אני אומר לפיפלאפ לתקוף את הראשיה בניקור ואחרי זה תתקוף באקדח מים לכל הכיווניםלוק
רייןן אומר לך"בסדר.צא קלידוק"ריין מוציא את קלידוק מן הפוכדור שלו.קלידוק משתמש בהיפנוזה על טריס וארטיקונו.קלידוק חוזר לפוכדור שלו.ואז אתם גוורים את ארטיקונו מהחדר.לפתע מהחדר בוקע קול"הי תחזירו את הארטיקונו שלי.תעצרו הוא לא שלככם"
סטיבן
אתה לוחץ יד עם תום ואז מוציא לקרב את סנייבי שלך.סנייבי יוצא לקרב.תום מוציא פוכדור וממנו יוצאדיגלט של תום.תום אומר לך"תרצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב.לי זה לא משנה"
ברוס
האיש שעומד על הפלטה אומר לך"אוקי אתה תערוך את הקרב שלך כן על הבמה שלנו.האם זה בסדר שהקהל שלנו יצפה בקרב שלך נגד ג'קסון.תעלה לבמה".אתה עולה לבמה הגדולה ואז האיש אומר"הקרב בינך לבין ג'קסון הוא 1 על 1.אסור להחליף פוקימונים.אז תרצה שהקהל יצפה בך?תרצה להתחיל<?"
איתי
פיפלאפ יורה בועעות על כריינדוס ונפגע קצת.אך ממשיך בקרב.ואז הוא יורה אקדח מים על כריינדוס.כריינדוס קופץ לאויר ומתחמק מהאקדח המים של פיפלאפ.רוקר אומר"כרינדוס ראשיה"כריינדוס רץ ומשתמשד בראשיה על פיפלאפ
לוקאס
חן אומר לך"כן ברתי את המכון ה1.יש לי כרגע 2 תגים ואני בדרך לתג השלישי שלי.היה לי קל להשיג תתג 1 אם קילובה שלי."אתה אוסף את הפוכדורים שלך מהאחות ג'וי יוצא מהמרכז ואז הכהכס למערת הקרח.נהיה לך שם קור איימים.אתה מוציא אתץ צ'ימצ'אר לקרב.מולך עומד סניזל
תומר
צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על רסיסי הקרח של סוינב.האגרוף חשמל מחסל את הרסיסי הקרח של סוינב.צ'אארמנדאר משתמש בצעקה שמשתקת לגמרי את סוינב.עכשיו הוא חסר אונים.
ניר
ארקנין נפגע מהאס האוירי של סייטר.ואז נושך לו תראש.ארקניין יורה להביור לעבר סייטר.מכיוון שסיטר תקוע בפה של ארקניין הוא לא מצליח להתחמק מהלהביור של ארקניין.סייטר נפגע מהלהביור ומובס בקרב.סייטק מתעלף לו על האדמה.
בר
אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים והולך אל סופות המוות.אתה נכנכס ורואה שהכול חול ויש בו הרבה סופות חול.אתה מתחיל ללכת בסופות המוות הסופות מקשות על הליכה שלך אך אתה לא מוותר.לפתע בחול אתה פוגש אתמוקרו פוקימון חפרפרת החול