"וואוו,איזה צער שהוא מת.." אומר ואלך להלווייה.ברוס
אתה מתקדם לעבר העיר בונה.כעבור 5 דקות אתה מגיע לעיר בונה.אתה רואה מלא אנשים מסתובבים ובוכים.אתה שומע את אחד מהם"חבל שהוא מת הוא היה מנהיג מכון נהדר.אני יהרוג את מי שעה לו את זה.".איש אחר ניגש אליך ומביא לך פתק .אתה קורא תפתק"הנך מוזמן להלויה של מנהיג המכון רוקר בעיר בונה בשעה 2 בצהריים."אתה מסתכל על שעון העיר ורואהה שהשעה 1 בצהריים
NYO HO HO BITCH
אני שמח ממות השופט ולוקח ממנו את התג.שלגון מחזיר את כול הפוקחימונים שלו לפוכדור שלו וגם אתה מחזיר את כולם לפוכדורים שלהם.שלגון אומר"מזל טוב ניצחת בקרב המכון ה1 שלך".אתה לוקח את הגפות של ראמפרוס ורוקר אל השופט.שלגון עוזר לך להביא את הגופות למכון.אתם מגיעים אליו ורואים שהמכון הרוס לגמרי.לפתע מין הריסות קם השופט בקושי ואומר"קח את התג של..."הוא לא מספיק לסיים את המשפט ומת
[quote=שלושה מחוזות;962386]לוקאס
אתה צועק לחן שיחכה לך.הוא נעצר ומסתכל עליך.אתה מושיט לו כסף לריפוי הפוקימונים שלו.חן אומר לך"איזה נדיב אתה אבל אני לא צריך כסף.יש לי מכשירי ריפוי שירפאו לי את לירון ואת ארון שלי.תודה בכול זאת.מקוה שניפגש בעתציד"חן ממשיך ללכת לדרכו
/quote]
"חכה חן,יש לך פוקאטץ?,אני רוצה את המספר שלך" אומר לו בחיוך ואם יש לו אז ארשום את המספר ואם לא אתרחק אל עבר מרכז הפוקימונים ואכנס אליו
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
סטיבן
אתה מעווד את סניביי במילות של שמחה ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה הולך לבדוק אם יש פה מכון.כעבור דקה אתה רואה מבנה ענק בראשו צורה של פוכדור ועל הקירות תמונו של פוקימונים.ויש עליו שלט גדול בצע חום שכתוב עליו"מכון האדמה של העיר קלרק"
לוקאס
חן אומר לך"כן יש לי המספר הוא"054054054 זה המספר שלי.אז ביי שוב"חן שוב ממשיך בדרכו.אתה רושם את המספר שלו בפוקיטץ' שלך .לאחר מכן אתה נכנכס למרכז הפוקימונים.שם אתה מגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי מרפא לך אותם ומחזירה לך אותם בראים ושלמים
בר
אין מרכז פוקימונים בעיר גראס יש בסוף דרך 1
אתה הולך לסוף דרך 1 כדי להגיע למרכז הפוקימונים.אתה מגיע לסוף דרך 1 ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ולידו סופות המוות.אתה נכנס למרכז הפוקימונים והולך לדלפק.האחות ג'וי אומרת לך"שלום תכניס את הפוקימונים לפוכדורים שלך אם אתה רוצה שארפא לך אותם"
לוק
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם וכך גם ריין.ריין אומר לך"תודה גם שלך חזקים מאוד".אתה מתחיל לחפש על החילים חפצים שימושים בשבילך אך אתה לא מוצא כלום עליהם.ריין אומר לך"תסתכל לשם".ריין מצביע על חדר מוזר שממנו בא אור כחול תכלת מוזר.ואז הוא מוסיף"נדמה לי שארטיקונו נמצא בחדר הזה"
ניר
אתה שמח שהשופט מת לך ואז אתה ניגש אל השופט ומתחיל לחפש את תג המכון.לאחר דקה של חיפושים את מוצאאת תג כרינדוס.אתה שם את התג בכיסך
ברוס
אתה נהיה עצוב שמיהו ולכן אתה מחליט ללכת להלויה של רוקר.אתה מגיע להלויה של רוקר בשעה רבע ל2 בצהריים אתה מבין שהקדימו אותה.אחד האנשים עומד בפלטה גדולה עגולה ולידו קבר.האיש אומר"כולנו התכנסו כאן כדי ללות את רוקר מנהיג מכון נרצח על ידי מתנקש אכזרי שעשה נגדו קרב רחוב מכון פוקימונים ורצח את רוקר שלנו.מי שיתפוס את הרוצח הזה יקבל ממני באופן אישי מיליון שקל.בינתיים אני מחפש מנהיג מכון חדש לעיר"
תומר
צ'ארמנדאר מתחמק ממטר פצצות הבוץ של סוינב.לאחר מכן הוא מתקרב על קצה הפלטה כדי שהגחלת תגיע לסוינב.הוא יורה גחלת אל סוינב.אך עדיין הגחלת לא מגיעה לסוינב אפילו שצ'ארמנדאר התקקרב.הגחלת שלו לא מגיעה לטווח ארוך.מילין אומרת"סוינב הגיע הזמן לגמור תקרב רסיסי קרח"סוינב יורה רסיסי קרח על צ'ארמנדאר
איייס
פאלי מתחמק מן הגילגול של שנדלש.פאלי יורה אקדח מים על שנדלש.שנדלש נפגע חזק מזה.לאחר מכן פאלי יורה בועות חזקות על שנדלש.שנדלש לא מצליח להתחמק מן הבועות ונפגע קשה.אתה מבחין שנדלש תשוש מאוד והוא עייף כבר
איתי
פיפ]לאפ קופץ לגבוה וכך מתחמק מהראשיה של כריינדוס.לאחר מכן פיפלאפ יורה בועות על הגב של כריינדוס.כריינדוס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קצת.לאחר מכן פיפלאפ יורה אקדח מים על כריינדוס.כרינדוס מתחמק בקלות מהאקדח המים של פיפלאפ.כרינדוס משתמש במפולת סלעים
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
אני מוציא את ארקניין ואמר לו: "השגנו את התג הראשון בהצלחה."ניר
אתה שמח שהשופט מת לך ואז אתה ניגש אל השופט ומתחיל לחפש את תג המכון.לאחר דקה של חיפושים את מוצא את תג כרינדוס.אתה שם את התג בכיסך
אני עולה על ארקניין ואומר לו: "מהירות על ישר, ואז גיצים על כל מקום! עד שאין סייטר שנתפס היער ישרף, ברור?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)