Pokemon GO
עמוד 196 מתוך 203 ראשוןראשון ... 96146186194195196197198 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,926 עד 2,940 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    ג'יימס
    אתה מוציא את טוטודיל שלך שיעצור את הגרבלרים מלפגוע בך.טוטודיל יוצא ומיד שולח לעבר כול הגרבלרים שתוקפים אקדח מים.הגרבלרים לא מצליחים להתחמק מאקדח המים של טוטודיל.אקדח המים של טוטודיל פוגע והוא עוצר אותם מקום מלפגוע בך.הגרבלרים תקועים בבוץ שנוצר מאקדח המים כשהוא פגע באדמה והם לא יכולים לזוז.הגרבלרים שלא תקפו עכשיו תוקפים באבנים חדות.הם שולחים אבנים חדות לעברך ולעבר טוטודיל.
    "גם זה טוב... עכשיו טוטודיל תשתטח על הרצפה כדי שהאבנים החדות יפספסו אותך ואז תשתמש באקדח מים גם על הגרבלרים האחרים!" אומר לטוטודיל במהירות.

2. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    שמה ריקה
    --------------------
    אתה מוציא החוצה אל זירת הקרב את סאלאמנס האדיר שלך.ריקה אומרת לך"אוקי בחרת בסאלאמנס ואני אבחר בפוקימון מיוחד.הוא בין החזקים שנמצאים אצלי.תזכור שאם סאלאמנס יפסיד אתה לא זוכה בתג.צא פייר בקורפ".ריקה זורקת פוכדור ומינו יוצא פוקימון עצום.לאחר כמה שניות אתה רואה פוקימון שמורכב בעצמות דמוי עקרב והגוף שלו עטוף בלהבות.ריקה אומרת לך"תכיר את פיירסורפ.סוגו אש ורעל אתה מוזמן להתחיל"
    'מה זה לעזעזל הפוקימון הזה!' אני חושב לעצמי בחחש,
    "אין בעיה! אני אתקוף ראשון!.." אני אומר לריקה ואסתכל על סאלמנס,
    "סאלמנס! תתקרב אל העקרב המוזר הזה ותתקוף אותו בזעם דרקון!," אני אומר לסאלמנס בחשש שהוא יפגע,
    "אחרי זה תשתמש בניב אש!,קדימה בכל הכוח!" אני אומר לסאלמנס,
    'מעניין אם הוא חזק כמו שהוא נראה..' אני חושב ומסתכל על העקרב המוזר.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אוקי
    ----------------
    אתה מוציא את הלוגיה שלך מחוץ לפוכדור שלו לקרב המכון הראשון שלו.לינה קצת מופתעת שאתה מחזיק בידך פוקימון אגדי ואתה משתמש בו בקרב המכון שלך.לוגיה משתמש בכדור מזג אוויר.כדור מזג אוויר מויצר על ידי לוגיה וצבעו הופך אדום.מתוך כדור מזג אוויר יוצא להביור.וירפליד מתגלגל במהירות ומצליח להתחמק מן הלהביור של כדור מזג אוויר.וירפליד מתגלגל במהירות לעבר לוגיה כשהוא משתמש בגלגול.
    "לוגיה-תעצור אותו בעל חושי ולאחר מכן תשתמש במשאבת הידרו!" אומר ללוגיה.
    NYO HO HO BITCH

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה משתמש בכוחות הצל שלך כדי להפוך לח זקיותר.הגוף שלך מתחיל להשתנות בהתאם ואתה הופך לולקק אחר.גיראטינה אומר לך"לא הבאתי אותך לפה בשביל שתילחם נגדי.הבאתי אוותך לפה בשביל שתקבל כוחות שיעזרו לך עכשיו ובהמסך המסע שלך.אני אביא לך כוחות שיעזרו לך להביס את נג'י הרשע.טוב אתה רוצה כוחות חדשים שאביא לך?"
    "כן אבל למה אתם רוצים שאני אחסל אותו?" אומר ואמשיך "בגלל מדוזה? כי אם כן אני אשמח וגם אם לא אבל אני קודם רוצה להרוס את האי קצת :d"

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אור אומר לך,טוב אתה חלטת נלך ביחד שנינו וניכנס בדלת הימנית.אני רק מקווה שנשרוד את מה היה מאחורי הדלת הזאת.יאלה על החיים ועל המוות".אתם עוליםבגם המדרגות הימני ופותחים את הדלת הימנית.אתם מגיעים לחדר ענק והדלת שנכנהסתם בה נטרקת.נג'י אומר לכם דרקן מיקרופון"ברוכים הבאים לבית שלי שהוא גגם הבסיס שלי.כדי להגיע אלי תצטרכו לעבור 3 מבחנים.אז אתם מוכנים למבחן ה1?.תבסיו תפוקימון שמולכם".מולכם מופיע רוזרייד.
    אני אומר לאור: "כדאי שאני ילחם מול רוזרייד, אי אפשר לדעת מה יקרה במבחנים הבאים אז זה מבחן שאני יכול לעשות" אני מוציא את טאפיג, ואומר לו: "טאפיג תשתמש בגחלת ואז בגילגול אש הכי חזקים שלך כדי להביס אותו".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה נכנס לדלת עם הבאה עם פילאפ וסאלאמנס שלך.אתה מגיע לעוד חדר ענק ובו מלא מראות ענקיות.נג'י אומר לך"הגעת למבחן האחרון שלך.אם תעבור אותו תקבל מפתח שאיתו תכול לפתוח את הדלת שבסוף החדר ולהגיע אלי.פשוט תצטרך למצןא תמפתח.המפתח נמצא בתוך אחת המראות.עליך להשמיד אותם ולמצוא תמפתח אך בחלק מהמראות יש מלכודת אז כדי שתיזהר מהם.בהצלחה לך"
    "סאלמנס תשתמש בלהביור לעבר כול החלונות!"אצעק לעבר סלאמנס ואז אפנה לפיפלאפ:"אחרי שסלאמנס מנפץ את כול החלונות תשתמש באקדח מים לכול הפתחים!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    מראות ולא פתחים
    -------------------------
    סלאמנס שולח להביור לעבר כול המראות שבחדר.הלהביור פוגע בהרבה מראות והורס אותם.להביור פוגע במראה אחת והוא מוחזר לעבר סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מן הלהביור של עצמו.הוא מפסיק לתקוף תמראות .סאלאמאמנס שבר חצי מראות.פיפלאפ תוקף באקדח מים את המראות השבורות כדי למצוא תפתח.אקדח המים פוגע במראות השבורות אך לא עושה להם כלום.עוד לא מצאת תמפתח שפותח תדלת.

ג'ון
    אור אומר לך"בסדר בהצלחה בלהבסת הרוזרייד הזה". אתה מחליט להילחם לבד נגד הרוזרייד שלך עם הטיפגנייט שלך.טייפגני משתמש בגחלת הוא שולח גחלת אדירה לעבר רוזרייד.רוזרייד לא מצליחה להתחמק מן הגחלת של פיגנייט ונפגעת קשה.טיפגנייט עובר לתקוף בגלגול אש.הוא מתגלגל בעוצמה רבה שאש עוטפת אותו.רוזרייד קופץ ומתחמקת מזה.רוזרייד תוקפת בעלים קסומים את פייגניט שלך.

לוק
    גיראטינה אומר לך"אז הנה האמת על נג'י.לפני שנה נג'י הגיע לאי ופגש שם את מדוזה.מדוזה רצתה להפוך אותו לאבן מתי שהוא מסתכל בעיניה.משום מה זה לא עבד על נג'י.מדוזה הבינה שאם תתמזג עם נג'י היא תהיה חזקה יותר ותוכל להשלים את מטרטה-להשמיד את האי ואת גזע הפוקימונים המיוחדים.מדוזה התמזגה עם נג'י.נג'י נהפך לרשע והוא נשלט על ידה.עכשיו הוא רוצה להשמיד את האי ואת כול מי שבו.כדי שתהרווג אותו לפהני שהוא יצליח בתוכנית שלו.תוכל להרוס קצת תאי אבל תזהר שלא לפגוע בבני האנוש ובפוקימונים.אז אשאל שוב תרצה כוחות?"

ברוס
    לוגיה משתמש במהירות בעל חושי על מתקפת הגלגול של וירפליד.על חושי פוגע בוירפליד ועוצר אותו מלתקוףאת לוגיה.וירפליד לא מצליח לזוז בשל השפעת הל חושי של לוגיה.לוגיה מנצל את זה שוירפליד לא יכול לזוז.הוא תוקף את וירפליד במשאבת הידרו.וירפליד נפגע מן משאבת הידרו של לוגיה ויוצא מן השפעת על חושי שלו.לינה אומרתלוירפליד"תשתמש בזנב רעל".וירפליד תוקף בזנב רעל את לוגיה.

טל
    סאלאמנס עף לעבר פיירסורפ ותוקף אותו בזעם דרקון.פיירסורפ יטי מאוד ולא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של סאלאמנס.זעם הדרקון פוגע בפיירסקורפ וקצת משפיע עליו.לאחר מכן סאלאמנס תוקף בניב אש את פיירסקורפ.ניב האש פוגע בפיירסקורפ אך לא מזיז לו כלל.ריקה אומרת לך " פיירסקורפ הוא פוקימון איטי מאוד אבל זה לא משנה לי כוח התקפה שלו מאוד חזק.פיירסקורפ זנב ברזל".פיירסקורפ מניף את הזנב שלו על סאלאמנס.

ג'יימס
    טוטודיל משתטח על הדמה במהירות כדי לא להיפגע מהבאנים החדות של הגרבלרים.האבנים החדות מפספסות את טוטודיל וגם אותך.הם פוגעים באדמה ונעלמים אחרי זה.טוטודיל קם מהאדמה ואז שולח אקדח מים עוצמתי לעבר הגרבלרים האחרים.אקדח המים פוגע באדמה והופך אותה לבוצית.אקדח המים פוגע בגרבלרים.הגרבלרים נתקעים בבוץ.כול הגרבלרים תקועים בבוץ חוץ מהג'יודדים שלהם.

בר
    טראפינץ' שולח פצצות בוץ לעבר אבומוסנו.פצצות הבוץ פוגעות ברגליים שלו והוא נופל על הזירה.פטיש העץ של אבומוסנו מתבטל.טראפינץ' קופץ על אבומוסנו ואז משתמש עליו בנשיכה.הנשיכה פוגעת באבומוסנו אך לא מזיקה לו בהרבה.אבומוסנו קם מן הזיירה.גבריאל אומר לו"תגמור את טראפינץ' בקרן סולארית".אבומוסנו משתמש בקרןן סולארית.הוא טוען קרן סולארית לעבר הטראפינץ' שלך.

אייס
    סאנד משתמש במהירות בחפירה.היא חופרת בור ונכנסת אליו.הקרן הסולארית עדין לא הוטענה.סאנד חופרת תעלה לגארדבור והולכת למיקמו של ארדבור.גארדבור יורה קרן סולארית לעבר הבו של סאנד.סאנד יוצאת מהבור במהירות ותוקפת בגלגול את גארדבור.גארדבור נופל לבור ונפגע מקרן הסולארית של עצמו.גארדבור נראה כעוס מאוד.גארדבור משתמש בעוקץ רעל.הוא שולח עוקץ רעל לעבר סאנד.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    תומר
    מראות ולא פתחים
    -------------------------
    סלאמנס שולח להביור לעבר כול המראות שבחדר.הלהביור פוגע בהרבה מראות והורס אותם.להביור פוגע במראה אחת והוא מוחזר לעבר סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מן הלהביור של עצמו.הוא מפסיק לתקוף תמראות .סאלאמאמנס שבר חצי מראות.פיפלאפ תוקף באקדח מים את המראות השבורות כדי למצוא תפתח.אקדח המים פוגע במראות השבורות אך לא עושה להם כלום.עוד לא מצאת תמפתח שפותח תדלת.
    "פיפלאפ תשתמש עכשיו באקדח מים על כול המראות שלא נשברו!"אגיד לפיפאלפ תוך כדי שאני מחזיר את סלאמנס
    ומוציא את הורסי ואומר לה:"הרוסי תעזרי לפיפלאפ בקרן בועות עם שילוב של אקדח מים על כול המראות שלא נשברו!"

9. משתמש מנוסה
    טל
    סאלאמנס עף לעבר פיירסורפ ותוקף אותו בזעם דרקון.פיירסורפ יטי מאוד ולא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של סאלאמנס.זעם הדרקון פוגע בפיירסקורפ וקצת משפיע עליו.לאחר מכן סאלאמנס תוקף בניב אש את פיירסקורפ.ניב האש פוגע בפיירסקורפ אך לא מזיז לו כלל.ריקה אומרת לך " פיירסקורפ הוא פוקימון איטי מאוד אבל זה לא משנה לי כוח התקפה שלו מאוד חזק.פיירסקורפ זנב ברזל".פיירסקורפ מניף את הזנב שלו על סאלאמנס.

.
    "סאלמנס תתחמק ותנסה לחקות את מה שפיירסורפ עשה!" אני אומר לסאלמנס בתקווה שהוא יצליח,
    'אני חייב ללמד אותו זנב ברזל במוקדם או במאוחר, עכשיו זה זמן מושלם!' אני חושב לעצמי ומסתכל על סאלמנס,
    "אתה מסוגל!" אני צועק לסאלמנס.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    טל
    סאלאמנס עף באוויר ומתחמק מן זנב הברזל.זנב הברזל של פיירסקורפ פוגע בזיזרה ומצליח לשבור חלק מהזירה.הדף חזק נוצר מהתנגשות בזירה ההדף כמעט מעיף אותך ממקומך.אתה מורה לאלאמנס לנסות לתקוף בזנב ברזל.סאלאמנס מחקה את מה שעשה פיירסקורפ אך הוא לא מצליח ללמוד זנב ברזל.ריקה אומרת לפיירסקורפ "תשתמש בלהביור "פיירסקורפ יורה לבהביור לעבר סאלאמנס

תומר
    פיפלאפ יורה בלי הפסקה באקדח מים על כול המראות שלא נשברו.אקדח המים שלו שובר הרבה מראות אך אהוא מפסיק.לפיפלאפ אין כבר כוח לתקוף..אתה מוציא את הורסי שתעזור לך.הורסי יוצאת החוצצה.הורסי יורה קרן בועות עם אקדח מים על כול המראות שנותרו.שני המתקפות שוברות מלא מראות אך הורסי גם מפסיקה כי אין לה כר כוח.עדיין המפתח לא נמצא.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    תומר
    פיפלאפ יורה בלי הפסקה באקדח מים על כול המראות שלא נשברו.אקדח המים שלו שובר הרבה מראות אך אהוא מפסיק.לפיפלאפ אין כבר כוח לתקוף..אתה מוציא את הורסי שתעזור לך.הורסי יוצאת החוצצה.הורסי יורה קרן בועות עם אקדח מים על כול המראות שנותרו.שני המתקפות שוברות מלא מראות אך הורסי גם מפסיקה כי אין לה כר כוח.עדיין המפתח לא נמצא.
    "תחזרו חברים עזרתם לי מאוד!"אגיד לפיפלאפ ולהורסי תוך כדי שאני מחזיר אותם לפוקדור
    ואז אוציא את גאלאד ואגיד לו:"גאלאד תשתמש בעל-חושי כדי למצוא את המפתח ואז תביא אותו אלי!"

12. משתמש מנוסה
    טל
    סאלאמנס עף באוויר ומתחמק מן זנב הברזל.זנב הברזל של פיירסקורפ פוגע בזיזרה ומצליח לשבור חלק מהזירה.הדף חזק נוצר מהתנגשות בזירה ההדף כמעט מעיף אותך ממקומך.אתה מורה לאלאמנס לנסות לתקוף בזנב ברזל.סאלאמנס מחקה את מה שעשה פיירסקורפ אך הוא לא מצליח ללמוד זנב ברזל.ריקה אומרת לפיירסקורפ "תשתמש בלהביור "פיירסקורפ יורה לבהביור לעבר סאלאמנס
    .
    "סאלמנס! תעוף לשמיים ותתחמק מהמתקפה שלו! אחרי זה תתקרב אליו ותתקוף במשאבת הידרו! קדימה בכל ההכוח!" אני אומר לסאלמנס,
    'איזה באסה! אני חייב שהוא ילמד עוד כמה מתקפות!' אני חושב לעצמי ומסתכל על הקרב.

13. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    טוטודיל משתטח על הדמה במהירות כדי לא להיפגע מהבאנים החדות של הגרבלרים.האבנים החדות מפספסות את טוטודיל וגם אותך.הם פוגעים באדמה ונעלמים אחרי זה.טוטודיל קם מהאדמה ואז שולח אקדח מים עוצמתי לעבר הגרבלרים האחרים.אקדח המים פוגע באדמה והופך אותה לבוצית.אקדח המים פוגע בגרבלרים.הגרבלרים נתקעים בבוץ.כול הגרבלרים תקועים בבוץ חוץ מהג'יודדים שלהם.
    'עכשיו כשאני חושב על זה,גרבלר אחד לא יזיק לי בכלל.' אני חושב לעצמי ואז אומר לטוטודיל "תתקוף את אחד הגרבלרים באקדח מים רב עוצמה נוסף כדי שהוא יחלש עוד יותר משהוא נחלש עכשיו!" ואז אזרוק פוכדור על הגרבלר שטוטודיל פגע בו ואצעק:"צא פוכדור!"
    אם גרבלר יתפס אצעק לטוטודיל:"כל הכבוד לך חבר! עכשיו תתקוף את כל הג'יאודוד האלה כדי שהגרבלר הפראי יתנפל עליך וכשזה קורה,תחמוק ממנו!
    אם הגרבלר לא יתפס אני אומר לטוטודיל:"אוקיי אז הוא עדיין לא מספיק חלש... תצטרך להחליש אותו עוד קצת טוטודיל! תשתמש בנשיכות ובשריטות הכי חזקות שעשית אי פעם!"

14. היכל התהילה
    אייס
    סאנד משתמש במהירות בחפירה.היא חופרת בור ונכנסת אליו.הקרן הסולארית עדין לא הוטענה.סאנד חופרת תעלה לגארדבור והולכת למיקמו של ארדבור.גארדבור יורה קרן סולארית לעבר הבו של סאנד.סאנד יוצאת מהבור במהירות ותוקפת בגלגול את גארדבור.גארדבור נופל לבור ונפגע מקרן הסולארית של עצמו.גארדבור נראה כעוס מאוד.גארדבור משתמש בעוקץ רעל.הוא שולח עוקץ רעל לעבר סאנד.
    "תחמקי ותשתמשי בסופת חול ליתר ביטחון! תשתמשי בשריטה!" אורה לה

15. משתמש מנוסה
    בר
    טראפינץ' שולח פצצות בוץ לעבר אבומוסנו.פצצות הבוץ פוגעות ברגליים שלו והוא נופל על הזירה.פטיש העץ של אבומוסנו מתבטל.טראפינץ' קופץ על אבומוסנו ואז משתמש עליו בנשיכה.הנשיכה פוגעת באבומוסנו אך לא מזיקה לו בהרבה.אבומוסנו קם מן הזיירה.גבריאל אומר לו"תגמור את טראפינץ' בקרן סולארית".אבומוסנו משתמש בקרןן סולארית.הוא טוען קרן סולארית לעבר הטראפינץ' שלך.
    "לגמור את טראפינץ'?, לא נראה לי, קדימה טראפינץ' תראה לו שלא תחמוק בחפירה, ולאחר מכן תשתמש בפצצות בוץ מהבור שלך כשאתה קרוב אליו" אגיד לטראפינץ'

עמוד 196 מתוך 203 ראשוןראשון ... 96146186194195196197198 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •