Pokemon GO
עמוד 199 מתוך 203 ראשוןראשון ... 99149189197198199200201 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,971 עד 2,985 מתוך 3033
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    גיראטינה אומר לך"אוקי אחזיר אותך ישירות אל הבית של נג'י".קרן אור פוגעת בך ואחרי שניה אתה מוצא את עצצמך בבית של נג'י.אתה שומע רעש מתקרב ומולך עומד נג'י.נג'י אומר לך"כבר חזרת חשבתי שתהיה יותר זמן בחוץ.טוב עכשיו בוא אחרי".אתה לא הולך אחרי נג'י.אתה שם את ידך על הרצפה ומעגל אדום מופיע מן המעגל יוצאים שני אנשי זאב שרוצים להרוג את נג'י.אנשי הזאב רצים לעבר נג'י.נג'י מבוהל ובורח מהם.אנשי הזאב רצים אחריו ואתה אחריהם אנשי הזאב עוצרים במקום ולא יודעים איפה נג'י מסתתר.
    "טוב לא חשבתי שאצטרך לעשות את זה אבל, חבל" אומר לאוויר ואז אסמן לזאבים לחזור לעולם הצל, אתחיל להתרכז במים שבאוויר ואז אציף את המקום"

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    אייס
    סאנד זז במהירות ומתחמקת מן העוקץ הרעל שגארדבור שולח לעברו.סאנד מייצרת במהירות סופת חול.לאחר זאת היא משליכה את סופת החול לעבר גאארדבור.גארדבור משתמש בצוות כפול.הוא משכפל את עצמו 7 פעמיים.סופת החול משמידה את כול כפילי גארדבור ואז נעלמת.סאנד רצה לעבר גארדבור בשריטה.כשהיא קרובה אליו היא שורטת אותו.לגארדבור זה בקושי מזיז לו.ריק אומרת לגארדבור"גלגול"גארדבור משתמש בגלגול.הוא מתחיל להתגלגל לעבר סאנד.
    "תרחיקי אותו עם סופת חול!" אורה לה "וליתר ביטחון תחפרי בור עמוק, שהוא גדול מדי בשביל להכנס אליו עם חפירה!"

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    לא ידעתי
    ------------------------
    לינה אומרת לך"טוב זה לא משנה וירפליד הוא לא הפוקימון החזק שלי.הפוקימון החזק שלי היה הפוקימון הבא שאוצי אז כדי שתכונן להביס אותו".וירפליד מתקדם לעברר לוקאריו במהירות במתקפת גלגול שלו.לוקאריו תוקף בציפורן צל חזקה מאוד את וירפליד.וירפליד לא מצליח להתחמק מציפורן הצל של לוקאריו ונפגע ממש קשה.וירפליד כמעט מאבד את כול כוחתיו.אך הוא מצליח לגבור כוחות ולתקוף פעם נוספת בגלגול.
    "לוקאריו-תקוף את וירליפד בכדור הילה בזמן הגלגול שלו!" אומר ללוקאריו.
    NYO HO HO BITCH

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מי שפותח את עמ' 200 מקבל פוקימון אקראי מדור 5

ברוס
    לוקאריו מכין במהירות כדור הילה ואז מעיף אותו לעבר וירפליד שמתגלגל לכיונו של לוקאריו.וירפליד לא מצליח להתחמק מן כדור הילה של לוקאריו.וירפליד נפגע קשה מאוד מן כדור הילה של לוקאריו.לאחר כמה שניות וירפליד נופל על האדמה מעולף לגמרי.לינה מחזירה את וירפליד ואומרת"כול הכבוד לך הבסת פוקימון 1 שלי.טוב צא פינסיר שלי לקרב".לינה זורקת פוכדור ומינו יוצא פינסיר של לינה

אייס
    סאנד משתמשת במהירות בסופת חול.היא מייצרת סופת חמול די ענקית ומעיפה את סופת החול לעבר גארדבור שמתגלגל לעברה.סופת החול פוגעת בגארדבור ומונעת מימנו להמשיך להתגלגל.גארדבור עוצר במקום ויוצא מן מתקקפת הגלגול שלו.סופת החול שלה נעלמת.סאנד משתמש בחפירה וחופרת בור שגארדבור לא יוכל להיכנס אליו.סאנד נשארת שם.גארדבור לא מתחיל לתקוף הוא רק עומד במקומו.

לוק
    אתה עושה סימן ואנשי הזאב חוזרים לעולם שלהם.אחרי זה אתה מחליט להשתמש בכוחות המים שלך כדי להציף את כול הבית של נג'י ולגלות את מיקומו.אתה מייצר מים עם ידך ואז מן המים האלו אתה יוצר גל צונאמי ענק שמציף את כול הבית של נג'י.הבית כרגע ממולא במים.מולך אתה רואה חליפת חמצן אתה לובש אותה כדי לשחות במים.אתה מתחיל לחפש את נג'י בבית שלו.לאחר כמה דקות אתה שומע קולות מאחורי הקיר שאתה הנמצא לידו.אתה שומע קולות של פוקימונים.

תומר
    אתה מצליח בשניה האחרונה להתחמק מהקרן ששולח לעברך נג'י.גאלאד משתמש עליך בשיגור ועליו אתם מתרחקים למקום אחר בחדר שקצת רחוק מנג'י.אתה מוציא 2 פוכדורים ואז זורק אותם על ריקו וסיקון התשושים.הפוכדורים פוגעים בהם ונפתחים.הם נסגרים ומתחילים לזוז ולזוז ואז הם נפתחים.לא הצלחת ללכוד אותם.גאלאד רץ לעבר נג'י באגרוף אש.נג'י תופס לגאלאד תיד וכמעט שובר לו תיד.ברגע האחרון גאלאד מתחמק בשיגור.

בר
    אתה צועק בקול גבוה לטראפינץ' בתקוה שישממע אותך.בתוך סופת החול טראפינץ' נמצא והוא מצליח לשמוע את קולך.הוא מיד מייצר לו סופת חול ואז מעיף אותה שתעלים את סופת השלג שנמצאת בזירה.בזמן הזה טראפינץ' משתמש בחפירה כדי להיות בטוח מפני התקופותיו של אבומוסנו.טראפינץ' חופר בור קטן ונכנס אליו.לאחר כמה דקות סופת החול גוברת על סופת השלג.שני הסופות נעלמו ואתה רואה את אבומוסנו על הזירה וטראפינץ' לא על הזירה.אתה מבין שהוא נמצא בבור שלו.

ג'יימס
    אתה מודה לשחור על המתנות שהוא הביא לך.שחור הולך לדרכו.אתה שם את השוריקן מים ואת האולטרה בול בתיקך.לאחר מכן אתה מחזיר את גרבלר לפוכדור שלך.אתה מששיך ללכת בדרך 2שלפתע ערפל מתחיל להיוצר בדרך.הערפל מסתיר לך לראות לאן אתה הולך.אתה הולך לאנשהו אך אתה לא יודע לאן.לאחר כמה דקות הערפל נעלם ומולךאתה רואה בית מוזר שחוסם לך את המשך הדרך שלך בדרך 2
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'יימס
    אתה מודה לשחור על המתנות שהוא הביא לך.שחור הולך לדרכו.אתה שם את השוריקן מים ואת האולטרה בול בתיקך.לאחר מכן אתה מחזיר את גרבלר לפוכדור שלך.אתה מששיך ללכת בדרך 2שלפתע ערפל מתחיל להיוצר בדרך.הערפל מסתיר לך לראות לאן אתה הולך.אתה הולך לאנשהו אך אתה לא יודע לאן.לאחר כמה דקות הערפל נעלם ומולךאתה רואה בית מוזר שחוסם לך את המשך הדרך שלך בדרך 2
    'מעניין מה מחכה לי בפנים' אחשוב לעצמי,אוציא את האקדחים שלי ואכנס בסקרנות לבית.

6. NYO HO HO
    ברוס
    לוקאריו מכין במהירות כדור הילה ואז מעיף אותו לעבר וירפליד שמתגלגל לכיונו של לוקאריו.וירפליד לא מצליח להתחמק מן כדור הילה של לוקאריו.וירפליד נפגע קשה מאוד מן כדור הילה של לוקאריו.לאחר כמה שניות וירפליד נופל על האדמה מעולף לגמרי.לינה מחזירה את וירפליד ואומרת"כול הכבוד לך הבסת פוקימון 1 שלי.טוב צא פינסיר שלי לקרב".לינה זורקת פוכדור ומינו יוצא פינסיר של לינה
    "לוקאריו-השתמש בשבירת לבנים על פינסיר!" אומר ללוקאריו.
    NYO HO HO BITCH

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    לוקאריו רץ לעבר פינסיר במהירות רבה תוך כדי שידו מורמת למעלה.כלוקאריו קרוב לעבר פינסיר הוא תוקף עם היד שלו שלמעלה בשבירת לבנים את פינסיר.פינסיר קופץ במהירות ומצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של לוקאריו.לינה אומרת לפינסיר שלה"תשתמש באגרוף הממוקד הכי חזק שלך על לוקאריו שלך".פינסיר מתחיל לרוץ לעבר לוקאריו תוך כדי שהוא שולח את ידו קדימה ותוקף באגרוף ממוקד את לוקאריו.

ג'יימס
    אתה שולף את האקדחים שלך החוצה למקר של צרה.אתה מחליט להיכנס לבניין המוזר הזה שעומד מולך.אתה ניגש אל הדלת ואז מנסה לפתוח אותה.הדלת לא נפתחת.אתה מנסה בכוח ואתה מצליח לפוח את הדלת וכמעט לשבור אותה.אתה נכנס לבית המוזר ולא רואה כלום.לאחר כמה שניות חור נפתח מולך ומן החור יוצאת מכונה מוזרה.על המכונה כתוב"מכונת ריפואי".הדלת שנכנסת בה נטרקת חזק

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    ג'יימס
    אתה שולף את האקדחים שלך החוצה למקר של צרה.אתה מחליט להיכנס לבניין המוזר הזה שעומד מולך.אתה ניגש אל הדלת ואז מנסה לפתוח אותה.הדלת לא נפתחת.אתה מנסה בכוח ואתה מצליח לפוח את הדלת וכמעט לשבור אותה.אתה נכנס לבית המוזר ולא רואה כלום.לאחר כמה שניות חור נפתח מולך ומן החור יוצאת מכונה מוזרה.על המכונה כתוב"מכונת ריפואי".הדלת שנכנסת בה נטרקת חזק
    'מה לעזאזל...' אחשוב לעצמי בבהלה ואגש בזהירות למכונה. 'מה זה אמור להיות? מכונת ריפוי?' אשאל את עצמי ואושיט את היד שלי אל המכונה. ' אולי זה כמו המכונה של האחות ג'וי.' אחשוב ואשים בתוך המכונה את הפוכדור של טוטודיל בזהירות.

9. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ליאור אני פורש מהמשחק, אין לי זמן להגיב,
    ביי!!!
    בהצלחה לכולם!!

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    מי שפותח את עמ' 200 מקבל פוקימון אקראי מדור 5

תומר
    אתה מצליח בשניה האחרונה להתחמק מהקרן ששולח לעברך נג'י.גאלאד משתמש עליך בשיגור ועליו אתם מתרחקים למקום אחר בחדר שקצת רחוק מנג'י.אתה מוציא 2 פוכדורים ואז זורק אותם על ריקו וסיקון התשושים.הפוכדורים פוגעים בהם ונפתחים.הם נסגרים ומתחילים לזוז ולזוז ואז הם נפתחים.לא הצלחת ללכוד אותם.גאלאד רץ לעבר נג'י באגרוף אש.נג'י תופס לגאלאד תיד וכמעט שובר לו תיד.ברגע האחרון גאלאד מתחמק בשיגור.
    "גאלאד תשתמש בשיגור מלא תוך כדי שאתה שולח מלא עלים קסומים לעבר נג'י ולעבר סויקוין וריקו!"אגיד לגאלאד ואצפה במעשיו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. NYO HO HO
    ברוס
    לוקאריו רץ לעבר פינסיר במהירות רבה תוך כדי שידו מורמת למעלה.כלוקאריו קרוב לעבר פינסיר הוא תוקף עם היד שלו שלמעלה בשבירת לבנים את פינסיר.פינסיר קופץ במהירות ומצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של לוקאריו.לינה אומרת לפינסיר שלה"תשתמש באגרוף הממוקד הכי חזק שלך על לוקאריו שלך".פינסיר מתחיל לרוץ לעבר לוקאריו תוך כדי שהוא שולח את ידו קדימה ותוקף באגרוף ממוקד את לוקאריו.
    "לוקאריו-תתחמק ותשתמש בכדור הילה!" אומר ללוקאריו.
    NYO HO HO BITCH

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בי טל וחבל שאתה פורש מהמשחק
    ברוס
    לוקאריו זז במהירות ומנסה להתחמק מן אגרוף הממוקד של פינסיר.פינסיר מפספס את לוקאריו באגרוף הממוקד שלו ולוקאריו לא חוטף נזק מן האגרוף שלו.לאחר מכן לוקאריו מכין כדור הילה ואז מעיף אותו לעבר פינסיר.פינסיר מנסה להתחמק מן כדור הילה של לוקאריו אך לא מצליח בזה ונפגע קצת.לינה אומרת לו"פינסיר תשתמש במכת צבת".פינסיר רץ במהירות לעבר לוקאריו עם הצבתות שלו במטרה לפגוע בו.

תומר
    גאלאד משתמש בשיגור מלא וגם הוא משתמש בעלים קסומים.הוא מעיף הרבה עלים קסומים לעבר ריקו סוויקון ונג'י תוך נכדי שהוא משתגר ממקום למקום כול שניה.נג'י יורה את הקרניים שלו והוא הופך את העלים שעפים לעברו לאבן.העלים הקסומים שעפים לעבר סקוין וריקו פוגעים בהם.לפתע נשמע רעש פיצוץ חזק.צ'איזארד וסאלאמנס נכנסים לחדר יחד עם דראגן.אתה שם לב שדראגן שנה צורה אתה מבין שהוא התפתח.נג'י אומר"דראגן שלי התפתח לאלקטרודראג סוג חשמל.תשתמש במכת ברק".אלטרודארג משתמש במכת ברק עליכם.

ג'יימס
    אתה נהל ממה שקורה פה ואתה לא מבין מה עושה המכונה שלפניך.אתה חושב שהיא מכונת ריפואי כמו של האחות ג'וי.אתה ניגש אל המכונה ואז שם בה את הפוכדור של טוטודיל.המכונה מתחילהה לזהור ולעשות רעשים.לאחר חצי דקה המכונה מפסיקה לעשות רעשים ואומרת לך"טוטודיל התרפא מפצעיו".אתה מבין שהמכונה היא באמת מכונת ריפואי כמו של האחות ג'וי.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    ג'יימס
    אתה נהל ממה שקורה פה ואתה לא מבין מה עושה המכונה שלפניך.אתה חושב שהיא מכונת ריפואי כמו של האחות ג'וי.אתה ניגש אל המכונה ואז שם בה את הפוכדור של טוטודיל.המכונה מתחילהה לזהור ולעשות רעשים.לאחר חצי דקה המכונה מפסיקה לעשות רעשים ואומרת לך"טוטודיל התרפא מפצעיו".אתה מבין שהמכונה היא באמת מכונת ריפואי כמו של האחות ג'וי.
    "ידיעתי!" אצעק,אקח את הפוכדור של טוטודיל ואכניס גם את הפוכדור של גולם ואחרי שהמכונה תרפא אותו,אקח את הפוכדור חזרה. "אבל איך יש מכונה כזו במקום הזה? זה מוזר..." אומר לעצמי בשקט ולאחר מכן אצעק:"יש פה מישהו?". אחרי שאצעק אטייל לי בבית עם האקדחים ואחפש כל מני דברים שיעזרו לי במסע (כמו חבל,חפצי פוקימונים,כסף וכו')

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    גאלאד משתמש בשיגור מלא וגם הוא משתמש בעלים קסומים.הוא מעיף הרבה עלים קסומים לעבר ריקו סוויקון ונג'י תוך נכדי שהוא משתגר ממקום למקום כול שניה.נג'י יורה את הקרניים שלו והוא הופך את העלים שעפים לעברו לאבן.העלים הקסומים שעפים לעבר סקוין וריקו פוגעים בהם.לפתע נשמע רעש פיצוץ חזק.צ'איזארד וסאלאמנס נכנסים לחדר יחד עם דראגן.אתה שם לב שדראגן שנה צורה אתה מבין שהוא התפתח.נג'י אומר"דראגן שלי התפתח לאלקטרודראג סוג חשמל.תשתמש במכת ברק".אלטרודארג משתמש במכת ברק עליכם.

"גאלאד תשתמש בעל-חושי כדי לתפוס אותו ואז תשגר לעבר סויקין ואז תשלח אגרוף אש לעבר אלקטרודראג ואז סלאמנס תשלח זעם דרקון לעברו וצ'אריזארד תשתמש בלהביור לעבר נג'י!"אגיד לשלושת הפוקימונים שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. NYO HO HO
    ברוס
    לוקאריו זז במהירות ומנסה להתחמק מן אגרוף הממוקד של פינסיר.פינסיר מפספס את לוקאריו באגרוף הממוקד שלו ולוקאריו לא חוטף נזק מן האגרוף שלו.לאחר מכן לוקאריו מכין כדור הילה ואז מעיף אותו לעבר פינסיר.פינסיר מנסה להתחמק מן כדור הילה של לוקאריו אך לא מצליח בזה ונפגע קצת.לינה אומרת לו"פינסיר תשתמש במכת צבת".פינסיר רץ במהירות לעבר לוקאריו עם הצבתות שלו במטרה לפגוע בו.
    "לוקאריו-כשפינסיר יגיע אליך תשתמש בציפורן צל וכשהוא יפגע תעיף אותו עם כדור הילה!" אומר ללוקאריו.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 199 מתוך 203 ראשוןראשון ... 99149189197198199200201 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •