Pokemon GO
עמוד 45 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3543444546475595145 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 661 עד 675 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה

בר
    אתה לא יוצא מסופות המוות וחוזר חזרה אל סופות המוות.אתה ופולויאג הולכים בסופות המוות כדי למצוא פוקימון שפולויאג ילחם נגד.אתם רואים אקן.אקן שם לב אליכם וטס אליכם במתקפת כנף

"פוליווג תיזהר תחמוק ותשתמש באקדח מים חזק שיעיף אותו רחוק" אגיד לפוליווג

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בר
    פולויאג נזהר ומתחק במהירות מן הכנף הברזל של אקן.פולויאג יורה אקדח מים על אקן.אקן עף גבוה מאוד לאוויר וכך מתחמק מהאקדח המים של פולויאג.אקן מזיז את כנפיו בחוזקה ויוצר סופות חול ענקית שעומדת לפגוע בפולויאג שלך.

אייס
    פאלי מנסה לחמוק מהלהביור של צ'ארמיליון אך לא מצליח.פאלי מתמוטט על האדמה ומובס בהקרב.אליס אומרת לך"קדימה תוציא תפוקימון הבא.אתה רואה שאני חזקה כמוך.פוקימון אש שלי הביס פוקימון מים שלך.אז במי תבחר בפוקימון הבא שלך בסנד או בצ'יקו"

לוק
    אתה שם ידך על הרצפה וואוגר אנרגית כאוס.לאחר שאתה אוגר אתה משחחר את האנרגיה.האנרגיה שאתה משחחר גורמת לגייזר אש להויצר מתחת לאדמה.הגיזר האש מרים חלק מהאדמה לאוויר.סינדקוויל יורה מהר להביור.אך סוינב מחלי'ק ומתחמק אך הוא כמעט נופל מהנחחלק.החלק מהזירה נשאר באוויר

ברווס
    .אוושאט יורה אקדח מים חזק על דנגרו.מכיוון שדנגרו תשוש כבר מהקרב בינו לאוושאט הוא לא מתחמק.ונפגע בחוזקה מהאקדח המים.דנגרומ מחזיק מעמעד ולא מתעלף בקרב.דאנגרו אוגר את כוחתיו האחרונים ותוקף בראשיה

לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש ואז סופג את חלקיקי הקרח של של רסיסי הקרח של סוינב.כך נוצר אגרוף אש קרח מלאכותי.צ'ימצ'אר תוקף את סוינב באגרוף אש קרח.סוינב מחליק על הזירה ומתחמק מהאגרוף אש קרח של צ'ימצ'אר.סוינב יורה קרן קרח על צ'ימצ'אר

איתי
    רק שתדע יש לך פוקימון עשב בשישיה שלך
    אתה הולך עם פרינפלאפ שלך בדרך 2 לחפש אחר פוקימני עשב באזור.אתה מחפש ומחפש כמה דקות אך אתה לא מוצא שום פוקימון עשב באזור.אתה רק מוצא אבנים.לפתע אתה נתקל בניין גדול שחוסם לך את הדרך

ניר
    צלו אומר לך "איך שתרצה.אוקי ברלום תשתמש באגרוף מגה על הגנגר שלו."ברלום מניף את היד והילה כחולה מקיפה אותו.ברלום רץ אל גנגר באגרוף מגה חזק ביותר

תומר
    צ'ארמיליון משתמש בגחלת על כול זירת הצצללים.הגחלת גורמת לבאנט לצאת מהמחבוא שלו.באנט יוצא מהחבוא שלו.צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל על באנט.באנט לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אתה רואה שצלי צועק ונפגע משותק מהמכה.באנט משגר כדור צל אל צ'ארמיליון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    בר
    פולויאג נזהר ומתחק במהירות מן הכנף הברזל של אקן.פולויאג יורה אקדח מים על אקן.אקן עף גבוה מאוד לאוויר וכך מתחמק מהאקדח המים של פולויאג.אקן מזיז את כנפיו בחוזקה ויוצר סופות חול ענקית שעומדת לפגוע בפולויאג שלך.

אייס
    פאלי מנסה לחמוק מהלהביור של צ'ארמיליון אך לא מצליח.פאלי מתמוטט על האדמה ומובס בהקרב.אליס אומרת לך"קדימה תוציא תפוקימון הבא.אתה רואה שאני חזקה כמוך.פוקימון אש שלי הביס פוקימון מים שלך.אז במי תבחר בפוקימון הבא שלך בסנד או בצ'יקו"

לוק
    אתה שם ידך על הרצפה וואוגר אנרגית כאוס.לאחר שאתה אוגר אתה משחחר את האנרגיה.האנרגיה שאתה משחחר גורמת לגייזר אש להויצר מתחת לאדמה.הגיזר האש מרים חלק מהאדמה לאוויר.סינדקוויל יורה מהר להביור.אך סוינב מחלי'ק ומתחמק אך הוא כמעט נופל מהנחחלק.החלק מהזירה נשאר באוויר

ברווס
    .אוושאט יורה אקדח מים חזק על דנגרו.מכיוון שדנגרו תשוש כבר מהקרב בינו לאוושאט הוא לא מתחמק.ונפגע בחוזקה מהאקדח המים.דנגרומ מחזיק מעמעד ולא מתעלף בקרב.דאנגרו אוגר את כוחתיו האחרונים ותוקף בראשיה

לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש ואז סופג את חלקיקי הקרח של של רסיסי הקרח של סוינב.כך נוצר אגרוף אש קרח מלאכותי.צ'ימצ'אר תוקף את סוינב באגרוף אש קרח.סוינב מחליק על הזירה ומתחמק מהאגרוף אש קרח של צ'ימצ'אר.סוינב יורה קרן קרח על צ'ימצ'אר

איתי
    אתה הולך עם פרינפלאפ שלך בדרך 2 לחפש אחר פוקימני עשב באזור.אתה מחפש ומחפש כמה דקות אך אתה לא מוצא שום פוקימון עשב באזור.אתה רק מוצא אבנים.לפתע אתה נתקל בניין גדול שחוסם לך את הדרך

ניר
    צלו אומר לך "איך שתרצה.אוקי ברלום תשתמש באגרוף מגה על הגנגר שלו."ברלום מניף את היד והילה כחולה מקיפה אותו.ברלום רץ אל גנגר באגרוף מגה חזק ביותר

תומר
    צ'ארמיליון משתמש בגחלת על כול זירת הצצללים.הגחלת גורמת לבאנט לצאת מהמחבוא שלו.באנט יוצא מהחבוא שלו.צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל על באנט.באנט לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אתה רואה שצלי צועק ונפגע משותק מהמכה.באנט משגר כדור צל אל צ'ארמיליון
    OOG: איך הוא מחליק אין שלג... יש לך טעות...
    בכל מקרה
    IG: "סינדקוויל תפיל אותו לאדמה ואז כשהוא משותק מהכאב של הנפילה תקפוץ ותסתחרר כמו טורפדו עם להביור!"

4. משתמש מנוסה
    ניר
    אני אומר לגנגר: "תתאבד על האגרוף מגה הזה!"
    אני מצחקק חלש בעודי חושב על זה שמתקפות לוחם לא עובדות על פוקימוני רוח כמו גנגר, ואז אני מסתכל על תזמון מושלם כדי שברלום היה באמצע המתקפה ולא יוכל להתחמק.
    בעודי מוצא ורואה זאת, אני אומר לגנגר: "היפנוזה מטווח 0! אין מצב שהוא יכול להתחמק!"

5. משתמש סופר ספאמר
    בר

אייס

לוק

ברווס

לוקאס

איתי

ניר

תומר
    אני יודע
    ----------
    אני חושב ''אוף למה אני לא מוצא פוקימוני עשב פה'' ונכנס לביניין

6. משתמש מנוסה
    בר

"פוליווג תשתמש בבועות על הסופה ותיצור בוץ ולאחר מכן תשתמש בבועות שיעיף את הבוץ בחזרה על אקן מה שיצור מיני מכת בוץ" אגיד לפוליווג

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Green"]
    תומר
    אני אומר:"צראמליון אגרוף חשמל על הכדור צל ותחזיר אותו על באנט!"
    ואז אוסיף:"אם לא תצליח תנסה לעשות להביור על באנט!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. היכל התהילה
    אייס
    זה סאלי, בפעם האלף, לא אליס !!

אררג.. אני יכול עכשיו או להוציא את סאנד, שיש לה יתרון מבחינת סוג׳ אחשוב לעצמי ׳אבל היא התעייפה...׳
    ׳או להוציא את צ׳יקו, שיש לצ׳ארמיליון יתרון עליו מבחינת סוגים׳ אמשיך להרהר בחיפזון ׳אבל הוא רענן...׳
    ׳יש לי רעיון׳ אחשוב לעצמי ׳אם היא הצליחה לנצח את פוקימון מים עם פוקימון אש, גם אני יכול!׳
    ״צא צ׳יקו! שריטה!״ אזרוק את הפוקדור ואורה לצ׳יקו לתקוף

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברווס
    "אושווט!מהר!תשתמש שוב באקדח מים!" אומר לאושווט.
    NYO HO HO BITCH

10. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס
    "צירוף מושלם צימצאר,בא ננסה אחד אחר תשתמש בגחלת על קרן הקרח כך שזה יהיה כדורי קרח !" אומר לו בחיוך רחב וארשום לי בכיס את שני הצירופים ואכתוב איך משתמשים בהם בשביל קרבות הבאים
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על הקרן הקרח.כך נוצר כדור קרח.אתה רושם את שני המלכים שעשה צ'ימצ'אר על פיסת הניר כדי שתזכור אותם.סוינב משתמש בדחיפה על כדור הקרח שנוצר.כדור הקרח מתגלגל בזירה.צ'ימצ'אר אינו מצליח להתחמק מכדור הקרח ונפגע מהכדור הקרח

ברוס
    אוושאט משתמש במהירות באקדח מים על דנגרו.האקדח המים של אוושאט פוגע בדנגרו ובראשיה שלו.דנגרו מאבד את כול כוחתיו ומתעלף על הזירה.השופט אומר"המנצח הוא ברוס.כול הכבוד לך".ג'ק מחזיר את דנגרו לפכדור שלו ואז אומר לך"כול הכבוד לך אתה ממש חזק."

אייס
    אתה זורק את הפוכדור של צ'יקו החוצה.מתוך הפוכדור יוצא צ'יקו.מיד כשצ'יקו יוצא מהפוכדור שלו.הוא תוקף את צ'ארמיליון בשריטות.צ'ארמיליון מתחמק בקלות מהשריטות של צ'יקו.סאלי אומרת לך"אז בחרת בצ'יקו.זה היה קלי קלות לנצח את צ'יקו.צ'ארמיליון ניב אש"צ'ארמיליון משתמש בניב אש

תומר
    צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל על כדור הצל של באנט.האגרוף החשמל מחשמל את כדור הצל ומחזיר אותו אל באנט.באנט נפגע קצת מכדור החשמל אך משותק מחש/מול של אגרוף החשמל.אתה רואה שצלי צועק מכיביים וגופו משותק מהאגרוף חשמל של צ'ארמיליון

בר
    פולויאג משתמש בבועות על סופת החול וכך נוצר זירת בוץ מתחת לסופת החול.סופת החול מבוטלת.פולויאג יורה אל הבוץ בועות.כתוצאה מכך מן הבוץ עפים פצצות בוץ אל אקן.אקן לא מצליח להתחמק מפצצות הבוץ ונפגע בכנפיו.הבוץ נדבק לכנפיו ומפיל את אקן לבוץ

איתי
    אתה מתעצב שאתה לא מוצא פוקימוני עשב בסביבה.אתה הולך אל הבניין אך אתה שם לב שדלת הבניין נעולה בהרבה מנעולים ושרשאות.בנתיים מן הסביבה צצץ לו קרניביין.קרנייבין תוקף אותך בקליע זרעים

ניר
    לאחר שאתה מוצא אתה הרגע הנכון שגנגר יתקוף אתה מורה לגנגר לתקוף בהיפנוזה.גנגר תוקף את ברלום בהיפנוזה מטווח 0.ברלום לא מצליח להתחמק מהיפנוזה נרדם על הזירה.היפנוזה משפיעה גם על צלי.צלו נופל על האדמה ומתחיל לישון.

לוק
    סינדקוויל משתמש בדחיפה ומפיל את סוינב מהזירה המעופפת.לאחר מכן סינדקוויל קופץ מהזירה ומשתמש בלהביור ואז מסתחחר.כך הוא מייצר טורפדו להביור.בזמן שסוינב נופל למטה.סינדקוויל פוגע בסוינב עם הטורפדו להביור.בינתיים.הזירה המעופפת מתפרקת לבלעים גדולים שעומדים לפגוע בסוינב ובסינדקוויל

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל על כדור הצל של באנט.האגרוף החשמל מחשמל את כדור הצל ומחזיר אותו אל באנט.באנט נפגע קצת מכדור החשמל אך משותק מחש/מול של אגרוף החשמל.אתה רואה שצלי צועק מכיביים וגופו משותק מהאגרוף חשמל של צ'ארמיליון

"יפה צראמליון!"אני אגיד
    ואוסיף:"צראמליון תגמור את באנט בעזרת אגרוף חשמל משולב עם גחלת בכול הכוח!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה משמח את צ'ארמיליון.צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל משולב עם גחלת.מכיון שבאנט משותק הוא לא מתחמק ונפגע קשה מהתקפה של צ'ארמיליון.באנט יוצא מהשיתוק שלו.צלו גם הוא נפגע ופולט כמות קטנה מדם.לאחר מכן יוצא מהשיתוק.באנט תוקף באש רפאים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    ניר
    לאחר שאתה מוצא אתה הרגע הנכון שגנגר יתקוף אתה מורה לגנגר לתקוף בהיפנוזה.גנגר תוקף את ברלום בהיפנוזה מטווח 0.ברלום לא מצליח להתחמק מהיפנוזה נרדם על הזירה.היפנוזה משפיעה גם על צלי.צלו נופל על האדמה ומתחיל לישון.
    אני לוקח את הפוקדורים שיש על צלי ומחזיר את ברלום בחזרה. לאחר מכן אני דוקר בגב את צלי ולא הורג אותו, אני אומר לו: "תפתח לי את הדלת למה הסכין שלי רוצה כבר עוד דם."

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על הקרן הקרח.כך נוצר כדור קרח.אתה רושם את שני המלכים שעשה צ'ימצ'אר על פיסת הניר כדי שתזכור אותם.סוינב משתמש בדחיפה על כדור הקרח שנוצר.כדור הקרח מתגלגל בזירה.צ'ימצ'אר אינו מצליח להתחמק מכדור הקרח ונפגע מהכדור הקרח

ברוס
    אוושאט משתמש במהירות באקדח מים על דנגרו.האקדח המים של אוושאט פוגע בדנגרו ובראשיה שלו.דנגרו מאבד את כול כוחתיו ומתעלף על הזירה.השופט אומר"המנצח הוא ברוס.כול הכבוד לך".ג'ק מחזיר את דנגרו לפכדור שלו ואז אומר לך"כול הכבוד לך אתה ממש חזק."

אייס
    אתה זורק את הפוכדור של צ'יקו החוצה.מתוך הפוכדור יוצא צ'יקו.מיד כשצ'יקו יוצא מהפוכדור שלו.הוא תוקף את צ'ארמיליון בשריטות.צ'ארמיליון מתחמק בקלות מהשריטות של צ'יקו.סאלי אומרת לך"אז בחרת בצ'יקו.זה היה קלי קלות לנצח את צ'יקו.צ'ארמיליון ניב אש"צ'ארמיליון משתמש בניב אש

תומר

בר
    פולויאג משתמש בבועות על סופת החול וכך נוצר זירת בוץ מתחת לסופת החול.סופת החול מבוטלת.פולויאג יורה אל הבוץ בועות.כתוצאה מכך מן הבוץ עפים פצצות בוץ אל אקן.אקן לא מצליח להתחמק מפצצות הבוץ ונפגע בכנפיו.הבוץ נדבק לכנפיו ומפיל את אקן לבוץ

איתי
    אתה מתעצב שאתה לא מוצא פוקימוני עשב בסביבה.אתה הולך אל הבניין אך אתה שם לב שדלת הבניין נעולה בהרבה מנעולים ושרשאות.בנתיים מן הסביבה צצץ לו קרניביין.קרנייבין תוקף אותך בקליע זרעים

ניר

לוק
    סינדקוויל משתמש בדחיפה ומפיל את סוינב מהזירה המעופפת.לאחר מכן סינדקוויל קופץ מהזירה ומשתמש בלהביור ואז מסתחחר.כך הוא מייצר טורפדו להביור.בזמן שסוינב נופל למטה.סינדקוויל פוגע בסוינב עם הטורפדו להביור.בינתיים.הזירה המעופפת מתפרקת לבלעים גדולים שעומדים לפגוע בסוינב ובסינדקוויל
    סינדקוויל תקיף את עצמך בגלגל להבות כדי להגן על עצמך ותיתן לזה לפגוע בסווינב

עמוד 45 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3543444546475595145 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •