Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1624252627283676126 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    איתי
    הונצ'קרו תוקף בדופק אפל את רנפורה.רנופרה מתחמק מדופק אפל בקלות רבה.הונצ'קרו תוקף באס אוירי חזק במיוחד.אנופרה לא מצליח להתחמק מן האס האוירי של הונצ'קרו ונפגע.רנפורה תוקף בלהביור את הונצ'קרו

סטיבן

אתה מוציא את הפוכדור של מוקרו ואז מנוציא את מוקרו מתוך הפוכדור שלו.מוקרו יוצא מהפוככדור שלו ומיד משתמש בנשיכה על ארון.ארון במהירות מתחמק מן הנשיכה של ארון.סטיב אומר"ארון הגנת ברזל"ארון משתמש עליו בהגנת ברזל והגנה שלו עולה בהרבה

תומר
    אתה שמח שהקרב היה לך קלי קלות.צ'ארמנדאר מתחיל בקרב הוא תוגף בגחלת את סוינב.סוינב קופץ לאויר ומתחמק כך מהגחלת.מילין אומרת"סוינב חפירה מיד"סוינב חופר בור בזירת הקרח נכנס לבור שחפר ונשאר שם

ניר
    רוקר אומר לך"יש לך תחפץ הנצח ששותף יצר.איך אני יודע?פשוט געילה את זה לכול העולם אז אני יודע בודאות שזה החפץ הזה.".מדקים מנסה לשתק את כריינדוס אך הוא נכשל.השופט אומר לך"תקשיב לי טוב.הקרב הזה יגמר שכרינדוס ימות או יתעלף.בינתים אף אחד מהם לא קרה.אז לא ניצחת.".רוקר אומר"כרינדוס ראשית זן על מדקיפ"כריינדוס רץ אל מדקיפ בראשית זן
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה

תומר
    אתה שמח שהקרב היה לך קלי קלות.צ'ארמנדאר מתחיל בקרב הוא תוגף בגחלת את סוינב.סוינב קופץ לאויר ומתחמק כך מהגחלת.מילין אומרת"סוינב חפירה מיד"סוינב חופר בור בזירת הקרח נכנס לבור שחפר ונשאר שם

"צראמנדר אגרוף חשמל על האדמה ואז גחלת בכול הכוח על סווינב!"אני אומר
    ואוסיף:"מילין יש לך סווינב ממש טוב"
    ואז אשאל אותה:"כמה זמן את מאמנת?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    ניר
    רוקר אומר לך"יש לך תחפץ הנצח ששותף יצר.איך אני יודע?פשוט געילה את זה לכול העולם אז אני יודע בודאות שזה החפץ הזה.".מדקים מנסה לשתק את כריינדוס אך הוא נכשל.השופט אומר לך"תקשיב לי טוב.הקרב הזה יגמר שכרינדוס ימות או יתעלף.בינתים אף אחד מהם לא קרה.אז לא ניצחת.".רוקר אומר"כרינדוס ראשית זן על מדקיפ"כריינדוס רץ אל מדקיפ בראשית זן
    "אותו מהלך" אני אומר למדקיפ בצחקוק
    "אבל הפעם קצת שונה, קפוץ למעלה עם מכת זנב והקפצה כפולה על הרצפה, טוס למעלה ואז פול כמו מטאור עם עליית מפלים, ברור?"

4. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    הונצ'קרו תוקף בדופק אפל את רנפורה.רנופרה מתחמק מדופק אפל בקלות רבה.הונצ'קרו תוקף באס אוירי חזק במיוחד.אנופרה לא מצליח להתחמק מן האס האוירי של הונצ'קרו ונפגע.רנפורה תוקף בלהביור את הונצ'קרו

סטיבן

אתה מוציא את הפוכדור של מוקרו ואז מנוציא את מוקרו מתוך הפוכדור שלו.מוקרו יוצא מהפוככדור שלו ומיד משתמש בנשיכה על ארון.ארון במהירות מתחמק מן הנשיכה של ארון.סטיב אומר"ארון הגנת ברזל"ארון משתמש עליו בהגנת ברזל והגנה שלו עולה בהרבה

תומר

ניר
    אני אומר להונצ'קרו ''לחמוק מהמתקפה'' ואז אני מחזיר את הונצ'קרו ומוציא את פיפלאפ ואומר לו ''לתקוף את רנפורה בבועות בכל הכוח ואז בניקור''

5. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן

"מוקרו, תשתמש בחפירה" אומר למוקרו "ותחכה לסימן ממני" אמשיך.
    "נראה לך שאתה תצליח לנצח את המוקרו החזק שלי בכזאת קלות?" אקרא לעבר סטיב.
    אחכה לזמן שבו מוקרו יהיה במקום מאחורי ארון ואצעק "מוקרו, נשיכה עכשיו!!!".

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה נותן לאיש מאה מזומן ואז הוא נותן לך מקוש.אתה לוקח את המקוש.אתה רואה אבן גדולה במרכז המכרה אתה הולך אליה ומתחיל לכרות אותה.כעבור מאמץ רב אתה מצליח לשבור את האבן לרסיסים ומותך האבן יוצא מגמרמיזר(החפץ שמפתח את מגמגר למגמרוטאר)
    "וואוו!מגמרייזר!" אומר בהתלהבות "כנראה שאצטרך אותו בשביל מגבי שלי!" אומר ואוציא את מגבי מהפוכדור.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    התחלה לכולם
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?
    לפי מה שאמרתה אני רשאי להתחיל לשחק
    - - - - -- - - -- -- - - - -
    אגיד: "שלום זה בר באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי ולצאת למסע"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר
    לפתע דלת המעבדה נפתחת מולך ונעמד מולך פרופסור בירץ"תכנס"הוא אומר לך.אתה נכנס למעבדה ואז בירץ' טורק את דלת המעבדה."טוב בר החלטת באיזה פוקימון לבחוןר.והוא היה שותפך למסע במחוז העשב.?"בירץ' אומר לך

ברוס
    אתה נדהם מהמגמייזר שמצאת ועכשיו תוכל לפתח את המגמר שהיה לך.אתה מוציא את הפוכדור שלך מגבי החוצה. וממנו מוציא את מגבי.מגבי שמח לראות מגמייזר כי הוא יוכל להתפתח.אתה שם לו את המגמייזר על הראש.

סטיבן
    מוקרו משתמש בחפירה ונעלם משדה הקרב.מוקרו מתחת לאדמה הולך למקון שעומד שם ארון.לפתע מוקרו יוצא מהאדמה ומפתיע את ארון במתקפת נשיכה חזקה.ארון נפגע מזה.ארון יורה פצצות בוץ לעבר מוקרו.

איתי
    הונצ'קרו חומק בקלות מן הלהביור של רנפורה.אתה מחזיר את הונצקרו לפוכדור שלו.ואז מוציא את פיפלאפ לקרב.פיפלאפ יורה בועות שפוגעות ברנפורה חזק.לאחר מכן פיפלאפ מנקר את רנפורה חזק מאוד.רנפורה נפגע קשה.רנופרה מתאוש ואז משתמש בבכדור צל על פיפלאפ

ניר
    מדקיפ קופץ למעלה במהירות עם מכת הזנב שלו וכך מתחמק מהראשית זן של כריינדוס.מדקים מנשאר באויר ואז משתמש בעלית מפלים כמו מטאור.כריינדוס מצליח להתחמק מהעליית מפלים של מדקיפ בשניה האחרונה.רוקר אומר"כרינדוס מכת ברק"כריינדוס שולח ברק אל מדקיפ.

תומר
    מילין אומרת לך"אני מאמנת את סוינב שלי חודש וחצי."צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על האדמה.האגרוף חשמל גורם לסוינב לצאת מן הבור שלו.לאחר מכן במהירות צ'ארמנדאר שולח מכת גחלת אל סוינב.סוינב לא מספיק להתחמק ונפגע קשה."פצצת בוץ"מילין אומרת לסוינב.סוינב מכין פצצות בוץ ומשגר מטר פצצצות בוץ אל צ'ארמנדאר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    סטיבן
    מוקרו משתמש בחפירה ונעלם משדה הקרב.מוקרו מתחת לאדמה הולך למקון שעומד שם ארון.לפתע מוקרו יוצא מהאדמה ומפתיע את ארון במתקפת נשיכה חזקה.ארון נפגע מזה.ארון יורה פצצות בוץ לעבר מוקרו.
    "מוקרו, יפה מאוד" אהודד אותו.
    "עכשיו תתקוף אותו בנשיכה עוד הפעם ותתחמק מפצצות הבוץ" אורה לו מיד.

כנסו בבקשה:
    תחממו:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

XIII Tribe

10. משתמש מנוסה
    ניר
    מדקיפ קופץ למעלה במהירות עם מכת הזנב שלו וכך מתחמק מהראשית זן של כריינדוס.מדקים מנשאר באויר ואז משתמש בעלית מפלים כמו מטאור.כריינדוס מצליח להתחמק מהעליית מפלים של מדקיפ בשניה האחרונה.רוקר אומר"כרינדוס מכת ברק"כריינדוס שולח ברק אל מדקיפ.
    אני אומר למדקיפ: "כמו שהתאמנו, הגנת ברזל ולספוג!"
    אני חושב על המהלך הבא של קריינידוס ורורק, שהוא ינסה לעשות בעזרת האסטרטגיה הברורה שהוא עושה

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    מדקיפ לא מנסה להתחמק ממכת הברק אלה הוא סופג אותה.הברק פוגע קשה במדקיפ אף כמעט מביס אותו..אבל בגלל המכשיר שנתת למדקיפ.מדקיפ שרד את התקפה הזאת.רוקר אומר"כרינדוס במהירות ראשית זן על מדקיפ"כרינדוס רץ במהירות אל מדקיפ בראשית זן.

סטיבן
    אתה מעודד את מוקרו.מוקרו לא מצליח להתחמק מפצצות הבוץ ונפגע קצת.מוקרו רץ אל נארון במתקפת נשיכה.הפעם ארון מתחמק מהנשיכה של מוקרו.סטיב אומר לארון"ארון תשתמש שוב בפצצות בוץ על מוקרו"ארון משגר עוד כמה פצצצות אל מוקרו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    ניר
    מדקיפ לא מנסה להתחמק ממכת הברק אלה הוא סופג אותה.הברק פוגע קשה במדקיפ אף כמעט מביס אותו..אבל בגלל המכשיר שנתת למדקיפ.מדקיפ שרד את התקפה הזאת.רוקר אומר"כרינדוס במהירות ראשית זן על מדקיפ"כרינדוס רץ במהירות אל מדקיפ בראשית זן.
    אני אומר למדקיפ: "גמור את זה כבר! הוא מדמם!"
    אני מסתכל וחושב למה מדקיפ נפגע ואז אני אומר לו: "טטען את הכוח שלך ותרכז אותו!, תנסה כמעט להתפוצץ אבל טטען!. תפעיל עליית מפלים ותופוצץ את העליית מפלים הזאת עם כל הכוח, תשמיד את קריינידוס ותנצח!"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    מדקיפ טוען את הכוח שלו בתוך הגוף שלו ומרכז אותו לאחד.מדקיפ מנסה כמעט להתפוץץ ולהטען בשל הפיצוץ.מדקיפ משתמש בעלית מפליפ עעל כרינדוס ומפוצצץ את העלית המפלים.העלית המפלים פוגעת בכרינדוס.רשית הזן של כריינדוס פוגעת במדקיפ קשה.עלית המפלים המפוצצ פוגעת קשה מאוד בכרינדוס.מכול חלק בגוף שלו יורד דם..רוקר אומר לך"אתה מנסה להרוג לי את כרינדוס?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    סטיבן
    אתה מעודד את מוקרו.מוקרו לא מצליח להתחמק מפצצות הבוץ ונפגע קצת.מוקרו רץ אל נארון במתקפת נשיכה.הפעם ארון מתחמק מהנשיכה של מוקרו.סטיב אומר לארון"ארון תשתמש שוב בפצצות בוץ על מוקרו"ארון משגר עוד כמה פצצצות אל מוקרו
    "לא נורא מוקרו" אנחם אותו.
    "תנסה להתחמק מפצצת הבוץ על ידי כך שתתקוף אותה בפצצת בוץ ותנצל את המצב ותחפור לאדמה" אורה למוקרו.

כנסו בבקשה:
    תחממו:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

XIII Tribe

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="DarkGreen"]
    תומר
    מילין אומרת לך"אני מאמנת את סוינב שלי חודש וחצי."צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על האדמה.האגרוף חשמל גורם לסוינב לצאת מן הבור שלו.לאחר מכן במהירות צ'ארמנדאר שולח מכת גחלת אל סוינב.סוינב לא מספיק להתחמק ונפגע קשה."פצצת בוץ"מילין אומרת לסוינב.סוינב מכין פצצות בוץ ומשגר מטר פצצצות בוץ אל צ'ארמנדאר
    "צראמנדר אגרוף חשמל על הפצצות בוץ ואז גחלת בכול הכוח!"אני אומר בתקווה שזה יצליח לנצח את סווינב.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 26 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1624252627283676126 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •