Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1826272829303878128 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה

תומר
    צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על פצצות הבוץ וכך משמיד אותם.צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל ואז גחלת על סוינב.סוינב לא מספיק להתחמק מן השילוב של צ'ארמנדאר ונפגע קשה.מילין אומרת"סוינב רסיסי קרח"סוינב שולח רסיסי קרח אל צ'ארמנדאר

"גחלת על הרסיסי קרח צראמנדר!"
    ואז אוסיף:"אחרי שהמסת את הקרח תעשה גחלת ואגרוף חשמל בכול הכוח!"
    ואז אומר למילין:"איזה הגנה מרשימה יש לסווינב!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    ניר
    מדקיפ משתמש בעלית מפלים וכך הוא מציף את מכון האבן במים.כול כפלי כריינדוס נעלמים.לאחרכמה שניות המכון נהפך למכון מים אוקינוס.השופט שלגון רוקר ואתה כריינדוס.נאבקים לאויר אבל אין לכם.לבסוף המים שוברים את קירות המכון וגורמים לשיטפון בעיר.רוקר אומר לך"אף פעם לא פגשתי מאמן כמוך ששבר לי תמכון.אוקי הקרב הופך לקרב רחוב מכון.יש 2 חוקים.1 אנו יכוים לעשות מה שבא לנו 2 אסור לנו להשתמש בפוקימונים שלו האחרים בקרב אבל כול פוקימון.כריינדוס צוות כפםול בוא אחרי."כריינדוס משתמש בצוות כפול ועוקב ארי רוקר שנכנכס לעומק העיר
    אני אומר לשלגון: תוציא את כולם! את סיזור, את לוקריו, את אגרון, את כולם!" אני לוקח מהר את סיזור ואני אומר לו:" טוס כבר קדימה! התקפה מהירה ותוריד את הפוקימונים של רורק.."
    אני צועק למדקיפ במהלך התעופה: "קפוץ למטה ותפעיל עליית מפלים על כל העיר! תפעיל צלילה תהיה בתוך הגל ותשאב את העיר הזאת לעד! כמו צונאמי!."
    אני אומר לסיזור במהרה: "בוא איתי מהר לחנות הפוקימונים, חייבים לקחת משם את המתקפה "רעידת אדמה" ופעמון שמחה לפני שהגל יציף גם אותנו."
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 12-06-2010 בשעה 04:13 PM

3. משתמש סופר ספאמר
    ניר
    מדקיפ משתמש בעלית מפלים וכך הוא מציף את מכון האבן במים.כול כפלי כריינדוס נעלמים.לאחרכמה שניות המכון נהפך למכון מים אוקינוס.השופט שלגון רוקר ואתה כריינדוס.נאבקים לאויר אבל אין לכם.לבסוף המים שוברים את קירות המכון וגורמים לשיטפון בעיר.רוקר אומר לך"אף פעם לא פגשתי מאמן כמוך ששבר לי תמכון.אוקי הקרב הופך לקרב רחוב מכון.יש 2 חוקים.1 אנו יכוים לעשות מה שבא לנו 2 אסור לנו להשתמש בפוקימונים שלו האחרים בקרב אבל כול פוקימון.כריינדוס צוות כפםול בוא אחרי."כריינדוס משתמש בצוות כפול ועוקב ארי רוקר שנכנכס לעומק העיר

תומר
    צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על פצצות הבוץ וכך משמיד אותם.צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל ואז גחלת על סוינב.סוינב לא מספיק להתחמק מן השילוב של צ'ארמנדאר ונפגע קשה.מילין אומרת"סוינב רסיסי קרח"סוינב שולח רסיסי קרח אל צ'ארמנדאר

איתי
    פיפלאפ יורה אקדח מים על רנפורה.רנפורה לא מצליח להתחמק בגלל שהוא עייף ונפגע קשה.אתה זורק פוכדור על רנפורה.הפוכדור מכניס אליו את רנפורה.הפוכדור מתחיל לזוז ימינה ואז שמאלה ואז שוב שמאלה.ואז נעצר.לכדת רנפורה יעדוכן
    אני רץ ומחבק את פיפלאפ ואחרי זה אני לוקח את הפוכדור והולך למרכז הפוקמונים

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס
    אתה וצ'ימצ'אר מעודדים את דודו בקרב.דודו משתמש באותו מהלך שוב.הוא משתמש בצוות כפול ואז כול הכפילים של דודו תוקפים את קילובה בניקור.קילובה לא מצליח להתחמק מכל הניקורים ונפגע קשה.קילובה משתמש בגלגל להבהב
    *איך הוא נפגע איזה 6 פעמים קשות ולא היתעלף!?*
    "קדימה דודו אתה יכול לעשות את זה!" אומר לו בחיוך רחב ואז אזכר במתקפה שיש לו ואגיד:"תשתמש במתקפה מהירה בצורת משולש בשביל להגיע אליו מהצד!" אחייך אליו בחיוך רחב ואז אל חן ברצינות
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. היכל התהילה
    אייס
    אתה מחחכה שנשדרו היה בחצי מטר מן פאלי.כשאנרשו נמצא במרחק חצי מטר מפאלי.פאלי תוקף את שאנדרשו באקדח מים חזק.האקדח המים פוגע קשה בשנדרשו.שנדרשו משיב בסופת חול קטלנית על פאלי.
    *סאנדשרו
    ---
    "תתחמק ותשתמש בבועות!" אורה לפאלי ואחכה שיתקוף בבועות "אקדח מים!"
    'אני מקווה שהאקדח מים יאץ את הבועות ויגביר את הנזק' אחשוב לעצמי

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס
    פאלי מתחמק מן סופת חול של סאנדשרו.לאחר מכן הוא יורה על סאנדשרו בועות.ואז הוא משתמש באקדח מים על הבועות כדי לחזק אותם.סאנדשרו לא מצליח להתחמק מן הבועות והאקדח המים של פאלי ונפגע קשה.הוא משיב במתקפת גילגול על פאלי

לוקאס
    אתה מעודד שדדוד יכול להביס את קילובה.דודו משתמש במתקפה מהירה בצורת משולש על קילובה.כך דודו מתחמק מן גילגול הלהבה של קילובה.אתה מחיך אל חן בחיוך רציני.חן אומר"קילובה גמור תקרב בלהביור הגיע הזמן שהקרב יגמר"קילובה יורה להביור אל דודו

איתי
    אתה רץ ומחבק את פיפלאפ מרוב שמחה.אתה לוקח את הפוכדור של רנפורה ואז הולך למרכז הפפוקימונים.לאחר 2 דקות אתה מגיע אל המרכז הפוקימונים ונכנכס אליו.אתה ניגש אל הדלפק.שם האחות ג'וי אומרת לך"אם אתה רוצה שארפא לך את הפוקימונים אז תכניס אותם לפוכדורים שלהם ותיתן לי את הפוכדורים"

ניר
    אין לו אגרון יש לו ג'ירג'רו
    שלגון שומע בפקודה שלך ומוציא את סיזור לוקריו ואת ג'ירגו לקרב.אתה עולה על סיזור ביחד עם מקיפ שלך.סיזור מתחיל לעוף מעל העיר.מדקיפ קופץ מסיזור ומשתמש בעלית מפלים על כול העיר.ואז מפעיל צלילה זה גורם להיוצרות של צונאמי.שיטוף את כול העיר.אתה וסיזור עפים אל החנות של העיר.אתם נכנסים אליה במהירות.אבל בחנות אין מוכר ואין כלום.הרגת את המוכר ואנשים גנבו את כול החפצים.בינתים רוקר נמצא במרכז לפוקימונים ומרפאים שם את כריינדוס שלו

תומר
    צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על רסיסי הקרח וכך ממיס אותם.לאחר מכן צ'ארמנדאר משתמש בגחלת ואגרוף חשמל על סוינב.סוינב משתמש במהירות בחפירה.הוא חופר בור ונכנכס אליו.כך סוינב מתחמק מהתקפה של צ'ארמנדאר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    מוקרו יוצא מהאדמה ומפתיע את ארון בנשיכה קטלנית.ארון נפגע קשה מזה.לאחר מכן מוקרו יורה פצצת בוץ ישר אל העיניים של ארון.נפגע מזה ולא רואה כלום.הוא נתקל בבית עם ראשו ואז מתעלף.סטיב מחזיר את ארון לפוכדור שלו ואומר לך"אתה חזק.צא לירון לקרב.גפן מצליפה"ססטיב מוציא פוכדור וממנו יוצא לירון שתוקף בהצלפת גפן
    "מוקרו תנשוך את הגפנים שלו מהר ותקרע אותם ממנו" אורה למוקרו בנחישות.
    "לאחר מכן תעיף לעיניו פצצת בוץ וכשהוא לא שם לב תתחפר מתחת לאדמה" אמשיך.
    "לבסוף, כשאתה מספיק קרוב אליו ונמצא מאחוריו צא ותקוף אותו בנשיכה חזקה!" אומר לסיום.
    "בוא נראה איך תתמודד עם זה" אומר לחן בלגלוג רב.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

8. משתמש סופר ספאמר
    אייס
    פאלי מתחמק מן סופת חול של סאנדשרו.לאחר מכן הוא יורה על סאנדשרו בועות.ואז הוא משתמש באקדח מים על הבועות כדי לחזק אותם.סאנדשרו לא מצליח להתחמק מן הבועות והאקדח המים של פאלי ונפגע קשה.הוא משיב במתקפת גילגול על פאלי

לוקאס
    אתה מעודד שדדוד יכול להביס את קילובה.דודו משתמש במתקפה מהירה בצורת משולש על קילובה.כך דודו מתחמק מן גילגול הלהבה של קילובה.אתה מחיך אל חן בחיוך רציני.חן אומר"קילובה גמור תקרב בלהביור הגיע הזמן שהקרב יגמר"קילובה יורה להביור אל דודו

איתי
    אתה רץ ומחבק את פיפלאפ מרוב שמחה.אתה לוקח את הפוכדור של רנפורה ואז הולך למרכז הפפוקימונים.לאחר 2 דקות אתה מגיע אל המרכז הפוקימונים ונכנכס אליו.אתה ניגש אל הדלפק.שם האחות ג'וי אומרת לך"אם אתה רוצה שארפא לך את הפוקימונים אז תכניס אותם לפוכדורים שלהם ותיתן לי את הפוכדורים"

ניר
    שלגון שומע בפקודה שלך ומוציא את סיזור לוקריו ואת ג'ירגו לקרב.אתה עולה על סיזור ביחד עם מקיפ שלך.סיזור מתחיל לעוף מעל העיר.מדקיפ קופץ מסיזור ומשתמש בעלית מפלים על כול העיר.ואז מפעיל צלילה זה גורם להיוצרות של צונאמי.שיטוף את כול העיר.אתה וסיזור עפים אל החנות של העיר.אתם נכנסים אליה במהירות.אבל בחנות אין מוכר ואין כלום.הרגת את המוכר ואנשים גנבו את כול החפצים.בינתים רוקר נמצא במרכז לפוקימונים ומרפאים שם את כריינדוס שלו

תומר
    צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על רסיסי הקרח וכך ממיס אותם.לאחר מכן צ'ארמנדאר משתמש בגחלת ואגרוף חשמל על סוינב.סוינב משתמש במהירות בחפירה.הוא חופר בור ונכנכס אליו.כך סוינב מתחמק מהתקפה של צ/'ארמיליון
    אני אומר לה כן ואז אני מכניס אותם לפוכדורים שלהם ומביא לה ואחרי זה אני הולך למכון

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Green"]
    תומר
    צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על רסיסי הקרח וכך ממיס אותם.לאחר מכן צ'ארמנדאר משתמש בגחלת ואגרוף חשמל על סוינב.סוינב משתמש במהירות בחפירה.הוא חופר בור ונכנכס אליו.כך סוינב מתחמק מהתקפה של צ'ארמנדאר
    "צראמנדר אגרוף חשמל על האדמה בשביל שסווינב אצא מהחור"אני אומר
    ואז אוסיף:"אחרי שתעשה את המתקפה תעשה גחלת ואגרוף חשמל משולבים על סווינב בכול הכוח!
    אני אומר לצארמנדר בתקווה שהוא יצליח.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה שמח שמגבי גם הוא שמח מהמגמריזר.לאחר מכן אתה מחזיר את מגבי לפוכדור שלו ואתה ממשיך לכרות במכרה.אתה הולך לכרות אבן קטנה.לאחר מאמץ קטן אתה שובר את הסלע לרסיסים ולא יוצא מימנו כלום.אתה הולך לסלע אחר וכורה אותו.לבסוף מימנו יוצא 2 אבני מים ואבן ברק
    "יאי איזה כיף!אבני מים וברק!זה בטח יהיה שימושי!" אומר ואכניס אותן לכיס.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    ניר
    "מדקיפ הגיע הזמן להרוג את רוקר!" אצעק לתוך הצונאמי.
    אני מוציא את סאלמנס (שרוקר לא מסתכל) ואומר לו: "תעזור לי פה!, אני לא מקשיב לחוקים של רורק אז תעזור לי. תפעיל מטאור דרקון על מרכז הפוקדורים ופוצץ אותו!" לאחר שהוא משגר אני מחזיר אותו מהר וחוזר לסיזור. אני אומר למדקיפ: "קדימה, תעיף את כל הצונאמי על מכונת הריפוי במרכז הפוקימונים! בגלל שזה מכונה חשמלית כל הצונאמי יתחשמל וגם יחסל את הפוקדור של קריינידוס ע"ל הצונאמי עצמו והחשמול, ותגרום לנו כבר לנצח!."

12. משתמש מנוסה
    בר
    לפתע דלת המעבדה נפתחת מולך ונעמד מולך פרופסור בירץ"תכנס"הוא אומר לך.אתה נכנס למעבדה ואז בירץ' טורק את דלת המעבדה."טוב בר החלטת באיזה פוקימון לבחוןר.והוא היה שותפך למסע במחוז העשב.?"בירץ' אומר לך

אגיד לפרופסור: "בוודאי שהחלטתי אני סגור על עצמי ב100%, אני בוחר בטרטוייג כי לדעתי הוא הכי חזק ומהיר, אני אשמור עליו טוב מאוד ונהיה החברים הכי טובים שיש"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בר
    בירץ 'אומר לך"טרטויג אה.אוקי מיד מביא לך אותו"בירץ' הולך אל שולחן שעליו מונחים 5 פוכדורים.לוקח את הפוכדור כמעט שמאלי.לאחר מככן מוציא מכיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הוא חוזר אליך ואז אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא טרטויג שבחרת.אז בהצלחה במסע שלך ידידי"

ניר
    אתה מוציא את סאלאמנס בלי שרוקר ישים לב.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור על מרכז הפוקימונים.דראכו המטואר משמיד חלק ממרכז הפוקימונים.אתה מחזיר את סאלאמנס לפוכדור שלו ואז עולה על סיזור עם מדקיפ.מדקיפ יוצר גל צונאמי שפוגע במכונת הריופי ומשמיד אותה.אתה מגלה שרוקר עזב את מרכז הפוקימונים.לפתע להביור פוגע בסיזור.סיזור נפגע קשה אך עדין עף.אתה מגלה שזה היה ראמפרדוס והראמפרדס של רוקר.רוקר אומר לך"אתה הולך להפסיד.בזמן שהתעסקת בענינים שלך אני פיתחת את כריינוס שלי

ברוס
    אתהה נהנה למצוא אבני מים ואבן ברק.אתה מכניס אותם לכיס שלך.אז בה אחד הככורים ואומר לך"אני מצטער אך תצטרך להפסיק לכרות.יש כרגע שיטפון שמאיים להחרי את המכרה.אז גדי שנצא מהמכרה כדי שהשיטפון לא יפגע בנו"

תומר
    צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על האדמה וזה גורם לסוינב לצאת מן החור שהוא הסתתר בו.לאחר מכן 'ארמנדאר משתמש בשילוב אגרוף חשמל וגחלת על סוינב.סוינב מתחמק במהירות מן השילוב של צ'ארמנדאר.סוינב משתמש במפולת סלעים על צ'ארמנדאר שלך

איתי
    אתה מביא לאחות ג'וי את כול הפוכדורים שלך כדי שהיא תרפא אותם.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים ומרפא אותם ומחזירה לך אותם.לאחר מכן אתה לוקח את הפוכורים שלך והולך אל המכון.כעבור דה אתה מגיע אל המכון.אתה נכנמכס אליו.ושם אתה פוגש ב"אני מבין שבאת נגדי לקרב.אני רוקר.הקרב היה 1 על 1."

סטיבן
    מוקרו נושך את הגפנים של לירון וקורע אותם.מוקרו מעיף אל לירון פצצות בוץ.אך לירון מתחמק מזה בקלות.לאחר מכן מוקרו מתחפר באדמה ואז מפתי את לירון בנשיכה.לירון מתחמק מזה בקלות.לירון תוקף בראשיה את מוקרו.מוקרו לא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתהה נהנה למצוא אבני מים ואבן ברק.אתה מכניס אותם לכיס שלך.אז בה אחד הככורים ואומר לך"אני מצטער אך תצטרך להפסיק לכרות.יש כרגע שיטפון שמאיים להחרי את המכרה.אז גדי שנצא מהמכרה כדי שהשיטפון לא יפגע בנו"
    "חייבים לצאת!" אצרח וארוץ בכל הכוח כדי לצאת מהמכרה.
    NYO HO HO BITCH

15. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    מוקרו נושך את הגפנים של לירון וקורע אותם.מוקרו מעיף אל לירון פצצות בוץ.אך לירון מתחמק מזה בקלות.לאחר מכן מוקרו מתחפר באדמה ואז מפתי את לירון בנשיכה.לירון מתחמק מזה בקלות.לירון תוקף בראשיה את מוקרו.מוקרו לא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב
    "היית מעולה מוקרו, חזור" אומר למוקרו ואחזיר אותו בחזרה לפוכדור.
    'אם ככה' אחשוב והוציא את הפוכדור של סנייבי 'זה הסיכוי האחרון שלי' אמשיך לחשוב.
    "צא סנייבי ותראה לו מה זה פוקימון חזק באמת" אצעק ואזרוק את הפוכדור של סנייבי לאוויר.
    "תתפוס את לירון עם הגפנים שלך ותתחיל להכות בו כלפי האדמה" אורה לסנייבי בתחילה "מיד אחרי זה תזרוק אותו על העץ הקרוב" אצביע לכיוון העץ הקרוב.
    "לבסוף, תיקח את העץ עם הגפנים שלך, תוציא אותו מהמקום ותפיל אותו על לירון" אומר לסיום ואחכה לראות את מהלך הקרב מתבצע אל מול עיניי בשקיקה.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

עמוד 28 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1826272829303878128 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •