אני זורק את הפתק והולך לחפש פוקימונים שמתפתחים באזרת החפצים שמצאתילוק
אתה מוציא מתוך הפוכדור שלך את פאנפי לקרב.רין אומר לך"אז יש לך פאנפי.אני אשתמש ברלסט שלי.צא ראלטס"ריין מוציא פוכדור וממנו יוצאראלסט שלו..ריין אומר לך"תרצה לתקוף ראשון או שאני יתקוף ראשון"
לוקאס
אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך החוצה ושם אותו על כתפיך.חן אומר לך"אני מאמן גם מתחיל ויש לי כבר 4 פוקימונים."אתם יוצאים מהמרכז לפוקימונים וכול אחד עומד בצד אחד.צ'ימצ'אר שלך יוצא לקרב."אוקי צא וינפל שלי לקרב"חן מוציא פוכדור וממנו יוצאויפנבל
סטיבן
האחות ג'וי אומרת לך"כן בשמחה ארפא לך אותם."אתה מגיש לה את הפוכדורים של סנייבי ומוקרו.היא לוקחת את הפוכדורים שלך ומרפא אותם.אז מחזירה לך אותם.אתה שם אותם בתוך החגורה שלך.אתה מסתכל ואין שום דבר מעניין במכרז
אייס
אתה מרים את הפולויאג עם ידיך.סאלי אומרת לך"בוא נראה אם אני לא טועה המרכז הפוקימונים הקרוב הוא בסוף דרך 1.ואנו רק באמצע דרך 1.אז כדי שנרוץ מהר עד למכרז הפוקימונים שבסוף דרך 1"
כריס
בנגו אומר לך"הפוקימון האגדי שנמצא בסופות המוות הוא לנדלוס.הוא גם מעופף וגם אדמה.אומרים שהוא מסתובב בסופות המצות כשתחשק לו.אם היה לנו מזל נוכל לפגוש את הלנדלוס הזה.אז רוצה לנסות למצוא לפגוש אותו?"
ניר
אתה אוסף את כול חפצי הפיתוח שמצאת.לאחר כמה שניות של שקט.רעש של המונים מגיע אליך.אתה רואה שמולך נאספים הרבה פוקימונים פראים שרוצים להתפתח.הפוקימונים שבאו הם:,
,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
איתי
אתה חוזר למכרה הרוס אך אתה רואה שכול חפצי הפיתוח שהיו שם הרוסים ושבורים.הפ לא יעזרו לך בכלל.אתה מוצא פתק שכתוב עליו"צצות ניוטק אחראי על הפיצוץ"
תומר
אתה מוציא מתוך התיק שלך אוכל לפוקימונים ונותן אותו לארטיקונו.ארטיקונו אוכל אותו אך עדין הכוחות לא חזרו אליו.אתה דוחף את טריס.טריס לא שם לב אליך ונדחף ונופל.טריס אומר לך"מנוול קטן.ריתוק קיר"לפתע אתה עף על הקיר ודבוק אליו.
ברוס
אתה רואה שהם חברים טובים אז אתה מתחיל לשחק איתם גם תופסת.אתה תופס את אושואט.אז הוא תופס.ומנסה לתפוס אותכם.הוא תופס את מגבי.מגבי תופ אותך וכך האלה במשך מס' דקות שלמות