Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1523242526273575125 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    מדקיפ טס מהמים אל כריינדוס.אך מכת הברק של כריינוס פוגעת במדקיפ.מדקיפ יוצא מזה ללא פגע ופוגע בכריינדוס.רוקר אומר"מה אבל איך הוא שרד את זה.אבל זה בלתי אפשרי שמדקיפ ישרוד מתקפת חשמל כזאת חזקה.מה זה המדקיפ הזה.כרינדוס ראשית זן"כריינדוס תוקף בראשית זן
    אני מסתכל על רורק ואומר לו: "לימדתי את המדקיפ שלי לספוג מתקפות בצורה כל כך טובה עד שמתקפות לא פועלות עליו, אפילו מתקפות של אגדיים לא יפגעו בו."
    אני מסתכל על הראש הכחול של קריינידוס שעומד לזהור, אני מסתכל על מדקיפ הקטן וההרסני ואומר:
    "אתה טוב עכשיו, אין ספק שקריינידוס קיבל שוק עכשיו." אני שוב מסתכל על רורק ואומר לו: "אני מוכן ללמד את זה גם על קריינידוס, בתנאי שתעזור לי לפתח את מדקיפ, האימונים שלו לא עוזרים, רק לספיגה."
    אני מתחיל ללכת לאט באזור המאמן המסומן לי, ומסתכל על השופט. אני אומר לו: "תהיה מוכן לסמן שאני מנצח, כי מהלך הסיום מתחיל." אני אומר למדקיפ: טוס לסלע חד בעזרת צלילה, תנפץ אותו (אבל שהוא ישאר ממש חד) עד שהוא היה בצורה שמגנה על גופך. לך עם הסלע למקום שלקריינידוס ירצה לתקוף אותך, ואז שהוא היה ממש שהחוד לצד הפנים שלו, והוא חושב שהוא יפוצץ את החוד, תעשה עליית מפלים ותרכז את כל הכוח שלה בלעשות קרן אחת ענקית (עצומה) שתעיף את החוד בכוח וגם תפגע בקריינידוס עם מים.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    רוקר אומר לך"אני לא יעזור לך.אני מבין שאתה משתמש בחפץ שקוראים לו הנצח.".השופט אומר לך"הקרב כולה 2 דקות וזהו וכבר הקרב נגמר יפה"מדקיפ משתמש בצלילה וטס אל אבן חדה ומנפץ אותה שתהיה חדה מאוד.מדקיפ מוביל תאבן למקום של כרינדוס.מדקיפ משתמש בעלית מפלים ומעיף את החוד אל כרינדוס.כריינדוס לא מצליח להתחמק בזמן והחוד נתקע לו בבטן.איכשהו הנוד נשבר אתה רואה שמטטף לכריינדגס דם.

לוקאס
    דוודו מנקר את גלגל הלהבה במתקפת ניקור.דודו קצת נפגע מזה וגם קילובה.ואז דודו לוקח קצת מן האש של גלגל האש ומשלב את הניקור שלו באש.ותוקף את קילובה.גם קילובה וגם דודו נפגעים מזה.חן אומר"קילובה להביור"קילובה משתמש בלהביור

תומר
    אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים עם רוני והולךך למקום עם עצים.כשאתה מוצא מקום כזה אתה ורוני הולכים אליו.לאחר מכן אתה מוציא את הסכין שלך במתקפת פתע ואז דוקר את רוני למוות.רוני צועק"אההההה"רוני נופל על האדמה ומת.מן הגוף שלו יורד מלא דם

איתי
    אתה מחפש את פוקימון הנר ואת גינדרגה.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לעיר קלר .ובעיר קלרק יש הרבה ביינים גבוהים מאוןד.הבניינים והאנשים מסתירים לך את הנר ואת הקינדרגה ואתה כבר לא רואה אותם ולא מצליח למצוא אותם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה

תומר
    אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים עם רוני והולךך למקום עם עצים.כשאתה מוצא מקום כזה אתה ורוני הולכים אליו.לאחר מכן אתה מוציא את הסכין שלך במתקפת פתע ואז דוקר את רוני למוות.רוני צועק"אההההה"רוני נופל על האדמה ומת.מן הגוף שלו יורד מלא דם

אני יגיד בלבי:"יש סוף סוף רצחתי מישהו איזה כיף"
    אני אקח מגופו את כול הדברים שיש לו שהם:פוקדורים,כסף ועוד כמה דברים.
    אני אקח את גופתו ואסתיר את גופת בענפים ודשא.
    אני אצא ברוגע מהמקום ואז אלך למכון בשקט.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. היכל התהילה
    אייס
    עכשיו תראה אילו יש לה.סאלי אומרת לך"לסופות המוות.אחרי סופות המוות נמצאת העיר קלרק ושם היה הקרב המכון ה1 שלך.אז לשם נלך".אתם למתחיילים ללכת לסופות המוות.כעבור דקה אתם נכנסים לסופות המוות.אתם רואים הרבה חול וסופות חול.סאלי אומרת לך"אני מבינה שאתה רוצה לראות את כול הפוקימונים שלי.צאו כולם"סאלי זורק 3 פוכדורים לאוויר מאחד מהם יוצא סקיטי.מהשני יוצא צ'ארמיליון ומהשלישי יוצא באטארפי
    "מגניבים" אשיב ואלטף את צ'ארמיליון ובאטרפרי.
    אני מחפש פוקימונים [סנדשרו או פנפי P=] ביחד עם צ'יקו ופוליוואג
    ---
    לפוליוואג אני אקרא פאלי
    ---
    אם אמצא פוקימון אורה לפאלי להכנס לקרב "צא פאלי! בועות!"

5. משתמש סופר ספאמר
    ניר
    רוקר אומר לך"אני לא יעזור לך.אני מבין שאתה משתמש בחפץ שקוראים לו הנצח.".השופט אומר לך"הקרב כולה 2 דקות וזהו וכבר הקרב נגמר יפה"מדקיפ משתמש בצלילה וטס אל אבן חדה ומנפץ אותה שתהיה חדה מאוד.מדקיפ מוביל תאבן למקום של כרינדוס.מדקיפ משתמש בעלית מפלים ומעיף את החוד אל כרינדוס.כריינדוס לא מצליח להתחמק בזמן והחוד נתקע לו בבטן.איכשהו הנוד נשבר אתה רואה שמטטף לכריינדגס דם.

לוקאס
    דוודו מנקר את גלגל הלהבה במתקפת ניקור.דודו קצת נפגע מזה וגם קילובה.ואז דודו לוקח קצת מן האש של גלגל האש ומשלב את הניקור שלו באש.ותוקף את קילובה.גם קילובה וגם דודו נפגעים מזה.חן אומר"קילובה להביור"קילובה משתמש בלהביור

תומר

איתי
    אתה מחפש את פוקימון הנר ואת גינדרגה.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לעיר קלר .ובעיר קלרק יש הרבה ביינים גבוהים מאוןד.הבניינים והאנשים מסתירים לך את הנר ואת הקינדרגה ואתה כבר לא רואה אותם ולא מצליח למצוא אותם
    אני מוציא את מהונצ'קרו ואומר לו לחפש את הפוקימון נר מהשמיים כדי שאני יתפוס אותו ויעיף את טורצ'יק מהשישיה

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס
    "עכשיו דודו תשתמש בצוות כפול ותקפוץ עם כל המזויפים עליו עם ניקור!" אומר לו בחיוך רחב עם האסטרטגיה החדשה שיש לי
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    דודוד מתחמק מהלהביור של קילובה בקלות.דודו משתמש בצוות כפול ומכין עוד 10 עותקים שלו ונהיים 11 דודו בקרב.כול הדודודים קופצים לאויר ומשם תוקפים את קילובה מתקפת ניקור.קילובה לא מצליח להתחמק מהניקור ונפגע קשה.חן אומר"מתקפה חזקה.קילובה תשתמש בחפירה"קילובה משתמש בחפירה וננעלם משדקה קרב

איתי
    אתה מוציא את הונצ'קרו מהפוכדור שלו.והוא מתחיל לחפש בעיר קלרק את פוקימון הנר שברח לך.הנוצ'קרו עף גבוה בעיר לאחר כמה דקות הוא מוצא את פוקימון הנר ואז חוזר אליך.הונצ'קרו אומר לך"הונ הון,אתה מבין שהוא מצא את פוקימון הנר.הנצ'קרו מוביל אותך לפוקימון הנר.לאחר דקה אתה פוגש את פוקימון הנר.פוקימון הנר נמצא במבוי סתום ולא יכול לברוח

אייס
    אתה מתפאל מצ'ארמיליון ובאטארפי של אליס ואתה מלטף את ראשם.לאחר מכן אליס מחזירה את שלושת הפוקימונים שלה לפוכדורים שלהם.לעומת זאת אתה משאיר את צ'יקו ופולויאג בחוץ.אתם מתחילים לחפש פאנפי או שאנדלש.כעבור דקה של חיפוש אתם מוצאים .פאלי תוקף אותו בבועות.הוא מתחמק מזה ומשיב בגילגול

תומר
    אתה שמח בליבבך שרצחת את שותפך.אתה מסתקל בגופו ורואה שיש עליו רק פוכדורים.אתה לוקח את הפוכדורים של רוני ושם אותם בתיקך.אתה מסתיר את הגופה של רוני בענפים ובעצים.לאחר מכן אתה הולך למכון העיר סנוי.כעבור 2 דקות אתה מגיע למכון העיר סנוי.אתה נכנס אליו ושם אתה פוגש את מילין.מילין אומרת לך"ברוך הבא למכון הקרח.הקרב פה היה 1 על 1 אסור להחליף פוקימונים"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    דודוד מתחמק מהלהביור של קילובה בקלות.דודו משתמש בצוות כפול ומכין עוד 10 עותקים שלו ונהיים 11 דודו בקרב.כול הדודודים קופצים לאויר ומשם תוקפים את קילובה מתקפת ניקור.קילובה לא מצליח להתחמק מהניקור ונפגע קשה.חן אומר"מתקפה חזקה.קילובה תשתמש בחפירה"קילובה משתמש בחפירה וננעלם משדקה קרב
    "ציפיתי לזה,תיהיה מוכן להפסיד" אומר לחן בחיוך רחב ואז אצעק לדודו:"דודו תתרכז,עם הרגליים הקלות שלך אתה מרגיש רטטים באדמה,תשתמש בניקור על המקום שבוא אתה מרגיש את קווילבה!" אומר בחיוך לדודו והוציא את צימצאר ליראות איך הוא מרגיש
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אתה הולך אל הגראודון הישן ונוגע בגופו.אתה נהנה לגעת בגוף שלו.המדריכה אומרת"הסיור נגמר הסיור הבא בעוד 30 דקות".אחד מהאנשים מהסיור ניגש אליך ואומר לך"שמעתי שאתה מחפש קרב.אז תרצה נגדי קרב 2 על 2 ביחידים.אבל נילחם בחוץ שלא נהרוס את המקדש"
    "תודה רבה על הסיור" אומר למדריכה בחיוך.
    "בשמחה, בוא החוצה" אומר לאיש מהסיור.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

10. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Red"]
    תומר
    אתה שמח בליבבך שרצחת את שותפך.אתה מסתקל בגופו ורואה שיש עליו רק פוכדורים.אתה לוקח את הפוכדורים של רוני ושם אותם בתיקך.אתה מסתיר את הגופה של רוני בענפים ובעצים.לאחר מכן אתה הולך למכון העיר סנוי.כעבור 2 דקות אתה מגיע למכון העיר סנוי.אתה נכנס אליו ושם אתה פוגש את מילין.מילין אומרת לך"ברוך הבא למכון הקרח.הקרב פה היה 1 על 1 אסור להחליף פוקימונים"
    "היי מילין אני מאתגר אותך לקרב מכון"ואז אכנס למכון.
    אני אוציא את צראמנדר ואומר לו:"צראמנדר זה הקרב המכון הראשון שלנו"ואז אוסיף:"מילין אני ראשון או שאת?"
    ואז אחכה לתשובת מילין.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיבן
    אתה מודה למדריכה על הסיור ואז אתה והאיש שקבעת איתו קרב יוצאים מהמקדש.אז האיש אומר לך"שמי סטיב.מה שמך.הקרב היה 2 על 2 ביחידים.אסור להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אוקי צא ארון שלי לקרב"סטיב מוציא פוכדור וממנו יוצא ארון של סטיב

לוקאס
    אתה מחיך לו בחיוך רב שהוא עומד להפסיד בקרב.דודודו מרגיש קצת רטים מתחת לרגליו ומשתמש בניקור על האדמה.אך הקולות ממשיכים לקרות.לפתע קילובה יוצא מהאדמה ומפתיע את דוד בלהביור.דוד לא מספיק להתחמק ונפגע קשה.חן אומר לך"בטח לא ציפת לזה".אתה מוציא את צ'ימצ'אר ורואה שהוא בריא ונרפא מהקרב הקודם שלו

תומר
    אתה נכנכס לזירת הקרב.זירת הקרב כולה עשויה מקרח.לאחר מכן אתה מוציא את צ'ארמנדאר שלך לקרב המכון ה1 שלו.מילין מוציאה פוכדור מן הפוכדור שלה יוצא סוינב קטן וחמוד.מילין אומרת לך"איך שתרצה אם תרצה תקוף ראשום.אם לא אני אתקוף ראשון.אתה זה שהזמין אותי לקרב אז אתה מחליט מי תוקף ראשון"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    ניר
    "מה?!" אני אומר בקול זועם על רוקר.
    "מה אתה אמרת שיש לי, תגיד שוב.."
    עכשיו אני מסתכל על מדקיפ ואומר לו: "לך לקריינידוס ותפוס אותו בצורה שתשתק אותו, תנסה למנוע ממנו לתקוף וגם תוריד לו את הראש לאדמה."
    אני אומר לשופט: "אני חושב שאתה צריך להגיד שהניצחון שלי."
    אני אומר לרוקר: "עכשיו אני ישאל אותך פעם אחרונה, אתה נכנע?"

13. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Green"]
    תומר
    אתה נכנכס לזירת הקרב.זירת הקרב כולה עשויה מקרח.לאחר מכן אתה מוציא את צ'ארמנדאר שלך לקרב המכון ה1 שלו.מילין מוציאה פוכדור מן הפוכדור שלה יוצא סוינב קטן וחמוד.מילין אומרת לך"איך שתרצה אם תרצה תקוף ראשום.אם לא אני אתקוף ראשון.אתה זה שהזמין אותי לקרב אז אתה מחליט מי תוקף ראשון"
    "אני יהיה ראשון מילין"אני אומר למילין
    ואז אוסיף:"צראמנדר תתכונן לקרב,תעשה גחלת על הזירה ואל סווינב בכול הכוח!"
    ואז אומר בלבי:"זה יהיה קרב מאוד קל..."

14. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אתה מודה למדריכה על הסיור ואז אתה והאיש שקבעת איתו קרב יוצאים מהמקדש.אז האיש אומר לך"שמי סטיב.מה שמך.הקרב היה 2 על 2 ביחידים.אסור להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אוקי צא ארון שלי לקרב"סטיב מוציא פוכדור וממנו יוצא ארון של סטיב
    "שמי סטיבן, נעים מאוד" אלחץ את ידו.
    'ארון זה פוקימון מסוג מתכת' אחשוב לעצמי ואוציא את הפוכדור של מוקרו מכיסי.
    "אתה משתמש בארון ולכן אשתמש במוקרו" אומר ואזרוק את הפוכדור של מוקרו לאוויר.
    "מוקרו תשתמש בנשיכה" אורה למוקרו
    נערך לאחרונה על ידי ~גלואה Αυολακγ~, 12-05-2010 בשעה 10:01 PM

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

15. משתמש סופר ספאמר
    לוקאס

איתי
    אתה מוציא את הונצ'קרו מהפוכדור שלו.והוא מתחיל לחפש בעיר קלרק את פוקימון הנר שברח לך.הנוצ'קרו עף גבוה בעיר לאחר כמה דקות הוא מוצא את פוקימון הנר ואז חוזר אליך.הונצ'קרו אומר לך"הונ הון,אתה מבין שהוא מצא את פוקימון הנר.הנצ'קרו מוביל אותך לפוקימון הנר.לאחר דקה אתה פוגש את פוקימון הנר.פוקימון הנר נמצא במבוי סתום ולא יכול לברוח

אייס
    אתה מתפאל מצ'ארמיליון ובאטארפי של אליס ואתה מלטף את ראשם.לאחר מכן אליס מחזירה את שלושת הפוקימונים שלה לפוכדורים שלהם.לעומת זאת אתה משאיר את צ'יקו ופולויאג בחוץ.אתם מתחילים לחפש פאנפי או שאנדלש.כעבור דקה של חיפוש אתם מוצאים .פאלי תוקף אותו בבועות.הוא מתחמק מזה ומשיב בגילגול

תומר
    אני אומר להנצ'קרו לתקוף בלב אבל ואז באס אווירי בכל הכוח את הפוקימון נר

עמוד 25 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1523242526273575125 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •