Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1927282930313979129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא את סאלאמנס בלי שרוקר ישים לב.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור על מרכז הפוקימונים.דראכו המטואר משמיד חלק ממרכז הפוקימונים.אתה מחזיר את סאלאמנס לפוכדור שלו ואז עולה על סיזור עם מדקיפ.מדקיפ יוצר גל צונאמי שפוגע במכונת הריופי ומשמיד אותה.אתה מגלה שרוקר עזב את מרכז הפוקימונים.לפתע להביור פוגע בסיזור.סיזור נפגע קשה אך עדין עף.אתה מגלה שזה היה ראמפרדוס והראמפרדס של רוקר.רוקר אומר לך"אתה הולך להפסיד.בזמן שהתעסקת בענינים שלך אני פיתחת את כריינוס שלי
    אני מסתכל על רמפרדוס ועל רורקר ואומר: "אבל, אם אחד מאיתנו לא היה אז השני ינצח."
    אני מוציא את כל הפוקימונים ולוקח את לוקריו ג'ירג'רו משלגון ואומר להם:
    "מדקיפ, תפעיל צלילה מתחת לסטיליקס שיוכל לטוס מעליך ולזנק בעזרת המים על ראמפרדוס, וגם תתקוף עם זה את רמפרדוס.
    סטיליקס, תיעזר במים שמדקיפ יוצר וטוס קדימה עם קרן על.
    ארקניין, תפעיל מהירות על ותבלבל את רמפרדוס, תתחמק מהתקפות כי יתקפו אותך.
    גנגר, תפעיל קרן על חושית על רורק ותשגע לו את הצורה, תחרפן אותו בעזרת הקרן עד שיסבול מייסורים חזקים.
    סאלמנס, אתה תפעיל תעופה ביחד שאתה מעיף את לוקריו לאויר, ועוזר לו במתקפה שלו.
    לוקריו, אתה עולה על סאלמנס גבוה באויר, ואז אתה נופל במכת עצם משוגעת שתחתוך את רמפרוס ל2.
    סיזור, אתה תפעיל ציפורן ברזל על הלב של רורק.
    ואחרון חביב,ג'ירג'רו." אני אומר
    "תפעיל קרן על ביחד עם סטיליקס, אם אפשר תפעיל על חושי על רורק."

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    תומר
    צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על האדמה וזה גורם לסוינב לצאת מן החור שהוא הסתתר בו.לאחר מכן 'ארמנדאר משתמש בשילוב אגרוף חשמל וגחלת על סוינב.סוינב מתחמק במהירות מן השילוב של צ'ארמנדאר.סוינב משתמש במפולת סלעים על צ'ארמנדאר שלך

"תתחמק מהמפולת סלעים צראמנדר"אני אורה לו
    ואז אוסיף:"אחרי שאתה מתחמק צעקה שתשתיק אותו ואז אגרוף חשמל עם גחלת בכול הכוח!"
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 12-06-2010 בשעה 10:19 PM

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש סופר ספאמר
    בר
    בירץ 'אומר לך"טרטויג אה.אוקי מיד מביא לך אותו"בירץ' הולך אל שולחן שעליו מונחים 5 פוכדורים.לוקח את הפוכדור כמעט שמאלי.לאחר מככן מוציא מכיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הוא חוזר אליך ואז אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא טרטויג שבחרת.אז בהצלחה במסע שלך ידידי"

ניר
    אתה מוציא את סאלאמנס בלי שרוקר ישים לב.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור על מרכז הפוקימונים.דראכו המטואר משמיד חלק ממרכז הפוקימונים.אתה מחזיר את סאלאמנס לפוכדור שלו ואז עולה על סיזור עם מדקיפ.מדקיפ יוצר גל צונאמי שפוגע במכונת הריופי ומשמיד אותה.אתה מגלה שרוקר עזב את מרכז הפוקימונים.לפתע להביור פוגע בסיזור.סיזור נפגע קשה אך עדין עף.אתה מגלה שזה היה ראמפרדוס והראמפרדס של רוקר.רוקר אומר לך"אתה הולך להפסיד.בזמן שהתעסקת בענינים שלך אני פיתחת את כריינוס שלי

ברוס
    אתהה נהנה למצוא אבני מים ואבן ברק.אתה מכניס אותם לכיס שלך.אז בה אחד הככורים ואומר לך"אני מצטער אך תצטרך להפסיק לכרות.יש כרגע שיטפון שמאיים להחרי את המכרה.אז גדי שנצא מהמכרה כדי שהשיטפון לא יפגע בנו"

תומר
    צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על האדמה וזה גורם לסוינב לצאת מן החור שהוא הסתתר בו.לאחר מכן 'ארמנדאר משתמש בשילוב אגרוף חשמל וגחלת על סוינב.סוינב מתחמק במהירות מן השילוב של צ'ארמנדאר.סוינב משתמש במפולת סלעים על צ'ארמנדאר שלך

איתי
    אתה מביא לאחות ג'וי את כול הפוכדורים שלך כדי שהיא תרפא אותם.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים ומרפא אותם ומחזירה לך אותם.לאחר מכן אתה לוקח את הפוכורים שלך והולך אל המכון.כעבור דה אתה מגיע אל המכון.אתה נכנמכס אליו.ושם אתה פוגש ב"אני מבין שבאת נגדי לקרב.אני רוקר.הקרב היה 1 על 1."

סטיבן
    מוקרו נושך את הגפנים של לירון וקורע אותם.מוקרו מעיף אל לירון פצצות בוץ.אך לירון מתחמק מזה בקלות.לאחר מכן מוקרו מתחפר באדמה ואז מפתי את לירון בנשיכה.לירון מתחמק מזה בקלות.לירון תוקף בראשיה את מוקרו.מוקרו לא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב
    אני אומר לו ''שלום אני בא כדי להילחם בך עם הפיפלאפ שלי'' ואחרי זה אני מוציא את פיפלאפ ושואל אותו ''עם מי אתה תלחם''

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    איתי
    אתה מוציא את פיפלאפ שלך לקרב.רוקר אומר לך"אני אלחם עם כריינדוס שלי.צא כריינדוס"רוקר זורק פוכדור ומן הפוכדור יוצא כריינדוס.רוקר אומר לך"אני יתחיל בקרב.כריינדוס ראשית זן על פיפלאפ"כרינדוס רץ אל פיפלאפ בראשית זן

תומר
    צ'ארמנדאר מנסה להתחמק מפולת הסלעים והוא מצליח אך אבן קטנה פוגעת בו בראש.צ'ארמנדאר מתאוושש מהמכה..לאחר מכן הוא משתמש בצעקה.הצעקה משתקת סוינב לגמרי.ואז צ'ארמנדאר משתמש בשילוב אגרוף חשמל עם גחלת לעבר סוינב.השילוב פוגע קשה בסוינב אך הוא לא מוותר להפסיד

ניר
    אתה לוקח את לוקריו ואת ג'ירג'ו לקרב.ואתה מוציא את כול הפוקימונים שלך.מדקיפ מפעיל צלילה כדי שסטליקיס יוכל לזנב בעזרת המים.סטיליקיס מזנק.מדקיפ ממשיך במתקפת צלילה אל ראממפרדורס.סטיליקיס נעזר במים שמדקיפ יוצר ומשתמש בקרן על.ארקניין מפעיל מהירות על כדי לבלבל את ראמפרודס.גנגר מפעיל קרן על חושית על רוקר.סאלאמנס משתמש בפלי ומעיף את לוקריו באוויר.לוקריו קופץ מסאלאמנס ומשתמש במכת עצם על ראמפרדורס.סיזור משתמש בציפורן ברזל על רוקר.ג'יגרו יורה קרן על רמפרודס.ראמפרדס ורוקר לא מצליחים להתחמק ממה ששלכת אליהם.לפתע נוצר פיצוץ חזק ביותר ואחריו עשן כבד שלא רואים בו כלום

סטיבן
    אתה מנחם את מוקרו ומחזיר אותו לפוכדור שלו.לאחר מכן אתה מוציא את סניבי מן הפוכדור שלו לקרב.סניבי משתמש בהצלפת גפן ותופס איתם את לירון.ומכה אותו כלפי האדמה.אתה מוצא עץ לידך ומורה לסנייבילתפוס את העץ.סניבי תופס את העץ עם הגפנים שלו ומצליח לעקור אותו משורשיו.סניבי לוקח את העץ ומפיל על ירון אותו.לירון נפגע קשה אך עדין נלחם.לירון משתמש בציפורן ברזל

ברוס
    אתה צועק בכול הכח שלך ובורח לכייון היציאה.כאשר אתה יוצא מהמכרה אתה רואה את הצונאמי מאיים על מכרה.למזלך ברחת בזמן וניצלת מן הצונאמי שחיסל את המכרה.באופק אתה רואה את העיר קלרק שם נמצא המכון שלך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]תומר
    צ'ארמנדאר מנסה להתחמק מפולת הסלעים והוא מצליח אך אבן קטנה פוגעת בו בראש.צ'ארמנדאר מתאוושש מהמכה..לאחר מכן הוא משתמש בצעקה.הצעקה משתקת סוינב לגמרי.ואז צ'ארמנדאר משתמש בשילוב אגרוף חשמל עם גחלת לעבר סוינב.השילוב פוגע קשה בסוינב אך הוא לא מוותר להפסיד

"אתה בסדר צראמנדר?"אני אשאל ואז אוסיף:"סווינב משותק אז אפשר לנצח אותו!
    צראמנדר גחלת עם אגרוף חשמל בכול הכוח!"אני אצעק

6. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אתה מנחם את מוקרו ומחזיר אותו לפוכדור שלו.לאחר מכן אתה מוציא את סניבי מן הפוכדור שלו לקרב.סניבי משתמש בהצלפת גפן ותופס איתם את לירון.ומכה אותו כלפי האדמה.אתה מוצא עץ לידך ומורה לסנייבילתפוס את העץ.סניבי תופס את העץ עם הגפנים שלו ומצליח לעקור אותו משורשיו.סניבי לוקח את העץ ומפיל על ירון אותו.לירון נפגע קשה אך עדין נלחם.לירון משתמש בציפורן ברזל
    "תתחמק סנייבי, אני יודע שאתה מסוגל!" אקרא לעבר סנייבי.
    "תתפוס אותו שוב הפעם עם הגפנים שלך כמו קודם" אתחיל את ההוראות.
    "לאחר מכן, תיקח עם הגפן האחרת שלך את כלי החפירה הזה" אמשיך כשלפתע אראה את חפירה מולי ואצביע לכיוונו "ותתחיל לחפור באדמה עד שאתה רואה שעומקו של הבור הוא לפחות 3 מטר" אמשיך.
    "כשהחור בעומק הרצוי זרוק את לירון בעוצמה לתוך הבור" אומר לסיום ואחכה לראות את הביצוע של סנייבי.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

7. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה לוקח את לוקריו ואת ג'ירג'ו לקרב.ואתה מוציא את כול הפוקימונים שלך.מדקיפ מפעיל צלילה כדי שסטליקיס יוכל לזנב בעזרת המים.סטיליקיס מזנק.מדקיפ ממשיך במתקפת צלילה אל ראממפרדורס.סטיליקיס נעזר במים שמדקיפ יוצר ומשתמש בקרן על.ארקניין מפעיל מהירות על כדי לבלבל את ראמפרודס.גנגר מפעיל קרן על חושית על רוקר.סאלאמנס משתמש בפלי ומעיף את לוקריו באוויר.לוקריו קופץ מסאלאמנס ומשתמש במכת עצם על ראמפרדורס.סיזור משתמש בציפורן ברזל על רוקר.ג'יגרו יורה קרן על רמפרודס.ראמפרדס ורוקר לא מצליחים להתחמק ממה ששלכת אליהם.לפתע נוצר פיצוץ חזק ביותר ואחריו עשן כבד שלא רואים בו כלום
    אני אומר לגנגר: "תכנס מהר לפיצוץ הזה וקח מרוקר את תג המכון!"

8. משתמש מנוסה
    בר
    בירץ 'אומר לך"טרטויג אה.אוקי מיד מביא לך אותו"בירץ' הולך אל שולחן שעליו מונחים 5 פוכדורים.לוקח את הפוכדור כמעט שמאלי.לאחר מככן מוציא מכיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הוא חוזר אליך ואז אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא טרטויג שבחרת.אז בהצלחה במסע שלך ידידי"

"תודה רבה לך פרופסור כעת הלך להיתאמן איתו על עבודת הצוות שלנו להתראות" אגיד לפרופסור והצא מהמעבדה.
    שהיה בחוץ הוציא את הפוכדור של טרטוייג והגיד: "צא !, אני המאמן החדש שלך בוא להכיר אותי" לאחר שהוא יצא הכיר אותו לאחר מכן חזיר אותו לפוכדור שלו והלך לחפש פוקימונים להתאמן עליהם
    - - - - - - - - - -
    תעדכן את רשימת הרשומים אין שם את הדף שלי ואני לא יכול לראות את המתקפות של טרטוייג

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    גנגר עף אל העשן ומחש את רוקר.לפתע להביור פוגע בגנגר.גנגר מצליח להתחמק מן הלהביור.כהעשן נעלם אתה רואה ראמפרודס ורוקר חיים אך פצןועים ברמה קשה קשה מאוד.רוקר אומר לך"מצטער לא ניצחת אותנו עוד.אבל התגים של המכון נמצאאים אל השופט.נראה שהניצחון בקרב שלי אבוד .למרות אני אמשיך להילחם עד שנמות.אתה גרמת לי אושר.ראמפרודס להביור על מי שתפגע"ראמ]רודס יורה להביור לכל עבר

[COLOR="Green"]סטיבן
    סנייבי מתחמק בקלות מן ציפורן הברזל של לירון.סניבי משתמש בגפן מצליפה ותופס את לירון עם גפניו.עם אחת הגפנים שלו הוא חופר בור בעומ' 3 מטר.ואז למרותץ משקלו של לירון.סניבי מצליח להרים את לירון לגובה ולפיל את לירון לבור שחפר.לירון לא מצליח לצאת מן הבור.הוא מנסה לצאת מן הבור אך לא מצליח לצאת מן הבור 3 מטרCOLOR]

תומר
    צ'ארמנדאר מראה לך שהוא בסדר.לאחר מכן צ'ארמנדאר תוקף בגחלת ובאגרוף חשמל משולבים על סוינב.נראה שסןוינב הצליח לצאת מן השיתוק שלו ולהתחמק מהתקפ]ה של צ'ארמנדאר.מילין אומרת"סוינב תשתמש בקרן קרח עליו"סוינב משתמש בקרן קרח על צ'ארמנדאר

בר
    אוקי
    אתה מודה לבירץ' ויוצא מן המעבדה.אתה מוציא את טרטויג החוצה כדי שתכירו זה את זה.טרטוייג שמח להכיר אותךלאחר מכן אתה מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו והולך אל דרך1.אתה מגיע לדרך 1 ומתחיל לחפש פוקימונים.לאחר חיפוש קל אתה נתקל פולויאג ק'טן וחמוד

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה מוציא את פיפלאפ שלך לקרב.רוקר אומר לך"אני אלחם עם כריינדוס שלי.צא כריינדוס"רוקר זורק פוכדור ומן הפוכדור יוצא כריינדוס.רוקר אומר לך"אני יתחיל בקרב.כריינדוס ראשית זן על פיפלאפ"כרינדוס רץ אל פיפלאפ בראשית זן

תומר

ניר

סטיבן

ברוס
    אתה צועק בכול הכח שלך ובורח לכייון היציאה.כאשר אתה יוצא מהמכרה אתה רואה את הצונאמי מאיים על מכרה.למזלך ברחת בזמן וניצלת מן הצונאמי שחיסל את המכרה.באופק אתה רואה את העיר קלרק שם נמצא המכון שלך
    אני אומר לפיפלאפ לחמוק ולתקוף באקדח מים

11. משתמש מנוסה
    בר
    אוקי
    אתה מודה לבירץ' ויוצא מן המעבדה.אתה מוציא את טרטויג החוצה כדי שתכירו זה את זה.טרטוייג שמח להכיר אותךלאחר מכן אתה מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו והולך אל דרך1.אתה מגיע לדרך 1 ומתחיל לחפש פוקימונים.לאחר חיפוש קל אתה נתקל פולויאג ק'טן וחמוד
    "מממ נראה לי מאוד מעניין קדימה נתפוס אותו, טרטוייג צא! ותתכונן לקרב שלך"

12. משתמש מנוסה
    ניר
    גנגר עף אל העשן ומחש את רוקר.לפתע להביור פוגע בגנגר.גנגר מצליח להתחמק מן הלהביור.כהעשן נעלם אתה רואה ראמפרודס ורוקר חיים אך פצןועים ברמה קשה קשה מאוד.רוקר אומר לך"מצטער לא ניצחת אותנו עוד.אבל התגים של המכון נמצאאים אל השופט.נראה שהניצחון בקרב שלי אבוד .למרות אני אמשיך להילחם עד שנמות.אתה גרמת לי אושר.ראמפרודס להביור על מי שתפגע"ראמ]רודס יורה להביור לכל עבר
    "מדקיפ תעשה עליית מפלים שתחסום את הלהביור מלפגוע בנו!"
    אני מסתכל על לוקריו ואומר לו: "תפעיל מכת עצם וקפוץ על הגל, תעזר בעצם שהיה לך כמו גלשן על הגל!, לאחר זאת, תפוצץ כדור הילה חזק על רמפרדוס ותהרוג אותו סופית!"
    אני הולך לסיזור ואומר לו: "תהרוג אותו, ציפורן ברזל על הלב שלו!"

13. משתמש מנוסה

תומר
    צ'ארמנדאר מראה לך שהוא בסדר.לאחר מכן צ'ארמנדאר תוקף בגחלת ובאגרוף חשמל משולבים על סוינב.נראה שסןוינב הצליח לצאת מן השיתוק שלו ולהתחמק מהתקפ]ה של צ'ארמנדאר.מילין אומרת"סוינב תשתמש בקרן קרח עליו"סוינב משתמש בקרן קרח על צ'ארמנדאר

"צראמנדר גחלת על הקרן קרח"אני אומר וחשש.
    ואז אני אוסיף:"צראמנדר אחרי שהקרן קרח מומסת בעזרת הגחלת צעקה שתקפיא את סווינב ואז גחלת עם שריטות בכול הכוח!"
    ואז אגיד למילין:"סווינב ממש אדיר!"
    ואז אגיד בלבי:"אני אגנוב לה אני הסווינב הזה."

14. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    סנייבי מתחמק בקלות מן ציפורן הברזל של לירון.סניבי משתמש בגפן מצליפה ותופס את לירון עם גפניו.עם אחת הגפנים שלו הוא חופר בור בעומ' 3 מטר.ואז למרותץ משקלו של לירון.סניבי מצליח להרים את לירון לגובה ולפיל את לירון לבור שחפר.לירון לא מצליח לצאת מן הבור.הוא מנסה לצאת מן הבור אך לא מצליח לצאת מן הבור 3 מטרCOLOR]
    "מעולה סנייבי" אהודד את סנייבי.
    "עכשיו חסל אותו על ידי כך שתרים את הסלע הזה" אני מצביע על סלע גדול בסביבה "עם הגפנים המצליפים שלך ותזרוק אותו על לירון" אוסיף לסיום ואחכה לראות את הקרב נגמר.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סיבן
    אתה מעווד את סניבי ואז אתה מצביע על סלע גדול בכיונך.סנייבי משתמש בהצלפת גפן מרים את הסלע לכיוון ליררון.כאשר הסלע מעל לירון.סנייבי מפיל את הסלע על לירון.לירון לא מצליח להתחמק מן הסלע שסנייבי הפיל עליו ולכן מובס.חן אומר לך"קרב טוב"הוא מחזיר את לירון לפוכדור שלו והולך

תומר
    צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על קרן הקרח.קרן הקרח של סוינב מומסת על ידי הגחת של צ'ארמנדאר.צ'ארמנדאר משתמש בצעקה על סוינב.הפעם סוינב קופץ מעל הצעקה ומתחמק מימנה.צ'ארמנדאר משתמש בשריטת גחלת על סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.סוינב יורה מטר כודרי בוץ על צ'ארמנדאר

ניר
    מדקיפ משתמש בעלית מפלים וכך הלהביורים של ראמפרדוס לא פוגעים בכם.לוקריו מפעיל מכת עצם וקופץ על הגל של מדקיפ.לוקריו גולש על העצם שלו כמו גלשן ואז משתמש בכדור הילה על ראמפראדוס.כדור הילה פוגע בראמפרדוס והורג אותו.סזיור משתמש בציפורן ברזל על רוקר.ציפורן הברזל הורגת גם היא את רוקר

בר
    אתה מוציא את טרטויגג מן הפוכדור שלו כדי שילחם נגד פולויאג.טרטויג יוצא מן הפוכדור שלו.פולויאג קצת מפחד אבל הוא אוגר אומץ ויורה אקדח מים אל טרטויג.טרטויג לא מצליח להתחמק ונפגע קצת מהאקדח המים של פולויאג.טרטויג מתעצבן על זה

איתי
    פיפלאפ קופץ לגובה וכך מתחמק מן ראשית הזן של כריינדוס.פיפלאפ נוחת על האדמה.לאחר שהוא נוחת הוא יורה אקדח מים חזק לעבר כריינדוס.כריינדוס לא מספיק להתחמק מן אקדח המים של פיפלאפ ונפגע .כריינדוס מתאווש.רוקר אומר"כריינדוס מכת ברק"כריינדוס שולח מכת ברק אל פיפלאפ

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 29 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1927282930313979129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •