Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2331323334354383133 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על סוינב.סוינב משותק לגמרי ולא מתחמק ולכן נפגע מהגחלת של צ'ארמנדאר.סוינב נופל למים.מילין מהר מוציאה את הפוכדור של סוינב ומכניסה אותו לפוכדור שלו ואז אומרת לך"כול הכבוד הצלחת לנצח אותי.אתה חזק מאוד.אז תרצה את התג שלך?"

לוק
    אתה מוציא בקבוק מים ושופך אותו על ארקטיקונו.ריין אומר לך"הכריס זה טריס קצין האש של צווות ניוטק והוא רודף אחרינו."טריס רודף אחריכם ואומר לכם"תחזירו לי את הארטקיקונו הזה.אתם רוצים לעשות את זה בדרך הקלה או הקשה מכולם.במה תבחרו?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    תומר
    צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על סוינב.סוינב משותק לגמרי ולא מתחמק ולכן נפגע מהגחלת של צ'ארמנדאר.סוינב נופל למים.מילין מהר מוציאה את הפוכדור של סוינב ומכניסה אותו לפוכדור שלו ואז אומרת לך"כול הכבוד הצלחת לנצח אותי.אתה חזק מאוד.אז תרצה את התג שלך?"

לוק
    אתה מוציא בקבוק מים ושופך אותו על ארקטיקונו.ריין אומר לך"הכריס זה טריס קצין האש של צווות ניוטק והוא רודף אחרינו."טריס רודף אחריכם ואומר לכם"תחזירו לי את הארטקיקונו הזה.אתם רוצים לעשות את זה בדרך הקלה או הקשה מכולם.במה תבחרו?"
    "אוי לא הצילוני אני עצוב" אני מוציא את פאנפי בתקווה שהוא התעורר ואומר לו "חפירה" ואז אני תופס בו כשהוא חופר אני אגיד לו באדמה "אוקיי לך מתחת לאיש ואז נתפוס אתו חמוד"

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר

[/COLOR][/B]
    "ברור שאני רוצה את התג שלי"אני אומר למילין.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    מילין אומרת לך"רג רגע ואתה מקבל את תג סוינב".מילין מוציאה מכיסה תג שדומה לסוינב.היא מגישה לך את תג סוינב ואז אומרת לך"כול הכבוד זכית בתג סוינב.עכשיו לך ובהצלחה ב4 המצכונים האחרים שנותרו לך.בי תומר"

לוק
    אתה מוציא את פאנפי.פאנפי כבר התעוור מהיפנוזה שחטף.הוא מתחיל לחפור באדמה עד שיש בור מספיק גדול בשבילך ובשבילו.פאנפי חופר מתחת לאיש.כאשר הוא מתחת לאיש הוא מנסה לתפוס אותו אך טריס קופץ לאויר ומתחמק מזה בקלות.בינתים רין רץ עם ארקטיקונו אל עבר היציאה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    תומר
    מילין אומרת לך"רג רגע ואתה מקבל את תג סוינב".מילין מוציאה מכיסה תג שדומה לסוינב.היא מגישה לך את תג סוינב ואז אומרת לך"כול הכבוד זכית בתג סוינב.עכשיו לך ובהצלחה ב4 המצכונים האחרים שנותרו לך.בי תומר"

[/COLOR][/B]
    "תודה מילין"אני אומר
    ואז אוסיף:"יש לי ד"ש מלוקאס"ואז אני דוקר אותה 3 דקירות בבטן
    ואחרי שאני דוקר אותה אני אקח את הפוקדור של סווינב וגם את כול התגים.

6. Because lizards can swim
    תומר

לוק
    אתה מוציא את פאנפי.פאנפי כבר התעוור מהיפנוזה שחטף.הוא מתחיל לחפור באדמה עד שיש בור מספיק גדול בשבילך ובשבילו.פאנפי חופר מתחת לאיש.כאשר הוא מתחת לאיש הוא מנסה לתפוס אותו אך טריס קופץ לאויר ומתחמק מזה בקלות.בינתים רין רץ עם ארקטיקונו אל עבר היציאה
    "ריין תרוץ כמה שיותא מהר אני אעכב אותו" אזרז אצ ריין ואז אתרכז בכוחות הרוצח הפנימיים שלי וארגיש את המאג'ייה האפלה עוטפת אותי בזעם הכוח האפל שידגדג את גוםי ייתאחד לתוך הסכין ואז אפער חריץ באדמה שאתקע אותה שם בכוח הכוח יעטוף אותי וארוץ אל טריס בזעם

7. משתמש מנוסה

בר
    אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים והולך אל סופות המוות.אתה נכנכס ורואה שהכול חול ויש בו הרבה סופות חול.אתה מתחיל ללכת בסופות המוות הסופות מקשות על הליכה שלך אך אתה לא מוותר.לפתע בחול אתה פוגש את מוקרו פוקימון חפרפרת החול
    "מממ מעניין אבל כרגע אני אסתפק ב2 פוקימונים, עכשיו פוליאווג צא ותתכונן לקרב שלך!" אגיד
    "עכשיו פוליווג תשתמש באקדח מים חזק שיעיף את החפרפרת!| אומר לפוליווג

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר
    אתה מוציא את פולויאג לקרב.פולויאג משתמש באקדח מים חזק על מוקרו.האקדח המים פוגע במוקרו ומעיף אותו לכמה מטרים על החול.מוקר קצת נפגע מזה.לאחר מכן מוקר משתמש בחפירה על החול ונעלם משדה הקרב.אתה מרגיש קולות של רעידה מתחתך

לוק
    ריין ממשיך לרוץ עם ארקטיקונו.לפתע כוחות האופל באים אליך ייוצרים לך הילת רוצח.הילת הרוצח נכנכסת לסכין שלך.ובין רגע הסכין שלך נהפכת לחרב גדולה.בזכות החרב אתה פוער חור גדול באדמה ויוצא מן הבור עם פאנפי.טריס אומר לך"מאיפה השגת חרב".אתהמתחיל לתקוף את טריס עם החרב שלך אך הוא מתחיל לנגן על הגיטרה שלו"תעצור בשם החוק.גם לי היה נשק כזה"לפתע אתה נצר ולטריס יש חרב בידיוק כמוך.

תומר
    אתה ניגש אל מילין ומנסה לדקור אותה.מילין שמה לב שאתה מנסה לדקור אותה ומתחמקת מן הסכין במהירות.מילין אומרת"אז אתה רוצח ומנסהנ לרצוח אותי.טוב קודם מאמאסווין שלי.צא מאמאסווין תקוף בקרן קרח אותו."מילין זורקת פוכדור ומן הפוכדור יוצא שתוקף בקרן קרח אותך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מוציא את פולויאג לקרב.פולויאג משתמש באקדח מים חזק על מוקרו.האקדח המים פוגע במוקרו ומעיף אותו לכמה מטרים על החול.מוקר קצת נפגע מזה.לאחר מכן מוקר משתמש בחפירה על החול ונעלם משדה הקרב.אתה מרגיש קולות של רעידה מתחתך
    "ממ פוליווג יש לי רעיון, תשתמש באקדח מים לחור שהוא יצא ותציף אותו וכך תגרום לו לטבוע!" אגיד לפוליווג

10. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Green"]
    תומר
    אתה ניגש אל מילין ומנסה לדקור אותה.מילין שמה לב שאתה מנסה לדקור אותה ומתחמקת מן הסכין במהירות.מילין אומרת"אז אתה רוצח ומנסהנ לרצוח אותי.טוב קודם מאמאסווין שלי.צא מאמאסווין תקוף בקרן קרח אותו."מילין זורקת פוכדור ומן הפוכדור יוצא שתוקף בקרן קרח אותך
    אני התחמק מהקרן קרח ואוציא את טרטוייג ואת צראמנדר.
    אני אגיד להם:"טרטוייג הצלפת גפן אל מאמוסווין וצראמנדר גחלת על מאמוסויין."
    אני אומר ואלך בשקט בשביל לרצוח את מילין.

11. Because lizards can swim
    בר

לוק
    ריין ממשיך לרוץ עם ארקטיקונו.לפתע כוחות האופל באים אליך ייוצרים לך הילת רוצח.הילת הרוצח נכנכסת לסכין שלך.ובין רגע הסכין שלך נהפכת לחרב גדולה.בזכות החרב אתה פוער חור גדול באדמה ויוצא מן הבור עם פאנפי.טריס אומר לך"מאיפה השגת חרב".אתהמתחיל לתקוף את טריס עם החרב שלך אך הוא מתחיל לנגן על הגיטרה שלו"תעצור בשם החוק.גם לי היה נשק כזה"לפתע אתה נצר ולטריס יש חרב בידיוק כמוך.

תומר
    אני חוזר למצב הרגיל כדי לא לבזבז יותר מידי כוח וכנראה שאני ממש מתעייף מזה אני אומר לפאנפי להשתמש עלי בגלגול חזק ככל שיהיה כדי להעיף אותי מעבר לדלת ואז שיבוא גם בתקווה שריין נמצא שם אחרי שאומר זאת כנראה אתעלף כי אני לא רגיל להשתמש בכוח הזה...

12. משתמש מנוסה
    ניר
    ארקנין נפגע מהאס האוירי של סייטר.ואז נושך לו תראש.ארקניין יורה להביור לעבר סייטר.מכיוון שסיטר תקוע בפה של ארקניין הוא לא מצליח להתחמק מהלהביור של ארקניין.סייטר נפגע מהלהביור ומובס בקרב.סייטק מתעלף לו על האדמה
    אני מסתכל בצחקוק על הסייטר ואומר לאקרניין: "זה נקרא קרב יפה!"
    לאחר זאת, אני זורק על סייטר פוקדור.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוק
    אתה חוזר למצב הרגיל שלך והחרב שלך חוזרת למצב סכין.פאנפי משתמש עליך בגילגול ואתה עף ויוצא מן מערת הקרח.ובאותו זמן נמצא גם ריין מחוץ למערה עם ארקטיקונו.אתה מחכה שפאנפי יצא מהמערה אך לא יוצא.טריס יוצא מערה ובתוך כלוב הפאנפי."תרצה את פאנפי אז תנו לי את ארטיקונו ולא תמותו.אה ותודה על החרב שנתת לי"

תומר
    אתה מתחמק מהקרן קרח של מאמאסווין ואז מוציא את טרטויג וצ'ארמנדאר לקרב.טרטויג משתמש בהצלפת גפן על מאמאסווין.צ'ארמנדאר יורה גחלת על מאמאסווין.שתי המתקפות פוגעות בו חלש.אתה מנסה לרצוח על מילין.אך מאמאסווין נעמד לפני מילין ולא נותן לך לעבור בשביל לרצוח את מילין

בר
    פולויאג יורה אקדח מים לבור שחפר מוקר.האקדח המים מציץ את החור שחפר מוקר וגורם לו לצאת מן הבור שלו.מוקר מתעצבן על פולויאג וחופר עוד בור.אתה שומע מתחת לרגליך קולות של רעידת אדמה

ניר
    אתה צוחק על סייטר על הקרב שנתן.אתה זורק פוכדור על סייטר.הפוכדור מכניס אליו את סייטר לתוך הפוכדור.הפוכדור מהבהב ואז שוב מהבהב ואז נעצר.לכדת סייטר.הפוכדור של סייטר נשלח ישירות אל פרופסור ליסה.יש לך 7 פוקימונים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה

תומר
    אתה מתחמק מהקרן קרח של מאמאסווין ואז מוציא את טרטויג וצ'ארמנדאר לקרב.טרטויג משתמש בהצלפת גפן על מאמאסווין.צ'ארמנדאר יורה גחלת על מאמאסווין.שתי המתקפות פוגעות בו חלש.אתה מנסה לרצוח על מילין.אך מאמאסווין נעמד לפני מילין ולא נותן לך לעבור בשביל לרצוח את מילין

אני יוציא גם את סניזל,קיבאגו ואת אקן ואגיד להם:
    "צראמנדר צעקה שתשתק את ממוסויין,טרטוייג הצלפת גפן עם עלי תער,
    אקן מתקפת כנף וסניזל שיסוע לילה עם כדור וקיבאגו שבירת לבנים עם זעם דרקון אל ממוסווין בכול הכוח!"

15. משתמש מנוסה
    בר
    פולויאג יורה אקדח מים לבור שחפר מוקר.האקדח המים מציץ את החור שחפר מוקר וגורם לו לצאת מן הבור שלו.מוקר מתעצבן על פולויאג וחופר עוד בור.אתה שומע מתחת לרגליך קולות של רעידת אדמה

"עכשיו פוליווג תשתמש בהצלפת זנב על האדמה שיחשוב שאתה במקום של ההצלפה ולאחר מכן תשתמש שוב פעם באקדח מים על הבור שיציף אותו" אגיד לפוליווג

עמוד 33 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2331323334354383133 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •