אני מסתכל על רורק ואומר לו: "לימדתי את המדקיפ שלי לספוג מתקפות בצורה כל כך טובה עד שמתקפות לא פועלות עליו, אפילו מתקפות של אגדיים לא יפגעו בו."ניר
מדקיפ טס מהמים אל כריינדוס.אך מכת הברק של כריינוס פוגעת במדקיפ.מדקיפ יוצא מזה ללא פגע ופוגע בכריינדוס.רוקר אומר"מה אבל איך הוא שרד את זה.אבל זה בלתי אפשרי שמדקיפ ישרוד מתקפת חשמל כזאת חזקה.מה זה המדקיפ הזה.כרינדוס ראשית זן"כריינדוס תוקף בראשית זן
אני מסתכל על הראש הכחול של קריינידוס שעומד לזהור, אני מסתכל על מדקיפ הקטן וההרסני ואומר:
"אתה טוב עכשיו, אין ספק שקריינידוס קיבל שוק עכשיו." אני שוב מסתכל על רורק ואומר לו: "אני מוכן ללמד את זה גם על קריינידוס, בתנאי שתעזור לי לפתח את מדקיפ, האימונים שלו לא עוזרים, רק לספיגה."
אני מתחיל ללכת לאט באזור המאמן המסומן לי, ומסתכל על השופט. אני אומר לו: "תהיה מוכן לסמן שאני מנצח, כי מהלך הסיום מתחיל." אני אומר למדקיפ: טוס לסלע חד בעזרת צלילה, תנפץ אותו (אבל שהוא ישאר ממש חד) עד שהוא היה בצורה שמגנה על גופך. לך עם הסלע למקום שלקריינידוס ירצה לתקוף אותך, ואז שהוא היה ממש שהחוד לצד הפנים שלו, והוא חושב שהוא יפוצץ את החוד, תעשה עליית מפלים ותרכז את כל הכוח שלה בלעשות קרן אחת ענקית (עצומה) שתעיף את החוד בכוח וגם תפגע בקריינידוס עם מים.