כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
אני אומר אל האיש: "אפס, אפס" "קדימה סטיליקס, הרוג אותו."ניר
דבר בעברית בקושי הבנתי אותך
האיש אומר לך"הי אל תאיים עלי אני אתן לך מקוש בתמורה ל 500 מזמון בשבילך אני אוריד את המחיר ל 10 מזומן.ואז תוכל לכרות פה וכול חפץ פיתו שתמצא היה שלך אם תרצה תוכל למכור אותו לגברת בסוף המכרה.אז תרצה לכרות?"
שימו לב יש אפשרות חדשה במשחק אם תרצו היה לכם מקצוע במשחק.המקצוע שיש הוא רוצח שלחו לי את הטופס שנמצ בנוד בקרוב משחק ואולי תצטרפו.אם יש לכם רעיון לחמקצוע אחר שלחו לי אותו בה.פ מסן
אייס
סאלי אומרת לך"אני לא רוצה לתפוס אותו.אני ממליצה לך לתפוס את הפוקימון הזה.או יעזור לך במסע.צ'יקו שלך יביס בקלות את הפוקימון הזה.אז קדימה תפוס אם תרצה"
איתי
אתה מכניס את מה שמצאת לתיק שלך.אתם ממשיכים לכרות והפעם אתם מוצאים עוד מעיל מתכת.2 אבני מים ופצצה שעומד להתפוצץ עוד 2 דקות.כול הכורים מכרה בורחים מהמכרה במהירות
סטיבן
ג'ני אומרת לך"כן רוצה לראות.צא ארקניין תמשתמש בלהביור על האנטרים"השוטאת ג'ני מוציאה פוכדור מהחגורה שלה ומתוך הפוכדור יוצאארקניין גדול שתוקף בלהביור ומביס מס' האנטרים.אתה רץ לעיר הקרובה כעבור 2 דקות אתה מגיע לעיר המכון ה1
לוק
אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על סניזל המעולף.הפוכדור מכניס אליו את סניזל המעולף.הפוכדור מהבהב מס' פעמיםם ואז הוא נעצר.לככדת סניזל.אתה ניגש אל סינדקויל ומלטף את ראשו
תומר
טרטויג משתמש בהצלפת גפן על טריס.וצ'ארמנדאר משתמש בשריטות על טריס.טריס מתחיל לנגן על הגיטרה שלו וגם לשיר"אני טריס קצין האש אתם לא תביסו אותי צ'ארמנדאר וטרטויג חלשים אתם צעולפים"בן רגע טרטויג וצ'ארמנדר מתעלפים.
לוקאס
אתה מכניס את דודו ואת צ'ימצ'אר לפוכדורים שלהם.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים ומרפא לך.היא אומרת לך"כן המספר שלי 011111155585.זה המספר שלי" אתה רואה שיש 3 מאמנים במרכז
[COLOR="Blue"]ניר
אתה אומיר לסטיליקיס לרצוח את האיש סטיליקיס משתמש בזנב ברזל והורג את האיש.הכורים שנמצאים במכרה בורחים מן המכרה והמכרה נהיה שומם.אף פוקימון לא נמצא בו.אך אתה רואה מקוש שתוכל למצוא איתו חפצי פיתחו
/COLOR]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
אני מלגלג על המקוש ואומר: "סטיליקס, הנה זה בא. קרן-על!" תפוצץ את האזור פה.[color="Blue"]ניר
אתה אומיר לסטיליקיס לרצוח את האיש סטיליקיס משתמש בזנב ברזל והורג את האיש.הכורים שנמצאים במכרה בורחים מן המכרה והמכרה נהיה שומם.אף פוקימון לא נמצא בו.אך אתה רואה מקוש שתוכל למצוא איתו חפצי פיתחו
/COLOR]
אני הולך וקורא לשלגון, אני אומר לו: "יש לנו מכרה לפוצץ..."
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 12-03-2010 בשעה 11:32 AM
"יש לכדתי מגבי!" אומר בשמחה "אושווט!צא ותראה את החבר החדש שלך!" אומר ואוציא את אושווט ומגבי מהפוכדורים.ברוס
אתה מחזיר את אוושואט לפוכדור שלו.הערפיח נעלם מהקרב.אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על מגבי.הפוכדור מכניס אליו את מגבי.ומתחיל להבהב ואז שוב להבהב ואז נעצר.לכדת מגבי יעודכן
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)