כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
"טוב,הגיע הזמן לחזור!" אומר ואחזיר את מגבי לפוכדור ואת אושווט אשים על הכתף שלי ואמשיך למכרה סלוק.ברוס
אתה רואה שהם חברים טובים אז אתה מתחיל לשחק איתם גם תופסת.אתה תופס את אושואט.אז הוא תופס.ומנסה לתפוס אותכם.הוא תופס את מגבי.מגבי תופ אותך וכך האלה במשך מס' דקות שלמות
NYO HO HO BITCH
ברוס
אתה מחזיר את מגבי לפוכדור שלו.שם את אוושואט על הכתף הימנית שלך ומתחיל ללכת אל עבר מכרה סלוק.כעבור 5 דקות אתה מגיע לסוף דרך 1 ומולך נמצא מרכז לפוקימונים.ולידו נמצא מכרה סלוק.לאן תלך?
כריס
בנגו אומר לך"טוב איך שתרצה"אתה ובנגו מתחילים ללכת בסופות המוות.כעבור 3 דקות של הליכה בסופות המוות אתם רואים את העיר קלרק באופק.אתם רצים הכי מהר שאתם יכולים ומגיעים לעיר קלרק.בעיר קלרק יש הרבה אנשים בניינים.לאן תלכו?למקדש,מרכז פוקימונים או המכון של העיר
לוקאס
חן אומר לך"אני יודע שיש לך יתרון על הפוקימון שלי אך זה לא משנה לי.צ'ימצ'אר יורד מהכתף שלך ומשתמש בגחלת על ויפנבל.וינפבל קופץ לאוויר וכך מתחמק מן הגחלת של צ'ימצ'אר.חן אומר"ויפנבל תקוף בצוות כפול" ויפנבל משתמש בצוות כפול ונהיים עוד 10 כמהו.
סטיבן
אתה יוצא מן המרכז לפוקימונים ומחפש דברים מענינים לעשות.אתה שומע"בוא והצטרפו לסיור שלנו במקדש גראודון.תוכלו לפגוש לראות את גראודון האגדי בתרדמת לו.אז לכו לכניסה של המקדש והירשמו לסיור שלנו במקדש.הסיור הוא בחינם רק צריך להירשם אליו.המקדש הוא בדרום העיר"
אייס
אתה מתחיל לרוץ בספרינט וגם סאלי.שאתה מחזיק בידיך את פוליואג הפצוע.תוך חצי דקה אתם מגיעים לסוף דרך 1.ומולכם נמצא מרכז לפוקימונים.אתם נכנסים למרכז הפוקימונים.האחות ג'וי רואה את פוליואג הפצוע ומיד לוקחת אותו לריפוי.אתם מחכים כמה דקות ואז האחות ג'וי מביאה את פולויאג בריא ושלם.היא אומרת לכם"הפולויאג הזה הוא של אחד מכם?"
תומר
רוני אומר לך"נותרו לי רק קיבאגו וגיבל שלי.אין לי עוד פוקימונים.אם אני אתקוף איתם זה היה אותו דבר כמו עם שלגון.עלינו לחסל לו את הגיטרה הזאת.לפתע צ'ארמנדאר שלח יוצא מהפוכדור שלו בריא.הוא שולח אגרוף אל טריס.לאחר כמה שניות האגרוף הופך לאגרוף ברק.טריס לא מתחמק מן המתקפה של צ'ארמנדאר.האגרוף החשמל פוגע בגיטרה של טריס והורס אותה לגמרי."לעזעזל איתך צ'ארמנדאר.מגמרוטאר צא להביור"אתה מרגיש שאתה לא דבוק כבר לקיר.שלגון כבר לא מעולף.טריס מוציא פוכדור וממנו יוצא.מגמרוטאר תוקף בלהביור את צ'ארמנדאר שלך
לוק
פאנפי מתחיל ומשתמש בגילגול.הקרח גורם לפאנפי לגבור מהירות לגילגול שלו.ראלסט לא מספיקה להתחמק ונפגעת מן הגילגול של פאנפי.פאנפי משתמש בחפירה ואז יוצא מן הבור ומפתיע את ראלסט בפגיעה קשה ישירה.רלסט משתמשת בעל חושי על פאנפי
ניר
אתה ניגש ל גראוליט אתה זורק עליו פוכדור.הפוכדור מכניס אליו את גראוליט.הפוכדור מתחיל להבהב ולהבה ואז נעצר.לכדת גראוליט.אתה מוציא את גראוליט ושם עליו אבן אש.גראוליט מתפתח לארקיניין.אתה הולך אל נחש החשמל וזורק עליו פוכדור.הפוכדור מכניס אותו אליו.ומתחיל להבהבה ואז נפתח.נחש החשמל יוצא ובורח.אתה ניגש אל סייטר וזרק עליו פוכדור.סייטר מעיף את הפוכדור שאתה זורק אליו ועף מן המקום.אתה ניגש אל תת התפתחות של קינדרה.הוא משתמש עליך באקדח מים.אתה נרטב בגללו.קינדרה הולך מן המקום.גליגר שומע אותך ועף גם הוא מהמקום.שלגון ניגש אליו.אתה נותן לו את הפוכדורים של סטיליקיס ואקן.הוא לוקח אותם.כול שאר הפוקימונים הולכים.אתה נותן למדקיפ 2 אבני מים אך הוא לא מתפתח.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני לוקח בחזרה את אבני המים (אם מדקיפ לא מתפתח האבנים עדיין קיימות) וצועק בקול רם:ניר
אתה ניגש ל גראוליט אתה זורק עליו פוכדור.הפוכדור מכניס אליו את גראוליט.הפוכדור מתחיל להבהב ולהבה ואז נעצר.לכדת גראוליט.אתה מוציא את גראוליט ושם עליו אבן אש.גראוליט מתפתח לארקיניין.אתה הולך אל נחש החשמל וזורק עליו פוכדור.הפוכדור מכניס אותו אליו.ומתחיל להבהבה ואז נפתח.נחש החשמל יוצא ובורח.אתה ניגש אל סייטר וזרק עליו פוכדור.סייטר מעיף את הפוכדור שאתה זורק אליו ועף מן המקום.אתה ניגש אל תת התפתחות של קינדרה.הוא משתמש עליך באקדח מים.אתה נרטב בגללו.קינדרה הולך מן המקום.גליגר שומע אותך ועף גם הוא מהמקום.שלגון ניגש אליו.אתה נותן לו את הפוכדורים של סטיליקיס ואקן.הוא לוקח אותם.כול שאר הפוקימונים הולכים.אתה נותן למדקיפ 2 אבני מים אך הוא לא מתפתח.
"כל סייטר שחושב שהוא הכי חזק מכולם, והוא רוצה להתפתח, שיבוא לפה עם פוקדור."
אני מוציא את אקניין אומר לו: "להביור שתוכל על הסיטר החזק." אני לוקח בחזררה את סטיליקס ומוציא אותו.
אני אומר לו: "על הלהביור, תפעיל אבנים חדות כדי שיבערו ויפגעו אנושות בסייטר."
לאחר זאת אני אומר לשלגון: "אם הסייטר הזה לא חזק אז אני צריך אחד חזק."
ניר
אתה לוקח את 2 אבני המים שנתת למדקיפ ושם אותם בתיק שלך.לפתע בא סייטר ששמע אותך.אתה מוציא את ארקניין לקרב.ארקניין יורה להביור עוצמתי על סייטר.סייטר מתחמק במהירות מן הלהביור של ארקניין.סטיליקיס משתמש באבנם חדות ארקנין להביור .סיטר לא מצליח להתחמק מהשילוב הזה.סייטר בורח מהמקום
לוקאס
צ'ימצ'אר יורה גחלת לאוויר ואז קופץ אל הגחלת עצמה.ומשם יורה עוד גחלת אל הגחלת עצמה.זה יוצר גחלת אחת גדולה.הגחלת העצומה פוגעת בכול הוינבול ומביסה את כול הכפילים.וינבל משתמש בעלי טער על צ'ימצ'אר שלך
ברוס
אתה חושב להתקדם למרכז הפוקימונים אתה ניגש אל הכניסה.ונכנס למרכז הפוקימונים.שם אתה הולך לדלפק.האחות ג'וי אומרת לך"כן מה תרצה שאני ירפא לך את הפוקימונים?אם כן תגיש לי אותם ואני ארפא לך אותם.
לוק
פאנפי קופץ לאוויר ומשם הוא משתמש בגילגול באוויר.וכתוצאה מן העל חושי פאנפי משתמש בהורדה.כך נוצר תותח גלגול אוירי.רלסט לא מצליחה להתחמק מן השילוב של פאנפי ונפגעת קשה.ריין אומר"רלסט היפנוזה"רלסט משגרת היפנוזה אל פאנפי.פאנפי נפגע מהיפנוזה
תומר
צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל אל הלהבהיור.האגרוף החשמל של צ'ארמנדאר לא מספיק חזק ולכן צ'ארמנדאר נפגע מהלהביור.אתה רואה ששלגון של רוני תוקף בשמת דרקון את מגמרוטאר.מגמרוטאר נפגע מזה.אתה מוציא את טרטויג לקרב..טרטויג משתמש בהצלפת גפן על הרגלים שלו.מגמרוטאר מתחמק מזה בקלות ואז משתמש במסך עשן.שאתם לא רואים בו כלום.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
תומר
רוני מוציא גם גיבל ואת קיבאגו שיעזרו בקרב הזה.טרטויג משתמש בעלי טער על העשן כדי שהוא יתפזר.לאחר שהעשן נעלם טריס מגמרוטאר וארטיקונו נעלמו.רוני אומר"בטח בזמן המסך העשן טריס לקח את ארטיקונו בלי ששמנו לב לזה"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
תומר
אתה מחזיר את טרטויג ואת צ'ארמנדר לפוכדורים שלהם ורוני מחזיר את שלגון קיבאגו וגיבל לפוכדורים שלהם.אתם יוצאים מהחדר וממשיכים במערה.אתם רואים כבר את היציאה מן המערה אך אתם נתקלים בשחוסם לכם את היציאה
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)