אייס
פאלי יורה אקדח מים על צ'ארמיליון שיעצור אותו.צ'ארמיליון מתחמק בקלות מן האקדח המים.ניב האש פוגע קצת בפאלי.פאלי תוקף בסטירה כפולה את צ'ארמיליון.צ'ארמילון מתחמק גם מהסטירה הכפולה של פאלי.אליס אומרת "צ'ארמיליון גחלת על פאלי" צ'ארמיליון יורה גחלת אל פאלי
לוקאס
אתה מוציא את הפוכדורים שלך אך מוציא רק את צ'ימצ'אר מהפוכדור שלו.צ'ימצ'אר מחמם אותך ואת טום בדרך למכון הקרח של העיר סנוי.אתה טום וצ'ימצ'אר מתהלכים בעיר סנוי לעבר המכון של העיר.כעבור 2דקות אתם מגיעים לפתח מכון הקרח של העיר סנוי
לוק
אתה מתחיל להתעצבן.סינדקוויל יורה להביור לעבר כול הזירה.הלהביור ממיס את כול הזירה ונשאר רק אדמה.כך סוינב לא יכול להחליק על הקרח.לאחר מכן סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על סוינב.סוינב לא מספיק להתחמק מהגלג הלהבה ונפגע.סוינב אוגר כוחות ומשגר מטר פצצות בוץ אל סינדקוויל
בר
פולויאג עונה לך בשמחה"פולי פולי פולי".פולויאג קופץ בשמחה.אתה מבין שפולויאג רוצה להמשיך להיחלחם ויש לו עוד כוחות להילחם.אתה ופולויאג ממשיכים ללכת בסופות המוות.כעבור דקה אתם מגיעים לסוף של סופות המוות ואתם רואים כבר את העיר קלרק באופק
תומר
אתה מחזיר את סטיליקיס לפוכדור שלך ולוקח את השוריקן ושם בתיקך.אתה נכנכס לבית.לאחר שאתה נכנכס דלתות הבית ננעלות בחוזקה.מולך עומדים הרבה פסלים ענקיים של אנשים.אורות נדלקים ובצד השני של האורות עומדאומר לך"אם ברצונך להמשיך עליך להביס אותי בקרב צללים"
ניר
האיש אומר לך"אנחנו האנשים הרעים למה שתסמוך עליהנו.אתה יודע מה אם תביס אותי בקרב צצלים הקיר שמאחורינו יפתח לך.ותוכל להתקדם קצת.אז מה אתה אומר אתה נלחם בקרב צצלים"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תומר
האיש אומר לך"שמי צלי.קרב צצלים זה פשוט מאאוד.כאשר הפוק'מון שלך נפגע גם המאמן של הפוקימון שנפגע חוטף את הנזק.קרב צצלים זה מאוד מפחיד ומוסכן אפשר למות מזה.אז ילד יש לך אומץ להילחם נגדי לקרב 1 על 1 בקרב צצלי נגדי.אני מקווה שישש לך אומץ"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"תקפוץ ותשתמש בדחיפה!" אומר לאושווט.ברוס
אוושאאט משתמש בצעקה על האבנים החדות.הצעקה פוגעת באבנים החדות ומעיפה את האבנים החדות לכול עבר.חלק מן האבנים פוגעות בדנגרו ובחלק באוושאט.אוושאט מתאושש מהפגיעה ומשתמש באקדח מים על דנגרו.דנגרו מתחמק בקלות מהאקדח המים.דנגרו משתמש שוב באבנים חדות
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)