Pokemon GO
עמוד 190 מתוך 203 ראשוןראשון ... 90140180188189190191192200 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,836 עד 2,850 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    בר
    טראפינץ' משתמש במהירות בחפירה כדי להתחמק מקרן הקרח של אבומוסנו.טראפינץ' חופר בור ואז נכנס אליו.קרן הקרח מפסת אותו ורק מקפיאה קצת את הזירה.לאחר מכן שטראפינץ' עדיין בבור שלו הוא מפעיל מפולת סלעים על הזירה.הרבה סלעים נופלים על הזירה.אבומוסנו הוא פוקימון איטי ולא מצליח להתחמק מהסלעים.הוא די נפגע קשה.אבומוסנו תוקף בעלי טער את טראפינץ' שלך.הוא מעיף הרבה עלי טער לבור שלו.
    "זאת ההזדמנות שלי לייצר מתקפה מאוד חזקה" אחשוב לעצמי.
    "קדימה טראפינץ' כעת ניצור מתקפה חזקה מאוד, תשתמש בסופת חול מהבור שתאסוף איתה את עלי הטער ותיצור סופת עלי תער, ותעיף אותה לעבר אבומוסנו, ולאחר מכן תדאג שהוא ישכב מתחת לאבנים, מפולת סלעים" אגיד לטראפינץ'.

2. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    אתה מחליט לעזור לספיל ללמוד את מתקפת הגלישה.ספיל עוצם את העייניים שלו ומתחיל לדמיין שהוא במקום יפה.לאחר מכן הוא שוב מנסה להשתמש בגלישה.הוא מייצר הפעם גל גדול שנעה במהירות וכמעט פוגע בך.אך אתה מצליח להתחמק מהגלישה של ספיל ברגע האחרון.ספילפותח את עינו כדי לראות מה קרה.ספיל למד גלישה באופן מלא.הוא יכול להשתמש בגלישה.
    "כל הכבוד ספיל!" אני אומר לו נרגש,
    'עכשיו אני רק צריך שהוא יתפתח בשביל שהוא יוכל לסחוב אותי' אני חושב בתיסכול,
    "ספיל בוא נלך לחפש איזה פוקימון להילחם בו!" אני אומר לספיל,
    "לא יזיק לך קצת אימון!" אני מוסיף ומתחיל ללכת בזמן שאני מסתכל לצדדים לחפש פוקימונים.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    טל
    אתה שמח מאוד שספיל למד מתקפה חדשה שמאוד תעזור לו.אתה מחליט שאתה צריך גם לפתח אותו לצורה הבאה שלו.אתה וספיל מתחילים ללכת באי ומחפשים פוקימון או מאמן לאימון הספיל שלך שיתפתח לאחר הקרב.לאחר הליכה קצרה באי אתם מגיעים לשדה ירוק פתוח ומולכם מופיע פוקימון אש מרחף באוויר בצורת כדור אש.לפוקימון קוראים לפוקימון פייר בול.להבה גדולה יוצאת מן הגוף שלו.הפוקימון הוא פוקימון מיוחד.

בר
    טראפינץ' משתמש בסופת חול על עלי הטער שאבומוסנו שדולח לעברו.סופת החול לוכדת את עלי הטער ונוצרת סופתעלי טער.סופת עלי הטער זזה במהירות לעבר אבומוסנו.אבומוסנו לא מצליח להתחמק מן סופת עלי הטער ונפםגע קצת.לאחר מכן טראפינץ' שוב מייצר מפולת סלעים.סלעים מתחילים ליפול על הזירה.גם הפעם אבומוסנו נפגע מן הסלעים של טראפינץ'.אבומוסנו יורה קרן קרח לעבר טראפינץ'

תומר
    פיפלאפ לא מספיק זריז ולכן נפגע מן כדור האש של פייר בול.מכייון שפיפלאפ סוג מים כדור האש לא משפיע עליו הרבה מאוד.לאחר הפגיעה שחטף פיפלאפ הוא מתאושש מהפגיעה במהירות.פיפלאפ יורה בכול הכוח שלו מלא בועות חזקות לעבר פייר בול.פייר בול מרחףבאוויר וזז במהירות כך הוא מתחמק מן הבועות של פיפלאפ.פייר בול שוב משתמש בכדור אש על פיפלאפ.הפעם כדור האש ענק יותר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    פיפלאפ לא מספיק זריז ולכן נפגע מן כדור האש של פייר בול.מכייון שפיפלאפ סוג מים כדור האש לא משפיע עליו הרבה מאוד.לאחר הפגיעה שחטף פיפלאפ הוא מתאושש מהפגיעה במהירות.פיפלאפ יורה בכול הכוח שלו מלא בועות חזקות לעבר פייר בול.פייר בול מרחףבאוויר וזז במהירות כך הוא מתחמק מן הבועות של פיפלאפ.פייר בול שוב משתמש בכדור אש על פיפלאפ.הפעם כדור האש ענק יותר
    "פיפאלפ תרוץ לצד כדי להתחמק ואז תרוץ לעבר פייר בול בבועות ענקיות כדי שהוא לא יצליח להתחמק!"אגיד לפיפלאפ.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    בר
    טראפינץ' משתמש בסופת חול על עלי הטער שאבומוסנו שדולח לעברו.סופת החול לוכדת את עלי הטער ונוצרת סופתעלי טער.סופת עלי הטער זזה במהירות לעבר אבומוסנו.אבומוסנו לא מצליח להתחמק מן סופת עלי הטער ונפםגע קצת.לאחר מכן טראפינץ' שוב מייצר מפולת סלעים.סלעים מתחילים ליפול על הזירה.גם הפעם אבומוסנו נפגע מן הסלעים של טראפינץ'.אבומוסנו יורה קרן קרח לעבר טראפינץ'
    "טראפינץ' תשתמש פעם נוספת בסופת חול שתלכוד את קרן הקרח והפעם סופת קרח שתקפיא את אבומוסנו, לאחר מכן פצצות בוץ כשהוא קפוא" אגיד לטראפינץ'

6. משתמש מנוסה
    טל
    אתה שמח מאוד שספיל למד מתקפה חדשה שמאוד תעזור לו.אתה מחליט שאתה צריך גם לפתח אותו לצורה הבאה שלו.אתה וספיל מתחילים ללכת באי ומחפשים פוקימון או מאמן לאימון הספיל שלך שיתפתח לאחר הקרב.לאחר הליכה קצרה באי אתם מגיעים לשדה ירוק פתוח ומולכם מופיע פוקימון אש מרחף באוויר בצורת כדור אש.לפוקימון קוראים לפוקימון פייר בול.להבה גדולה יוצאת מן הגוף שלו.הפוקימון הוא פוקימון מיוחד.
    'זה יכול להיות קרב מעניין' אני חושב לעצמי ומסתכל על הפוקימון המוזר,
    "ספיל את מוכן לקרב?!" אשאל את ספיל,
    "קדימה! תתקדם לכיוונו ותשתמש באקדח מים! אחרי זה תשתמש ברסיסי קרח!" אני מצווה על ספיל,
    'רסיסי קרח חלשים על סוג אש אבל אני חייב לחמם את ספיל קצת לפני שאני יתן לו לתקוף בגלישה..' אני חושב לעצמי ומסתכל על ספיל,
    "קדימה אתה מסוגל!" אני צועק לספיל.

7. היכל התהילה
    אייס
    סאנד לא מנסה להתחמק מן מכת הברק של אלקטרוד מאסטר.מכת הברק שלו פוגעת בסאנד ולא משפיעה עליה בכלל.לאחר זה סאנד מתחיל להתגלגל והיא נראת כמו כדור מתגלגל.סאנד משתמשת בגלגול .היא מתגלגל במהירות לעבר אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר לא מתחמק בזמן ונפגע מן מתקפת הגלגול של סאנדו.אלקטרוד מאסטר מתחיל להתגלגל לעברה של סאנד.גם הוא משתמש בגלגול.
    "תשתמשי בסופת חול כמתקפת נגד!" אורה לה "תשתמשי בחפירה ותפגעי בו בגילגול ממתחתיו!"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר
    טראפינץ' משתמש בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ואז שולח אותה לעבר קרן הקרח.קרן הקרח מקפיאה את סופת החול.סופת החול הופכת לסופת קרח.סופת הקרח לא מצליחה לזוז ונעלמת לאחר כמה שניות.טראפינץ' משתמש בפצצות בוץ.הוא יורה מלא פצצות בוץ לעבר אבומוסנו.אבומוסנו זז במהירות ומצליח להתחמק מן פצצות הבוץ של טראפינץ'.אבומוסנו משתמש בפטיש עץ.היד שלו הופכת לפטיש עץ

תומר
    פיפלאפ זז לצד וכך הוא מצליח להתחמק מן כדור האש שפייר בול שולח לעברו.פייפלאף משתמש בבועות.הוא מייצר בועות ענקית שילכדו בתוכן את פייר בול.בועות ענקיות יוצאות מן הפה של פפלאפ ומרחפות לעבר פייר בול.פייר מצליח להתחמק מכמה בועות אבל הוא לא שםלב לבועה אחת והוא נלכד בה.הבועה מסוג מים ופייר בול מסוג אש לכן הלהבה שעל ראשו קטנה ואתה רואה שהוא נחלש מרגע לרגע.

טל
    ספיל עונה לך שהוא מוכן להילחם נגד הפייר בול שמולו.ספיל מתקדם לעבר פייר בול.לאחר כמה שניות הוא יורה אקדח מים עוצמתי לעבר פייר בול שמולו.פייר בול לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של ספיל ונפגע מימנו.לאחר זאת ספיל תוקף ברסיסי קרח את פייר בול.מלא רסיסי קרח עפים במהירות לעבר פייר בול.החום שסביב פייר בול ממיס אותם בקלות.פייר בול מכיען כדור אש ואז מעיף אותו לעבר ספיל שלך.

אייס
    מותר 2מתקפות בהמשך
    -----------------
    סאנד משתמשת במהירות בסופת חול.סופת חול נוצרת ליד סאנד.אלקטרוד נכנס לסופת החול.סופת החול גורמת לעיוורן.הוא יוצא מסופת החול ולא רואה שמתנגש בסלע גדול.אלקטרוד נפגע קצת מהתנגשות והגלגול שלו נעצר.סאנד משתמש בחפירה.היא חופרת בור מתחת לאלקטרוד מאסטר.כשהיא מתחתיו היא יוצאת ומפתיעה אותו עם מכה עם הטפריםשלה.אלקטרוד מאסטר נפגע קצת מזה.אלקטרוד מאסטר משתמש בכדור חשמל על סאנד.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. היכל התהילה
    אייס
    מותר 2מתקפות בהמשך
    -----------------
    סאנד משתמשת במהירות בסופת חול.סופת חול נוצרת ליד סאנד.אלקטרוד נכנס לסופת החול.סופת החול גורמת לעיוורן.הוא יוצא מסופת החול ולא רואה שמתנגש בסלע גדול.אלקטרוד נפגע קצת מהתנגשות והגלגול שלו נעצר.סאנד משתמש בחפירה.היא חופרת בור מתחת לאלקטרוד מאסטר.כשהיא מתחתיו היא יוצאת ומפתיעה אותו עם מכה עם הטפריםשלה.אלקטרוד מאסטר נפגע קצת מזה.אלקטרוד מאסטר משתמש בכדור חשמל על סאנד.
    לא ידעתי.. אני פעם הבאה לא אעשה את זה..
    ---
    "תתגלגלי היישר דרך הכדור!" אורה לה "אל אלקטרוד מאסטר!"

10. משתמש מנוסה
    תומר
    פיפלאפ זז לצד וכך הוא מצליח להתחמק מן כדור האש שפייר בול שולח לעברו.פייפלאף משתמש בבועות.הוא מייצר בועות ענקית שילכדו בתוכן את פייר בול.בועות ענקיות יוצאות מן הפה של פפלאפ ומרחפות לעבר פייר בול.פייר מצליח להתחמק מכמה בועות אבל הוא לא שםלב לבועה אחת והוא נלכד בה.הבועה מסוג מים ופייר בול מסוג אש לכן הלהבה שעל ראשו קטנה ואתה רואה שהוא נחלש מרגע לרגע.
    "פיפאלפ תסיים את הקרב בדחיפה עם בועות בכול הכוח!"אצעק לעבר פיפלאפ ואצפה במעשיו.

11. משתמש מנוסה
    בר
    טראפינץ' משתמש בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ואז שולח אותה לעבר קרן הקרח.קרן הקרח מקפיאה את סופת החול.סופת החול הופכת לסופת קרח.סופת הקרח לא מצליחה לזוז ונעלמת לאחר כמה שניות.טראפינץ' משתמש בפצצות בוץ.הוא יורה מלא פצצות בוץ לעבר אבומוסנו.אבומוסנו זז במהירות ומצליח להתחמק מן פצצות הבוץ של טראפינץ'.אבומוסנו משתמש בפטיש עץ.היד שלו הופכת לפטיש עץ
    "הגיע הזמן להראות כמה השניים שלך חדות קדימה נשיכה" אגיד לטראפינץ'

12. משתמש מנוסה
    טל
    ספיל עונה לך שהוא מוכן להילחם נגד הפייר בול שמולו.ספיל מתקדם לעבר פייר בול.לאחר כמה שניות הוא יורה אקדח מים עוצמתי לעבר פייר בול שמולו.פייר בול לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של ספיל ונפגע מימנו.לאחר זאת ספיל תוקף ברסיסי קרח את פייר בול.מלא רסיסי קרח עפים במהירות לעבר פייר בול.החום שסביב פייר בול ממיס אותם בקלות.פייר בול מכיען כדור אש ואז מעיף אותו לעבר ספיל שלך.
    .
    "ספיל תתחמק ותשתמש בגלישה על פייר בול!" אני אומר לספיל,
    "אחרי זה תשתמש באקדח מים בכל הכוח!,קדימה!" אני אומר לספיל עם חיוך.

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה די מופתע ממה שקורה פה.אתה מתכופף לעבר שינקס ואז נותן לו יד.שינקס נותן לך רגל ואז אתה מרגיש ניצוץ.אתה מבין שינקס יודע להשתמש בניצוץ.שינקס שמח שאתה המאמן שלו.תה מחזיר אותו לפוכדור והפוכדור משתגר למעבדה של ליסה כי אין לך מקום בשישיה שלך כרגע.אתה נכנס דרך השער ומגיע למקום שבו ספינה נמצאת.אתה עולה על הספינה.הספינה מתחילה לזוז והקפטן אומר"אחנו נגיע בעוד חצי שעה ליעד עד אז תוכלו לדוג,להילחם ולנוח"
    "זמן לנוח!" אומר, אתמתח ואנוח עד שאחזור למחוז המים.
    NYO HO HO BITCH

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    אתה מחליט לנוח על הספינה עד שהיא תגיע בחזרה למחוז המים.אתה מחפש לעצמך כיסא.לאחר חיפוש קל אתה מוצא כיסא ואז מתישבב עליו בנוח.אתה יושב עליו עד שהספינה מגיעה למחוז המים.לאחר חצי שעה של נסיעה הספינה עוצרת ועוגנת במחוז המים.הקפטן אומר"הספינה הגיעה למחוז המים אתם מוזמנים לרדת מן הספינה ולהמשיך במעסכם במחוז המים."

טל
    ספיל קופץ ומצליח להתחמק מן כדור האש של פייר בול.לאחר מכן ספיל משתמש בגלישה על פייר בול.הואמתחיל לגלוש על גל שנוצר מתחיתיו.פפייר בול מנסה להתחמק מן הגלישה של ספיל אך הוא לא מצליח להתחמק מן הגלישה של ספי ונפגע מימנה חזק.ספיליורה אקדח מים חזק לעבר פייר בול.פייר בול מתחמק במהירות מן אקדח המים של ספיל.פייר בול תוקף בגחלת את ספיל שלך.

בר
    טראפינץ' משתמש בנשיכה עלפטיש העץ של אבומוסנו.הנשכה פוגעת בפטיש העץ של אבומוסנו אךך לא מזיזה למתקפה.טראפינץ' נפגע מןפטיש העץ' של אבומוסנו די קשה.לאחר כמה שניות טראפינץ' מתאווש מן הפגיעה שספג מפטיש העץ של אבומוסנו.גבריאל אומר"נשיכה לא תעבוד עלפטיש העץ.אבומוסנו תשתמש שוב בפטיש עץ על טראפינץ' שלו".אבומוסנו משתמש בפטיש עץ.היד שלו הופכת לפטיש עץ

תומר
    פיפלאפ רץ לעבר פייר בול ומשתמש בדחיפה.פיפלאפ לא מצליח להגיע לפייר בול מכייון שהוא נמצא בכמה מטרים מעליו באוויר.פיפלאפ עובר לתקוף בבועות חזקות את פייר בול שכלוא בבועה.פייר בול לא מצליח להתחמק מהבועות של פיפלאפ ונפגע מדי קשה מהבועות.פייר בול נופל על הקרקע מעולףלגמרי.פיפלאפ שמח שניצח אותו.

אייס
    סאנד משתמשת בגלגול על כדור חשמל של אלקטרוד מאסטר.סאנד מתחילה להתגלגל במהירות אדירה לעבר אלקטרוד מאסטר.היא מצליחה לעבור את מתקפת כדור החשמל שלו.היא ממששיכה להתגלגל במהירות לעבר אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.אלקטרוד מאסטר תוקף בלכידה.קרן אדומה נלחת לסאנד.סאלי אומרת לך"לכידה זה מתקפה יחודית לו.כשאר לכידה פוגעת בפוקימון.הפוקימון מוחזר לפוכדור ומפסיד בקרב"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    תומר
    פיפלאפ רץ לעבר פייר בול ומשתמש בדחיפה.פיפלאפ לא מצליח להגיע לפייר בול מכייון שהוא נמצא בכמה מטרים מעליו באוויר.פיפלאפ עובר לתקוף בבועות חזקות את פייר בול שכלוא בבועה.פייר בול לא מצליח להתחמק מהבועות של פיפלאפ ונפגע מדי קשה מהבועות.פייר בול נופל על הקרקע מעולףלגמרי.פיפלאפ שמח שניצח אותו.

"יפה מאוד פיפלאפ!"אגיד לפיפלאפ תוך כדי שאני מוציא את הפוקדור של הורסי ואומר תוך כדי שהוא יוצא מהפוקדור שלו:"הורסי תלמד את פיפלאפ קרן בועות ואקדח מים בבקשה"

עמוד 190 מתוך 203 ראשוןראשון ... 90140180188189190191192200 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •