אני אומר לגנגר: "תפעיל עין הרוע על ברלום, המתקפה תפגע בכוח העכשוי של ברלום בגלל שהוא מרוכז במתקפה, ותגרום לצמחים להוריד חיים. לאחר מכן, לך על ברלום ותחתוך לו את הפטרייה עם קרן על חושית.ניר
גנגר קופץ על ברלום ואז תוקף, אותו בהיפנוזה.ברלום מתחמק בעזרת מהירות רבה מהיפנוזה של גנגר.ברלום משתמש בצמחים משתוללים.מן האדמה יוצאים צמחים שמשתוללים ועומדים לפגוע בגנגר שלך.נראה שגנגר עומד להיפגע
ניר
גנגר משתמש בעין הרוע על ברלום.עין רוע גורמת לבטל את הצמחים המשתוללים של ברלום.גנגר משתמש בקרן על חושית על הפטריה שעל ראשו של ברלום.הקרן העל חושית פוגעת בפטריה וחותכת אותה.מברלום יוצא מלא דם ומת.ראשו ש צלו ננחתך ומן ראשו יוצא מלא דם.זירת הצצלים נעלמת ויחד איתה ברלום וצלו
אייס
צ'יקו לא מצליח להתחמק אך הוא משתמש במהירות במסך אור.המסך האור מגן על צ'יקו מהניב האש ל צ'ארמיליון.צ'יקו משתמש בגפן מצליפה על צ'ארמיליון.צ'ארמיליון לא מצליח לחהתחמק מהגפן המצליפה ונפגע קצת.צ'ארמיליון משתמש בנשיכה
לוק
מילין ממביאה לך את תג מכון הקרחואומרת לך"כול הכבוד על הניצחון.באמת לא ידעתי שזה אתה.טוב אז תמסור לו דש אם תפגוש אותו"לוק אתה יוצא מדלת המכון וממשיך בדרכך.כשאתה הולך בעיר סנוי אתה רואה את המקדש של העיר סנוי.
תומר
צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל על אאש הרפאים של בנט.אגרוף החשמל פוגע באש הרפאים.אש הרפאים נפגעת מזה ונעלמת מהאוויר.צ'ארמיליון יורה גחלת על באנט.הגחלת פוגעת ביד של באנט.באנט חוטף פגיעה.צלי חוטף ביד ימנו כוויה קשה מאוד
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני אומר לעצמי: "אני צריך לדעת איך עושים זירת צללים.."ניר
גנגר משתמש בעין הרוע על ברלום.עין רוע גורמת לבטל את הצמחים המשתוללים של ברלום.גנגר משתמש בקרן על חושית על הפטריה שעל ראשו של ברלום.הקרן העל חושית פוגעת בפטריה וחותכת אותה.מברלום יוצא מלא דם ומת.ראשו ש צלו ננחתך ומן ראשו יוצא מלא דם.זירת הצצלים נעלמת ויחד איתה ברלום וצלו
לאחר מכן אני הולך קדימה ומתחיל לסרוק את האזור בשקט, אני מחפש חיילים קטנים שהיה אפשר להרוג בשקט בלי שאף אחד ישמע ולשדוד מהם את הפוקימונים.
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 12-23-2010 בשעה 07:39 PM
בר
טרטויג משתמש בהצלפת גפן ומסובב אותם בחוזקה רבה כך שיוצר מאוור ענקי.המאוור הענקי מעיף את סופת החול בחזרה אל הפוקימונים.הלהקה נפגעת מהסופת החול.הלהקה עפה לכיווון השני ואתה כבר לא רואה את הלהקה באופק.מישהו אומר לך"היית טוב"
ניר
גנגר עזב
אתה הולך לחפש באזור עוד לוחצמי צוות ניוטק.אך כול לוחמי צוות ניוטק שהיו באיזור נעלמו כאילו בעלה אותם האדמה.לפתע אתה רואה את הקיר שלא נותן לך לעבור.הקיר הפעם נפתח ויוצא מהם גרם מדרגות שמוביל אותך לאין שהוא
לוק
אתה מתעלם מהמקדש והולך אל מרכז הפוקימונים.אתה נכנכס אליו.ניגש אל האחות ג'וי.האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפא אותם מגישה לך אותם ואז מגישה לך פוכדור."בתוך הפוכדור נמצא גנגר שלך".אתה לוקח את הפוכדור ואז אתה יוצא מהמרכז ופונה לדרך 2.אתה הולך ואז מולך נפתחת דלת ומשם יוצא
תומר
צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל על האדמה.אגרוף החשמל מרסק' את האדמה ואבנים עפים .צ'ארמיליון יורה גחלת אל האבנים.הגחלת מאיצה את מהירות הבאנים.האבנים פוגעים בבאנט.באנט נפגע.צלי נפגע קשה מאוד ואומר לך.לעזעל איתך.שברת לי את היד.באנט צל לילה".באנט משתמש בצל לילה על צ'ארמיליון
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אז צריך להחזיר את האבן מים.ניר
גנגר עזב
אתה הולך לחפש באזור עוד לוחצמי צוות ניוטק.אך כול לוחמי צוות ניוטק שהיו באיזור נעלמו כאילו בעלה אותם האדמה.לפתע אתה רואה את הקיר שלא נותן לך לעבור.הקיר הפעם נפתח ויוצא מהם גרם מדרגות שמוביל אותך לאין שהוא
------------------------------------
אני מוציא את מאמאסווין ואומר לו: אתה המגן, קדימה סופר כוח קדימה ורוץ עד לעולם לא!
אני לוקח את ארקניין ואומר לו: "סע, מאמאסווין הוא המגן."
לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על זירת הקרח וממיס חלק קטן מזירת הקרח.אזהוא טובל את ידו במים והאגרוף האש מבוטל.צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש והמים הופכים לקרח.כך נוצר לצ'ימצ'אר אגרוף אש קרח מלאוכתי.צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש קרח על כדור הקרח.האגרוף מנפץ לרסיסים את כדור הקרח.חלק מהרסיסים פוגעים קצת בסוינב
תומר
צ'ארמיליון משתמשבאגרוף חשמל משולב עם גחלת על באנט.באנט לא מצליח לחמוק מזה ונפגגע קשה.הפגיעה גם פוגעת קשה בצלי.צלי משותק ומת.זירת הצצלים נעלמת יחד איתהבאנט וצלי כאילו בלעה אותם האדמה.מולך נפתחת לך הדלת
ניר
עודכן
מאמסאווין מתחיל לזוז לפניך ומשתמש בסופר כוח.ארקניין יוצא מהפוכדור שלו ועולהבמדרגות אחרי מאמאסווין.אחריהם אתה עולה.אתהמגיע לחדר ענק שבו יש פסלים ענקיים שלבני אדם ופוקימונים.לפתע מקיפים אותכם מאסטרבולים בצורת עיגול ויחכו שיקחו אותם
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני מסתכל על המאסטר בול וצועק: "אדיר!"ניר
עודכן
מאמסאווין מתחיל לזוז לפניך ומשתמש בסופר כוח.ארקניין יוצא מהפוכדור שלו ועולהבמדרגות אחרי מאמאסווין.אחריהם אתה עולה.אתהמגיע לחדר ענק שבו יש פסלים ענקיים שלבני אדם ופוקימונים.לפתע מקיפים אותכם מאסטרבולים בצורת עיגול ויחכו שיקחו אותם
אני מוציא שק מהתיק שלי ואז אני אומר למאמאסווין: "תפעיל רסיסי קרח למעלה כדי שהיה סוג של הוריקן מאסטר בולים, ואז תגרום שהם יפלו לתוף השקית שאני פותח."
ואז אני אומר לארקניין: " תשבור את הפסלים בעזרת מהירות-על, רוץ בין כל הפסלים ותשבור אותם לחצי."
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 12-23-2010 בשעה 09:00 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)