נוסף עמוד למקצועות ושני מקצועות חדשים
ברוס
אתה שמח שלכדת מגבי.אתה מוציא את הפוכדור של מגבי ואוושאט החוצה ומוציא את מגבי ושושואט מתוך הפוכדורים שלהם.מגבי ואשאווט יוצאים מהפוכדורים שלהם.מגבי לוחץ יד עם אושואט.ואזשנהים מתחילים לשחק תופסת.אתה רואה שהם נהנים מהשני
כריס
בננגו אומר לך"אל תדאג אני ירפא אותו בנרכז לפוקימונים.כן מעכשיו אנו שותפים רשמיים למסע שלנו.אז יאלה בוא נצא מסופות המוות האלו.דרך אגב שמעת שנמצא פה פוקימון אגדי?"
לוקאס
איזה מקצוע?
אתה אומר לאחות ג'וי"תודה לעל היפוי."ואז אתה ניגש אל אחד המאמנים שיושב במרכז לפוקימונים.הוא אומר לך"שמי חן.כן תרצה קרב 2 על 2 אבל קרב יחידים לא זוגות.בוא נצא החוצה כדי להילחם"
לוק
עכשיו אתה פוגש אותו
אתה מחזיר את סניזל ואת סינדקוויל לפוכדורים שלהם.אתה מתחיל ללכת לכיון היציה אך אתה נתקל במאמן שנראה כך..אומר לך"שמי ראיין ואני השותף שלך למסע.אתה בודאי לוקאס.תרצה קרב 1 על 1 לפני שנתחיל את המסע שלנו ביחד?"
ניר
סטיליקיס מוציא מתוך הפה שלו קרן על אדירה שהורסת חלק מהמכרה .לפניך יש די הרבה חפצי פיתוח:אבני אש,אבני מים,אבני ברק,אבני עלה,מעילי מתכת,קשקש דרקון,ניב תער.שלגון אומר לך"אז חזרתי להיות השותף שלך למסע?אם קראת לי עכשיו?"
איתי
אתה כורה המרץ לפני שהפצצה תתפוץ.אתה מוצא עוד 2 אבני אופל.קשקש דרקון.ואבן עלה.אתה רואה שהפצצה על 10 ניות אתה לוקח מה שמצאת ויצא מן המכרה במהירות.אתה מגיע לעיר ה1 שיש בה מכון ומאחוריך המכרה מתפוצץ
דניס
סאלי אומרת לך"אוקי איך שבא לך"אתה וסאלי ממשיכים להתקדם בדרך1.לפתע אתה רואה מולך פולויאג קטן.אתה רואה שהוא פצועקשה והוא צריך עזרה דחוף ומיד
תומר
אתה מחזיר את טרטויג ואת צ'ארמנדאר לפוכדורים שלהם.רוני אומר"שלגון נשמת דרקון על הבחור הזה"שלגון משתמש בנשמת דרקון על טריס.טריס מתחיל לנגן על הגיטרה ולשיר"אתם לא מבינים קשה מאוד לנצח אותי.שלגון גם הוא יפסיד בקרב"שלגון מתעלף גם הוא.בינתים אתה ניגש אל ארטיקונו הכמעט מעולף
סטיבן
אתה נזכרשאתה צריך ללכת למרכז הפוקימונים.אז אתה הולך אל מרכז הפוקימונים.כעבור 4 דקות אתה מגייע למרכז.אתה נכענכס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"כן נערי מה תרצה שהעשה לך?"