Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3038394041425090140 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 3033
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    אייס
    אתה מחזיר את פאלי לפוכדור שלו.ואז מוציא את סאנד לקרב.סאנד יוצאת מהפוכדור שלה ומשתמש בסופת חול על באטארפי.באטרארפי לא מצליח להתחמק ונלכד בסופת חל שפוגעת בו ומטשטשת את הראיה שלו.במהירות סאנד תוקפת במתקפת גילגול.באטארפי נפגע מהגילגול של סאנד קשה.סופת החול מקשה על בארטארפי לתקוף
    אגש אל סאנד בשקט ואלחש לה תכנית:
    "תשרטי את באטרפרי, ותשתמשי בחפירה לפני שהוא יקלוט אותך עם המחושים, ואז תצאי ממקום אחר ותפגעי בו בגלגול ואז שוב שריטה וחפירה, ככה כמה פעמים"

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Green"]
    תומר
    כאוס אומר לך"אוקי משימה 2 היא משימה קלה.עליך להביא פושע לא כול כך מסוכן.חי או מת.עדיף מת.האיש נראה כך .בצלחה במשימה ה1 שלך.אתה תוכל לעבור אותה"
    אני אצא מהשוק ואחפש את הפושע הזה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש סופר ספאמר
    אייס
    אתה מחזיר את פאלי לפוכדור שלו.ואז מוציא את סאנד לקרב.סאנד יוצאת מהפוכדור שלה ומשתמש בסופת חול על באטארפי.באטרארפי לא מצליח להתחמק ונלכד בסופת חל שפוגעת בו ומטשטשת את הראיה שלו.במהירות סאנד תוקפת במתקפת גילגול.באטארפי נפגע מהגילגול של סאנד קשה.סופת החול מקשה על בארטארפי לתקוף

לוקאס
    טום אומר לך"אני לא רוצה להפסיק תקרב.הקרב יגמר שאחד מן הפוקימונים יפסיד.אז נמשיך תקרב.". צ'ימצ'אר שומע אותך ואז עונה לך בקול שמחה"צ'ימ צ'ימ צ'ימ"אתה מבין שצ'ימצ'אר רוצה להתפתח לך.טריקו תוקף כשאתםן לא שמים לב בקליע זרעים

איתי
    אתה לא מאמין שפיפלאפ מתפתח לך.אבל הוא באמת מתפתח לך.תוך שניות במקום פיפלאפ עומד פרינפלאפ.פרינפלאפ למד קרן בועות.רוקר אומר לך"מזל טוב על פרינפלאפ שלך.עכשיו תרצה את התג של המכון?"

ניר
    ארקניין משתמש בלהביור על האיש.הלהביור שורף למוות את האיש.אתה לוקח את ראשם של האיש ושל שלגון ותוקע אותם בניבים של מאמאסווין.האנשים אומרים לך"לא היית 5 דקות פה".אתה עולה על מאמאסווין ומוציא את מנצ'לקאס.מנצ'לקאס לא מצליח להרים אותכם ומתמוטט.לפתע מולך נפתחת הדלת וראש השוק השחור יוצא ממנה.אתה נכנכס אחריו לדלת עם פוקימוניך.הוא מוביל אותך לחדר הבקרה ואז על אחד המסכים מראה לך משימה ואומר לך"שמי כאוס.ביקשת משימה קשה תקבל.המשימה היא לתפוס את האיש הזה.לאיש קוראים אמפאוליון.נשמה של רוצח מבוקש נכלא בגום של אמפוליאון.תזהר מימנו הוא חזק.הנשק שביקשת הוא רק לציידים ביי."אתה יוצא מהלוח והבקרה ויוצא מן הדלת ומגיע לדרך 2 שם שומע פיצוץ אדיר

תומר
    כאוס אומר לך"אוקי משימה 2 היא משימה קלה.עליך להביא פושע לא כול כך מסוכן.חי או מת.עדיף מת.האיש נראה כך .בצלחה במשימה ה1 שלך.אתה תוכל לעבור אותה"
    אני אומר לו ''כן תודה'' ואני מחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    מצטער שלא הגבתי
    היו לי בעיות עם האיטרנט שלי
    לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על ריצפת הקרח שקרובה לטריקו.זה מונע מן טריקו לתקוף את צ'ימצ'אר.לאחר מכן צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש עם שתי ידיו על טריקו.טריקו לא יוכול להתחמק בגלל הגחלת שעל הרצפה.ולכן הוא סופג את אגרוף האש של צ'ימצ'אר.טריקו כבר תשוש מאוד מהקרב.

בר
    פולויאג המשתמש בהצלפת זנב על מוקרו.הצלפת הזנב פוגעת במוקרו ומעיפה אותו אל החול.פולויאג יורה בועות על מוקרו.מוקרו לא מספיק להתחמק מן הבועות ונפגע מהבועות של פולויאג.מוקרו מתעלף על החול ולא יכול להמשיך להילחם יותר

לוק
    סינדקוויל משתמש בגלגל אש על קרן הקרח של סוינב.גלגל האש מתנגש בקרן הקרח ונוצר ערפל כבד שאי אפשר לראות בו כמעט כלום.לאחר מכן סינדקוויל משתמש בגלגל אש על סוינבב.הוא דוהר אל תוך הערפל ומקוה לפגוע בסוינב.אך סוינב מסתתר באחחד מן הבורים שנמצאים בזירה והערפל מסתיר תבור שסוינב מסתתר בו

אייס
    פאלי מנסה לחקות את סקיטי ואת הסטירה הכפולה שלו.לאחר כמה ניסיונות פאלי מצליח ללמוד סטירה כפולה.הוא משתמש בסטירה כפולה על סקיטי.מכיוון שסקיטי עייף הוא לא מתחמק אלה רק נפגע.סקיי מתעלף ומפסיד בקרב. 1 0 לך.אליס מחזירה את סקיטי לפוכדור שלו ומוציאה את באטארפי שלה לקרב

ניר
    פילוסווין מנאמאסווין אחרי המשך זה
    אתה מוציא את פילוסווין החוצה.לאחר מכן פילוסווין מששתמש ברסיסי קרח על המקום שאתם נמצאים בו.רסיסי הקרח שוברים חלק מהמקום ואז בה אור.אתה יוצא דרך החור שפתח פילוסווין ואתה מגיע למקום שממנו הית בו לפני דקה.

עמית
    אוושאט מצליח להתחמק מן הדחיפה של דאנגרו.ואז אוושאט מחזיר לדנגארו במתקפת דחיפה.דנגרו מתחמק מהדחיפה בקלות.ג'קסון אומר"דנגרו תשתמש בבאבנים חדות על אוושאט"דנגרו משתמש באבנים חדות והוא מעיף מס' אבנים חדות על אוושאט

איתי
    פיפלאפ רץ מהר אל כרינדוס ותוקף אותו במתקפת ניקור חזקה.כרינדוס סופג את מכת הניקור ונפגע קשה.לאחר מכן פיפלאפ משתמש באקדח מים על כרינדוס.כרינדוס גם סופג את אקדח המים ומפסיד בקרב.לפתע פיפלאפ מתחיל לזהור באור לבן.רוקר מחזיר את רינדוס לפוכדורו

תומר
    האיש אומר לך"שמי כאוס ואני הוא הבוס של השוק השחור.אתה הוא תומר הרוצח.כול רוצח וצייד חייב להכיר את השוק השחור כדי שישיג כסף על העבודות שלו.אז תומנר אם תרצה תבוא אחרי לדלדלת שנכנסתי דרכה עכשיו.אם לא תיכנס לא תהיה רוצח לעולם.אז במה אאתה מחליט?"
    "תשתמש בלהביור לאחד הבורות כדי להוציא את סווינב בכוח (האש תצא מכל הבורות) ואז גלגל להבה!"

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית
    אוושאט מצליח להתחמק מן הדחיפה של דאנגרו.ואז אוושאט מחזיר לדנגארו במתקפת דחיפה.דנגרו מתחמק מהדחיפה בקלות.ג'קסון אומר"דנגרו תשתמש בבאבנים חדות על אוושאט"דנגרו משתמש באבנים חדות והוא מעיף מס' אבנים חדות על אוושאט
    "אושווט!תהדוף את האבנים החדות בצעקה ואז תשתמש באקדח מים!" אומר לאושווט.
    NYO HO HO BITCH

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס
    טום אומר לך"אני לא רוצה להפסיק תקרב.הקרב יגמר שאחד מן הפוקימונים יפסיד.אז נמשיך תקרב.". צ'ימצ'אר שומע אותך ואז עונה לך בקול שמחה"צ'ימ צ'ימ צ'ימ"אתה מבין שצ'ימצ'אר רוצה להתפתח לך.טריקו תוקף כשאתםן לא שמים לב בקליע זרעים
    "קדימה צימצאר,אתה יכול לעשות את זה,תשתמש בגחלת ואז אגרוף אש בשביל לחבוט בהם במלא הכוח על טריקו!,ואז תנסה לרכז את כל כוחך בתוך!" אומר לו בחיוך רחב ואחכה לפלא של ההתפתחות.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    בר
    פולויאג המשתמש בהצלפת זנב על מוקרו.הצלפת הזנב פוגעת במוקרו ומעיפה אותו אל החול.פולויאג יורה בועות על מוקרו.מוקרו לא מספיק להתחמק מן הבועות ונפגע מהבועות של פולויאג.מוקרו מתעלף על החול ולא יכול להמשיך להילחם יותר
    "זה הזמן פוכדור צא!" אחרי שאזרוק על מוקרו פוכדור אגיד לפוליווג: "כל הכבוד חבר היית מעולה אני בטוח שאתה תהיה מאוד חזק"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בר
    אתה מוציא פוכדור מהתיק שלך וזורק את הפוכדוןר שהוצאת מתיקך על מוקרו.הפוכדור מכניס אליו את מוקרו באור אדום.לאחר מכן הפוכדור נופל על החול ומתחיל לזוז.הפוכדור זז ימינה ואז שמאלה ואז ימינה שמאלה ולבסוף נעצר.לכדת מוקרו.פולויאג שמח מהמילים שאמרת לו

לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ואז באגרוף אש על הגחלת ועל טריקו.הגחלת משימה את הקליע הזרעים של טריקו.הגחלת ואגרוף האש פוגעים בטריקו ומביסים אותו.טום מחזיר את טריקו לפוכדור שלו ואומר לך"הצ'ימצ'אר שלך חזק.אתה בא לעיר סנוי שם נמצא המכון ה1 שלך"

ברוס
    אוושאאט משתמש בצעקה על האבנים החדות.הצעקה פוגעת באבנים החדות ומעיפה את האבנים החדות לכול עבר.חלק מן האבנים פוגעות בדנגרו ובחלק באוושאט.אוושאט מתאושש מהפגיעה ומשתמש באקדח מים על דנגרו.דנגרו מתחמק בקלות מהאקדח המים.דנגרו משתמש שוב באבנים חדות

לוק
    סינדקוויל יורה להביור אל אחד מן הבורות.הבורות מחוברים לאחד ולהשני וכך הלהביור מגיע לבור שנמצא סוינב.סוינב במהירות יוצא מהבור שהוא הסתתר בו.מיד שסוינב יוצא מהבור.סינדקוויל תוקף בגלגל להבה את סוינב.סוינב לא מספיק להתחמק ונפגע.סוינב יורה רסיסי קרח אל סינדקוויל

איתי
    אתה מחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו.רוקר מוציא מתוך הכיס שלו את תג מכון האדמה.תג כרינדוס.רוקר מגיש לך אותו ואומר לך"מזל טוב על התג .בהצלחה בהבסת שאר המכונים שנותרו לך"

תומר
    אתה יוצא מהשוק ומגיע לעיר סנוי.אתה הולך אל עבר דרך 2.כעבור דקה אתה מגיע לדרך 2.בדרך 2 אתה שומע"הצילו מישהו".אתה רץ אל הצעקות ואתה רואה את מאיים על אישה חסרת אונים.האיש מחזיק בסכין בידו הימנית

אייס
    מותר 2 מתקפות בתגובה.
    סאנד משתמש בשריטה ופוגעת בבאטראפי קשה.לאחר מכן סאנד משתמש בחפירה על באטארפי.באטארפי לא מצליח להתחמק מהחפירה בגלל סופת החול ונפגע.סאנד משתמש בשריטה ובחפירה על באטארפי מס' פעמים.אתה מבחין שאליס עבודת עצות .באטארפי חסרת אונים ועומדת להפסיד לסאנד

ניר
    אתה מתעלם מן הפיצוץ וממשיך בדרך 2.כעבור הליכה של כמה מטרים אתה מבחין בבניין עצום שחוסם לך את דרך 2.ולא תוכל להמשיך בדרך עד שתעבור את הבניין הזה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    אני מוציא את ממסווין ומתחיל לצחוק על הבניין, אני מתיישב על מאמאסווין ואז אני אומר לו: "חפירה ללמטה, תמשיך ישר עד הסוף ואז צא."

10. משתמש מנוסה

תומר
    אתה יוצא מהשוק ומגיע לעיר סנוי.אתה הולך אל עבר דרך 2.כעבור דקה אתה מגיע לדרך 2.בדרך 2 אתה שומע"הצילו מישהו".אתה רץ אל הצעקות ואתה רואה את מאיים על אישה חסרת אונים.האיש מחזיק בסכין בידו הימנית

אני אתקרב לאט לאט אל האיש אחנוק אותו ואדקור אותו.
    אם אני לא אצליח אני אוציא את סטיליקס ואגיד לו:"תחסום את האיש ותפגע בו בניב אש"

11. Because lizards can swim
    בר
    אתה מוציא פוכדור מהתיק שלך וזורק את הפוכדוןר שהוצאת מתיקך על מוקרו.הפוכדור מכניס אליו את מוקרו באור אדום.לאחר מכן הפוכדור נופל על החול ומתחיל לזוז.הפוכדור זז ימינה ואז שמאלה ואז ימינה שמאלה ולבסוף נעצר.לכדת מוקרו.פולויאג שמח מהמילים שאמרת לו

לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ואז באגרוף אש על הגחלת ועל טריקו.הגחלת משימה את הקליע הזרעים של טריקו.הגחלת ואגרוף האש פוגעים בטריקו ומביסים אותו.טום מחזיר את טריקו לפוכדור שלו ואומר לך"הצ'ימצ'אר שלך חזק.אתה בא לעיר סנוי שם נמצא המכון ה1 שלך"

ברוס
    אוושאאט משתמש בצעקה על האבנים החדות.הצעקה פוגעת באבנים החדות ומעיפה את האבנים החדות לכול עבר.חלק מן האבנים פוגעות בדנגרו ובחלק באוושאט.אוושאט מתאושש מהפגיעה ומשתמש באקדח מים על דנגרו.דנגרו מתחמק בקלות מהאקדח המים.דנגרו משתמש שוב באבנים חדות

לוק
    סינדקוויל יורה להביור אל אחד מן הבורות.הבורות מחוברים לאחד ולהשני וכך הלהביור מגיע לבור שנמצא סוינב.סוינב במהירות יוצא מהבור שהוא הסתתר בו.מיד שסוינב יוצא מהבור.סינדקוויל תוקף בגלגל להבה את סוינב.סוינב לא מספיק להתחמק ונפגע.סוינב יורה רסיסי קרח אל סינדקוויל

איתי
    אתה מחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו.רוקר מוציא מתוך הכיס שלו את תג מכון האדמה.תג כרינדוס.רוקר מגיש לך אותו ואומר לך"מזל טוב על התג .בהצלחה בהבסת שאר המכונים שנותרו לך"

תומר

אייס
    מותר 2 מתקפות בתגובה.
    סאנד משתמש בשריטה ופוגעת בבאטראפי קשה.לאחר מכן סאנד משתמש בחפירה על באטארפי.באטארפי לא מצליח להתחמק מהחפירה בגלל סופת החול ונפגע.סאנד משתמש בשריטה ובחפירה על באטארפי מס' פעמים.אתה מבחין שאליס עבודת עצות .באטארפי חסרת אונים ועומדת להפסיד לסאנד

ניר
    אתה מתעלם מן הפיצוץ וממשיך בדרך 2.כעבור הליכה של כמה מטרים אתה מבחין בבניין עצום שחוסם לך את דרך 2.ולא תוכל להמשיך בדרך עד שתעבור את הבניין הזה
    " תפוצץ את רסיס הקרח עם להביור ואז תחסל אותו עם להביור מסוחרר"

12. היכל התהילה
    אייס
    מותר 2 מתקפות בתגובה.
    ״גלגול!״ אורה לסאנד במחשבה שבאטרפרי ייפול על האדמה
    ״שריטה!״ אורה לסאנד לקפוץ ואז לשרוט את באטרפרי

*סאלי

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס
    סאנד משתמש בגלגול על באטארפי.באטאטרפי לא מצליח להתחמק מן הגילגול בגלל סופת החול.לאחר מכן סאנהד משתמש בשריטה על באטארפי.בגלל סופת החול באטארפי לא מצליח להתחמק ומובס בקרב.סאלי מחזירה את באטארפי ואומרת לך"אתה חזק.צא צ'ארמיליון"צ'ארמיליון יוצא מהפוכדור שלו

לוק
    סינדקוויל יורה להביור אל רסיסי הקרח.רסיסי הקרח והלהביור מתנגשים זה בזה ויוצרים הדף חזק.סוינב נפגע קצת מהדף שנוצר.לאחר מכן סינדקוויל משתמש בלהביור מסוחרר על סוינב.סוינב מחליק על הקרח ומתחמק מן הלהביור.סוינב עומד לךדחוף את סינדקוויל

תומר
    אתה מתקרב אל האיש ומנסה לדקור אותו.האיש בזריזות מתחמק ממך.אתה מוציא את סטיליקיס מהפוכדור שלו.סטיליקיס משתמש בניב אש על האיש.האיש מתחמק מן הניב האש.האיש מוציא שוריקן ואומר"שוריקן חשמל"הוא זורק את השוריקן אל סטליקיס.השוריקן הופך לשוריקן חשמל

ניר
    אתה מוציא את מאמאסווין מן הפוכדור שלו ואז צוחק על הבניין.אתה עולה על מאמאסווין.מאמאסוין משתמש בחפירה וחופר בור מתחת לבניין.אתם נכנכסים לבור ומתחילים לזוז אך לפתע קיר מתכת עבה חוסם לכם את המשך הדרך שלכם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. Because lizards can swim
    אייס
    סאנד משתמש בגלגול על באטארפי.באטאטרפי לא מצליח להתחמק מן הגילגול בגלל סופת החול.לאחר מכן סאנהד משתמש בשריטה על באטארפי.בגלל סופת החול באטארפי לא מצליח להתחמק ומובס בקרב.סאלי מחזירה את באטארפי ואומרת לך"אתה חזק.צא צ'ארמיליון"צ'ארמיליון יוצא מהפוכדור שלו

לוק
    סינדקוויל יורה להביור אל רסיסי הקרח.רסיסי הקרח והלהביור מתנגשים זה בזה ויוצרים הדף חזק.סוינב נפגע קצת מהדף שנוצר.לאחר מכן סינדקוויל משתמש בלהביור מסוחרר על סוינב.סוינב מחליק על הקרח ומתחמק מן הלהביור.סוינב עומד לךדחוף את סינדקוויל

תומר
    אתה מתקרב אל האיש ומנסה לדקור אותו.האיש בזריזות מתחמק ממך.אתה מוציא את סטיליקיס מהפוכדור שלו.סטיליקיס משתמש בניב אש על האיש.האיש מתחמק מן הניב האש.האיש מוציא שוריקן ואומר"שוריקן חשמל"הוא זורק את השוריקן אל סטליקיס.השוריקן הופך לשוריקן חשמל

ניר
    אתה מוציא את מאמאסווין מן הפוכדור שלו ואז צוחק על הבניין.אתה עולה על מאמאסווין.מאמאסוין משתמש בחפירה וחופר בור מתחת לבניין.אתם נכנכסים לבור ומתחילים לזוז אך לפתע קיר מתכת עבה חוסם לכם את המשך הדרך שלכם
    אני מחכה שסווינב יהיה מספיק קרוב "רגע... רגע...." אומר בזהירות ושנייה לפני הפגיעה אצרח "קפוץ למעלה ושהוא מתחתיך תרד למטה בגלגל להבות כמו כדור תותח!"

15. משתמש מנוסה

תומר

אני אוציא את אקן ואומר לו בצד:"אקן תתקוף את האיש הזה במתקפת כנף"
    ואז אני אומר לסטיליקס:"ניב אש על השוריקן החשמל ותתפוס את האיש הזה"

עמוד 40 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3038394041425090140 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •