תומר
אתה מוציא תפוקידע שלך ומכון אותו על שלושה פילוסווין ובודק את התקפות שלהם:פילוסווין 1 קרן קרח,רסיסי קרח,פצצת בוץ,רעידת אדמה,חפירה.פילוסווין 2,רסיסי קרח,רוח קרה,קרן קרח,חפירה,פצצת בוץ.פילוסווין 3 קרן קרח,פצצת בוץ,רעידת אדמה,חפירה
ברוס
אוושואט קופץ גבוה לאוויר וכך מתחמק מן הראשיה של דהגרו.דהגרו מתעצבן שלא פגע באוושואט עם הראשיה שלו .ג'קסון אומר"דנגרו תרגע ותשתמש שוב בראשיה על אוושאט".דנגרו נרגע בזכות ג'קסון ומשתמש שוב בראשיה על אוושאט שלך.
לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על סניזל.השיסוע הלילה פוגע בצ'ימצ'אר.והאגרוף האש פוגע בסניזל.שני הפוקימונים נפגעים קשה מהמכה של השני.אתה מוציא את הפוכדור שלך וזורק אותו על סניזל.הפוכדור מכניס אליו את סנזל ומתחיל לזוז.לאחר כמה שניות הוא מפסיק.לכדת סניזל.מתקפותיו הם:שיסוע לילה,רסיסי קרח,כדור צל ,התקפה מהירה
אייס
סאלי אומרת לך"טוב אוקי מסכימה לקרב שלך.אוקי צא סקיטי לקרב".סאלי מוציא את סקיטי מחוץ לפוכדור שלך.פאלי שלך נכנכס לקרב ותוקף מיד את סקיטי באקדח מים חזק.סקיטי מתחמק בקלות מן האקדח המים של פאלי.לאחר שהוא מתחמק הוא רץ אל פאלי במתקפת סטירה כפולה
בר
אתה רואה שפולויאג לא נפגע בקושי מהקרב שלו ואתה רוצה שילחם בעוד קרב.אתה מחזיר את פולויאג לפוכדור שלו ומחפש עוד פוקימון אדמה בסופות המוות.לאחר מס' דקות אתה פוגש בקהילה שלג'יודים.בקהילה יש 5 ג'יודים שנהים מהחול ומסתתרים בו
ניר
אתה יורד לבמה ומחזיר את סאלאמנס לפוכדור שלו.האיש אומר לך"מצטער אין לי מיליון שקל להביא לך.אבל 2000 שקל +ביצה של פוקימון זה מקובל עליך?.שמי ג'ק.אם אתה מאמן ליגה אז תשתמש בפוקימון החלש שלך.ראיתי תקרב שלך ואת השישישה שלך ומדקיפ הכי חלש.אז תשתמש בה.טוב צא פיגיוטו לקרב"ג'ק מוציא פוכדור וממנו יוצאפיג'יוטו
לוק
אתה קם בכבדות ואז מרכז את כוחותיך בידיך ואז מעביר אותם לפאנפי.פאנפי לוקח את מה שאתה נותן לו ומכניס לגופו.לפתע פאנפי מתחיל להיות מוקף באור לבן והוא גדל.אתה מבין שהוא מתפתח.תוך שניות מולך עומדדונפן.אתה מחזיר את דונפן לפוכדור שלו.אתה וריין רצים למכון.אתם מגיעים לעיר סנוי ומררגים קור אימים.וממשיכים לרוץ לאחר 6 דקות אתם מגיעים למכון
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"מהר אושווט!תשתמש בצעקה ואז בדחיפה!" אומר לאושווט.ברוס
אוושואט קופץ גבוה לאוויר וכך מתחמק מן הראשיה של דהגרו.דהגרו מתעצבן שלא פגע באוושואט עם הראשיה שלו .ג'קסון אומר"דנגרו תרגע ותשתמש שוב בראשיה על אוושאט".דנגרו נרגע בזכות ג'קסון ומשתמש שוב בראשיה על אוושאט שלך.
NYO HO HO BITCH
אני אומר לאיש: "אבל אתה אומר לי שאני הרוצח, ואתה תקבל 1000000 שקלים על ידי איש אחר.ניר
אתה יורד לבמה ומחזיר את סאלאמנס לפוכדור שלו.האיש אומר לך"מצטער אין לי מיליון שקל להביא לך.אבל 2000 שקל +ביצה של פוקימון זה מקובל עליך?.שמי ג'ק.אם אתה מאמן ליגה אז תשתמש בפוקימון החלש שלך.ראיתי תקרב שלך ואת השישישה שלך ומדקיפ הכי חלש.אז תשתמש בה.טוב צא פיגיוטו לקרב"ג'ק מוציא פוכדור וממנו יוצא פיג'יוטו
אז בעצם אני אומר שאם אני מנצח מי שהבאתי הוא הרוצח, ברור?"
אני מסתכל על כל ששת הפוקדורים שנמצאים לי ומנסה לחשוב את מי לקחת
'את סאלמנס לא היה לו יתרון והיה לי יתרון בגלל הניב חשמל, אבל יש לו מתקפת דרגון שיכולה להוריד אותי.
את אקניין יש לו יתרון בגל להניב חשמל, הוא פוקימון חזק ואין לו חולשות, ואם היה לפיג'יטו מתקפת אדמה הוא יתחמק כאילו כלום לא קרה.'
אני מסתכל על שני הפודורים ואני אומר למאמן: "אני אשתמש בפוקימון חלש."
אני מוציא את ארקניין ומלטף אותו, לאחר מכן אני אומר לאיש: "תתחיל."
"יש!,צימצאר אתה יכול לחזור סניזל ידריך אותי מעכשיו,גם לא יהיה לו קר" אומר לצימצאר ואחזיר אותו,ואז הוציא את סניזל ואעשה איתו היכרות ואז אומר:"אתה יכול להגדריך אותי אל פתח המנהרה לעיר הבאה?,אני יודע שאתה גר פה אז אתה מכיר את הדרך ולא יהיה לך קר" ארים אותו על כתפי ואחכה לתשובה
בר
אתה מתעלם מן הג'יודדים וממשיך בדרך שלך בסופות המוות ומחפש פוקימון אדמה שילחם נגד פולויאג.אתה מחפש ומחפש ולבסוף אתה נתקל בבמוקו שישן לו בחול הנעים של סופות המוות
לוקאס
אתה מחזיר את צ'ימצ'אר שלך לפוכדור שלו.סניזל אומר"סניז סניז" אתה מבין שסניזל ידריך אותך במערה.סניזל מתחיל ללכת במערה ואתה אחריו.לפתע אתה פוגשים במאמן שנראה כך.האיש אומר לך"שמי טל.אתה לוקאס בודאי אני השותף שלך למסע.אז תרצה נגדי קרב 1 על 1 לפני שנמשיך במערת הקרח אלסק ובמסע שלנו יחד?"
אייס
שסקיטי ממש קרוב אל פאלי.פאלי תוקף אותו בשילוב אקדח מים עם בועות.סקיטי לא מצליח להתחמק מן השילוב של פאלי ונפגע קשה.סקיטי לא מוותר להפסיד ומשתמש בכדור צל על פאלי.
ניר
לאחר התלבטות כה רבה אתה מוציא את ארקניין מן הפוכדוןר לו לקרב.ג'ק אומר לך"זה לא הפוקימון הכי חלש שלך.אתה מרמה בקרב שלנו.פיג'יוטו תלמד אותו לקח תשתמש באס אוירי על הארקניין שלו"פיג'יוטו עף לאוויר ומשתמש באס אוירי על ארקניין
ברוס
אוושאט משתמש בצעקה על דנגרו.הצעקה פוגעת בדנגרו ומונעת ממנו לתקוף את אוושאט שלך.לאחר מכן אוושואט משתמש בדחיפה על דנגרו.דנגרו לא מצליח להתחמק מן הדחיפה של אוששואט ונפגע קשה.דנגרו מתאווש ומפעיל מפולת סלעים על אושואט.
תומר
אתה מחליט לתקוף את פילוסווין מס' 1.צ'ארמנדאר יורה אש קטנה אל היד שלו.ולאחר מכן הוא מתשתמש באגרוף חשמל והוא יוצר שילוב של אגרוף חשמל אש.פילוסווין לא מצליח להתחמק מהשילוב של צ'ארמנדאר וניפגע קשה.פילוסווין משתמש ברעידת אדמה וכול המקום מתחיל לרעוד
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
לוק
אתה וריין נכנכסים למכון ביחד.אתם רואים את זירת הקרח של המכון.ואז את מילין.מילין אומרת לכם"מאיפה אתה יודע שניסו לרצוח אותי.?אז אתה מאתגר אותי לקרב אוקי.הקרב היה 1 על 1.אסור להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז אתה מוכן לקרב?"
תומר
צ'ארמנדאר קופץ ואז עושה צעקה על פילוסווין.פילוסווין לא מצליח להתחמק מהצעקה ונפגע.צ'ארמנדאר מתחמק מהרעידת האדמה בזכות הקפיצה שלו.צ'ארמנדאר יורה גחלת אל פילוסווין.פילוסווין נפגע מהגחלת ונפגע קשה.ובנוסף משותק מהצעקה ולא יכול לתקוף ולזוז
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)