אני אומר לשלגון: תוציא את כולם! את סיזור, את לוקריו, את אגרון, את כולם!" אני לוקח מהר את סיזור ואני אומר לו:" טוס כבר קדימה! התקפה מהירה ותוריד את הפוקימונים של רורק.."ניר
מדקיפ משתמש בעלית מפלים וכך הוא מציף את מכון האבן במים.כול כפלי כריינדוס נעלמים.לאחרכמה שניות המכון נהפך למכון מים אוקינוס.השופט שלגון רוקר ואתה כריינדוס.נאבקים לאויר אבל אין לכם.לבסוף המים שוברים את קירות המכון וגורמים לשיטפון בעיר.רוקר אומר לך"אף פעם לא פגשתי מאמן כמוך ששבר לי תמכון.אוקי הקרב הופך לקרב רחוב מכון.יש 2 חוקים.1 אנו יכוים לעשות מה שבא לנו 2 אסור לנו להשתמש בפוקימונים שלו האחרים בקרב אבל כול פוקימון.כריינדוס צוות כפםול בוא אחרי."כריינדוס משתמש בצוות כפול ועוקב ארי רוקר שנכנכס לעומק העיר
אני צועק למדקיפ במהלך התעופה: "קפוץ למטה ותפעיל עליית מפלים על כל העיר! תפעיל צלילה תהיה בתוך הגל ותשאב את העיר הזאת לעד! כמו צונאמי!."
אני אומר לסיזור במהרה: "בוא איתי מהר לחנות הפוקימונים, חייבים לקחת משם את המתקפה "רעידת אדמה" ופעמון שמחה לפני שהגל יציף גם אותנו."
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 12-06-2010 בשעה 04:13 PM
אייס
פאלי מתחמק מן סופת חול של סאנדשרו.לאחר מכן הוא יורה על סאנדשרו בועות.ואז הוא משתמש באקדח מים על הבועות כדי לחזק אותם.סאנדשרו לא מצליח להתחמק מן הבועות והאקדח המים של פאלי ונפגע קשה.הוא משיב במתקפת גילגול על פאלי
לוקאס
אתה מעודד שדדוד יכול להביס את קילובה.דודו משתמש במתקפה מהירה בצורת משולש על קילובה.כך דודו מתחמק מן גילגול הלהבה של קילובה.אתה מחיך אל חן בחיוך רציני.חן אומר"קילובה גמור תקרב בלהביור הגיע הזמן שהקרב יגמר"קילובה יורה להביור אל דודו
איתי
אתה רץ ומחבק את פיפלאפ מרוב שמחה.אתה לוקח את הפוכדור של רנפורה ואז הולך למרכז הפפוקימונים.לאחר 2 דקות אתה מגיע אל המרכז הפוקימונים ונכנכס אליו.אתה ניגש אל הדלפק.שם האחות ג'וי אומרת לך"אם אתה רוצה שארפא לך את הפוקימונים אז תכניס אותם לפוכדורים שלהם ותיתן לי את הפוכדורים"
ניר
אין לו אגרון יש לו ג'ירג'רו
שלגון שומע בפקודה שלך ומוציא את סיזור לוקריו ואת ג'ירגו לקרב.אתה עולה על סיזור ביחד עם מקיפ שלך.סיזור מתחיל לעוף מעל העיר.מדקיפ קופץ מסיזור ומשתמש בעלית מפלים על כול העיר.ואז מפעיל צלילה זה גורם להיוצרות של צונאמי.שיטוף את כול העיר.אתה וסיזור עפים אל החנות של העיר.אתם נכנסים אליה במהירות.אבל בחנות אין מוכר ואין כלום.הרגת את המוכר ואנשים גנבו את כול החפצים.בינתים רוקר נמצא במרכז לפוקימונים ומרפאים שם את כריינדוס שלו
תומר
צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על רסיסי הקרח וכך ממיס אותם.לאחר מכן צ'ארמנדאר משתמש בגחלת ואגרוף חשמל על סוינב.סוינב משתמש במהירות בחפירה.הוא חופר בור ונכנכס אליו.כך סוינב מתחמק מהתקפה של צ'ארמנדאר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"מוקרו תנשוך את הגפנים שלו מהר ותקרע אותם ממנו" אורה למוקרו בנחישות.
"לאחר מכן תעיף לעיניו פצצת בוץ וכשהוא לא שם לב תתחפר מתחת לאדמה" אמשיך.
"לבסוף, כשאתה מספיק קרוב אליו ונמצא מאחוריו צא ותקוף אותו בנשיכה חזקה!" אומר לסיום.
"בוא נראה איך תתמודד עם זה" אומר לחן בלגלוג רב.
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
"יאי איזה כיף!אבני מים וברק!זה בטח יהיה שימושי!" אומר ואכניס אותן לכיס.ברוס
אתה שמח שמגבי גם הוא שמח מהמגמריזר.לאחר מכן אתה מחזיר את מגבי לפוכדור שלו ואתה ממשיך לכרות במכרה.אתה הולך לכרות אבן קטנה.לאחר מאמץ קטן אתה שובר את הסלע לרסיסים ולא יוצא מימנו כלום.אתה הולך לסלע אחר וכורה אותו.לבסוף מימנו יוצא 2 אבני מים ואבן ברק
NYO HO HO BITCH
"מדקיפ הגיע הזמן להרוג את רוקר!" אצעק לתוך הצונאמי.ניר
אין לו אגרון יש לו ג'ירג'רו
שלגון שומע בפקודה שלך ומוציא את סיזור לוקריו ואת ג'ירגו לקרב.אתה עולה על סיזור ביחד עם מקיפ שלך.סיזור מתחיל לעוף מעל העיר.מדקיפ קופץ מסיזור ומשתמש בעלית מפלים על כול העיר.ואז מפעיל צלילה זה גורם להיוצרות של צונאמי.שיטוף את כול העיר.אתה וסיזור עפים אל החנות של העיר.אתם נכנסים אליה במהירות.אבל בחנות אין מוכר ואין כלום.הרגת את המוכר ואנשים גנבו את כול החפצים.בינתים רוקר נמצא במרכז לפוקימונים ומרפאים שם את כריינדוס שלו
אני מוציא את סאלמנס (שרוקר לא מסתכל) ואומר לו: "תעזור לי פה!, אני לא מקשיב לחוקים של רורק אז תעזור לי. תפעיל מטאור דרקון על מרכז הפוקדורים ופוצץ אותו!" לאחר שהוא משגר אני מחזיר אותו מהר וחוזר לסיזור. אני אומר למדקיפ: "קדימה, תעיף את כל הצונאמי על מכונת הריפוי במרכז הפוקימונים! בגלל שזה מכונה חשמלית כל הצונאמי יתחשמל וגם יחסל את הפוקדור של קריינידוס ע"ל הצונאמי עצמו והחשמול, ותגרום לנו כבר לנצח!."
בר
בירץ 'אומר לך"טרטויג אה.אוקי מיד מביא לך אותו"בירץ' הולך אל שולחן שעליו מונחים 5 פוכדורים.לוקח את הפוכדור כמעט שמאלי.לאחר מככן מוציא מכיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הוא חוזר אליך ואז אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא טרטויג שבחרת.אז בהצלחה במסע שלך ידידי"
ניר
אתה מוציא את סאלאמנס בלי שרוקר ישים לב.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור על מרכז הפוקימונים.דראכו המטואר משמיד חלק ממרכז הפוקימונים.אתה מחזיר את סאלאמנס לפוכדור שלו ואז עולה על סיזור עם מדקיפ.מדקיפ יוצר גל צונאמי שפוגע במכונת הריופי ומשמיד אותה.אתה מגלה שרוקר עזב את מרכז הפוקימונים.לפתע להביור פוגע בסיזור.סיזור נפגע קשה אך עדין עף.אתה מגלה שזה היה ראמפרדוס והראמפרדס של רוקר.רוקר אומר לך"אתה הולך להפסיד.בזמן שהתעסקת בענינים שלך אני פיתחת את כריינוס שלי
ברוס
אתהה נהנה למצוא אבני מים ואבן ברק.אתה מכניס אותם לכיס שלך.אז בה אחד הככורים ואומר לך"אני מצטער אך תצטרך להפסיק לכרות.יש כרגע שיטפון שמאיים להחרי את המכרה.אז גדי שנצא מהמכרה כדי שהשיטפון לא יפגע בנו"
תומר
צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על האדמה וזה גורם לסוינב לצאת מן החור שהוא הסתתר בו.לאחר מכן 'ארמנדאר משתמש בשילוב אגרוף חשמל וגחלת על סוינב.סוינב מתחמק במהירות מן השילוב של צ'ארמנדאר.סוינב משתמש במפולת סלעים על צ'ארמנדאר שלך
איתי
אתה מביא לאחות ג'וי את כול הפוכדורים שלך כדי שהיא תרפא אותם.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים ומרפא אותם ומחזירה לך אותם.לאחר מכן אתה לוקח את הפוכורים שלך והולך אל המכון.כעבור דה אתה מגיע אל המכון.אתה נכנמכס אליו.ושם אתה פוגש ב"אני מבין שבאת נגדי לקרב.אני רוקר.הקרב היה 1 על 1."
סטיבן
מוקרו נושך את הגפנים של לירון וקורע אותם.מוקרו מעיף אל לירון פצצות בוץ.אך לירון מתחמק מזה בקלות.לאחר מכן מוקרו מתחפר באדמה ואז מפתי את לירון בנשיכה.לירון מתחמק מזה בקלות.לירון תוקף בראשיה את מוקרו.מוקרו לא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"היית מעולה מוקרו, חזור" אומר למוקרו ואחזיר אותו בחזרה לפוכדור.
'אם ככה' אחשוב והוציא את הפוכדור של סנייבי 'זה הסיכוי האחרון שלי' אמשיך לחשוב.
"צא סנייבי ותראה לו מה זה פוקימון חזק באמת" אצעק ואזרוק את הפוכדור של סנייבי לאוויר.
"תתפוס את לירון עם הגפנים שלך ותתחיל להכות בו כלפי האדמה" אורה לסנייבי בתחילה "מיד אחרי זה תזרוק אותו על העץ הקרוב" אצביע לכיוון העץ הקרוב.
"לבסוף, תיקח את העץ עם הגפנים שלך, תוציא אותו מהמקום ותפיל אותו על לירון" אומר לסיום ואחכה לראות את מהלך הקרב מתבצע אל מול עיניי בשקיקה.
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)