגו שמח שסטורמי ברך מיכם ואתם ניצחת ניצחון טכני בקרב.