Pokemon GO
עמוד 48 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3846474849505898148 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 706 עד 720 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה

תומר
    צ'ארמיליון משתמשבאגרוף חשמל משולב עם גחלת על באנט.באנט לא מצליח לחמוק מזה ונפגגע קשה.הפגיעה גם פוגעת קשה בצלי.צלי משותק ומת.זירת הצצלים נעלמת יחד איתהבאנט וצלי כאילו בלעה אותם האדמה.מולך נפתחת לך הדלת

אני אלך לדלת עם צראמליון שלי

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על זירת הקרח וממיס חלק קטן מזירת הקרח.אזהוא טובל את ידו במים והאגרוף האש מבוטל.צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש והמים הופכים לקרח.כך נוצר לצ'ימצ'אר אגרוף אש קרח מלאוכתי.צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש קרח על כדור הקרח.האגרוף מנפץ לרסיסים את כדור הקרח.חלק מהרסיסים פוגעים קצת בסוינב
    "טוב מאוד,בא נגמור את זה עכשיו! תשתמש בגחלת עליו בשביל שלא יוכל לזוז ותתקרב אליו ואז מטווח אפס תשתמש באגרוף אש!" אומר לו ואחייך אליו ואז אסרוק את האזור בשבילל יראות אם יש עוד דרכים להיתחמק מהמתקפה שלי
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש סופר ספאמר
    לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על הקרן הקרח.כך נוצר כדור קרח.אתה רושם את שני המלכים שעשה צ'ימצ'אר על פיסת הניר כדי שתזכור אותם.סוינב משתמש בדחיפה על כדור הקרח שנוצר.כדור הקרח מתגלגל בזירה.צ'ימצ'אר אינו מצליח להתחמק מכדור הקרח ונפגע מהכדור הקרח

ברוס
    אוושאט משתמש במהירות באקדח מים על דנגרו.האקדח המים של אוושאט פוגע בדנגרו ובראשיה שלו.דנגרו מאבד את כול כוחתיו ומתעלף על הזירה.השופט אומר"המנצח הוא ברוס.כול הכבוד לך".ג'ק מחזיר את דנגרו לפכדור שלו ואז אומר לך"כול הכבוד לך אתה ממש חזק."

אייס
    אתה זורק את הפוכדור של צ'יקו החוצה.מתוך הפוכדור יוצא צ'יקו.מיד כשצ'יקו יוצא מהפוכדור שלו.הוא תוקף את צ'ארמיליון בשריטות.צ'ארמיליון מתחמק בקלות מהשריטות של צ'יקו.סאלי אומרת לך"אז בחרת בצ'יקו.זה היה קלי קלות לנצח את צ'יקו.צ'ארמיליון ניב אש"צ'ארמיליון משתמש בניב אש

תומר
    צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל על כדור הצל של באנט.האגרוף החשמל מחשמל את כדור הצל ומחזיר אותו אל באנט.באנט נפגע קצת מכדור החשמל אך משותק מחש/מול של אגרוף החשמל.אתה רואה שצלי צועק מכיביים וגופו משותק מהאגרוף חשמל של צ'ארמיליון

בר
    פולויאג משתמש בבועות על סופת החול וכך נוצר זירת בוץ מתחת לסופת החול.סופת החול מבוטלת.פולויאג יורה אל הבוץ בועות.כתוצאה מכך מן הבוץ עפים פצצות בוץ אל אקן.אקן לא מצליח להתחמק מפצצות הבוץ ונפגע בכנפיו.הבוץ נדבק לכנפיו ומפיל את אקן לבוץ

איתי
    אתה מתעצב שאתה לא מוצא פוקימוני עשב בסביבה.אתה הולך אל הבניין אך אתה שם לב שדלת הבניין נעולה בהרבה מנעולים ושרשאות.בנתיים מן הסביבה צצץ לו קרניביין.קרנייבין תוקף אותך בקליע זרעים

ניר
    לאחר שאתה מוצא אתה הרגע הנכון שגנגר יתקוף אתה מורה לגנגר לתקוף בהיפנוזה.גנגר תוקף את ברלום בהיפנוזה מטווח 0.ברלום לא מצליח להתחמק מהיפנוזה נרדם על הזירה.היפנוזה משפיעה גם על צלי.צלו נופל על האדמה ומתחיל לישון.

לוק
    סינדקוויל משתמש בדחיפה ומפיל את סוינב מהזירה המעופפת.לאחר מכן סינדקוויל קופץ מהזירה ומשתמש בלהביור ואז מסתחחר.כך הוא מייצר טורפדו להביור.בזמן שסוינב נופל למטה.סינדקוויל פוגע בסוינב עם הטורפדו להביור.בינתיים.הזירה המעופפת מתפרקת לבלעים גדולים שעומדים לפגוע בסוינב ובסינדקוויל
    אני אומר לו ''שכדי לו ללכת עם לא אני ישרוף אותו''

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אוושאט משתמש במהירות באקדח מים על דנגרו.האקדח המים של אוושאט פוגע בדנגרו ובראשיה שלו.דנגרו מאבד את כול כוחתיו ומתעלף על הזירה.השופט אומר"המנצח הוא ברוס.כול הכבוד לך".ג'ק מחזיר את דנגרו לפכדור שלו ואז אומר לך"כול הכבוד לך אתה ממש חזק."
    "תודה רבה!" אומר "אושווט!תחזור!" אומר ואחזיר את אושווט.לאחר מכן אשאל "רגע,איפה התג שלי?".
    NYO HO HO BITCH

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    בר
    טרטויג משתמש בהצלפת גפן ומסובב אותם בחוזקה רבה כך שיוצר מאוור ענקי.המאוור הענקי מעיף את סופת החול בחזרה אל הפוקימונים.הלהקה נפגעת מהסופת החול.הלהקה עפה לכיווון השני ואתה כבר לא רואה את הלהקה באופק.מישהו אומר לך"היית טוב"

ניר
    גנגר עזב
    אתה הולך לחפש באזור עוד לוחצמי צוות ניוטק.אך כול לוחמי צוות ניוטק שהיו באיזור נעלמו כאילו בעלה אותם האדמה.לפתע אתה רואה את הקיר שלא נותן לך לעבור.הקיר הפעם נפתח ויוצא מהם גרם מדרגות שמוביל אותך לאין שהוא

לוק
    אתה מתעלם מהמקדש והולך אל מרכז הפוקימונים.אתה נכנכס אליו.ניגש אל האחות ג'וי.האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפא אותם מגישה לך אותם ואז מגישה לך פוכדור."בתוך הפוכדור נמצא גנגר שלך".אתה לוקח את הפוכדור ואז אתה יוצא מהמרכז ופונה לדרך 2.אתה הולך ואז מולך נפתחת דלת ומשם יוצא

תומר
    צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל על האדמה.אגרוף החשמל מרסק' את האדמה ואבנים עפים .צ'ארמיליון יורה גחלת אל האבנים.הגחלת מאיצה את מהירות הבאנים.האבנים פוגעים בבאנט.באנט נפגע.צלי נפגע קשה מאוד ואומר לך.לעזעל איתך.שברת לי את היד.באנט צל לילה".באנט משתמש בצל לילה על צ'ארמיליון
    "מי אתה?" אשאל את האיש
    "אתה מחפש אותי? כי אם כן אין לך מזל אני לא נמצא"

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוק
    האיש אומר לך"שמי כאוס אני הוא הבוס של השוק השחור.באתי לקחת אותך אל השוק השחור.כדי שתדע איך השוק השחור עובד.בנוסף תוכל לקחת משימה לרצוח מישהו ואם תרצח תאיש תקבל עליו פרס.אז לוק אתה בא איתי אל השוק השחור.אם לא תבוא לא תהיה רוצח"

ברוס
    אתה מחזיר את אוושאט לפוכדור שלו.ג'ק אומר לך.מכיוון שרק הרגע הפכתי למנהיג מכון.אז אין לי תגים אצלי.אבל תיקח מהשופט את תג מכון האבן שהיה שייך לרוקר.".השופט ניגש אליך ואומר לך"הנה תג מכון האבן של רוקר.קח אותו".השופט מגיש לך את תג מכון האבן

איתי
    אתה מתחמק מהקליע הזרעים שכרניבין שולח אליך.אתה מאיים עליו אם הוא לא יסתלק מהמקום אז הוא ישרף.כרניביין שומע אותך ואז עושה כמה צעדים.נראה שקרניבין לא מפחד להישרף מימך.קרניבין משתמש בעלי טער הוא שולח עלי טער חדים לעברך

לוקאס
    צ'ימצ'אר יורה גחלת אל סוינב.סוינב מחליק על זירת הקרח ומתמק מן הגחלת של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר רץ אל סוינב באגרוף אש...סוינב שוב מחליק על הקרח ומתחמק מן האגרוף האש של צ'ימצ'אר.סוינב משתמש בפצצת בוץ הוא משגר פצצת בוץ ענקית לעבר צ'ימצ'אר שלך

תומר
    אתה הולך אל הדלת.אתה מבחין שגם הדלת הזאת נעולה לה.על הדלת כתוב"הקש קוד סודי".ומצד ימין של הדלת יש את הספרות מאפס עד תשע.עליך להקיש קוד סודי בעל 4 ספרות כדי שהדלת תיפתח ותוכל להמשיך ללכת בבניין המוזר הזה.

ניר
    אתה מוציא מן התיק שלך שק.מאמאסווין משתמש ברסי קרח אל התקרה וכך נוצר סוג של הוריקן.ההורקן מרים את כול מאסטר הבולים שעל הרצפה.ארקניין משתמש במהירות על ורץ בין הפסלים ושובר את כול הפסלים לחצי.לפתע כול המסטר בולים הופכים להיות גדולים וגדולים.עד שהם נעצרים לגדול.ההוריקן נעלם.מולך עומדים אלקטרוד מאסטר(אלקטרוד משולב עם מאסטר בול)
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה

תומר
    אתה הולך אל הדלת.אתה מבחין שגם הדלת הזאת נעולה לה.על הדלת כתוב"הקש קוד סודי".ומצד ימין של הדלת יש את הספרות מאפס עד תשע.עליך להקיש קוד סודי בעל 4 ספרות כדי שהדלת תיפתח ותוכל להמשיך ללכת בבניין המוזר הזה.

"צרמליון תשבור את הדלת בעזרת אגרוף חשמל וגחלת"אני אומר ואזרוק אל הדלת את שוריקן האש.

8. משתמש סופר ספאמר
    לוק
    האיש אומר לך"שמי כאוס אני הוא הבוס של השוק השחור.באתי לקחת אותך אל השוק השחור.כדי שתדע איך השוק השחור עובד.בנוסף תוכל לקחת משימה לרצוח מישהו ואם תרצח תאיש תקבל עליו פרס.אז לוק אתה בא איתי אל השוק השחור.אם לא תבוא לא תהיה רוצח"

ברוס
    אתה מחזיר את אוושאט לפוכדור שלו.ג'ק אומר לך.מכיוון שרק הרגע הפכתי למנהיג מכון.אז אין לי תגים אצלי.אבל תיקח מהשופט את תג מכון האבן שהיה שייך לרוקר.".השופט ניגש אליך ואומר לך"הנה תג מכון האבן של רוקר.קח אותו".השופט מגיש לך את תג מכון האבן

איתי
    אתה מתחמק מהקליע הזרעים שכרניבין שולח אליך.אתה מאיים עליו אם הוא לא יסתלק מהמקום אז הוא ישרף.כרניביין שומע אותך ואז עושה כמה צעדים.נראה שקרניבין לא מפחד להישרף מימך.קרניבין משתמש בעלי טער הוא שולח עלי טער חדים לעברך

לוקאס
    צ'ימצ'אר יורה גחלת אל סוינב.סוינב מחליק על זירת הקרח ומתמק מן הגחלת של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר רץ אל סוינב באגרוף אש...סוינב שוב מחליק על הקרח ומתחמק מן האגרוף האש של צ'ימצ'אר.סוינב משתמש בפצצת בוץ הוא משגר פצצת בוץ ענקית לעבר צ'ימצ'אר שלך

תומר

ניר
    אתה מוציא מן התיק שלך שק.מאמאסווין משתמש ברסי קרח אל התקרה וכך נוצר סוג של הוריקן.ההורקן מרים את כול מאסטר הבולים שעל הרצפה.ארקניין משתמש במהירות על ורץ בין הפסלים ושובר את כול הפסלים לחצי.לפתע כול המסטר בולים הופכים להיות גדולים וגדולים.עד שהם נעצרים לגדול.ההוריקן נעלם.מולך עומדים אלקטרוד מאסטר(אלקטרוד משולב עם מאסטר בול)
    אני אומר שלו בסדר ואני מוציא את הפוקימיון אש רוח ואומר לו לתקוף אותו בלהביור ואחרי זה בעין הרוע

9. היכל התהילה
    ניר
    גנגר משתמש בעין הרוע על ברלום.עין רוע גורמת לבטל את הצמחים המשתוללים של ברלום.גנגר משתמש בקרן על חושית על הפטריה שעל ראשו של ברלום.הקרן העל חושית פוגעת בפטריה וחותכת אותה.מברלום יוצא מלא דם ומת.ראשו ש צלו ננחתך ומן ראשו יוצא מלא דם.זירת הצצלים נעלמת ויחד איתה ברלום וצלו

אייס
    צ'יקו לא מצליח להתחמק אך הוא משתמש במהירות במסך אור.המסך האור מגן על צ'יקו מהניב האש ל צ'ארמיליון.צ'יקו משתמש בגפן מצליפה על צ'ארמיליון.צ'ארמיליון לא מצליח לחהתחמק מהגפן המצליפה ונפגע קצת.צ'ארמיליון משתמש בנשיכה

לוק
    מילין ממביאה לך את תג מכון הקרח ואומרת לך"כול הכבוד על הניצחון.באמת לא ידעתי שזה אתה.טוב אז תמסור לו דש אם תפגוש אותו"לוק אתה יוצא מדלת המכון וממשיך בדרכך.כשאתה הולך בעיר סנוי אתה רואה את המקדש של העיר סנוי.

תומר
    צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל על אאש הרפאים של בנט.אגרוף החשמל פוגע באש הרפאים.אש הרפאים נפגעת מזה ונעלמת מהאוויר.צ'ארמיליון יורה גחלת על באנט.הגחלת פוגעת ביד של באנט.באנט חוטף פגיעה.צלי חוטף ביד ימנו כוויה קשה מאוד
    "שריטה ומסך אור ביחד!" אורה לו

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    צ'יקו משתמש במסך אור ובשריטה ביחד.מסך האור מגן על צ'יקו מפני הנשיכה של צ'ארמיליון.השריטה פוגעת בצ'ארמיליון קצת.אליס אומרת לצ'ארמיליון"צ'ארמיליון תשתמש בזנב ברזל על צ'יקו"צ'ארמיליון משתמש בזנב ברזל על צ'יקו שלך

איתי
    אתה מוציא את רנפורנה מהפוכדור שלו.רנפורה משתמש בלהביור.הלהביור שורף את העלי הטער של קרנייביין.בנוסף הלהביור פוגע בקרנייבין קשות.לאחר מכן רנפורנה משתמש בעין הרוע על קרניביין.קרניביין לא מצליח להתחמק מעין הרוע ונפגע קצת.קרניביין לא יכול לזוז מקומו

תומר
    צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל ובגחלת על הדלת.אגרוף החשמל והגחלת פוגעים בדלת.האגרוף החשמל הורס את בקרת הקוד הסודי.אתה מוציא את השוריקן שלך והופך אותו לשוריקן אש.שוריקן האש שובר את הדלת.עכשיו אתה יכול לעבור בדלת ולהמשיך ללכת בניין הזה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Green"]
    תומר
    צ'ארמיליון משתמש באגרוף חשמל ובגחלת על הדלת.אגרוף החשמל והגחלת פוגעים בדלת.האגרוף החשמל הורס את בקרת הקוד הסודי.אתה מוציא את השוריקן שלך והופך אותו לשוריקן אש.שוריקן האש שובר את הדלת.עכשיו אתה יכול לעבור בדלת ולהמשיך ללכת בניין הזה
    אני אקח את השוריקן שלי ואמשיך בדרכי.

12. משתמש סופר ספאמר
    אייס
    צ'יקו משתמש במסך אור ובשריטה ביחד.מסך האור מגן על צ'יקו מפני הנשיכה של צ'ארמיליון.השריטה פוגעת בצ'ארמיליון קצת.אליס אומרת לצ'ארמיליון"צ'ארמיליון תשתמש בזנב ברזל על צ'יקו"צ'ארמיליון משתמש בזנב ברזל על צ'יקו שלך

איתי
    אתה מוציא את רנפורנה מהפוכדור שלו.רנפורה משתמש בלהביור.הלהביור שורף את העלי הטער של קרנייביין.בנוסף הלהביור פוגע בקרנייבין קשות.לאחר מכן רנפורנה משתמש בעין הרוע על קרניביין.קרניביין לא מצליח להתחמק מעין הרוע ונפגע קצת.קרניביין לא יכול לזוז מקומו

תומר
    אני אומר לרנפורנה לתקוף אותו שוב בלהביור ואחרי זה בגחלת ואז אני זורק פוכדור על קרניביין

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    רנפורנה תוקף את קרניביין בלהביור עוצמתי.מכיוון שקרניבין לא יכול לזוז אז הוא לא מתחמק מהלהביור של רנפורנה ונפגע קשה.רנפורנה שולח גחלת אל קרניביין.קרנייבין עדין משותק ולכן גם מהגחלת לא מתחמק.קרנייבין נפגע חזק גם מהגחלת.אתה מוציא פוכדור מהתיק שלך וזורק אותו על קרנייביין.הפוכדור מכניס אליו את קרנייבין ומתחיל להבהב.לאחר כמה שניות הפוכדור מפסיק להבהב.לכדת קרניביין.הפוכדור של קרניביין נשלח אל פרופסור ליסה.נגמרו לך הפוכדורים

תומר
    אתה לוקח את השורקן שלך ושם בתיקך.אתה ממשיך ללכת ונכנכס דרך הלת השבורה.אתה מגיע לעוד חדר שבמרכזו בריכת שחייה ענקית.ומשני צצדי הרכיה יש פסלים ענקים של פיג'וטים.מעבר לבריה נמצאת עוד דלת שמובילה לאין שהוא.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    רנפורנה תוקף את קרניביין בלהביור עוצמתי.מכיוון שקרניבין לא יכול לזוז אז הוא לא מתחמק מהלהביור של רנפורנה ונפגע קשה.רנפורנה שולח גחלת אל קרניביין.קרנייבין עדין משותק ולכן גם מהגחלת לא מתחמק.קרנייבין נפגע חזק גם מהגחלת.אתה מוציא פוכדור מהתיק שלך וזורק אותו על קרנייביין.הפוכדור מכניס אליו את קרנייבין ומתחיל להבהב.לאחר כמה שניות הפוכדור מפסיק להבהב.לכדת קרניביין

תומר
    אתה לוקח את השורקן שלך ושם בתיקך.אתה ממשיך ללכת ונכנכס דרך הלת השבורה.אתה מגיע לעוד חדר שבמרכזו בריכת שחייה ענקית.ומשני צצדי הרכיה יש פסלים ענקים של פיג'וטים.מעבר לבריה נמצאת עוד דלת שמובילה לאין שהוא.
    אני רוצה למכור אותו בשוק
    -----------------------------
    אני אומר לרנפורנה לתקוף את הדלת של הבניין בלהביור כדי לפרק אותה

15. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]
    תומר
    אני אחזיר את צראמליון לפוקדור ואוציא את אקן ואגיד לו:"כך אותי אל הדלת"

עמוד 48 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3846474849505898148 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •