Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3139404142435191141 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 3033
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה

לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ואז באגרוף אש על הגחלת ועל טריקו.הגחלת משימה את הקליע הזרעים של טריקו.הגחלת ואגרוף האש פוגעים בטריקו ומביסים אותו.טום מחזיר את טריקו לפוכדור שלו ואומר לך"הצ'ימצ'אר שלך חזק.אתה בא לעיר סנוי שם נמצא המכון ה1 שלך"
    "כן חכה רק רגע,צימצאר בא!" אומר ואגיד לצימצאר לעקוב אחריי,אלך לפינה הוציא את דודו ואת סניזל ואשאל אותו:"אתה רוצה להתפתח?,קדימה זה הזמן חברים תעודדו אותו!" אומר להם ואחכה שינסה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. היכל התהילה
    אייס
    סאנד משתמש בגלגול על באטארפי.באטאטרפי לא מצליח להתחמק מן הגילגול בגלל סופת החול.לאחר מכן סאנהד משתמש בשריטה על באטארפי.בגלל סופת החול באטארפי לא מצליח להתחמק ומובס בקרב.סאלי מחזירה את באטארפי ואומרת לך"אתה חזק.צא צ'ארמיליון"צ'ארמיליון יוצא מהפוכדור שלו
    הסופת חול עדיין בזירה?
    ---
    "חזרי" ארים את הפוקדור ואחזיר את סאנד "כל הכבוד לך"
    אקרב את הפוקדור של צ'יקו אל פני ואלחש לו "אני מצטער שאני לא משתמש בך בקרב הזה, אתה לוחם מעולה אבל לא יהיה לך ייתרון על צ'ארמיליון"
    אחזיר את הפוקדור לחגורת הפוקדורים ואגיד לסאלי "בהצלחה"
    "צא פאלי!" אזרוק את הפוקדור של הפוליוואג שלי לאוויר "בועות!"
    אחכה שפאלי יחל לפלוט מפיו בועות כחלחלות ואורה לו "תשתמש באקדח מים כדי להאיץ את הבועות ולהגדיל את הנזק!"

3. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא את מאמאסווין מן הפוכדור שלו ואז צוחק על הבניין.אתה עולה על מאמאסווין.מאמאסוין משתמש בחפירה וחופר בור מתחת לבניין.אתם נכנכסים לבור ומתחילים לזוז אך לפתע קיר מתכת עבה חוסם לכם את המשך הדרך שלכם
    אני מוציא א ת גנגר ואומר לו:
    "תעבור את הקיר ותנסה לפתוח את הדרך."
    ואחרי זה אני אומר למאמאסווין: "תעלה למעלה ותן לי לצאת, אני יטפל בכל."

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    אתה הולך לפינה עם צ'ימצ'אר שלך ואז מוציא את סניזל ואת דודו מן הפוכדורים שלהם.דודו וסניזל מעודדים את צ'ימצ'אר להתפתח.צ'ימצ'אר מנסה להתפח אך לא מצליח.צ'ימצ'אר מנסה שוב אך עוד פעם לא מצליח.טום ניגש אליך ואומר לך"תקשיב אני חושב שאם צ'ימצ'אר ינצח במכון הקרח רוב הסיכוים שהוא יתפתח לך אחרי הקרב"

אייס
    נעלמה כבר
    אתה מחזירק את סאנד לפוכדור שלה ואז מוציא את פאלי.פאלי משתמש בבועות ואז יורה אקדחח מים כדי להגביר את המהירות של הבועות.צ'ארמיליון קופץ לגובה ומתחמק מהבועות.צ'ארמיליון תוקף בניב אש את פאלי

תומר
    אתה מוציא את אקן מהפוכדור שלו ומורה לו לתקוף במתקפת כנף את האיש.היש עושב סלטה באוויר ומתחמק ממכת הכנף של אקן.סיליקיס משתמש בניב אש על השוריקן החשמלי.ניב האש פוגע בשוריקן ושובר אותו לרסיסים.סטיליקיס מנסה לתפוס את האיש אך הוא בורח

לוק
    סינידקוויל קופץ לגבוה שניה לפני שסוינב פוגע בו עם הדחיפה שלו.סינדקוויל יורה למטה במהירות במתקפת גלגל להבה.סוינב מתחמק אך רסיסי אש קטנים פוגעים.סוינב מתחיל לזוז ומשתמש שוב במתקפתצ דחיפה על סינדקוויל

ניר
    אתה מוציא את גנגר.הוא מנסה לעבור את הדלת.אך לדלת יש מחסום שממונע מימנו לעבור את הדלת.מאמאסווין יוצא מהבור שלו ואז אתה.גנגר יוצא איתך.לפתע אתם מוקפים בהרבה חילי צוות ניוטק.אחד מהם אומר"אתה משיגי גבול באו איתנו.המפקד רוצה אותך"
    נערך לאחרונה על ידי monster, 12-17-2010 בשעה 06:27 PM
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. היכל התהילה
    אייס
    נעלמה כבר
    אתה מחזירק את סאנד לפוכדור שלה ואז מוציא את פאלי.פאלי משתמש בבועות ואז יורה אקדחח מים כדי להגביר את המהירות של הבועות.צ'ארמיליון קופץ לגובה ומתחמק מהבועות.צ'ארמיליון תוקף בניב אש את פאלי
    אני מחכה.. ועוד קצת... ועוד קצת... ואז, כשצ'ארמיליון קרוב מאוד לפאלי, אני מורה לו "שוב בועות ואקדח מים!"

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר

תומר
    אתה מוציא את אקן מהפוכדור שלו ומורה לו לתקוף במתקפת כנף את האיש.היש עושב סלטה באוויר ומתחמק ממכת הכנף של אקן.סיליקיס משתמש בניב אש על השוריקן החשמלי.ניב האש פוגע בשוריקן ושובר אותו לרסיסים.סטיליקיס מנסה לתפוס את האיש אך הוא בורח

אני אוציא את סניזל ואגיד לו:"רסיסי קרח בכול הכוח על האיש שבורח!"
    ואז אחזיר את סטיליקס לפוקדור ואגיד לאקן:"אקן תיקח אותי לעבר האיש שבורח."
    ושאני מעל האיש אני אקפוץ ואדקור אותו בראש.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    אתה הולך לפינה עם צ'ימצ'אר שלך ואז מוציא את סניזל ואת דודו מן הפוכדורים שלהם.דודו וסניזל מעודדים את צ'ימצ'אר להתפתח.צ'ימצ'אר מנסה להתפח אך לא מצליח.צ'ימצ'אר מנסה שוב אך עוד פעם לא מצליח.טום ניגש אליך ואומר לך"תקשיב אני חושב שאם צ'ימצ'אר ינצח במכון הקרח רוב הסיכוים שהוא יתפתח לך אחרי הקרב"

אייס
    נעלמה כבר

תומר

לוק
    סינידקוויל קופץ לגבוה שניה לפני שסוינב פוגע בו עם הדחיפה שלו.סינדקוויל יורה למטה במהירות במתקפת גלגל להבה.סוינב מתחמק אך רסיסי אש קטנים פוגעים.סוינב מתחיל לזוז ומשתמש שוב במתקפתצ דחיפה על סינדקוויל
    אני מתחיל להתעצבן ואני מרגיש שזעם הרוצח שלי עולה בי וכנראה (לא בטוח) שהילה שחורה קטנה מתפתחת סביבי, אני מנסה להרגיע את הרוח שלי כל עוד זה אפשרי וכש (או אם) אני מצליח אני מתרומם ואומר לסינדקוויל "סינדקוויל תגמור את הקרב הזה... תאגור להביור ושהאש על הגב שלך חזקה מספיק תשחרר אותו בכל הכח על סווינב!"

8. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא את גנגר.הוא מנסה לעבור את הדלת.אך לדלת יש מחסום שממונע מימנו לעבור את הדלת.מאמאסווין יוצא מהבור שלו ואז אתה.גנגר יוצא איתך.לפתע אתם מוקפים בהרבה חילי צוות ניוטק.אחד מהם אומר"אתה משיגי גבול באו איתנו.המפקד רוצה אותך"
    אני צוחק קול קטן ומסתכל על האנשים, אני מוציא את הפוקדור של של מדקיפ ואז אני אומר לשומרים: "מה קרה לכם, אתם לא מכירים את הפוקימונים של הרוצח הידוע?"
    אני מסתכל על מדקיפ ואז אני אומר: "עליית מפלים, חסל את המקום ל2."
    לאחר שהמקום מתחיל להטבע אני מחזיר את כל הפוקימונים חוץ ממאמסווין וקופץ לבור, אני אומר למאמאסווין: "רסיסי קרח על האוויר, תפיל אבנים כדי לחסות את הבור." ואני מחכה שהמקום יתפוצץ ויוצף.

9. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    "זה בסדר צימצאר היית מעולה" אומר לו ואז התאכזב בלי להראות זו ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדורים ואומר:"בא נמשיך,אני רוצה כבר ללכת למכון" אחייך ואצה מהמערה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אתה אומר לצ'ימצ'אר מילות שמחה שמשחמות אותו מאוד.אתבה עושה פרצוף מאוכזב בלי שמישהו יראה את זה.אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.ואתה וטום ממשיכים ללככת במערת הקרח אלסק.לאחר כמה דקות אתם יוצאים מהמערה ומגיעים לעיר סנוי.שם אתם מרגישים קור כבד.לאן תלך? מקדש מרכז פוקימונים או מכון

ניר
    אתה צוחק על האנשים ואז מוציא את הפוכדור של מדקיפ.מדקיפ משתמש בעלית מפלים.העלית המפלים שוטפת לגמרי את האנשים.אתה נכנכס לבור עם מאמאסווין.ומחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו.מאמאסווין משתמש ברסיס קרח על פתח הבור.אתם הולכים בבור ונתקלים בעוד 5 לווחמים של ניוטק.אחד אומר"הבוס רוצה לראות אותך"

לוק
    אתה מתחיל להתעצבן וכוח הרוצח שלך עולה.הילה שחורה מקיפה אותך.אך אתה מצליח להרגיע את כוח הרוצח שלך שינוח את עת.סינדקוויל באש שלו אוגר כוח רב ואז משחחר את זה בתור להביור.סוינב מחליק על הקרח כדי לא להיפגע אך הוא נפגע רק מחלק הלהביור.סוינב בכול כוחו יורה קרן קרח

תומר
    סניזל משתמש ברסיסי קרח על האיש שבורח.חלק מרסיסי הקרח פוגעים באיש.אך הוא ממשיך לרוץ.בינתיםם אקן מרים אותך לאוויר ועף אל האיש.כאשר שאתה מעל האיש אתה קופץ אליו שולף את הסכין שלך ודוקר אותו בראשו.האיש מתמוטט ומת

אייס
    כאשר צ'ארמיליון קרוב מאוד לפאלי.פאלי יורה בועות ואקדח מים על צ'ארמיליון.צ'ארמיליון לא מספיק להתחמק ונפגע קצת מהתקפות.אליס אומרת"צ'ארמיליון ניב אש פעם נוספת"צ'ארמיליון משתמש בניב אש פעם נוספת על פאלי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה

תומר
    סניזל משתמש ברסיסי קרח על האיש שבורח.חלק מרסיסי הקרח פוגעים באיש.אך הוא ממשיך לרוץ.בינתיםם אקן מרים אותך לאוויר ועף אל האיש.כאשר שאתה מעל האיש אתה קופץ אליו שולף את הסכין שלך ודוקר אותו בראשו.האיש מתמוטט ומת

אני אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדורים שלהם ואכניס את הפוקדורים לכיס.
    אחרי שאני אעשה זאת אקח את כול החפצים שלו והשים בתיק שלי.
    ואז אקח את הגופה שלו לשוק השחור.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מכניס את אקן ואת סניזל לפוכדורים שלהם.אתה מחחט בגופו של האיש ומוצא שיש לו רק שוריקן 1.כמו השוריקן שהוא תקף אותך.אתץה לוקח את הגופה שלו לשוק השחור.כעבור דקה אתה מוצא את הדלת ומגיע לשוק השחור.כאוס פוגש אותך ואאומר לך"כול הכבוד עברת את המשימה ה1 שלך.טוב הפרס שלך הוא מגילה.המגילה שאתן לך.תעזור לך ללמוד איך להשתמש בשוריקן שלך.השוריקן שיש לך הוא מיוחד הוא יכול לשלוט בהרבה אלמנטים.המגילה תלמד אותך אלמנט אחד".כאוס מגיש לך את המגילה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מכניס את אקן ואת סניזל לפוכדורים שלהם.אתה מחחט בגופו של האיש ומוצא שיש לו רק שוריקן 1.כמו השוריקן שהוא תקף אותך.אתץה לוקח את הגופה שלו לשוק השחור.כעבור דקה אתה מוצא את הדלת ומגיע לשוק השחור.כאוס פוגש אותך ואאומר לך"כול הכבוד עברת את המשימה ה1 שלך.טוב הפרס שלך הוא מגילה.המגילה שאתן לך.תעזור לך ללמוד איך להשתמש בשוריקן שלך.השוריקן שיש לך הוא מיוחד הוא יכול לשלוט בהרבה אלמנטים.המגילה תלמד אותך אלמנט אחד".כאוס מגיש לך את המגילה
    אני אגיד לכאוס:"תודה על המגילה"
    ואז אני אפתח אותה ואקרא את מה שכתוב שם.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה פותח את המגילה וקורא אותה"כדי להפוך שוריקן לשוריקן אלמנט.עליך להרדגיש את האלמנט בגוף שלך ואז להעביר אותו לשוריקן .ואז היה לך שוריקן אלמנט.תנסה את זה מס' פעמיים.מומלץ לפני שתמש בשוריקן תלמד איך לזרוק אותו כדי שלא תפגע בעצמך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה פותח את המגילה וקורא אותה"כדי להפוך שוריקן לשוריקן אלמנט.עליך להרדגיש את האלמנט בגוף שלך ואז להעביר אותו לשוריקן .ואז היה לך שוריקן אלמנט.תנסה את זה מס' פעמיים.מומלץ לפני שתמש בשוריקן תלמד איך לזרוק אותו כדי שלא תפגע בעצמך"
    אני אוציא את השוריקן מכיסי ואנסה להרגיש את האלמנט שבתוך גופי.

עמוד 41 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3139404142435191141 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •