Pokemon GO
עמוד 192 מתוך 203 ראשוןראשון ... 92142182190191192193194202 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,866 עד 2,880 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    יש לך 7 פוקימונים אז תוציא אחד
    -------------------------------------------------
    ברוס אתה נכנס אל המכון שמולך.אתה אתה נכנס למכון ומולך נמצאת זירה ענקית שבה יש 4עצים על הזירה.מולך מופיע מנהיגת המכון.מנהיגת המכון אומרת לך"שמי לינה וני מנהיגת מכון החרק של העיר בג.הקרב היה 2על 2ביחידים.רק לך היה מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז קדימה תוציא את הפוקימון הראשון שלך אתה יכול להתחיל בקרב".לינה זורקת פוכדור ומימנו יוצא הוגייה זוהר.

תומר
    גם אתה שמח משפיפלאפ למד מתקפה חדשה.אתה מחזיר את הורסי ואת פיפלאפ לפוכדורים שלהם ואתה מתחיל ללכת באי ולעשות את מה שאוק אומר לך.אתה מגיע למקום כולשהוא באי ומולך נמצא בסיס של צוות ניוטק.אתה שומע צעדי חיילים מתקר אליך.אתה מסתתר אחרי זוג קופסאות שמסתירות אותך.החיילים מגיעים ולא רואים אותם.הם מתחילים לדבר"טוב בוא נלך לצוקים הגדולים.עומדים להרוג שם את האיש שאחרי על הירח הסגול באי.גם אור היה שם".החיילים הולכים לצוקים הגדולים.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    תומר
    גם אתה שמח משפיפלאפ למד מתקפה חדשה.אתה מחזיר את הורסי ואת פיפלאפ לפוכדורים שלהם ואתה מתחיל ללכת באי ולעשות את מה שאוק אומר לך.אתה מגיע למקום כולשהוא באי ומולך נמצא בסיס של צוות ניוטק.אתה שומע צעדי חיילים מתקר אליך.אתה מסתתר אחרי זוג קופסאות שמסתירות אותך.החיילים מגיעים ולא רואים אותם.הם מתחילים לדבר"טוב בוא נלך לצוקים הגדולים.עומדים להרוג שם את האיש שאחרי על הירח הסגול באי.גם אור היה שם".החיילים הולכים לצוקים הגדולים.
    אני אלך לצוקים הגדולים בשקט כדי שלא יגלו אותי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים ומתחיל ללכת לכיוון דרך 2.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לדרך 2.אתה שםלב שדרך 2סלעית מאוד ונמצאים בה הרבה סלעים שמקשים על הליכה.אתה הולך בדרך 2 ומנסה שלא להיתקבל בסיס הסודי של צוות ניוטק שנמצא באזור ולהגיע במהירות לאגם ג'נג'ר.אתה כבר הולך 10 ולא רואה שום אגם או שום בסיס של צוות ניוטק.אתה הולך ולא שם לב שאתה מטפס על צוק גבוה.שניה לפני שאתה נופל מימנו אתה עוצר את עצמך.מתחת לצוק אתה רואה מלא מכתשים ענקיים שנוצרו איכשהוא.
    'מה זה המכתשים האלה שהגיעו לפה משום מקום?" אחשוב לעצמי ולאחר מכן אוציא בקבוק מים אחד מהשניים שיש לי ואשתה ממנו לגימה. אחרי זה אנסה לרדת מהצוק בזהירות בעזרת אבנים שתקועות בו. אם אני אפול,אוציא במהירות את החכה שלי ואנסה לתפוס בה איזושהי אבן גדולה כדי לעצור את הנפילה. כשאגיע לקרקע אוציא את המכוש ואחפש חפצים מיוחדים באזור של המכתשים.

4. משתמש מנוסה
    שם: טל
    [טלאתה שמח שתפסת פוקימון חדש לצוות שלך.אתה מחליט להמשיך לאמן את ספיל שלך עד שהוא יתפתח לך.לפתע ספיל שלך מוקף באור לבן גדול והוא מתחיל לשנות צורה.אתה מבין שהוא מתפתח לך.לאחר כמה שניות במקום ספיל מופיע סיילו.סילו למד בזמן התפחות סופת שלג.אתה ממשיך עם סילו ללכת ולחפש פוקימון לאימון שלו.אתה פוגש בפיג'י קטן שאוכל זרעים מהאדמה..[/COLOR][/B]
    "מגניב סיילו!, ספיל התפתחת!" אני צועק בקול מאושר,'וואו איזה יפה וחזק הוא עכשיו!' אני חושב לעצמי,"בוא נראה עד כמה התחזקת!" אני אומר לסיילו,"אתה רואה את הפיג'י הזה שם?! תתקוף אותו בגלישה!,ואז תשתמש בסופת קרח!" אני אומר לספיל,"קדימה בכל הכוח!" אני אומר לו עם חיוך ומסתכל על פיג'י

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    טל
    אתה די מאושר שספיל שלך התפתתח לסיילו.אתה מחליט לראות עד כמה סיילו התחזק כשהוא התפתח.אתה מורה לו לתקוף את הפיג'י שמולו כדי לראות עד כמה סיילו חזק.סילו מיד משתמש בגלישה.הוא מייצר גל גדול שנעה במהירות לעבר פיג'י.פיג'י לא מצליח להתחמק מן הגל ונפגע מימנו די קשה.לאחר מכן סיילו מפעיל סופת קרח.סופת קרח מתחילה להיוצר והיא מקפיאה את פיג'י.פיגי מפסיד בקרב.

ג'יימס
    אתה מוציא את אחד הבקבוקים שלך ושותה מימנו לגימת מיים.לאחר מכן אתה יורד מהצוק בזהירות רבה עד שאתה מגיע למקום המכתשים.שם במכשתשים אתה מוציא את המקוש שלקחת מן הכורה ואתה מתחיל לחפור באדמה שליד המכתשים.אתה חופר בורות ענקייםאךאתה מוצא רק בקבוקי פלסטיק רקים ממים.באופק אתה רואה הולך לקראתך ואומר לך"הי אתה בוא לפה"

תומר
    אתה הולך לצוקים הגדולים מאוחרי החיילים ונזהר שלא יתפסו אותך.לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים לצוקים והם עולים במדרגות.אתה עולה במדרגות אחריכמה דקות אחרים.לאחר דקה הם מגיעים לפסגה וגם אתה.אתה ממהר ומסתתר מאחורי אבן גדולה.אתהה מציץ מבט בשביל להתסכלח ממה שקורה פה.אתה רואה מלא חחילי צוות ניוטק עומדים ולפניהם עומד אור ומול אור עומד איש לא מוכר.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה הולך לצוקים הגדולים מאוחרי החיילים ונזהר שלא יתפסו אותך.לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים לצוקים והם עולים במדרגות.אתה עולה במדרגות אחריכמה דקות אחרים.לאחר דקה הם מגיעים לפסגה וגם אתה.אתה ממהר ומסתתר מאחורי אבן גדולה.אתהה מציץ מבט בשביל להתסכלח ממה שקורה פה.אתה רואה מלא חחילי צוות ניוטק עומדים ולפניהם עומד אור ומול אור עומד איש לא מוכר.
    אני אוציא ישר את הרובה וישר ארה במהירות באור כדי שהוא ימות ואם הוא מתחמק אברח משם בשיא המהירות.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מוציא את הרובה שלך ויורה קליע לעבר אור.שהקליע קרוב מאוד לאור הוא נעלם בין רגע.אתה מתחיל קתת לחששוש מאור ואתה בורח.אך כמה חחיל צוות ניוטק לא מאפשרים לברוח לך מההר.אור מסתבובב ואומר לך"אני לא האיוב שלך האויב שלך כרגע זה בחור שלידי.קוראים לו נג'י הוא מתכננן להרוג את כולנו.בטתי לפה בשביל להרוגאותו.אז תעזור לי?.אני מבטיח שלא אנסה להרוג אותי אם תעזורלי אז גם אתה מחויב שלא להרוג אותי". נג'י אומר "אור דובר אמת"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מוציא את הרובה שלך ויורה קליע לעבר אור.שהקליע קרוב מאוד לאור הוא נעלם בין רגע.אתה מתחיל קתת לחששוש מאור ואתה בורח.אך כמה חחיל צוות ניוטק לא מאפשרים לברוח לך מההר.אור מסתבובב ואומר לך"אני לא האיוב שלך האויב שלך כרגע זה בחור שלידי.קוראים לו נג'י הוא מתכננן להרוג את כולנו.בטתי לפה בשביל להרוגאותו.אז תעזור לי?.אני מבטיח שלא אנסה להרוג אותי אם תעזורלי אז גם אתה מחויב שלא להרוג אותי". נג'י אומר "אור דובר אמת"
    "אוקיי אור.מצטער שאני ניסיתי להרוג אותך!"אומר לאור ואז אגיד לנג'י:"היי אני לא הרגתי אותך כבר? אתה היית אבן ואני יריתי בך! איך אתה חיי?!"

9. משתמש מנוסה
    טל
    אתה די מאושר שספיל שלך התפתתח לסיילו.אתה מחליט לראות עד כמה סיילו התחזק כשהוא התפתח.אתה מורה לו לתקוף את הפיג'י שמולו כדי לראות עד כמה סיילו חזק.סילו מיד משתמש בגלישה.הוא מייצר גל גדול שנעה במהירות לעבר פיג'י.פיג'י לא מצליח להתחמק מן הגל ונפגע מימנו די קשה.לאחר מכן סיילו מפעיל סופת קרח.סופת קרח מתחילה להיוצר והיא מקפיאה את פיג'י.פיגי מפסיד בקרב.
    .
    "וואו אתה חזק!" אני אומר לסיילו,
    "ועכשיו בוא נלך לאיזה קרב מכון!" אני אומר לו והולך למכון הקרוב...

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    טל
    אתה רואה שסיילו שלך מאוד חזק בקרב.אתה מחליט בעקבות זאת ללכת למכון שנמצא באי.לאחר הליכה קצרה באי אתה מגיע למכון של האי.אתה נכנס למכן ושם אתה רואה זירת קרב ענקית ולידה מנהיגת המכון.מנהיגת המכון אומרת לך"שמי ריקה ואני המנהיגה.הקרבות פה הם שוניים ממה אתה מכיר.הקרבות מתנהלים 1 על 1 או 3על 3או 6 על 6 אז בחר את אחד מסגנונות הקרב האלו ותוציא את הפוקימון שלך וגם אני יוציא תפוקימון שלי"

תומר
    אור אומר לך"יופי עכשיו בוא נלחם ביחד כדי להביס תנג'י הזה.רק תיזהר מהקרניים שיוצאות מהעיינים שלו.במה שהם פוגע ותהם הופכות אותו לאבן אז תיזהר".נג'י אומר לך"אני זוכר אתך אתה הילד שניסה להרוג אותי ובסוף ברח כמו פחדן מימני.נכון כמעט הרגת אותי אך אני יכול לשחזר את גופי כשאני במצב הזה.הדרך להרוג אותי היא להרוג את מדוזה שנמצאת בתוך גופי.איך עושים את זה?תצטרכו לגלות"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. היכל התהילה
    אייס
    סאנד משתמשת בחפירה.היא חופרת בור במהירות ואז נכנסת אליו.את הבור היא ממשיכה עד למיקומו של אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר לא שם לב לזה בכל.סאנד מתהלכת בבור שהיא חפרה עד שהיא מגיעה למיקום של אלקטרוד מאסטר.סאנד יוצאת מהבור ומפתיעה את אלקטרוד מאסטר במתקפת גילגול שלה.מתקפת הגלגול פוגעת באלקטרוד מאסטר קשה.אלקטרוד מאסטר כבר עייף מהקרב.
    "תחסלי אותו עם שריטה משובלת עם סופת חול!" אורה לה

12. משתמש מנוסה
    תומר
    אור אומר לך"יופי עכשיו בוא נלחם ביחד כדי להביס תנג'י הזה.רק תיזהר מהקרניים שיוצאות מהעיינים שלו.במה שהם פוגע ותהם הופכות אותו לאבן אז תיזהר".נג'י אומר לך"אני זוכר אתך אתה הילד שניסה להרוג אותי ובסוף ברח כמו פחדן מימני.נכון כמעט הרגת אותי אך אני יכול לשחזר את גופי כשאני במצב הזה.הדרך להרוג אותי היא להרוג את מדוזה שנמצאת בתוך גופי.איך עושים את זה?תצטרכו לגלות"
    "אוקיי נג'י עכשיו אתה הולך למות!"אומר לנג'י תוך כדי שאני יורה בו ותוך כדי שאני זורק עליו את הדבר שהופך להיות אש(שכחתי איך קוראים לזה)

13. משתמש מנוסה
    טל
    אתה רואה שסיילו שלך מאוד חזק בקרב.אתה מחליט בעקבות זאת ללכת למכון שנמצא באי.לאחר הליכה קצרה באי אתה מגיע למכון של האי.אתה נכנס למכן ושם אתה רואה זירת קרב ענקית ולידה מנהיגת המכון.מנהיגת המכון אומרת לך"שמי ריקה ואני המנהיגה.הקרבות פה הם שוניים ממה אתה מכיר.הקרבות מתנהלים 1 על 1 או 3על 3או 6 על 6 אז בחר את אחד מסגנונות הקרב האלו ותוציא את הפוקימון שלך וגם אני יוציא תפוקימון שלי"

"
    "בוא נעשה את זה אחד על אחד!" אני אומר ללידיה,
    "סאלמנס צא!" אני צועק וזורק את הפוקדור של סאלמנס באוויר,
    "אז... עם מי את תילחמי?" אני אשאל את לידיה ואבה בשמיים,
    'מעניין אם היא חזקה...' אחשוב לעצמי

14. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    אתה מוציא את אחד הבקבוקים שלך ושותה מימנו לגימת מיים.לאחר מכן אתה יורד מהצוק בזהירות רבה עד שאתה מגיע למקום המכתשים.שם במכשתשים אתה מוציא את המקוש שלקחת מן הכורה ואתה מתחיל לחפור באדמה שליד המכתשים.אתה חופר בורות ענקייםאךאתה מוצא רק בקבוקי פלסטיק רקים ממים.באופק אתה רואה הולך לקראתך ואומר לך"הי אתה בוא לפה"
    'מעניין מי זה ומה הוא רוצה ממני... כדאי שאוציא את טוטודיל וולפיקס ליתר ביטחון. וגם את האקדחים שלי.' אחשוב לעצמי ואוציא את טוטודיל וולפיקס מהפוכדורים ואחזיק את האקדחים שלי ואשאל את האיש מרחוק:"מה אתה רוצה ממני?"

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'יימס
    אתה מוציא את ולפקיס ואת טוטודיל מחוץ לפוכדורים שלהם שיגנו עליך מן הבחור שמולך.שניהם יוצאים מהפוכדרים שלהם ואתה גם שולף את שני האקדחים שלך ומכוון אותם לאיש.האיש אומר לך"תררגע ג'יימס.אני אסביר לך איך אני יודע את השם שלך.טוב תקשיב אני המנהיג של השוק השחור ז''ל.אחד הרוצחים שלי ניסה להרוג אותי אך הוא לא הצליח בזה שרדתי את המתקפה שלו.אבל השוק השחור שלי נהרס.ואתה נהפכת להיות צייד.אני אחראי על כול הציידים והרוצחים בשלושת המחוזות.שמי שחור"

טל
    שמה ריקה
    --------------------
    אתה מוציא החוצה אל זירת הקרב את סאלאמנס האדיר שלך.ריקה אומרת לך"אוקי בחרת בסאלאמנס ואני אבחר בפוקימון מיוחד.הוא בין החזקים שנמצאים אצלי.תזכור שאם סאלאמנס יפסיד אתה לא זוכה בתג.צא פייר בקורפ".ריקה זורקת פוכדור ומינו יוצא פוקימון עצום.לאחר כמה שניות אתה רואה פוקימון שמורכב בעצמות דמוי עקרב והגוף שלו עטוף בלהבות.ריקה אומרת לך"תכיר את פיירסורפ.סוגו אש ורעל אתה מוזמן להתחיל"

תומר
    נג'י אומר לך"אנחנו עוד נראה מי הולך למות פה אבל זה לא היה אני".אתה יורה עם הרובה שלך לעבר נג'י.נג'י קופץ ב מהי ר ו תומתחמק מהכדור.לאחר מכן אתה מוציא את שוריקן האש שלך ומעיף אותו לעבר נג'י.נג'י תופס בידו את השוריקן ומכבה לו את האש.נג'י לא ניזוק משוריקן האש.אור אומר לך"תקשיב יש לי תוכנית סאלאמנס שלי יסיח את דעתו ואתה תקדם אליו ותדקור אאותו.אז אם אתה מוכן אז לך תדקור אותו".אור מוציא את סאלאמנס שלו לקרב.

אייס
    סאנד משתמשת בהשריטה ולאחר מכן הייא מייצרת סופת חול.היא משלבת את מתקפת השריטה שלה עם סופת החול של סאנד.סופת החול נעה במהירות לעבר אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר כבר עייף מהקרב ולא מתחמק.סופת החול יחד עם השריטות פוגעת באלקטרוד מאסטר ומביסה אותו.אלקטרוד מאסטר התעלף.סאלי אומרת לך"היית גדול וגם סאנד היתה גדולה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 192 מתוך 203 ראשוןראשון ... 92142182190191192193194202 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •