Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 203 ראשוןראשון ... 917181920212969119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 3033
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    איתי
    אתה מכניס את 3 אבני האש שמצאת בתוך התיק שלך.אתה מוציא את פיפלאפ וטורצ'יק שיעזרו לך גם.הם משתמשים בניקור על 2 אבנים.מתוך אבן אחת לא יוצא כלום ובשניה אבן אופל.אתה גם כוורה על אבן אחר וממנה יוצא מעיל מתכת

לוק
    סינדקוויל קופץ על רסיסי הקרח ולוקח תנופה וכך מתחמק מרסיסי הקרח של סניזל.סינדקוויל משתמש בפעם נוספת בלהביור.לפתע גוש ענק של אש יוצא מתול הפה של סינדקויל ופוגע בסניזל ואף מביס אותו.סניזל הובס.סינדקוויל למד להביור

תומר
    אתה מוציא את טראטויג ואת צ'ארמנדאר מחוץ הפוכדור שלהם.צ'ארמנדאר יוצא ללא היפנוזה.האיש אומר לך"אני טריס קצין האש של ניוטק.שלחו אותי לתפוס את הארטיקונו הזה.אתם לא תצליחו להכשיל אותי במשימה שלי.לכו מפה אם אתם לא רוצים למות"

סטיבן
    אתה יוצא מהג'יפ עם מהשוטרת ג'ני בלי שישמו לב צוות ניוטק.אתה רואה שהםמעולפים."כדי שתיקח אותם לעיר אני אטפל מפה בצוות ניוטק הרשע הזה.ארקניין יעזור לי בזה אז אל תדאג לי רוץ מהר לעיר הקרובה"
    אני מוציא פוקדור וזורק על סניזל בכל הכוח! ואז הולך לסינדקוויל מלטף אותו ואומר לו "עשית עבודה טובה סינדקוויל!"

2. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אתה יוצא מהג'יפ עם מהשוטרת ג'ני בלי שישמו לב צוות ניוטק.אתה רואה שהםמעולפים."כדי שתיקח אותם לעיר אני אטפל מפה בצוות ניוטק הרשע הזה.ארקניין יעזור לי בזה אז אל תדאג לי רוץ מהר לעיר הקרובה"
    "את בטוחה שתסתדרי?" אשאל אותה בעדינות.
    כאשר אבין שהיא מסתדרת לבד ארים מהר את סנייבי ומוקרו וארוץ לעבר העיר הקרובה.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

3. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה מכניס את 3 אבני האש שמצאת בתוך התיק שלך.אתה מוציא את פיפלאפ וטורצ'יק שיעזרו לך גם.הם משתמשים בניקור על 2 אבנים.מתוך אבן אחת לא יוצא כלום ובשניה אבן אופל.אתה גם כוורה על אבן אחר וממנה יוצא מעיל מתכת

לוק
    סינדקוויל קופץ על רסיסי הקרח ולוקח תנופה וכך מתחמק מרסיסי הקרח של סניזל.סינדקוויל משתמש בפעם נוספת בלהביור.לפתע גוש ענק של אש יוצא מתול הפה של סינדקויל ופוגע בסניזל ואף מביס אותו.סניזל הובס.סינדקוויל למד להביור

תומר
    אתה מוציא את טראטויג ואת צ'ארמנדאר מחוץ הפוכדור שלהם.צ'ארמנדאר יוצא ללא היפנוזה.האיש אומר לך"אני טריס קצין האש של ניוטק.שלחו אותי לתפוס את הארטיקונו הזה.אתם לא תצליחו להכשיל אותי במשימה שלי.לכו מפה אם אתם לא רוצים למות"

סטיבן
    אני מכניס אותם לתיק וממשיך לכרות עם פיפלאפ וטורצ'יק

4. היכל התהילה
    סטיבן
    אתה לוחש אל סנייבי ואתם מתחילים ללכת על קצות העצבעות לעבר הקלות.לבסוף אתה רואה כ 10-15 לוחמים שעל החןלצה שלהם כתוב N.מכך אתה מבין שהם מצוות ניוטק.אתה רואה כ 10-15 האנטרים מקיפים פוקימון.הפוקימון פצוע קשות.הפוקימון הפצוע קשות זה לנטוס

כריס
    אתה מעודד את באלבאזור.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן ושולח 5 גפנים אל איוי.איוי לא מצליח להתחמק מן הגפנים של באלבאזור.ולכן באלבאזור מצליף הרבה פעמיים באיוי קשה מאוד.איוי לבסוף תעלף.בנגו מחזיר את איוי לפוכדור שלו ואומר לך"היית חזק"
    ]לוקאס
    אתה מוציא את הפוכדור של דודו ומתוכו מוציא את דודו.דודו יוצא שמח מן הפוכדור שלו.אתה עולה על דודו ומריכב גם את צ'ימצ'אר שלך על דודו.דודו מתחיל לרוץ בדרך כעבור 2 דקות דודו מגיע לסוף דרך 1 ועוצר.מולך נמצא מרכז לפוקימונים ומערת הקרח אלסק

ניר
    דבר בעברית בקושי הבנתי אותך
    האיש אומר לך"הי אל תאיים עלי אני אתן לך מקוש בתמורה ל 500 מזמון בשבילך אני אוריד את המחיר ל 10 מזומן.ואז תוכל לכרות פה וכול חפץ פיתו שתמצא היה שלך אם תרצה תוכל למכור אותו לגברת בסוף המכרה.אז תרצה לכרות?"

ברוס
    אוושואט שומע אותך ומיד זז במהירות ימינה וכך הוא מתחמק מןן הגחלת של מגבי.אוושוט פותח את הה שלו וממנו מוציא זרם מים ענק שנקרא אקדח מים אל עבר מגבי.מגבי לא זריז מידי ולא מצליח להתחמק מן אקדח המים.מגבי נפגע קשה אך מתאושש ומוציא ערפיח מותך הפה שלו ואוושואט לא רואה כלום

איתי
    אתה רץ אל טורצ'יק ומחבק אותו ונזהר לא לכות מן האש שלו.אתה ניגש אל הפוכדור של טושידו.אתה מרים אותו ושם בתיק שלך את הפוכדור שלו.אתה מתחיל ללכת בדרך כעבור 3 דקות אתה מגיע לסוף דרך 1 ומלך נמצא מרכז פוקימונים והמכרה.לאן תלך

אייס
    אתה ציקו סקיטי ואליס מתחילים לרוץ אל דרך 1.כעבור דקה של ריצה אתם מגיעים לדרך 1.אתם מתחילם ללכת שם ולאחר כמה שניות מולכם מופיע אוטאמרו פוקימון המים.הוא קצת מפחד מכם

לוק
    סינדקוויל שומע אותך ותוקף בגחלת את סניזל.סניזל מחליק על הקרח ובזריזות מתחמק מן הגחלת של סינדקוויל.סינדקוויל מאחד את הגחלת שלו ויוצר להביור מלאכותי.סינדקויל יורה תלהביור המלאכותי.סניזל לא מצליח ללהתחמק מזה ונפגע קשה.סניזל משתמש בשיסוע לילה

תומר
    צ'ארמנדאר יורה גחלת על היפנוזה של אחד האנטרים.הגחלת לא עוצרת את היפנוזה וצ'ארמנדאר נפגע מהיפנוזה ונופל לתרדמת עמוקה.טרטויג קופץ ומתחמק מן היפנוזה.לאחר מכן הוא שולח על אנטר עלי טער שפוגעות בו קשה.שלגון משתמש בראשיה על אנטר ומביס אותו.קיבאגו וגיבל משתמשים ביסוק אבנים שמביס אנטר 1. 5 אנטרים נותרו והם תוקפים בכדור צל
    "רוצה לתפוס אותו?" אשאל בהשתוממות את סאלי ואתקרב אל אוטאמרו

5. משתמש מנוסה
    ניר
    דבר בעברית בקושי הבנתי אותך
    האיש אומר לך"הי אל תאיים עלי אני אתן לך מקוש בתמורה ל 500 מזמון בשבילך אני אוריד את המחיר ל 10 מזומן.ואז תוכל לכרות פה וכול חפץ פיתו שתמצא היה שלך אם תרצה תוכל למכור אותו לגברת בסוף המכרה.אז תרצה לכרות?"
    אני אומר אל האיש: "אפס, אפס" "קדימה סטיליקס, הרוג אותו."

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שימו לב יש אפשרות חדשה במשחק אם תרצו היה לכם מקצוע במשחק.המקצוע שיש הוא רוצח שלחו לי את הטופס שנמצ בנוד בקרוב משחק ואולי תצטרפו.אם יש לכם רעיון לחמקצוע אחר שלחו לי אותו בה.פ מסן

אייס
    סאלי אומרת לך"אני לא רוצה לתפוס אותו.אני ממליצה לך לתפוס את הפוקימון הזה.או יעזור לך במסע.צ'יקו שלך יביס בקלות את הפוקימון הזה.אז קדימה תפוס אם תרצה"

איתי
    אתה מכניס את מה שמצאת לתיק שלך.אתם ממשיכים לכרות והפעם אתם מוצאים עוד מעיל מתכת.2 אבני מים ופצצה שעומד להתפוצץ עוד 2 דקות.כול הכורים מכרה בורחים מהמכרה במהירות

סטיבן
    ג'ני אומרת לך"כן רוצה לראות.צא ארקניין תמשתמש בלהביור על האנטרים"השוטאת ג'ני מוציאה פוכדור מהחגורה שלה ומתוך הפוכדור יוצא ארקניין גדול שתוקף בלהביור ומביס מס' האנטרים.אתה רץ לעיר הקרובה כעבור 2 דקות אתה מגיע לעיר המכון ה
    1

לוק
    אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על סניזל המעולף.הפוכדור מכניס אליו את סניזל המעולף.הפוכדור מהבהב מס' פעמיםם ואז הוא נעצר.לככדת סניזל.אתה ניגש אל סינדקויל ומלטף את ראשו

תומר
    טרטויג משתמש בהצלפת גפן על טריס.וצ'ארמנדאר משתמש בשריטות על טריס.טריס מתחיל לנגן על הגיטרה שלו וגם לשיר"אני טריס קצין האש אתם לא תביסו אותי צ'ארמנדאר וטרטויג חלשים אתם צעולפים"בן רגע טרטויג וצ'ארמנדר מתעלפים.

לוקאס
    אתה מכניס את דודו ואת צ'ימצ'אר לפוכדורים שלהם.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים ומרפא לך.היא אומרת לך"כן המספר שלי 011111155585.זה המספר שלי" אתה רואה שיש 3 מאמנים במרכז

[COLOR="Blue"]ניר
    אתה אומיר לסטיליקיס לרצוח את האיש סטיליקיס משתמש בזנב ברזל והורג את האיש.הכורים שנמצאים במכרה בורחים מן המכרה והמכרה נהיה שומם.אף פוקימון לא נמצא בו.אך אתה רואה מקוש שתוכל למצוא איתו חפצי פיתחו
    /COLOR]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    ג'ני אומרת לך"כן רוצה לראות.צא ארקניין תמשתמש בלהביור על האנטרים"השוטאת ג'ני מוציאה פוכדור מהחגורה שלה ומתוך הפוכדור יוצא ארקניין גדול שתוקף בלהביור ומביס מס' האנטרים.אתה רץ לעיר הקרובה כעבור 2 דקות אתה מגיע לעיר המכון ה1
    'סוף סוף הגעתי למכון הראשון' אחשוב לעצמי בשמחה.
    'אני מריך ללכת מהר למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי' אזכר לפתע ואלך לכיוון מרכז הפוקימונים בעיר.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [SIZE="7"]תומר
    טרטויג משתמש בהצלפת גפן על טריס.וצ'ארמנדאר משתמש בשריטות על טריס.טריס מתחיל לנגן על הגיטרה שלו וגם לשיר"אני טריס קצין האש אתם לא תביסו אותי צ'ארמנדאר וטרטויג חלשים אתם צעולפים"בן רגע טרטויג וצ'ארמנדר מתעלפים.

אני יחזיר את שניהם לפוקדור ויגיד לרוני בקול חלש:
    "תוציא את הפוקימונים שלך שילחמו נגד טריס ובינתיים אני הלך על קצות האצבעות בשביל לטפל בארטיקונו."

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. היכל התהילה
    אייס
    סאלי אומרת לך"אני לא רוצה לתפוס אותו.אני ממליצה לך לתפוס את הפוקימון הזה.או יעזור לך במסע.צ'יקו שלך יביס בקלות את הפוקימון הזה.אז קדימה תפוס אם תרצה"
    "אני לא רוצה לתפוס אותו" אענה לה

10. משתמש סופר ספאמר
    שימו לב יש אפשרות חדשה במשחק אם תרצו היה לכם מקצוע במשחק.המקצוע שיש הוא רוצח שלחו לי את הטופס שנמצ בנוד בקרוב משחק ואולי תצטרפו.אם יש לכם רעיון לחמקצוע אחר שלחו לי אותו בה.פ מסן

אייס

איתי
    אתה מכניס את מה שמצאת לתיק שלך.אתם ממשיכים לכרות והפעם אתם מוצאים עוד מעיל מתכת.2 אבני מים ופצצה שעומד להתפוצץ עוד 2 דקות.כול הכורים מכרה בורחים מהמכרה במהירות

סטיבן
    ג'ני אומרת לך"כן רוצה לראות.צא ארקניין תמשתמש בלהביור על האנטרים"השוטאת ג'ני מוציאה פוכדור מהחגורה שלה ומתוך הפוכדור יוצא ארקניין גדול שתוקף בלהביור ומביס מס' האנטרים.אתה רץ לעיר הקרובה כעבור 2 דקות אתה מגיע לעיר המכון ה
    1

לוק
    אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על סניזל המעולף.הפוכדור מכניס אליו את סניזל המעולף.הפוכדור מהבהב מס' פעמיםם ואז הוא נעצר.לככדת סניזל.אתה ניגש אל סינדקויל ומלטף את ראשו

תומר

לוקאס
    אתה מכניס את דודו ואת צ'ימצ'אר לפוכדורים שלהם.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים ומרפא לך.היא אומרת לך"כן המספר שלי 011111155585.זה המספר שלי" אתה רואה שיש 3 מאמנים במרכז

[COLOR="Blue"]ניר
    אתה אומיר לסטיליקיס לרצוח את האיש אך הזמן נעצר ומולך ממופיע ליאור מנהל המשחק.אומר לך"עכשיו יש טופס להתבל להיות רוצח כרגע אסור לך לרצוח.תמלא את הטופס ואז תוכל לרצוח.הוא נמצא איפשהו בנוד.אחרי שתמלא את הטופס תחזור לזמן שלך" הנה הטופס

/COLOR]
    אני ממשיך לכרות בכל הכוח כדי למצוא עוד לפחות 3 אבנים או חפצי פתוח עד שהפצצה תהיה על 0:30 לפיצוץ ואז אני יוצא מהר

11. משתמש מנוסה
    [color="Blue"]ניר
    אתה אומיר לסטיליקיס לרצוח את האיש סטיליקיס משתמש בזנב ברזל והורג את האיש.הכורים שנמצאים במכרה בורחים מן המכרה והמכרה נהיה שומם.אף פוקימון לא נמצא בו.אך אתה רואה מקוש שתוכל למצוא איתו חפצי פיתחו
    /COLOR]
    אני מלגלג על המקוש ואומר: "סטיליקס, הנה זה בא. קרן-על!" תפוצץ את האזור פה.
    אני הולך וקורא לשלגון, אני אומר לו: "יש לנו מכרה לפוצץ..."
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 12-03-2010 בשעה 11:32 AM

12. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד

אייס

איתי

סטיבן
    1

לוק

תומר

לוקאס

[COLOR="Blue"]ניר
    /COLOR]
    *איפה השותך שלי?
    אני מחזיר את כולם והולך לעיר...

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס

"אוקיי תודה" אומר לה בחיוך והכניס את המספר לופוקאטץ ואז אפנה לאחד המאמנים ואשאל אותו:"נעים להכיר,לוקאס,רוצה לערוך קרב פוקימונים?"

*מה זה המקצוע הזה?*
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. משתמש מנוסה
    שם: ben
    כריס
    אתה מעודד את באלבאזור.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן ושולח 5 גפנים אל איוי.איוי לא מצליח להתחמק מן הגפנים של באלבאזור.ולכן באלבאזור מצליף הרבה פעמיים באיוי קשה מאוד.איוי לבסוף תעלף.בנגו מחזיר את איוי לפוכדור שלו ואומר לך"היית חזק"

"תודה,אך אני מקווה שאיוי שלך לא נפצע קשה מידי,הוא נלחם עכשיו מצוין" אני אומר לו.
    "אז... עכשיו אנחנו שותפים למסע?" אני שואל אותו.

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מחזיר את אוושואט לפוכדור שלו.הערפיח נעלם מהקרב.אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על מגבי.הפוכדור מכניס אליו את מגבי.ומתחיל להבהב ואז שוב להבהב ואז נעצר.לכדת מגבי יעודכן
    "יש לכדתי מגבי!" אומר בשמחה "אושווט!צא ותראה את החבר החדש שלך!" אומר ואוציא את אושווט ומגבי מהפוכדורים.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 19 מתוך 203 ראשוןראשון ... 917181920212969119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •