Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2129303132334181131 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 3033
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    אייס
    פאלי מתחמק מן סופת חול של סאנדשרו.לאחר מכן הוא יורה על סאנדשרו בועות.ואז הוא משתמש באקדח מים על הבועות כדי לחזק אותם.סאנדשרו לא מצליח להתחמק מן הבועות והאקדח המים של פאלי ונפגע קשה.הוא משיב במתקפת גילגול על פאלי
    "עוד אקדח מים ובועות!" אורה לפאלי

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Red"]
    תומר
    צ'ארמנדאר זז קצת מהמקום שלו וכך מתחמק מהקרן הקרח של סוינב.צ'ארמנדאר יורה גחלת לעבר סוינב.אך הגחלת לא מצליחה להגיע לסוינב.סוינב נמצא במרחק גדול מצ'ארמנדאר.סוינב שולח מטר פצצות בוץ על צ'ארמנדאר
    "תתחמק מהפצצות בוץ צראמנדר"אני אומר
    ואוסיף:"צראמנדר תתקרב אל סווינב ותעשה גחלת בכול הכוח!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מתקדם לעבר העיר בונה.כעבור 5 דקות אתה מגיע לעיר בונה.אתה רואה מלא אנשים מסתובבים ובוכים.אתה שומע את אחד מהם"חבל שהוא מת הוא היה מנהיג מכון נהדר.אני יהרוג את מי שעה לו את זה.".איש אחר ניגש אליך ומביא לך פתק .אתה קורא תפתק"הנך מוזמן להלויה של מנהיג המכון רוקר בעיר בונה בשעה 2 בצהריים."אתה מסתכל על שעון העיר ורואהה שהשעה 1 בצהריים
    "וואוו,איזה צער שהוא מת.." אומר ואלך להלווייה.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שלגון מחזיר את כול הפוקחימונים שלו לפוכדור שלו וגם אתה מחזיר את כולם לפוכדורים שלהם.שלגון אומר"מזל טוב ניצחת בקרב המכון ה1 שלך".אתה לוקח את הגפות של ראמפרוס ורוקר אל השופט.שלגון עוזר לך להביא את הגופות למכון.אתם מגיעים אליו ורואים שהמכון הרוס לגמרי.לפתע מין הריסות קם השופט בקושי ואומר"קח את התג של..."הוא לא מספיק לסיים את המשפט ומת
    אני שמח ממות השופט ולוקח ממנו את התג.

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אייס
    עכשיו תראה אילו יש לה.סאלי אומרת לך"לסופות המוות.אחרי סופות המוות נמצאת העיר קלרק ושם היה הקרב המכון ה1 שלך.אז לשם נלך".אתם למתחיילים ללכת לסופות המוות.כעבור דקה אתם נכנסים לסופות המוות.אתם רואים הרבה חול וסופות חול.סאלי אומרת לך"אני מבינה שאתה רוצה לראות את כול הפוקימונים שלי.צאו כולם"סאלי זורק 3 פוכדורים לאוויר מאחד מהם יוצא סקיטי.מהשני יוצא צ'ארמיליון ומהשלישי יוצא באטארפי

ברוס
    אתה מודה לאחות ג'וי ויצא מהמרכז לפוקימונים.אתה הולך לכיוון המכרה סלוק.אתה מגיע אליו ואז נכנכס אליו.בכניסה ניגש אליך ואומר לך"הי תרצה לכרות במכרה ולמצוא הרבה חפצי פיתוח.אם תמצא חפץ פיתוח הוא שלך.כדי לכרות אתה קונה ממני מקוש בשווי 100$.אתה רוצה לכרות?"

תומר
    אתה ורוני הולכים למרכז הפוקימונים ביחד.כעבור 3 דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים.אתם נכנסים אליו.אתם הולכים לדלפק.האחות ג'וי אומרת לכם"אם אתם רוצים שארפא לכם את הפוקימונים שלכם תגישו לי את הפוכדורים שלהם ואני ארפא אותם."

איתי
    אתה זורק את הפתק ומתחיל לחפש פוקימונים שמתפתחים עם חפצי הפיתוח שמצאת.כעבור 2 דקות אתה מוצא [IMG][IMG][/IMG][/IMG]

ניר
    אתה לוקח את החפץ משלגון ואז מלטף את מדקיפ בלי שרוקר ישים לב.רוקר מוציא פוכדור ומן הפוכדור יוצא הכרינדוס שלו.מדקיפ משתמש בעלית מפלים ומציף את כול המכון במים.ואז מדקיפ משתמש בצלילה וצולל במים העמוקים.רוקר אומר"מהלך יפה ניר כריינדוס תשתמש במכת ברק זה אמור להביס אותו" כריינדוס שולח ברק אל המים

לוק
    אתה מניח את הסכין שלך בפה שלך ואז מתגלגל במהירות הצידה וכך מתחמק מהתקפות של האנטרים.אתה מוציא את האנטר שלך לשדה הקרב כדי שיעסיק את צוות ניוטק.סינדקוויל משתמש בלהביור על האנטרים ועל האנשים.סניזל משתמש ברסיס קרח על האנשים ומקפיא להם תרגלים.ואז תוקף אותם בשיסוע לילה.סניזל רוצח מס' אנשים.אתה לא מצליח להעיר את פאנפי.האנטר משתמש בכדור צל והיפנוזה על האנטרים והאנשים.ריין אומר לך"אוקי אני יוציא את הפוקימונים"הוא זורק 2 פוכדורים.מהאחד יוצא מטאנג .שמשתמש בבראשית זן.שמביס עוד כמה חילים והאנטרים.מהפוכדור השני יוצא קליקול שמשתמש בעל חושי ומביס את כול מי שנשאר.

לוקאס
    אתה מוציא את הפוכדור של דודו החוצה.דודו יוצא לקרב.חן מוציא פוכדור וממנו יוצא קילובה.חן אומא"קילובה תשתמש בגלגל להבה על דודו"קילובה משתמש בגילגול להבה על דודו
    "סוף סוף זה נגמר! אוקי כולם תחזרו!" אני מחזיר את כולם ואז מחפש על החיילים המתים חפצים שימושיים ואומר לריין "תודה ריין על העזרה יש לך פוקימונים חזקים"

6. משתמש מנוסה

בר
    אתה שמח על שטרטויג ניצח בקרב ה1 שלו.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ואז זורק על פולויאג פוכדור.הפוכדור מכניס אליו את פולויאג המובס.הפוכדור מתחיל לזוז ימינה ואז שמאלה ושוב כך.בפעם השלישית הוא נעצר.לכדת פולויאג
    "מעולה פוקימון חדש אני התאמן איתו הרבה כי אני רוצה שפתח אותו לפוליוורט' פוקימון מאוד חזק, הלך עכשיו למרכז הפוקימונים לאושש אותו מהקרב" אגיד והלך לכיוון מרכז הפוקימונים שבעיר גראס.

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    [quote=שלושה מחוזות;962386]לוקאס
    אתה צועק לחן שיחכה לך.הוא נעצר ומסתכל עליך.אתה מושיט לו כסף לריפוי הפוקימונים שלו.חן אומר לך"איזה נדיב אתה אבל אני לא צריך כסף.יש לי מכשירי ריפוי שירפאו לי את לירון ואת ארון שלי.תודה בכול זאת.מקוה שניפגש בעתציד"חן ממשיך ללכת לדרכו

/quote]
    "חכה חן,יש לך פוקאטץ?,אני רוצה את המספר שלך" אומר לו בחיוך ואם יש לו אז ארשום את המספר ואם לא אתרחק אל עבר מרכז הפוקימונים ואכנס אליו
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סיבן
    אתה מעווד את סניבי ואז אתה מצביע על סלע גדול בכיונך.סנייבי משתמש בהצלפת גפן מרים את הסלע לכיוון ליררון.כאשר הסלע מעל לירון.סנייבי מפיל את הסלע על לירון.לירון לא מצליח להתחמק מן הסלע שסנייבי הפיל עליו ולכן מובס.חן אומר לך"קרב טוב"הוא מחזיר את לירון לפוכדור שלו והולך
    "סנייבי, הייתי מעולה כרגיל. אנחנו צוות מנצח!" אומר לסנייבי בשמחה רבה ואחזיר אותו לפוכדור.
    לאחר מכן, אלך לבדוק אם יש מכון בעיר.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סטיבן
    אתה מעווד את סניביי במילות של שמחה ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה הולך לבדוק אם יש פה מכון.כעבור דקה אתה רואה מבנה ענק בראשו צורה של פוכדור ועל הקירות תמונו של פוקימונים.ויש עליו שלט גדול בצע חום שכתוב עליו"מכון האדמה של העיר קלרק"

לוקאס
    חן אומר לך"כן יש לי המספר הוא"054054054 זה המספר שלי.אז ביי שוב"חן שוב ממשיך בדרכו.אתה רושם את המספר שלו בפוקיטץ' שלך .לאחר מכן אתה נכנכס למרכז הפוקימונים.שם אתה מגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי מרפא לך אותם ומחזירה לך אותם בראים ושלמים

בר
    אין מרכז פוקימונים בעיר גראס יש בסוף דרך 1
    אתה הולך לסוף דרך 1 כדי להגיע למרכז הפוקימונים.אתה מגיע לסוף דרך 1 ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ולידו סופות המוות.אתה נכנס למרכז הפוקימונים והולך לדלפק.האחות ג'וי אומרת לך"שלום תכניס את הפוקימונים לפוכדורים שלך אם אתה רוצה שארפא לך אותם"

לוק
    אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם וכך גם ריין.ריין אומר לך"תודה גם שלך חזקים מאוד".אתה מתחיל לחפש על החילים חפצים שימושים בשבילך אך אתה לא מוצא כלום עליהם.ריין אומר לך"תסתכל לשם".ריין מצביע על חדר מוזר שממנו בא אור כחול תכלת מוזר.ואז הוא מוסיף"נדמה לי שארטיקונו נמצא בחדר הזה"

ניר
    אתה שמח שהשופט מת לך ואז אתה ניגש אל השופט ומתחיל לחפש את תג המכון.לאחר דקה של חיפושים את מוצא את תג כרינדוס.אתה שם את התג בכיסך

ברוס
    אתה נהיה עצוב שמיהו ולכן אתה מחליט ללכת להלויה של רוקר.אתה מגיע להלויה של רוקר בשעה רבע ל2 בצהריים אתה מבין שהקדימו אותה.אחד האנשים עומד בפלטה גדולה עגולה ולידו קבר.האיש אומר"כולנו התכנסו כאן כדי ללות את רוקר מנהיג מכון נרצח על ידי מתנקש אכזרי שעשה נגדו קרב רחוב מכון פוקימונים ורצח את רוקר שלנו.מי שיתפוס את הרוצח הזה יקבל ממני באופן אישי מיליון שקל.בינתיים אני מחפש מנהיג מכון חדש לעיר"

תומר
    צ'ארמנדאר מתחמק ממטר פצצות הבוץ של סוינב.לאחר מכן הוא מתקרב על קצה הפלטה כדי שהגחלת תגיע לסוינב.הוא יורה גחלת אל סוינב.אך עדיין הגחלת לא מגיעה לסוינב אפילו שצ'ארמנדאר התקקרב.הגחלת שלו לא מגיעה לטווח ארוך.מילין אומרת"סוינב הגיע הזמן לגמור תקרב רסיסי קרח"סוינב יורה רסיסי קרח על צ'ארמנדאר

איייס
    פאלי מתחמק מן הגילגול של שנדלש.פאלי יורה אקדח מים על שנדלש.שנדלש נפגע חזק מזה.לאחר מכן פאלי יורה בועות חזקות על שנדלש.שנדלש לא מצליח להתחמק מן הבועות ונפגע קשה.אתה מבחין שנדלש תשוש מאוד והוא עייף כבר

איתי
    פיפ]לאפ קופץ לגבוה וכך מתחמק מהראשיה של כריינדוס.לאחר מכן פיפלאפ יורה בועות על הגב של כריינדוס.כריינדוס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קצת.לאחר מכן פיפלאפ יורה אקדח מים על כריינדוס.כרינדוס מתחמק בקלות מהאקדח המים של פיפלאפ.כרינדוס משתמש במפולת סלעים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. היכל התהילה
    איייס
    פאלי מתחמק מן הגילגול של שנדלש.פאלי יורה אקדח מים על שנדלש.שנדלש נפגע חזק מזה.לאחר מכן פאלי יורה בועות חזקות על שנדלש.שנדלש לא מצליח להתחמק מן הבועות ונפגע קשה.אתה מבחין שנדלש תשוש מאוד והוא עייף כבר
    "תגמור אותו עם אקדח מים" אורה לו
    ---
    סורי על התגובה הקצרה, ממהר...

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר

תומר
    צ'ארמנדאר מתחמק ממטר פצצות הבוץ של סוינב.לאחר מכן הוא מתקרב על קצה הפלטה כדי שהגחלת תגיע לסוינב.הוא יורה גחלת אל סוינב.אך עדיין הגחלת לא מגיעה לסוינב אפילו שצ'ארמנדאר התקקרב.הגחלת שלו לא מגיעה לטווח ארוך.מילין אומרת"סוינב הגיע הזמן לגמור תקרב רסיסי קרח"סוינב יורה רסיסי קרח על צ'ארמנדאר

"צראמנדר תנפץ את הקרח בעזרת אגרופי חשמל"אני אומר
    ואוסיף:"צראמנדר תתקרב עוד אל סווינב ותעשה גחלת בכול הכוח שתגמור את סווינב!"
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 12-08-2010 בשעה 10:27 AM

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אתה מעווד את סניביי במילות של שמחה ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה הולך לבדוק אם יש פה מכון.כעבור דקה אתה רואה מבנה ענק בראשו צורה של פוכדור ועל הקירות תמונו של פוקימונים.ויש עליו שלט גדול בצע חום שכתוב עליו"מכון האדמה של העיר קלרק"
    'מכון אדמה?' אחשוב לעצמי לעצמי בשמחה ואכנס למכון.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    סטיבן

לוקאס
    חן אומר לך"כן יש לי המספר הוא"054054054 זה המספר שלי.אז ביי שוב"חן שוב ממשיך בדרכו.אתה רושם את המספר שלו בפוקיטץ' שלך .לאחר מכן אתה נכנכס למרכז הפוקימונים.שם אתה מגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי מרפא לך אותם ומחזירה לך אותם בראים ושלמים

בר
    אתה הולך לסוף דרך 1 כדי להגיע למרכז הפוקימונים.אתה מגיע לסוף דרך 1 ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ולידו סופות המוות.אתה נכנס למרכז הפוקימונים והולך לדלפק.האחות ג'וי אומרת לך"שלום תכניס את הפוקימונים לפוכדורים שלך אם אתה רוצה שארפא לך אותם"

לוק
    אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם וכך גם ריין.ריין אומר לך"תודה גם שלך חזקים מאוד".אתה מתחיל לחפש על החילים חפצים שימושים בשבילך אך אתה לא מוצא כלום עליהם.ריין אומר לך"תסתכל לשם".ריין מצביע על חדר מוזר שממנו בא אור כחול תכלת מוזר.ואז הוא מוסיף"נדמה לי שארטיקונו נמצא בחדר הזה"

ניר
    אתה שמח שהשופט מת לך ואז אתה ניגש אל השופט ומתחיל לחפש את תג המכון.לאחר דקה של חיפושים את מוצא את תג כרינדוס.אתה שם את התג בכיסך

ברוס
    אתה נהיה עצוב שמיהו ולכן אתה מחליט ללכת להלויה של רוקר.אתה מגיע להלויה של רוקר בשעה רבע ל2 בצהריים אתה מבין שהקדימו אותה.אחד האנשים עומד בפלטה גדולה עגולה ולידו קבר.האיש אומר"כולנו התכנסו כאן כדי ללות את רוקר מנהיג מכון נרצח על ידי מתנקש אכזרי שעשה נגדו קרב רחוב מכון פוקימונים ורצח את רוקר שלנו.מי שיתפוס את הרוצח הזה יקבל ממני באופן אישי מיליון שקל.בינתיים אני מחפש מנהיג מכון חדש לעיר"

תומר

איייס

איתי
    פיפ]לאפ קופץ לגבוה וכך מתחמק מהראשיה של כריינדוס.לאחר מכן פיפלאפ יורה בועות על הגב של כריינדוס.כריינדוס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קצת.לאחר מכן פיפלאפ יורה אקדח מים על כריינדוס.כרינדוס מתחמק בקלות מהאקדח המים של פיפלאפ.כרינדוס משתמש במפולת סלעים
    אני אלך אל החדר ואוציא את הסכין שלי שוב, אחפש מקום מחבוא מפני האנשים שבחדר ההוא

14. משתמש מנוסה
    ניר
    אני מוציא את ארקניין ואמר לו: "השגנו את התג הראשון בהצלחה."
    אני עולה על ארקניין ואומר לו: "מהירות על ישר, ואז גיצים על כל מקום! עד שאין סייטר שנתפס היער ישרף, ברור?"

15. משתמש מנוסה

בר

"כן אכניס אותם לפוכדורים שלהם" ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם ואתן אותם לאחות ג'וי ואחכה בספסל שבתוך המרכז.

עמוד 31 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2129303132334181131 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •