Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1018192021223070120 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    נוסף עמוד למקצועות ושני מקצועות חדשים

ברוס
    אתה שמח שלכדת מגבי.אתה מוציא את הפוכדור של מגבי ואוושאט החוצה ומוציא את מגבי ושושואט מתוך הפוכדורים שלהם.מגבי ואשאווט יוצאים מהפוכדורים שלהם.מגבי לוחץ יד עם אושואט.ואזשנהים מתחילים לשחק תופסת.אתה רואה שהם נהנים מהשני

כריס
    בננגו אומר לך"אל תדאג אני ירפא אותו בנרכז לפוקימונים.כן מעכשיו אנו שותפים רשמיים למסע שלנו.אז יאלה בוא נצא מסופות המוות האלו.דרך אגב שמעת שנמצא פה פוקימון אגדי?"

לוקאס
    איזה מקצוע?
    אתה אומר לאחות ג'וי"תודה לעל היפוי."ואז אתה ניגש אל אחד המאמנים שיושב במרכז לפוקימונים.הוא אומר לך"שמי חן.כן תרצה קרב 2 על 2 אבל קרב יחידים לא זוגות.בוא נצא החוצה כדי להילחם"

לוק
    עכשיו אתה פוגש אותו
    אתה מחזיר את סניזל ואת סינדקוויל לפוכדורים שלהם.אתה מתחיל ללכת לכיון היציה אך אתה נתקל במאמן שנראה כך..אומר לך"שמי ראיין ואני השותף שלך למסע.אתה בודאי לוקאס.תרצה קרב 1 על 1 לפני שנתחיל את המסע שלנו ביחד?"

ניר
    סטיליקיס מוציא מתוך הפה שלו קרן על אדירה שהורסת חלק מהמכרה .לפניך יש די הרבה חפצי פיתוח:אבני אש,אבני מים,אבני ברק,אבני עלה,מעילי מתכת,קשקש דרקון,ניב תער.שלגון אומר לך"אז חזרתי להיות השותף שלך למסע?אם קראת לי עכשיו?"

איתי
    אתה כורה המרץ לפני שהפצצה תתפוץ.אתה מוצא עוד 2 אבני אופל.קשקש דרקון.ואבן עלה.אתה רואה שהפצצה על 10 ניות אתה לוקח מה שמצאת ויצא מן המכרה במהירות.אתה מגיע לעיר ה1 שיש בה מכון ומאחוריך המכרה מתפוצץ

דניס
    סאלי אומרת לך"אוקי איך שבא לך"אתה וסאלי ממשיכים להתקדם בדרך1.לפתע אתה רואה מולך פולויאג קטן.אתה רואה שהוא פצועקשה והוא צריך עזרה דחוף ומיד

תומר
    אתה מחזיר את טרטויג ואת צ'ארמנדאר לפוכדורים שלהם.רוני אומר"שלגון נשמת דרקון על הבחור הזה"שלגון משתמש בנשמת דרקון על טריס.טריס מתחיל לנגן על הגיטרה ולשיר"אתם לא מבינים קשה מאוד לנצח אותי.שלגון גם הוא יפסיד בקרב"שלגון מתעלף גם הוא.בינתים אתה ניגש אל ארטיקונו הכמעט מעולף

סטיבן
    אתה נזכרשאתה צריך ללכת למרכז הפוקימונים.אז אתה הולך אל מרכז הפוקימונים.כעבור 4 דקות אתה מגייע למרכז.אתה נכענכס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"כן נערי מה תרצה שהעשה לך?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה שמח שלכדת מגבי.אתה מוציא את הפוכדור של מגבי ואוושאט החוצה ומוציא את מגבי ושושואט מתוך הפוכדורים שלהם.מגבי ואשאווט יוצאים מהפוכדורים שלהם.מגבי לוחץ יד עם אושואט.ואזשנהים מתחילים לשחק תופסת.אתה רואה שהם נהנים מהשני
    "אני רואה שאתם ממש חברים טובים הא?!" אומר,אצחק ואתחיל לשחק איתם תופסת.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    [SIZE=7]תומר
    אתה מחזיר את טרטויג ואת צ'ארמנדאר לפוכדורים שלהם.רוני אומר"שלגון נשמת דרקון על הבחור הזה"שלגון משתמש בנשמת דרקון על טריס.טריס מתחיל לנגן על הגיטרה ולשיר"אתם לא מבינים קשה מאוד לנצח אותי.שלגון גם הוא יפסיד בקרב"שלגון מתעלף גם הוא.בינתים אתה ניגש אל ארטיקונו הכמעט מעולף

אני יתן אוכל לארטיקונו ואז אני אדחף את טריס בכול כוחי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש סופר ספאמר

ברוס

כריס
    בננגו אומר לך"אל תדאג אני ירפא אותו בנרכז לפוקימונים.כן מעכשיו אנו שותפים רשמיים למסע שלנו.אז יאלה בוא נצא מסופות המוות האלו.דרך אגב שמעת שנמצא פה פוקימון אגדי?"

לוקאס
    איזה מקצוע?
    אתה אומר לאחות ג'וי"תודה לעל היפוי."ואז אתה ניגש אל אחד המאמנים שיושב במרכז לפוקימונים.הוא אומר לך"שמי חן.כן תרצה קרב 2 על 2 אבל קרב יחידים לא זוגות.בוא נצא החוצה כדי להילחם"

לוק
    עכשיו אתה פוגש אותו
    אתה מחזיר את סניזל ואת סינדקוויל לפוכדורים שלהם.אתה מתחיל ללכת לכיון היציה אך אתה נתקל במאמן שנראה כך..אומר לך"שמי ראיין ואני השותף שלך למסע.אתה בודאי לוקאס.תרצה קרב 1 על 1 לפני שנתחיל את המסע שלנו ביחד?"

ניר
    סטיליקיס מוציא מתוך הפה שלו קרן על אדירה שהורסת חלק מהמכרה .לפניך יש די הרבה חפצי פיתוח:אבני אש,אבני מים,אבני ברק,אבני עלה,מעילי מתכת,קשקש דרקון,ניב תער.שלגון אומר לך"אז חזרתי להיות השותף שלך למסע?אם קראת לי עכשיו?"

איתי
    אתה כורה המרץ לפני שהפצצה תתפוץ.אתה מוצא עוד 2 אבני אופל.קשקש דרקון.ואבן עלה.אתה רואה שהפצצה על 10 ניות אתה לוקח מה שמצאת ויצא מן המכרה במהירות.אתה מגיע לעיר ה1 שיש בה מכון ומאחוריך המכרה מתפוצץ

דניס
    סאלי אומרת לך"אוקי איך שבא לך"אתה וסאלי ממשיכים להתקדם בדרך1.לפתע אתה רואה מולך פולויאג קטן.אתה רואה שהוא פצועקשה והוא צריך עזרה דחוף ומיד

תומר

סטיבן
    אתה נזכרשאתה צריך ללכת למרכז הפוקימונים.אז אתה הולך אל מרכז הפוקימונים.כעבור 4 דקות אתה מגייע למרכז.אתה נכענכס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"כן נערי מה תרצה שהעשה לך?"
    אני הולך למכרה הערוס ומחפש חפצים על הרצפה תוצאה של הפצוץ

5. משתמש מנוסה
    ניר
    אני צועק: "מגניב!" ורץ לכל החפצים ושם אותם בתיק שלי, אני שמח וצוהל.
    אני רץ קדימה כדי לחפש פוקימונים מכל הסוגים ואני צועק: "כל פוקימון שרוצה להיות איתי במסע ולהפתח עכשיו, שיבוא לפה!"

6. משתמש מנוסה
    שם: ben

כריס

"באמת?" אני עור לפתע ושואל אותו.
    "וואוו אף פעם לא ראיתי פוקימון אגדי","איזה מן פוקימון אגדי נמצא פה?" אני שואל את בנגו

7. היכל התהילה
    דניס
    ארים אותו ואשאל את סאלי בדחיפות "איפה יש מרכז פוקימונים?"

8. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    "מהר, את תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי?" אשאל אותה בדאגה ואמסור לה את סנייבי ומוקרו.
    לאחר מכן בזמן ההמתנה אסתובב במרכז הפוקימונים לראות אם יש משהו מעניין.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

9. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס
    איזה מקצוע?
    "קדימה בוא" אומר לו בחיוך והוציא את צימצאר מהפוקדור ואניח אותו על כתפי ואז אומר לו:"תגיד אתה עכשיו התחלת את מסעך? כי אני התחלתי לא ממזמן אכבל יש לי כבר שני פוקימונים א ז בא נתחיל" אחייך אליו ואחפש מקום פתוח,אלך לקצה אחד שלו הוציא את צימצאר ואומר לו:קדימה למה אתה מחכה?בא נתחיל!"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד

ברוס

כריס

לוקאס
    איזה מקצוע?

לוק
    עכשיו אתה פוגש אותו

ניר

איתי

דניס

תומר

סטיבן

"שיהיה" אומר לו באדישות מוחלטת "אני אתאמן עם פאנפי קצת אז צא פאנפי!"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוק
    אתה מוציא מתוך הפוכדור שלך את פאנפי לקרב.רין אומר לך"אז יש לך פאנפי.אני אשתמש ברלסט שלי.צא ראלטס"ריין מוציא פוכדור וממנו יוצא ראלסט שלו..ריין אומר לך"תרצה לתקוף ראשון או שאני יתקוף ראשון"

לוקאס
    אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך החוצה ושם אותו על כתפיך.חן אומר לך"אני מאמן גם מתחיל ויש לי כבר 4 פוקימונים."אתם יוצאים מהמרכז לפוקימונים וכול אחד עומד בצד אחד.צ'ימצ'אר שלך יוצא לקרב."אוקי צא וינפל שלי לקרב"חן מוציא פוכדור וממנו יוצא ויפנבל

סטיבן
    האחות ג'וי אומרת לך"כן בשמחה ארפא לך אותם."אתה מגיש לה את הפוכדורים של סנייבי ומוקרו.היא לוקחת את הפוכדורים שלך ומרפא אותם.אז מחזירה לך אותם.אתה שם אותם בתוך החגורה שלך.אתה מסתכל ואין שום דבר מעניין במכרז

אייס
    אתה מרים את הפולויאג עם ידיך.סאלי אומרת לך"בוא נראה אם אני לא טועה המרכז הפוקימונים הקרוב הוא בסוף דרך 1.ואנו רק באמצע דרך 1.אז כדי שנרוץ מהר עד למכרז הפוקימונים שבסוף דרך 1"

כריס
    בנגו אומר לך"הפוקימון האגדי שנמצא בסופות המוות הוא לנדלוס.הוא גם מעופף וגם אדמה.אומרים שהוא מסתובב בסופות המצות כשתחשק לו.אם היה לנו מזל נוכל לפגוש את הלנדלוס הזה.אז רוצה לנסות למצוא לפגוש אותו?"

ניר
    אתה אוסף את כול חפצי הפיתוח שמצאת.לאחר כמה שניות של שקט.רעש של המונים מגיע אליך.אתה רואה שמולך נאספים הרבה פוקימונים פראים שרוצים להתפתח.הפוקימונים שבאו הם:,,

איתי
    אתה חוזר למכרה הרוס אך אתה רואה שכול חפצי הפיתוח שהיו שם הרוסים ושבורים.הפ לא יעזרו לך בכלל.אתה מוצא פתק שכתוב עליו"צצות ניוטק אחראי על הפיצוץ"

תומר
    אתה מוציא מתוך התיק שלך אוכל לפוקימונים ונותן אותו לארטיקונו.ארטיקונו אוכל אותו אך עדין הכוחות לא חזרו אליו.אתה דוחף את טריס.טריס לא שם לב אליך ונדחף ונופל.טריס אומר לך"מנוול קטן.ריתוק קיר"לפתע אתה עף על הקיר ודבוק אליו.

ברוס
    אתה רואה שהם חברים טובים אז אתה מתחיל לשחק איתם גם תופסת.אתה תופס את אושואט.אז הוא תופס.ומנסה לתפוס אותכם.הוא תופס את מגבי.מגבי תופ אותך וכך האלה במשך מס' דקות שלמות
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה מוציא מתוך הפוכדור שלך את פאנפי לקרב.רין אומר לך"אז יש לך פאנפי.אני אשתמש ברלסט שלי.צא ראלטס"ריין מוציא פוכדור וממנו יוצא ראלסט שלו..ריין אומר לך"תרצה לתקוף ראשון או שאני יתקוף ראשון"

לוקאס
    אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך החוצה ושם אותו על כתפיך.חן אומר לך"אני מאמן גם מתחיל ויש לי כבר 4 פוקימונים."אתם יוצאים מהמרכז לפוקימונים וכול אחד עומד בצד אחד.צ'ימצ'אר שלך יוצא לקרב."אוקי צא וינפל שלי לקרב"חן מוציא פוכדור וממנו יוצא ויפנבל

סטיבן
    האחות ג'וי אומרת לך"כן בשמחה ארפא לך אותם."אתה מגיש לה את הפוכדורים של סנייבי ומוקרו.היא לוקחת את הפוכדורים שלך ומרפא אותם.אז מחזירה לך אותם.אתה שם אותם בתוך החגורה שלך.אתה מסתכל ואין שום דבר מעניין במכרז

אייס
    אתה מרים את הפולויאג עם ידיך.סאלי אומרת לך"בוא נראה אם אני לא טועה המרכז הפוקימונים הקרוב הוא בסוף דרך 1.ואנו רק באמצע דרך 1.אז כדי שנרוץ מהר עד למכרז הפוקימונים שבסוף דרך 1"

כריס
    בנגו אומר לך"הפוקימון האגדי שנמצא בסופות המוות הוא לנדלוס.הוא גם מעופף וגם אדמה.אומרים שהוא מסתובב בסופות המצות כשתחשק לו.אם היה לנו מזל נוכל לפגוש את הלנדלוס הזה.אז רוצה לנסות למצוא לפגוש אותו?"

ניר
    אתה אוסף את כול חפצי הפיתוח שמצאת.לאחר כמה שניות של שקט.רעש של המונים מגיע אליך.אתה רואה שמולך נאספים הרבה פוקימונים פראים שרוצים להתפתח.הפוקימונים שבאו הם:,,

איתי
    אתה חוזר למכרה הרוס אך אתה רואה שכול חפצי הפיתוח שהיו שם הרוסים ושבורים.הפ לא יעזרו לך בכלל.אתה מוצא פתק שכתוב עליו"צצות ניוטק אחראי על הפיצוץ"

תומר
    אתה מוציא מתוך התיק שלך אוכל לפוקימונים ונותן אותו לארטיקונו.ארטיקונו אוכל אותו אך עדין הכוחות לא חזרו אליו.אתה דוחף את טריס.טריס לא שם לב אליך ונדחף ונופל.טריס אומר לך"מנוול קטן.ריתוק קיר"לפתע אתה עף על הקיר ודבוק אליו.

ברוס
    אתה רואה שהם חברים טובים אז אתה מתחיל לשחק איתם גם תופסת.אתה תופס את אושואט.אז הוא תופס.ומנסה לתפוס אותכם.הוא תופס את מגבי.מגבי תופ אותך וכך האלה במשך מס' דקות שלמות
    תשתמש בגילגול פאנפי!" אפתיע אותו "ואז חפירה!"

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר

"אתה לא תצליח טריס יא מנוול"
    ואז אוסיף:"רון תוציא את הפוקימונים האחרים שלך שיעזרו לי בבקשה"אני אומר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. היכל התהילה
    אייס

כריס

ניר

איתי

תומר

ברוס
    אתחיל לרוץ בספרינט אל סוף דרך אחד

15. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה אוסף את כול חפצי הפיתוח שמצאת.לאחר כמה שניות של שקט.רעש של המונים מגיע אליך.אתה רואה שמולך נאספים הרבה פוקימונים פראים שרוצים להתפתח.הפוקימונים שבאו הם:
    אני צוחק בקול רם ואומר: "שמעו, כולכם טובים, אבל רק כמה שאני יקח."
    אני מסתכל על כל הפוקימונים, אני אומר לגראולט ואומר לו: "מזל טוב,התקבלת."
    אני זורק עליו פוקדור ומחכה שהוא יתפס, ולאחר זאת (אם הוא נתפס) אני נותן לו אבן אש.
    אני הולך אל הנחש חשמל (אני לא יודע את השם שלו) ואומר לו:
    "מזל טוב, התקבלת, אתה ממש חזק!." אני זורק עליו פוקדור ומחכה שהוא יתפס, ולאחר מכן (אם הוא נתפס)
    אני נותן לו אבן חשמל. אני הולך אל סייטר ואומר לו: "מזל טוב, התקבלת." אני זורק עליו פוקדור ומחכה שהוא יתפס, ולאחר מכן (אם הוא נתפס) אני נותן לו מעיל מתכת.
    אני הולך לתת של קינדרה (אני לא זוכר את השם) ואומר לה: "שמעי, אני רוצה לתפוס אותך ולתפוס אותך-אבל אני לא יכול. תביאי לי פוקדור ואני יתפוס אותך, ותנצלי את זה שיש לך יתרון ימי."אני הולך אל גליגר ואומר לו בסוד: "שמע, אני רוצה תפוס אותך ולפתח אותך. תביא לי פוקדור ואני אתפוס אותך, תנצל את זה שיש לך יתרון אווירי."אני צועק בכוח חזק: "שלגון! אתה חייב לבוא לפה אחרת אני הופך אותך לשניצל שולץ!"
    אני נותן לשלגון את הפוקדור של סטיליק ושל אקן, ואז אני אומר לו:
    "ברוך הבא לשוק השחור, קח את סטיליקס, לי יש שישיה... אבל אני צריך שתאכסן לי עכשיו כמה פוקימונים."
    אני אומר לשאר הפוקימונים המבואסים: "חברים! הראשון שמביא לי 10 פוקדורים ומתקן לפוקדורים גם מצטרף ומתפתח."
    לאחר שכל הפוקימונים רצים אני מוציא את מדקיפ ואומר לו: "אל תהיה מבואס, גם אתה מתפתח עכשיו." ואני נותן לו 2 אבני מים (כדי שיתפתח לסוומפרט)
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 12-03-2010 בשעה 06:37 PM

עמוד 20 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1018192021223070120 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •