Pokemon GO
עמוד 42 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3240414243445292142 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 616 עד 630 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    אתה מנסה להרגיש אלמנט בגופך.כעבור כמה שניות אתה מצליח להרגיש את אלמנט האש בגופך.הגופך שלך הופך לרותח ואתה מפסיק את הפעולה.אתה מנסה שוב והפעם אתה מעביר את אלמנט האש שלך לשוריקן.תוך שניות השוריקן שלך הופך לשוריקן אש גדול.כאוס אומר לך"יש לך שוריקן אש"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    תומר
    אתה מנסה להרגיש אלמנט בגופך.כעבור כמה שניות אתה מצליח להרגיש את אלמנט האש בגופך.הגופך שלך הופך לרותח ואתה מפסיק את הפעולה.אתה מנסה שוב והפעם אתה מעביר את אלמנט האש שלך לשוריקן.תוך שניות השוריקן שלך הופך לשוריקן אש גדול.כאוס אומר לך"יש לך שוריקן אש"
    "טוב...שוריקן אש זה טוב?"אני אשאל את כאוס ואחרי שהוא יענה לי אני אלך לעיר עם המכון השני.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    כאוס אומר לך"כול אלמנט לשוריקן הוא טוב.עם שוריקון האש שלך תוכל לשרוף אנשים למות.אנשים שתצטרך תוכל לשרוף אותם.טוב אם תצטרך להגיע לפה מתישהו.תגיד שוק שחור ודלת תיפתח לך לשוק השחור.".אתה יוצא מהדלת וממשיך בדרך אל העיר השניה.כעבור הליכה של כמה מטרים אתה פוגש בג'יודוד

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    תומר
    כאוס אומר לך"כול אלמנט לשוריקן הוא טוב.עם שוריקון האש שלך תוכל לשרוף אנשים למות.אנשים שתצטרך תוכל לשרוף אותם.טוב אם תצטרך להגיע לפה מתישהו.תגיד שוק שחור ודלת תיפתח לך לשוק השחור.".אתה יוצא מהדלת וממשיך בדרך אל העיר השניה.כעבור הליכה של כמה מטרים אתה פוגש בג'יודוד
    אני אתלם ממנו ואחפש פוקימונים יותר טובים

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מתעלם מהג'יודוד שפגשת וממשיך בדרך ותוך כדי הליכה אתה מחפש פוקימונים טובים.אתה מחפש עוד פוקימונים אך אתה לא מוצא עוד פוקימונים באזור.לפתע מולך נעמד בניין ענק שחוסם לך את המשך דרכך בדרך 2

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מתעלם מהג'יודוד שפגשת וממשיך בדרך ותוך כדי הליכה אתה מחפש פוקימונים טובים.אתה מחפש עוד פוקימונים אך אתה לא מוצא עוד פוקימונים באזור.לפתע מולך נעמד בניין ענק שחוסם לך את המשך דרכך בדרך 2
    אני אוציא את אקן ואגיד לו:"תפרוץ את הבניין"ואם הוא מצליח אני אכנס לתוכו.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מוציא את אקן שיפרוץ את דלת הבניין.אקן יוצא מהפוכדור שלו ומשתמש במתקפת כנף על דלת.מתקפת הכנף פוגעת בדלת ולא שוברת אותה רק משאירה כמה סימנים.אקן שוב משתמש במתקפת כנף על הדלת.שוב מתקפת הכנף לא פותחת את הדלת ומשאירה סימנים עליה.נראה שהלחת לא עומדת להיפתח

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מוציא את אקן שיפרוץ את דלת הבניין.אקן יוצא מהפוכדור שלו ומשתמש במתקפת כנף על דלת.מתקפת הכנף פוגעת בדלת ולא שוברת אותה רק משאירה כמה סימנים.אקן שוב משתמש במתקפת כנף על הדלת.שוב מתקפת הכנף לא פותחת את הדלת ומשאירה סימנים עליה.נראה שהלחת לא עומדת להיפתח
    אני אחזיר את אקן לפוקדור ואוציא את סטיליקס ואגיד לו:״זנב ברזל על הדלת״

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה מחזיר את אקן לפוכדור שלו ואז מוציא את הפוכדור של סטיליקיס.סטיליקיס יוצא מהפוכדור שלו.סטיליקיס משתמש בזנב ברזל על הדלת.זנב הברזל פוגע בדלת ומשאיר סימנים גדולים עליה.נראה שהדלת הזאת עמידה גם בזנב ברזל.ולא תפתח בזמן הקרוב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה צוחק על האנשים ואז מוציא את הפוכדור של מדקיפ.מדקיפ משתמש בעלית מפלים.העלית המפלים שוטפת לגמרי את האנשים.אתה נכנכס לבור עם מאמאסווין.ומחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו.מאמאסווין משתמש ברסיס קרח על פתח הבור.אתם הולכים בבור ונתקלים בעוד 5 לווחמים של ניוטק.אחד אומר"הבוס רוצה לראות אותך"
    אני צועק על האיש: "שקט!" ואז אני אומר למאמאסווין: "5 במכה אחת,רסיסי קרח!"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה צועק על האיש.מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח אל 5 האנשים.רסיסי הקרח פוגעים ב5 האנשים של צוות ניוטק ומתים.לאחר כמה שניות באים עוד 10 של צוות ניוטק.אחד מהם אומר"המפקד רוצה לפגוש אותך.אז באו איתנו למפקד שלנו.אנחנו נעשה את זה בדרך הקלה או הקשה?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מחזיר את אקן לפוכדור שלו ואז מוציא את הפוכדור של סטיליקיס.סטיליקיס יוצא מהפוכדור שלו.סטיליקיס משתמש בזנב ברזל על הדלת.זנב הברזל פוגע בדלת ומשאיר סימנים גדולים עליה.נראה שהדלת הזאת עמידה גם בזנב ברזל.ולא תפתח בזמן הקרוב
    ״סטיליקס ניב אש בכול הכוח!"אני אומר ואם הוא לא יצליח אני אזרוק את השוריקן האש שלי

13. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה צועק על האיש.מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח אל 5 האנשים.רסיסי הקרח פוגעים ב5 האנשים של צוות ניוטק ומתים.לאחר כמה שניות באים עוד 10 של צוות ניוטק.אחד מהם אומר"המפקד רוצה לפגוש אותך.אז באו איתנו למפקד שלנו.אנחנו נעשה את זה בדרך הקלה או הקשה?"
    אני אומר לאנשים: "משיגי גבול!" ואז אני אומר למאמאסווין: "מאמאסווין, מה עושים לאנשים שהם משיגי גבול?
    תשובה נכונה! מטביעים אותם. פצצת בוץ על קווים מסוימים שיטבעו ולא יפגעו בי!

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    מאמאסווין משגר פצצות בוץ על החילים ומטביע אותם באדמה.אחד האנשים אומר לך"אם אתה רוצה בכלל להגיע לדרך 3 עליך להיכנס לבניין.ואם לא תמצא דרך אחרת לעבור את הבנין.לא תצליח לשבור את הקיר שחוסם לך את הדרך.אז בוא למפקד.אחרי שתגמור את המה השהוא רצה להגיד לך תוכל להמשיך בדרך 2"

תומר
    סטיליקיס משתמש בניב אאש על הדלת.ניב האש פוגע בדלת ושורף אותו.השריפה פוגעת קשה בדלת וכמעט שוברת את הלת.אתה מוציא את השוריקן האש שלך.אתה הופך אותו לאש וזורק אותו על הדלת.שוריקן האש שובר את הדלת לרסיסים.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    ניר
    מאמאסווין משגר פצצות בוץ על החילים ומטביע אותם באדמה.אחד האנשים אומר לך"אם אתה רוצה בכלל להגיע לדרך 3 עליך להיכנס לבניין.ואם לא תמצא דרך אחרת לעבור את הבנין.לא תצליח לשבור את הקיר שחוסם לך את הדרך.אז בוא למפקד.אחרי שתגמור את המה השהוא רצה להגיד לך תוכל להמשיך בדרך 2"
    אני אומר לאנשים: "תביאו לי את כל השלל שלכם ואני ילך לבוס, סגרנו?"

עמוד 42 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3240414243445292142 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •