Pokemon GO
עמוד 191 מתוך 203 ראשוןראשון ... 91141181189190191192193201 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,851 עד 2,865 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    טל
    ספיל קופץ ומצליח להתחמק מן כדור האש של פייר בול.לאחר מכן ספיל משתמש בגלישה על פייר בול.הואמתחיל לגלוש על גל שנוצר מתחיתיו.פפייר בול מנסה להתחמק מן הגלישה של ספיל אך הוא לא מצליח להתחמק מן הגלישה של ספי ונפגע מימנה חזק.ספיליורה אקדח מים חזק לעבר פייר בול.פייר בול מתחמק במהירות מן אקדח המים של ספיל.פייר בול תוקף בגחלת את ספיל שלך.
    "
    "ספיל תשלח אקדח מים שיתנגש בגחלת ויגרום לעשן!" אני אומר לספיל בנחישות,
    "תנצל את זה ותתקוף בגלישה את פייר בול!" אני אומר לספיל,
    'אני יודע שהוא יצליח!' אני חושב לעצמי

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מחליט לנוח על הספינה עד שהיא תגיע בחזרה למחוז המים.אתה מחפש לעצמך כיסא.לאחר חיפוש קל אתה מוצא כיסא ואז מתישבב עליו בנוח.אתה יושב עליו עד שהספינה מגיעה למחוז המים.לאחר חצי שעה של נסיעה הספינה עוצרת ועוגנת במחוז המים.הקפטן אומר"הספינה הגיעה למחוז המים אתם מוזמנים לרדת מן הספינה ולהמשיך במעסכם במחוז המים."
    "תודה לאל!" אומר ואלך אל הפרופסור.
    לאחר שאגיע אל הפרופסור אבצע את הפעולות הבאות:
    1.אשים את סייטר ושינקס אצלה.
    2.אקח את לוגיה ואלקטרודמאסטר מליסה.
    NYO HO HO BITCH

3. היכל התהילה
    אייס
    סאנד משתמשת בגלגול על כדור חשמל של אלקטרוד מאסטר.סאנד מתחילה להתגלגל במהירות אדירה לעבר אלקטרוד מאסטר.היא מצליחה לעבור את מתקפת כדור החשמל שלו.היא ממששיכה להתגלגל במהירות לעבר אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.אלקטרוד מאסטר תוקף בלכידה.קרן אדומה נלחת לסאנד.סאלי אומרת לך"לכידה זה מתקפה יחודית לו.כשאר לכידה פוגעת בפוקימון.הפוקימון מוחזר לפוכדור ומפסיד בקרב"
    "תשתמשי בסופת חול כדי להחזיר אליו את הלכידה!" אורה לה בלחץ.

4. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    אתה גאה מאוד על כול מה שעשה טוטודיל בשביל לנצח בקרב המכון הזה.לאחר מכן אתה מחזיר את טוטודיל לפוכדור שלו שינוח לו לשם עד שתזק לו שוב.רוקר מגיש לך את תג מכון האבן של העיר.אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון.אתה מתחיל ללכת במהירות לעבר מרכז הפוקימונים ותוך כדי אתה צופה בתג שלך.אתה מגיע למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי מרפא את טוטודיל ואת ולפקיס שלך.
    אני מתחיל ללכת בדרך 2. 'שמעתי שיש פה בסיס של צוות ניוטק' אחשוב לעצמי בבהלה ואנסה לעבור את הדרך בלי להתבלט לעין ולהגיע לאגם ג'ינג'ר. כשאגיע לאגם אוציא את טוטודיל ואומר לו:"אתה יכול לנוח פה ולשחק עם פוקימונים אחרים טוטודיל." אחר כך אוציא את המכוש שלקחתי מהכורה שהיה במכרה ואחפש חפצים בסביבת האגם.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'יימס
    אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים ומתחיל ללכת לכיוון דרך 2.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לדרך 2.אתה שםלב שדרך 2סלעית מאוד ונמצאים בה הרבה סלעים שמקשים על הליכה.אתה הולך בדרך 2 ומנסה שלא להיתקבל בסיס הסודי של צוות ניוטק שנמצא באזור ולהגיע במהירות לאגם ג'נג'ר.אתה כבר הולך 10 ולא רואה שום אגם או שום בסיס של צוות ניוטק.אתה הולך ולא שם לב שאתה מטפס על צוק גבוה.שניה לפני שאתה נופל מימנו אתה עוצר את עצמך.מתחת לצוק אתה רואה מלא מכתשים ענקיים שנוצרו איכשהוא.

אייס
    אתה מתחיל להיות בלחץ' מן הלכידה שאלקטרו מאסטר הפעיל על סאנד שלך.סאנד משתמשת במהירות בסופת חול.הייא מייצרת סופת חול ומעיפה אותה לעבר קרן הליכה של אלקטרוד מאסטר.סופת החול של סאנד מתנגשת בקרן הלכידה של אלקטרוד מאסטר.שני המתקפות נאבקות להביס תמתקפה השניה .לאחר כמה שניות של מאבק שני המתקפות נעלמות בין רגע.סאנד ניצלה מפגיעה מן מתקפת לכידה.

ברוס
    שינקס כבר אצל הפרופסור
    -------------------------
    אתה שמח שהגעת סוף סוף למחוז המים ושימת את המשימה שליסה הטילה עליך.אתה מתחיל לרוץ לעבר המעבדהנ של ליסה.לאחר ריצה קצרה של דקה וחצי אתה מגיע למעבדה שלה.אתה נכנס למעבדה שלה.שם אתה מחליף את סייטר בלוגיה ואלקטרוד מאסטר שהשגת באי.ליסה רואה אותך ואומרת לך"כול הכבוד ברוס הצלחת להביס יריב שחזק מימך בהרבה והתחזקת מאוד באי.עכשיו תוכל לחזור לעיר בג.תשתמש במשגר שלידי כדי להשתגר לעיר בג".ליד ליסה נמצא משגר

טל
    ספיל במהירות משתמש באקדח מים על הגחלת של פייר בול.אקדח המים והגחלת מתנגשים זה בזה וכתוצאה מהתנגשות נוצר עשן.העשן מתחיל להסתייר לפייר בול את שדה הראיה שלו והוא לא רואה מה עושה ספיל.ספיל מנצל את זה שפייר בול לא רואה כלום.הוא תוקף בגלישה את פייר בול.גל גדול נוצר שנעה במהירות לפייר בול.הגלישה פוגעת חזק מאוד בפייר בול.הללהבה שעל ראשו מתחילה להקטן ואתה מבין שהוא נחלש מרגע לרגע.

תומר
    תגיד מתי תחחיל לעשות את מה שאוק אמר לך לעשות באי חוץ מלאמן את כול פוקימונים שלך?
    אתה גאה שפיפלאפ ניצח את פייר בול ואז אתה מחליט לאמן אותו שילמד מתקפות חדשות.אתה מוציא את הורסי החוצה.הורסי יוצא החוצה.אתה מורה להורסי להשתמש בקרן בועות ובאקדח מים שילמד את פילאפ להשתמש במתקפות האלו.הורסי משתמש בקרן בועות.פיפלאפ רואה זאת ומנסה להשתמש בקרן בועות אך יוצאת לו רק בועות רגילות.הורסי תוקף באקדח מים.פיפלאפ מוציא זרם מים חלש שדומה לאקדח מים.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    טל
    ספיל במהירות משתמש באקדח מים על הגחלת של פייר בול.אקדח המים והגחלת מתנגשים זה בזה וכתוצאה מהתנגשות נוצר עשן.העשן מתחיל להסתייר לפייר בול את שדה הראיה שלו והוא לא רואה מה עושה ספיל.ספיל מנצל את זה שפייר בול לא רואה כלום.הוא תוקף בגלישה את פייר בול.גל גדול נוצר שנעה במהירות לפייר בול.הגלישה פוגעת חזק מאוד בפייר בול.הללהבה שעל ראשו מתחילה להקטן ואתה מבין שהוא נחלש מרגע לרגע.
    'אני לא אחסל אתו,הוא פוקימון חמוד!,חבל לבזבז אותו ככה..' אניי אחשוב לעצמי,
    "ספיל בוא לפה!"אני קורא לספיל,
    "פוקדור צא!" אני צועק וזורק על פייר בול פוקדור,
    'הלוואי שהוא יתפס, הוא פוקימון חזק!' אני חושב לעצמי ומסתכל על הפוקדור בעודו באוויר.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    תגיד מתי תחחיל לעשות את מה שאוק אמר לך לעשות באי חוץ מלאמן את כול פוקימונים שלך?
    אתה גאה שפיפלאפ ניצח את פייר בול ואז אתה מחליט לאמן אותו שילמד מתקפות חדשות.אתה מוציא את הורסי החוצה.הורסי יוצא החוצה.אתה מורה להורסי להשתמש בקרן בועות ובאקדח מים שילמד את פילאפ להשתמש במתקפות האלו.הורסי משתמש בקרן בועות.פיפלאפ רואה זאת ומנסה להשתמש בקרן בועות אך יוצאת לו רק בועות רגילות.הורסי תוקף באקדח מים.פיפלאפ מוציא זרם מים חלש שדומה לאקדח מים.
    אחרי שפיפלאפ ילמד מתקפה חדשה
    "פיפלאפ תנסה שוב! אני מאמין בך!"אגיד בעידוד לעבר פיפלאפ ואז אפנה לעבר הורסי ואגיד לו:"תעשה שוב אקדח מים כדי שפיפלאפ יבין איך לעשות את המתקפה הזאת!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מורה לפיפלאפ שוב לנסות לתקוף באקדח מים.פיפלאפ מנסה להשתמש באקדח מים.הוא מוציא מהפה שלו זרם מים חלש שדומה לאקדח מים.אך הוא מתפרק לאחר כמה שניות.הורסי שוב משתמש באקדח מים כדי שפיפלאפ יראה שוב איך עושים את מתקפת אקדח המים.פיפלאפ שוב מנסה להשתמש באקדח מים.הוא מצליח ליצור אקדח מים אך הוא מתבטל לאחר כמה שניות.פיפלאפ כמעט הצליח להשתמש באקדח מים.

טל
    אתה מחליט לא לפצוע קשה יות ר את פייר בול.את מחליט לרחם על חייו.אתה מורה לספיל לא לתקוף יותר את פייר בול.ספיל חוזר אליך.אתה מוציא מן התיק שלך פוכדור ואז זורק אותו לכיוון פייר בול המותש.הפוכדור פוגע בפייר בול ואז מכניס אותו לתוכו.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז ולזוז ואז הוא נעצר.לכדת פייר בול הוא יעודכן בקרוב.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מורה לפיפלאפ שוב לנסות לתקוף באקדח מים.פיפלאפ מנסה להשתמש באקדח מים.הוא מוציא מהפה שלו זרם מים חלש שדומה לאקדח מים.אך הוא מתפרק לאחר כמה שניות.הורסי שוב משתמש באקדח מים כדי שפיפלאפ יראה שוב איך עושים את מתקפת אקדח המים.פיפלאפ שוב מנסה להשתמש באקדח מים.הוא מצליח ליצור אקדח מים אך הוא מתבטל לאחר כמה שניות.פיפלאפ כמעט הצליח להשתמש באקדח מים.
    "תראה פיפלאפ! אתה מסוגל לעשות זאת! תשתמש באקדח מים! אני מאמין בך! אה רגע יש לי רעיון! הורסי תשלחי לעבר פיפלאפ אקדח מים ואז פיפלאפ תתחמק ותשלח אקדח מים במהירות!"אצעק לעבר הורסי ולעבר פיפלאפ בעידוד.

10. משתמש מנוסה
    טל
    אתה מחליט לא לפצוע קשה יות ר את פייר בול.את מחליט לרחם על חייו.אתה מורה לספיל לא לתקוף יותר את פייר בול.ספיל חוזר אליך.אתה מוציא מן התיק שלך פוכדור ואז זורק אותו לכיוון פייר בול המותש.הפוכדור פוגע בפייר בול ואז מכניס אותו לתוכו.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז ולזוז ואז הוא נעצר.לכדת פייר בול הוא יעודכן בקרוב.
    'יש תפסתי אותו!' אני חושב לעצמי,
    "איזה כיף! תפסנו אותו!" אני אומר ומסתכל על ספיל,
    "בוא ספיל! נמצשיך לשחק ונחזור להתאמן!" אני אומר לספיל בנחישות,
    "קדימה בוא! נלך לחפש עוד פוקימוןנים להילחם מולם..." אני אומר לספיל ואתחיל להתקדם.

11. היכל התהילה
    אייס
    אתה מתחיל להיות בלחץ' מן הלכידה שאלקטרו מאסטר הפעיל על סאנד שלך.סאנד משתמשת במהירות בסופת חול.הייא מייצרת סופת חול ומעיפה אותה לעבר קרן הליכה של אלקטרוד מאסטר.סופת החול של סאנד מתנגשת בקרן הלכידה של אלקטרוד מאסטר.שני המתקפות נאבקות להביס תמתקפה השניה .לאחר כמה שניות של מאבק שני המתקפות נעלמות בין רגע.סאנד ניצלה מפגיעה מן מתקפת לכידה.
    "תגמרי אותו עם חפירה!" אורה לו "תצאי מהבור עם גלגול!"

12. NYO HO HO
    ברוס
    שינקס כבר אצל הפרופסור
    אתה שמח שהגעת סוף סוף למחוז המים ושימת את המשימה שליסה הטילה עליך.אתה מתחיל לרוץ לעבר המעבדהנ של ליסה.לאחר ריצה קצרה של דקה וחצי אתה מגיע למעבדה שלה.אתה נכנס למעבדה שלה.שם אתה מחליף את סייטר בלוגיה ואלקטרוד מאסטר שהשגת באי.ליסה רואה אותך ואומרת לך"כול הכבוד ברוס הצלחת להביס יריב שחזק מימך בהרבה והתחזקת מאוד באי.עכשיו תוכל לחזור לעיר בג.תשתמש במשגר שלידי כדי להשתגר לעיר בג".ליד ליסה נמצא משגר
    "איזה נוח!" אומר בליווי צחוק ואלך אל המשגר ואחכה שאשתגר לעיר באג.
    NYO HO HO BITCH

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    לא אמרת איזה פוקימון אתה שולח במקום שינקס?
    ------------------------------------------------------------------
    אתה שמח שאתה תגיע לעיר בג תוך כמה שניות במקום ללכת אליה את כול הדרך ברגל.אתה נעמד במשגר.רור חזק מופיע ושולח אותך לעבר העיר בג.תוך שניות אתה מוצא את עצמך בעיר מול המכון של העיר בג.אתה רואה שהוא כב פתוח .אנשי העיר משפצים את הבתים שלהם ומכינים בתים חדשים לפוקימוני חרק.שלווה נמצאת כרגע בעיר.

אייס
    סאנד משתמשת בחפירה.היא חופרת בור במהירות ואז נכנסת אליו.את הבור היא ממשיכה עד למיקומו של אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר לא שם לב לזה בכל.סאנד מתהלכת בבור שהיא חפרה עד שהיא מגיעה למיקום של אלקטרוד מאסטר.סאנד יוצאת מהבור ומפתיעה את אלקטרוד מאסטר במתקפת גילגול שלה.מתקפת הגלגול פוגעת באלקטרוד מאסטר קשה.אלקטרוד מאסטר כבר עייף מהקרב.

טל
    אתה שמח שתפסת פוקימון חדש לצוות שלך.אתה מחליט להמשיך לאמן את ספיל שלך עד שהוא יתפתח לך.לפתע ספיל שלך מוקף באור לבן גדול והוא מתחיל לשנות צורה.אתה מבין שהוא מתפתח לך.לאחר כמה שניות במקום ספיל מופיע סיילו.סילו למד בזמן התפחות סופת שלג.אתה ממשיך עם סילו ללכת ולחפש פוקימון לאימון שלו.אתה פוגש בפיג'י קטן שאוכל זרעים מהאדמה.

תומר
    הורסי שולח לעבר פיפלאפ אקדח מים חזק.פיפלאפ מתחמק בקלות מן אקדח המים שהורסי יורה לעברו.פיפלאפ מנסה להשתמש בפעם נוספת באקדח מים.הוא יורה אקדח מים עוצמתי שפוגע בהורסי שלך.אקדח המים כמעט מביס את הורסי.פיפלאפ מד אקדח מים .פיפלאפ שמח שלמד מתקפה חדשה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    תומר
    הורסי שולח לעבר פיפלאפ אקדח מים חזק.פיפלאפ מתחמק בקלות מן אקדח המים שהורסי יורה לעברו.פיפלאפ מנסה להשתמש בפעם נוספת באקדח מים.הוא יורה אקדח מים עוצמתי שפוגע בהורסי שלך.אקדח המים כמעט מביס את הורסי.פיפלאפ מד אקדח מים .פיפלאפ שמח שלמד מתקפה חדשה.
    "יפה מאוד פיפלאפ למדת מתקפה חדשה עכשיו תחזרו פיפלאפ והורסי!"אומר בעודי מחזיר את פיפלאפ ואת הורסי לפוקדורים שלהם, וממשיך למשימה של הפרופסור.

15. NYO HO HO
    ברוס
    לא אמרת איזה פוקימון אתה שולח במקום שינקס?
    ------------------------------------------------------------------
    אתה שמח שאתה תגיע לעיר בג תוך כמה שניות במקום ללכת אליה את כול הדרך ברגל.אתה נעמד במשגר.רור חזק מופיע ושולח אותך לעבר העיר בג.תוך שניות אתה מוצא את עצמך בעיר מול המכון של העיר בג.אתה רואה שהוא כב פתוח .אנשי העיר משפצים את הבתים שלהם ומכינים בתים חדשים לפוקימוני חרק.שלווה נמצאת כרגע בעיר.
    אני לא שם פוקימון במקום שינקס..
    ---------------------------
    "טוב,ועכשיו-למכון!" אומר ואלך אל המכון ואל המנהיגה.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 191 מתוך 203 ראשוןראשון ... 91141181189190191192193201 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •