Pokemon GO
עמוד 200 מתוך 203 ראשוןראשון ... 100150190198199200201202 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,986 עד 3,000 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    גאלאד משתמש בעל חושי שלו כדי לעצור את מכת הברק ואז הוא מעיף את הברק לעבר סוויקון.הברק פוגע בסויקן.הברק כבר לא מזיז כי סויקון כבר מעולף ממזמן מאז שחרת תאגדיים.גאלאד תוקף באאגרוף אש וסאלאמנס בזעם דרקון את אלקטרודראג.אלקטדראג קופץ ומצליח להתחמק משני התקפות..הוא תוקף בלהביור את סאלאמנס וגאלאד.צ'איזארד תוקף בלהביור את נג'י.נג'י מתחמק מן הלהביור של צ'איזארד.

ג'יימס
    אתה מוציא את הפוכדור של טוטודיל מהכונה ושם את הפוכדור בכיסך.אתה מוציא את הפוכדור של גולם ושם אותו במכונה.המכונה מתחילה לעשות קולות ולאחר חצי דקה מפסיקה.היא אומרת"גולם התרפא מפצעיו".אתה לוקח תפוכדור של גולם ושם אותו בכיס שלך.אתה מתחיל לחפש סביבך חפצים אך שום דבר לא נמצא פה חוץ מהכונה.לפתע אתה שומע קול איש מדבר אליך"שלום ילד אם תרצה לצאת מפה תצטרך לעבור 4 מבחנים.מוכן למבחן ה1 שלך?"

ברוס
    לוקאריו מחכה פינסיר היה קרוב אליו ואז יוכל לתקוף את פינסיר בציפורן צל.פינסיר קרוב ללוקאריו.לוקאריו תוקף את פינסיר בציפורן צל.פינסיר זריז ומצליח להתחמק מציפורן הצל של לוקאריו.פינסיר שוב רץ לעבר לוקאריו ופוגע בלוקאריו עם מכת הצבת שלו.לוקאריו מכין כדור הילה ושולח אותו לעבר פינסיר.פינסיר לא מצליח להתחמק מכדור הילה ונפגע קצת.פינסיר רץ לעבר לוקאריו כשהוא תוקף בגיליוטינה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלמח''הם צפה בהודעה
    תומר
    גאלאד משתמש בעל חושי שלו כדי לעצור את מכת הברק ואז הוא מעיף את הברק לעבר סוויקון.הברק פוגע בסויקן.הברק כבר לא מזיז כי סויקון כבר מעולף ממזמן מאז שחרת תאגדיים.גאלאד תוקף באאגרוף אש וסאלאמנס בזעם דרקון את אלקטרודראג.אלקטדראג קופץ ומצליח להתחמק משני התקפות..הוא תוקף בלהביור את סאלאמנס וגאלאד.צ'איזארד תוקף בלהביור את נג'י.נג'י מתחמק מן הלהביור של צ'איזארד.

אני אזרוק שוב על סויקין פוקדור ואז אגיד לשלושת הפוקימונים שלי:"תשתמשו במתקפות אש על נג'י ועל הפוקימון שלו!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: דור
    [ג'יימס
    אתה מוציא את הפוכדור של טוטודיל מהכונה ושם את הפוכדור בכיסך.אתה מוציא את הפוכדור של גולם ושם אותו במכונה.המכונה מתחילה לעשות קולות ולאחר חצי דקה מפסיקה.היא אומרת"גולם התרפא מפצעיו".אתה לוקח תפוכדור של גולם ושם אותו בכיס שלך.אתה מתחיל לחפש סביבך חפצים אך שום דבר לא נמצא פה חוץ מהכונה.לפתע אתה שומע קול איש מדבר אליך"שלום ילד אם תרצה לצאת מפה תצטרך לעבור 4 מבחנים.מוכן למבחן ה1 שלך?"
    "מי אתה?!" אשאל בבהלה ולאחר מכן אתאושש במהירות ואומר:"זה מוזר אבל כן,אני מוכן!"

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]ג'יימס
    האיש אומר לך "אני רק חייל פשוט של צוות ניוטק ושמי אנדרו.אני פשוט אסבירר לך מה עושים בכול מבחן.טוב חוץ מזה אם תרצה לצאת מפה עליך לעבור את כול 4המבחנים.טוב נתחיל בהסבר.המחן הראשון הוא להביס מישהו בקרב צלים.קרב צללים זה כאשר הפוקימון נפגע גם המאמן שלו חוטף את אותו נזק.טוב המבחן הראשון שלך מתחיל.תכיר את היריב שלך- צלי".מולך מופיע היריב שלך צלי.להבות שחורות מקיפות אותכם.קרב הצללים התחיל
    [/B]

תומר
    אתה שוב זורק פוכדור על סוויקון.נג'י רואה זאת ושול קרן לפוכדור.הקרן מעיפה את הפוכדור אליך.נג'י אומר לך"אם תרצה ללכוד סויקון קודםם כול תהרוג אותי".צ'איזארד תוקף בלהביור.גאלאד תוקף באגרוף אש.סאלאמנס תוקף בלהביור.שלושת המתקפות עות לעבר נג'י.אלקטרודראג קופץ ליד נג'י וסופג את 3 התקפות.אלקטרודראגן נפגע די קשה אך הוא שולח שוב מכת ברק לעבר הפוקמימונים שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה שוב זורק פוכדור על סוויקון.נג'י רואה זאת ושול קרן לפוכדור.הקרן מעיפה את הפוכדור אליך.נג'י אומר לך"אם תרצה ללכוד סויקון קודםם כול תהרוג אותי".צ'איזארד תוקף בלהביור.גאלאד תוקף באגרוף אש.סאלאמנס תוקף בלהביור.שלושת המתקפות עות לעבר נג'י.אלקטרודראג קופץ ליד נג'י וסופג את 3 התקפות.אלקטרודראגן נפגע די קשה אך הוא שולח שוב מכת ברק לעבר הפוקמימונים שלך
    "גאלאד תשתמש בעל-חושי כדי לפוצץ את המכת ברק ואז תשלח עלים קסומים לעבר נג'י, סלאמנס תשלח זעם דרקון וצ'אריזארד תשתמש בלהביור לעבר אלקטרודראג!"אגיד לשלושת הפוקימונים שלי.

6. משתמש מנוסה
    ג'יימס
    האיש אומר לך "אני רק חייל פשוט של צוות ניוטק ושמי אנדרו.אני פשוט אסבירר לך מה עושים בכול מבחן.טוב חוץ מזה אם תרצה לצאת מפה עליך לעבור את כול 4המבחנים.טוב נתחיל בהסבר.המחן הראשון הוא להביס מישהו בקרב צלים.קרב צללים זה כאשר הפוקימון נפגע גם המאמן שלו חוטף את אותו נזק.טוב המבחן הראשון שלך מתחיל.תכיר את היריב שלך- צלי".מולך מופיע היריב שלך צלי.להבות שחורות מקיפות אותכם.קרב הצללים התחיל
    'זה ממש מוזר...' אחשוב לעצמי בלחץ ואסתכל על הלהבות סביבנו. "אוקיי,זה מתחיל!" אומר בהתרגשות ואזרוק את הפוכדור של ולפיקס. "ולפיקס אולי לא נלחמנו הרבה יחד,אבל אני בכל זאת בוחר בך כי אני מאמין שדווקא בגלל שאני פחות בוחר בך,את תעזרי לי לנצח!" אתכופף אל ולפיקס,אומר לה את זה ואלטף את ראשה. "קדימה,תבחר פוקימון!" אצעק בביטחון אל עבר צלי.

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    לוקאריו מחכה פינסיר היה קרוב אליו ואז יוכל לתקוף את פינסיר בציפורן צל.פינסיר קרוב ללוקאריו.לוקאריו תוקף את פינסיר בציפורן צל.פינסיר זריז ומצליח להתחמק מציפורן הצל של לוקאריו.פינסיר שוב רץ לעבר לוקאריו ופוגע בלוקאריו עם מכת הצבת שלו.לוקאריו מכין כדור הילה ושולח אותו לעבר פינסיר.פינסיר לא מצליח להתחמק מכדור הילה ונפגע קצת.פינסיר רץ לעבר לוקאריו כשהוא תוקף בגיליוטינה
    "לוקאריו-תקוף מהר בכדור הילה חזק במיוחד ולאחר מכן בהתקפה מהירה!" אומר ללוקאריו.
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'יימס
    אתה מחליט להילחם עם ולפקיס שלך בקרב.אתה מוציא את ולפקיס החוצה לזירת הקרב.ולפקיס יוצאת ומתחילה קצת לחשוש מן הלהבות שסביבה.צלי אומר לך"אתה הולך להפסיד לי אם תשתמש בולפקיס הזהת.אני לא חושב שהיא חזקה בשביל לנצח אותי.אני אוותר לך ולא שתמש בפוקימון חזק אשתמש בחלש.צא שאפט שלי לקרב.ילד אתה מוזמן להתחי בקרב".צלי זורק פוכדור ומימנו יוצא שאפט.

תומר
    גאלד משתמש בעל חושי על מכת הברק שעפה לעברכם.על חושי תופס את הברק ומשמיד אותו לגמרי.גאלאד שולח עלים קסומים לעבר נג'י.עלים קסומיים מתעופים במהירות לעבר נג'י.סאלאמנס שולח זעם דרקון לעבר אלקטרודראגן.צ'איזארד תוקף בלהביור גם הוא את אלקטרודראגן.נג'י לא מצליח להתחמק מהעלים הסקומים ונפגע.הוא מתחיל לדממם.שתי המתקפות פוגעות באלטרודראגן והוא נפגע קשה.הוא מתחיל להתעייף כבר.

ברוס
    לוקאריו מכין במהירות כדור הילה עוצמתי ביותר.לאחר זאת הוא מעיף אותו לעבר פינסיר.פינסיר תוקף בגיליוטנה את כדור הילה.כדור הילה פוגע בו אך הוא מושמד על ידי הגיליוטינה של פינסיר.לעומת זאת פינסיר נפגע קצת מכדור הילה של לוקאריו.לוקאריו משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות לעבר פינסיר.כשהוא קרוב לעבר פינסיר הוא שולח לעברו אגרוף מהיר.פינסיר מצליח לתפוס את האגרוףשל לוקאריו.לוקאריו משתחחר מהאחיזה של פינסיר וקופץ לאחור.לינה אומרת לפינסיר"אגרוף ממוקד"פינסיר רץ לעבר לוקאריו כשהוא משתמש באגרוף ממוקד
    נערך לאחרונה על ידי monster, 03-28-2011 בשעה 07:48 PM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    בר
    אתה צועק בקול גבוה לטראפינץ' בתקוה שישממע אותך.בתוך סופת החול טראפינץ' נמצא והוא מצליח לשמוע את קולך.הוא מיד מייצר לו סופת חול ואז מעיף אותה שתעלים את סופת השלג שנמצאת בזירה.בזמן הזה טראפינץ' משתמש בחפירה כדי להיות בטוח מפני התקופותיו של אבומוסנו.טראפינץ' חופר בור קטן ונכנס אליו.לאחר כמה דקות סופת החול גוברת על סופת השלג.שני הסופות נעלמו ואתה רואה את אבומוסנו על הזירה וטראפינץ' לא על הזירה.אתה מבין שהוא נמצא בבור שלו.
    "טראפינץ' עכשיו, גמור אותו במפולת סלעים חזקה במיוחד" אגיד לטראפינץ'.
    "נראה לי שזה הסוף גבריאל" אגיד לו

10. משתמש מנוסה
    תומר
    גאלד משתמש בעל חושי על מכת הברק שעפה לעברכם.על חושי תופס את הברק ומשמיד אותו לגמרי.גאלאד שולח עלים קסומים לעבר נג'י.עלים קסומיים מתעופים במהירות לעבר נג'י.סאלאמנס שולח זעם דרקון לעבר אלקטרודראגן.צ'איזארד תוקף בלהביור גם הוא את אלקטרודראגן.נג'י לא מצליח להתחמק מהעלים הסקומים ונפגע.הוא מתחיל לדממם.שתי המתקפות פוגעות באלטרודראגן והוא נפגע קשה.הוא מתחיל להתעייף כבר.
    "גאלאד תשתמש בעל-חושי כדי לתפוס את נג'י ואז תפוצץ אותו במהירות!,
    לאחר מכן תשתמש בעל-חושי כדי לתפוס את הפוקימון שלו ותחסל אותו באגרוף אש!"אגיד לגאלאד.
    "בנתיים סלאמנס וצ'אריזארד תבדקו אם יש פה עוד אגדיים שכלואים בתוך מבחנות ענקיים שכלא אותם נג'י."אגיד לסלאמנס ולצ'אריזארד ואצפה בכול המעשים של הפוקימונים שלי.

11. משתמש מנוסה
    ג'יימס
    אתה מחליט להילחם עם ולפקיס שלך בקרב.אתה מוציא את ולפקיס החוצה לזירת הקרב.ולפקיס יוצאת ומתחילה קצת לחשוש מן הלהבות שסביבה.צלי אומר לך"אתה הולך להפסיד לי אם תשתמש בולפקיס הזהת.אני לא חושב שהיא חזקה בשביל לנצח אותי.אני אוותר לך ולא שתמש בפוקימון חזק אשתמש בחלש.צא שאפט שלי לקרב.ילד אתה מוזמן להתחי בקרב".צלי זורק פוכדור ומימנו יוצא שאפט.
    "אל תהיה כל כך בטוח! זה שולפיקס קטנה,לא אומר שהיא חלשה!" אומר לו ואחייך אל ולפיקס. "קדימה,רוצי לכיוונו של שאפט ואז תחליקי מתחתיו וכשאת מאחוריו,תשתמשי מהר בגחלת!" אומר לולפיקס במהירות.

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    לוקאריו מכין במהירות כדור הילה עוצמתי ביותר.לאחר זאת הוא מעיף אותו לעבר פינסיר.פינסיר תוקף בגיליוטנה את כדור הילה.כדור הילה פוגע בו אך הוא מושמד על ידי הגיליוטינה של פינסיר.לעומת זאת פינסיר נפגע קצת מכדור הילה של לוקאריו.לוקאריו משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות לעבר פינסיר.כשהוא קרוב לעבר פינסיר הוא שולח לעברו אגרוף מהיר.פינסיר מצליח לתפוס את האגרוףשל לוקאריו.לוקאריו משתחחר מהאחיזה של פינסיר וקופץ לאחור.לינה אומרת לפינסיר"אגרוף ממוקד"פינסיר רץ לעבר לוקאריו כשהוא משתמש באגרוף ממוקד
    "תשתמש בצוות כפול ולאחר מכן תשתמש בציפורן צל מכיוון ראנדומאלי!" אומר ללוקאריו.
    NYO HO HO BITCH

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    לוקאריו משתמש בצוות כפול והוא משכפל את עצמו 10 פעמיים.בזירה כרגע נמצאים 11 לוקאריוים.פינסיר לא מצליח למצוא תלוקאריו האמיתי.הוא תוקף את אחד הלוקאריוים באגרוףף ממוקד.הוא פוגע בלואקריו מזויף.כול 10 הלוקאריו רצים לעבר פינסיר בציפורן צל.פינסיר גם הוא משתמש ב צוות כפול.הוא משכפל את עצמו 12 פעממים.10 פינסירים נעלמים ונותרו בזיה 2 פינסירים ו10 לוקארוי

ג'יימס
    ולפקיס רצה לכייון שאפט.כשהיא לידו היא מחליקה על הרצפה והיא נהיית מאחוריו.ולפקיס תוקפת בגחלת הכי חזקה שלה את שאפט.שאפט לא מצליח בזמן להתחמק מן הגחל של ולפקיס ונפגע קצת.צלי חוטף את אותו נזק שחטף שאפט.הוא זועק מכאבים.צלי אומר לשאפט"שאפט תשתמש בכדור צל שיביס את הולפקיס הזאת".שאפא מייצר כדור צל ואז מעיף אותו לעבר ולפקיס שלך.

תומר
    גאלאד משתמש בעל חושי על נג'י.על חושי מנסה לתפוס את נג'י אך הוא כול הזמן מתחמק מן הנעל חושי של גלייד.לבסוף נג'י תוקף תעל חושי ומשמיד אותו.גאלאד תוקף בעל חושי את אלקטרודארגן.העל חושי תופס את אלקטרודראגן ופוגע בו.לאחר מכן גאלאד תוקף באגרופי אש שפוגעים בו.אלקטרודראגן מתעלף.סאלאמנס וצ'איזארד משחחרים עוד כמה אגדיים ממבחנות כמו מספםרייט אזלף מולטרס .נג'י משנה את צורתו למדוזה.למדוזה יש שערות נחשים וגוף נחש.אם תסכל בעינה תהפוך לאבן.

בר
    טראפינץ' מפעיל מפולת סלעים.הרבה מאוד סלעים מתחילים ליפול על אבומוסנו.גבריאל אומר לך"אני לא חושב שזה הסוף של אבומוסנו.אבומוסנ פטיש עץ".אבומוסנו משתמש בפטיש עץ על האבנים שנופליםעליו.הוא מרסק עם פטיש העץ כול אבן שנופלת עליו.גבריאל אומר"אבומוסנו תקוף את הבור של טראפינץ' בפטיש עץ".אבומוסנו ניגש לבור של טראפינץ' והוא תוקף תבור פטיש עץ

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    בר
    טראפינץ' מפעיל מפולת סלעים.הרבה מאוד סלעים מתחילים ליפול על אבומוסנו.גבריאל אומר לך"אני לא חושב שזה הסוף של אבומוסנו.אבומוסנ פטיש עץ".אבומוסנו משתמש בפטיש עץ על האבנים שנופליםעליו.הוא מרסק עם פטיש העץ כול אבן שנופלת עליו.גבריאל אומר"אבומוסנו תקוף את הבור של טראפינץ' בפטיש עץ".אבומוסנו ניגש לבור של טראפינץ' והוא תוקף תבור פטיש עץ
    "זה לא יעזור לך, קדימה טראפינץ' צא מהבור כשאתה קופץ ואתה מאחורי אבומוסנו ותשתמש בנשיכה על הגב שלו חזק מאוד" אגיד לטראפינץ'

15. משתמש מנוסה
    תומר
    גאלאד משתמש בעל חושי על נג'י.על חושי מנסה לתפוס את נג'י אך הוא כול הזמן מתחמק מן הנעל חושי של גלייד.לבסוף נג'י תוקף תעל חושי ומשמיד אותו.גאלאד תוקף בעל חושי את אלקטרודארגן.העל חושי תופס את אלקטרודראגן ופוגע בו.לאחר מכן גאלאד תוקף באגרופי אש שפוגעים בו.אלקטרודראגן מתעלף.סאלאמנס וצ'איזארד משחחרים עוד כמה אגדיים ממבחנות כמו מספםרייט אזלף מולטרס .נג'י משנה את צורתו למדוזה.למדוזה יש שערות נחשים וגוף נחש.אם תסכל בעינה תהפוך לאבן.
    "סאלמנס וצ'אריזארד תשתמשו בלהביור אבל אל תסתכלו על מדוזה!"אגיד לשניהם תוך כדי שאני מחפש מקום כדי לא לראות את מדוזה
    "גאלאד תשתמש בעל-חושי כדי לתפוס את מדוזה אבל אל תסתכל בו, ואז תשתמש בעלים קסומים כדי לנצח אותו!"אוסיף בקושי.

עמוד 200 מתוך 203 ראשוןראשון ... 100150190198199200201202 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •