פורסם במקור על ידי
שלמח''הם
איתי
פרינפלאפ זז במהירות ומצליח להתחמק מכנף הברזל של ריקן.לאחר מכן פרינפלאפ שוב משתמש בניקור מקדחה.המקור שלו גדול והוא מתחיל להסתובב במקום וגםם לרוץ לעבר ריקן.כשהוא קרוב לריקן הוא תוקף את הכנף הימנית שלו בניקור מקדחה.ריקן לא מצליח להתחמק מניקור המקדחה של פרינפלאפ ונפגע קשה בכנפו הפצועה.לאחר כמה שניות ריקןן מתמוטט על האדמה מחוסר כוח.ריקן נתעלף.
ג'ון
אתה אומר לפיגניט מזל טוב על זה שתפתח ולמד מתקפה חדשה.האיש אומר לך"טוב איך שתרצה אם אתה לא רוצה לא עשה לך סיור באי.כן יש פה באי מרכז פוקימונים.הוא נצא במרחק 15 מטר מאיתנו ברגל זה יקח לך 3 עד 5 דקות להגיע למרכז.רק תזהר בדרך מהפוקימונים.חיים פהה באי פוקימונים מסוכנים ולא מסוכנים".האיש נפרד מימך והולך.אתה מסתכל על מה שיש באי ורואה את מרכז הפוקימונים
לוק
נג'י אומר לך"זאת תהיה בעיה כי ידעו שאתה היית השותף שלי לצצות להריסת האי.אנחנו נהרוס את האי רק בעוד 24 שעות.עד אז יש עוד מלא זמן.אתה מוזמן לטיל באי,לארמן פוקימונים שלך או לתפוס פוקימונים חדשים.רק אם תחליט לצאת אז תחזור אלי בעוד 24 שעות מעכשיו.כי אני יצטרך אותך.דרך אגב אם תירא חייל צוות ניוטק תהרוג אותו.הם מחפשים אותי ורוצים להרג אותי.אז אתה מחליט לצאת ?"