Pokemon GO
עמוד 49 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3947484950515999149 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 721 עד 735 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    אתה מחיר את צ'ארמיליון לפוכדור ואז מוציא את אקן מהפוכדור שלו.אקן מרים אותך ועף איתך מעל הבריכה הענקית.לפתע 2 פסלי הפיג'יוט נשברים.מהם קמים 2 פיג'יוט זומבים.2 הפיג'יוט זומבים תוקפים באס אווירי את אקן.אם יפגעו בכם תיפלו לבריכה

איתי
    תחזור לעיר ושם היה לך שוק
    רנפורנה משתמש בלהביור על הדלת .הלהביור פוגע בשרשראות ובמנעולים אך לא שובר אותם.הם רק חווים חום כבד.הדלת עדין נשארת נעולה יחד איתה השרשראות והמנעולים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    תומר
    אתה מחיר את צ'ארמיליון לפוכדור ואז מוציא את אקן מהפוכדור שלו.אקן מרים אותך ועף איתך מעל הבריכה הענקית.לפתע 2 פסלי הפיג'יוט נשברים.מהם קמים 2 פיג'יוט זומבים.2 הפיג'יוט זומבים תוקפים באס אווירי את אקן.אם יפגעו בכם תיפלו לבריכה

[/COLOR][/B]
    "אקן מתקפה מהירה בשביל שתשים אותי באדמה"אני אומר
    ואז אזרוק את הפוקדור של סניזל ואוסיף:"שתשים אותי אקן באדמה תעשה מתקפת כנף וסניזל רסיסי קרח על שני הפיג'וט זומבים!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אקן משתמש במתקפה מהירה וכך מתחמק משנהי האס אוירי של הפיג'חוטו זומבי.אקן שם אותך על האדמה.אתה זורק את הפוכדור של סניזל.סניזל יוצא מהפוכדור שלו.אקן משתמש במתקפת כנף על אחד הפיג'יוט זומבי.וסניזל משתמש ברסיסי קרח על הפיג'יוט הזומבי השני.שני הפיגיוט הוזמבים מתחמקים מהתקפות.הם משתמשים באבנים חדות על סנזל ואקן

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אקן משתמש במתקפה מהירה וכך מתחמק משנהי האס אוירי של הפיג'חוטו זומבי.אקן שם אותך על האדמה.אתה זורק את הפוכדור של סניזל.סניזל יוצא מהפוכדור שלו.אקן משתמש במתקפת כנף על אחד הפיג'יוט זומבי.וסניזל משתמש ברסיסי קרח על הפיג'יוט הזומבי השני.שני הפיגיוט הוזמבים מתחמקים מהתקפות.הם משתמשים באבנים חדות על סנזל ואקן
    "תתחמקו שניכם"אני אצעק ואגיד:"אקן מתקפה מהירה וסניזל שיסוע לילה עם כדור צל!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. היכל התהילה
    אייס
    צ'יקו משתמש במסך אור ובשריטה ביחד.מסך האור מגן על צ'יקו מפני הנשיכה של צ'ארמיליון.השריטה פוגעת בצ'ארמיליון קצת.אליס אומרת לצ'ארמיליון"צ'ארמיליון תשתמש בזנב ברזל על צ'יקו"צ'ארמיליון משתמש בזנב ברזל על צ'יקו שלך
    דיי כבר עם האליס הזאת.. זה סאלי בפעם המיליון.
    ---
    "גפן מצליפה!" אורה לו בחיפזון "בכל הכוח!"

6. משתמש סופר ספאמר
    תומר

איתי
    תחזור לעיר ושם היה לך שוק
    רנפורנה משתמש בלהביור על הדלת .הלהביור פוגע בשרשראות ובמנעולים אך לא שובר אותם.הם רק חווים חום כבד.הדלת עדין נשארת נעולה יחד איתה השרשראות והמנעולים
    אני מוציא את גיבל ואומר לו לחפור מתחת לבניין
    נערך לאחרונה על ידי איתי., 12-24-2010 בשעה 12:00 PM

7. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא מן התיק שלך שק.מאמאסווין משתמש ברסי קרח אל התקרה וכך נוצר סוג של הוריקן.ההורקן מרים את כול מאסטר הבולים שעל הרצפה.ארקניין משתמש במהירות על ורץ בין הפסלים ושובר את כול הפסלים לחצי.לפתע כול המסטר בולים הופכים להיות גדולים וגדולים.עד שהם נעצרים לגדול.ההוריקן נעלם.מולך עומדים אלקטרוד מאסטר(אלקטרוד משולב עם מאסטר בול)
    אני מסתכל על האלקטרוד ואני צועק: "כמה מגניב יכול להיות דבר אחד?!"
    לאחר מכן אני אומר למאמאסווין: "רעידת אדמה, זה ממש ישפיע עליהם."

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    האיש אומר לך"שמי כאוס אני הוא הבוס של השוק השחור.באתי לקחת אותך אל השוק השחור.כדי שתדע איך השוק השחור עובד.בנוסף תוכל לקחת משימה לרצוח מישהו ואם תרצח תאיש תקבל עליו פרס.אז לוק אתה בא איתי אל השוק השחור.אם לא תבוא לא תהיה רוצח"

ברוס
    אתה מחזיר את אוושאט לפוכדור שלו.ג'ק אומר לך.מכיוון שרק הרגע הפכתי למנהיג מכון.אז אין לי תגים אצלי.אבל תיקח מהשופט את תג מכון האבן שהיה שייך לרוקר.".השופט ניגש אליך ואומר לך"הנה תג מכון האבן של רוקר.קח אותו".השופט מגיש לך את תג מכון האבן

איתי
    אתה מתחמק מהקליע הזרעים שכרניבין שולח אליך.אתה מאיים עליו אם הוא לא יסתלק מהמקום אז הוא ישרף.כרניביין שומע אותך ואז עושה כמה צעדים.נראה שקרניבין לא מפחד להישרף מימך.קרניבין משתמש בעלי טער הוא שולח עלי טער חדים לעברך

לוקאס
    צ'ימצ'אר יורה גחלת אל סוינב.סוינב מחליק על זירת הקרח ומתמק מן הגחלת של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר רץ אל סוינב באגרוף אש...סוינב שוב מחליק על הקרח ומתחמק מן האגרוף האש של צ'ימצ'אר.סוינב משתמש בפצצת בוץ הוא משגר פצצת בוץ ענקית לעבר צ'ימצ'אר שלך

תומר
    אתה הולך אל הדלת.אתה מבחין שגם הדלת הזאת נעולה לה.על הדלת כתוב"הקש קוד סודי".ומצד ימין של הדלת יש את הספרות מאפס עד תשע.עליך להקיש קוד סודי בעל 4 ספרות כדי שהדלת תיפתח ותוכל להמשיך ללכת בבניין המוזר הזה.

ניר
    אתה מוציא מן התיק שלך שק.מאמאסווין משתמש ברסי קרח אל התקרה וכך נוצר סוג של הוריקן.ההורקן מרים את כול מאסטר הבולים שעל הרצפה.ארקניין משתמש במהירות על ורץ בין הפסלים ושובר את כול הפסלים לחצי.לפתע כול המסטר בולים הופכים להיות גדולים וגדולים.עד שהם נעצרים לגדול.ההוריקן נעלם.מולך עומדים אלקטרוד מאסטר(אלקטרוד משולב עם מאסטר בול)
    "היי אתה לא תגיד לי מה לעשות פושטק! רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר! אבל אני אבוא בכל זאת" אומר בעצבנות "אני צריך משימה שהמסיים אותה מקבל לוטד/ לומברה וגם משימה לאבן מים"

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    זה אלקטרודמאסטר
    אתה מתפעל מין האלקטרודהמאסטר.ממאסווין מפעיל רעידת אדמה.האדמה מתחתיך מתחילה לזוז בחוזקה.האלקטרודמאסטר נפגעים ברעידת האדמה אך שורדים את התקפה החזקה הזאת.האלקטרודמאסטר משתמשים בלכידת על.קרן אדומה יוצאת מהם ועומדת לפגוע בארקניין ובמאמאסווין שלך

איתי
    אתה מוציא את גיבל החוצה.גיבל משתמשבמתקפת חפירה והוא מתחיל לחפור בור.לאחר שהוא מסיים לחפור בור אתה וגיבל נכנסים לבור שחפר גיבל.אתם מתהלכים בבור עד שקיר חוסם לכם את המשך הדרך שלכם.מהכיוון שבו נכנכסתם מגיעה אישה .האישה אומרת לך"הי איתי אני מיל השותפה שלך למסע.תרצה נגדי קרב 1 על 1?"

אייס
    צ'יקו משתמש בגפן מצליפה על זנב הברזל של צ'ארמיליון.גפן המצליפה פוגע בזנב הברזל של צ'ארמיליון ומבטל לו את התקפה.אליס אומרת לצ'ארמיליון "תשתמש בניב אש שוב על צ'יקו"צ'ארמיליון משתמש שוב בניב אש על צ'יקו

תומר
    סניזל ואקן מצליחים להתחמק מהאבנים החדות שפיג'יוט הזומבים שולחים אליהם.אקן תוקף בנתקפה מהירה את אחד הפיג'יוט זומבי.המתקפה המהירה פוגעת בפיג'יוט הזומבי אך בקושי מזיזה לו.סניזל משתמש בשיסוע לילה וכדור צל על שני הפיג'יוט זומבי.הם מתחמקים מזה בקלות.הם משתמשים באס אווירי

לוק
    כאוס אומר לך"אני לא קובע את הפרסים למשימות מי שנותן את המשימה קובע את הפרס.אתה וכאוס נכנסים אל תוך הדלת ואז מגיעים לעולם אחר עם הרבה אנשים.כאוס מוביל אותך לחדר הבקרה שם אתה רואה מלא מסכים ואז אומר לך"בעזרת המסכים האלו תוכל לקחת משימות מהקלה עד הקשה ביותר.לאחר שתבצע משימה תחזור לפה ותקבל את הפרס שלך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. Because lizards can swim
    ניר
    זה אלקטרודמאסטר
    אתה מתפעל מין האלקטרודהמאסטר.ממאסווין מפעיל רעידת אדמה.האדמה מתחתיך מתחילה לזוז בחוזקה.האלקטרודמאסטר נפגעים ברעידת האדמה אך שורדים את התקפה החזקה הזאת.האלקטרודמאסטר משתמשים בלכידת על.קרן אדומה יוצאת מהם ועומדת לפגוע בארקניין ובמאמאסווין שלך

איתי
    אתה מוציא את גיבל החוצה.גיבל משתמשבמתקפת חפירה והוא מתחיל לחפור בור.לאחר שהוא מסיים לחפור בור אתה וגיבל נכנסים לבור שחפר גיבל.אתם מתהלכים בבור עד שקיר חוסם לכם את המשך הדרך שלכם.מהכיוון שבו נכנכסתם מגיעה אישה .האישה אומרת לך"הי איתי אני מיל השותפה שלך למסע.תרצה נגדי קרב 1 על 1?"

אייס
    צ'יקו משתמש בגפן מצליפה על זנב הברזל של צ'ארמיליון.גפן המצליפה פוגע בזנב הברזל של צ'ארמיליון ומבטל לו את התקפה.אליס אומרת לצ'ארמיליון "תשתמש בניב אש שוב על צ'יקו"צ'ארמיליון משתמש שוב בניב אש על צ'יקו

תומר
    סניזל ואקן מצליחים להתחמק מהאבנים החדות שפיג'יוט הזומבים שולחים אליהם.אקן תוקף בנתקפה מהירה את אחד הפיג'יוט זומבי.המתקפה המהירה פוגעת בפיג'יוט הזומבי אך בקושי מזיזה לו.סניזל משתמש בשיסוע לילה וכדור צל על שני הפיג'יוט זומבי.הם מתחמקים מזה בקלות.הם משתמשים באס אווירי

לוק
    כאוס אומר לך"אני לא קובע את הפרסים למשימות מי שנותן את המשימה קובע את הפרס.אתה וכאוס נכנסים אל תוך הדלת ואז מגיעים לעולם אחר עם הרבה אנשים.כאוס מוביל אותך לחדר הבקרה שם אתה רואה מלא מסכים ואז אומר לך"בעזרת המסכים האלו תוכל לקחת משימות מהקלה עד הקשה ביותר.לאחר שתבצע משימה תחזור לפה ותקבל את הפרס שלך"

"איפה יש חנויות אני צריך נשק חדש?" אשאל אותו בציפייה וארגיש אנרגיית כאוס בתוכי " כרגע אני הרוצח הכי חזק שיש אז אין לי בעיה עם משימות אני צריך אקדח וחרב"

11. משתמש סופר ספאמר
    ניר
    זה אלקטרודמאסטר

איתי

אייס

תומר

לוק

אני אומר לה כן ואני אומר לגיבל ''אני משתמש בך''

12. משתמש מנוסה
    זה אלקטרודמאסטר
    אני אומר למאמסווין: "קדימה, עלה לי רעיון."
    לאחר מכן אני מנסה לחשוב על רעיון ואז אני אומר למאמאסווין: "תשמש בניבים שלך ותחזיר את המתקפה הזאת על האלקטרודהמאסטר."

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    מאמאסווין מגן נעל ארקנין מפני הקרנים האדומות.הוא משתמש בניבים שלו כדי להעיף את הקרניים האדומות אל האלקטודמאסטר.וזה מצליח למאמאסווין.הקרניים האדומות חוזרות לאלקטרודמאסטר אך הם לא עושות להם כלום.האלקטרודמאסטר משתמשים שוב בלכידת על ושולחים קרן אדומה לעבר מאמאסווין.

איתי
    אתה בוחר בגיבל שילחם נגד הפוקימון של מיל.מיל אומרת לך"אוקי אז אני אלחם עם גליסון שלי.צא גלסיון תשתמש בקרן קרח על גיבל שלו".מיל זורקת פוכדור וממנו יוצא גלסיון.גלסיון משתמש בקרן קרח על גיבל

לוק
    כאוס אומר לך"החניות נמצאות ביציאה מן החדר הזה פנה ימינה.אבל פה בחניות לא משלמים על כסף.תצטרך להביא משהו למוכר כדי שהוא יביא לך את החפץ שאתה תבקש.הם בדרך כלל נותנים לך משימה הביא להם משהו.אז בי ובהצלחה בקנית החפצים"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. Because lizards can swim
    ניר
    מאמאסווין מגן נעל ארקנין מפני הקרנים האדומות.הוא משתמש בניבים שלו כדי להעיף את הקרניים האדומות אל האלקטודמאסטר.וזה מצליח למאמאסווין.הקרניים האדומות חוזרות לאלקטרודמאסטר אך הם לא עושות להם כלום.האלקטרודמאסטר משתמשים שוב בלכידת על ושולחים קרן אדומה לעבר מאמאסווין.

איתי
    אתה בוחר בגיבל שילחם נגד הפוקימון של מיל.מיל אומרת לך"אוקי אז אני אלחם עם גליסון שלי.צא גלסיון תשתמש בקרן קרח על גיבל שלו".מיל זורקת פוכדור וממנו יוצא גלסיון.גלסיון משתמש בקרן קרח על גיבל

לוק
    כאוס אומר לך"החניות נמצאות ביציאה מן החדר הזה פנה ימינה.אבל פה בחניות לא משלמים על כסף.תצטרך להביא משהו למוכר כדי שהוא יביא לך את החפץ שאתה תבקש.הם בדרך כלל נותנים לך משימה הביא להם משהו.אז בי ובהצלחה בקנית החפצים"
    "תמות" אמלמל לעצמי ואלך לחנויות.
    אני אוציא את החרב האפלה שלי ואשתמש במצב על (באנקאי).
    אני אומר למוכר "היי דיביל יש לך חרב ואקדח?"

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוק
    אתה יוצא מחדר לוח בקרה ואז פונה ימינה.אתה מוציא את הסכין שלך והופך אותה למצב באנקאי.כשאתה מגיע לשוק אתה מאיים על אחד המוכרים עם הבאנקאי שלך.המוכר אומר לך"טוב אתה רוצה חרב ואקדח אביא לך.רק אם תביא בסליק.הת התפחות של בסליסיק(קרוב משפחה של ארבוק)" מת"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 49 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3947484950515999149 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •