Pokemon GO
עמוד 197 מתוך 203 ראשוןראשון ... 97147187195196197198199 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,941 עד 2,955 מתוך 3033
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    לוגיה משתמש במהירות בעל חושי על מתקפת הגלגול של וירפליד.על חושי פוגע בוירפליד ועוצר אותו מלתקוףאת לוגיה.וירפליד לא מצליח לזוז בשל השפעת הל חושי של לוגיה.לוגיה מנצל את זה שוירפליד לא יכול לזוז.הוא תוקף את וירפליד במשאבת הידרו.וירפליד נפגע מן משאבת הידרו של לוגיה ויוצא מן השפעת על חושי שלו.לינה אומרתלוירפליד"תשתמש בזנב רעל".וירפליד תוקף בזנב רעל את לוגיה.
    "לוגיה-תשתמש בעל חושי ותעיף את וירפליד אל הקיר הרחוק ולאחר מכן תשתמש בכדור מזג אוויר!" אומר ללוגיה.
    NYO HO HO BITCH

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    גיראטינה אומר לך"אז הנה האמת על נג'י.לפני שנה נג'י הגיע לאי ופגש שם את מדוזה.מדוזה רצתה להפוך אותו לאבן מתי שהוא מסתכל בעיניה.משום מה זה לא עבד על נג'י.מדוזה הבינה שאם תתמזג עם נג'י היא תהיה חזקה יותר ותוכל להשלים את מטרטה-להשמיד את האי ואת גזע הפוקימונים המיוחדים.מדוזה התמזגה עם נג'י.נג'י נהפך לרשע והוא נשלט על ידה.עכשיו הוא רוצה להשמיד את האי ואת כול מי שבו.כדי שתהרווג אותו לפהני שהוא יצליח בתוכנית שלו.תוכל להרוס קצת תאי אבל תזהר שלא לפגוע בבני האנוש ובפוקימונים.אז אשאל שוב תרצה כוחות?"
    "אבל זאת כל המטרה!" אומר לגריאטינה בעצב ואמשיך
    "טוב אני לא אהרוס כי זה לא שווה תן לי את הכוחות!" אומר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוק
    גיראטינה אומר לך"לא נורא תהרוג בני אדם ופוקימונים במקום אחר שמותר שם להרוג חפים מפשע.טוב נעבור לטקס קבלת הכוחות שלך.עכשיו אני אשלח לעברך קרן כחולה אל תיבהל מימנה.הקרן הזאת לא תזיק לך.הקרן היא הכוחות שאני נותן לך אותם".גיראטינה שולח לעברך קרן כחולה.הקרן הכחולה פוגעת בגופך ואז גיראטינה אומר לך"טוב קיבלת כוחות חדשים והכוחות החדשים הם: כוח זימון.אם הכוח שלך תוכל לזמן יצורים מעולם מקביל."

ברוס
    לוגיה תוקף בעל חושי את ירפליד.על חושי פוגע בוירפליד ועוצר אותו מלתקוף בזנב רעל את לוגיה.לוגיה מנסה להעיף את וירפליד לעבר הקיר הרחוק אך ירפליד לא נותן לו לעשות זאת.וירפליד יוצא מהשפעת העל חשי.לוגיה תוקף בכדור מזג אוויר.כדור מזג אוויר נוצר ומינו יוצאת קרן סולארית.וירפליד זז במהירות ומצליח להתחמק מן הקרן הסולארית של לוגיה.וירפליד משתמש בקרן סולארית.הוא טוען קרן סולארית לעבר לוגיה.

בר
    טראפינץ' חופר במהירות בור ואז נכנס אליו כדי להתגונן מהקרן הסולארית.אבומוסנו משגר את הקרןן הסולארית לעבר טראפינץ'.קרן הסולארית פוגעת בבור של טראפינץ'.חלק קטן מן קרן הסולארית חודר את הבור ופוגע בטראפינץ' קצת.למזלו הבור שלו חסם את מרבית המתקפה.כשטראפינץ' נמצא בבור שלו הוא יורה פצצות בוץ לעבר אבומוסנו.אבומוסנו קופץ ומתחמק מהפצצות.אבומוסנו שולח לעבר הבור רסיסי קרח.

אייס
    סאנד זז במהירות ומתחמקת מן העוקץ הרעל שגארדבור שולח לעברו.סאנד מייצרת במהירות סופת חול.לאחר זאת היא משליכה את סופת החול לעבר גאארדבור.גארדבור משתמש בצוות כפול.הוא משכפל את עצמו 7 פעמיים.סופת החול משמידה את כול כפילי גארדבור ואז נעלמת.סאנד רצה לעבר גארדבור בשריטה.כשהיא קרובה אליו היא שורטת אותו.לגארדבור זה בקושי מזיז לו.ריק אומרת לגארדבור"גלגול"גארדבור משתמש בגלגול.הוא מתחיל להתגלגל לעבר סאנד.

ג'יימס
    אתה מחליט לתפוס לעצמך גרבלר אחד.טוטודיל יורה אקדח מים לעבר אחד הגרבלרים.אקדח המים פוגע בגרבלר ומחליש אותו עוד יותר.אתה מוציא פוכדור ואז זורק אותו על הגרבלר שטוטודיל החליש.הפוכדור פוגע בגרבלר ואז נפתח.אור אדום יוצא מהפוכדור ועוטף את גרבלר.גרבלר נכנס לפוכדור.הפוכדור זז וזז וזז ואז נעצר.לכדת גרבלר.טוטודיל תוקף באקדח מים את הג'יודדים.אקדח המים פוגע בחלקם.ג'יודוד אחד קופץ על טוטודיל ונכראה היא האמא שלהם.טוטודיל מתחמק מימנה.היא תוקפת בגלגול ת טוודיל.

טל
    סאלאמנס עף גבוה לתקרת המכון כדי להתחמק מהלהביור של פיירסקורפ.הלהביור של פיירסקורפ מפספס את סאלאמנס.אחרי זה סאלאמנס עף במהירות לעבר פיירסקורפ.כשסאלאמנס קרוב לפיירסקורפ הוא תוקף אותו במשאבת הידרו.פיירסקורפ נפגע ישירות ממשאבת הידרו.פיירסקורפ סוג אש ולכן נפגע קשה מהמשאבה.ריקה אומרת" פיירסקורפ זנב רעל".פיירסקורפ תוקף בזנב רעל את סאלאמנס שלך.

תומר
    אתה מחזיר את הורסי ואת פיפלאפ לפוכדורים שלהם שינוחו קצת.אתה מוציא את גאלאד שלך שיעזור לך.גאלאד משתמש בעל חושי על כול המראות שעדיין לא נשברו כדי למצוא תמפתח שפותח לך תדלת אל נג'י.העל חושי שובר מלא מראות ולא נראה שיש בהם מפתח.גאלאד שולח על חושי למראה הכי רחוקה שלאא נשברה.העל חושי פוגע במראה.מתוך המראה יוצא המפתח.המפתח בא עליך עם הל חשי של גאלאד.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. NYO HO HO
    ברוס
    לוגיה תוקף בעל חושי את ירפליד.על חושי פוגע בוירפליד ועוצר אותו מלתקוף בזנב רעל את לוגיה.לוגיה מנסה להעיף את וירפליד לעבר הקיר הרחוק אך ירפליד לא נותן לו לעשות זאת.וירפליד יוצא מהשפעת העל חשי.לוגיה תוקף בכדור מזג אוויר.כדור מזג אוויר נוצר ומינו יוצאת קרן סולארית.וירפליד זז במהירות ומצליח להתחמק מן הקרן הסולארית של לוגיה.וירפליד משתמש בקרן סולארית.הוא טוען קרן סולארית לעבר לוגיה.
    "לוגיה-תחכה עד שוירפילד יורה את הקרן ותסיט אותה לעבר וירפילד עצמו!" אומר ללוגיה.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    ג'יימס
    אתה מחליט לתפוס לעצמך גרבלר אחד.טוטודיל יורה אקדח מים לעבר אחד הגרבלרים.אקדח המים פוגע בגרבלר ומחליש אותו עוד יותר.אתה מוציא פוכדור ואז זורק אותו על הגרבלר שטוטודיל החליש.הפוכדור פוגע בגרבלר ואז נפתח.אור אדום יוצא מהפוכדור ועוטף את גרבלר.גרבלר נכנס לפוכדור.הפוכדור זז וזז וזז ואז נעצר.לכדת גרבלר.טוטודיל תוקף באקדח מים את הג'יודדים.אקדח המים פוגע בחלקם.ג'יודוד אחד קופץ על טוטודיל ונכראה היא האמא שלהם.טוטודיל מתחמק מימנה.היא תוקפת בגלגול ת טוודיל.
    "טוב אני מבין שאף אחד מכם הוא לא הגרבלר הפראי..." אני אומר לעצמי ואז פונה אל טוטודיל:"תתגלגל הצידה כדי להתחמק.",לאחר מכן אכניס אותו לפוכדור ואוציא את גרבלר. "בוא נראה מה אתה שווה,גרבלר! עכשיו תדרוס את הג'יאודוד הזו בגלגול!" אומר לו.

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    גיראטינה אומר לך"לא נורא תהרוג בני אדם ופוקימונים במקום אחר שמותר שם להרוג חפים מפשע.טוב נעבור לטקס קבלת הכוחות שלך.עכשיו אני אשלח לעברך קרן כחולה אל תיבהל מימנה.הקרן הזאת לא תזיק לך.הקרן היא הכוחות שאני נותן לך אותם".גיראטינה שולח לעברך קרן כחולה.הקרן הכחולה פוגעת בגופך ואז גיראטינה אומר לך"טוב קיבלת כוחות חדשים והכוחות החדשים הם: כוח זימון.אם הכוח שלך תוכל לזמן יצורים מעולם מקביל."
    "אוקיי אז אמממ..." אני אומר לו "אני הולך מכאן לנסות את הכוחות שלי על נג'י ביי!" אומר לו ואלך לבית של נג'י
    כשאגיע אני אשים את היד שלי על הרצפה ואני אזמן אנשי זאב רצחניים שיהרגו אותו

7. משתמש מנוסה
    בר
    טראפינץ' חופר במהירות בור ואז נכנס אליו כדי להתגונן מהקרן הסולארית.אבומוסנו משגר את הקרןן הסולארית לעבר טראפינץ'.קרן הסולארית פוגעת בבור של טראפינץ'.חלק קטן מן קרן הסולארית חודר את הבור ופוגע בטראפינץ' קצת.למזלו הבור שלו חסם את מרבית המתקפה.כשטראפינץ' נמצא בבור שלו הוא יורה פצצות בוץ לעבר אבומוסנו.אבומוסנו קופץ ומתחמק מהפצצות.אבומוסנו שולח לעבר הבור רסיסי קרח.
    "טראפינץ', מהר תשתמש בסופת חול שתהדוף בחזרה את הרסיסים אל עבר אבומוסנו ולאחר מכן שוב פעם פצצות בוץ והפעם תעשה את זה כואב" אגיד לטראפינץ'

8. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    סאלאמנס עף גבוה לתקרת המכון כדי להתחמק מהלהביור של פיירסקורפ.הלהביור של פיירסקורפ מפספס את סאלאמנס.אחרי זה סאלאמנס עף במהירות לעבר פיירסקורפ.כשסאלאמנס קרוב לפיירסקורפ הוא תוקף אותו במשאבת הידרו.פיירסקורפ נפגע ישירות ממשאבת הידרו.פיירסקורפ סוג אש ולכן נפגע קשה מהמשאבה.ריקה אומרת" פיירסקורפ זנב רעל".פיירסקורפ תוקף בזנב רעל את סאלאמנס שלך.

.
    "סאלמנס! תתחמק מזנב הרעל של פיירסקורפ! אחרי זה תתקוף שוב במשאבת הידרו ואז בזעם דרקון!" אני אומר לסאלמנס,
    'חזק הפוקימון הזה..' אני חושב לעצמי בחחש

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר
    טראפינץ' משתמש במהירות בסופת חול שתעדוף את רסיסי הקרח של אבומוסנו.הוא מייצר במהירות סופת חול גדולה מאוד ומעיף אותה לעבר רסיסי הקרח.רסיסי הקרח מתנגשים בסופת החול.סופת החול גורמת לרסיסי הקרח לעוף לעבר אבומוסנו.רסיסי הקרח פוגעים בו ומשפיעים עליו קצת.סופת החול נעלמת אחרי זה.טראפינץ' שוב יורה פצות בוץ לעבר אבומוסנו.הפעם אבומסנו לא מצליח להתחמק מן פצצות הבוץ ונפגע.אבומוסנו מפעיל סופת שלג.סופת שלג קיצונית נוצרת בזירה ואבומוסנו נעלם.אתה לא רואה את טראפינץ' בגלל סופת השלג הכבדה.

לוק
    גיראטינה אומר לך"אוקי אחזיר אותך ישירות אל הבית של נג'י".קרן אור פוגעת בך ואחרי שניה אתה מוצא את עצצמך בבית של נג'י.אתה שומע רעש מתקרב ומולך עומד נג'י.נג'י אומר לך"כבר חזרת חשבתי שתהיה יותר זמן בחוץ.טוב עכשיו בוא אחרי".אתה לא הולך אחרי נג'י.אתה שם את ידך על הרצפה ומעגל אדום מופיע מן המעגל יוצאים שני אנשי זאב שרוצים להרוג את נג'י.אנשי הזאב רצים לעבר נג'י.נג'י מבוהל ובורח מהם.אנשי הזאב רצים אחריו ואתה אחריהם אנשי הזאב עוצרים במקום ולא יודעים איפה נג'י מסתתר.

ג'ימס
    מתקפות גרבלר עוד לא עדכנתי אותו.סופת חול,אבנים חדות,מפולת סלעים,פצצת בוץ,גלגול
    ----------------------------------
    טוטודיל מתגלגל הצידה ומצליח להתחמק מהגלגול של גרבלר.אתה מחזיר במהירות את טוטודיל לפוכדור שלו.במקום טוטודיל אתה מוציא את גרבלר החוצה.אתה מחליט לראות עד כמה גרבלר שתפסת שווה.גרבלר משתמש בגלגול על אחד הג'יודדים.גרבלר מתגלגל לעברו במהירות ומתכוון לדרוס אותו.רימו הגרבלר לא יכולה לעשות כלום.גרבלר דורס את הג'יודוד למוות.גרבלר אימו מתחילה לכעוס ושולחת אבנים חדות לעבר גרבלר.

ברוס
    לוגיה מחכה שוירפלידד ירה את קרן הסולארית שלו ואז יכול להסיט את קרן הסולארית לוירפליד.וירפליד מסיים לטעון את קרן הסולארית ואז יורה את קרן הסולארית לעבר לוגיה.לוגיה משתמש בעל חושי במהירות על קרן הסולארית.העל חושי פוגע בקרו הסולארית ומתחיל לשלוט עליו.לוגיה מעיף את קרן הסולארית לעבר וירפליד.וירפליד לא מתחמק בזמן ונפגע מימנה.לינה אומרת לוירפליד"עוקץ רעל".וירפלי שולח עוקץ רעל לעבר לוגיה.

טל
    סאלאמנס עף במהירות ומצליח להתחמק מזנב הרעל של פיירסקורפ.לאחר מכן סאלאמנס תוקף במשאבת הידרו חזקה את פיירסקורפ.פיירסקורפ לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של סאלאמנס ונפגע מימנה קשה.לאחר זאת סאלאמנס תוקף בזעם דרקון את פיירסקורפ.פיירסקופ משתמש בזנבו כדי להעיף את המתקפה לזירה.זעם הדרקון פוגע בזירה וקצת פוגע בפיירסקורפ.ריקה אומרת לו"תשתמש בעוקץ רעל"פיירסקורפ יורה עוקץ רעל לעבר סאלאמנס.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה מחזיר את הורסי ואת פיפלאפ לפוכדורים שלהם שינוחו קצת.אתה מוציא את גאלאד שלך שיעזור לך.גאלאד משתמש בעל חושי על כול המראות שעדיין לא נשברו כדי למצוא תמפתח שפותח לך תדלת אל נג'י.העל חושי שובר מלא מראות ולא נראה שיש בהם מפתח.גאלאד שולח על חושי למראה הכי רחוקה שלאא נשברה.העל חושי פוגע במראה.מתוך המראה יוצא המפתח.המפתח בא עליך עם הל חשי של גאלאד.
    "יפה מאוד גאלאד."אגיד לגאלאד תוך כדי שאני לוקח את המפתח, פונה לדלת ופותח אותה בעזרת המפתח שגאלאד הביא לי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. NYO HO HO
    ברוס
    לוגיה מחכה שוירפלידד ירה את קרן הסולארית שלו ואז יכול להסיט את קרן הסולארית לוירפליד.וירפליד מסיים לטעון את קרן הסולארית ואז יורה את קרן הסולארית לעבר לוגיה.לוגיה משתמש בעל חושי במהירות על קרן הסולארית.העל חושי פוגע בקרו הסולארית ומתחיל לשלוט עליו.לוגיה מעיף את קרן הסולארית לעבר וירפליד.וירפליד לא מתחמק בזמן ונפגע מימנה.לינה אומרת לוירפליד"עוקץ רעל".וירפלי שולח עוקץ רעל לעבר לוגיה.
    "תשתמש בזנב דרקון על עוקץ הרעל!" אומר ללוגיה.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'ימס
    מתקפות גרבלר עוד לא עדכנתי אותו.סופת חול,אבנים חדות,מפולת סלעים,פצצת בוץ,גלגול
    ----------------------------------
    טוטודיל מתגלגל הצידה ומצליח להתחמק מהגלגול של גרבלר.אתה מחזיר במהירות את טוטודיל לפוכדור שלו.במקום טוטודיל אתה מוציא את גרבלר החוצה.אתה מחליט לראות עד כמה גרבלר שתפסת שווה.גרבלר משתמש בגלגול על אחד הג'יודדים.גרבלר מתגלגל לעברו במהירות ומתכוון לדרוס אותו.רימו הגרבלר לא יכולה לעשות כלום.גרבלר דורס את הג'יודוד למוות.גרבלר אימו מתחילה לכעוס ושולחת אבנים חדות לעבר גרבלר.
    איך אני מפתח את גרבלר לגולם? בשלב כלשהו הוא יתפתח מעצמו או שאני אצטרך להחליף אותו?
    ------------------------------------------------------------------------
    "נמאס לי כבר מכם! גרבלר תשתמש בסופת חול כדי להעיף את האבנים חדות האלה למקום אחר ואז תתקוף את הגרבלר הזו בפצצת בוץ!" אומר לגרבלר ואחרי שהוא יפגע בגרבלר האימא בפצצת בוץ,אכניס אותו לפוכדור,ארוץ משם ואחפש את הגרבלר הפראי שאני צריך לתת לשחור.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'יימס
    גרבלר בשלב כולשהוא יפתח לך או שאם תחליף עם מאמן אחר במשחק,שחקן רשום למשחק אז כשתחליף איתם פוקימון גרבלר יפתח.
    דרך אגב אתה לא צריך גרבלר מיוחד לשחור.פשוט אתה יכול לתפוס גרבלר מן חבורת הגרבלר שראית
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    מתחיל לך כבר להימאס מן החבורה הזאת.גרבלר משתמש בסופת חול על האבנים החדות של האם.סופת החול חזקה יותר מהאבנים החדות ומעיפה את האבנים החדות למקום אחר בדרך 2.גרבלר שולח פצצות בוץ חזקות לעבר גרבלר האם.גרבלר האם לא מצליחה להתחמק מפצצות הבוץ שנשלחות אליה ונפגעת קשה.אם הגרבלר מתעלפת.אתה מחזיר את גרבלר לפוכדור שלו ואז ממשיך ללכת בדרך 2 ולחפש גרבלר.אתה מסתובב ומסתובב ורואה גרבלר פראי מסתובב מולך.

ברוס
    לוגיה משתמש בזנב דרקון על עוקץ הרעל של וירפליד.זנב הדרקון של לוגיה מתנגש בעוקץ הרעל של וירפליד.זנב הדרקון חזק יותר מהעוקץ רעל של וירפליד ומשמיד תעוקץ רעל.למרבה הצער עוקץ הרעל מתחיל להשפיע על לוגיה שלך.עוקץ הרעל מתחיל להוריד אנרגיה ללוגיה.לינה אומרת לוירפליד"תשתמש בגלגול שיגמור את לוגיה".וירפליד מתגלגל במהירות ומשתמש בגלגול על לוגיה.

תומר
    אתה מודה לגאלאד על מציאת המפתח.אתה לוקח את המפתח מן ידיו של גאלאד.אתה הולך עם גאלאד לעבר הדלת.אתה שם את המפתח בחור של המנעול ופותח את הדלת.הדלת נפתחת ומולך נעמד נג'י .ליד נג'י נשכב אור מעולף ובגדיו רועים.נג'י אומר לך"ברוך הבא למוות שלך.אתה תהי כמו הבחור הזה שלידי שוכב על הרצפה.כול הכבוד שעברת את 3המבחנים שלי."

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה מודה לגאלאד על מציאת המפתח.אתה לוקח את המפתח מן ידיו של גאלאד.אתה הולך עם גאלאד לעבר הדלת.אתה שם את המפתח בחור של המנעול ופותח את הדלת.הדלת נפתחת ומולך נעמד נג'י .ליד נג'י נשכב אור מעולף ובגדיו רועים.נג'י אומר לך"ברוך הבא למוות שלך.אתה תהי כמו הבחור הזה שלידי שוכב על הרצפה.כול הכבוד שעברת את 3המבחנים שלי."
    "מה עשית לו?"אשאל בזעם תוך כדי שאני מתכונן לראות עליו יריה בעזרת האקדח שלי
    ואז שנג'י יענה אגיד לגאלאד:"תשתמש בעל-חושי על הירייה שאני יורה על נג'י כדי לפגוע בו" ואז אלחץ על ההדק ואצפה בנג'י...

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. NYO HO HO
    ברוס
    לוגיה משתמש בזנב דרקון על עוקץ הרעל של וירפליד.זנב הדרקון של לוגיה מתנגש בעוקץ הרעל של וירפליד.זנב הדרקון חזק יותר מהעוקץ רעל של וירפליד ומשמיד תעוקץ רעל.למרבה הצער עוקץ הרעל מתחיל להשפיע על לוגיה שלך.עוקץ הרעל מתחיל להוריד אנרגיה ללוגיה.לינה אומרת לוירפליד"תשתמש בגלגול שיגמור את לוגיה".וירפליד מתגלגל במהירות ומשתמש בגלגול על לוגיה.
    "לוגיה-חזור!" אומר ואחזיר את לוגיה.לאחר מכן אוציא את לוקאריו ואפקוד עליו להשתמש בכדור הילה על וירפילד.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 197 מתוך 203 ראשוןראשון ... 97147187195196197198199 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •