Pokemon GO
עמוד 194 מתוך 203 ראשוןראשון ... 94144184192193194195196 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,896 עד 2,910 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס
    סאנד מנחכה שסופת החיול שלה תיגמר ואז תוכל להשתמש בחפירה.לאחר המתנה קצרה סופת החול נעלמת וגארדבור חופשי סאנד משתמשת במהירות בחפירה על הזירה.היא חופרת בור ואז היא נכנסת לבור שלה.בבור שלה היא חופרת תעלה עד גארדבור.דאנד הולכת בתעלה וכשהיא קרובה לגארדבור היא יוצאת מהבור ותוקפת בגלגול את גארדבור.גאדבור לא מצליח להתחמק מהגלגול ונפגע.גארדבור יורה עוקץ רעל לעבר סאנד..
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    תומר
    אור עולה בגרם המדרגות השמאלית ונכנס בדלת השמאלית עם הסאלאמנס שלו.אתה עולה בגרם המדרגות הימני ונכנס עם הסאלאמנס שלך לדלת הימנית.אתה מגיע לחדר ענק.נג'י מדבר איתך דרך אל מיקרופון"שלום ברוך הבא לבית שהוא גם הבסיס שלי.אם תרצה להגיע תצטרך לעבור 3מבחנים.טוב עכשיו אתה מתחיל תמבחן ה10.עליך להביס תפוקימון שמופיע מולך".מולך מופיע גלסון.
    "סלאמנס תשתמש בזעם דרקון לעבר גלסיון!"אצעק לעבר סלאמנס ואחרי שגלסיון נפגע אזרוק על גלסיון פוקדור.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    סאלאמנס מיד תוקף במהירות בזעם דרקון את גליסון.גליסון לא מספיק זריז וחוטף מכה קשה מן זעם הדרקון של סאלאמנס שלך.אחרי זה אתה מוציא פוכדור וזרק אותו על גליסון.הפוכדור פוגע בגליסון מוחזר אליך.נג'י אומר לך"לא תוכל לתפוס את גליסון.גיסון הוא בעיקרון פוקימוון שיש לי אז לא תוכל לתפוס אותו".גליסון פותח את הפה שלו ושלח קרני כחולות תכלת.גליסון משתמש בקרן קרח על סאלאמנס.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    תומר
    סאלאמנס מיד תוקף במהירות בזעם דרקון את גליסון.גליסון לא מספיק זריז וחוטף מכה קשה מן זעם הדרקון של סאלאמנס שלך.אחרי זה אתה מוציא פוכדור וזרק אותו על גליסון.הפוכדור פוגע בגליסון מוחזר אליך.נג'י אומר לך"לא תוכל לתפוס את גליסון.גיסון הוא בעיקרון פוקימוון שיש לי אז לא תוכל לתפוס אותו".גליסון פותח את הפה שלו ושלח קרני כחולות תכלת.גליסון משתמש בקרן קרח על סאלאמנס.
    "סאלמנס להביור על הקרן קרח ואז תעוף לעבר גלסיון בלהביור עם אס אווירי בכול הכוח!"אגיד לסאלמנס ואצפה במעשיו נגד גלסיון.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    סאלאמנס משתמש בלהביור על קרן הקרח של גליסון.הלהביור פוגע בקרן הקרח וממיס את קרן הקרח.לאחר מכן סאלאמנס עף לעבר גליסון כשהוא משתמש באס אווירי ותוך כדי הוא תוקף בלהביור שלו.גליסון מתחיל לרוץ בחדר ולנסות ל ה תח מ ק משני התקפות של סאלאמנס.גליסון לא מצליח להתחמק משני התקפות של סאלאמנס ונפגע ממש קשה בגופו.גליסון לא יכול להילחם.הוא התעלף.מולך נפתחה דלת שמובילה לחדר אחר.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    תומר
    סאלאמנס משתמש בלהביור על קרן הקרח של גליסון.הלהביור פוגע בקרן הקרח וממיס את קרן הקרח.לאחר מכן סאלאמנס עף לעבר גליסון כשהוא משתמש באס אווירי ותוך כדי הוא תוקף בלהביור שלו.גליסון מתחיל לרוץ בחדר ולנסות ל ה תח מ ק משני התקפות של סאלאמנס.גליסון לא מצליח להתחמק משני התקפות של סאלאמנס ונפגע ממש קשה בגופו.גליסון לא יכול להילחם.הוא התעלף.מולך נפתחה דלת שמובילה לחדר אחר.
    אני אלך בהתרגשות עם סלאמנס לדלת השנייה תוך כדי שאני מוציא את פיפלאפ ואומר לו:"פיפלאפ אני צריך את העזרה שלך!"

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מוציא את פיפלאפ מחוץ לפוכדור שלו.פיפלאפ שמח לעזור לך בכול מה שהיה ותצטרך בו עזרה.אתה הולך עם שניהם לעבר הדלת הבאה שמובילה לאנשהו.אתם נכנסים דרך הדלת ומגיעים לעוד חדר ענק שבו אין כלום חוץ מעוד דלת נעולה.נג'י אומר לך"המבחן ה 2הוא להביס 2פוקימונים שמופיעים בעוד רגע מולכם.אז בהצלחה לך להביס אותם.הם יותר קשים מגליסון שהבסת".מולך מופיעים סורלוק ופרובאס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מוציא את פיפלאפ מחוץ לפוכדור שלו.פיפלאפ שמח לעזור לך בכול מה שהיה ותצטרך בו עזרה.אתה הולך עם שניהם לעבר הדלת הבאה שמובילה לאנשהו.אתם נכנסים דרך הדלת ומגיעים לעוד חדר ענק שבו אין כלום חוץ מעוד דלת נעולה.נג'י אומר לך"המבחן ה 2הוא להביס 2פוקימונים שמופיעים בעוד רגע מולכם.אז בהצלחה לך להביס אותם.הם יותר קשים מגליסון שהבסת".מולך מופיעים סורלוק ופרובאס
    "סלאמנס תשתמש בלהביור לעבר פרובאס!"אגיד לסלאמנס ואז אפנה לעבר פיפלאפ:"פיפלאפ תשתמש בבועות ואז באקדח מים על סורלוק!"

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    סאלאמנס תוקף בלהביור את פרו באס .פרובאס לא מצליח להתחמק מן הלהביור של סאלאמנס ונפגע מימנו.פיפלאפ תוקף בבועות ואז באקדח מים את סורלוק.סורלוק מרחף באאויר ומתחמק בקלות מן הבועות ואקדח הבמים שפיפלאפ שולח לעברו.סורלוק משתמש בעל חושי על פיפלאפ.הוא שולח מעגלים ורדוים לעברו .פרובאס תוקף בבאבנים חדות את סאלאמנס שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    תומר
    סאלאמנס תוקף בלהביור את פרו באס .פרובאס לא מצליח להתחמק מן הלהביור של סאלאמנס ונפגע מימנו.פיפלאפ תוקף בבועות ואז באקדח מים את סורלוק.סורלוק מרחף באאויר ומתחמק בקלות מן הבועות ואקדח הבמים שפיפלאפ שולח לעברו.סורלוק משתמש בעל חושי על פיפלאפ.הוא שולח מעגלים ורדוים לעברו .פרובאס תוקף בבאבנים חדות את סאלאמנס שלך
    "סאלמנס תשתמש בלהביור על העל-חושי ואז על פרובאס!"אגיד לסלאמנס
    ואז אפנה לעבר פיפלאפ תוך כדי שאני אומר לפיפלאפ:"פיפלאפ תהרוס את האבנים החדות בעזרת בועות ואז תשלח לעבר סורלוק אקדח מים בכול הכוח!"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    סאלאמנס תוקף בלהביור את העל חושי.הלהביור פוגע בעל חושי ומבטל אותו.לאחר מכן סאלאמנס תוקף בלהביור את פרוב אס.פרובאס לא מצליח להתחמק מן הלהביור של סאלאמנס ונפגע די קשה.פיפלאפ תוקף בועות את האבנים החדות.הבועות פוגעת באבנים החדות והורסות אותם.לאחר מכן פיפלאפ תו ק ףבאקדח מים את סורלוק.סורלוק לא מצליח להתחמק מאקדח המים ונפגע.סורוק ופרובאס שולחים ביחד אבנים חדות לעבר סאלאמנס ויפלאפ.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    תומר
    סאלאמנס תוקף בלהביור את העל חושי.הלהביור פוגע בעל חושי ומבטל אותו.לאחר מכן סאלאמנס תוקף בלהביור את פרוב אס.פרובאס לא מצליח להתחמק מן הלהביור של סאלאמנס ונפגע די קשה.פיפלאפ תוקף בועות את האבנים החדות.הבועות פוגעת באבנים החדות והורסות אותם.לאחר מכן פיפלאפ תו ק ףבאקדח מים את סורלוק.סורלוק לא מצליח להתחמק מאקדח המים ונפגע.סורוק ופרובאס שולחים ביחד אבנים חדות לעבר סאלאמנס ויפלאפ.
    "פיפלאפ תהרוס את האבנים החודת בעזרת בועות ואז תשלח מלא אקדח מים עם בועות!"אגיד לפיפלאפ
    ואז אפנה לסלאמנס ואגיד לו:"בנתיים שפיפלאפ תוקף אותם תילך לצד שלהם ותשלח להביור עם זעם דרקון שיחסל אותם!"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    פיפלאפ שולח ועות עבר אבנים החדות של פרובאס וסרולוק.הבועות הורסות את האבנים החדות שלהם.לאחר מכן פיפלאפתוקף בהברבה אקדחי מים ובועות את סורלוק ופרובאס.אקדחי המים והבועות פוגעים בסורלוק ופרובאס די קשה.סאלאמנס עף מאחוריהם ותוקף אותם בלהביור ובזעם דרקון.פרובאס לא מצליח להתחמק ונפגע מזה ואילו סורלוק מצליח להתחמק מזה.סורלוק שוב תוקף בעל חושי את סאלאמנס.פרובאס תוקף בברק את פיפלאפ

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    תומר
    פיפלאפ שולח ועות עבר אבנים החדות של פרובאס וסרולוק.הבועות הורסות את האבנים החדות שלהם.לאחר מכן פיפלאפתוקף בהברבה אקדחי מים ובועות את סורלוק ופרובאס.אקדחי המים והבועות פוגעים בסורלוק ופרובאס די קשה.סאלאמנס עף מאחוריהם ותוקף אותם בלהביור ובזעם דרקון.פרובאס לא מצליח להתחמק ונפגע מזה ואילו סורלוק מצליח להתחמק מזה.סורלוק שוב תוקף בעל חושי את סאלאמנס.פרובאס תוקף בברק את פיפלאפ
    "סלאמנס תשרוף את הברק בלהביור ואז תשלח להביור שוב על פרובאס ופיפלאפ תשתמש באקדח מים על סולרוק עם בועות בכול הכוח!"אגיד לשני הפוקימונים שלי.

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    איתי
    פרינפלאפ זז במהירות ומצליח להתחמק מכנף הברזל של ריקן.לאחר מכן פרינפלאפ שוב משתמש בניקור מקדחה.המקור שלו גדול והוא מתחיל להסתובב במקום וגםם לרוץ לעבר ריקן.כשהוא קרוב לריקן הוא תוקף את הכנף הימנית שלו בניקור מקדחה.ריקן לא מצליח להתחמק מניקור המקדחה של פרינפלאפ ונפגע קשה בכנפו הפצועה.לאחר כמה שניות ריקןן מתמוטט על האדמה מחוסר כוח.ריקן נתעלף.

ג'ון
    אתה אומר לפיגניט מזל טוב על זה שתפתח ולמד מתקפה חדשה.האיש אומר לך"טוב איך שתרצה אם אתה לא רוצה לא עשה לך סיור באי.כן יש פה באי מרכז פוקימונים.הוא נצא במרחק 15 מטר מאיתנו ברגל זה יקח לך 3 עד 5 דקות להגיע למרכז.רק תזהר בדרך מהפוקימונים.חיים פהה באי פוקימונים מסוכנים ולא מסוכנים".האיש נפרד מימך והולך.אתה מסתכל על מה שיש באי ורואה את מרכז הפוקימונים

לוק
    נג'י אומר לך"זאת תהיה בעיה כי ידעו שאתה היית השותף שלי לצצות להריסת האי.אנחנו נהרוס את האי רק בעוד 24 שעות.עד אז יש עוד מלא זמן.אתה מוזמן לטיל באי,לארמן פוקימונים שלך או לתפוס פוקימונים חדשים.רק אם תחליט לצאת אז תחזור אלי בעוד 24 שעות מעכשיו.כי אני יצטרך אותך.דרך אגב אם תירא חייל צוות ניוטק תהרוג אותו.הם מחפשים אותי ורוצים להרג אותי.אז אתה מחליט לצאת ?"
    "אני אלך, ביי" אומר לו ואלך לצוד אנשים ופוקימונים
    "אוקיי אני אתאמן על אלמנט המים שלי" אומר לעצמי ואצלול בים, ליד הרבה אנשים
    אני אקח מלא מים ואצור גל צונאמי ענקי על החוף עם כל האנשים, שזה יפגע בכולם אני אקפיא את המים

עמוד 194 מתוך 203 ראשוןראשון ... 94144184192193194195196 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •